Gość: Zona Mistrza IP: *.telpol.net.pl 23.11.05, 22:33 ...i do niej uśmiechnęło sie szczęście..:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: * Re: Zona Mistrza jest szczęśliwa.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.05, 22:48 A mąż w jakiej dziedzinie jest mistrzem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zona Mistrza Re: Zona Mistrza jest szczęśliwa.... IP: *.telpol.net.pl 23.11.05, 22:50 W każdej...serio..jest naj..naj..naj..i nie zamienię go na lepszy model... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zona Mistrza Re: Zona Mistrza jest szczęśliwa.... IP: *.telpol.net.pl 23.11.05, 22:51 w każdej..i nie zamienię go na lepszy model...:))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polik Re: Zona Mistrza jest szczęśliwa.... IP: *.ct.gemini.ntplx.com 23.11.05, 23:03 To gratuluje. Spodziewam sie, ze wiedza co to milosc, zupelnie nie ma dla ciebie zadnego znaczenia. Pamietam, szukalas takiej odpowiedzia(co to milosc?), a ja odradzalem tobie szukania milosci. Ona sama przyszla i moze byc to zaskoczeniem dla wielu malzenstw, ktore przescigaja sie w jej okraslaniu i szukanu w nowych kontaktach, poza malzenskich. Powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zona Mistrza Re: Zona Mistrza jest szczęśliwa.... IP: *.telpol.net.pl 23.11.05, 23:10 dziękuję..:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mistrz Re: Zona Mistrza jest szczęśliwa.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.05, 23:17 za milosc i szczescie sie nie dziekuje ja tez jestem szczesliwy ze jestes...i ze moge Cie kochac... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polik Re: Zona Mistrza jest szczęśliwa.... IP: *.ct.gemini.ntplx.com 23.11.05, 23:24 Zono Mistrza, zycze duzo przyjemnosci. A Mistrzu, bardzo prosze uzasadni swoja wypowiedz. Slyszalem, ze bardzo zadko uzywa sie slowa "Dziekuje" w Polsce, bo prawie wszystkim sie "nalezy". Bardzo chetnie przeczytam gdzie znalazles taka wiedze, kiedy sie dzieuje, a kiedy nie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mistrz Re: Zona Mistrza jest szczęśliwa.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.05, 23:28 tak uwazam ze za milosc nie nalezy dziekowac bo to cos tak cudownego i niewymuszonego ze slowo dziekuje kojarzy sie z jakas wdziecznoscia a przeciez to takie bezinteresowne kochac i byc kochanym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polik Re: Zona Mistrza jest szczęśliwa.... IP: *.ct.gemini.ntplx.com 23.11.05, 23:33 No cos w tym jest, co piszesz Mistrzu, to prawda. Ale ona nie dziekowala swojemu "obiegtowi" milosci, tylko zupelnie nie znajomemu, ktory sie cieszy, ze jej(im) jest dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zona Mistrza Re: Zona Mistrza jest szczęśliwa.... IP: *.telpol.net.pl 23.11.05, 23:36 dziękuję ..i kocham ..i to powinno wystarczyć..:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zona Mistrza Re: Zona Mistrza jest szczęśliwa.... IP: *.telpol.net.pl 23.11.05, 23:37 Dziękuję..:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosiag Re: Zona Mistrza jest szczęśliwa.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.05, 07:54 jeżeli jesteś "zoną" tego pana, który ma nick mistrz to wspólczuję, bo niedawno mnie podrywał tutaj. Zapewne z braku Twojej osoby twierdził, że czuje niedosyt mojego towarzystwa i ... Lepiej badź ostrożna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mistrz Re: Zona Mistrza jest szczęśliwa.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.05, 08:24 cos ci sie chyba pomylilo gosiug a jezeli kazda rozmowa kojarzy ci sie z podrywem to masz problem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosiag Re: Zona Mistrza jest szczęśliwa.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.05, 10:27 nie każda, o pomyłce co do Ciebie nie ma mowy szczerośc..jasssne, każdego tylko nie Twoja...PPP Odpowiedz Link Zgłoś
meduza4 Witaj Gosiu, ahoj!!! ;-PPP 25.11.05, 13:27 Gość portalu: gosiag napisał(a): > jeżeli jesteś "zoną" tego pana, który ma nick mistrz to wspólczuję, bo niedawno > > mnie podrywał tutaj. No to czyżbym nie pomyliła się i rzeczywiście na tamtym wątku popsuła wam atmosferę flirciku? ;-PPPP A mówiłam "gadanie". A Ty na mnie z mordą o nic, a właściwie tylko o to jedno słowo :-) No i jak się teraz czujesz??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosiag Re: Witaj Gosiu, ahoj!!! ;-PPP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.05, 15:41 meduza, pomyłki to twoja stała cecha czuje się świetnie facet nawet do flirtu sie nie nadawał PPPP Odpowiedz Link Zgłoś
meduza4 Re: Witaj Gosiu, ahoj!!! ;-PPP 25.11.05, 15:52 Gość portalu: gosiag napisał(a): > meduza, pomyłki to twoja stała cecha To świetny temat na nowy wątek... Tak mi się wydaje. Może chcesz nam wszystkim o tym opowiedzieć ;-PPPPP __ "When I feel silence in my heart I'll call your name untill I die..." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosiag Re: Witaj Gosiu, ahoj!!! ;-PPP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.05, 16:00 sssssssspadaj PPPPPPPPPPPPP Odpowiedz Link Zgłoś
meduza4 Re: Witaj Gosiu, ahoj!!! ;-PPP 28.11.05, 11:19 Gość portalu: gosiag napisał(a): > sssssssspadaj PPPPPPPPPPPPP Głośniej bo nie słyszę! Ślinotok masz, czy cuś??? ;-PPP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zona Mistrza Re: Zona Mistrza jest szczęśliwa.... IP: *.telpol.net.pl 24.11.05, 10:56 ja nie mam się czego obawiać..widocznie Ty pewne rzeczy wyolbrzymiasz...Dla mnie Mistrz jest Mistrzowski i tyle..Czyżbym okazała się godniejsza mistrzowskiej uwagi...ale chyba nie masz mi tego za zle..:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosiag Re: Zona Mistrza jest szczęśliwa.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.05, 14:16 Miłośc jest ślepa;-) Do mistrza mu daleko, no przepraszam - mistrz nieszczerości, uników ...itp dla mnie to nie mężczyzna... raczej on nie był i nie jest godny mojej uwagi;-)))) Życzę szczęscia...szczerze;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zona Mistrza... Re: Zona Mistrza jest szczęśliwa.... IP: *.telpol.net.pl 24.11.05, 16:40 Poważne zarzuty..ale skad wiesz ze to ten sam Ktoś..????????Moze nie o tego mistrza chodzi..??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polik Re: Zona Mistrza jest szczęśliwa.... IP: *.ct.gemini.ntplx.com 24.11.05, 18:15 To czeste stanowisko kobiety, ze jak ona nie moze kogos miec, to tej kobiecie co juz go ma, go obrzydza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zona Mistrza Re: Zona Mistrza jest szczęśliwa.... IP: *.telpol.net.pl 24.11.05, 18:18 Tez tak myślę bo niezle uparła się na tego Mistrza..Ciągle zarzuty i zarzuty...:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polik Re: Zona Mistrza jest szczęśliwa.... IP: *.ct.gemini.ntplx.com 24.11.05, 18:38 Jak to kiedys powiadali? Niezadowolona: "z igly zrobi widly". Dlatego tak unika sie stare panny. Cierpia bo samotne, ale zblizyc sie nie mozna do nich, bo one juz wszystko wiedza i maja swoje niepodwazalne opinie o wszystkich i o wszystkim. Odpowiedz Link Zgłoś
caprissa Re: Zona Mistrza jest szczęśliwa.... 24.11.05, 18:43 Gość portalu: Zona Mistrza napisał(a): > Tez tak myślę bo niezle uparła się na tego Mistrza..Ciągle zarzuty i > zarzuty...:)) Kobieta a szczególnie zadurzona albo będzie usczypliwa do niego - będzie fochy stroic, pisac złosliwe smsy robic mu pryzkrosc jednym słowem, albo bedzie pokazywac jaka to ona nieszczesliwa, jak cierpi. To odwieczna zagrywka kobiet. A jak juz owy pan bedzie z inna inie daj Boze bedzie to udany zwiazek to nie tyle bol serca co i urazona kobieca duma podpowie takiej kobiecie niejdno- bedzie sie zle o nim wyrazac, docinac i pokazywac siwatu jaki to zniego dran. Ale jak był z nia to był dla niej Aniolem. czyzby myliła sie ta pani w zeznanaiach? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mistrz Re: Zona Mistrza jest szczęśliwa.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.05, 19:09 do gosig A co ty mi takiego powiedzialas albo ja tobie ze tak sobie na mnie urzywasz moze ci sie cos pomylilo kobieto daj spokoj bo to nie ma sensu i straje sie nudne idz lepiej ulepic balwana to ci sie polepszy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosiag Re: Zona Mistrza jest szczęśliwa.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.05, 19:15 do mistrza: masz krótką pamięć...nie będę publicznie opisywać naszej rozmowy, bo możesz sobie zrobić krzywdę bałwan to ty jesteś Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosiag Re: Zona Mistrza jest szczęśliwa.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.05, 19:11 do caprissy: nie jestem zadurzona broń boże, hehehe, jestem tylko zdiwiona, że facet lata raz za jedna raz za drugą. Zdębiałam jak po naszej jakże miłej rozmowie latał jak z pęcheżem za teraz "żoną...", a mnie udawał, że nie zna. Mam gdzies takich udawaczy, jak ktos ci mówi, że najwazniejsza jest szczerośc tzn., że nie ma jej w sobie, tylko wymaga od innych. Mam prawo o nim mówic co uważam bo niczego nie wymysliłam a forum jest publiczne;-) Nie zdradzam żadnej jego intymnej tajemnicy;-) Taki urok netu: raz za jedną gonia raz za drugą czasem obie na raz;-)))) Do pollika: jesteś chory umysłowo, nie ja pierwsza tutaj to Ci mówię;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polik Re: Zona Mistrza jest szczęśliwa.... IP: *.ct.gemini.ntplx.com 24.11.05, 19:33 Drogi Gosiaczku, ale nie krepuj sie i okresl moja chorobe na przykladach i z twoimi argumentami. Ludzkosc tobie podziekuje za to, bo w koncu moze ktos mnie wyleczy za twoja dziagnoza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zona Mistrza Re: Zona Mistrza jest szczęśliwa.... IP: *.telpol.net.pl 24.11.05, 19:38 Gosia chyba chce walczyć z całym światem..Co to za maniery..aby wszystkich ustawiać po kątach..Forum to dobra zabawa..i trzeba zawsze mieć to na uwadze..a nie po jednej czy dwoch rozmowach wyobrażać sobie niewiadomo co???Twój problem..ze nie potrafisz sobie radzić z uczuciami..i emocjami..Ja mam inne zdanie..i niech tak zostanie ..I czy Ci się to podoba czy nie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polik Re: Zona Mistrza jest szczęśliwa.... IP: *.ct.gemini.ntplx.com 24.11.05, 19:43 Jej przyklad jest dobry, bo przy okazji wiele kobiet sie dowie(jak jeszcze tego nie wiedzie), ze jak sie jest szczesliwym, to nie nalezy sluchac zamroczonego swiata. Nalezy raczej kontaktowac sie z ta wesolo nastawiona jego reszta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosiag Re: Zona Mistrza jest szczęśliwa.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.05, 19:51 Żonko droga;-) Od kiedy mówienie prawdy i zwracanie uwagi to złe maniery... Forum to nie tylko zabawa....może tego nie widzisz, ale tutaj ludzie przychodza z problemami...punkt widzenia zalezy od punktu siedzenia a ty jesteś w ochach i achach;-))) Nie dopowiadaj sobie moich wyobrażeń i całej reszty o uczuciach i emocjach, bo nie wiesz o mnie niczego. Możesz miec zdanie jakie chcesz zatem nie zwalaj mojego odmiennego zdania na brak umiejętności radzenia sobie z czymś. Może nie radzisz sobie z krytyką, z innym zdaniem? Hm? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zona Mistrza Re: Zona Mistrza jest szczęśliwa.... IP: *.telpol.net.pl 24.11.05, 19:57 Po pierwsze nie żonko..tylko zono..bo to lepiej brzmi..a po drugie ja mówię o tym ze nie mozesz zniesć tego ze ktoś moze być szczesliwy..bo Tobie się nie udało..Mój post był o szczęściu..i chciałam aby tu pisali ludzie ktorzy to czują lub mają coś mądrego do powiedzenia... a nie tacy zgorzkniali jak Ty..Gorzka Gosiu..:((Piszę na forum nie od dziś i wiem czego można się tutaj spodziewać..nie musisz mi mówic..i wiesz nie potrzebuję twoich kretynskich rad i złosliwych uwag..I nie dziwie sie ze Mistrz Ciebie unikał...ja bym zrobiła to samo:))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosiag Re: Zona Mistrza jest szczęśliwa.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.05, 20:15 mam prawo mówic czego nie lubię, moge wypowiadac sie na kadym watku jeśli zakładasz watek na publicznym forum to każdy może tutaj sie dopisac i nie masz na to wpływu;-)))) Jak nie możesz znieść kogoś to twój problem..a raczej twoich emocji;-))))))))) Szczęscie raz jest raz go nie ma także tacy, którzy go nie maja mogą miec coś do powiedzenia Gdyby wszyscy byli szczęsliwi nie byli by tutaj na forum;-) Także Ty;-) Dlaczego mi odpisujesz skoro ci nie pasuję?Hm? Jakoś nie widzę, abys mnie unikała;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosiag Re: Zona Mistrza jest szczęśliwa.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.05, 19:44 polik...po diagnozę do lekarza nie na forum czasem trzeba leczyć w zakładzie zamkniętym;-) tobie pomoże tylko nastepne wcielenie...;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polik Re: Zona Mistrza jest szczęśliwa.... IP: *.ct.gemini.ntplx.com 24.11.05, 19:48 Gosiaczku, a tobie nastepne wcielenie pomoglo i juz nie musisz byc na tabletkach? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosiag Re: Zona Mistrza jest szczęśliwa.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.05, 19:56 ja nie inkarnuję jestem jedyna w swoim rodzaju, wyjątkowa i wspaniała, co widać, zawsze i wszędzie:-))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polik Re: Zona Mistrza jest szczęśliwa.... IP: *.ct.gemini.ntplx.com 24.11.05, 20:04 Rozumiem Ciebie. Wydawalo mi sie ze mialas duzo zabawy w poprzednim wcieleniu. Wiesz, ze ja niemoge ciebie pocieszyc, ale jak by ktos odpowiedni(zmartwiony) sie pytal o pomoc, to zgodzila bys sie go przytulic do piersi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosiag Re: Zona Mistrza jest szczęśliwa.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.05, 20:18 no widzę, że muszę ciebie odesłac do słownika: poczytaj co to jest reinkarnacja;-)))))) Ciebie moge tylko wykopać z forum:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polik Re: Zona Mistrza jest szczęśliwa.... IP: *.ct.gemini.ntplx.com 24.11.05, 20:26 Co z tego, ze nie uwierzylem, ze nie inkarnujesz. Poprostu twoje internetowe ID jest sprzeczne z twoim zdaniem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosiag Re: Zona Mistrza jest szczęśliwa.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.05, 20:30 robaczku ile klas skończyłeś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polik Re: Zona Mistrza jest szczęśliwa.... IP: *.ct.gemini.ntplx.com 24.11.05, 20:41 A co masz swoje klasy dla dewotek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosiag Re: Zona Mistrza jest szczęśliwa.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.05, 20:43 nie...zastanawiam sie jakiego koloru moherowy berecik ci bedzie pasował...PPPPPPPP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polik Re: Zona Mistrza jest szczęśliwa.... IP: *.ct.gemini.ntplx.com 24.11.05, 20:46 No widzisz, potrafisz byc mila. Ja lubie te z antenka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosiag Re: Zona Mistrza jest szczęśliwa.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.05, 20:47 jakis ty kretyn dac ci rózgę to mysliszze to cukierek, hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polik Re: Zona Mistrza jest szczęśliwa.... IP: *.ct.gemini.ntplx.com 24.11.05, 21:22 Okazujac tobie brak zrozumienia, slinisz sie i zloscisz jak przeczkolanka. To az u mnie w monitorze widac....... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosiag Re: Zona Mistrza jest szczęśliwa.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.05, 15:44 durniu idż do zerówki, bo pisac po polsku nie umiesz! przedszkolanka pisze sie przez "sz" a nie "cz" ;-)))))))) PPPPPPPP tobie juz tylko został net, bo monitor wytrzymuje twoje slinienie....DDD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polik Re: Zona Mistrza jest szczęśliwa.... IP: *.ct.gemini.ntplx.com 25.11.05, 16:09 Oczywiscie, ze tylko epitety bez argumentow potrafisz pisac. Poprawna pisownia powinna byc: "przedszkolanka". Wiec zapomnialas sie przyczepic do literki: "d". Niestety plotka o mieszkancach z nad Wisly, jeszcze raz sie sprawdza. Twierdzi ona, ze: "sa pieniaccy i ortografi nieznaja". Dzieki za sluzenie swoim przykladem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosiag Re: Zona Mistrza jest szczęśliwa.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.05, 16:17 tobie argumenty sa nie potrzebne, bo jeszcze zerówki nie skończyłeś PPPPP namęczyłes sie ze słownikiem aby mi poprawnie odpisac ale znowu zrobiłes byka, heheheh " nie znają" pisze się oddzielnie...musisz wrócić do rozdziału z zasadami pisowni, zwłaszcza nie oddzielnego ........DDDDDDD jak widzisz roznosisz plotki także o sobie, jeśli jesteś Polakiem...nie ty jesteś tylko polik, heheheh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mistrz Re: Zona Mistrza jest szczęśliwa.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.05, 19:57 drodzy moi po co sie klocicie i o co kazdy ma prawo sobie cos tam wyobrazac tylko dlaczego gosiag tak sie uwziela na mnie to jakas obsesja czy co.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosiag Re: Zona Mistrza jest szczęśliwa.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.05, 20:20 no koteczku łatwo ciebie nie puszczę;)) za kołnierz...i tłumacz się;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mistrz Re: Zona Mistrza jest szczęśliwa.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.05, 20:31 mam gdzies twoje strachy i nie mam zamiaru z niczego sie tlumaczyc bo niby z czego ochlon jest chlodno idz sie przejsc.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosiag Re: Zona Mistrza jest szczęśliwa.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.05, 20:35 a ja mam ciebie gdzieś...PPPPPP nie bedziesz mi mówić co mam robić i nie mam ochoty z toba rozmawiać DDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mistrz Re: Zona Mistrza jest szczęśliwa.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.05, 20:38 ale to ty cos odemnie chcesz tylko sama nie wiesz co moze napisz do przyjaciolki ona ci pomoze i wiecej sie nie czepiaj oki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosiag Re: Zona Mistrza jest szczęśliwa.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.05, 20:40 nie szukałam ciebie i juz niczego nie chce, jesteś żałosny pomocy to ty potrzebujesz, bez wątpliwości;-))) Zadwoń do zony, tej prawdziwej albo tej przyszywanej a może do przyjaciela....? to powie ci o co chodzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zona Mistrza Re: Zona Mistrza jest szczęśliwa.... IP: *.telpol.net.pl 24.11.05, 20:44 Hej dziewczyno odczep ty się od nas raz na zawsze..Nie masz co do roboty??Nudzi Ci sie???a moze nam zazdroscisz...??????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosiag Re: Zona Mistrza jest szczęśliwa.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.05, 20:46 co nie możesz znieść innego zdania? musiałas jednak się odezwać? masz mrówki w łapkach? to pewnie objaw szczęscia jak mniemam, mdli mnie...a feeeeeeeeeeee Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaza Re: Zona Mistrza jest szczęśliwa.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.05, 20:49 nie jestem zaangażowana w konflikt,ale zawsze rozśmieszają mnie takie osoby jak gosiag.miota się i chce kogoś wyrzucać,po czym stwierdza,że inni nie panują nad emocjami.jako osoba postronnna mowię:gosiag wyluzuj,bo psujesz atmosfere tego forum,które kiedys miało inne oblicze,a teraz pojawiają się tu jakieś rozjuszone,niezaspokojone,nadpobudliwe...ludzie,czy wy wszystko musicie ubabrać błotem?obserwuję,że dawni forumowicze powoli milkną w tym jazgocie chorych pokrzykiwań.szkoda,że nie zdecydowałam sie tu pisać w czasach,gdy na Romantice można było znaleźć trochę cichego romantyzmu.pozdrawiam Cię Mistrzu,chociaż nigdy nie wymieniliśmy żadnego postu:(((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosiag Re: Zona Mistrza jest szczęśliwa.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.05, 20:50 zatem zamilknijcie, jak sie wam nie podobam zamiast dopisywac swoje kretyńskie uwagi PPPPPPPPPP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zona Mistrza Re: Zona Mistrza jest szczęśliwa.... IP: *.telpol.net.pl 24.11.05, 20:49 wole mieć mrówki w łapkach a nie siano w głowce..:)))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zona Mistrza Re: Zona Mistrza jest szczęśliwa.... IP: *.telpol.net.pl 24.11.05, 20:52 i dlatego Mistrz wybrał mnie...a nie Ciebie........:)))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosiag Re: Zona Mistrza jest szczęśliwa.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.05, 20:57 raczej ja go zbyłam, bo latał za mna jak z pecherzem....;-)))) nie cierpię namolnych klejących sie facetów Swój trafił na swego no nie??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zona Mistrza Re: Zona Mistrza jest szczęśliwa.... IP: *.telpol.net.pl 24.11.05, 21:09 moze i latał ale to ja doszłam do finalu..Jestem lepsza..:))))))Przynajmniej od ciebie..a masz czego żalowac dziewczynko..:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosiag Re: Zona Mistrza jest szczęśliwa.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.05, 15:45 nie łapię sie na wybrakowany towar, mała;-))) wybrakowany tylko dla wybrakowanej jest dobry ...tutaj sie zgodzę, że lepiej trafic nie mogłaś, heheheh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosiag Re: Zona Mistrza jest szczęśliwa.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.05, 20:56 ty masz w głowie papkę pt "mistrz mistrzowski jedyny......" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zona Mistrza Re: Zona Mistrza jest szczęśliwa.... IP: *.telpol.net.pl 24.11.05, 20:57 A Ty mi zazdroscisz..he he !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosiag Re: Zona Mistrza jest szczęśliwa.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.05, 21:00 szczyt twoich możliwości intelektualnych...nie ma co twój dowcip mnie zwala z nóg...gdybys nie miała watpliwosci co do niego nie rozmawiałabyś ze mną!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zona Mistrza Re: Zona Mistrza jest szczęśliwa.... IP: *.telpol.net.pl 24.11.05, 21:02 Ja nie rozmawiam ja sobie z ciebie zartuję...i tu jest roznica.he he;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosiag Re: Zona Mistrza jest szczęśliwa.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.05, 21:03 a ja ciebie olewam PPPPPPPPPPPP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zona Mistrza Re: Zona Mistrza jest szczęśliwa.... IP: *.telpol.net.pl 24.11.05, 21:05 ale smieszne..jesteś zabawna pyskatą dziewczynką..śmieszna gorzka gosia..he he he;)))))))))Olana przez Mistrza..he he he..:))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosiag Re: Zona Mistrza jest szczęśliwa.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.05, 15:47 gdyby nie miał sobie nic do zarzucenia nie włączałby sie tutaj do rozmowy...PPPPPPPPP jeżeli ktos odpowiada na pyskate uwagi...sam jest pyskaty niestety ;-)))))))) zacznij od siebie, masz jakieś lustro???? Odpowiedz Link Zgłoś
sierzant_novvak Re: Zona Mistrza jest szczęśliwa.... 24.11.05, 23:15 Buhaha!!!! Ale pomyłki, ale historia!!! Gosia, Dziewczyno droga czy aby to ten Mistrz? Facet nie loguje się i każdy nim może być. Idź Kwiatuszku, odsapnąć. Dobra Dziewczyna jesteś i trafisz jeszcze na swojego . Mistrz i Żona Mistrza, dajcie spokój Dziewczyna pomyliła się. Polik, ty to zawsze wetkniesz się gdzie ciebie ludzie nie chcą. Lecz się na głowę, a nie zmieniaj nicki jak śmierdzące skarpetki. Pełno ciebie tu i myślisz, że ludzie nie widzą tego. To Kawalerowicz, to Toni, to jeszcze kolejny. Nawet babski nick. Chłop jesteś, czy niedojda? Inteligencja kurza i żadne wojsko by ciebie nie chciało, bo tam to biorą ludzi zdrowych. Tylko ludzi czepiasz się i breddzisz jak potłuczony. Idź do swojej sekty i tam czymś z pożytkiem zajmij się. Sio! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polik Re: Gosiag, Prosze nie przegap okazji. IP: *.ct.gemini.ntplx.com 24.11.05, 23:36 No, czytals opinie Wielmoznego Pana Sierzanta Nowaka? To jest chlopak dla ciebie i to od razu widac. Ma podobne nieuzasadnioe urojenia i chetny jest na styke. On ciebie napewno uspokoji. Ma wojskowe doswiadczenie. Wierz mi, ono bedzie dobre dla ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
sierzant_novvak polik nie przeginaj 25.11.05, 00:19 Nie doradzać Dziewczynie, bo sama oczy ma i zobaczy, że pomyliła się. Ona nie potrzebuje takiego umysłowo chorego doradcy jak ty, który pisze takie rady jak ta forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=343&w=31864668&a=31885135 Ty masz mało, że problem z głową to jeszcze z czym innym. Chyba jesteś ten z tych gorszych innych nie obrażając prawdziwych innych, którzy nie kryją się z tym. Do nich szacunek! Po to ci żona z Polski, by odwrotu nie miała i alibi ci zapewniła. I jasne! Do raportu Polik! Szczekać! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polik Re: nie przeginaj? IP: *.ct.gemini.ntplx.com 25.11.05, 00:45 Dobrze, ze czytasz moje opinie napisane do facetow, a przestroge dla kobiet. No ale ty zawsze miales cos z rycerza(zakuta glowe) wiec bron sobie niby te "biedne i poszkodowane". I tak kobiety juz dlugo (bedac w wojsku) nie widziales. Pewnie na zmiany tam wypelniacie wiadro pod monitorem. A pomyslales zalozyc obraczke na prawa reke(chyba nie jestes mankutem)? Jak dlugo ma ona ciebie zadawalac bez gwarancji na jakas emeryture? Hm? Odpowiedz Link Zgłoś
sierzant_novvak Re: nie przeginaj? 25.11.05, 01:05 Tia, buhahah - zaszczekał sprowokowany ukryty inny Polik. Szczekaj, szczekaj. W wojsku już od paru lat są kobiety które na równi z mężczyznami służą. I są to równe Dziewczyny, co by ci z głowy takie durnoty powybijałyby. Wyobraźnię to ty masz ze średniowiecza. Obrączkę nosisz mówisz - to miło musi być dla twojego partnera. A wie o tym, że tu piszesz? I żony szukasz? Ale żadna dziewcyzna nie spojrzy na ciebie, bo będzie wiedzieć co ty jesteś i po co ci żona z Polski. Hetero skierowani nieżonaci mężczyźni obrączek i pierścionków nie noszą. Ty widać masz doświadczenie, to ją i przekładaj. A teraz szczekaj. Bo tylko to masz przy swojej kurzej inteligencji. Pozwalam! Ruszaj! Szczekać, chomiku! buhahah! Ale mnie bawisz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polik Re: nie przeginaj? IP: *.ct.gemini.ntplx.com 25.11.05, 01:09 Bez komentarza!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
sierzant_novvak Re: nie przeginaj? 25.11.05, 01:13 No i przyznał się policzek chomiczek. I nawet nie zaszczekał. Buhaha. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polik Re: nie przeginaj? IP: *.ct.gemini.ntplx.com 25.11.05, 01:24 No musisz czasami zrozumiec, ze nie kiedy mi "rece opadaja". Nie wierzysz, to sam przeczytaj co napisalec, a co ja do ciebie. Musialbym zaczac uzywac twoich epitetow(tylko te rozumiesz), a po co? Odpowiedz Link Zgłoś
sierzant_novvak Re: nie przeginaj? 25.11.05, 01:33 Buhaha Nie tłumacz się. Pisać tu prawdę polisiu. Jak to z obrączką masz i co na to partner. Do raportu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
sierzant_novvak Re: nie przeginaj? 25.11.05, 01:36 No polisiu chomiczku starczy dobrego na dziś. Pamiętaj! Ćwiczyć cię będę. Jak nie tu to na innych forach też. Myślisz że nie wiem. Nie lubią cię ludzie więc wiedzą komu o tym powiedzieć polisiu. Jak wrzód na dupie tam i tu jesteś. I będę póki ty będziesz. Szacuneczek chomiczku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosiag Re: nie przeginaj? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.05, 15:55 tak jest sierzancie...durnia trza tresować kijem i pałą bo to jedyny sposób ...PPPPPPP Odpowiedz Link Zgłoś
sierzant_novvak Re: nie przeginaj? 25.11.05, 17:50 Tia. Ćwiczyć go! Może głupota mu przejdzie , bo po ludzku nie rozumie. Dziewczynę mi spłoszył bzdurnym gadaniem drań jeden. Nie popuszczę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosiag Re: nie przeginaj? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.05, 19:35 oj dochrapie sie on zemsty... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosiag Re: nie przeginaj? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.05, 15:53 polik a skad u ciebie taka nagła poza na kulturalnego amanta...hehhehe mnie nie zwabisz na haczyk o nie durniu PPPPPPPPPPPPP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosiag Re: Gosiag, Prosze nie przegap okazji. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.05, 15:50 polik - spadaj karmić rekiny....PPPPPPPPP gadasz jak cyganka, hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
qurewka Sirżancie kochanieńki :-) 25.11.05, 13:21 sierzant_novvak napisał: > Polik, ty to zawsze wetkniesz się gdzie ciebie ludzie nie chcą. Za odpowiednią opłatą pozwolę Polikowi, żeby wetknął nawet tam, gdzie ludzie nie chcą. To dla mnie żaden problem. Liczy się tylko zysk i przyjemność :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosiag Re: Sirżancie kochanieńki :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.05, 16:18 meduza nie oprzesz się zadnemu, no nie??? nic dziwnego, zgryzoto zyciowa PPPPPPPPPPP Odpowiedz Link Zgłoś
sierzant_novvak Re: Sirżancie kochanieńki :-) 25.11.05, 17:50 Jestem nieodparty ;PPP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosiag Re: Sirżancie kochanieńki :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.05, 19:37 miałam na mysli polika, a Ty o sobie tylko myslisz ;-))))) ale jak stoisz twardo na ziemii to sie nikt nie oprze...jasssssne Odpowiedz Link Zgłoś
sierzant_novvak Re: Sirżancie kochanieńki :-) 25.11.05, 20:57 Polik nieodparty? buhaha Rzeczywiście jak uprze się przy swoich bzdurach to nie odeprzesz. I jeszcze obraża się na życzliwych co to mu trochę rozumu do łebka nakłaść chcą. I jeszcze kobiety obraża świntuch jeden, a jak łga. To religijny, to przy rozporku majstruje , to jeszcze opowiada wspomnienia swoje spod wspólnego prysznica z kolegą. Tylko ćwiczyć takiego! Tak trzymaj Dziewczyno! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosiag Re: poligon dla polika;-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.05, 20:59 on na gramatyke ma za słabe sznureczki miedzy uszami;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
sierzant_novvak Re: poligon dla polika;-) 26.11.05, 00:14 To niech reperuje inaczej do us..... śmierci będzie pajacem forumowym z którego wszyscy nabijają się. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosiag Re: poligon dla polika;-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.05, 11:55 polik zapewne obmysla nowy nick, nowe wątki coby nałapać naiwnych dziewczyn PPPPPPPPPP sierżancie zatem szykuj pałkę czy co tam masz na durni bo nie znasz dnia ani godziny ;-))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
sierzant_novvak Re: poligon dla polika;-) 27.11.05, 00:04 No Gosiu ale nam ten poliś narozrabiał. Brak tu męskiej ręki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosiag Re: Zona Mistrza jest szczęśliwa.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.05, 15:49 buahahaha ten czy nie ten a co Ciebie to? hm??? ja na nikogo nie trafiam ani nie zabiegam...to za mna latają;-))PPPPP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zona Mistrza Re: Zona Mistrza jest szczęśliwa.... IP: *.telpol.net.pl 26.11.05, 19:31 potwierdzam szczęscia ciąg dalszy..:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosiag Re: Zona Mistrza jest szczęśliwa.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.05, 19:36 bo bez pisania i potwierdzania go nie ma;-))) o szczęsciu publicznie nie mówi się, szczęscie sie przezywa i kontempluje a nie afiszuje wszystkim i wobec! Odpowiedz Link Zgłoś
juliusz.ms Re: Zona Mistrza jest szczęśliwa.... 27.11.05, 19:46 Bzdura. Afiszuje sie szczesciem wlasnie. A klopoty zostawiam dla siebie :) Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: Zona Mistrza jest szczęśliwa.... 27.11.05, 20:15 juliusz.ms napisał: > Bzdura. Afiszuje sie szczesciem wlasnie. > A klopoty zostawiam dla siebie :) moze kazdy afiszuje sie tym czym moze i potrafi:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosiag Re: Zona Mistrza jest szczęśliwa.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.05, 20:26 afisze sa dla plebsu...bo dla wtórnych analfabetów jedynie obrazki są zrozumiałe;-) Odpowiedz Link Zgłoś
juliusz.ms Niekoniecznie... 27.11.05, 20:44 Gość portalu: gosiag napisał(a): > afisze sa dla plebsu... bo dla wtórnych analfabetów jedynie obrazki są zrozumiałe;-) mozna i tak... lecz... jezeli juz sie komunikujemy, to przeciez o czyms mowic musimy? szczescie, tak jak i nieszczescie - ma tendencje do mnozenia sie... wypuszczajac balon szczescia dajesz radosc i innym... chyba, ze ktos jest chory na zawisc... z tym kazdy musi sam walczyc... powiadam Ci, jak latwe jest zycie bez zawisci... gdy wszystkim dobrze zyczysz. i tym glupszym i madrzejszym od Ciebie i bogatszym i biedniejszym... i szczesliwszym i nieszczesliwym... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosiag Re: Niekoniecznie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.05, 07:49 jakie piekne jest szczęście debli gdy nie wiedzą, że sa debilami, jak wspaniale jest toczyć krew wariatom, wypuszczając balon zemsty w durnia durnie inne dostają hehehe chybaże ktos jedt chory na głowę im tylko kaftanik da szczęscie pozdrawiam;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: Zona Mistrza jest szczęśliwa.... 27.11.05, 17:21 Gość portalu: Zona Mistrza napisał(a): > potwierdzam szczęscia ciąg dalszy..:))) szkoda, ze gosia i novak zrobili wszystko by zniszczyc tak sympatycznie zapowiadajacy sie watek. to chyba dlatego, ze niektorzy nie widzac jak sami byc szczesliwi z zazdrosci probuja zniszczyc szczescie innych. nie daj sie gosi wiecej prowokowac: lepiej takie indywiduum zwyczajnie ignorowac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosiag Re: Zona Mistrza jest szczęśliwa.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.05, 18:22 ...jasne rady marionetki na pewno sie przydadzą;-))))) Odpowiedz Link Zgłoś