kobietafatalna2 Re: zaśpiewajmy razem 17.08.05, 17:10 "Słoneczko nasze rozchmurz buzię,bo nie do twarzy Ci w tej chmurze..."może nas poslucha...ten tekst powinnien być powyżej ,ale przez pomyłkę nacisnęło mi się i dlatego tam jest tak pusto;-(ale mam nadzieję ,że tu się dolączycie do spiewu;-0 Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: zaśpiewajmy razem 18.08.05, 09:16 Naturalnie, że się dołączymy! :-) "Od wschodu do zachodu słońca" "Za chwilę wzejdzie Słońce, za chwilę nowy dzień Gołębie ponad miastem, za chwilę zbudzą się Powoli wschodzi Słońce i wschodzi zieleń drzew Ulice, domy, miasta za chwile zbudzą się Wstańcie ludzie, otwórzcie już oczy, na niebie Słońce wysoko Komu pałac, komu salon, a komu niebo nad głową Wstańcie ludzie, otwórzcie już oczy, na niebie Słońce wysoko Kto w lektyce, komu powóz, kto będzie chodził piechotą Za chwilę zajdzie Słońce, znów skończy się dzień Za chwilę w pierwszych oknach lampy zapalą się Za chwilę zajdzie Słońce i zgaśnie zieleń drzew A jutro znów nad miastem gołębie zbudzą się Wstaną ludzie, otworzą oczy, na niebie Słońce wysoko Komu pałac, komu salon, a komu niebo nad głową Wstańcie ludzie, otwórzcie już oczy, na niebie Słońce wysoko Kto w lektyce, komu powóz, kto będzie chodził piechotą" /Skaldowie/ Odpowiedz Link Zgłoś
darencjusz Re: zaśpiewajmy razem 18.08.05, 11:41 Świat szybki jak, młody wiatr pędzi co tchu I nie ma czasu na miłość już. Więc proszę Cię blisko bądź, kochaj mnie Trwaj przy mnie, bo wokół zburzone morze Tylko Twoja dłoń. Stały ląd. Żyj z całych sił, życie tli się płomieniem tu Wątły i łatwo zagasić go. Więc proszę Cię blisko bądź, kochaj mnie Trwaj przy mnie, bo wokół zburzone morze Tylko Twoja dłoń. Stały ląd. Co noc chce dać lub zabrac mi. Dziś oprócz Ciebie wiem, nie mam nic. 2x Więc blisko bądź i kochaj mnie Trwaj przy mnie, bo wokół zburzone morze Tylko Twoja dłoń. Stały ląd. Stały ląd Kiljański & Kayah Odpowiedz Link Zgłoś