Dodaj do ulubionych

pusto, cicho

24.12.05, 20:48
czy jest ktoś kto tak jak ja przeczekuje święta?
Obserwuj wątek
    • naprawde_fajna Re: pusto, cicho 24.12.05, 20:54
      Ja...tez czekam na wtorek...
      • morska_trawa Re: pusto, cicho 24.12.05, 20:56
        nie powinnam, ale jednak się cieszę, że nie jestem sama :)
        • naprawde_fajna Re: pusto, cicho 24.12.05, 20:58
          Ja tez sie ciesze,wiem ze to nie na miejscu,ale w sumie....
          To co poplaczemy troszczke???Chociaz ja juz dzisiaj wyplakalam wszystkie
          lzy,ale moze cos tam jeszcze zostalo...
          Come away with me in the night...
          Come away with me and I will write you a song....(N.Jones)
          • exman Re: pusto, cicho 24.12.05, 21:36
            Ja nie ale...w pewnym sensie, rozumiem Was i lubię
            • mlody771 Re: pusto, cicho 24.12.05, 21:38
              Co sie tak dzisiaj rozczulacie. To w koncu dzien jak kazdy inny.
              • white.falcon Re: pusto, cicho 24.12.05, 21:45
                Nie każdy inny! Jest WIGILIA! :-)
                • mlody771 Re: pusto, cicho 24.12.05, 22:05
                  No niech wam bedzie, jak tak chcecie. Ale po co te placze. No wkoncu jest
                  Wigilia. A ja podalem tylko inne spojrzenie na ten dzien, jak sie jest naprawde
                  samotnym, bo wiem ze sie to czasmi nam zdaza i leiej jest wtedy jak sie zmieni
                  znaczenie tego dnia choc na chwile. Tak mysle. Ale to muj prywatny sposob na
                  samotnosc.
                  • white.falcon Re: pusto, cicho 24.12.05, 22:13
                    To poprostu odrzuć jakieś złe myśli i podaj łapkę temu, kto Ci podaje? Wszak to
                    Wigilia i warto się godzić, puszczając w niepamięć złe rzeczy? Ja Ci podaję,
                    choć zastrzegam, że jak napiszesz głupotę, to Ci o niej powiem (ale bez
                    obrażania). Dobrze? :-)
                    • mlody771 Re: pusto, cicho 24.12.05, 22:29
                      Skorpiony jak wiemy nie umieja plywac. Wiec chcac przejsc przez rzeke maly
                      skorpionek, zapytal zabke o pomoc. Czy mogla bys mnie preaniesc przez ta wielka
                      rzake? Na to zabka: Co ty? Czy myslisz, ze nie wiem, ze masz zadlo i przy
                      pierwszej okazji mnie uzadlisz? Skorpion: Alez te zadlo jest tylko dla moich
                      wrogow, a ty muj przyjaciel przeciez jestes. Dla skrucenie omine pare
                      wymienionych argumentow w podobnym stylu. No i juz przekonana zabka zdecydawala
                      sie wzasc na przeplyniecie rzeki malego skorpiona. Sa juz w jej polowie, a tu
                      skorponek kasi zabke. Na to zabka pyta: Dlaczego mnie ukonsiles smiertelnie,
                      przeciez obiecales, przeciez mielismy byc przyjaculmi? Na to skorpion: A
                      dlaczego bym nie mial ciebie ukasic? To przeciez moja natura. Oboje zgineli.
                      Zabka z ukszenia, a skorpionek przez utopienie. To jest jedna z Amerykanskich
                      bajek.
          • morska_trawa Re: pusto, cicho 24.12.05, 21:44
            popłaczmy, bo to jednak nie jest dzień taki jak wszystkie

• white.falcon Re: pusto, cicho 24.12.05, 21:45
              Uśmiechnij się i zajrzyj do mojego wpisu. :-) Masz koniuszek opłatka. :-)
              • morska_trawa Re: pusto, cicho 24.12.05, 21:47
                przyjazne gesty sprawiają, że łzy lecą jeszcze bardziej obficie
                bo to wszystko nie tak miało być
                ale dziekuję :)
                • white.falcon Re: pusto, cicho 24.12.05, 21:48
                  Uśmiechnij się. Pogłaszczę Ciebie skrzydełkiem sokółkowym. Będzie dobrze. Ja o
                  tym wiem. :-)
                • Gość: exman Re: pusto, cicho IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.12.05, 21:50
                  No, ja mam trudniejsze zadanie, właśnie rozkminiam dodatki do Zemsty
                  Sithów....kocham Was, anyway
                  • white.falcon Re: pusto, cicho 24.12.05, 21:57
                    Zadam głupie pytanie - a Warlord IV - trafiłam do wieży, jestem w małym lochu.
                    Nie wiesz, jak stamtąd wydostać się? :-) To nie jest na temat romantyczny,
                    tylko w to gram. Trafiłam w to i zapętliłam się. Od dwóch dni gram i moje
                    rozwiązania mi nie pomagają, bo gra jest na zasadzie szachów. Startuję od ruchu
                    koniem i ... nic, bo przegrywam. :-(
                  • exman Re: pusto, cicho 24.12.05, 22:00
                    w tym problem, że my mamy film, po prostu film........zadnych gierek....
                    • white.falcon Re: pusto, cicho 24.12.05, 22:15
                      Warlord jest bliski życiu - jak szachy. :-) I tez można go przenieść w
                      przestreń rzeczywistą, zastępując sylwetki bohaterów ludzkimi.
            • mlody771 Re: pusto, cicho 24.12.05, 21:59
              A wiesz kiedy sie urodzil Pan Jezus?
              forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=205&w=33292352&a=33949031
              • white.falcon Re: pusto, cicho 24.12.05, 22:17
                Młody - ważne jest to, że dla ludzi ta data jest Świętem. Jezusowi jest miło,
                nawet jak ludzie nie trafili. Dobrze, że w niego wierzą kiedykolwiek, niż
                nigdy. Nieprawda? :-)
                • Gość: lola Re: pusto, cicho IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.12.05, 00:10
                  Hej,widzę.że są tu przyjaciele-Witaj Sokółko! i inni Przyjaciele:)-Witaj Młody!
                  Mam nadzieję,że nie śpicie.Pozdrawiam Was niezwykle świątecznie!!!Taka
                  czarodziejska ta noc,że kocham Was wszystkich:)I przyznam,że naprawdę się do
                  Was przywiązałam.Hej,Wesołych Świąt!!!A ci,którzy są smutni niech nie
                  będą,przecież nie są sami w cyberprzestrzeni-jest nas tu spora gromadka:))))
                  • white.falcon Re: pusto, cicho 25.12.05, 14:27
                    Witaj, Lolu. :-) Byłam na pięknej Pasterce, dotąd jestem pod wrażeniem.
                    Pozdrawiam Cię także Świątecznie. :-)
    • chani-nr1 Re: pusto, cicho 25.12.05, 15:06
      jakie tam pusto:) teraz to się trawi:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka