dzika_orchidea.pl 24.11.05, 20:55 czy tak wiele oczekuję od Ciebie....? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gosiag Re: Chcę być szczęśliwa.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.05, 20:58 zbyt wiele szczescia od nikogo sie nie oczekuje ono musi samo przyjśc Odpowiedz Link Zgłoś
dzika_orchidea.pl Re: Chcę być szczęśliwa.. 24.11.05, 20:59 a jak dlugo mam czekać....? Odpowiedz Link Zgłoś
donkichot3 Re: Chcę być szczęśliwa.. 24.11.05, 21:00 az przyjdzie zawsze za dlugo.. Odpowiedz Link Zgłoś
dzika_orchidea.pl Re: Chcę być szczęśliwa.. 24.11.05, 21:02 nie mam już sily czekać..... Odpowiedz Link Zgłoś
dzika_orchidea.pl Re: Chcę być szczęśliwa.. 24.11.05, 21:07 a do szczęścia brakuje mi Ciebie....ale Ty uciekasz...tylko czemu?nie tak mialo byc.... Odpowiedz Link Zgłoś
donkichot3 Re: Chcę być szczęśliwa.. 24.11.05, 21:11 nie uciekam, mijamy sie po prostu ale kiedys na siebie wpadniemy, i wtedy... Odpowiedz Link Zgłoś
dzika_orchidea.pl Re: Chcę być szczęśliwa.. 24.11.05, 21:13 tylko, boję się , że będzie za późno..... Odpowiedz Link Zgłoś
donkichot3 Re: Chcę być szczęśliwa.. 24.11.05, 21:14 za pozno na co? nigdy nie jest za pozno...na szczescie Odpowiedz Link Zgłoś
dzika_orchidea.pl Re: Chcę być szczęśliwa.. 24.11.05, 21:15 zegar odmierza nieublaganie....czas mija...a ja nadal czekam na Moje Szczęście, które wlaśnie mnie opuszcza..... Odpowiedz Link Zgłoś
donkichot3 Re: Chcę być szczęśliwa.. 24.11.05, 21:18 wroci, cierliwosci trzeba.. Odpowiedz Link Zgłoś
dzika_orchidea.pl Re: Chcę być szczęśliwa.. 24.11.05, 21:19 cierpliwości i wyrozumialości podobno jest porcja wystarczająca ale do tanga trzeba dwojga... Odpowiedz Link Zgłoś
donkichot3 Re: Chcę być szczęśliwa.. 24.11.05, 21:21 jezeli prosisz, to zatancze z przyjemnoscia bardzo to lubie.. Odpowiedz Link Zgłoś
dzika_orchidea.pl Re: Chcę być szczęśliwa.. 24.11.05, 21:34 nie, nie proszę..po prostu chcę być..... Odpowiedz Link Zgłoś
donkichot3 Re: Chcę być szczęśliwa.. 24.11.05, 21:47 badz wiec, tylko...troszke wiecej wiary Odpowiedz Link Zgłoś
dzika_orchidea.pl Re: Chcę być szczęśliwa.. 24.11.05, 21:51 bez Ciebie nie będę,nie chcę...a wiara? byla ale odchodząc wlaśnie mi ją odebraleś..... Odpowiedz Link Zgłoś
snowmonster Re: Chcę być szczęśliwa.. 24.11.05, 21:53 Wiesz, tak naprawdę szczęście którego szukasz nie zależy tylko i wyłacznie od jednej tylko osoby . Szczeście składa się z wielu rzeczy i w Twoim życiu. Rozejrzyj się dookoła siebie . Poszukaj chwil.Tych szcześliwych. Ludzi, takich prawdziwych przyjaciół bez granic. Znajdz miłość w sobie. I pewnego dnia znajdziesz osobę którą pokochasz i będziesz jeszcze bardziej szczęśliwa . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: balbinka Re: Chcę być szczęśliwa.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.05, 22:25 W zaczarowanym marzeń świecie,każdy swoje szczęście nazwał po imieniu,a imię to jest tym,które wymawiamy na granicy snu i jawy,błądząc po ogrodzie snów zaczarowanych. "Lecz wiem,że ogród ten istnieje Że tam są własne moje dzieje Ach!dzieje straszne,niezbadane, Zaczarowane,obłąkane, Bo mi mówili aniołowie Co znają prawdę,skrytą w słowie, Że tam,gdzie wisząc nad przestrzenią, Brzegi wieczności się zielenią, Przedarłszy czasu mdłe osłony, Wzgórzami tęsknot otoczony, Zakwita ogród niezbadany, Zaczarowany,obłąkany! Zaczarowany skonem zorzy I obłąkany mgłą bezdroży!" Odpowiedz Link Zgłoś
dzika_orchidea.pl Re: Chcę być szczęśliwa.. 25.11.05, 08:44 to wszystko juz mam....do pelni szczęścia brakuje mi tylko Jego.....był, ale już Go nie ma.....a nic dwa razy się nie zdarza..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: balbinka Re: Chcę być szczęśliwa.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.05, 10:21 I nie zdarzy.Z tej przyczyny Zrodziliśmy się bez wprawy I pomrzemy bez rutyny... Odpowiedz Link Zgłoś
exman Re: Chcę być szczęśliwa.. 25.11.05, 13:54 Tak sobie czytam i czytam, w końcu pomyślałem ; dzika_o, a próbowałaś uszczęśliwić siebie dając wpierw szczęście drugiemu człowiekowi ? Może właśnie teraz trzeba Ci zacząć od drugiej strony, wiem, ja wiem, że można, że to działa. Spróbuj, bezinteresownie. Odpowiedz Link Zgłoś
dzika_orchidea.pl Re: Chcę być szczęśliwa.. 25.11.05, 17:29 moze bedzie Ci ciezko uwierzyc ale tak wlasnie bylo...sprobowalam,udalo sie, dalam z siebie WSZYSTKO co bylam w stanie...ale na krotko...nie chcial wiecej...wystraszyl sie demona przeszlosci i uciekl..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pocałunek Re: Chcę być szczęśliwa.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.11.05, 14:37 Ja jestem:) Mój Skarbek:) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Chcę być szczęśliwa.. 25.11.05, 17:42 Oczekujesz tego od kogos konkretnego, czy od jakiegos kompletnego, wydumanego abstraktu- vulgo Krolewicza na Bialym Koniu? Odpowiedz Link Zgłoś
dzika_orchidea.pl Re: Chcę być szczęśliwa.. 25.11.05, 17:51 a ma to jakies znaczenie? od konkretnego 100% mezczyzny z krwi i kosci... Odpowiedz Link Zgłoś
dzika_orchidea.pl Re: Chcę być szczęśliwa.. 25.11.05, 18:05 tak sie sklada,ze dbalam o te druga osoba tak jak tylko potrafilam,co nie przeszkadza mi zachowac zdrowej dozy egoizmu w zyciu... Odpowiedz Link Zgłoś
pazerny Re: Chcę być szczęśliwa.. 25.11.05, 18:17 Nie o to chodzi! Pytam czy nie oczekujesz kogos wyimaginowanego- takiego Krolewicza na bialym koniu, ktory z realnymi facetami niewiela ma wspolnego z realnymi facetami z krwi i kosci? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magnolia Re: Chcę być szczęśliwa.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.11.05, 18:21 pazerny napisała: > Nie o to chodzi! Pytam czy nie oczekujesz kogos wyimaginowanego- takiego > Krolewicza na bialym koniu, ktory z realnymi facetami niewiela ma wspolnego z > realnymi facetami z krwi i kosci? A coz to za mały brak wiary w siebie:) Tylko panowie z krwi i kosci, a ze sa Rycerzami to Niebo w dlon całowac:) przynajmniej moj taki jest:) Ma dusze:) serce i ciało fajniutkie:) Odpowiedz Link Zgłoś
dzika_orchidea.pl Re: Chcę być szczęśliwa.. 25.11.05, 18:27 napisalam, ze to jest konkretna osoba....a nie wymyslony krolewicz.... Odpowiedz Link Zgłoś
pazerny Re: Chcę być szczęśliwa.. 25.11.05, 18:33 Ok, rozumiem. I co mam teraz na to odpowiedziec? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elle Re: Chcę być szczęśliwa.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.11.05, 18:35 > Ok, rozumiem. I co mam teraz na to odpowiedziec? Ze w koncu wierzysz, ze tak jest:) I cieszysz sie z tego:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elle Re: Chcę być szczęśliwa.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.11.05, 19:05 od cieszenia przejsc do usciskow spojrzen:) Odpowiedz Link Zgłoś
pazerny Re: Chcę być szczęśliwa.. 25.11.05, 19:30 Obawiam sie, ze to ze wzglegu na... powiedzmy moja wiernosc nie jest mozliwe :) Odpowiedz Link Zgłoś
dzika_orchidea.pl Re: Chcę być szczęśliwa.. 25.11.05, 18:39 moze po prostu zamilknij.... Odpowiedz Link Zgłoś