Gość: jola IP: 82.139.26.* 28.09.05, 22:12 dopada mnie uczucie obojetnosci wobec swiata,nie chce mi sie z nikim gadac i wszystko mnie wkurza... Mam nadzieje ze jutro bedzie lepiej,ale co ja mam zrobic dzisiaj??? help Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pistolett Re: wariuje 28.09.05, 22:21 Nawet droga do czegoś czasem jest do niczego więc usmiechnij się jutro będzie lepiej ...a co do dzisiejszego dnia?...no cóz o atmosferze wokół człowieka w największym stopniu decyduje jego własna pogoda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jola Re: wariuje IP: 82.139.26.* 28.09.05, 22:29 ja tym bardziej czuje sie zle bo zawsze staram sie nie dopuszczac do siebie zlej aury,a wokol mnie panuje sloneczna pogoda! tym bardziej ze nie mam powodow do zmartwien:/ no moze tylko tesknota moze mnie przytlaczac... Odpowiedz Link Zgłoś
pistolett Re: wariuje 28.09.05, 22:46 Wiesz Jolu! Czasem wszystko gra póki nie trzeba zacząć koncertu,i zawsze na początku jest chaos.A po nim koniec,moze podobnie jest w Twoim przypadku nie ogarniasz dziś niczego jesteś zła,zrezygnowana a jak wiesz najtrudniej zamaskować maskowanie .Dobrze ze postanowiłaś napisać tu na Forum dlatego że gdy człowiek nie zwierza się innym,to zazwyczaj ukrywa i przed sobą.No coz już raczej nic wiecej nie mam do powiedzenia, nie potrafie pocieszać......jestem jak ten koń na biegunach a przed nim zawsze daleka droga.Pozdrawiam i zycze usmiechu :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jola Re: wariuje IP: 82.139.26.* 28.09.05, 22:48 a ja mysle ze jednak umiesz pocieszzac:) to co napisales jest lepsze niz zwykle "nie przejmuj sie":) przynjamniej ty przeczytales moje zale:) dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
pistolett Re: wariuje 28.09.05, 23:01 Gość portalu: jola napisał(a): > a ja mysle ze jednak umiesz pocieszzac:) to co napisales jest lepsze niz > zwykle "nie przejmuj sie":) przynjamniej ty przeczytales moje zale:) dzieki ******************************************************************************** * Jedynie dzieki temu ze ludzkie sprawy czasem się krzyzuja, czlowiek spotyka człowieka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Parszywy Jaszczur Idź spać. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.05, 23:31 Jutro będzie lepiej. Jesteś tylko człowiekiem, nie maszyną. Masz prawo mieć problemy, ból głowy, katar. Tak samo masz prawo mieć czasem zły dzień. I możesz nie mieć ochoty na nic. Bez powodu. Odpowiedz Link Zgłoś