caruzzo 19.11.05, 07:56 Miłość to partia kart, w której wszyscy oszukują: mężczyźni, by wygrać, kobiety, by nie przegrać ------- Alfred Hitchock Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
trzpiot_1 Re: Karty rozdane.. 19.11.05, 08:35 A automat Totalizatora Sportowego kręci się swoim tempem i zasysa szczęśliwe numerki ;) Dzień dobry i miłego dnia :) Odpowiedz Link Zgłoś
caruzzo Re: Karty rozdane.. 19.11.05, 08:53 Witaj Trzpiotku....;)) Tak maszyna sie kręci........pierwsze podejscie wypadło fatalnie......pudło.;)) Dzisiaj powtarzamy probę.......;)) Miłego dnia;)) Odpowiedz Link Zgłoś
caruzzo Re: Karty rozdane.. 19.11.05, 09:13 kwasna_cytryna napisała: > Pokerek ... :)) ----- Oczywiscie......gramy o wszystko.....;)) Odpowiedz Link Zgłoś
kwasna_cytryna Re: Karty rozdane.. 19.11.05, 21:58 caruzzo napisał: > Oczywiscie......gramy o wszystko.....;)) > To nie pokerek, ale czysty hazard, na tym nikt jeszcze dobrze nie wyszedł .. Odpowiedz Link Zgłoś
trzpiot_1 Re: Karty rozdane.. 19.11.05, 09:01 Tak podejrzewałam, że jestem specjalistką od numerków, które nie padają :) W sumie nie jestem pewna, czy to dobrze, że wie się o sobie tego typu rzeczy? Odpowiedz Link Zgłoś
caruzzo Re: Karty rozdane.. 19.11.05, 09:12 Co znowu,uwazasz siebie za Kobietę Fatalną? zupelnie niepotrzebnie trzpiotku....wpadki i pecha ma kazdy..;)) Odpowiedz Link Zgłoś
trzpiot_1 Re: Karty rozdane.. 19.11.05, 09:32 Czy ja wiem? Kobieta fatalna kojarzy mi się raczej z kimś, kto przywodzi innych do upadku, a tak chyba nie jest w moim przypadku. Co innego z grami liczbowymi - tu mogłabym najwyraźniej utopić wszystko i wszystkich ;) Odpowiedz Link Zgłoś
caruzzo Re: Karty rozdane.. 19.11.05, 10:48 Nie ma problemu..dzisiaj testuję swoje mozliwosci.;)) Myśle ,ze nic lepiej od ciebie nie wypadnę;) Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: Karty rozdane.. 19.11.05, 10:48 Ja mam to samo. :-( No może nie do końca, bo raz wygrałam przy okazji Świąt żywego karpia podczas loterii w sklepie. Przyniosłam go do domu i miałam problem, bo urodzoną morderczynią nie jestem, ryby kupuję w stanie nie trzepotliwym, a tu takie coś. Największą radochę z ryby miał kot, którego ogromnie interesowało, co może rybie zrobić. Więc macał go łapą, próbował ugryźć, a karp, jak to karp przywalił mu ogonem i kot stracił zainteresowanie. Musiałam prosić sąsiada o interwencję i karpia mogłam spokojnie usmażyć. Tyle osiągnięć. Może dzisiaj coś tam padnie, ale jak znam życie - nie na mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
caruzzo Re: Karty rozdane.. 19.11.05, 11:09 Moje wyniki.....to takie: 1)wystartowalem w konkursie z języka angiesliego,jezyka tego nie znam ale przy pomocy programow i slownikow wygrałem profesjonalny program do nauki j.angielskiego dla zaawansowanych( nie wiem dlaczego tak mnie ocenili) 2) w krzyzowce swiatecznej ( haslo bylo bardzo dlugie i skomplikowane tobo to byl cytat).....otrzymałam aparat telefoniczny 3)trojki w lotto i to całe moje szczęscie w zyciu..;)) Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: Karty rozdane.. 19.11.05, 11:30 I tak lepiej, niż ja. Szkoda, że nie zgadaliśmy się wcześniej - można byłoby wygranego karpia nauczyć języka angielskiego dla zaawansowanych i urządzać wystawę objazdową. ;-D Trójki mi tez się trafiały, ale czego innego można się spodziewać, jak gra sie w lotto. To się chyba nie liczy. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
caruzzo Re: Karty rozdane.. 19.11.05, 12:01 Coz ...Lotto...ale kusi...dzisiaj znowu kumulacja... grzech nie wyslac kuponu;)) Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: Karty rozdane.. 19.11.05, 12:13 Kiedyś zastanowiłam się, co zrobiłabym z taką stertą pieniędzy. Stwierdziłam, że pozbyłabym się małych kłopocików, ale zyskałabym jedno duże kłopocisko. Nie chciałabym zatem wygrać dużej sterty, tylko akurat tyle, ile bym potrzebowała na opędzenie kłopocików. Odpowiedz Link Zgłoś
caruzzo Re: Karty rozdane.. 19.11.05, 12:14 Mowia tak.....pieniadze szczęscia nie dają, ale zawsze lepiej je miec..;)) Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: Karty rozdane.. 19.11.05, 12:19 Ja dodałabym - tyle, ile potrzeba, a każdy potrzeby ma różne. Góra pieniędzy by mnie przygniotła i byłabym mocno nieszczęśliwa, ale tyle, ile mi potrzeba - to już byłoby coś. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
caruzzo Re: Karty rozdane.. 19.11.05, 12:25 coz ....nadwyzkę mozesz rozdac jak czujesz taka potrzebe.;)) Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: Karty rozdane.. 19.11.05, 12:34 Tę nadwyżkę to trzeba mieć. Inna bajka, że trzeba rozdawać takie coś mądrze, by nie poszło do kieszeni jakichś cwaniaków. I tu widzę problem. Odpowiedz Link Zgłoś
caruzzo Re: Karty rozdane.. 19.11.05, 13:55 coz ,kazde dzialanie niesie za sobą pewne ryzyko;)) Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: Karty rozdane.. 19.11.05, 14:23 Kto nie ryzykuje, ten nie pije szampana. A czym jest lotek - też ryzykiem. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
caruzzo Re: Karty rozdane.. 19.11.05, 14:29 Raczej probą szans.....chyba,ze sie inwestuje duze pieniądze.......:)0 szansa wygrania jest jednak nikła....matematycznie jak 1 do 14 mln. (mowię o układzie 6 cyfr z 49) Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: Karty rozdane.. 19.11.05, 15:16 W takie ryzyko dużych pieniędzy nie inwestuje się. Próba szans? Chyba tak, zresztą jak we wszystkim. :-) Co zaś dotyczy matematycznej logiki. Wydaje mi się, że gry liczbowe rządzą się jakimiś swoimi regułami. Bo jak wyjaśnić, dlaczego parę lat temu jakiś Pan pod rząd trafił dwa razy szóstkę, a potem - chyba by potwierdzić, że "do trzech razy sztuka" - dołożył sobie jeszcze piątkę. Niewiadomo, co z tym majdanem zrobił, ale napewno mu się przydał. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
trzpiot_1 Re: Karty rozdane.. 19.11.05, 15:33 Gdyby rozpracować, jakimi regułami rządza się te gry, ich organizatorzy splajtowali by z dnia na dzień. Trzeba po prostu mieć nieziemskie szczęście, by z 14 mln układów trafić właśnie ten właściwy. W sumie im więcej graczy, tym szanse są większe, że któremuś z nich się uda, no ale żeby dwa razy pod rząd i jeszcze piątkę?? To już trzba się w czepku urodzić :) Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: Karty rozdane.. 19.11.05, 16:06 Właśnie, że urodził się, jak widać. Parę lat temu to było. Szczęściarz, nie przymierzając jak kot Szczęściarz z Alfa, co to go Alf nie zjadł (pamiętacie tego śmiesznego kosmitę?). :-) Zobaczymy, czy ktoś tę dziwną kumulację kumulacji trafi. Może tak być, że człowiek nie sprawdzi numerków i pójdzie sprawdzić w lotto-macie i zawału na miejscu dostanie, gdy się dowie, CO trafił. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
caruzzo Re: Karty rozdane.. 19.11.05, 16:37 a więc spokojnie czekajmy na godzinę prawdy;)) ja mam serce mocne.....przezyję kazdą wygraną;)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: Karty rozdane.. 19.11.05, 16:47 Ja też. :-) Mam opóźnione emocjonalne reagowanie, więc póki do moich emocji dotrze fakt, to już odbiorę wygraną.;-D Hiii. No i też nie mam o co zapłakiwać się, jak nie wygram. O 7.50 PLN mam się martwić? Przynajmniej emocji trochę sobie kupiłam za nie. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
caruzzo Re: Karty rozdane.. 19.11.05, 16:48 Oj to ja winwestowalem cale 5 PLN.;)) tez przezyję stratę............:))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
trzpiot_1 Re: Karty rozdane.. 19.11.05, 17:24 Mnie chyba pozostaje was dopingować i to jest to, co wychodzi mi najlepiej :) Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: Karty rozdane.. 19.11.05, 17:30 Nas chyba dopingować nie trzeba, raczej kciuki trzymać. Lepiej zdopinguj te dziwne kuleczki, by się odpowiednio ułożyły. Tak, by każde z nas było wygrane. ;-D Odpowiedz Link Zgłoś
trzpiot_1 Re: Karty rozdane.. 19.11.05, 17:42 Nie ma sprawy, będę gapić się w ekran niczym sroka w gnat i wytężać całą moją silną wole niczym Kaszpirowski by nakazałać odpowiednim piłeczkom wskoczyć w zasysarkę :)) Tylko co, jeśli macie wytypowane całkiem różne numerki?? :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cfaniak Re: Karty rozdane.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.11.05, 17:47 Trzpiocik szczęścia nie miała.... paczkę żyletek wygrała :))) Odpowiedz Link Zgłoś
trzpiot_1 Re: Karty rozdane.. 19.11.05, 17:55 Żeby!! Ale nie powiem, raz udało mi się wygrać talię kart :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cfaniak Re: Karty rozdane.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.11.05, 17:59 O,to masz szczęście....! Bo jak kto szczęścia nie ma to i w c.... na pineskę trafi :)) Pozdrowienia :) Odpowiedz Link Zgłoś
trzpiot_1 Re: Karty rozdane.. 19.11.05, 18:16 To chyba niemożliwe! Te dwie rzeczy są ze sobą zupełnie niekompatybilne :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cfaniak Re: Karty rozdane.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.11.05, 18:20 Dlatego napisałem,że jak kto szczęścia nie ma...... Musi to być potworny pechowiec,żeby tak trafić :)) Odpowiedz Link Zgłoś
trzpiot_1 Re: Karty rozdane.. 19.11.05, 18:23 Dlaczego uparłeś się akurat na kwadraturę koła? Nie można to jakiegoś bardziej ludzkiego przykładu szczęścia przytoczyć? ;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cfaniak Re: Karty rozdane.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.11.05, 18:25 Wychodzi na to, że mam takie zboczone poczucie humoru... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cfaniak Re: Karty rozdane.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.11.05, 18:27 Wychodzi na to,że ja mam takie zboczone poczucie humoru... Odpowiedz Link Zgłoś
trzpiot_1 Re: Karty rozdane.. 19.11.05, 18:34 Wychodzi na to, że masz takie zboczone poczucie humoru... ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: Karty rozdane.. 19.11.05, 19:03 trzpiot_1 napisała: > Nie ma sprawy, będę gapić się w ekran niczym sroka w gnat i wytężać całą moją > silną wole niczym Kaszpirowski by nakazałać odpowiednim piłeczkom wskoczyć w > zasysarkę :)) > Tylko co, jeśli macie wytypowane całkiem różne numerki?? :P Ale wierzyć można, że te same i jak wypadną, to dopiero będą nazywać się wygrywającymi. A jak nie wypadną, to też będzie oznaczać, że mamy te same - niewygrywające. ;-) I dziękuję odrazu za doping. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
caruzzo Re: Karty rozdane.. 19.11.05, 18:15 trzpiot_1 napisała: > Mnie chyba pozostaje was dopingować i to jest to, co wychodzi mi najlepiej :) --------- dzieki Trzpiotku za wsparcie........;)) Odpowiedz Link Zgłoś
trzpiot_1 Re: Karty rozdane.. 19.11.05, 18:20 Pomóc za wiele może mi się nie uda, ale zaszkodzić tym bardziej nie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cfaniak Re: Karty rozdane.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.11.05, 18:23 Ależ ja też Cię wspieram,caruzzo! Nawet postaram się i powspieram Cię wspólnie z Trzpiotkiem,chcesz? Odpowiedz Link Zgłoś
trzpiot_1 Re: Karty rozdane.. 19.11.05, 18:26 Ciekawe, o co Ci tak naprawdę chodzi: o to, żeby powspierać, czy o to, żeby wspólnie z ...? Spowiadaj się, oto nadeszła chwila prawdy :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cfaniak Re: Karty rozdane.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.11.05, 18:28 o wspólnie z...... jak bum,bum !!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
caruzzo Re: Karty rozdane.. 19.11.05, 18:31 a to miewasz zachcianki, i to w taki zimny wieczor.......))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cfaniak Re: Karty rozdane.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.11.05, 18:33 Bo jestem całkiem normalny cfaniak ! A może Ty nie miałbyś chęci z......? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cfaniak Re: Karty rozdane.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.11.05, 18:37 Dało mi to do myślenia.... Caruzzo,czy Ty nie chcesz być większy cfaniak niż cfaniak?????? Odpowiedz Link Zgłoś
trzpiot_1 Re: Karty rozdane.. 19.11.05, 18:38 Oto w jaki miły sposób można dostać KOSZA :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cfaniak Re: Karty rozdane.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.11.05, 18:40 Przychodzi chwila,że człowiek musi się określić..... Teraz wiesz,że tylko cfaniak jest Twój :)) Odpowiedz Link Zgłoś
caruzzo Re: Karty rozdane.. 19.11.05, 18:42 trzpiot_1 napisała: > Oto w jaki miły sposób można dostać KOSZA :)) -------- ja tam jestem fanem Trzpiotka;))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cfaniak Re: Karty rozdane.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.11.05, 18:45 No,wychodzi jednak z Ciebie cfaniaczek.... po cichutku,pomalutko odbijasz mi Trzpiotka????:) Odpowiedz Link Zgłoś
trzpiot_1 Re: Karty rozdane.. 19.11.05, 18:54 Ach, a mnie się właśnie marzy, "że do tańca mnie unosi przystojny brunet i w tańcu prosi, by mógł wielbić mnie, lecz jak to bywa nie raz, inny amant jeszcze swej miłości dowieść chce będą się więc STRRELAĆ... Ach szkoda, że to we śnie ! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cfaniak Re: Karty rozdane.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.11.05, 18:59 No,ja nie wiem,czy we śnie! Jeśli caruzzo nie "odpuści" to będę zmuszony wyzwać go na romantyczny pojedynek ale nie pozwolę mu wybrać broni, bo chciałby walczyć na wiersze, a ja tylko "częstochowskie"rymy... Odpowiedz Link Zgłoś
trzpiot_1 Re: Karty rozdane.. 19.11.05, 19:04 W wątku jest o kartach, ale ja nie chcę być wygraną w kartyyyy!!! Chociaż w zasadzie... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cfaniak Re: Karty rozdane.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.11.05, 19:05 Oddam Ci serce nie patrząc,co jest w puli..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cfaniak Re: Karty rozdane.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.11.05, 19:08 Nie jest ważne kto wygrał...... Jak mnie chcesz, to mnie bierz ! :)) Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: Karty rozdane.. 19.11.05, 19:06 Trzpiotku, ciesz się, że w karty, bo jakby w Toto-lotto, to by było dopiero. W karty grano w romantycznej scenerii - coś mi się kojarzy z bogatymi salonami rosyjskiego kupiectwa, a w totka - no jaki jest romantyzm w piłeczkach, turlających się w bębnie i ponurym głosie dostojnika, wołającego: "Kule znajdują się w maszynie losującej..."? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cfaniak Re: Karty rozdane.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.11.05, 19:09 Jessssu,Sokołku,byle nie moje kule.......!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cfaniak Re: Karty rozdane.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.11.05, 19:14 O,ja wiem i nie dlatego.... ale ta maszyna,te kule,poczułem zimny strach ! Odpowiedz Link Zgłoś
trzpiot_1 Re: Karty rozdane.. 19.11.05, 19:12 Losowanie dwiema kulami to by dopiero był hazard ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cfaniak Re: Karty rozdane.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.11.05, 19:16 Czy wy,miłe panie musicie się tak nade mną znęcać? Co ja zrobiłem? Oddać tylko serce chciałem..... Odpowiedz Link Zgłoś
trzpiot_1 Re: Karty rozdane.. 19.11.05, 19:20 Zupełnie nie pojmuję, jak to jest, że rzucasz serce na stół, a toczą się kuleczki ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cfaniak Re: Karty rozdane.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.11.05, 19:21 Trzpiot,przywołuję Cię do porządku !!! Odpowiedz Link Zgłoś
trzpiot_1 Re: Karty rozdane.. 19.11.05, 19:16 Spokojnie zakupiłabym wtedy 2 kupony :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cfaniak Re: Karty rozdane.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.11.05, 19:19 Serce mogę oddać a reszta...jest milczeniem :) Nie grajmy w te kule chyba,że chcecie drugi Czarnobyl....... Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: Karty rozdane.. 19.11.05, 19:20 Serce - mile widziane. A reszta? ;-D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cfaniak Re: Karty rozdane.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.11.05, 19:22 Tak,jak mówię-milczenie :)) Odpowiedz Link Zgłoś
trzpiot_1 Re: Karty rozdane.. 19.11.05, 19:23 Masz bardzo wymowne serce, wiesz? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cfaniak Re: Karty rozdane.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.11.05, 19:25 Przecież wiem, że i tak "wymownością" wam nie dorównam :)) Odpowiedz Link Zgłoś
trzpiot_1 Re: Karty rozdane.. 19.11.05, 19:26 O, to bardzo proste - wystarczy założyć kalesony ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cfaniak Re: Karty rozdane.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.11.05, 19:29 I po to człowiek się stara, walczy jak lew o względy, żeby skończyło się na kalesonach.... Ech,Romantyka .... Odpowiedz Link Zgłoś
trzpiot_1 Re: Karty rozdane.. 19.11.05, 19:34 Może i kalesony nie są romantyczne, ale za to jakie wrażenie robią ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cfaniak Re: Karty rozdane.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.11.05, 19:35 Niezbyt korzystne,jak mniemam....:) Odpowiedz Link Zgłoś
trzpiot_1 Re: Karty rozdane.. 19.11.05, 19:39 Powiedziałabym, że przyjazne i swojskie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cfaniak Re: Karty rozdane.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.11.05, 19:40 Przykro mi,nie używam więc ten scenariusz odpada...:) Odpowiedz Link Zgłoś
trzpiot_1 Re: Karty rozdane.. 19.11.05, 19:44 Skoro nie możesz mnie zaskoczyć kalesonami, to juz nic nie powiem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cfaniak Re: Karty rozdane.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.11.05, 19:48 Zaskoczę Cię bez kaleson, ale żebyś nie padła....ze śmiechu :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cfaniak Re: Karty rozdane.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.11.05, 19:27 Sokółko! Pogardziła byś moją "resztą" ? Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: Karty rozdane.. 19.11.05, 19:28 No coś Ty. Dlategoż i pytam, bom cieka(f)skie ptaszę. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cfaniak Re: Karty rozdane.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.11.05, 19:31 Tu poczułem się mile pogłaskany po "całej reszcie" Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: Karty rozdane.. 19.11.05, 19:32 Sokolimi pazurami? Perwers z Pana, Mości Panie. ;-D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cfaniak Re: Karty rozdane.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.11.05, 19:38 Nie wierzę,Sokoli pazur może w pisaniu, ale w głaskaniu..... Wizytówka przeczy takim zdarzeniom :)) Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: Karty rozdane.. 19.11.05, 19:39 No dobrze, to skrzydełko do głaskania może być? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cfaniak Re: Karty rozdane.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.11.05, 19:41 Oczywiście,to już bliższe chyba prawdy :))) Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: Karty rozdane.. 19.11.05, 19:43 Prawda - rzecz względna. Jednym mówisz jedno, a oni z dziwnych względów słyszą to, co chcieliby usłyszeć. Inni wogóle nie słuchają. Prawda jest względna zatem. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cfaniak Re: Karty rozdane.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.11.05, 19:46 Całkowicie się z Tobą zgadzam, bom stary i doświadczony cfaniak Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: Karty rozdane.. 19.11.05, 19:47 I to jest podejrzane. Cfaniak potwierdza sokole zdanie. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cfaniak Re: Karty rozdane.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.11.05, 19:50 Pewnie liczy na jakieś korzyści ..:) Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: Karty rozdane.. 19.11.05, 19:51 Jakie korzyści z takiego sokoła, Co tylko minę ma wesołą? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
trzpiot_1 Re: Karty rozdane.. 19.11.05, 19:58 A chocby takie, że zagadać bardziej się chce, niż do ponurego oblicza :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cfaniak Re: Karty rozdane.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.11.05, 20:07 Sorry,ze przerwę,jestem znowu "na gościnnych występach" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cfaniak Re: Karty rozdane.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.11.05, 20:06 Jeśli tylko potrafisz sprawić, że to ja będę sie uśmiechał to już skorzystałem :} Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: Karty rozdane.. 19.11.05, 20:13 To cieszę się niezmiernie. Jeden uśmiech wart tysiąca słów. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cfaniak Re: Karty rozdane.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.11.05, 20:16 Nawet wiecej, bo ładnie się Sokółka uśmiecha :} Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: Karty rozdane.. 19.11.05, 20:18 Dziękuję - od dziecka tak mam. :-) A skoro o słowach mowa, to każda miła rozmowa też jest warta uśmiechu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cfaniak Re: Karty rozdane.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.11.05, 20:21 I w tej chwili zaczynam żałować, że się nie zalogowałem :{ Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: Karty rozdane.. 19.11.05, 20:22 Miałam się przestraszyć i uciec w popłochu wielkim, gubiąc piórka i skrzydełka. ;-D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cfaniak Re: Karty rozdane.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.11.05, 20:25 Ależ broń Boże! Ale podroczyłem się ciut z Trzpiotkiem miłym i z Caruzzo więc teraz wstyd pokazać swoją prawdziwą tożsamość Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: Karty rozdane.. 19.11.05, 20:27 Gość portalu: cfaniak napisał(a): > Ależ broń Boże! > Ale podroczyłem się ciut z Trzpiotkiem miłym i z Caruzzo > więc teraz wstyd pokazać swoją prawdziwą tożsamość Toć zawsze na forum mnie znaleźć można. Sokółka słówek nie żałuje, wiele z nich tekstów buduje. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cfaniak Re: Karty rozdane.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.11.05, 20:29 Romantica jest portalem na którym nie bywam prawie wcale :) Odpowiedz Link Zgłoś
trzpiot_1 Re: Karty rozdane.. 19.11.05, 20:23 Przecfaniłeś :) A teraz cierp ciało, jakeś chciało ! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cfaniak Re: Karty rozdane.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.11.05, 20:26 Znowu masz rację,słoneczko mojego życia! Odpowiedz Link Zgłoś
trzpiot_1 Re: Karty rozdane.. 19.11.05, 20:28 Może wymyślę, jak cwanie zwrócić Ci twarz, bowiem bardzo lubię, gdy na moich oczach tka się nić sympatii :) Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: Karty rozdane.. 19.11.05, 20:30 trzpiot_1 napisała: > Może wymyślę, jak cwanie zwrócić Ci twarz, bowiem bardzo lubię, gdy na moich > oczach tka się nić sympatii :) To się nazywa mojrowanie - takie tkanie. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cfaniak Re: Karty rozdane.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.11.05, 20:32 Ale miły Trzpiotku!Tobie oddałem serce, więc Sokółce mogę tylko resztę :)) Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: Karty rozdane.. 19.11.05, 20:28 trzpiot_1 napisała: > Przecfaniłeś :) A teraz cierp ciało, jakeś chciało ! ;) I na Cfaniaka znalazła się kara Jednaka (za nie-logowanie oczywiście). ;-D Odpowiedz Link Zgłoś
trzpiot_1 Re: Karty rozdane.. 19.11.05, 20:30 Jednak z tej kary tylko Ty będziesz mogła ostatecznie wybawić cfaniaka :) Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: Karty rozdane.. 19.11.05, 20:32 Przecież go nie zadziabam za ujawnienie się. Najwyżej zdziwię się. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cfaniak Re: Karty rozdane.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.11.05, 20:33 Raczej nie zdziwisz się,nie znasz mnie :( Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: Karty rozdane.. 19.11.05, 20:35 No to ktoś inny zdziwi się i też będzie miło. Strachy na lachy, że tak powiem. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: Karty rozdane.. 19.11.05, 20:40 trzpiot_1 napisała: > Ja już swoje zrobiłam :) Połapałam się. :-) Tajemnicze tajemnice. Idę rozejrzeć się. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
caruzzo Re: Karty rozdane.. 19.11.05, 20:36 trzpiot_1 napisała: > Jednak z tej kary tylko Ty będziesz mogła ostatecznie wybawić cfaniaka :) --------- trzpiotku przełałem Ci na @ nowy zestaw kart.;)) Odpowiedz Link Zgłoś
trzpiot_1 Re: Karty rozdane.. 19.11.05, 20:47 Wielkie dzięki, ale potrzebuję objaśnień :) Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: Karty rozdane.. 19.11.05, 20:50 Wielce dziękuję za zaproszenie. Chętnie skorzystam. A propos: zagadkę rozwiązałam zdecydowanie. Dobrze myślę w poprzednim zdaniu z tytułową literką Cfaniaka (aż nadmiar jej zmieściłam w słówkach)? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
trzpiot_1 Re: Karty rozdane.. 19.11.05, 20:56 Ach, dziś same tajemnice, że aż od myślenia boli głowa :) Odpowiedz Link Zgłoś
zegor Re: Karty rozdane.. 19.11.05, 20:58 Przyszedłem i stwierdzam...... Kto późno przychodzi sam sobie szkodzi :( Odpowiedz Link Zgłoś
trzpiot_1 Re: Karty rozdane.. 19.11.05, 21:02 A mnie się zdaje, że ta partia jeszcze trwa, ale nie pytaj mnie, kto ugra robra ;) Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: Karty rozdane.. 19.11.05, 21:19 zegor napisał: > Przyszedłem i stwierdzam...... > Kto późno przychodzi > sam sobie szkodzi :( No to zgadłam dobrze. :-) Tylko mi się net wiesza na zegarku chyba. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
caruzzo Re: Karty rozdane.. 19.11.05, 21:07 trzpiot_1 napisała: > Wielkie dzięki, ale potrzebuję objaśnień :) --------- jak otworzysz prezentację to otwieraj kolejne okienka i postepuj zgodnie z instrukcją;)) Odpowiedz Link Zgłoś
trzpiot_1 Re: Karty rozdane.. 19.11.05, 21:13 Kłopot mam właśnie z pierwszym krokiem. Odpowiedz Link Zgłoś
caruzzo Re: Karty rozdane.. 19.11.05, 21:19 nie masz zainstalowanego programu ....chyba to jest Power Paint skladnik Worda albo innego edytora tekstu...sluzy od do otwierania prezentacji... szkoda bo ładną rzecz Ci przeslalem.;) Odpowiedz Link Zgłoś
trzpiot_1 Re: Karty rozdane.. 19.11.05, 22:23 Tobie szkoda, a co ja mam powiedzieć? Czuję się jak gąska Balbinka ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Posti Re: Karty rozdane.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.11.05, 13:31 > Miłość to partia kart, w której wszyscy oszukują: > mężczyźni, by wygrać, kobiety, by nie przegrać > ------- > Alfred Hitchock > Cos Alfred namącił:) Jak mężczyźni, by wygrać, kobiety, by nie przegrać - a co to znaczy? To zapzeczenie, jak dwoje moze wygra? Wtedy jets remis. Jak kobieta nie chce przegra to równa się z tym, że chce wygrac. Miłosc tocząstki uczuc zlepione w jedna literke M. W biznesie kazdy gra tak, aby wygrac i stosuje sztuczki, oszustki itd. Kiedy kobieta w zdobyciu faceta posuwa sie do niecnych celow to swiadczy tylko o niej. Aleczegoz sie nie robi dla zaspokojenia własnych zachciewajek, czesto egoisyucznych. On ma byc moj i bedzie, chocby za pomoca osob trzecich... Odpowiedz Link Zgłoś
caruzzo Re: Karty rozdane.. 19.11.05, 13:57 Gówną intencją autora byla przekazanie przeslania....ze oszukują wszyscy.;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Posti Re: Karty rozdane.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.11.05, 14:08 > Gówną intencją autora byla przekazanie > przeslania....ze oszukują wszyscy.;)) > No i znów namącił, bo nie wszyscy!!! A jemu chodizło oto, że w większości tak jest. I z tym się zgodzę. Kobietajak lubi, ale widzi perspektywy, a ma swe lata, rodizne tez będzie mówic, ze kocha itd, bo widzi bezpiecenstwo na dlugie lata. Facet jak lubi, a widzi, ze niezłe ciałko z niej tez bedzie mowił,ze kocha itd bedzie stawał na glowie itd. Alfred mąci, niestety:) Odpowiedz Link Zgłoś
caruzzo Re: Karty rozdane.. 19.11.05, 14:16 No coz ,alkomatów w tym czasie nie bylo;)))))))0 Odpowiedz Link Zgłoś