IP: 82.139.26.* 28.09.05, 22:12
dopada mnie uczucie obojetnosci wobec swiata,nie chce mi sie z nikim gadac i
wszystko mnie wkurza... Mam nadzieje ze jutro bedzie lepiej,ale co ja mam
zrobic dzisiaj??? help
Obserwuj wątek
    • pistolett Re: wariuje 28.09.05, 22:21
      Nawet droga do czegoś czasem jest do niczego więc usmiechnij się jutro będzie
      lepiej ...a co do dzisiejszego dnia?...no cóz o atmosferze wokół człowieka w
      największym stopniu decyduje jego własna pogoda.
      • Gość: jola Re: wariuje IP: 82.139.26.* 28.09.05, 22:29
        ja tym bardziej czuje sie zle bo zawsze staram sie nie dopuszczac do siebie
        zlej aury,a wokol mnie panuje sloneczna pogoda! tym bardziej ze nie mam powodow
        do zmartwien:/ no moze tylko tesknota moze mnie przytlaczac...
        • pistolett Re: wariuje 28.09.05, 22:46
          Wiesz Jolu! Czasem wszystko gra póki nie trzeba zacząć koncertu,i zawsze na
          początku jest chaos.A po nim koniec,moze podobnie jest w Twoim przypadku nie
          ogarniasz dziś niczego jesteś zła,zrezygnowana a jak wiesz najtrudniej
          zamaskować maskowanie .Dobrze ze postanowiłaś napisać tu na Forum dlatego że
          gdy człowiek nie zwierza się innym,to zazwyczaj ukrywa i przed sobą.No coz już
          raczej nic wiecej nie mam do powiedzenia, nie potrafie pocieszać......jestem
          jak ten koń na biegunach a przed nim zawsze daleka droga.Pozdrawiam i zycze
          usmiechu :D
          • Gość: jola Re: wariuje IP: 82.139.26.* 28.09.05, 22:48
            a ja mysle ze jednak umiesz pocieszzac:) to co napisales jest lepsze niz
            zwykle "nie przejmuj sie":) przynjamniej ty przeczytales moje zale:) dzieki
            • pistolett Re: wariuje 28.09.05, 23:01
              Gość portalu: jola napisał(a):

> a ja mysle ze jednak umiesz pocieszzac:) to co napisales jest lepsze niz
              > zwykle "nie przejmuj sie":) przynjamniej ty przeczytales moje zale:) dzieki

********************************************************************************
              * Jedynie dzieki temu ze ludzkie sprawy czasem się krzyzuja, czlowiek spotyka
              człowieka.

• Gość: Parszywy Jaszczur Idź spać. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.05, 23:31
      Jutro będzie lepiej.
      Jesteś tylko człowiekiem, nie maszyną.
      Masz prawo mieć problemy, ból głowy, katar.
      Tak samo masz prawo mieć czasem zły dzień.
      I możesz nie mieć ochoty na nic.
      Bez powodu.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka