Dodaj do ulubionych

Karty rozdane..

19.11.05, 07:56
Miłość to partia kart, w której wszyscy oszukują:
mężczyźni, by wygrać, kobiety, by nie przegrać
-------
Alfred Hitchock
Obserwuj wątek
    • trzpiot_1 Re: Karty rozdane.. 19.11.05, 08:35
      A automat Totalizatora Sportowego kręci się swoim tempem i zasysa szczęśliwe
      numerki ;)
      Dzień dobry i miłego dnia :)
      • caruzzo Re: Karty rozdane.. 19.11.05, 08:53
        Witaj Trzpiotku....;))
        Tak maszyna sie kręci........pierwsze podejscie
        wypadło fatalnie......pudło.;))
        Dzisiaj powtarzamy probę.......;))
        Miłego dnia;))
        • kwasna_cytryna Re: Karty rozdane.. 19.11.05, 08:55
          Pokerek ... :))
          • caruzzo Re: Karty rozdane.. 19.11.05, 09:13
            kwasna_cytryna napisała:

> Pokerek ... :))
            -----
            Oczywiscie......gramy o wszystko.....;))
            • kwasna_cytryna Re: Karty rozdane.. 19.11.05, 21:58
              caruzzo napisał:

> Oczywiscie......gramy o wszystko.....;))
              >
              To nie pokerek, ale czysty hazard, na tym nikt jeszcze dobrze nie wyszedł ..
        • trzpiot_1 Re: Karty rozdane.. 19.11.05, 09:01
          Tak podejrzewałam, że jestem specjalistką od numerków, które nie padają :)
          W sumie nie jestem pewna, czy to dobrze, że wie się o sobie tego typu rzeczy?
          • caruzzo Re: Karty rozdane.. 19.11.05, 09:12
            Co znowu,uwazasz siebie za Kobietę Fatalną?
            zupelnie niepotrzebnie trzpiotku....wpadki i pecha ma
            kazdy..;))
            • trzpiot_1 Re: Karty rozdane.. 19.11.05, 09:32
              Czy ja wiem? Kobieta fatalna kojarzy mi się raczej z kimś, kto przywodzi innych
              do upadku, a tak chyba nie jest w moim przypadku. Co innego z grami liczbowymi -
              tu mogłabym najwyraźniej utopić wszystko i wszystkich ;)
              • caruzzo Re: Karty rozdane.. 19.11.05, 10:48
                Nie ma problemu..dzisiaj testuję swoje mozliwosci.;))
                Myśle ,ze nic lepiej od ciebie nie wypadnę;)
              • white.falcon Re: Karty rozdane.. 19.11.05, 10:48
                Ja mam to samo. :-( No może nie do końca, bo raz wygrałam przy okazji Świąt
                żywego karpia podczas loterii w sklepie. Przyniosłam go do domu i miałam
                problem, bo urodzoną morderczynią nie jestem, ryby kupuję w stanie nie
                trzepotliwym, a tu takie coś. Największą radochę z ryby miał kot, którego
                ogromnie interesowało, co może rybie zrobić. Więc macał go łapą, próbował
                ugryźć, a karp, jak to karp przywalił mu ogonem i kot stracił zainteresowanie.
                Musiałam prosić sąsiada o interwencję i karpia mogłam spokojnie usmażyć. Tyle
                osiągnięć. Może dzisiaj coś tam padnie, ale jak znam życie - nie na mnie.
                • caruzzo Re: Karty rozdane.. 19.11.05, 11:09
                  Moje wyniki.....to takie:
                  1)wystartowalem w konkursie z języka angiesliego,jezyka tego nie znam
                  ale przy pomocy programow i slownikow wygrałem profesjonalny program
                  do nauki j.angielskiego dla zaawansowanych( nie wiem dlaczego tak mnie
                  ocenili)
                  2)
                  w krzyzowce swiatecznej ( haslo bylo bardzo dlugie i skomplikowane tobo to byl
                  cytat).....otrzymałam aparat telefoniczny
                  3)trojki w lotto
                  i to całe moje szczęscie w zyciu..;))
                  • white.falcon Re: Karty rozdane.. 19.11.05, 11:30
                    I tak lepiej, niż ja. Szkoda, że nie zgadaliśmy się wcześniej - można byłoby
                    wygranego karpia nauczyć języka angielskiego dla zaawansowanych i urządzać
                    wystawę objazdową. ;-D

Trójki mi tez się trafiały, ale czego innego można się spodziewać, jak gra sie
                    w lotto. To się chyba nie liczy. :-)
                    • caruzzo Re: Karty rozdane.. 19.11.05, 12:01
                      Coz ...Lotto...ale kusi...dzisiaj znowu kumulacja...
                      grzech nie wyslac kuponu;))
                      • white.falcon Re: Karty rozdane.. 19.11.05, 12:13
                        Kiedyś zastanowiłam się, co zrobiłabym z taką stertą pieniędzy. Stwierdziłam,
                        że pozbyłabym się małych kłopocików, ale zyskałabym jedno duże kłopocisko. Nie
                        chciałabym zatem wygrać dużej sterty, tylko akurat tyle, ile bym potrzebowała
                        na opędzenie kłopocików.
                        • caruzzo Re: Karty rozdane.. 19.11.05, 12:14
                          Mowia tak.....pieniadze szczęscia nie dają,
                          ale zawsze lepiej je miec..;))
                          • white.falcon Re: Karty rozdane.. 19.11.05, 12:19
                            Ja dodałabym - tyle, ile potrzeba, a każdy potrzeby ma różne. Góra pieniędzy by
                            mnie przygniotła i byłabym mocno nieszczęśliwa, ale tyle, ile mi potrzeba - to
                            już byłoby coś. ;-)
                            • caruzzo Re: Karty rozdane.. 19.11.05, 12:25
                              coz ....nadwyzkę mozesz rozdac jak czujesz taka
                              potrzebe.;))
                              • white.falcon Re: Karty rozdane.. 19.11.05, 12:34
                                Tę nadwyżkę to trzeba mieć. Inna bajka, że trzeba rozdawać takie coś mądrze, by
                                nie poszło do kieszeni jakichś cwaniaków. I tu widzę problem.
                                • caruzzo Re: Karty rozdane.. 19.11.05, 13:55
                                  coz ,kazde dzialanie niesie za sobą pewne ryzyko;))
                                  • white.falcon Re: Karty rozdane.. 19.11.05, 14:23
                                    Kto nie ryzykuje, ten nie pije szampana. A czym jest lotek - też ryzykiem. ;-)
                                    • caruzzo Re: Karty rozdane.. 19.11.05, 14:29
                                      Raczej probą szans.....chyba,ze sie inwestuje
                                      duze pieniądze.......:)0
                                      szansa wygrania jest jednak nikła....matematycznie
                                      jak 1 do 14 mln. (mowię o układzie 6 cyfr z 49)
                                      • white.falcon Re: Karty rozdane.. 19.11.05, 15:16
                                        W takie ryzyko dużych pieniędzy nie inwestuje się. Próba szans? Chyba tak,
                                        zresztą jak we wszystkim. :-)

Co zaś dotyczy matematycznej logiki. Wydaje mi się, że gry liczbowe rządzą się
                                        jakimiś swoimi regułami. Bo jak wyjaśnić, dlaczego parę lat temu jakiś Pan pod
                                        rząd trafił dwa razy szóstkę, a potem - chyba by potwierdzić, że "do trzech
                                        razy sztuka" - dołożył sobie jeszcze piątkę. Niewiadomo, co z tym majdanem
                                        zrobił, ale napewno mu się przydał. ;-)
                                        • trzpiot_1 Re: Karty rozdane.. 19.11.05, 15:33
                                          Gdyby rozpracować, jakimi regułami rządza się te gry, ich organizatorzy
                                          splajtowali by z dnia na dzień. Trzeba po prostu mieć nieziemskie szczęście, by
                                          z 14 mln układów trafić właśnie ten właściwy. W sumie im więcej graczy, tym
                                          szanse są większe, że któremuś z nich się uda, no ale żeby dwa razy pod rząd i
                                          jeszcze piątkę?? To już trzba się w czepku urodzić :)
                                          • white.falcon Re: Karty rozdane.. 19.11.05, 16:06
                                            Właśnie, że urodził się, jak widać. Parę lat temu to było. Szczęściarz, nie
                                            przymierzając jak kot Szczęściarz z Alfa, co to go Alf nie zjadł (pamiętacie
                                            tego śmiesznego kosmitę?). :-) Zobaczymy, czy ktoś tę dziwną kumulację
                                            kumulacji trafi. Może tak być, że człowiek nie sprawdzi numerków i pójdzie
                                            sprawdzić w lotto-macie i zawału na miejscu dostanie, gdy się dowie, CO
                                            trafił. ;-)
                                            • caruzzo Re: Karty rozdane.. 19.11.05, 16:37
                                              a więc spokojnie czekajmy na godzinę prawdy;))
                                              ja mam serce mocne.....przezyję kazdą wygraną;))))))
                                              • white.falcon Re: Karty rozdane.. 19.11.05, 16:47
                                                Ja też. :-) Mam opóźnione emocjonalne reagowanie, więc póki do moich emocji
                                                dotrze fakt, to już odbiorę wygraną.;-D Hiii. No i też nie mam o co zapłakiwać
                                                się, jak nie wygram. O 7.50 PLN mam się martwić? Przynajmniej emocji trochę
                                                sobie kupiłam za nie. ;-)
                                                • caruzzo Re: Karty rozdane.. 19.11.05, 16:48
                                                  Oj to ja winwestowalem cale 5 PLN.;))
                                                  tez przezyję stratę............:)))))))))))
                                                  • trzpiot_1 Re: Karty rozdane.. 19.11.05, 17:24
                                                    Mnie chyba pozostaje was dopingować i to jest to, co wychodzi mi najlepiej :)
                                                  • white.falcon Re: Karty rozdane.. 19.11.05, 17:30
                                                    Nas chyba dopingować nie trzeba, raczej kciuki trzymać. Lepiej zdopinguj te
                                                    dziwne kuleczki, by się odpowiednio ułożyły. Tak, by każde z nas było
                                                    wygrane. ;-D
                                                  • trzpiot_1 Re: Karty rozdane.. 19.11.05, 17:42
                                                    Nie ma sprawy, będę gapić się w ekran niczym sroka w gnat i wytężać całą moją
                                                    silną wole niczym Kaszpirowski by nakazałać odpowiednim piłeczkom wskoczyć w
                                                    zasysarkę :))
                                                    Tylko co, jeśli macie wytypowane całkiem różne numerki?? :P
                                                  • Gość: cfaniak Re: Karty rozdane.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.11.05, 17:47
                                                    Trzpiocik szczęścia nie miała....
                                                    paczkę żyletek wygrała :)))
                                                  • trzpiot_1 Re: Karty rozdane.. 19.11.05, 17:55
                                                    Żeby!! Ale nie powiem, raz udało mi się wygrać talię kart :)
                                                  • Gość: cfaniak Re: Karty rozdane.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.11.05, 17:59
                                                    O,to masz szczęście....!
                                                    Bo jak kto szczęścia nie ma
                                                    to i w c....
                                                    na pineskę trafi :))
                                                    Pozdrowienia :)
                                                  • trzpiot_1 Re: Karty rozdane.. 19.11.05, 18:16
                                                    To chyba niemożliwe! Te dwie rzeczy są ze sobą zupełnie niekompatybilne :)
                                                  • Gość: cfaniak Re: Karty rozdane.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.11.05, 18:20
                                                    Dlatego napisałem,że jak kto szczęścia nie ma......
                                                    Musi to być potworny pechowiec,żeby tak trafić :))
                                                  • trzpiot_1 Re: Karty rozdane.. 19.11.05, 18:23
                                                    Dlaczego uparłeś się akurat na kwadraturę koła? Nie można to jakiegoś bardziej
                                                    ludzkiego przykładu szczęścia przytoczyć? ;P
                                                  • Gość: cfaniak Re: Karty rozdane.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.11.05, 18:25
                                                    Wychodzi na to,
                                                    że mam takie zboczone poczucie humoru...
                                                  • Gość: cfaniak Re: Karty rozdane.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.11.05, 18:27
                                                    Wychodzi na to,że ja mam takie
                                                    zboczone poczucie humoru...
                                                  • trzpiot_1 Re: Karty rozdane.. 19.11.05, 18:34
                                                    Wychodzi na to, że masz
                                                    takie
                                                    zboczone poczucie
                                                    humoru...
                                                    ;))
                                                  • white.falcon Re: Karty rozdane.. 19.11.05, 19:03
                                                    trzpiot_1 napisała:

> Nie ma sprawy, będę gapić się w ekran niczym sroka w gnat i wytężać całą moją
                                                    > silną wole niczym Kaszpirowski by nakazałać odpowiednim piłeczkom wskoczyć w
                                                    > zasysarkę :))
                                                    > Tylko co, jeśli macie wytypowane całkiem różne numerki?? :P

Ale wierzyć można, że te same i jak wypadną, to dopiero będą nazywać się
                                                    wygrywającymi. A jak nie wypadną, to też będzie oznaczać, że mamy te same -
                                                    niewygrywające. ;-)

I dziękuję odrazu za doping. :-)
                                                  • caruzzo Re: Karty rozdane.. 19.11.05, 18:15
                                                    trzpiot_1 napisała:

> Mnie chyba pozostaje was dopingować i to jest to, co wychodzi mi najlepiej :)
                                                    ---------
                                                    dzieki Trzpiotku za wsparcie........;))
                                                  • trzpiot_1 Re: Karty rozdane.. 19.11.05, 18:20
                                                    Pomóc za wiele może mi się nie uda, ale zaszkodzić tym bardziej nie ;)
                                                  • Gość: cfaniak Re: Karty rozdane.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.11.05, 18:23
                                                    Ależ ja też Cię wspieram,caruzzo!
                                                    Nawet postaram się i powspieram Cię wspólnie z Trzpiotkiem,chcesz?
                                                  • trzpiot_1 Re: Karty rozdane.. 19.11.05, 18:26
                                                    Ciekawe, o co Ci tak naprawdę chodzi: o to, żeby powspierać, czy o to, żeby
                                                    wspólnie z ...? Spowiadaj się, oto nadeszła chwila prawdy :P
                                                  • Gość: cfaniak Re: Karty rozdane.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.11.05, 18:28
                                                    o wspólnie z......
                                                    jak bum,bum !!!!!!!
                                                  • caruzzo Re: Karty rozdane.. 19.11.05, 18:31
                                                    a to miewasz zachcianki,
                                                    i to w taki zimny wieczor.......)))))
                                                  • Gość: cfaniak Re: Karty rozdane.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.11.05, 18:33
                                                    Bo jestem całkiem normalny cfaniak !
                                                    A może Ty nie miałbyś chęci z......?
                                                  • caruzzo Re: Karty rozdane.. 19.11.05, 18:35
                                                    Z ... nie mam chęci ,napewno.;))
                                                  • Gość: cfaniak Re: Karty rozdane.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.11.05, 18:37
                                                    Dało mi to do myślenia....
                                                    Caruzzo,czy Ty nie chcesz być większy cfaniak
                                                    niż cfaniak??????
                                                  • trzpiot_1 Re: Karty rozdane.. 19.11.05, 18:38
                                                    Oto w jaki miły sposób można dostać KOSZA :))
                                                  • Gość: cfaniak Re: Karty rozdane.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.11.05, 18:40
                                                    Przychodzi chwila,że człowiek musi się określić.....
                                                    Teraz wiesz,że tylko cfaniak jest Twój :))
                                                  • caruzzo Re: Karty rozdane.. 19.11.05, 18:42
                                                    trzpiot_1 napisała:

> Oto w jaki miły sposób można dostać KOSZA :))
                                                    --------
                                                    ja tam jestem fanem Trzpiotka;)))))))
                                                  • Gość: cfaniak Re: Karty rozdane.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.11.05, 18:45
                                                    No,wychodzi jednak z Ciebie cfaniaczek....
                                                    po cichutku,pomalutko odbijasz mi Trzpiotka????:)
                                                  • trzpiot_1 Re: Karty rozdane.. 19.11.05, 18:54
                                                    Ach, a mnie się właśnie marzy,
                                                    "że do tańca mnie unosi przystojny brunet
                                                    i w tańcu prosi, by mógł wielbić mnie,
                                                    lecz jak to bywa nie raz,
                                                    inny amant jeszcze
                                                    swej miłości dowieść chce
                                                    będą się więc STRRELAĆ...
                                                    Ach szkoda, że to we śnie !
                                                    :)
                                                  • Gość: cfaniak Re: Karty rozdane.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.11.05, 18:59
                                                    No,ja nie wiem,czy we śnie!
                                                    Jeśli caruzzo nie "odpuści"
                                                    to będę zmuszony wyzwać go na romantyczny pojedynek
                                                    ale nie pozwolę mu wybrać broni,
                                                    bo chciałby walczyć na wiersze,
                                                    a ja tylko "częstochowskie"rymy...
                                                  • trzpiot_1 Re: Karty rozdane.. 19.11.05, 19:04
                                                    W wątku jest o kartach, ale ja nie chcę być wygraną w kartyyyy!!!
                                                    Chociaż w zasadzie...
                                                    ;)
                                                  • Gość: cfaniak Re: Karty rozdane.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.11.05, 19:05
                                                    Oddam Ci serce nie patrząc,co jest w puli.....
                                                  • Gość: cfaniak Re: Karty rozdane.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.11.05, 19:08
                                                    Nie jest ważne kto wygrał......
                                                    Jak mnie chcesz,
                                                    to mnie bierz !
                                                    :))
                                                  • white.falcon Re: Karty rozdane.. 19.11.05, 19:06
                                                    Trzpiotku, ciesz się, że w karty, bo jakby w Toto-lotto, to by było dopiero. W
                                                    karty grano w romantycznej scenerii - coś mi się kojarzy z bogatymi salonami
                                                    rosyjskiego kupiectwa, a w totka - no jaki jest romantyzm w piłeczkach,
                                                    turlających się w bębnie i ponurym głosie dostojnika, wołającego: "Kule
                                                    znajdują się w maszynie losującej..."? ;-)
                                                  • Gość: cfaniak Re: Karty rozdane.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.11.05, 19:09
                                                    Jessssu,Sokołku,byle nie moje kule.......!!!!!
                                                  • white.falcon Re: Karty rozdane.. 19.11.05, 19:12
                                                    Przeciez nie zjem... ;-D
                                                  • Gość: cfaniak Re: Karty rozdane.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.11.05, 19:14
                                                    O,ja wiem i nie dlatego....
                                                    ale ta maszyna,te kule,poczułem zimny strach !
                                                  • trzpiot_1 Re: Karty rozdane.. 19.11.05, 19:12
                                                    Losowanie dwiema kulami to by dopiero był hazard ;)
                                                  • white.falcon Re: Karty rozdane.. 19.11.05, 19:13
                                                    50% trafnych. ;-D
                                                  • Gość: cfaniak Re: Karty rozdane.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.11.05, 19:16
                                                    Czy wy,miłe panie
                                                    musicie się tak nade mną znęcać?
                                                    Co ja zrobiłem?
                                                    Oddać tylko serce chciałem.....
                                                  • trzpiot_1 Re: Karty rozdane.. 19.11.05, 19:20
                                                    Zupełnie nie pojmuję, jak to jest, że rzucasz serce na stół, a toczą się kuleczki ;)
                                                  • Gość: cfaniak Re: Karty rozdane.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.11.05, 19:21
                                                    Trzpiot,przywołuję Cię do porządku !!!
                                                  • trzpiot_1 Re: Karty rozdane.. 19.11.05, 19:16
                                                    Spokojnie zakupiłabym wtedy 2 kupony :)
                                                  • Gość: cfaniak Re: Karty rozdane.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.11.05, 19:19
                                                    Serce mogę oddać
                                                    a reszta...jest milczeniem :)
                                                    Nie grajmy w te kule
                                                    chyba,że chcecie drugi Czarnobyl.......
                                                  • white.falcon Re: Karty rozdane.. 19.11.05, 19:20
                                                    Serce - mile widziane. A reszta? ;-D
                                                  • Gość: cfaniak Re: Karty rozdane.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.11.05, 19:22
                                                    Tak,jak mówię-milczenie :))
                                                  • trzpiot_1 Re: Karty rozdane.. 19.11.05, 19:23
                                                    Masz bardzo wymowne serce, wiesz? ;)
                                                  • white.falcon Re: Karty rozdane.. 19.11.05, 19:23
                                                    Wielomówiące zapewne... ;-)
                                                  • Gość: cfaniak Re: Karty rozdane.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.11.05, 19:25
                                                    Przecież wiem,
                                                    że i tak "wymownością"
                                                    wam nie dorównam :))
                                                  • trzpiot_1 Re: Karty rozdane.. 19.11.05, 19:26
                                                    O, to bardzo proste - wystarczy założyć kalesony ;)
                                                  • Gość: cfaniak Re: Karty rozdane.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.11.05, 19:29
                                                    I po to człowiek się stara,
                                                    walczy jak lew o względy,
                                                    żeby skończyło się na kalesonach....
                                                    Ech,Romantyka ....
                                                  • trzpiot_1 Re: Karty rozdane.. 19.11.05, 19:34
                                                    Może i kalesony nie są romantyczne, ale za to jakie wrażenie robią ;)
                                                  • Gość: cfaniak Re: Karty rozdane.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.11.05, 19:35
                                                    Niezbyt korzystne,jak mniemam....:)
                                                  • trzpiot_1 Re: Karty rozdane.. 19.11.05, 19:39
                                                    Powiedziałabym, że przyjazne i swojskie :)
                                                  • Gość: cfaniak Re: Karty rozdane.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.11.05, 19:40
                                                    Przykro mi,nie używam
                                                    więc ten scenariusz odpada...:)
                                                  • trzpiot_1 Re: Karty rozdane.. 19.11.05, 19:44
                                                    Skoro nie możesz mnie zaskoczyć kalesonami, to juz nic nie powiem ;)
                                                  • Gość: cfaniak Re: Karty rozdane.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.11.05, 19:48
                                                    Zaskoczę Cię bez kaleson,
                                                    ale żebyś nie padła....ze śmiechu :)
                                                  • Gość: cfaniak Re: Karty rozdane.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.11.05, 19:27
                                                    Sokółko!
                                                    Pogardziła byś moją "resztą" ?
                                                  • white.falcon Re: Karty rozdane.. 19.11.05, 19:28
                                                    No coś Ty. Dlategoż i pytam, bom cieka(f)skie ptaszę. ;-)
                                                  • Gość: cfaniak Re: Karty rozdane.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.11.05, 19:31
                                                    Tu poczułem się
                                                    mile pogłaskany
                                                    po "całej reszcie"
                                                  • white.falcon Re: Karty rozdane.. 19.11.05, 19:32
                                                    Sokolimi pazurami? Perwers z Pana, Mości Panie. ;-D
                                                  • Gość: cfaniak Re: Karty rozdane.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.11.05, 19:38
                                                    Nie wierzę,Sokoli pazur może w pisaniu,
                                                    ale w głaskaniu.....
                                                    Wizytówka przeczy takim zdarzeniom :))
                                                  • white.falcon Re: Karty rozdane.. 19.11.05, 19:39
                                                    No dobrze, to skrzydełko do głaskania może być? ;-)
                                                  • Gość: cfaniak Re: Karty rozdane.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.11.05, 19:41
                                                    Oczywiście,to już bliższe chyba prawdy :)))
                                                  • white.falcon Re: Karty rozdane.. 19.11.05, 19:43
                                                    Prawda - rzecz względna. Jednym mówisz jedno, a oni z dziwnych względów słyszą
                                                    to, co chcieliby usłyszeć. Inni wogóle nie słuchają. Prawda jest względna
                                                    zatem. ;-)
                                                  • Gość: cfaniak Re: Karty rozdane.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.11.05, 19:46
                                                    Całkowicie się z Tobą zgadzam,
                                                    bom stary i doświadczony cfaniak
                                                  • white.falcon Re: Karty rozdane.. 19.11.05, 19:47
                                                    I to jest podejrzane.
                                                    Cfaniak potwierdza sokole zdanie. ;-)
                                                  • Gość: cfaniak Re: Karty rozdane.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.11.05, 19:50
                                                    Pewnie liczy na jakieś korzyści ..:)
                                                  • white.falcon Re: Karty rozdane.. 19.11.05, 19:51
                                                    Jakie korzyści z takiego sokoła,
                                                    Co tylko minę ma wesołą? ;-)
                                                  • trzpiot_1 Re: Karty rozdane.. 19.11.05, 19:58
                                                    A chocby takie, że zagadać bardziej się chce, niż do ponurego oblicza :)
                                                  • Gość: cfaniak Re: Karty rozdane.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.11.05, 20:07
                                                    Sorry,ze przerwę,jestem znowu "na gościnnych występach"
                                                  • Gość: cfaniak Re: Karty rozdane.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.11.05, 20:06
                                                    Jeśli tylko potrafisz sprawić,
                                                    że to ja będę sie uśmiechał
                                                    to już skorzystałem :}
                                                  • white.falcon Re: Karty rozdane.. 19.11.05, 20:13
                                                    To cieszę się niezmiernie. Jeden uśmiech wart tysiąca słów. :-)
                                                  • Gość: cfaniak Re: Karty rozdane.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.11.05, 20:16
                                                    Nawet wiecej,
                                                    bo ładnie się Sokółka uśmiecha :}
                                                  • white.falcon Re: Karty rozdane.. 19.11.05, 20:18
                                                    Dziękuję - od dziecka tak mam. :-) A skoro o słowach mowa, to każda miła
                                                    rozmowa też jest warta uśmiechu.
                                                  • Gość: cfaniak Re: Karty rozdane.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.11.05, 20:21
                                                    I w tej chwili zaczynam żałować,
                                                    że się nie zalogowałem :{
                                                  • white.falcon Re: Karty rozdane.. 19.11.05, 20:22
                                                    Miałam się przestraszyć i uciec w popłochu wielkim,
                                                    gubiąc piórka i skrzydełka. ;-D
                                                  • Gość: cfaniak Re: Karty rozdane.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.11.05, 20:25
                                                    Ależ broń Boże!
                                                    Ale podroczyłem się ciut z Trzpiotkiem miłym i z Caruzzo
                                                    więc teraz wstyd pokazać swoją prawdziwą tożsamość
                                                  • white.falcon Re: Karty rozdane.. 19.11.05, 20:27
                                                    Gość portalu: cfaniak napisał(a):

> Ależ broń Boże!
                                                    > Ale podroczyłem się ciut z Trzpiotkiem miłym i z Caruzzo
                                                    > więc teraz wstyd pokazać swoją prawdziwą tożsamość

Toć zawsze na forum mnie znaleźć można. Sokółka słówek nie żałuje, wiele z nich
                                                    tekstów buduje. :-)
                                                  • Gość: cfaniak Re: Karty rozdane.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.11.05, 20:29
                                                    Romantica jest portalem
                                                    na którym nie bywam prawie wcale :)
                                                  • trzpiot_1 Re: Karty rozdane.. 19.11.05, 20:23
                                                    Przecfaniłeś :) A teraz cierp ciało, jakeś chciało ! ;)
                                                  • Gość: cfaniak Re: Karty rozdane.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.11.05, 20:26
                                                    Znowu masz rację,słoneczko mojego życia!
                                                  • trzpiot_1 Re: Karty rozdane.. 19.11.05, 20:28
                                                    Może wymyślę, jak cwanie zwrócić Ci twarz, bowiem bardzo lubię, gdy na moich
                                                    oczach tka się nić sympatii :)
                                                  • white.falcon Re: Karty rozdane.. 19.11.05, 20:30
                                                    trzpiot_1 napisała:

> Może wymyślę, jak cwanie zwrócić Ci twarz, bowiem bardzo lubię, gdy na moich
                                                    > oczach tka się nić sympatii :)

To się nazywa mojrowanie - takie tkanie. ;-)
                                                  • Gość: cfaniak Re: Karty rozdane.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.11.05, 20:32
                                                    Ale miły Trzpiotku!Tobie oddałem serce,
                                                    więc Sokółce mogę tylko resztę :))
                                                  • white.falcon Re: Karty rozdane.. 19.11.05, 20:28
                                                    trzpiot_1 napisała:

> Przecfaniłeś :) A teraz cierp ciało, jakeś chciało ! ;)

I na Cfaniaka znalazła się kara
                                                    Jednaka (za nie-logowanie oczywiście). ;-D
                                                  • trzpiot_1 Re: Karty rozdane.. 19.11.05, 20:30
                                                    Jednak z tej kary tylko Ty będziesz mogła ostatecznie wybawić cfaniaka :)
                                                  • white.falcon Re: Karty rozdane.. 19.11.05, 20:32
                                                    Przecież go nie zadziabam za ujawnienie się. Najwyżej zdziwię się. :-)
                                                  • Gość: cfaniak Re: Karty rozdane.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.11.05, 20:33
                                                    Raczej nie zdziwisz się,nie znasz mnie :(
                                                  • white.falcon Re: Karty rozdane.. 19.11.05, 20:35
                                                    No to ktoś inny zdziwi się i też będzie miło. Strachy na lachy, że tak
                                                    powiem. :-)
                                                  • trzpiot_1 Re: Karty rozdane.. 19.11.05, 20:35
                                                    Ja już swoje zrobiłam :)
                                                  • white.falcon Re: Karty rozdane.. 19.11.05, 20:40
                                                    trzpiot_1 napisała:

> Ja już swoje zrobiłam :)

Połapałam się. :-) Tajemnicze tajemnice. Idę rozejrzeć się. :-)
                                                  • caruzzo Re: Karty rozdane.. 19.11.05, 20:36
                                                    trzpiot_1 napisała:

> Jednak z tej kary tylko Ty będziesz mogła ostatecznie wybawić cfaniaka :)
                                                    ---------
                                                    trzpiotku przełałem Ci na @ nowy zestaw kart.;))
                                                  • trzpiot_1 Re: Karty rozdane.. 19.11.05, 20:47
                                                    Wielkie dzięki, ale potrzebuję objaśnień :)
                                                  • white.falcon Re: Karty rozdane.. 19.11.05, 20:50
                                                    Wielce dziękuję za zaproszenie. Chętnie skorzystam. A propos: zagadkę
                                                    rozwiązałam zdecydowanie. Dobrze myślę w poprzednim zdaniu z tytułową literką
                                                    Cfaniaka (aż nadmiar jej zmieściłam w słówkach)? :-)
                                                  • trzpiot_1 Re: Karty rozdane.. 19.11.05, 20:56
                                                    Ach, dziś same tajemnice, że aż od myślenia boli głowa :)
                                                  • zegor Re: Karty rozdane.. 19.11.05, 20:58
                                                    Przyszedłem i stwierdzam......
                                                    Kto późno przychodzi
                                                    sam sobie szkodzi :(
                                                  • trzpiot_1 Re: Karty rozdane.. 19.11.05, 21:02
                                                    A mnie się zdaje, że ta partia jeszcze trwa, ale nie pytaj mnie, kto ugra robra ;)
                                                  • white.falcon Re: Karty rozdane.. 19.11.05, 21:19
                                                    zegor napisał:

> Przyszedłem i stwierdzam......
                                                    > Kto późno przychodzi
                                                    > sam sobie szkodzi :(

No to zgadłam dobrze. :-) Tylko mi się net wiesza na zegarku chyba. ;-)
                                                  • caruzzo Re: Karty rozdane.. 19.11.05, 21:07
                                                    trzpiot_1 napisała:

> Wielkie dzięki, ale potrzebuję objaśnień :)
                                                    ---------
                                                    jak otworzysz prezentację to otwieraj kolejne okienka i postepuj zgodnie
                                                    z instrukcją;))
                                                  • trzpiot_1 Re: Karty rozdane.. 19.11.05, 21:13
                                                    Kłopot mam właśnie z pierwszym krokiem.
                                                  • caruzzo Re: Karty rozdane.. 19.11.05, 21:19
                                                    nie masz zainstalowanego programu ....chyba to jest Power Paint skladnik
                                                    Worda albo innego edytora tekstu...sluzy od do otwierania prezentacji...
                                                    szkoda bo ładną rzecz Ci przeslalem.;)
                                                  • trzpiot_1 Re: Karty rozdane.. 19.11.05, 22:23
                                                    Tobie szkoda, a co ja mam powiedzieć? Czuję się jak gąska Balbinka ;)
    • Gość: Posti Re: Karty rozdane.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.11.05, 13:31
      > Miłość to partia kart, w której wszyscy oszukują:
      > mężczyźni, by wygrać, kobiety, by nie przegrać
      > -------
      > Alfred Hitchock
      >

Cos Alfred namącił:)
      Jak mężczyźni, by wygrać, kobiety, by nie przegrać - a co to znaczy? To
      zapzeczenie, jak dwoje moze wygra? Wtedy jets remis. Jak kobieta nie chce
      przegra to równa się z tym, że chce wygrac.

Miłosc tocząstki uczuc zlepione w jedna literke M.
      W biznesie kazdy gra tak, aby wygrac i stosuje sztuczki, oszustki itd.
      Kiedy kobieta w zdobyciu faceta posuwa sie do niecnych celow to swiadczy tylko
      o niej. Aleczegoz sie nie robi dla zaspokojenia własnych zachciewajek, czesto
      egoisyucznych. On ma byc moj i bedzie, chocby za pomoca osob trzecich...
      • caruzzo Re: Karty rozdane.. 19.11.05, 13:57
        Gówną intencją autora byla przekazanie
        przeslania....ze oszukują wszyscy.;))
        • Gość: Posti Re: Karty rozdane.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.11.05, 14:08
          > Gówną intencją autora byla przekazanie
          > przeslania....ze oszukują wszyscy.;))
          >

No i znów namącił, bo nie wszyscy!!!
          A jemu chodizło oto, że w większości tak jest. I z tym się zgodzę. Kobietajak
          lubi, ale widzi perspektywy, a ma swe lata, rodizne tez będzie mówic, ze kocha
          itd, bo widzi bezpiecenstwo na dlugie lata. Facet jak lubi, a widzi, ze niezłe
          ciałko z niej tez bedzie mowił,ze kocha itd bedzie stawał na glowie itd.

Alfred mąci, niestety:)
          • caruzzo Re: Karty rozdane.. 19.11.05, 14:16
            No coz ,alkomatów w tym czasie nie bylo;)))))))0

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka