Dodaj do ulubionych

Uwaga,chce oglosic,ze baaardzo lubie Piotra....:)

25.10.05, 16:23
Obserwuj wątek
    • piotr_321 A ja bardzo lubie fajna :) 25.10.05, 16:33
      • naprawde_fajna Re: A ja bardzo lubie fajna :) 25.10.05, 16:38
        :))))))))))))))))))))))))))

Ja i tak bardziej.........
        caluje
        B.
        • piotr_321 Re: A ja bardzo lubie fajna :) 25.10.05, 16:40
          Tego sie nie da zważyć, kto bardziej ... ;)
          Calusy :)
    • jula09 Re: Uwaga,chce oglosic,ze baaardzo lubie Piotra.. 25.10.05, 21:28
      Piotr jest nasympatyczniejszym chłopcem na Forum
      i bardzo przystojny (widziałam zdjęcie).
      Też Go badzo lubię.
      • piotr_321 Re: Uwaga,chce oglosic,ze baaardzo lubie Piotra.. 26.10.05, 09:23
        A Jula jest najsympatyczniejsza Dama na forum :)
      • bellima Re: Uwaga,chce oglosic,ze baaardzo lubie Piotra.. 26.10.05, 09:27
        Czy zdjęcia były toples? Jeśli tak to też poproszę na skrzynkę bo nie wiem czy
        mam go lubic czy nie.
        • piotr_321 Re: Uwaga,chce oglosic,ze baaardzo lubie Piotra.. 26.10.05, 10:03
          Jak chcesz miec facetow topless to kup sobie Cosmo lub inna wyrafinowana
          gazetke :D
          • bellima Re: Uwaga,chce oglosic,ze baaardzo lubie Piotra.. 26.10.05, 10:10
            a co ty taki niedzisiejszy?
            teraz panowie sami sie ze zdjeciami nagich tych...noo...torsow(...) wpychaja na
            skrzynki, do wyboru, do koloru, bez wychodzenia z domu. a ty ciagle w cosmo sie
            publikujesz ?:-/)))
            • strzelec0001 Re: Uwaga,chce oglosic,ze baaardzo lubie Piotra.. 26.10.05, 10:19
              piotr wyzwolił we mnie walecznosc .... dzieki za to
              tylko skad ta niesmiałośc??
              • piotr_321 Re: Uwaga,chce oglosic,ze baaardzo lubie Piotra.. 26.10.05, 10:22
                Walecznosc o ksiezniczke z Trojmiasta ? ;)
                Czyja niesmialosc ? ;)
            • piotr_321 Re: Uwaga,chce oglosic,ze baaardzo lubie Piotra.. 26.10.05, 10:21
              W przeciwienstwie do niektorych kobiet, nie tylko nagim torsem moge
              zaimponowac :)))))

> a co ty taki niedzisiejszy?
              > teraz panowie sami sie ze zdjeciami nagich tych...noo...torsow(...) wpychaja
              na
              > skrzynki, do wyboru, do koloru, bez wychodzenia z domu. a ty ciagle w cosmo
              sie
              > publikujesz ?:-/)))
              • bellima Re: Uwaga,chce oglosic,ze baaardzo lubie Piotra.. 26.10.05, 10:25
                czyli mogę liczyc na zdjęcie całej -przystojnej i imponującej tu i ówdzie-
                sylewtki?? dzięki!czekam!:))))
                • piotr_321 Re: Uwaga,chce oglosic,ze baaardzo lubie Piotra.. 26.10.05, 10:30
                  Nie wysylam swoich zdjec na lewo i prawo, jezeli o to chodzi :)

> czyli mogę liczyc na zdjęcie całej -przystojnej i imponującej tu i ówdzie-
                  > sylewtki?? dzięki!czekam!:))))
                  • bellima Re: Uwaga,chce oglosic,ze baaardzo lubie Piotra.. 26.10.05, 10:32
                    jesli o mnie chodzi to zdecydowanie na prawo. i w całości. ;))
                    • piotr_321 Re: Uwaga,chce oglosic,ze baaardzo lubie Piotra.. 26.10.05, 10:36
                      Chyba jednak nie zrozumialas co napisalem wczesniej :)
                      • bellima Re: Uwaga,chce oglosic,ze baaardzo lubie Piotra.. 26.10.05, 10:59
                        chyba jednak ograniczasz swoja wyobraxnię.
                        hmm. no chyba że to jej maximum. :?)?
                        • piotr_321 Re: Uwaga,chce oglosic,ze baaardzo lubie Piotra.. 26.10.05, 11:10
                          Nie uda Ci sie mnie zdenerwowac :) Moja wyobraznia przekracza Twoje
                          najsmielsze marzenia :)
                          • bellima Re: Uwaga,chce oglosic,ze baaardzo lubie Piotra.. 26.10.05, 11:18
                            Piotruś :)))))) ja nie wiedziałam ze ja mam jakies marzenia na Twoj temat.
                            eureka! oświeciłeś mnie;))))))))
                            ps.
                            a w którym akapicie odczytałes zapędy do zdenerwowania Cię?hę?;))
                            • piotr_321 Re: Uwaga,chce oglosic,ze baaardzo lubie Piotra.. 26.10.05, 12:40
                              Widzisz, czasami ktos otwiera nam oczy na innych ;)

P.S. Twoje wypowiedzi byly ironiczne i na pewnie nie wynikaly z dobrych checi :)
                              Chcialas sie troche ze mnie ponabijac i tyle :)
                              • bellima Re: Uwaga,chce oglosic,ze baaardzo lubie Piotra.. 26.10.05, 12:51
                                ty chyba jesteś do mnie uprzedzony ;))))))))))P
                                • piotr_321 Re: Uwaga,chce oglosic,ze baaardzo lubie Piotra.. 26.10.05, 13:00
                                  Nie znam Cie, wiec jak moge byc ? :)
                                  • bellima Re: Uwaga,chce oglosic,ze baaardzo lubie Piotra.. 26.10.05, 13:09
                                    no właśnie!? ;))
                                    • piotr_321 Re: Uwaga,chce oglosic,ze baaardzo lubie Piotra.. 26.10.05, 13:17
                                      To powiedz cos o sobie bym zmienil zdanie :)
                                      • bellima Re: Uwaga,chce oglosic,ze baaardzo lubie Piotra.. 26.10.05, 13:18
                                        ??
                                        żeby zmienić zdanie musisz teraz jakieś miec !
                                        jakie?skoro mnie nie znasz?? hę?;))
                                        • piotr_321 Re: Uwaga,chce oglosic,ze baaardzo lubie Piotra.. 26.10.05, 13:28
                                          Wg Ciebie mialem zdanie negatywne :) Wiec je mialem :)
                                          Tylko moze oparte na na zlych przeslankach :)
      • jula09 Re: Uwaga,chce oglosic,ze baaardzo lubie Piotra.. 26.10.05, 20:47
        Piotr to super facet.
        Ładna męska twarz, intaligentne spojrzenie, a jak potrafi pisać...
        Dzięki, Piotrze za miłe słowa.
        • piotr_321 Re: Uwaga,chce oglosic,ze baaardzo lubie Piotra.. 26.10.05, 21:26
          Dziekuje Jula za mile komplementy, ale i tak w to nikt nie uwierzy :)

• jula09 Re: Uwaga,chce oglosic,ze baaardzo lubie Piotra.. 26.10.05, 21:42
            Ja już w to wierzę,
            a trochę reklamy Ci nie zaszkodzi Piotrze.
            Każda dziewczyna marzy o takim mężczyźnie jak Ty.
            • piotr_321 Re: Uwaga,chce oglosic,ze baaardzo lubie Piotra.. 26.10.05, 23:22
              Ty jestes wspanialmym wyjatkiem i dzieki Ci za to :)
              Mylisz sie, nie kazda. Kobietom imponuja twardzi faceci :)
              • jula09 Re: Uwaga,chce oglosic,ze baaardzo lubie Piotra.. 26.10.05, 23:44
                Pozwól im się poznać, to bedą miały zdanie podobne do mojego.
                Dobranoc Piotrze.
    • malinka48 Re: Uwaga,chce oglosic,ze baaardzo lubie Piotra.. 26.10.05, 12:24
      No i z wielkiej ,adoracji wynikła przepychanka słowna:((szkoda,a tak
      sympatycznie się zapowiadało.
      • bellima Re: Uwaga,chce oglosic,ze baaardzo lubie Piotra.. 26.10.05, 12:33
        obiekt adoracji zrejterował i zdjęć nie chce przysłac w celu szcegółowszej
        adoracji cóz więc począć ach cóż?
        • piotr_321 Re: Uwaga,chce oglosic,ze baaardzo lubie Piotra.. 26.10.05, 12:42
          Jezeli nie wierzysz innym kobietam na slowo to Twoja strata :)
          Poza tym podobno u kobiet wyglad mezczyzny sie nie liczy :)

> obiekt adoracji zrejterował i zdjęć nie chce przysłac w celu szcegółowszej
          > adoracji cóz więc począć ach cóż?
          • bellima Re: Uwaga,chce oglosic,ze baaardzo lubie Piotra.. 26.10.05, 12:52
            wierzyć? koooobietom?? zwariował jako żywo!:))

• piotr_321 Re: Uwaga,chce oglosic,ze baaardzo lubie Piotra.. 26.10.05, 13:00
              Na czyms trzeba bazowac :)
              • bellima Re: Uwaga,chce oglosic,ze baaardzo lubie Piotra.. 26.10.05, 13:10
                a to sobie "bazę" obrałeś....;))
                uwazaj, bo możesz nie doczekac do "a jednak się porusza!";))
                • piotr_321 Re: Uwaga,chce oglosic,ze baaardzo lubie Piotra.. 26.10.05, 13:17
                  Co ma sie poruszyc ? :)
                  • bellima Re: Uwaga,chce oglosic,ze baaardzo lubie Piotra.. 26.10.05, 13:19
                    ziemia! ziemia! ;))
                    • piotr_321 Re: Uwaga,chce oglosic,ze baaardzo lubie Piotra.. 26.10.05, 13:28
                      A kto niby jest ta ziemią ? ;)
                      • bellima Re: Uwaga,chce oglosic,ze baaardzo lubie Piotra.. 26.10.05, 13:36
                        ech,
                        "ziemia jednak sie porusza"
                        to bylo z Copernicusa
                        jego "baza" okazala sie sluszną
                        czekamy na potwierdzenie twojej ;)
                        • piotr_321 Re: Uwaga,chce oglosic,ze baaardzo lubie Piotra.. 26.10.05, 13:46
                          Ty tez jestes kobieta, wiec Tobie tez nie wierze ;)
                          • bellima Re: Uwaga,chce oglosic,ze baaardzo lubie Piotra.. 26.10.05, 13:47
                            a masz na to jakies dowody?;)
                            • piotr_321 Re: Uwaga,chce oglosic,ze baaardzo lubie Piotra.. 26.10.05, 13:49
                              No nie sprawdzalem czy jestes kobieta ;) Ale wierze na slowo ;)
                              • bellima Re: Uwaga,chce oglosic,ze baaardzo lubie Piotra.. 26.10.05, 13:50
                                ech,
                                wy faceci ;))))
                                • piotr_321 Re: Uwaga,chce oglosic,ze baaardzo lubie Piotra.. 26.10.05, 13:54
                                  Wiem, ze mnie juz lubisz ;)
                                  • bellima Re: Uwaga,chce oglosic,ze baaardzo lubie Piotra.. 26.10.05, 13:56
                                    dobrze,ze choc ty to wiesz ;)))
                                    • piotr_321 Re: Uwaga,chce oglosic,ze baaardzo lubie Piotra.. 26.10.05, 14:05
                                      A do Ciebie to jeszcze nie dotarlo ? ;)
                                      • bellima Re: Uwaga,chce oglosic,ze baaardzo lubie Piotra.. 26.10.05, 14:07
                                        nie....... jakos wolno odkrywam prawdy tak dla Cię oczywiste ;))))
                                        • piotr_321 Re: Uwaga,chce oglosic,ze baaardzo lubie Piotra.. 26.10.05, 14:08
                                          Uwazaj tylko, zeby sie jeszcze nie zakochala ;)
                                          • bellima Re: Uwaga,chce oglosic,ze baaardzo lubie Piotra.. 26.10.05, 14:10
                                            dobre! juz wiem czego na pewno się boisz :))))
                                            • piotr_321 Re: Uwaga,chce oglosic,ze baaardzo lubie Piotra.. 26.10.05, 14:11
                                              Wiec czego ? :)
      • piotr_321 Re: Uwaga,chce oglosic,ze baaardzo lubie Piotra.. 26.10.05, 12:41
        Po prostu niektore kobiety nie moga przelknac, ze mezczyzna moze byc fajny :)

> No i z wielkiej ,adoracji wynikła przepychanka słowna:((szkoda,a tak
        > sympatycznie się zapowiadało.
        • bellima Re: Uwaga,chce oglosic,ze baaardzo lubie Piotra.. 26.10.05, 13:11
          które .które??
          • piotr_321 Re: Uwaga,chce oglosic,ze baaardzo lubie Piotra.. 26.10.05, 13:18
            No np. Ty :)
            • bellima Re: Uwaga,chce oglosic,ze baaardzo lubie Piotra.. 26.10.05, 13:19
              phi! na jakiej podstawie tak twierdzisz?
              • piotr_321 Re: Uwaga,chce oglosic,ze baaardzo lubie Piotra.. 26.10.05, 13:29
                Na podstawie tego co piszesz :)
              • naprawde_fajna I PO CO MI TO BYLO..........??????????????? 26.10.05, 13:29
                • bellima Re: I PO CO MI TO BYLO..........??????????????? 26.10.05, 13:31
                  no bo kto publicznie robi miłosne wyznania ;))))
                  • naprawde_fajna Re: I PO CO MI TO BYLO..........??????????????? 26.10.05, 13:35
                    To nie bylo milosne wyznanie...lubic a kochac to 2 rozne uczucia:)
                    • piotr_321 Re: I PO CO MI TO BYLO..........??????????????? 26.10.05, 13:36
                      Nie da sie ukryc :)
                      • strzelec0001 Re: I PO CO MI TO BYLO..........??????????????? 26.10.05, 13:38
                        czy tu jakis romans sie szykuje...
                        • bellima Re: I PO CO MI TO BYLO..........??????????????? 26.10.05, 13:43
                          gdzie? gdzie?
                          dzis mam dzień na plotki. opowiadaj :)))
                    • bellima Re: I PO CO MI TO BYLO..........??????????????? 26.10.05, 13:37
                      a jaki był cel wyznania? ze teraz rozpaczasz nad skutkiem?
                      • naprawde_fajna Re: I PO CO MI TO BYLO..........??????????????? 26.10.05, 13:43
                        Przede wszystkim ,nie chcialam tu zadnych wasni.
                        Poprostu oglosilam cos,skierowalam do konkretnej osoby i tyle..a tu taki nawal:)

• bellima Re: I PO CO MI TO BYLO..........??????????????? 26.10.05, 13:45
                          a kto się kółci???;)
                          • piotr_321 Re: I PO CO MI TO BYLO..........??????????????? 26.10.05, 13:46
                            Przeciez Bellima to aniol w wilczej skorze ;)
                            • bellima Re: I PO CO MI TO BYLO..........??????????????? 26.10.05, 13:48
                              a nie odwrotnie ?;)))
                              • piotr_321 Re: I PO CO MI TO BYLO..........??????????????? 26.10.05, 13:50
                                Na aniola to Ty nie wygladasz ;)
                                • bellima Re: I PO CO MI TO BYLO..........??????????????? 26.10.05, 13:51
                                  niech pomyslę........
                                  nie, niemożliwe.
                                  nie wysyłałam ci zdjęcia przecież ;))))
                                  • piotr_321 Re: I PO CO MI TO BYLO..........??????????????? 26.10.05, 13:55
                                    Widze oczyma wyobrazni jak straszysz ludzi wygladem :)
                                    • bellima Re: I PO CO MI TO BYLO..........??????????????? 26.10.05, 13:56
                                      bój się ,bój :)))
                                      • piotr_321 Re: I PO CO MI TO BYLO..........??????????????? 26.10.05, 14:06
                                        A co mi grozi ? ;)
                                        • bellima Re: I PO CO MI TO BYLO..........??????????????? 26.10.05, 14:27
                                          domyśl się ;))
                                          wszak ponoć twa wyobraźnie jest wielka.
                                          • piotr_321 Re: I PO CO MI TO BYLO..........??????????????? 26.10.05, 14:29
                                            No wielka i dlatego ewentualne Twoje atuty nie sa wcale porazajace :)
                                            • bellima Re: I PO CO MI TO BYLO..........??????????????? 26.10.05, 14:33
                                              o jak dobrze oglądać człowieka swiadomego,
                                              swych
                                              atutów nieewentualnycjh :))
                                              • piotr_321 Re: I PO CO MI TO BYLO..........??????????????? 26.10.05, 14:35
                                                Pierwszy raz takiego widzisz ? :)
                                                • bellima Re: I PO CO MI TO BYLO..........??????????????? 26.10.05, 14:36
                                                  takiego niewinnego?
                                                  pierwszy raz! ;))))
                                                  • piotr_321 Re: I PO CO MI TO BYLO..........??????????????? 26.10.05, 14:37
                                                    Tak, jestem egzemplarz unikatowy :)
                                                    Uwaga - tylko dla konserek ! :D
                                                  • bellima Re: I PO CO MI TO BYLO..........??????????????? 26.10.05, 14:38
                                                    konserka to cos z konserwy?
                                                  • piotr_321 Re: I PO CO MI TO BYLO..........??????????????? 26.10.05, 14:41
                                                    Nie - koneserek :D
                                                  • bellima Re: I PO CO MI TO BYLO..........??????????????? 26.10.05, 14:44
                                                    do tego marzyciel ;))
                                                    wzruszające:)
                                                  • piotr_321 Re: I PO CO MI TO BYLO..........??????????????? 26.10.05, 14:46
                                                    Wcale nie bede Cie przekonywal :)
                                                    Nie jestes w moim typie :)
                                                  • bellima Re: I PO CO MI TO BYLO..........??????????????? 26.10.05, 14:47
                                                    a do czego chciales mnie przekonywac??
                                                    i po co ci moj typ??
                                                    dalibog zdradz mi to bo się gubię ;)))
                                                  • piotr_321 Re: I PO CO MI TO BYLO..........??????????????? 26.10.05, 14:48
                                                    Do tego, zebys uwierzyla jaki jestem fajny :)
                                                    Typ po to, zeby mi sie chcialo przekonywac :)
                                                  • bellima Re: I PO CO MI TO BYLO..........??????????????? 26.10.05, 14:49
                                                    a Ty sie łudzisz ze kobiete przekonasz do tego czego sama chciec nie bedzie?;)
                                                  • piotr_321 Re: I PO CO MI TO BYLO..........??????????????? 26.10.05, 14:52
                                                    Przeciez nie staram sie to Twoja reke, tylko prostuje Twoje poglady na moj
                                                    temat :)
                                                  • bellima Re: I PO CO MI TO BYLO..........??????????????? 26.10.05, 15:01
                                                    :))) uważasz ,że moje poglądy na Twoj temat są krzywe??;))))
                                                  • piotr_321 Re: I PO CO MI TO BYLO..........??????????????? 26.10.05, 15:02
                                                    Jak krzywa wieza w Pizzie :)))))))
                                                  • bellima Re: I PO CO MI TO BYLO..........??????????????? 26.10.05, 15:05
                                                    kurcze,,,
                                                    a ja znowu głodna jestem:(((
                                                    to ja pizze hawajską poproszę.
                                                  • piotr_321 Re: I PO CO MI TO BYLO..........??????????????? 26.10.05, 15:08
                                                    Przynajmniej tu mamy jeden punkt wspolny : pizze hawajska :)
                                                    Zapraszam kiedys na degustacje mojej :)

> kurcze,,,
                                                    > a ja znowu głodna jestem:(((
                                                    > to ja pizze hawajską poproszę.
                                                  • bellima Re: I PO CO MI TO BYLO..........??????????????? 26.10.05, 15:12
                                                    z arszenikiem?:-/
                                                  • piotr_321 Re: I PO CO MI TO BYLO..........??????????????? 26.10.05, 15:14
                                                    Posadzasz mnie o posiadanie malego chemika w domu ? ;)
                                                    To by bylo zle jak bym Cie chcial wykonczyc przy pierwszym spotkaniu ;)
                                                  • bellima Re: I PO CO MI TO BYLO..........??????????????? 26.10.05, 15:19
                                                    no nie, nie przypuszczam ;))) na pierwszy rzut oka bardzo mila jestem podobno;)))
                                                  • piotr_321 Re: I PO CO MI TO BYLO..........??????????????? 26.10.05, 15:20
                                                    A na drugi rzut to juz mozna dostac pod oko ? ;))))
                                                  • bellima Re: I PO CO MI TO BYLO..........??????????????? 26.10.05, 15:21
                                                    nie tak szybko!
                                                    hola hola
                                                    na takie pieszczoty musisz sobie zasłuzyć ;))
                                                  • piotr_321 Re: I PO CO MI TO BYLO..........??????????????? 26.10.05, 15:23
                                                    Jak jednak wole inny rodzaj pieszczot :DDD

> nie tak szybko!
                                                    > hola hola
                                                    > na takie pieszczoty musisz sobie zasłuzyć ;))
                                                  • bellima Re: I PO CO MI TO BYLO..........??????????????? 26.10.05, 15:28
                                                    nie pod oko?;))
                                                  • piotr_321 Re: I PO CO MI TO BYLO..........??????????????? 26.10.05, 15:30
                                                    Nie, raczej cos bardziej delikatnego ;)
                                                  • bellima Re: I PO CO MI TO BYLO..........??????????????? 26.10.05, 15:31
                                                    w coś bardziej delikatnego?? hmmmmmm :-?/?
                                                  • piotr_321 Re: I PO CO MI TO BYLO..........??????????????? 26.10.05, 15:33
                                                    Musze Ci tlumaczyc jak przedszkolakowi ? ;)
                                                    Nie wiesz co tygrysy lubia najbardziej ? ;D
                                                  • bellima Re: I PO CO MI TO BYLO..........??????????????? 26.10.05, 15:35
                                                    a co mnie tygrysy obchodza
                                                    przeciez wilczyca jestem ;)))
                                                  • piotr_321 Re: I PO CO MI TO BYLO..........??????????????? 26.10.05, 15:39
                                                    Wilki i tygryski maja wiele wspolnego ;)
                                                  • bellima Re: I PO CO MI TO BYLO..........??????????????? 26.10.05, 15:48
                                                    e tam
                                                    wydaje ci się:)

hmmm..
                                                    np co? gryzą?
                                                  • piotr_321 Re: I PO CO MI TO BYLO..........??????????????? 26.10.05, 15:50
                                                    Nie, ocieraja sie o siebie ;)
                                                  • bellima Re: I PO CO MI TO BYLO..........??????????????? 26.10.05, 15:52
                                                    hmmm
                                                    a po co?
                                                    potem się futro elektryzuje...:-/
                                                  • piotr_321 Re: I PO CO MI TO BYLO..........??????????????? 26.10.05, 16:09
                                                    No i dlatego potem sie mowi, ze cos iskrzy miedzy osobnikami ;)
                                                  • bellima Re: I PO CO MI TO BYLO..........??????????????? 26.10.05, 16:10
                                                    nie! potem sie mówi,ze cos mi sie czepia ubrania bo się naelektryzowało :))
                                                  • piotr_321 Re: I PO CO MI TO BYLO..........??????????????? 26.10.05, 16:12
                                                    To jeszcze nic do Ciebie sie nie przyczepilo ? ;)
                                                  • bellima Re: I PO CO MI TO BYLO..........??????????????? 26.10.05, 16:13
                                                    nie ocieram sie już bo potem sie czepia i czepia a czesem to nawet tak
                                                    elektryzuje ze kopie, no.;)
                                                  • piotr_321 Re: I PO CO MI TO BYLO..........??????????????? 26.10.05, 16:16
                                                    No i dobrze, wiec teraz tez nie elektryzuj bo mnie zaczniesz przyciagac
                                                    jeszcze ;)
                                                  • bellima Re: I PO CO MI TO BYLO..........??????????????? 26.10.05, 16:16
                                                    nic sie nie boj :))
                                                    teraz musze wyjść i pewno mnie klamka od drzwi bedzie kopac bo od komputera cos
                                                    naelektryzowana jestem :)) no to pa;))
                                                  • piotr_321 Re: I PO CO MI TO BYLO..........??????????????? 26.10.05, 16:18
                                                    Papa :) W razie czego dotknij gruntu ;)
                          • naprawde_fajna Re: I PO CO MI TO BYLO..........??????????????? 26.10.05, 13:48
                            nikt,niektorzy wlasnie placza
                            • bellima Re: I PO CO MI TO BYLO..........??????????????? 26.10.05, 13:51
                              ups,
                              a dlaczego?
                              • naprawde_fajna Re: I PO CO MI TO BYLO..........??????????????? 26.10.05, 13:59
                                a....szkoda slow....
                                ale dzieki ,ze pytasz:)
                                • bellima Re: I PO CO MI TO BYLO..........??????????????? 26.10.05, 14:05
                                  łez też szkoda;)
                                  odwodnisz się, sole mineralne wypłuczesz nadmiernie... i po co Ci to?;))
                            • bellima Piotr 26.10.05, 13:58
                              zajmij się fajną kolezanką.
                              chyba jej smutno.
                              jak ma płakać to wyłącznie ze śmiechu. zrób coś. w końcu jestes mężczyzną :)
                              • strzelec0001 Re: Piotr 26.10.05, 14:07
                                takie powodzenie
                              • piotr_321 Re: Piotr 26.10.05, 14:07
                                Czy tylko mezczyzni moga pomagac ? :) Wlacz sie tez :)
                                • bellima Re: Piotr 26.10.05, 14:09
                                  toz cały czas sie dzis produkuję. teraz oddaję tobie pałeczkę. do dzieła leniu
                                  jeden!:))
                                  • strzelec0001 Re: Piotr 26.10.05, 14:10
                                    jaka pałeczke ... jaki leńu
                                    • piotr_321 Re: Piotr 26.10.05, 14:12
                                      Wlasnie :)
                                    • bellima Re: Piotr 26.10.05, 14:25
                                      uprzejmie przepraszam , pan mi na lenia nie wygląda
                                      (choć to nigdy nie wiadomo...) ;)
                                      • piotr_321 Re: Piotr 26.10.05, 14:30
                                        A skad wiesz jak wygladam ? :) hmm :)

> uprzejmie przepraszam , pan mi na lenia nie wygląda
                                        > (choć to nigdy nie wiadomo...) ;)
                                        • bellima Re: Piotr 26.10.05, 14:35
                                          to strzelec to też ty? zdecydujcie się kto leniem jest a kto nie:)
                                          • piotr_321 Re: Piotr 26.10.05, 14:36
                                            Ja za niego nie bede decydowal ;)
                                  • piotr_321 Re: Piotr 26.10.05, 14:11
                                    Skad zgadlas, ze jestem leniem ? :)))
                                    • bellima Re: Piotr 26.10.05, 14:26
                                      ba! kobieca intuicja.;)
                                      • piotr_321 Re: Piotr 26.10.05, 14:31
                                        A wiec jednak jestes rasową kobietą, pardon - wilczycą ;)
                                        • bellima Re: Piotr 26.10.05, 14:35
                                          że Rzym założe to na to nie licz!
                                          • piotr_321 Re: Piotr 26.10.05, 14:36
                                            Gdziez bym smial, Ty sie nie nadajesz do roli matki :D
                                            • bellima Re: Piotr 26.10.05, 14:37
                                              toz wilczyca ich nie urodziła
                                              zapomniałeś?;)
                                              • piotr_321 Re: Piotr 26.10.05, 14:40
                                                No nie zylem w tamtych czasach ;))))
                                                Ale matka tez moze wychowywac adoptowane ;)
                                                • bellima Re: Piotr 26.10.05, 14:41
                                                  a ojciec poszedł na baby?
                                                  • piotr_321 Re: Piotr 26.10.05, 14:41
                                                    Zdradzil Cie jakis ??? :)
                                                  • bellima Re: Piotr 26.10.05, 14:43
                                                    to nie wiesz,ze wilczyce zagryzają takich?;))
                                                  • piotr_321 Re: Piotr 26.10.05, 14:46
                                                    To ile duszyczek masz na sumieniu ? ;)
                                                  • bellima Re: Piotr 26.10.05, 14:47
                                                    khy...
                                                    zasada jest uprzedzić ruch przeciwnika ;))
                                                  • piotr_321 Re: Piotr 26.10.05, 14:48
                                                    Znaczy Ty odchodzilas pierwsza ? ;)
                                                  • bellima Re: Piotr 26.10.05, 14:50
                                                    coz za osobiste wynurzenia Ty ze mnie wyciagac zamierzasz! a sio!:))
                                                  • piotr_321 Re: Piotr 26.10.05, 14:52
                                                    A co, masz takie ciemne sprawki w zanadrzu ? ;)
                                                  • siestas Piotrus Pan? 26.10.05, 14:57
                                                    Trace rozeznanie.
                                                    Czy to Piotrus chlopie bystre takie, czy to Ty, mi Bella, prowadzisz go,
                                                    jako tego baranka, na wlasciwe tory ? :)
                                                  • piotr_321 Re: Piotrus Pan? 26.10.05, 14:58
                                                    A co masz na mysli piszac "wlasciwe tory" ? :)

> Trace rozeznanie.
                                                    > Czy to Piotrus chlopie bystre takie, czy to Ty, mi Bella, prowadzisz go,
                                                    > jako tego baranka, na wlasciwe tory ? :)
                                                  • siestas Re: Piotrus Pan? 26.10.05, 15:02
                                                    piotr_321 napisał:

> A co masz na mysli piszac "wlasciwe tory" ? :)
                                                    >
                                                    >
                                                    > > Trace rozeznanie.
                                                    > > Czy to Piotrus chlopie bystre takie, czy to Ty, mi Bella, prowadzisz go,
                                                    > > jako tego baranka, na wlasciwe tory ? :)

Bella chce Cie tylko utwierdzic w Twojej wysokiej samoocenie.
                                                    Spokojnie zmierzaj tym torem, ktory Ci (Ona) wskazuje :)
                                                  • piotr_321 Re: Piotrus Pan? 26.10.05, 15:04
                                                    Nie musi mnie utwierdzac, sam wiem jaki jestem :)
                                                    Nie mam sie czego wstydzic :)

> piotr_321 napisał:
                                                    >
                                                    > > A co masz na mysli piszac "wlasciwe tory" ? :)
                                                    > >
                                                    > >
                                                    > > > Trace rozeznanie.
                                                    > > > Czy to Piotrus chlopie bystre takie, czy to Ty, mi Bella, prowadzis
                                                    > z go,
                                                    > > > jako tego baranka, na wlasciwe tory ? :)
                                                    >
                                                    > Bella chce Cie tylko utwierdzic w Twojej wysokiej samoocenie.
                                                    > Spokojnie zmierzaj tym torem, ktory Ci (Ona) wskazuje :)
                                                  • bellima Re: Piotrus Pan? 26.10.05, 15:05
                                                    piotr_321 napisał:

> Nie musi mnie utwierdzac, sam wiem jaki jestem :)
                                                    > Nie mam sie czego wstydzic :)

to przyslesz to nagie zdjęcie czy nie??;)))
                                                  • piotr_321 Re: Piotrus Pan? 26.10.05, 15:07
                                                    Najpierw musisz mnie bardzo zachecic :)

> piotr_321 napisał:
                                                    >
                                                    > > Nie musi mnie utwierdzac, sam wiem jaki jestem :)
                                                    > > Nie mam sie czego wstydzic :)
                                                    >
                                                    >
                                                    > to przyslesz to nagie zdjęcie czy nie??;)))
                                                  • bellima Re: Piotrus Pan? 26.10.05, 15:12
                                                    zachęcić?? toz ja uprzejmośc ci wyswiadczam zebys sie wykazać mogl tym czego sie
                                                    wstydzic nie musisz podobno ;))
                                                  • piotr_321 Re: Piotrus Pan? 26.10.05, 15:13
                                                    Przeciez mi na Tobie nie zalezy, wiec po co mam cokolwiek wykazywac ? :)

> zachęcić?? toz ja uprzejmośc ci wyswiadczam zebys sie wykazać mogl tym czego
                                                    si
                                                    > e
                                                    > wstydzic nie musisz podobno ;))
                                                  • bellima Re: Piotrus Pan? 26.10.05, 15:14
                                                    bo jako bezstronna pswiadczyc moge twoje atuty ze zdjęcia ewentualnym
                                                    zainteresowanym.
                                                    (ufff.. ze tez chlopu to trzeba tak wszystko łopatologicznie wykładać) ;)
                                                  • piotr_321 Re: Piotrus Pan? 26.10.05, 15:16
                                                    Ewentualne zainteresowane moga sami poprosic o zdjecie :)
                                                    Przeciez ocena wygladu jest subiektywna :)

> bo jako bezstronna pswiadczyc moge twoje atuty ze zdjęcia ewentualnym
                                                    > zainteresowanym.
                                                    > (ufff.. ze tez chlopu to trzeba tak wszystko łopatologicznie wykładać) ;)
                                                  • bellima Re: Piotrus Pan? 26.10.05, 15:22
                                                    a ja mysle ze Ty sie jednak wstydzisz mi tego zdjęcia przysłac ;))
                                                  • piotr_321 Re: Piotrus Pan? 26.10.05, 15:25
                                                    Bierzesz mnie pod wlos czy jak ? :D
                                                    To przeslij swoje, zastanowie sie czy przelamac wstyd :D

> a ja mysle ze Ty sie jednak wstydzisz mi tego zdjęcia przysłac ;))
                                                  • bellima Re: Piotrus Pan? 26.10.05, 15:29
                                                    zwariował! zdjęcia bede jakims obcym facetom rozsyłac!? ;)
                                                  • piotr_321 Re: Piotrus Pan? 26.10.05, 15:31
                                                    Przeciez nie pokazesz mi sie tym bardziej na zywo ;)

> zwariował! zdjęcia bede jakims obcym facetom rozsyłac!? ;)
                                                  • bellima Re: Piotrus Pan? 26.10.05, 15:41
                                                    piotr_321 napisał:

> Przeciez nie pokazesz mi sie tym bardziej na zywo ;)
                                                    >
                                                    > > zwariował! zdjęcia bede jakims obcym facetom rozsyłac!? ;)

nago? ;))
                                                    to możesz mnie zobaczyc sierpień 2006 Dalmacja Mur-er plaza za cyplem na końcu
                                                    wyspy;)))
                                                  • piotr_321 Re: Piotrus Pan? 26.10.05, 15:44
                                                    Aha, kolejna plazowiczka sie znalazla :D
                                                    Juz widze te zmarszczki po sloncu :)

> piotr_321 napisał:
                                                    >
                                                    > > Przeciez nie pokazesz mi sie tym bardziej na zywo ;)
                                                    > >
                                                    > > > zwariował! zdjęcia bede jakims obcym facetom rozsyłac!? ;)
                                                    >
                                                    >
                                                    > nago? ;))
                                                    > to możesz mnie zobaczyc sierpień 2006 Dalmacja Mur-er plaza za cyplem na końcu
                                                    > wyspy;)))
                                                  • bellima Re: Piotrus Pan? 26.10.05, 15:49
                                                    jak rozumiem -taki pan ubrany od stop do głow z dużym kapeluszem dla ochrony
                                                    przed słoncem- to bedziesz ty??;))
                                                  • piotr_321 Re: Piotrus Pan? 26.10.05, 15:55
                                                    Primo, mnie tam nie bedzie, no chyba, ze bym jechal z Toba ;)
                                                    Secundo, nie po to przemierzam tysiace kilometrow, by lezec na piasku,
                                                    ktory mam na codzien pod nosem :))))

> jak rozumiem -taki pan ubrany od stop do głow z dużym kapeluszem dla ochrony
                                                    > przed słoncem- to bedziesz ty??;))
                                                  • piotr_321 Re: Piotrus Pan? 26.10.05, 16:08
                                                    Myslisz, ze ja bym tam pojechal ? ;)
                                                    Nie, nie po to przemierzam tysiace kilometrow by lezec na piasku
                                                    do gory brzuchem i ganiac po dyskotekach :)

> jak rozumiem -taki pan ubrany od stop do głow z dużym kapeluszem dla ochrony
                                                    > przed słoncem- to bedziesz ty??;))
                                                  • bellima Re: Piotrus Pan? 26.10.05, 16:11
                                                    piotr_321 napisał:

> Myslisz, ze ja bym tam pojechal ? ;)
                                                    > Nie, nie po to przemierzam tysiace kilometrow by lezec na piasku
                                                    > do gory brzuchem i ganiac po dyskotekach :)

a kto zamieza ganiac po dyskotekach, brrr i lezec na piasku, kiedy tam
                                                    kamieniste plaze są?
                                                  • piotr_321 Re: Piotrus Pan? 26.10.05, 16:15
                                                    To tym bardziej, opalac sie na kamieniach zamierzasz ? ;)
                                                    Troche w tym masochizmu ;)

> piotr_321 napisał:
                                                    >
                                                    > > Myslisz, ze ja bym tam pojechal ? ;)
                                                    > > Nie, nie po to przemierzam tysiace kilometrow by lezec na piasku
                                                    > > do gory brzuchem i ganiac po dyskotekach :)
                                                    >
                                                    >
                                                    > a kto zamieza ganiac po dyskotekach, brrr i lezec na piasku, kiedy tam
                                                    > kamieniste plaze są?
                                                  • bellima Re: Piotrus Pan? 26.10.05, 16:17
                                                    ale za to po skałach połazić można i syrene poudawać ;)
                                                  • piotr_321 Re: Piotrus Pan? 26.10.05, 16:18
                                                    To masz jakas publicznosc ? ;)
                                                  • bellima Re: Piotrus Pan? 26.10.05, 15:04
                                                    następny do kolekcji który wie lepiej ode mnie co zamierzam i po co?;))
                                                    dalibog panowie mnie nigdy rozbrajać nie przestaną.

• piotr_321 Re: Piotrus Pan? 26.10.05, 15:06
                                                    Tak lubisz sie wywyzszac ? :)

> następny do kolekcji który wie lepiej ode mnie co zamierzam i po co?;))
                                                    > dalibog panowie mnie nigdy rozbrajać nie przestaną.
                                                    >
                                                  • bellima Re: Piotrus Pan? 26.10.05, 15:15
                                                    wolałbys jakąś ponizona rólkę?
                                                  • piotr_321 Re: Piotrus Pan? 26.10.05, 15:18
                                                    A konkretniej ? :)

> wolałbys jakąś ponizona rólkę?
                                                  • bellima Re: Piotrus Pan? 26.10.05, 15:38
                                                    piotr_321 napisał:

> A konkretniej ? :)
                                                    >
                                                    > > wolałbys jakąś ponizona rólkę?

no nie wiem nie wiem,
                                                    słucham twych pomysłów ;))
                                                  • piotr_321 Re: Piotrus Pan? 26.10.05, 15:40
                                                    Ale Ty i tak do niej nie pasujesz ;)

> piotr_321 napisał:
                                                    >
                                                    > > A konkretniej ? :)
                                                    > >
                                                    > > > wolałbys jakąś ponizona rólkę?
                                                    >
                                                    >
                                                    > no nie wiem nie wiem,
                                                    > słucham twych pomysłów ;))
                                                  • bellima Re: Piotrus Pan? 26.10.05, 15:43
                                                    uff... odetchnęłam ;))
                                                  • siestas Re: Piotrus Pan? 26.10.05, 15:12
                                                    bellima napisała:

> następny do kolekcji który wie lepiej ode mnie co zamierzam i po co?;))
                                                    > dalibog panowie mnie nigdy rozbrajać nie przestaną.
                                                    >
                                                    Chyba zartujesz? ja tylko Piotrusiowi sugerowalem, ze wiem :)
                                                    Tobie, M.i Bella, napisalem przeciez wyraznie, ze gubie sie w domyslach :)
                                                  • bellima Re: Piotrus Pan? 26.10.05, 15:16
                                                    siestas napisał:

> bellima napisała:
                                                    >
                                                    > > następny do kolekcji który wie lepiej ode mnie co zamierzam i po co?;))
                                                    > > dalibog panowie mnie nigdy rozbrajać nie przestaną.
                                                    > >
                                                    > Chyba zartujesz? ja tylko Piotrusiowi sugerowalem, ze wiem :)
                                                    > Tobie, M.i Bella, napisalem przeciez wyraznie, ze gubie sie w domyslach :)

pogubiłes się na amen jako żywo ;))
                                                  • siestas TAAK!!! 26.10.05, 15:33
                                                    bellima napisała:
                                                    >
                                                    > pogubiłes się na amen jako żywo ;))

Nic nie sprawia mi wiekszej przyjemnosci, niz przyznawanie Ci racji! :)
                                                  • bellima Re: Piotrus Pan? 26.10.05, 15:03
                                                    siestas napisał:

> Trace rozeznanie.
                                                    > Czy to Piotrus chlopie bystre takie, czy to Ty, mi Bella, prowadzisz go,
                                                    > jako tego baranka, na wlasciwe tory ? :)

Ty mi tu sie nie pchaj między wódkę a zagryzkę.
                                                    nie ci bella
                                                  • piotr_321 Re: Piotrus Pan? 26.10.05, 15:05
                                                    Wrazliwa to Ty nie jestes :)

> siestas napisał:
                                                    >
                                                    > > Trace rozeznanie.
                                                    >
                                                    >
                                                    > Ty mi tu sie nie pchaj między wódkę a zagryzkę.
                                                    > nie ci bella
                                                  • bellima Re: Piotrus Pan? 26.10.05, 15:06
                                                    nie opłaca się ;))
                                                  • piotr_321 Re: Piotrus Pan? 26.10.05, 15:08
                                                    Bo nie w twardej walucie ? ;)

> nie opłaca się ;))
                                                  • bellima Re: Piotrus Pan? 26.10.05, 15:10
                                                    piotr_321 napisał:

> Bo nie w twardej walucie ? ;)

eee,,no... własnie;))) tylko twarda
                                                    waluta. jakies priorytety należy miec ustalone;)))
                                                  • piotr_321 Re: Piotrus Pan? 26.10.05, 15:11
                                                    Kolejna materialistka ;) A fuj ;)

> piotr_321 napisał:
                                                    >
                                                    > > Bo nie w twardej walucie ? ;)
                                                    >
                                                    >
                                                    > eee,,no... własnie;))) tylko twarda
                                                    > waluta. jakies priorytety należy miec ustalone;)))
                                                  • siestas Re: Piotrus Pan? 26.10.05, 15:08
                                                    bellima napisała:

> siestas napisał:
                                                    >
                                                    > > Trace rozeznanie.
                                                    >
                                                    >
                                                    > Ty mi tu sie nie pchaj między wódkę a zagryzkę.
                                                    > nie ci bella

At first: cale zycie to robie i taka Ci juz moja natura.
                                                    At second: pytalem i nie zabronilas mi tego.
                                                    ergo: cierp cialo, jakzes chcialo :)
                                                  • bellima Re: Piotrus Pan? 26.10.05, 15:10
                                                    a no to cierp sobie cierp skoro chcesz;)))
                                                  • piotr_321 Re: Piotrus Pan? 26.10.05, 15:12
                                                    On ? :)

> a no to cierp sobie cierp skoro chcesz;)))
                                                  • bellima Re: Piotrus Pan? 26.10.05, 15:13
                                                    przeca nie ja ;)
                                                  • siestas Re: Piotrus Pan? 26.10.05, 15:15
                                                    bellima napisała:

> a no to cierp sobie cierp skoro chcesz;)))

Przez wrodzona grzecznosc zwracam Ci uwage, ze to o Tobie bylo :)
                                                    Blizej mi do sadyzmu, niz do masochizmu :)
                                                  • bellima Re: Piotrus Pan? 26.10.05, 15:18
                                                    siestas napisał:

> Przez wrodzona grzecznosc zwracam Ci uwage, ze to o Tobie bylo :)
                                                    > Blizej mi do sadyzmu, niz do masochizmu :)

jakbys był grzeczny (i to z urodzenia) to byś byle gdzie o byle co uwagi nie
                                                    zwracał. tym bardziej sadystycznie.
                                                  • siestas Dzialasz widac na Zgube :) 26.10.05, 15:22
                                                    bellima napisała:

> siestas napisał:
                                                    >
                                                    > > Przez wrodzona grzecznosc zwracam Ci uwage, ze to o Tobie bylo :)
                                                    > > Blizej mi do sadyzmu, niz do masochizmu :)
                                                    >
                                                    >
                                                    > jakbys był grzeczny (i to z urodzenia) to byś byle gdzie o byle co uwagi
                                                    nie zwracał. tym bardziej sadystycznie.

Przeciez wiesz, M.i Bella, ze moja wrodzona grzecznosc blednie po prostu
                                                    w Twoim blasku :)
                                                    Coz na to poradze, ze masz na nia tak zgubny wplyw? :)
                                                  • bellima Re: Dzialasz widac na Zgube :) 26.10.05, 15:24
                                                    coz poczac, taki widac twoj los zgubny,
                                                    krokodyla ci nie dam, jakos sobie musisz radzic z innymi jaszczurkami
                                                  • siestas Re: Dzialasz widac na Zgube :) 26.10.05, 15:28
                                                    bellima napisała:

> krokodyla ci nie dam, jakos sobie musisz radzic z innymi jaszczurkami

Pamietasz, Luba, co to jest jaszczurka?
                                                    - To krokodyl, ktory doszedl do komunizmu.

Wychodzi na to, ze musze troche tu popracowac politycznie,
                                                    jako, ze z jaszczurkami, to juz sobie poradze :)
                                                  • bellima Re: Dzialasz widac na Zgube :) 26.10.05, 15:32
                                                    wiara gory przenosi wiec i jaszczorki moze.
                                                  • siestas 2 x TAAK!!! 26.10.05, 15:34
                                                    bellima napisała:

> wiara gory przenosi wiec i jaszczurki moze.

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=343&w=30968582&a=31024444
                                                  • bellima Re: 2 x TAAK!!! 26.10.05, 15:36
                                                    jednak nie radzisz sobie za dobrze. coz, taki los.zapętliło Ci się cós.
                                                  • siestas 3 x TAAK!!! 26.10.05, 15:40
                                                    bellima napisała:

> jednak nie radzisz sobie za dobrze. coz, taki los.zapętliło Ci się cós.

Tu mnie masz, niecierpliwa ;)
                                                    Nie ma bezposredniego zwiazku miedzy: chciec - to moc.

Ale posredni jest.
                                                  • bellima Re: 3 x TAAK!!! 26.10.05, 15:42
                                                    coz, kto lubi zyc celami posrednimi ten dostaje poślednie wyniki.;)
                                                  • siestas Re: 3 x TAAK!!! 26.10.05, 15:51
                                                    Tak, tak - znam : Strzelaj w gwiazdy, a trafisz (przynajmniej) w ksiezyc...
                                                    (amerykanskie).

Nie, Droga M.i Bello. Swiat, to zespol krzywych luster. Swiatlo dobite od
                                                    pierwszego, jest zupelnie niepodobne, do tego, ktore odbije sie po raz n-ty.
                                                    Ergo: cos, co nie jest bezposrednie, nie musi byc poslednie.
                                                    Nie ma takiej zaleznosci.
                                                    Twoje mysli tez swieca innymi colorami, niz jeszcze niedawno. I tak bedzie
                                                    nadal. A przeciez plyna i beda... A moje lustra zawsze je uchwyca i skieruja
                                                    w milym mi kierunku...
                                                  • bellima Re: 3 x TAAK!!! 26.10.05, 15:55
                                                    swiatło poki pada sie odbija, odbija a w koncu trafia na czarna dziure i tyle
                                                    swiatla widzielim. odbic sie nie ma co. zostają lusterka, mozesz sie przejrzec.
                                                    lustereczko powiedz przecie kto jest najpiekniejszy w swiecie.;)
                                                  • siestas Re: 3 x TAAK!!! 26.10.05, 16:00
                                                    bellima napisała:

> swiatło poki pada sie odbija, odbija a w koncu trafia na czarna dziure i tyle
                                                    > swiatla widzielim. odbic sie nie ma co. zostają lusterka, mozesz sie
                                                    przejrzec.
                                                    > lustereczko powiedz przecie kto jest najpiekniejszy w swiecie.;)

Nie minimalizuj. Nie dam sie "wpuscic w kanal".
                                                    Twoje Swiatlo nigdy nie przestanie swiecic.
                                                    A ja mam duzo luster, wiec Twoje promienie zawsze zlapie.
                                                    I nawet z czarnymi dziurami radzic sobie potrafie. Sprawdzilem.to
                                                  • bellima Re: 3 x TAAK!!! 26.10.05, 16:07
                                                    zasiadłes w gabinecie krzywych luster, znanym wydaje sie nieznane a nieznanym znane.
                                                  • siestas Siala baba mak, a on ani tak, ani siak...:) 26.10.05, 16:14
                                                    bellima napisała:

> zasiadłes w gabinecie krzywych luster, znanym wydaje sie nieznane a nieznanym
                                                    znane.

To tak. Ale poprzez wiele prob, Twoj sliczny obraz sie w koncu zobiektywizuje.
                                                    Znam i wiem to juz, wiec i jestem dobrej mysli :)

pa, Motylku.

Odmotylkam, gdyz musze sie urealnic.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka