chmurka30 Re: gdzie szukać 21.10.05, 12:28 Gdzie znaleźć wolnego faceta około 33-35 lat gotowego na jakiś normalny, stały zwiazek? A moze takich już nie ma wolna niezależna singiel Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taka.jedna Re: gdzie szukać IP: *.localdomain / 217.198.33.* 21.10.05, 12:52 Ja szukam już dwa lata. I mam coraz mniej nadziei ..... Odpowiedz Link Zgłoś
zlodziej_czasu Re: gdzie szukać 21.10.05, 12:54 Glupio tak pisac o sobie. Ale w stolicy jest taki:) Maly szczegol... 33 bede mial dopiero w przyszlym roku... Odpowiedz Link Zgłoś
robin-z-hut1 Re: gdzie szukać 21.10.05, 12:56 ja się niestety w wieku nie mieszczę. Odpowiedz Link Zgłoś
meduza4 Re: gdzie szukać 21.10.05, 13:05 robin-z-hut1 napisał: > ja się niestety w wieku nie mieszczę. To ze mną gorzej: po pierwsze to nie jestem facetem a po drugie to też się w wieku nie mieszczę. Przechlapane, czemu tu nigdzie faceci nie szukają kobiet? :-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arti1968 Re: gdzie szukać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.05, 13:37 a ja sie mieszcze i jeszcze spelniam wymagania Odpowiedz Link Zgłoś
samowolny Re: gdzie szukać 21.10.05, 13:47 meduza4 napisała: > czemu tu nigdzie faceci nie szukają kobiet? bo tu jest forum Romantyków a romantycy nie szukają kobiet tylko ...uczucia:)) Odpowiedz Link Zgłoś
meduza4 Re: gdzie szukać 21.10.05, 13:53 Nie samym uczuciem żyje człowiek. No ale jak Tobie samo uczucie wystarcza, to się przeca mieszać w to nie będę ;-PPPPPPP Odpowiedz Link Zgłoś
samowolny Re: gdzie szukać 21.10.05, 14:03 wiesz kobiet to ja znalazłem i znajduje wiele a uczucia....tylko w jednym wypadku:) Odpowiedz Link Zgłoś
meduza4 Re: gdzie szukać 21.10.05, 14:15 To i tak jesteś szczęśliwy: mężczyzn to ja wielu nie znajduję, a uczucie... Połączone ze słowem "wypadek" kojarzy mi się smutno :-((( Odpowiedz Link Zgłoś
samowolny Re: gdzie szukać 21.10.05, 14:19 meduza4 napisała: > To i tak jesteś szczęśliwy: mężczyzn to ja wielu nie znajduję, a uczucie... > Połączone ze słowem "wypadek" kojarzy mi się smutno :-((( celowo tak napisałem bo wiesz przeca że to uczucie nie przetrwało.... Odpowiedz Link Zgłoś
meduza4 Re: gdzie szukać 21.10.05, 15:05 Łoj, to ja już w tej chwili nie wiem o którym i o czyim uczuciu my gadamy :-((( Odpowiedz Link Zgłoś
samowolny Re: gdzie szukać 21.10.05, 15:11 widzisz ja mam..podzielna uwage..czego innego szukam,na co inne tez jestem zorientowany, jeszcze cos innego lubie...widzisz jakim skomplikowanym typem jezd któremu trudno dogodzić i za którym trudno "trafić"?:))) Odpowiedz Link Zgłoś
meduza4 Re: gdzie szukać 21.10.05, 15:23 No to gorzej z Tobą niż z niejedną babą. Nic tu na to nie poradzę. A ja egoistycznie-wypadkowo myślałam o pewnym moim uczuciu, które przetrwało, choć znalazłam (może nie do końca na 100% pewne) dowody na to, że obiekt tego uczucia jednak do dnia dzisiejszego nie dotrwał. Wiesz o czym mówię, nie mam jednak możliwości zdobycia pewniejszych dowodów. Może kiedyś, jak się pewnego języka naumiem... Odpowiedz Link Zgłoś
zlodziej_czasu Re: gdzie szukać 21.10.05, 14:05 Do Meduzy:) Poszukuje kobiety, kobiety i jeszcze raz kobiety! Odpowiedz Link Zgłoś
samowolny Re: gdzie szukać 21.10.05, 14:12 meduza ..widzisz masz pierwszego kandydata i walnął do ciebie niczym ..armata:) ps. złodziej_czasu ja to pisze w zbożnym celu wiec nie potępiaj mnie przyjacielu:) Odpowiedz Link Zgłoś
zlodziej_czasu Re: gdzie szukać 21.10.05, 14:16 Jakze bym smial! Jestem Twoim dluznikiem Odpowiedz Link Zgłoś
zlodziej_czasu Re: gdzie szukać 21.10.05, 14:17 Meduza, mam nadzieje ze nie jestes sliska... Odpowiedz Link Zgłoś
zlodziej_czasu Re: gdzie szukać 21.10.05, 14:20 Kierunek wskazalem, teraz musze zajac sie praca. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
samowolny Re: gdzie szukać 21.10.05, 14:23 ech złodzieju...robota nie Gołota nie ucieknie:)) Odpowiedz Link Zgłoś
meduza4 Re: gdzie szukać 21.10.05, 14:24 zlodziej_czasu napisał: > Meduza, mam nadzieje ze nie jestes sliska... Nie, absolutnie nie. Nick się wziął od Gorgony Meduzy... Hihihi :-) No i pewna lubiana przeze mnie brytyjska piosenkarka nagrała kiedyś album pt "Medusa". Odpowiedz Link Zgłoś
meduza4 Re: gdzie szukać 21.10.05, 14:22 zlodziej_czasu napisał: > Do Meduzy:) Poszukuje kobiety, kobiety i jeszcze raz kobiety! No to nie jest źle :-))) Problem(?) w tym, że tu i ówdzie tej kobiecości mam trochę w nadmiarze. No i nie jestem blondynką. A najgorsze jest to, że sama gwoździa w ścianę wbić potrafię... Nadmieniam jednak, że lubię gdy mężczyzna sam się za to wbijanie bierze i nie zostawia tego na mej głowie, gdy otwiera mi drzwi, przepuszcza przodem, pomaga w pociągu wrzucić bagaż na półkę... no i gdy zaprasza mnie na kawę/herbatę/lody/piwo/wino. Lubię dostawać kwiatki, itd, itp :-) Skomentuję jeszcze tylko Samowolnego: on mnie trochę zna i życzy mi szczęścia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: belbo Re: gdzie szukać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.05, 14:24 ej a gdzie równouprwanienie :) Odpowiedz Link Zgłoś
meduza4 Re: gdzie szukać 21.10.05, 14:26 Belbo, idź mi stąd z Twoim równouprawnieniem ;-) W ogóle idź stąd ze swoimi poglądami ;-PPP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: belbo Re: gdzie szukać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.05, 14:28 a pójde.. a jak ale o 15,30. poza tym łamiesz regulamin wypedzając mnie..i moje poglady.. Odpowiedz Link Zgłoś
meduza4 Re: gdzie szukać 21.10.05, 14:31 A gdzie w regulaminie pisze, że nie mogę Cię wypędzać? Ja rozumiem, że gdybym pędziła... powiedzmy bimber, to w czasach prohibicji wiele reguł bym złamała. Ale tak??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: belbo Re: gdzie szukać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.05, 14:38 to dyskryminacja mniejszości seksualnej:) Odpowiedz Link Zgłoś
meduza4 Re: gdzie szukać 21.10.05, 14:42 A jaką Ty mniejszość seksualną reprezentujesz??? Chciałabym o tym posłuchać ;-PPPPPPPPP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: belbo Re: gdzie szukać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.05, 14:46 jak to jaka ..własna.. oo sexie nic nie napisze:) Odpowiedz Link Zgłoś
meduza4 Re: gdzie szukać 21.10.05, 14:52 Ja Ci nie każę nic o seksie pisać tylko o tej Twojej własnej orientacji... ale wiesz co, orientację to chyba każdy ma swoją własną, więc wyjątkiem chyba nie jesteś, a napewno nie jesteś mniejszością :-)} Odpowiedz Link Zgłoś
samowolny Re: gdzie szukać 21.10.05, 14:58 ja sie przyznam bez bicia że też jestem zorientowany na seks:)) Odpowiedz Link Zgłoś
meduza4 Re: gdzie szukać 21.10.05, 14:59 Przed chwilą twierdziłeś, że na uczucia ;-PPPPPP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: belbo Re: gdzie szukać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.05, 15:01 dobra z mniejszościa mnie zbiłas.. ale zawsze moge to pod dyskryminacje płci .. ty kobieta (przyznalas sie publicznie ze i młotek Cio nie bocy) .. ja dyskryminowany facet co to sie młotka boi.. godzina "W" się zbliza:).. Odpowiedz Link Zgłoś
meduza4 Re: gdzie szukać 21.10.05, 15:04 Gość portalu: belbo napisał(a): > ty kobieta (przyznalas sie publicznie ze i młotek Cio nie bocy) .. ja > dyskryminowany facet co to sie młotka boi.. No ale przecież ja tym młotkiem w gwoździa a nie w Ciebie. No chyba, że gwoździem jesteś... bo raczej nie młotkiem, skoro młotka się boisz... Pokręcone jakieś te Twoje wypowiedzi ;-PPP Odpowiedz Link Zgłoś
zlodziej_czasu Re: gdzie szukać 21.10.05, 14:25 Meduza oto moja odpowiedz na to co napisalas: Sa jeszcze tacy... Odpowiedz Link Zgłoś
zlodziej_czasu Re: gdzie szukać 21.10.05, 14:27 A teraz pozwol ze przeniose sie ze swiata zerojedynkowego do swiata wytezonej pracy. I jeszcze jedno. Dobrze mi dzis tutaj... Odpowiedz Link Zgłoś
meduza4 Re: gdzie szukać 21.10.05, 14:28 zlodziej_czasu napisał: > Meduza oto moja odpowiedz na to co napisalas: > Sa jeszcze tacy... Co to kwiatki dają i drzwi otwierają przed kobietą??? Mam nadzieję. Ale ten krótki komentarz odbieram jako deklarację "są tacy... ale to nie ja" ;-PPP Odpowiedz Link Zgłoś
zlodziej_czasu Re: gdzie szukać 21.10.05, 14:30 Ale ten krótki komentarz odbieram jako deklarację "są tacy... ale to nie ja" > ;-PPP Troche wiecej optymizmu! Mozna sie jeszcze zdziwic Odpowiedz Link Zgłoś
meduza4 Re: gdzie szukać 21.10.05, 14:34 Dawno mnie nic nie zdziwiło w znaczeniu optymistycznym. Jedyny mężczyzna, który na pewno zadziwił mnie w sensie optymistycznym i który był wiele wart... po prostu był wiele wart, włącznie z moim uczuciem. Czas przeszły nie jest przypadkowy... i dlatego, że czas dla każdego z nas trwa od... do... Ale to już inna bajka, której nie będę wyjaśniać. Odpowiedz Link Zgłoś
zlodziej_czasu Re: gdzie szukać 21.10.05, 14:37 W takim razie niech wiatr niesie co ma byc... Macham na pozegnanie Odpowiedz Link Zgłoś
meduza4 Re: gdzie szukać 21.10.05, 14:41 zlodziej_czasu napisał: > W takim razie niech wiatr niesie co ma byc... Wiatr niesie do mnie wizję jakiejś flaszki w której smutek można zatopić. Zapewne ta flaszka ma nastąpić jutro lub dziś wieczorem ;-) > Macham na pozegnanie Odmachuję moją macką... tfu! wężem na głowie... Odpowiedz Link Zgłoś
szczebiota no i co złodzieju, umówiłeś się z chmórką??? 21.10.05, 19:00 robin-z-hut1 napisał: > ja się niestety w wieku nie mieszczę. Odpowiedz Link Zgłoś
zlodziej_czasu Re: no i co złodzieju, umówiłeś się z chmórką??? 21.10.05, 19:02 Nie bo chmurka sie wziela i rozplynela... Odpowiedz Link Zgłoś
szczebiota Re: no i co złodzieju, umówiłeś się z chmórką??? 21.10.05, 19:43 no to szkoda, jak masz jakieś GG albo coś w tym rodzaju to podaj (jeśli możesz oczywiście) to może razem pobujamu w chmurkach:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chmurka30 Re: gdzie szukać IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.10.05, 09:32 Hej Śledzę uważnie ten wątek i nie zaspałam jak twierdzi złodziej czasu... Brakuje mi osób z którymi mogłabym pochodzić po Tatrach, posiedzieć w pubie i po prostu pogadać. Zapraszam do dalszej dyskusji. Co do poszukiwań do mam nadzieję że włściwa osoba po prostu stanie na mojej drodze i już... Odpowiedz Link Zgłoś
zlodziej_czasu Re: gdzie szukać 24.10.05, 11:30 Zycze Ci tego Chmurko! I sobie tez... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chmurka30 Re: gdzie szukać IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.10.05, 11:44 Dziękuję... Odpowiedz Link Zgłoś
zlodziej_czasu Re: gdzie szukać 24.10.05, 12:02 Jakies drokowskazy? Informacje ukryte pod szkielkami? Strzalki na chodniku? Ciepło zimno? Cosik...?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chmurka30 Re: gdzie szukać IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.10.05, 12:18 Podobno wiara czyni cuda; więć mocno wierzę że kosmos zaczyna działać i juz niedługo spotkam wartościowego faceta na reszte życia Odpowiedz Link Zgłoś
zlodziej_czasu Re: gdzie szukać 24.10.05, 12:23 Zazdroszcze wiary! Ja mam jej z kazdym dniem mniej. Ale jest nadzieja i milosc, a moze nadzieja NA milosc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chmurka30 Re: gdzie szukać IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.10.05, 13:32 A może jedno i drugie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chmurka Re: gdzie szukać IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.10.05, 14:37 Hmmm poczekam aż się sam znajdzie, lepszego wyjścia nie widzę Tylko czasu szkoda , no i jesień taka ładna a ja w Tatry bym chciała... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misia Re: Mówię Ciiiii....... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.05, 15:50 Nieprawda.Istnieją. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arti 19682 Re: Mówię Ciiiii....... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.05, 16:07 trzeba tylko dobrze rozejrzec sie wokol Odpowiedz Link Zgłoś
zlodziej_czasu Re: gdzie szukać 21.10.05, 17:06 A Pani Chmurka zaczela i nie konczy... Moze jakas puenta?:) No jakis znak zycia, przepraszam zasaplam, autobus mi uciekl, no cokolwiek;)) Odpowiedz Link Zgłoś
kkate Re: gdzie szukać 21.10.05, 19:16 Witam ! ja tez szukam tego jedynego ! jestem wolna ! :) Chmurka ! moze załozymy jakis klub pt wolne, fajne i poszukujace wolnych i fajnych :) Pozdrawiam wszystkich szczegolnie ze slaska ! Odpowiedz Link Zgłoś
zlodziej_czasu Re: gdzie szukać 21.10.05, 19:18 Wszyscy fajni ze Slaska przyjechali do Warszawy! Tu nalezy wdrozyc poszukiwania:) Odpowiedz Link Zgłoś
szczebiota Re: gdzie szukać 21.10.05, 19:33 wieeeeeeedziałam, że tak będzie!!! No przecież napisałam że... Odpowiedz Link Zgłoś
zlodziej_czasu Re: gdzie szukać 21.10.05, 19:35 Oddalam sie w takim razie w mrok:) Odpowiedz Link Zgłoś
szczebiota Re: gdzie szukać 21.10.05, 19:17 piszę, bo niby przedział jest oki, no i wymagania mam podobne...Tylko jest jeden problem, mój stosunek do facetów jest ostatnio nieco ambiwalentny:)) oczywiście jest to skutkiem czegoś. Nie chce już mi się opowiadać entuzjastycznie o sobie i uwypuklać swoich atrybutów - jak to zwykle bywa przy pierwszych spotkaniach...czasami mam ochotę wyjąć CV:)) pozdr, A Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arti 19682 Re: gdzie szukać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.05, 19:23 Wszyscy wolni i fajni zjednoczmy sie jest zapotrzebowanie Odpowiedz Link Zgłoś
zlodziej_czasu Re: gdzie szukać 21.10.05, 19:31 Lepszy lub gorszy zostawiam do oceny, ale zawsze pomysl;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arti 19682 Re: gdzie szukać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.05, 19:36 dzieki za akceptacje to zostaje prezesem szukam zastepcy i potrzebujacych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arti 19682 Re: gdzie szukać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.05, 19:40 Smialo masz posade Odpowiedz Link Zgłoś
szczebiota Re: gdzie szukać 21.10.05, 19:44 no dzięki bardzo p prezesie. Może jakaś kawusia??? Odpowiedz Link Zgłoś
arti19682 Re: gdzie szukać 21.10.05, 19:46 moze rano mocna gorzka i z mleczkiem poprosze Odpowiedz Link Zgłoś
arti19682 Re: gdzie szukać 21.10.05, 19:47 prosze jeszcze przygotowac liste chetnych pan i kandydatow Odpowiedz Link Zgłoś
szczebiota Re: gdzie szukać 21.10.05, 19:49 oczywiście Panie Prezesie, będzie tak jak sobie Pan życzy:))) Odpowiedz Link Zgłoś
kkate do złodzieja czasu 22.10.05, 14:48 wszyscy są w wawie ? Hmmm....no to mam problem. Moze mi pomozesz poszukac kogos interesującego? :) Odpowiedz Link Zgłoś
zlodziej_czasu Re: do złodzieja czasu 22.10.05, 16:35 szyscy są w wawie ? Hmmm....no to mam problem. Moze mi pomozesz poszukac kogos > interesującego? :) Czy tymi slowami zwracasz sie do mnie? Ciezko bedzie mi znalesc kogos dla kogos z tak daleka:) Odpowiedz Link Zgłoś
kkate Re: do złodzieja czasu 23.10.05, 20:20 no i znów wrociłam do punktu wyjscia :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chmurka30 Re: do złodzieja czasu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.10.05, 14:57 Pozdrawiam wszystkich czytających i poszukujących. Puenta jest jedna, nic na siłę , po prostu to jeszcze nie mój czas. Odpowiedz Link Zgłoś
zlodziej_czasu Re: do złodzieja czasu 24.10.05, 15:30 Walkowerek:) I druga rzecz. Nigdy nie wiesz czy to ten czy inny czas... Odpowiedz Link Zgłoś