Gość: ada IP: *.pwr.wroc.pl / *.wroclaw.dialog.net.pl 27.07.02, 21:42 ...i nie wybiera ,i co ja mam z nia zrobic teraz jak ja jej nie chce Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ja_nek Re: milosc nie pyta 27.07.02, 23:32 Gość portalu: ada napisał(a): > ...i nie wybiera ,i co ja mam z nia zrobic teraz jak ja jej nie chce Miłość jest jak złodziej, przyjdzie, ukradnie serce i zaniesie tam, gdzie Jej nie chcą. A Ty człowieku i tak nie możesz nic na to poradzić. Szamoczesz się, próbując uwolnić się, a im bardziej chcesz się zerwać z niewoli serca, tym bardziej się zapadasz, aż przestaniesz walczyć ze sobą i wtedy zawalczysz o kobietę, która i tak Cię chce. Da Ci wszystko oprócz najwazniejszego. Pozdrowienia Janek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: messja Re: milosc nie pyta IP: *.proxy.aol.com 28.07.02, 00:22 ja_nek napisał: > Gość portalu: ada napisał(a): > > > ...i nie wybiera ,i co ja mam z nia zrobic teraz jak ja jej nie chce > > Miłość jest jak złodziej, przyjdzie, ukradnie serce i zaniesie tam, gdzie Jej > nie chcą. A Ty człowieku i tak nie możesz nic na to poradzić. Szamoczesz się, > próbując uwolnić się, a im bardziej chcesz się zerwać z niewoli serca, tym > bardziej się zapadasz, aż przestaniesz walczyć ze sobą i wtedy zawalczysz o > kobietę, która i tak Cię chce. Da Ci wszystko oprócz najwazniejszego. > czyli czego?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tusiaz Re: milosc nie pyta IP: *.bielsko.dialog.net.pl 27.07.02, 23:41 Gość portalu: ada napisał(a): > ...i nie wybiera ,i co ja mam z nia zrobic teraz jak ja jej nie chce Teraz.....,a wczesniej ?Hm? znudziło się ?czy co... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ada Re: milosc nie pyta IP: *.pwr.wroc.pl / *.wroclaw.dialog.net.pl 28.07.02, 17:01 Nie nie znudzila sie jestem ze swoja stara miloscia i jest ok ale jest ta nowa milosc i jej nie chce mam rozum ale serce mowi co innego i to jej wolalabym nigdy nie zaznac...a jednak przyszla nie chciana i nie oczekiwana...tu sprawdza sie powiedznie nigdy nie mow nigdy. Odpowiedz Link Zgłoś