shrek_ 13.09.02, 10:18 Jak znajdziesz chwile napisz cos do mnie:-))) Bardzo duża buzka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ksiezniczka_fiona Re: Oluś jestes 13.09.02, 10:58 Chodź na maile tu nie mam zamiaru M2 oglądać. Buziaki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: Oluś jestes IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 13.09.02, 11:10 Za to na kobiecie podrywasz, mizdrzysz sie i usmiechasz, nie, zono-matko-polko? :o) Odpowiedz Link Zgłoś
ksiezniczka_fiona Re: Oluś jestes 13.09.02, 11:20 Raz jedyny się do Ciebie odezwę. Nie jestem ani żoną ani matką. Czepiasz sie mnie i Shreka choć już nie rozmawiamy na forum. Twoja sprawa i Twój czas. Możesz obrzucać mnie wyzwiskami jeśli tak Ci się podoba, mnie się nie da sprowokować. Żegnam Mario baw się sam. Odpowiedz Link Zgłoś
shrek_ Re: Oluś jestes 13.09.02, 12:04 Kotus, cos maile nie dochodza do mnie:-(((. Założe nam konto na interii wspolne. Duza buzka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: Oluś jestes IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 13.09.02, 12:41 zaloz konto wspolne. A Norma Jane, vel. Ksiezniczka Fiona, vel Zona_Matka_polka je ogoloci. Biedny, glupi Sraczku! Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: Oluś jestes 13.09.02, 12:48 Gość portalu: mario2 napisał(a): > zaloz konto wspolne. A Norma Jane, vel. Ksiezniczka Fiona, vel Zona_Matka_polka > > je ogoloci. > > Biedny, glupi Sraczku! a ja zadam ci tylko jedno, jedyne pytanie: a co ciebie to obchodzi?! :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: Oluś jestes IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 13.09.02, 14:12 jak to co. Oni wlasnie informuja mnie o tym na forum publicznym! Wiec sie do tego ustosunkowuje! Poniała? Niet? nie dziwne...! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: messja Re: Oluś jestes IP: *.proxy.aol.com 13.09.02, 14:28 Gość portalu: mario2 napisał(a): > jak to co. Oni wlasnie informuja mnie o tym na forum publicznym! Wiec sie do > tego ustosunkowuje! Poniała? Niet? nie dziwne...! nie ciebie, ale siebie. a ciebie, o ile wiem wogole to nie dotyczy, to dlaczego ci to przeszkadza? nie masz wlasnych problemow? jestes zazdrosny, ze ludzie sie lubia i wymieniaja serdecznosciami?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: Oluś jestes IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 13.09.02, 16:12 mam awersje do exshibicjonistow latajacych z wywalonym kutasem po parku i dymajacych sie wirtualnie na publicznych forumach! Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: Oluś jestes 13.09.02, 16:36 Gość portalu: mario2 napisał(a): > mam awersje do exshibicjonistow latajacych z wywalonym kutasem po parku i > dymajacych sie wirtualnie na publicznych forumach! masz problem wiec:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: Oluś jestes 13.09.02, 12:46 ksiezniczka_fiona napisała: > Raz jedyny się do Ciebie odezwę. Nie jestem ani żoną ani matką. Czepiasz sie > mnie i Shreka choć już nie rozmawiamy na forum. Twoja sprawa i Twój czas. > Możesz obrzucać mnie wyzwiskami jeśli tak Ci się podoba, mnie się nie da > sprowokować. > Żegnam Mario baw się sam. > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: Oluś jestes IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 13.09.02, 14:13 zachwyt skunksa nad wyciem kojota Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: messja komentarz mario:))))) IP: *.proxy.aol.com 13.09.02, 14:26 Gość portalu: mario2 napisał(a): > zachwyt skunksa nad wyciem kojota Odpowiedz Link Zgłoś
pamela_anderson Re: Ale fajnie! Jest tu fiolka i sraczek! I Mario! 13.09.02, 15:16 Mogę się z wami pobawić? Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: Ale fajnie! Jest tu fiolka i sraczek! I Mario 13.09.02, 16:37 pamela_anderson napisała: > Mogę się z wami pobawić? jasne, mnie juz sie dawno znudzilo, masz - daje ci sznurek, tam na koncu jest marys:))))) Odpowiedz Link Zgłoś