Dodaj do ulubionych

"Salon Odrzuconych"...

IP: *.master.pl 02.07.05, 01:15
na emigracji :)
Ktoś porezyduje? :>
Obserwuj wątek
    • sloggi Re: "Salon Odrzuconych"... 02.07.05, 01:17
      Mam kawę i ciasteczka :)
      I herbatę, żeby 5 razy nie latac do kuchni.
      • Gość: frida Re: "Salon Odrzuconych"... IP: *.master.pl 02.07.05, 01:19
        Mam kawke, resztke piwa i słone paluszki , aha i alpenliebe truskawkowe :D
        • sloggi Re: "Salon Odrzuconych"... 02.07.05, 01:20
          O Dzizas - Alpenliebe - zazdroszczę.
          • Gość: frida Re: "Salon Odrzuconych"... IP: *.master.pl 02.07.05, 01:22
            ---> O Dzizas - Alpenliebe - zazdroszczę.

Wiem :D
            • sloggi Re: "Salon Odrzuconych"... 02.07.05, 01:23
              Ale moje precelki z Lidera za 0,99 też są pyszne.
              • Gość: frida Re: "Salon Odrzuconych"... IP: *.master.pl 02.07.05, 01:25
                Moje słone paluchy z lajkonika tysz :P
                • sloggi Re: "Salon Odrzuconych"... 02.07.05, 01:29
                  Z tej wkurzającej reklamy?
                  • Gość: frida Re: "Salon Odrzuconych"... IP: *.master.pl 02.07.05, 01:29
                    Wkurzającej? To ja chyba jej nie widziałam.
                    • sloggi Re: "Salon Odrzuconych"... 02.07.05, 01:33
                      Gość portalu: frida napisał(a):

> Wkurzającej? To ja chyba jej nie widziałam.

Jest Chińczyk, Murzynek i Idiotka.
                      • Gość: frida Re: "Salon Odrzuconych"... IP: *.master.pl 02.07.05, 01:34
                        Powaznie, nie widziałam.
                        • sloggi Re: "Salon Odrzuconych"... 02.07.05, 01:37
                          Muszę Ci uwierzyć.
                          • Gość: frida Re: "Salon Odrzuconych"... IP: *.master.pl 02.07.05, 01:37
                            Nie masz wyjścia, musze przyczaić tą reklamę.
                            • sloggi Re: "Salon Odrzuconych"... 02.07.05, 01:40
                              Żadna rewelacja - mnie drażni.
                              • Gość: frida Re: "Salon Odrzuconych"... IP: *.master.pl 02.07.05, 01:42
                                Nie ma to jak Mumio w akcji :)
                                • sloggi Re: "Salon Odrzuconych"... 02.07.05, 01:46
                                  Zielony jest alegorią kosztowania złotego.
                                  • Gość: frida Re: "Salon Odrzuconych"... IP: *.master.pl 02.07.05, 01:47
                                    Kooopytko jest the best :)
                                    • sloggi Re: "Salon Odrzuconych"... 02.07.05, 01:51
                                      Jest nawet forum "Kopytko".
                                      • Gość: frida Re: "Salon Odrzuconych"... IP: *.master.pl 02.07.05, 01:52
                                        No proszę, nie wiedziałam.
                                        • sloggi Re: "Salon Odrzuconych"... 02.07.05, 01:57

> No proszę, nie wiedziałam.

Ale ono jest jakieś lokalne - podlaskie.
                                          • Gość: frida Re: "Salon Odrzuconych"... IP: *.master.pl 02.07.05, 01:59
                                            Ciekawe o czym piszą, trza sprawdzić.
                                            • sloggi Re: "Salon Odrzuconych"... 02.07.05, 02:00
                                              Przejrzałem, nic mumiowego.
                                              • Gość: frida Re: "Salon Odrzuconych"... IP: *.master.pl 02.07.05, 02:02
                                                Aha, czyli nic straconego.
                                                • sloggi Re: "Salon Odrzuconych"... 02.07.05, 02:05

> Aha, czyli nic straconego.

To pewne, a wczuwać się w obce rejony nie będę :)
                                                  • Gość: frida Re: "Salon Odrzuconych"... IP: *.master.pl 02.07.05, 02:07
                                                    No bo i po co :)
                                                  • sloggi Re: "Salon Odrzuconych"... 02.07.05, 02:10
                                                    No ale bywamy na Międzyzdrojach - prawda?
                                                  • Gość: frida Re: "Salon Odrzuconych"... IP: *.master.pl 02.07.05, 02:11
                                                    Ale to inna bajka wogóle :)
                                                  • sloggi Re: "Salon Odrzuconych"... 02.07.05, 02:14
                                                    Inna-bajka też olała salon.
                                                  • Gość: frida Re: "Salon Odrzuconych"... IP: *.master.pl 02.07.05, 02:15
                                                    A rzeczywiscie była taka, zapomniałam całkiem.
                                                  • sloggi Re: "Salon Odrzuconych"... 02.07.05, 02:20
                                                    Zrobiła aferę, że za dużo jest wątków religijnych.
                                                  • Gość: frida Re: "Salon Odrzuconych"... IP: *.master.pl 02.07.05, 02:35
                                                    Aha, cos mi sie rozjasnia.
                                                  • sloggi Re: "Salon Odrzuconych"... 02.07.05, 02:38

> Aha, cos mi sie rozjasnia.

Powoli się tonizujesz :P
                                                  • Gość: frida Re: "Salon Odrzuconych"... IP: *.master.pl 02.07.05, 02:39
                                                    Czepiasz sie :P
                                                    U mnie tylko letka firana :P:P:P
                                                  • sloggi Re: "Salon Odrzuconych"... 02.07.05, 02:42

> Czepiasz sie :P
                                                    > U mnie tylko letka firana :P:P:P

Letka jak stora w teatrze.
                                                  • Gość: frida Re: "Salon Odrzuconych"... IP: *.master.pl 02.07.05, 02:52
                                                    Tak tak tak!
                                                  • sloggi Re: "Salon Odrzuconych"... 02.07.05, 02:59

> Tak tak tak!

Jak ona letka to Ty chyba w Biedronce pracowałaś :P
                                                  • Gość: frida Re: "Salon Odrzuconych"... IP: *.master.pl 02.07.05, 03:00
                                                    ---> Jak ona letka to Ty chyba w Biedronce pracowałaś :P
                                                    :P

• sloggi Re: "Salon Odrzuconych"... 02.07.05, 03:03
                                                    Biedronkę masz chyba w G?
                                                  • Gość: frida Re: "Salon Odrzuconych"... IP: *.master.pl 02.07.05, 03:05
                                                    ---> Biedronkę masz chyba w G?

Mam. 2 kroki od klatki
                                                  • sloggi Re: "Salon Odrzuconych"... 02.07.05, 03:09
                                                    Najbliżej mnie jest Lider, Biedronka (jedna z 3 na osiedlu) jest kawałek dalej.
                                                  • Gość: frida Re: "Salon Odrzuconych"... IP: *.master.pl 02.07.05, 03:10
                                                    Budują kolejnego Piotra i Pawła u nas.
                                                  • sloggi Re: "Salon Odrzuconych"... 02.07.05, 03:13
                                                    Na miejscu tego pawilonu?
                                                    (to droga sieć)
                                                  • Gość: frida Re: "Salon Odrzuconych"... IP: *.master.pl 02.07.05, 03:14
                                                    ---> Na miejscu tego pawilonu?

W miejscu starego pks-u. Tylko nie wiem gdzie bedzie teraz pks :)
                                                  • sloggi Re: "Salon Odrzuconych"... 02.07.05, 03:16

> ---> Na miejscu tego pawilonu?
                                                    >
                                                    > W miejscu starego pks-u. Tylko nie wiem gdzie bedzie teraz pks :)

Był na Robotniczej?
                                                  • Gość: frida Re: "Salon Odrzuconych"... IP: *.master.pl 02.07.05, 03:18
                                                    ---> Był na Robotniczej?

Wybacz, ale teraz nie jestem w stanie odpowiedzieć na to pytanie :D
                                                  • sloggi Re: "Salon Odrzuconych"... 02.07.05, 03:20
                                                    Tak jest na planie miasta (między Robotniczą, Sółdzielczą a 1 maja).
                                                  • Gość: frida Re: "Salon Odrzuconych"... IP: *.master.pl 02.07.05, 03:22
                                                    ---> Tak jest na planie miasta (między Robotniczą, Sółdzielczą a 1 maja).

Ta robotnicza jest chyba poprawna.
                                                  • sloggi Re: "Salon Odrzuconych"... 02.07.05, 03:25
                                                    Praca domowa dla Fridy - sprawdzić w terenie:
                                                    - gdzie był PKS,
                                                    - gdzie będzie PKS.
                                                  • Gość: frida Re: "Salon Odrzuconych"... IP: *.master.pl 02.07.05, 03:27
                                                    Ojj, ja mam wakacje :P
                                                  • sloggi Re: "Salon Odrzuconych"... 02.07.05, 03:29

> Ojj, ja mam wakacje :P

Czyli więcej czasu na spacery.
                                                  • Gość: frida Re: "Salon Odrzuconych"... IP: *.master.pl 02.07.05, 03:32
                                                    Min. :)
                                                  • sloggi Re: "Salon Odrzuconych"... 02.07.05, 03:33

> Min. :)

Nie bulgotać tylko sprawdzić z bestią na postronku.
                                                  • Gość: frida Re: "Salon Odrzuconych"... IP: *.master.pl 02.07.05, 03:40
                                                    Ja juznie rozkminiam.
                                                  • sloggi Re: "Salon Odrzuconych"... 02.07.05, 03:42

> Ja juznie rozkminiam.

A co to za plebejskie słownictwo?
                                                  • Gość: frida Re: "Salon Odrzuconych"... IP: *.master.pl 02.07.05, 03:44
                                                    ---> A co to za plebejskie słownictwo?

Tak dzieci w gimnazjum mówiły, zapamiętałam.
                                                  • sloggi Re: "Salon Odrzuconych"... 02.07.05, 03:49
                                                    Gimnazjum przy zakładzie poprawczym dla niemoralnych dziewcząt?
                                                  • Gość: frida Re: "Salon Odrzuconych"... IP: *.master.pl 02.07.05, 03:51
                                                    Co Ty mi tu z tą niemoralnością wyjeżdżasz ?:)
                                                  • sloggi Re: "Salon Odrzuconych"... 02.07.05, 03:52

> Co Ty mi tu z tą niemoralnością wyjeżdżasz ?:)

Staram się poruszać po znajomych tematach :P
                                                  • Gość: frida Re: "Salon Odrzuconych"... IP: *.master.pl 02.07.05, 03:57
                                                    ---> Staram się poruszać po znajomych tematach :P

Osz Ty! :P
                                                  • sloggi Re: "Salon Odrzuconych"... 02.07.05, 03:59

> ---> Staram się poruszać po znajomych tematach :P
                                                    >
                                                    > Osz Ty! :P

Nio?
                                                    :*
                                                  • skiela1 Re: "Salon Odrzuconych"... 02.07.05, 02:38
                                                    sloggi napisał:

> Zrobiła aferę, że za dużo jest wątków religijnych.
                                                    A tak ,pamietam.
                                                    Potem bylo cos na pasach
                                                  • sloggi Re: "Salon Odrzuconych"... 02.07.05, 02:43
                                                    Dokładnie tak.
          • skiela1 Re: "Salon Odrzuconych"... 02.07.05, 01:31
            To musza byc orzechy zalane czekolada,prawda?
            • sloggi Re: "Salon Odrzuconych"... 02.07.05, 01:36
              skiela1 napisała:

> To musza byc orzechy zalane czekolada,prawda?

Nie - to takie karmelki śmietankowo-owocowe.
              • skiela1 Re: "Salon Odrzuconych"... 02.07.05, 01:38
                sloggi napisał:

>
                > Nie - to takie karmelki śmietankowo-owocowe.
                Tak z nazwy wywnioskowalam,i Alpy i milownie:-))
                • sloggi Re: "Salon Odrzuconych"... 02.07.05, 01:42
                  One są w takich rolkach jak dropsy, leżą w strefie przykasowej.
      • skiela1 Re: "Salon Odrzuconych"... 02.07.05, 01:19
        Tu drzwi otwarte??
        • Gość: frida Re: "Salon Odrzuconych"... IP: *.master.pl 02.07.05, 01:21
          Póki nas ktoś nie wykurzy :)
          • sloggi Re: "Salon Odrzuconych"... 02.07.05, 01:22
            O tej porze romantycy parami leżą w łóżkach :P
            • Gość: frida Re: "Salon Odrzuconych"... IP: *.master.pl 02.07.05, 01:23
              Tylko my tacy mało romantyczni :)
              • sloggi Re: "Salon Odrzuconych"... 02.07.05, 01:25

> Tylko my tacy mało romantyczni :)

Czepiasz się.
                Malinkę masz tu romantyczną bardziej od nas :)))
                • Gość: frida Re: "Salon Odrzuconych"... IP: *.master.pl 02.07.05, 01:27
                  Z romantyzmem to ja mam ciężkie wspomnienia jak wiesz :)
                  • sloggi Re: "Salon Odrzuconych"... 02.07.05, 01:30
                    A ja mając gościec mam reumatyzm - to też się łapię.
                    • Gość: frida Re: "Salon Odrzuconych"... IP: *.master.pl 02.07.05, 01:33
                      Skłaniałam sie raczej do nastrojowości, porzućmy romantyzm :)
                      • sloggi Re: "Salon Odrzuconych"... 02.07.05, 01:34

> Skłaniałam sie raczej do nastrojowości, porzućmy romantyzm :)

Skłaniasz się raczej po piwie - że tak zauważę.
                        • Gość: frida Re: "Salon Odrzuconych"... IP: *.master.pl 02.07.05, 01:35
                          Ty zostaw moje pifo w spokoju :P
                          • sloggi Re: "Salon Odrzuconych"... 02.07.05, 01:38
                            To już raczej chwiejne wspomnienie :)
                            • Gość: frida Re: "Salon Odrzuconych"... IP: *.master.pl 02.07.05, 01:40
                              ---> To już raczej chwiejne wspomnienie :)

Ale jednak wole wiesz jakie, albo warke, tą słodką.
                              • sloggi Re: "Salon Odrzuconych"... 02.07.05, 01:45
                                To po co kupiłaś Żywiec?
                                • Gość: frida Re: "Salon Odrzuconych"... IP: *.master.pl 02.07.05, 01:47
                                  ---> To po co kupiłaś Żywiec?

Mamunia dzwoniła z trasy żeby kupić i schłodzić, a po te moje preferowane pifko
                                  to musiałabym śmigać troszke dalej, a lenia miałam, więc sam rozumiesz :)
                                  • sloggi Re: "Salon Odrzuconych"... 02.07.05, 01:52
                                    Jasne, że rozumiem tego lenia i zasłanianie się Mamunią - normalka.
                                    • Gość: frida Re: "Salon Odrzuconych"... IP: *.master.pl 02.07.05, 01:53
                                      Wrócili tacy opaleni, a ja kurde jakaś taka blada :)
                                      • sloggi Re: "Salon Odrzuconych"... 02.07.05, 01:59

> Wrócili tacy opaleni, a ja kurde jakaś taka blada :)

Typ naukowy :)
                                        • Gość: frida Re: "Salon Odrzuconych"... IP: *.master.pl 02.07.05, 01:59
            • skiela1 Re: "Salon Odrzuconych"... 02.07.05, 01:33
              sloggi napisał:

> O tej porze romantycy parami leżą w łóżkach :P
              Ale my tu tak bezpansko,jak takie zlodzieje jakies:-))
              • sloggi Re: "Salon Odrzuconych"... 02.07.05, 01:50
                My jesteśmy na występach goscinnych.
        • sloggi Re: "Salon Odrzuconych"... 02.07.05, 01:21
          Tu nie trzeba robić akrobacji - po prostu bez logowania.
        • sloggi Re: "Salon Odrzuconych"... 02.07.05, 01:33
          skiela1 napisała:

> Tu drzwi otwarte??

Otwarte i dlatego milczysz?
          • skiela1 Re: "Salon Odrzuconych"... 02.07.05, 01:36
            sloggi napisał:

>
            > Otwarte i dlatego milczysz?
            Zapaplalam sie budyniem.
            • Gość: frida Re: "Salon Odrzuconych"... IP: *.master.pl 02.07.05, 01:38
              Oj oj oj :)
              • skiela1 Re: "Salon Odrzuconych"... 02.07.05, 01:39

> Oj oj oj :)
                Aha,dobry byl:-)
                • Gość: frida Re: "Salon Odrzuconych"... IP: *.master.pl 02.07.05, 01:41
                  Moje alpenliebe tysz pyszne ;)
                  • skiela1 Re: "Salon Odrzuconych"... 02.07.05, 02:25

> Moje alpenliebe tysz pyszne ;)
                    Wiesz ja myslalam ,ze to lody:-)
                    • Gość: frida Re: "Salon Odrzuconych"... IP: *.master.pl 02.07.05, 02:36
                      ---> Wiesz ja myslalam ,ze to lody:-)

Cukierki przepyszne, nie jadłas?
            • Gość: jmx Re: "Salon Odrzuconych"... IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 02.07.05, 01:39
              dzien dobry :)))

a jak wy to robita, żeśta zalogowane som? jakies fory u administracji? ;)
              • Gość: frida Re: "Salon Odrzuconych"... IP: *.master.pl 02.07.05, 01:43
                Witaj witaj.

Mają wtyki :)
                • Gość: jmx Re: "Salon Odrzuconych"... IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 02.07.05, 01:47
                  szczęściarze! :)

pozwoliłam sobie tu wdepnąc bo czasem podczytuje Salon... ale "po cichu" ;)
                  • Gość: frida Re: "Salon Odrzuconych"... IP: *.master.pl 02.07.05, 01:48
                    ---> pozwoliłam sobie tu wdepnąc bo czasem podczytuje Salon... ale "po cichu" ;)

Kiedy się nagłośnisz? :)))
                    • Gość: jmx Re: "Salon Odrzuconych"... IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 02.07.05, 01:51
                      achhhh.... bo ja taka nieśmiała jezdem :)))))
                      i szefu mnie ignoruje...
                      • Gość: frida Re: "Salon Odrzuconych"... IP: *.master.pl 02.07.05, 01:54
                        ---> achhhh.... bo ja taka nieśmiała jezdem :)))))
                        i szefu mnie ignoruje...

No jak to? :)
                        • sloggi Re: "Salon Odrzuconych"... 02.07.05, 02:09
                          Jak można ignorowac kogoś milczącego?
    • Gość: frida A czego państwo słuchają? IP: *.master.pl 02.07.05, 01:45
      Czy może w ciszy siedzicie?
      • Gość: jmx Re: A czego państwo słuchają? IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 02.07.05, 01:48
        deszczu i wiatru :)
        no i komputer buczy...
        • Gość: frida Re: A czego państwo słuchają? IP: *.master.pl 02.07.05, 01:49
          U mnie teraz Kayah.
      • sloggi Re: A czego państwo słuchają? 02.07.05, 02:04

> Czy może w ciszy siedzicie?

Myslovitz.
        • Gość: frida Re: A czego państwo słuchają? IP: *.master.pl 02.07.05, 02:06
          Afric Simone - Ramaya :)))
          • sloggi Re: A czego państwo słuchają? 02.07.05, 02:12

> Afric Simone - Ramaya :)))

www.aiw.cad.pl/africsimone.jpg
          • sloggi Re: A czego państwo słuchają? 02.07.05, 02:13
            www.aiw.cad.pl/a.html
            • Gość: frida Re: A czego państwo słuchają? IP: *.master.pl 02.07.05, 02:15
              Facet niezły jes :)
              • sloggi Re: A czego państwo słuchają? 02.07.05, 02:22
                On ten język sam wymyslił.

Mam wrażenie, że Skiela zaczyna mieć objawy jak Herba.
                • skiela1 Re: A czego państwo słuchają? 02.07.05, 02:30
                  sloggi napisał:

> On ten język sam wymyslił.
                  >
                  > Mam wrażenie, że Skiela zaczyna mieć objawy jak Herba.
                  Ze jest jak duch?
                  O nie moj drogi.Ja za taksiarza teraz robilam,przywiez,zawiez.
                  I jeszcze mi sie Radio Maryja wlaczylo w samochodzie.Koniec swiata
                  • sloggi Re: A czego państwo słuchają? 02.07.05, 02:34
                    Już myslałem, że zapadłaś na Herbizm.
                    U Was jest młoda godzina, 20.35?
                    • skiela1 Re: A czego państwo słuchają? 02.07.05, 02:36
                      sloggi napisał:

> Już myslałem, że zapadłaś na Herbizm.
                      > U Was jest młoda godzina, 20.35?
                      Dokladnie:-)
                      Mloda jeszcze na basen ,do kolezanki chciala jechac
                      • sloggi Re: A czego państwo słuchają? 02.07.05, 02:39
                        Podaj mi ten link, gdzie było o tym tornado, tam były kamerki Waszych autostrad.
                        • skiela1 Re: A czego państwo słuchają? 02.07.05, 02:43
                          sloggi napisał:

> Podaj mi ten link, gdzie było o tym tornado, tam były kamerki Waszych
                          autostrad
                          > .
                          www.pulse24.com/Front_Page/page.asp
                          • skiela1 Re: A czego państwo słuchają? 02.07.05, 02:44
                            Dzisiaj Swieto mamy.Urodziny Kanady 138 lat.Taka mloda!!
                            • sloggi Re: A czego państwo słuchają? 02.07.05, 02:51
                              skiela1 napisała:

> Dzisiaj Swieto mamy.Urodziny Kanady 138 lat.Taka mloda!!

Wiem, wiem.
                              Święto narodowe, ale jak bardzo uroczyste?
                              • skiela1 Re: A czego państwo słuchają? 02.07.05, 03:09
                                Zawsze jest uroczyscie.Kanada to wielokulturowosc,wiec kazdy cos szykuje.Polacy
                                maja swoje stoiska(OBLEGANE)z jedzeniem.Oczywiscie kolejki po pierogi i polska
                                kielbase z rozna,rozne wystepy.Wlosi maja fajny program.To wszystko jest w
                                jednym miejscu nad jeziorem w Toronto.Wyglada to troche jak taki folklor ale ze
                                smakiem.Wiesz to jest niesamowicie przyjemne jak taki Kanadol przychodzi do
                                stoiska np.portugalskiego i naprawde szczerze cos zachwala,akceptuje.Wychodzi
                                na to,ze to wlasciwie on jest ta mniejszoscia w swoim kraju.Ale tego sie nie
                                odczuwa.
                                • sloggi Re: A czego państwo słuchają? 02.07.05, 03:12
                                  Gdzieś tam brat mojego pradziadka miał fabrykę zapałek :)
                                  Nie umiałbym emigrować.
                                  • skiela1 Re: A czego państwo słuchają? 02.07.05, 03:26
                                    sloggi napisał:

> Gdzieś tam brat mojego pradziadka miał fabrykę zapałek :)
                                    > Nie umiałbym emigrować.
                                    To jest decyzja chwili:-)do tego jakies okolicznosci.
                                    moja siostra tez by nie mogla,a ja?na studia sie nie dostalam bo nie mialam
                                    znajomsci(a raczej rodzice)mnie sie juz wczesniej to wszystko nie
                                    podobalo,tylko wtedy za bardzo tego nie rozumialam.Po podstawowce zdawalam do
                                    Liceum Plastycznego na Agrykoli,oczywiscie ze mnie nie przyjeli bo ....moi
                                    rodzice nie mieli na lapowke.Mojej mamie dyrektor powiedzial wprost,jak sie
                                    pani nie podoba to na Cyrylego droga wolna.Ja to do dzisiaj pamietam.
                                    • sloggi Re: A czego państwo słuchają? 02.07.05, 03:28
                                      No ale coś skończyłaś i co jakis zawód na Antypodzie wykonujesz?
                                      • skiela1 Re: A czego państwo słuchają? 02.07.05, 03:35
                                        sloggi napisał:

> No ale coś skończyłaś i co jakis zawód na Antypodzie wykonujesz?
                                        Do Plastyka mnie nie przyjeli to wyladowalam na Otwockiej w Ekonomiku:-)
                                        I w sumie ta ksiegowosc,rachunkowasc tak sie za mna ciagnie.Lubie to nawet.A
                                        tym bardziej,ze duzo z tych prac mozna robic z domu.
                                        • sloggi Re: A czego państwo słuchają? 02.07.05, 03:36
                                          Kończyliśmy to samo liceum :)
                                          • skiela1 Re: A czego państwo słuchają? 02.07.05, 03:39
                                            sloggi napisał:

> Kończyliśmy to samo liceum :)
                                            Nie moze byc:-))))
                                            • sloggi Re: A czego państwo słuchają? 02.07.05, 03:44
                                              Skończyłem Ekonomik na Otwocu :)
                          • sloggi Re: A czego państwo słuchają? 02.07.05, 02:47
                            Super - dziękuję.
                            No to przez okienko widzę Toronto.
                            Masz w zamian kamerki w Warszawie:
                            www.korkonet.pl/
                            • skiela1 Re: A czego państwo słuchają? 02.07.05, 02:50
                              W zakladke wlozylam ,pozniej sobie obejrze:-)
                              • sloggi Re: A czego państwo słuchają? 02.07.05, 02:53
                                Widac jak przy Rotundzie podlewają kwiaty, nocne ruszyły z Centralnego - pewnie
                                602 juz jedzie w moja stronę, dojedzie za 40 minut. Warszawa nie śpi :)
                                • skiela1 Re: A czego państwo słuchają? 02.07.05, 03:02
                                  Jeszcze 2lata temu o tej porze,bylo pusto na ulicach W-Wy ,czyli zmienia sie
                                  • sloggi Re: A czego państwo słuchają? 02.07.05, 03:05
                                    skiela1 napisała:

> Jeszcze 2lata temu o tej porze,bylo pusto na ulicach W-Wy ,czyli zmienia sie

To dobrze, w końcu to stolnica.
                • Gość: frida Re: A czego państwo słuchają? IP: *.master.pl 02.07.05, 02:37
                  ---> Mam wrażenie, że Skiela zaczyna mieć objawy jak Herba.

Herbie przechodzi :D
                  • skiela1 Re: A czego państwo słuchają? 02.07.05, 02:40

> ---> Mam wrażenie, że Skiela zaczyna mieć objawy jak Herba.
                    >
                    > Herbie przechodzi :D
                    Chcesz powiedziec,ze Herbie przechodzi na Skiele?
                    nie dam sie!
                    • Gość: frida Re: A czego państwo słuchają? IP: *.master.pl 02.07.05, 02:41
                      ---> Chcesz powiedziec,ze Herbie przechodzi na Skiele?
                      nie dam sie!

Ależ ja nic nie mówie :)
                  • sloggi Re: A czego państwo słuchają? 02.07.05, 02:41

> ---> Mam wrażenie, że Skiela zaczyna mieć objawy jak Herba.
                    >
                    > Herbie przechodzi :D

Najwyższa pora - teraz chyba Reniulkę nam opętało.
                    • Gość: frida Re: A czego państwo słuchają? IP: *.master.pl 02.07.05, 02:42
                      ---> Najwyższa pora - teraz chyba Reniulkę nam opętało.

Wyjdzie z tego.
                      • sloggi Re: A czego państwo słuchają? 02.07.05, 02:54

> ---> Najwyższa pora - teraz chyba Reniulkę nam opętało.
                        >
                        > Wyjdzie z tego.

Albo jej pomogę.
                        • Gość: frida Re: A czego państwo słuchają? IP: *.master.pl 02.07.05, 02:58
                          --->Albo jej pomogę

To jest dobry pomysł.
                          • sloggi Re: A czego państwo słuchają? 02.07.05, 03:02

> --->Albo jej pomogę
                            >
                            > To jest dobry pomysł.

No tak, bo na też się lubi nakręcać.
                            • Gość: frida Re: A czego państwo słuchają? IP: *.master.pl 02.07.05, 03:06
                              ---> No tak, bo na też się lubi nakręcać.

Że niby tak jak ja?
                              • sloggi Re: A czego państwo słuchają? 02.07.05, 03:10
                                No do Ciebie to jej jeszcze trochę brakuje.
                                • Gość: frida Re: A czego państwo słuchają? IP: *.master.pl 02.07.05, 03:11
                                  ---> No do Ciebie to jej jeszcze trochę brakuje.

Ojj już nie mówi że jestem taka straszna
                                  • sloggi Re: A czego państwo słuchają? 02.07.05, 03:15
                                    Jeśli potworna jest stopniem niższym od straszna - to ok.
                                    • Gość: frida Re: A czego państwo słuchają? IP: *.master.pl 02.07.05, 03:16
                                      ---> Jeśli potworna jest stopniem niższym od straszna - to ok.

• sloggi Re: A czego państwo słuchają? 02.07.05, 03:19
                                        Kochany jestem :)
                                        • Gość: frida Re: A czego państwo słuchają? IP: *.master.pl 02.07.05, 03:20
                                          Naturlich ;)
                                          • sloggi Re: A czego państwo słuchają? 02.07.05, 03:24

> Naturlich ;)

Chyba śpiąca jesteś.
                                            • Gość: frida Re: A czego państwo słuchają? IP: *.master.pl 02.07.05, 03:26
                                              ---> Chyba śpiąca jesteś.

Trzymam się dzielnie.
                                              • sloggi Re: A czego państwo słuchają? 02.07.05, 03:32
                                                >
                                                > Trzymam się dzielnie.

Jak jakiś alien :PPPPPPPPPPP
                                                • Gość: frida Re: A czego państwo słuchają? IP: *.master.pl 02.07.05, 03:33
                                                  ---> Jak jakiś alien :PPPPPPPPPPP

Sloggisławie!
                                                  • sloggi Re: A czego państwo słuchają? 02.07.05, 03:35

> ---> Jak jakiś alien :PPPPPPPPPPP
                                                    >
                                                    > Sloggisławie!

Fridulindo?
                                                  • Gość: frida Re: A czego państwo słuchają? IP: *.master.pl 02.07.05, 03:42
                                                    ---> Fridulindo?

Coś nowego, zapisze :)
                                                  • sloggi Re: A czego państwo słuchają? 02.07.05, 03:46

> ---> Fridulindo?
                                                    >
                                                    > Coś nowego, zapisze :)

Wyryj w ścianie nad biurkiem :P
                                                  • Gość: frida Re: A czego państwo słuchają? IP: *.master.pl 02.07.05, 03:48
                                                    ---> Wyryj w ścianie nad biurkiem :P

Mam niszczyć moje imbirowe ściany?
                                                  • sloggi Re: A czego państwo słuchają? 02.07.05, 03:51
                                                    Pies drapał imbir :P
                                                    To dla potomnych.
                                                  • Gość: frida Re: A czego państwo słuchają? IP: *.master.pl 02.07.05, 03:53
                                                    ---> Pies drapał imbir :P
                                                    To dla potomnych.

Imbiru mego zniszczyć nie dam :P
                                                    Ciul z potomnymi :)
                                                  • sloggi Re: A czego państwo słuchają? 02.07.05, 03:57
                                                    Jesteś bardziej wywrotowa niz Wasilewska :)
                                            • skiela1 Re: A czego państwo słuchają? 02.07.05, 03:28
                                              sloggi napisał:

> Gość portalu: frida napisał(a):
                                              >
                                              > > Naturlich ;)
                                              >
                                              > Chyba śpiąca jesteś.
                                              Ona jutro na piknik nie idzie:-)
                                              • sloggi Re: A czego państwo słuchają? 02.07.05, 03:31
                                                Jeszcze mam ślub sąsiadów :)
                    • skiela1 Re: A czego państwo słuchają? 02.07.05, 02:46
                      sloggi napisał:

> Najwyższa pora - teraz chyba Reniulkę nam opętało.
                      Reniulka to ma problem,z tymi jej chlopami.
                      • sloggi Re: A czego państwo słuchają? 02.07.05, 02:55
                        skiela1 napisała:

> sloggi napisał:
                        >
                        >
                        > > Najwyższa pora - teraz chyba Reniulkę nam opętało.
                        > Reniulka to ma problem,z tymi jej chlopami.

No niestety - albo wóz, albo przewóz.
                        • skiela1 Re: A czego państwo słuchają? 02.07.05, 03:13
                          sloggi napisał:

> No niestety - albo wóz, albo przewóz.
                          I w tym jest problem.Poza tym ona nie slucha
                          • sloggi Re: A czego państwo słuchają? 02.07.05, 03:17
                            Słucha, ale robi swoje.
                            Żaden facet nie chce mieć konkurencji, żeby koło jego kobiety kręcił się drugi.
                            • skiela1 Re: A czego państwo słuchają? 02.07.05, 03:29
                              sloggi napisał:

> Słucha, ale robi swoje.
                              > Żaden facet nie chce mieć konkurencji, żeby koło jego kobiety kręcił się
                              drugi.
                              No i o to mi wlasnie chodzi.
                              Tak, ona slyszy ale nie slucha.
                              • sloggi Re: A czego państwo słuchają? 02.07.05, 03:34
                                To jest jej życie.
                                Tylko szkoda czasu.
                    • skiela1 Re: A czego państwo słuchają? 02.07.05, 02:48
                      Po co ci moje autostrady??
                      Tlok dzisiaj-3 dni wolnego
                      • sloggi Re: A czego państwo słuchają? 02.07.05, 02:57
                        Jak to jest tłok to polecam Ci Most Gdański w tygodniu między 14 a 19-stą.
                        • skiela1 Re: A czego państwo słuchają? 02.07.05, 03:15
                          sloggi napisał:

> Jak to jest tłok to polecam Ci Most Gdański w tygodniu między 14 a 19-stą.
                          No moze i w tej chwili sie przepchalo-kto mial dojechac to dojechal.
                          Moj slubny wczoraj wracal 2 godz. z Toronto(przedwczoraj)z pracy
                          • skiela1 Re: A czego państwo słuchają? 02.07.05, 03:16
                            dlatego syn, tego juz nie wytrzymaywal(tak na marginesie)
                            • sloggi Re: A czego państwo słuchają? 02.07.05, 03:27
                              skiela1 napisała:

> dlatego syn, tego juz nie wytrzymaywal(tak na marginesie)

Nie rozumiem.
                              • skiela1 Re: A czego państwo słuchają? 02.07.05, 03:31
                                sloggi napisał:

> skiela1 napisała:
                                >
                                > > dlatego syn, tego juz nie wytrzymaywal(tak na marginesie)
                                >
                                > Nie rozumiem.
                                Pisalam kiedys ze zmienil prace ze szklanego wiezowca na sprzedawce samochodow
                                tu na miejscu w Oakville.jest bardzo zadowolony.
                                • sloggi Re: A czego państwo słuchają? 02.07.05, 03:37
                                  Tego, że pracuje blisko domu nie wiedziałem.
                                  • Gość: jackussi Re: A czego państwo słuchają? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.05, 07:39
                                    Witam sobotnio
    • krtysia Re: "Salon Odrzuconych"... 02.07.05, 22:39

> na emigracji :)
      > Ktoś porezyduje? :>
      a czemu ktos "nie moze sie zalogowac?"
      • sloggi Re: "Salon Odrzuconych"... 03.07.05, 02:53
        Był remont forumka.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka