vena111 04.08.02, 09:20 Najlepiej, zamknęła bym Cie w klatce, bo kocham na Ciebie patrzeć naprawde na duzo mnie stać Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zazdrość Re: Słowa, których pragniemy????? IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 04.08.02, 10:06 vena111 napisała: > Najlepiej, zamknęła bym Cie w klatce, bo kocham na Ciebie patrzeć > naprawde na duzo mnie stać Są chwile, gdy wolałabym martwym widzieć Cię Nie musiałabym się Tobą dzielić, nie, nie Gdybym mogła, schowałabym Twoje oczy w mojej kieszeni Żebyś nie mógł oglądać tych, które są dla nas zagrożeniem Odpowiedz Link Zgłoś
vena111 Re: Słowa, których pragniemy????? 06.08.02, 09:12 I SLUBUJE CI :MIŁOSC , WIERNOSC I UCZCIWOSC MAŁŻEŃSKA ORAZ TO ZE CIE NIE OPUSZCZE AŻ DO SMIERCI TAK MI DOPOMUSZ PANIE BOZE WSZECHMOGACY W TRÓJCY JEDYNY I WSZYSCY SWIECI powiedziałam to kiedys i co z tego!!!!!!!!!!!!!! teraz wiem ze nie warto składac obietnic, jak nie możesz ich dotrzymac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KA Re: Słowa, których pragniemy????? IP: 217.96.19.* 06.08.02, 09:18 To nie zupełnie tak z tymi obietnicami ... Żeby dotrzymać raz wypowiedzianych słów, należy widzieć takze całość, a nie wycinek życia ... Dotrzymanie obietnicy zależy też w dużej mierze od drugiej strony ... KA Odpowiedz Link Zgłoś
vena111 Re: Słowa, których pragniemy????? 06.08.02, 09:24 Zapomniałam dodac, że bardzo jestem szcześliwa ze nie jestem juz od dawna z tamtym facetem, wiem ze to dziwne....ale cóz - prawdziwe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KA Re: Słowa, których pragniemy????? IP: 217.96.19.* 06.08.02, 09:29 I to jest całkiem naturalne :-)) Może dostrzegłaś w nowym partnerze coś, czego nie widziałaś w poprzednim ? :-)) Moze on pomógł Tobie w tym, żeby uzewnętrznić Twoje wartościowe cechy ? :-)) Może on potrafi wydobyć z Ciebie wszystko co najlepsze ? :-)) Może ... KA Odpowiedz Link Zgłoś
vena111 Re: Słowa, których pragniemy????? 06.08.02, 09:33 KA!!!!!!!!!!!!!!!!1 To nie chodzi o nowego partneta, takiego wtedy nie było. Tak łatwo decydujemy sie na małzeństwo, na te słowa ze tak naprawde zapominamy o najwazniejszym, zatracamy siebie chcac sie przypodobac tej drugiej osobie. Jedno wiem: juz nigdy tych słów nie wypowiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KA Re: Słowa, których pragniemy????? IP: 217.96.19.* 06.08.02, 09:40 Jedno wiesz ... wypowiesz jeszcze te słowa ... Wypowiesz je dla Siebie ... Wypowiesz je dla kogos wartościowego, dla którego będziesz chciała, będziesz pragnęła je wypowiedzieć ... Jest ktoś lub będzie dla kogo wrto będzie powiedzieć te słowa nie jeden raz ... :-)) I słowa te słyszeć co dzień ... :-)) KA Odpowiedz Link Zgłoś
vena111 Re: Słowa, których pragniemy????? 06.08.02, 10:40 Jedno wiem ze aby byc szczęsliwa, nie muszę ich wcale wypowiadać!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KA Re: Słowa, których pragniemy????? IP: 217.96.19.* 06.08.02, 10:45 Wiem :-)) słowa są tylko uzupełnieniem czynów ... :-)) Nie słowem tylko chwyta się szczęście ... :-)) Człowiek powinien czuć to, co wspaniałe ... :-)) I na pewno masz już lub niedługo spotkasz kogoś, komu zaufasz, kto Cię zaakceptuje, kto wydobędzie z Ciebie perełkę ... :-)) KA P.S. Byałaś bardzo odważna, podejmując tak poważny krok mając pięciomiesiecznego skarba :-)) Na to stać tylko tych ludzi, którzy wierzą w siebie, wierzą w innych ludzi :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
vena111 Re: Słowa, których pragniemy????? 06.08.02, 10:52 Dzieki, to pewnie odwaga, na pewno.................. A kim Ty jestes , bo mówisz, piszesz jak swieta/święty....bez obrazy oczywiscie Nie zapomnij tez o temacie: jakie słowa dla Ciebie sa/były wazne???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KA Re: Słowa, których pragniemy????? IP: 217.96.19.* 06.08.02, 10:56 Nie pisze słów, których znaczenia nie rozumiem ... :-)) Jeśli uważasz, że ktoś, kto potrafi się wysłowić nie jest dla Ciebie godnym partnerem do rozmowy ... No cóz ... Jakie słowa są ważne ? Słowa, które wypowiadasz na codzień, słowa, które sprawiają przyjemność zarówno Tobie, jak i osobie, której to mówisz, słowa, które są piękne i w święta i w codziennym, kolejnym dniu ... słowa, które są odzwierciedleniem Twoich myśli, odczuć, pragnień, ... słowa, które chcesz i Ty usłyszeć ... KA Odpowiedz Link Zgłoś
emperor Re: czesc Baby:))) 06.08.02, 11:16 wiec witam Slonko:) bardzo milo mi cie znow widziec:) jak sie czujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
vena111 Re: czesc Baby:))) 06.08.02, 11:26 emperor napisaý: > wiec witam Slonko:) > bardzo milo mi cie znow widziec:) > jak sie czujesz? Jak zwykle bardzo dobrze.........a Ty??????...............słonko Odpowiedz Link Zgłoś
emperor Re: czesc Baby:))) 06.08.02, 11:35 no wiesz, jezeli ty sie czujesz dobrze, to ja tak samo:))) Odpowiedz Link Zgłoś
vena111 Re: czesc Baby:))) 06.08.02, 11:38 emperor napisaý: > no wiesz, jezeli ty sie czujesz dobrze, to ja tak samo:))) Nie przesadzaj, Twoje samopoczucie nie może przeciez zalezec od mojego..........to jest niemozliwe. az sie zaczerwieniłam, hihi Odpowiedz Link Zgłoś
emperor Re: czesc Baby:))) 06.08.02, 11:45 juz to kiedys pisalem, nie ma rzeczy niemozliwych, sa tylko nieprawdopodobne:)) nie musisz sie czerwienic, ja tylko fakty stwierdzam:) Odpowiedz Link Zgłoś
vena111 Re: czesc Baby:))) 06.08.02, 11:47 Dobra, dobra nie przesadzaj a ja wiem ze nie mozesz tryskac szcześciem kiedy ja jestem szczesliwa. a co robiłes jak cię nie było???? wakacje??????? Odpowiedz Link Zgłoś
emperor Re: czesc Baby:))) 06.08.02, 12:05 nie, naprawde, nie ukrywam, masz jakis dziwny wplyw na mnie, ktory ciezko mi jest wytlumaczyc:) moze to twoj urok? nie wiem:) nie bylo mnie nigdzie, a zarazem bylem wszedzie, taki okres kiedy czasmi zycie czlowieka przerasta:) ale co zrobic? takie jest zycie:) Odpowiedz Link Zgłoś
vena111 Re: czesc Baby:))) 06.08.02, 12:14 emperor napisaý: > nie, naprawde, nie ukrywam, masz jakis dziwny wplyw na mnie, ktory ciezko mi > jest wytlumaczyc:) A mi cięzko zrozumiec moze to twoj urok? nie wiem:) Nie widziałes mnie, wiec nie możesz nic powiedziec o uroku.............mysle ze cos kombinujesz, hihi a moze tak kawe na ławe??????????????? pozdrawiam i dobrze że juz jestes i mam nadzieje ze juz wszystko dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
emperor Re: czesc Baby:))) 06.08.02, 12:19 owszem, nie widzialem, ale bardzo chcialbym zobaczyc:( nie kombinuje nic, urok osobisty to nie wyglad, to cos co jest wewnatrz ciebie i w tak pozytywny sposob dziala na mnie:) Odpowiedz Link Zgłoś
vena111 Re: czesc Baby:))) 06.08.02, 12:21 emperor napisaý: > owszem, nie widzialem, ale bardzo chcialbym zobaczyc:( > > nie kombinuje nic, urok osobisty to nie wyglad, to cos co jest wewnatrz ciebie > i w tak pozytywny sposob dziala na mnie:) Mam nadzieje tylko ze to nie jest zadne wyznanie miłosne, chyba juz jestem za stara na miosc ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
emperor Re: czesc Baby:))) 06.08.02, 12:31 hehehe, nigdy nic nie wiadomo, zycie przed toba Kochana:))) to tez juz pisalem, ze kobiety sa jak wino, im starsze tym lepsze, a ty smakujesz wysmienicie:) Odpowiedz Link Zgłoś
vena111 Re: czesc Baby:))) 06.08.02, 12:39 emperor napisaý: > hehehe, nigdy nic nie wiadomo, zycie przed toba Kochana:))) > to tez juz pisalem, ze kobiety sa jak wino, im starsze tym lepsze, > a ty smakujesz wysmienicie:) Znowu nie wiesz jak smakuje, a piszesz o tym...hihi Jak poczekasz na mnie jeszcze z 50 lat, oj!!!!!!!!!!!!!!!ale bedę fantastyczna Odpowiedz Link Zgłoś
vena111 Re: czesc Baby:))) 06.08.02, 12:49 emperor napisaý: > pozwolisz sie skosztowac? :))) Chyba nie, nie wiem , moze , kiedys , za 50 lat jak bede juz fantastyczna co Ty na to??????????? Odpowiedz Link Zgłoś
emperor Re: czesc Baby:))) 06.08.02, 12:52 dla mnie juz jestes nieziemska, bede kosztowal powoli do konca swych dni:))) Odpowiedz Link Zgłoś
roseland Re: czesc Baby:))) 06.08.02, 13:10 Cześć Vena - nie kłamcz, że jesteś za stara, a co do Twojego uroku i czegoś co jest w Tobie wewnątrz, przyznaję (jeśli wolno), że empcio ma rację. Jesteś OK bo jesteś sobą i to jest to, czego ludziom brakuje. Pozdrawiam.:) Odpowiedz Link Zgłoś
emperor Re: czesc Baby:))) 06.08.02, 14:18 no, Honey, nie pozwol mi czekac:( > a Slonko gdzies zniknelo:( Odpowiedz Link Zgłoś
vena111 Re: czesc Baby:))) 06.08.02, 18:21 emperor napisał: > no, Honey, nie pozwol mi czekac:( > > > > a Slonko gdzies zniknelo:( Ales niecierpliwy, czasami tak po prostu musze zniknac............a moze wtedy własnie warto zaczekać!!! hihi pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
vena111 Re: czesc Baby:))) 06.08.02, 18:20 roseland napisała: > Cześć Vena - nie kłamcz, że jesteś za stara, a co do Twojego uroku i czegoś co > jest w Tobie wewnątrz, przyznaję (jeśli wolno), że empcio ma rację. Jesteś OK > bo jesteś sobą i to jest to, czego ludziom brakuje. Pozdrawiam.:) Roseland, dziękuję bardzo, szczerze to zawsze pisze to co czuje w danym momencie, w danej chwili, nie zawsze to oczywiscie wychodzi jak nalezy .....ale wiem jedno pochodzi z mojego serca, a nikt nie ma przeciez prawa zmieniac tego co we mnie. Kochana ROSELAND, dziękuje za dobre słowo, przesyłam buziaka :-0 Odpowiedz Link Zgłoś
kusy999 Re: czesc Baby:))) 06.08.02, 23:35 No coz kazdy cos ma w sobie , ja w tej chwili mam kolacje w sobie i jestem z tego bardzo rady. Roseland - biedactwo ty moje co sie z toba dzieje, czyzby zranione serduszko sie odezwalo? Veno - potrafisz wrzucic nowy promyk slonka na nude jaka wtacza sie na to forum. Odpowiedz Link Zgłoś
vena111 Re: czesc Baby:))) 07.08.02, 09:20 > Veno - potrafisz wrzucic nowy promyk slonka na nude jaka wtacza sie na to forum > . UPS, Kusyno co Ty taki twardziel i takie rzeczy opowiadasz..................ale dzięki, tylko mam prosbe : przestancie juz mnie wiecej zawstydzać, nie macie nawet pojecia jaka jestem czerwona, hihi Odpowiedz Link Zgłoś
emperor Vena @->---- 07.08.02, 09:47 Czesc, mam nadzieje ze nie znikniesz:) To dla Ciebie, z okazji dzisiejszego dnia i za to ze juz jestes:) @->--- Odpowiedz Link Zgłoś
roseland Re: Vena @->---- 07.08.02, 09:57 Venaaaa !!! Lubię to określenie "kochana" i dziękuję. Miłego dzionka :) Odpowiedz Link Zgłoś
vena111 Re: Vena @->---- 07.08.02, 10:01 roseland napisała: > Venaaaa !!! Lubię to określenie "kochana" i dziękuję. Miłego dzionka :) Roseland, ciesze się bardzo ze trafiłam, kochana............. i Tobie zycze miłego dzionka i osiągniecia kolejnego szczebla kariery. ps.bedziesz w sobote na spotkaniu strasznie chciała bym z Toba wreszczcie normalnie pogadac Odpowiedz Link Zgłoś
vena111 Re: Vena @->---- 07.08.02, 09:58 emperor napisał: > Czesc, mam nadzieje ze nie znikniesz:) > To dla Ciebie, z okazji dzisiejszego dnia i za to ze juz jestes:) > > @->--- > > Odpowiedz Link Zgłoś
emperor Re: Vena @->---- 07.08.02, 10:06 roza, jesli sie dobrze przygladniesz, to nawet czerwien zobaczysz:) Odpowiedz Link Zgłoś
vena111 Re: Vena @->---- 07.08.02, 11:16 emperor napisał: > i delikatne zielone listki... > Odpowiedz Link Zgłoś
vena111 Re: Vena @->---- 07.08.02, 11:24 emperor napisał: > mozesz, nie tylko w policzek....:)) Jakis Ty chetny i szybki, lubie facetów którzy wiedza czego chca, ale nie lubie jak sa nachalni. Wiec moze w policzek..................wystarczy Odpowiedz Link Zgłoś
emperor Re: Vena @->---- 07.08.02, 11:31 Dzieki Slonko:) za ten cieply promyczek w policzek :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
vena111 Re: Vena @->---- 07.08.02, 12:00 emperor napisał: > Dzieki Slonko:) > za ten cieply promyczek w policzek :)))) Bardzo proszę, ale ja i tak jestem Ci bardziej wdzieczna za kwiatek, sliczny. Niesie on za soba czasami taka magie , nie sadzisz..........wiem dla was facetów to moze nie miec znaczenia, ale Ty nawet nie wiesz jak nas kobietki takie kwiatki rajcuja, oh szkoda pisac, tak dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
emperor Re: Vena @->---- 07.08.02, 12:25 gdybym tylko mogl, co dzien zasypywal bym cie kwiatami, prawdziwymi, nalezy ci sie to, lecz nie moge:( moge tylko taki elektroniczny:( ale coz, takie wlasnie jest zycie.... Odpowiedz Link Zgłoś
vena111 Re: Vena @->---- 07.08.02, 16:09 emperor napisał: > gdybym tylko mogl, co dzien zasypywal bym cie kwiatami, prawdziwymi, nalezy ci > sie to, > lecz nie moge:( > moge tylko taki elektroniczny:( > ale coz, takie wlasnie jest zycie.... Emperororku ale Ty jestes dzisiaj kochany dla mnie, ja po prostu nie wiem co powiedziec............................i co ja mam powiedziec, az mowe mi zatkało, to znaczy palce zdretwiały. Odpowiedz Link Zgłoś
emperor Re: Vena @->---- 07.08.02, 16:23 nie mow nic, rozumiem cie bez slow, kochana:)))) tylko boli mnie to ze tak czesto mnie zostawiasz:( Odpowiedz Link Zgłoś
vena111 Re: Vena @->---- 07.08.02, 16:29 emperor napisał: > nie mow nic, rozumiem cie bez slow, kochana:)))) > > tylko boli mnie to ze tak czesto mnie zostawiasz:( Taki to juz mój los, zaraz tez Cie zostawie, ale bede tu jutro , jutro zdazysz sie chyba nacieszyc???????????????????? ps.od kiedy stałes sie romantykiem, takiego Odpowiedz Link Zgłoś
vena111 Re: Vena @->---- 07.08.02, 16:32 > Taki to juz mój los, zaraz tez Cie zostawie, ale bede tu jutro , jutro zdazysz > sie chyba nacieszyc???????????????????? > > ps.od kiedy stałes sie romantykiem, takiego Cie jeszcze nie znałam ( dziwne ale samo sie wysłało wiec dopisuje) Odpowiedz Link Zgłoś
emperor Re: Vena @->---- 07.08.02, 16:33 tutaj nigdy sie toba nie naciesze:((( zawsze taki bylem, szkoda ze wczesniej cie nie znalem:( Odpowiedz Link Zgłoś
roseland Re: Vena @->---- 07.08.02, 10:12 Vena - właśnie zastanawiam się, myślę, czy zmienić sobotnie plany i zajrzeć na Piękną. W dodatku nie mam stroju wieczorowego. Istota jednak jest taka, że bardzo chciałabym. :) Odpowiedz Link Zgłoś
vena111 Re: Vena @->---- 07.08.02, 11:19 roseland napisała: > Vena - właśnie zastanawiam się, myślę, czy zmienić sobotnie plany i zajrzeć na > Piękną. W dodatku nie mam stroju wieczorowego. Istota jednak jest taka, że > bardzo chciałabym. :) Ja nie bede w sukni wieczorowej, dziecko gdzies wysyłam z moim eks, czyli z jej tata, a sama, no cóz muszę Was poznac, strasznie chce, więc moze tylko na moment wpadniesz, prosze Cię ...............kochana ps.chyba cos ostatnio naduzywam tego słowa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bol Re: Słowa, których pragniemy????? IP: *.prem.tmns.net.au 12.08.02, 07:59 vena111 napisała: > Zapomniałam dodac, że bardzo jestem szcześliwa ze nie jestem juz od dawna z > tamtym facetem, wiem ze to dziwne....ale cóz - prawdziwe co za glebia!!! Odpowiedz Link Zgłoś
vena111 Re: Słowa, których pragniemy????? 12.08.02, 08:08 > co za glebia!!! Masz jakies problemy z własna osobowoscia!!!!!! Tylko na tyle Cie stac???? "co za okropnosc" - czego to dotyczyło bo jakoś nie odczytałam pzekazu. pozdrawiam i radze napic się kawki, ona czasami działa cuda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bol Re: Słowa, których pragniemy????? IP: *.prem.tmns.net.au 12.08.02, 07:56 co za okropnosci!!! Odpowiedz Link Zgłoś
vena111 Emperor!!!!!!!!!!!!!! 08.08.02, 15:46 A w jakim miejscu miał bys ochote sie mna nacieszyc?????????????????????? ...ale jestem ciekawa, nowo odkryty przeze mnie romantyku Odpowiedz Link Zgłoś
emperor Re: Emperor!!!!!!!!!!!!!! 09.08.02, 10:54 nie mam pojecia Slonko:( cieszyl bym sie nawet z rozmowy, bo o spotkaniu nawet nie mam co marzyc:( Odpowiedz Link Zgłoś
emperor Re: Emperor!!!!!!!!!!!!!! 09.08.02, 14:03 Kochanie, gdzie jestes? :(((( emperor napisał: > nie mam pojecia Slonko:( > cieszyl bym sie nawet z rozmowy, bo o spotkaniu nawet nie mam co marzyc:( > Odpowiedz Link Zgłoś
vena111 Re: Emperor!!!!!!!!!!!!!! 09.08.02, 15:22 Ale wyznanie, ups, znowu sie zaczerwieniłam, ale czy mozna tesknic do kogos kto jest tylko w Twojej wyobrazni, a słowa są jedynym znakiem istnienia??????? Odpowiedz Link Zgłoś
vena111 Re: Emperor!!!!!!!!!!!!!! 09.08.02, 15:24 A i jeszcze jedno.............zapomniałam podziekowac...............................to co było wczesniej, to było sliczne dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś
emperor Re: Emperor!!!!!!!!!!!!!! 09.08.02, 15:30 ha, na reszcie, nawet sobie nie wyobrazasz mej radosci!:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
emperor Re: Emperor!!!!!!!!!!!!!! 09.08.02, 15:32 wiec stan sie bardziej realna:) vena111 napisała: > Ale wyznanie, ups, znowu sie zaczerwieniłam, ale czy mozna tesknic do kogos kto > > jest tylko w Twojej wyobrazni, a słowa są jedynym znakiem istnienia??????? Odpowiedz Link Zgłoś
vena111 Re: Emperor!!!!!!!!!!!!!! 09.08.02, 15:34 emperor napisał: > wiec stan sie bardziej realna:) Nie kus, bo skorzystam..................z propozycji bycia bardziej realna Odpowiedz Link Zgłoś
emperor Re: Emperor!!!!!!!!!!!!!! 09.08.02, 15:38 jednym z mych marzen jest uslyszec glos wlascicielki tak czarujacego uroku osobistego:))) a to juz prawie realnosc:))) vena111 napisała: > > Nie kus, bo skorzystam..................z propozycji bycia bardziej realna Odpowiedz Link Zgłoś
vena111 Re: Emperor!!!!!!!!!!!!!! 09.08.02, 15:43 emperor napisał: > jednym z mych marzen jest uslyszec glos wlascicielki tak czarujacego uroku > osobistego:))) > a to juz prawie realnosc:))) Wiele osób powtarza mi, ze mam fantastyczny głos przez telefon.......namiętny, pełny ciepła i czegoś tam jeszcze. Wiec niestety nie sprawie, na pewno na razie, aby Twoje marzenie sie spełniło, mógłbys się wtedy zatracic juz tak na amen, a tego bym nie zniosła. wybacz, że ranie, ale to dla Twojego dobra Odpowiedz Link Zgłoś
emperor Re: Emperor!!!!!!!!!!!!!! 09.08.02, 15:49 wszysko mi jedno, jestem gotow na wszystko, chce sie zatracic nawet gdyby to byla ostatnia rzecz w moim zyciu:)) Odpowiedz Link Zgłoś
vena111 Re: Emperor!!!!!!!!!!!!!! 09.08.02, 15:56 emperor napisał: > wszysko mi jedno, jestem gotow na wszystko, chce sie zatracic nawet gdyby to > byla ostatnia rzecz w moim zyciu:)) Ciekawi mnie ile Ty masz lat, tak szczerze, ze jestes gotów, jestes chetny prawdopodobnie????? , moze na ostatnia rzecz w Twoim zyciu Odpowiedz Link Zgłoś
emperor Re: Emperor!!!!!!!!!!!!!! 09.08.02, 16:02 coz to za zycie jezeli cel jest nieosiagalny:( Odpowiedz Link Zgłoś
vena111 Re: Emperor!!!!!!!!!!!!!! 09.08.02, 16:06 Jeżeli czegos bardzo pragniesz robisz wszystko aby to zdobyc......sztuka jest zastanowic sie i uzyskac odpowiedz czy rzeczywiscie tego pragniesz???????? ps.no powiedz mi, proszę Odpowiedz Link Zgłoś
vena111 Re: Emperor!!!!!!!!!!!!!! 09.08.02, 16:21 > cos wewnatrz mowi mi ze TAK:) A co to jest: serce, głowa, .........czy moze jakis inny, hmmmm, narzad ( sorki pozwoliłam sobie na mały zarcik ) ps.do jasnej Anielki ile Ty masz lat, musze wiedziec, wtedy bede juz wszystko wiedziała vena111 Odpowiedz Link Zgłoś
emperor Re: Emperor!!!!!!!!!!!!!! 09.08.02, 16:26 juz raz ci o to mowilem:) mam 24, ale to jest tylko data w dowodzie:) doswiadczenie, zyciowe wzloty i ziemskie grawitacje stawiaja mnie w zupelnie innym wieku:) wiec? Odpowiedz Link Zgłoś
vena111 Re: Emperor!!!!!!!!!!!!!! 09.08.02, 16:30 ....więc to nic nie znaczy, chciałam po prostu wiedziec i wybacz, ze uleciało mi to. Najbardziej podobaja mi sie te Twoje zyciowe wzloty i ziemskie grawitacje..........wiele mozna tu ukryc...........a Ty co kryjesz??????? Odpowiedz Link Zgłoś
emperor Re: Emperor!!!!!!!!!!!!!! 09.08.02, 16:33 powiem, a spelnisz me marzenie? :( Odpowiedz Link Zgłoś
vena111 Re: Emperor!!!!!!!!!!!!!! 09.08.02, 16:39 emperor napisał: > powiem, a spelnisz me marzenie? :( Najpierw powiedz jakie masz marzenie, to sie zastanowie a może pózniej powiesz, jesli odpowiedz bedzie oczywiscie pozytywna wiem troche namieszałam, ale......jakie masz marzenie, tylko nie przesadzaj!!! vena111 Odpowiedz Link Zgłoś
emperor Re: Emperor!!!!!!!!!!!!!! 09.08.02, 16:44 juz wspomnialem, jestem gotow na wszystko, nawet na to ze jutro moze nigdy nie nadejsc, chcialbym abys stala sie czastka realnosci, czyli poznac twoj urok osobisty wyrazony glosem,bo wiem ze wszystko inne jest nierealne:(( Odpowiedz Link Zgłoś
vena111 Re: Emperor!!!!!!!!!!!!!! 09.08.02, 16:51 > chcialbym abys stala sie czastka realnosci, czyli poznac twoj urok osobisty > wyrazony glosem,bo wiem ze wszystko inne jest nierealne:(( A ja nie chciała bym abys się zatracił w muzyce mojego brzmienia, zawsze jest jakis poczatek, teraz chcesz tylko to, pózniej bedziesz chciał wiecej, a ja nie wiem czy moge, czy powinnam Ci to dac, mysle tu wyłacznie o Tobie Odpowiedz Link Zgłoś
emperor Re: Emperor!!!!!!!!!!!!!! 09.08.02, 17:00 nawet nie wiesz jak bardzo mnie ranisz:((( dlaczego nie mozesz i nie powinnas? zyje sie tylko raz, wiec wykorzystaj to, byc moze na to czekasz cale zycie, na to czego w tym momencie unikasz:) Odpowiedz Link Zgłoś
vena111 Re: Emperor!!!!!!!!!!!!!! 09.08.02, 17:09 emperor napisał: > nawet nie wiesz jak bardzo mnie ranisz:((( > dlaczego nie mozesz i nie powinnas? zyje sie tylko raz, wiec wykorzystaj to, > byc moze na to czekasz cale zycie, na to czego w tym momencie unikasz:) Przepraszam, że ranie, widzisz nie warto sie ze mna zadawac bo juz na starcie ranie. Zyje sie po to aby było dobrze, kazdy pragnie szczescia, kazdy na swoj sposób stara sie go stworzyc....próbujac i jednoczesnie nie rezygnujac ze swoich zasad. Moze rzeczywiscie cos wielkiego bym straciła, cos wielkiego juz trace.........ale tez nie postepuje tak aby kogos ranic. Moze kiedys przyjdzie taka chwila, ze bedę chciała, ale nie teraz...............teraz po prostu nie moge...............moze to nie jest ten moment. Odpowiedz Link Zgłoś
vena111 Re: Emperor!!!!!!!!!!!!!! 09.08.02, 17:10 ..........i jeszcze jedno, znowu muszę uciec. pozdrawiam ciepło, pa vena111 Odpowiedz Link Zgłoś
aputnam Re: Słowa, których pragniemy????? 09.08.02, 21:15 A ja chce aby ON wrocil nic mi nie mowiac i powiedzial ze nic sie nie liczy tylko ja i ze zaluje kazdego dnia jaki spedzil bezemnie i ze mialam racje i teraz zawsze bedzie przy mnie i nie pozwoli abym sie smucila, ale on nie wroci , a ja juz nie mam sily czekac na niego. Odpowiedz Link Zgłoś
vena111 Re: Słowa, których pragniemy????? 09.08.02, 21:26 aputnam napisała: > A ja chce aby ON wrocil nic mi nie mowiac i powiedzial ze nic sie nie liczy > tylko ja i ze zaluje kazdego dnia jaki spedzil bezemnie i ze mialam racje i > teraz zawsze bedzie przy mnie i nie pozwoli abym sie smucila, ale on nie > wroci , a ja juz nie mam sily czekac na niego. > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ada Re: Słowa, których pragniemy????? IP: *.pwr.wroc.pl / *.wroclaw.dialog.net.pl 09.08.02, 22:21 ...wiem Odpowiedz Link Zgłoś
vena111 Re: Słowa, których pragniemy????? 10.08.02, 02:13 Gość portalu: ada napisał(a): > ...wiem ...wiec głowa do góry,bo jutro bedzie piekny dzień Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bol Re: Słowa, których pragniemy????? IP: *.prem.tmns.net.au 12.08.02, 08:03 vena111 napisała: > Najlepiej, zamknęła bym Cie w klatce, bo kocham na Ciebie patrzeć > naprawde na duzo mnie stać vena 111 >>> Z tego wynika, ze tylko na patrzenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bol Re: Słowa, których pragniemy????? IP: *.prem.tmns.net.au 12.08.02, 08:05 vena111 napisała: > Najlepiej, zamknęła bym Cie w klatce, bo kocham na Ciebie patrzeć > naprawde na duzo mnie stać >>> Z tego wynika, ze tylko na patrzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
vena111 Re: Słowa, których pragniemy????? 12.08.02, 10:14 > >>> Z tego wynika, ze tylko na patrzenia. A co masz ochote na wiecej?????????? marzycielu. Czy jestes juz po porannej kawie, proponwałam Ci ja wczesniej....czasami pomaga....... i jeszcze jedno, moze ciut wiecej napiszesz??????? vena111 Odpowiedz Link Zgłoś