Dodaj do ulubionych

miłosne przygody

IP: *.bielsko-biala.sdi.tpnet.pl 03.11.05, 13:31
Panowie mozecie mi zdradzic o jakich przygodach łóżkowych najbardziej
marzycie??musze zrobic komus prezencik a nie wiem co tak najbardziej was
kreci??;P
pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • kobieta_przed_przejsciem Re: miłosne przygody 03.11.05, 13:32
      Gość portalu: Myszka napisał(a):

> Panowie mozecie mi zdradzic o jakich przygodach łóżkowych najbardziej
      > marzycie??musze zrobic komus prezencik a nie wiem co tak najbardziej was
      > kreci??;P
      > pozdrawiam

obca kobieta.
      • Gość: Myszka Re: miłosne przygody IP: *.bielsko-biala.sdi.tpnet.pl 03.11.05, 13:34
        obc nie znaczy gorsza a potrzebujaca pomocy ;P
        • kobieta_przed_przejsciem Re: miłosne przygody 03.11.05, 13:39
          toz tłumacze: zrob mu prezent z obcej kobiety, bedzie niespodzianka ktora na
          pewno mu sie spodoba. moze nawet na dluzej mu sie spodoba a nie tylko naten
          jeden raz.
          • Gość: Myszka Re: miłosne przygody IP: *.bielsko-biala.sdi.tpnet.pl 03.11.05, 13:45
            czy podpowiada ci to doswiadczenie??
            • kobieta_przed_przejsciem Re: miłosne przygody 03.11.05, 13:49
              oczywiście, doswiadczenie wielu znajomych mężczyzn mi to podpowiedzialo.
              docen ,ze sie dziele z tobą tą unikatową wiedzą dla wtajemniczonych.
              • Gość: Myszka Re: miłosne przygody IP: *.bielsko-biala.sdi.tpnet.pl 03.11.05, 13:53
                bardzo dziekuje :/ a teraz poprosze o wypowiedzi jakichs mezczyzn ;P
                • kobieta_przed_przejsciem Re: miłosne przygody 03.11.05, 13:54
                  kiedy nie ma żadnego :))) staram sie jak moge w zastepstwie a tu zero
                  docenienia!:))
              • piotr_321 Re: miłosne przygody 03.11.05, 13:54
                Zalezy jaka to kobieta bedzie :) Obca, nie znaczy byle jaka :)
                • kobieta_przed_przejsciem Re: miłosne przygody 03.11.05, 13:57
                  piotr_321 napisał:

> Zalezy jaka to kobieta bedzie :) Obca, nie znaczy byle jaka :)

nie dyskutujmy o sprawach oczywistych.
                  • piotr_321 Re: miłosne przygody 03.11.05, 14:23
                    A skad wiesz jakie ten facet ma gust ? :) Moze nie bylby zadowolony
                    z prezentu :)
                    • kobieta_przed_przejsciem Re: miłosne przygody 03.11.05, 14:26
                      a to na pewno byłby facet??
                      • piotr_321 Re: miłosne przygody 03.11.05, 15:09
                        Nie wiem jakich Ty spotykalas :)
                        • kobieta_przed_przejsciem Re: miłosne przygody 03.11.05, 15:17
                          potrzebujących.
                          • piotr_321 Re: miłosne przygody 03.11.05, 15:24
                            Innych kobiet zamiast Ciebie ? :)
                            • kobieta_przed_przejsciem Re: miłosne przygody 03.11.05, 15:26
                              nie, kobiet w ogole. i szczegole.
                              • piotr_321 Re: miłosne przygody 03.11.05, 15:30
                                No to narzekasz, jezeli jestes kobieta to masz szczescie, ze sie tez lapiesz :)
                                • kobieta_przed_przejsciem Re: miłosne przygody 03.11.05, 15:38
                                  a coz to niby za szczescie??
                                  • piotr_321 Re: miłosne przygody 03.11.05, 15:40
                                    Ze jak nie ten, to bedzie tamten :)
                                    • kobieta_przed_przejsciem Re: miłosne przygody 03.11.05, 15:41
                                      a to przeciez nie szczescie tylko norma..
                                      • piotr_321 Re: miłosne przygody 03.11.05, 15:44
                                        Normą jest, ze nie ma tego innego :)
                                        • kobieta_przed_przejsciem Re: miłosne przygody 03.11.05, 15:47
                                          tak masz?:(
                                          • piotr_321 Re: miłosne przygody 03.11.05, 15:48
                                            Ja nie jestem kobieta :) Wiec nigdy nie mam tego rodzaju problemow :)
                                            • kobieta_przed_przejsciem Re: miłosne przygody 03.11.05, 15:50
                                              to dlaczego sie wypowiadzasz o "normach" u kobiet?
                                              • piotr_321 Re: miłosne przygody 03.11.05, 15:56
                                                Bo u kobiety tylko wyglad sie liczy :) A poniewaz srednia jest jaka jest,
                                                wiec ...
                                                • kobieta_przed_przejsciem Re: miłosne przygody 03.11.05, 15:57
                                                  ?
                                                  rozmiar, kochaniutki...
                                                  rozmiar...
                                                  • piotr_321 Re: miłosne przygody 03.11.05, 16:02
                                                    Ale to mozesz dopiero stwierdzic, gdy sie na niego zdecydujesz :)
                                                    Facet do brzydkiej nawet nie podejdzie :)))
                                                  • kobieta_przed_przejsciem Re: miłosne przygody 03.11.05, 16:04
                                                    jak sam jest brzydki to ma racje ze nie podchodzi. przeciez zadna go nie bedzie
                                                    chciala.
                                                  • piotr_321 Re: miłosne przygody 03.11.05, 16:06
                                                    Kobiety mowia, ze u facetow zwracaja uwage tylko na inteligencje i portfel :)
                                                  • kobieta_przed_przejsciem Re: miłosne przygody 03.11.05, 16:07
                                                    chcialy zeby ci miło było.
                                                  • piotr_321 Re: miłosne przygody 03.11.05, 16:09
                                                    Milo im ? :)
    • frankhestain Re: miłosne przygody 03.11.05, 14:23
      np. trójkąt w łóżku z Twoją Matką
      • Gość: Motka Re: miłosne przygody IP: *.bielsko-biala.sdi.tpnet.pl 03.11.05, 14:34
        nie sluchaj ich nie widzisz ze to troszke niedojrzale moze sprobujcie troche
        poeksperymetowac
        jakies ostre lub pikantne pozycje
        polecam :D
        • kobieta_przed_przejsciem lubisz sama sobie odpowiedac? 03.11.05, 14:36
          zapewne na zasadzie "trzeba z kims intyligyntnym czasem porozmawiac"?
          • Gość: Myszka Re: lubisz sama sobie odpowiedac? IP: *.bielsko-biala.sdi.tpnet.pl 03.11.05, 14:43
            sama sobie nie. jak mam cos do powiedzenia to mowie-odnosnie twoich
            uszczypliwych uwag
            • kobieta_przed_przejsciem Re: lubisz sama sobie odpowiedac? 03.11.05, 14:45
              tam u was w Bielsku same takie?
              • Gość: Myszka Re: lubisz sama sobie odpowiedac? IP: *.bielsko-biala.sdi.tpnet.pl 03.11.05, 14:49
                jak kiedys tam bede to na pewno nie omieszkam cie poinformowac
                • kobieta_przed_przejsciem Re: lubisz sama sobie odpowiedac? 03.11.05, 14:51
                  a niepotrzebnie, zupelniem nieciekawa tego. pisz sobie nadal z kosmosu jak z
                  Bielska nie lubisz.
                  • meduza4 Re: lubisz sama sobie odpowiedac? 03.11.05, 15:13
                    Mnie się wydaje, że ona nie zauważyła, że jej IP na wierzch wyszło ;-PPP
                    • kobieta_przed_przejsciem Re: lubisz sama sobie odpowiedac? 03.11.05, 15:16
                      nie lubie leni. jak chce sama sobie watek nakręcac to niech sie wysili na
                      zarejestrowanie nicka lub kilku i sie przelogowuje za kazdym razem az jej sie
                      znudzi, a nie udaje niewiniatka.
                      • meduza4 Re: lubisz sama sobie odpowiedac? 03.11.05, 15:29
                        Nooooo... niewiniątka to na pewno nie udaje, biorąc pod uwagę pytanie zadane na
                        wstępie. Co najwyżej zgrywa się na "blondynkę" nie obrażając blondynek(dlatego
                        cudzysłów).
                        Ale nieuważna jest, skoro IP na widok publiczny wystawiła. ;-PPP
                        • kobieta_przed_przejsciem Re: lubisz sama sobie odpowiedac? 03.11.05, 15:38
                          własciwie to niedobrze otwierac jej oczy na to co wszyscy widzą, zeby wprawy w
                          oszukiwaniu nabierala
                          (to troche tak jak powiedziec chlopakowi"jak sie dowiem ze mnie zdradzasz to z
                          nami koniec" ; wiec w efekcie po prostu on jej nie uswiadamia że ją zdradza.:)
                          ](ale moze przynajmniej nie bedzie smieszna w checi robienia z innych idiotow.
                          profesjonalizm jakikolwiek jest w cenie. )
                          • meduza4 Re: lubisz sama sobie odpowiedac? 03.11.05, 15:43
                            Ale ludzie czasem dają z siebie robić na forach idiotów. Zdarzały się już takie
                            wątki (zwykle o pikantnej tematyce), gdzie 2 lub 3 "osoby" miały dokładnie
                            takie samo IP. No i jeszcze tak się dziwnie składało, że między wpisem jednej a
                            drugiej "osoby" mijała zaledwie minuta czy dwie. Jak raz wyśmiali takiego
                            prowokatora to się tlumaczył, że to niby kilka osób pracujących w jednej firmie
                            ze sobą właśnie rozmawia...
                            ;-)
                            • kobieta_przed_przejsciem Re: lubisz sama sobie odpowiedac? 03.11.05, 15:47
                              lenie paskudne!
                              • meduza4 Re: lubisz sama sobie odpowiedac? 03.11.05, 15:54
                                Ale to był chyba jeden leń rozklonowany na troje... Dziwnie mi się to jakoś
                                powiedziało.
                                • kobieta_przed_przejsciem he 03.11.05, 15:56
                                  je_leń, i to do trzeciej potęgi.
                                  • meduza4 Re: he 03.11.05, 16:05
                                    Czekaj, przeliczę. Je-leń podniesiony do trzeciej potęgi... To się chyba w
                                    ogóle nie kalkuluje :-(
                                    • kobieta_przed_przejsciem Re: he 03.11.05, 16:07
                                      myśliwi są zadowoleni. duzo towaru do odstrzału. tylko ze niepotrzebny hałas
                                      przy tym robią.
                                      • meduza4 Re: he 03.11.05, 16:17
                                        No tak, ale ja kalkulowałam z punktu widzenia je-lenia. Z punktu widzenia
                                        myśliwego spotęgowanie jeleni jest jak najbardziej korzystne.
    • meduza4 Re: miłosne przygody 03.11.05, 15:46
      W ramach miłosnej przygody
      wsadził sobie chłop do wody...
      opuchniętą strasznie nogę
      bo do ukochanej przeszedł długą drogę ;-)
    • Gość: daisy Re: miłosne przygody IP: *.aster.pl 03.11.05, 23:26
      ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka