Dodaj do ulubionych

Oluś jestes

13.09.02, 10:18
Jak znajdziesz chwile napisz cos do mnie:-)))
Bardzo duża buzka
Obserwuj wątek
    • ksiezniczka_fiona Re: Oluś jestes 13.09.02, 10:58
      Chodź na maile tu nie mam zamiaru M2 oglądać.

Buziaki
      • Gość: mario2 Re: Oluś jestes IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 13.09.02, 11:10
        Za to na kobiecie podrywasz, mizdrzysz sie i usmiechasz, nie, zono-matko-polko?

:o)
        • ksiezniczka_fiona Re: Oluś jestes 13.09.02, 11:20
          Raz jedyny się do Ciebie odezwę. Nie jestem ani żoną ani matką. Czepiasz sie
          mnie i Shreka choć już nie rozmawiamy na forum. Twoja sprawa i Twój czas.
          Możesz obrzucać mnie wyzwiskami jeśli tak Ci się podoba, mnie się nie da
          sprowokować.
          Żegnam Mario baw się sam.
          • shrek_ Re: Oluś jestes 13.09.02, 12:04
            Kotus, cos maile nie dochodza do mnie:-(((.
            Założe nam konto na interii wspolne.
            Duza buzka
            • shrek_ Re: Oluś jestes 13.09.02, 12:07
              Nie na interii. Poczta gazety.
              • Gość: mario2 Re: Oluś jestes IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 13.09.02, 12:41
                zaloz konto wspolne. A Norma Jane, vel. Ksiezniczka Fiona, vel Zona_Matka_polka
                je ogoloci.

Biedny, glupi Sraczku!
                • messja Re: Oluś jestes 13.09.02, 12:48
                  Gość portalu: mario2 napisał(a):

> zaloz konto wspolne. A Norma Jane, vel. Ksiezniczka Fiona, vel
                  Zona_Matka_polka
                  >
                  > je ogoloci.
                  >
                  > Biedny, glupi Sraczku!

a ja zadam ci tylko jedno, jedyne pytanie: a co ciebie to obchodzi?!
                  :))
                  • Gość: mario2 Re: Oluś jestes IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 13.09.02, 14:12
                    jak to co. Oni wlasnie informuja mnie o tym na forum publicznym! Wiec sie do
                    tego ustosunkowuje! Poniała? Niet? nie dziwne...!
                    • Gość: messja Re: Oluś jestes IP: *.proxy.aol.com 13.09.02, 14:28

> jak to co. Oni wlasnie informuja mnie o tym na forum publicznym! Wiec sie do
                      > tego ustosunkowuje! Poniała? Niet? nie dziwne...!

nie ciebie, ale siebie. a ciebie, o ile wiem wogole to nie dotyczy, to dlaczego
                      ci to przeszkadza? nie masz wlasnych problemow? jestes zazdrosny, ze ludzie sie
                      lubia i wymieniaja serdecznosciami?:)
                      • Gość: mario2 Re: Oluś jestes IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 13.09.02, 16:12
                        mam awersje do exshibicjonistow latajacych z wywalonym kutasem po parku i
                        dymajacych sie wirtualnie na publicznych forumach!
                        • messja Re: Oluś jestes 13.09.02, 16:36

> mam awersje do exshibicjonistow latajacych z wywalonym kutasem po parku i
                          > dymajacych sie wirtualnie na publicznych forumach!

masz problem wiec:))))
          • messja Re: Oluś jestes 13.09.02, 12:46
            ksiezniczka_fiona napisała:

> Raz jedyny się do Ciebie odezwę. Nie jestem ani żoną ani matką. Czepiasz sie
            > mnie i Shreka choć już nie rozmawiamy na forum. Twoja sprawa i Twój czas.
            > Możesz obrzucać mnie wyzwiskami jeśli tak Ci się podoba, mnie się nie da
            > sprowokować.
            > Żegnam Mario baw się sam.
            >
            • Gość: mario2 Re: Oluś jestes IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 13.09.02, 14:13
              zachwyt skunksa nad wyciem kojota
              • Gość: messja komentarz mario:))))) IP: *.proxy.aol.com 13.09.02, 14:26

> zachwyt skunksa nad wyciem kojota
      • pamela_anderson Re: Ale fajnie! Jest tu fiolka i sraczek! I Mario! 13.09.02, 15:16
        Mogę się z wami pobawić?
        • messja Re: Ale fajnie! Jest tu fiolka i sraczek! I Mario 13.09.02, 16:37
          pamela_anderson napisała:

> Mogę się z wami pobawić?

jasne, mnie juz sie dawno znudzilo, masz - daje ci sznurek, tam na koncu jest
          marys:)))))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka