kobietafatalna2 27.08.05, 23:40 czy w miłości można ranić,bo moja milość chyba składa się tylko z ran...Juz jestem zmęczona tym...jak przestać ranić i być ranioną...co robić by być normalną kobietą..dziwne pytanie ale naprawdę prawdzie... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ladyinblack82 Re: miłość 27.08.05, 23:43 to nie jest milosc , milosc nie rani nigdy !!!!To toksyczny zwiazek.Zakoncz , jesli nie chcesz starcic szacunku do samjej siebie , jesli nie chcesz zniszczyc siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
kobietafatalna2 Re: miłość 27.08.05, 23:45 nie wiem czy nie jest za póżno.to trwa 7 lat..nie mam sił zakończyć..a gdy konczę ..znów zaczynam..i tak w kolko.. Odpowiedz Link Zgłoś
ladyinblack82 Re: miłość 28.08.05, 00:00 ja tez musze zabic milosc do mezcyzny , to nawet nie jest takie trudne, uwierz , trzeba tylko podjac taka decyzje i byc konsekwentna .Milosc powinna byc ta oaza na pustyni otaczajacego nas zla, jesli tak w twoim zwiazku nie jest , to odejdz . Badz silna , spotkasz jeszcze milosc , tylko wyjdz z tego toksycznego zwiazku Odpowiedz Link Zgłoś
dyskopata Re: miłość 28.08.05, 00:10 popieram przedmówczynię życie jest zbyt krótkie żeby się poświęcać dla "nikogo" Odpowiedz Link Zgłoś
kobietafatalna2 Re: miłość 28.08.05, 00:21 Wiem że to zabrzmi głupio ale On nie jest Nikim...on jest chyba wszystkim... Odpowiedz Link Zgłoś
ladyinblack82 Re: miłość 28.08.05, 00:26 sama sie nakrecasz , czyzby Twoim "wszystkim" byl bol jaki on ci zadaje????? Jesli to trwa juz 7 lat to znaczy , ze nie jestes juz nastolatka ,wiec powinnas byc dojrzala i odejsc.Nie boj sie, nie bedzieez sama , spotkasz prawdziwa milosc , tylko zakoncz ten zwiazek .Daj sobie szanse !!!!!!!!! poza tym- jesli kobieta pozwoli sobie na takie traktowanie to ZAWSZE tylko ona na tym ucierpi !!!!!!! Ratuj sie wiec !!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wutryp Re: miłość IP: *.adsl.inetia.pl 28.08.05, 03:25 Lakastuk, wodreka mzerta nestyla:) Nedkalka semnajka nazgiklop medfaka:) Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon O czym napisał Wutryp? Nie rozumiem... 28.08.05, 14:34 A można wiedzieć, co to znaczy i jaki to język? A może jakaś szarada? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grzegorz Re: miłość IP: *.chello.pl 28.08.05, 08:28 miłość ci wszystko wybaczy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anonim Re: miłość IP: *.chello.pl 28.08.05, 09:16 mam nadzieje że wszystko się uda i będziesz szczęśliwa z ....? a teraz ucieka do pracy.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wutryp Kolikarta sertyl IP: *.adsl.inetia.pl 28.08.05, 16:57 Jazoki marewlut snadip:-) Maklsdyjnazer wusdryna buniosa! Nadewanki moniat, mzagulki dastojfel:-) Odpowiedz Link Zgłoś
kobietafatalna2 Re: miłość 28.08.05, 17:00 niech ktoś to przetlumaczy...bo ja nic nie rozumie...;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wutryp Re: miłość IP: *.adsl.inetia.pl 28.08.05, 17:01 Kalifaksion masertyka lasopka nwakita:-) Odpowiedz Link Zgłoś
kobietafatalna2 Re: miłość 28.08.05, 17:05 i tak nie rozumie...ale ty chyba wiesz o czym ja piszę...chociaż jedno wie.. Odpowiedz Link Zgłoś