Dodaj do ulubionych

nadine , meduza , cytryna

29.10.02, 09:25
Chciałem się ustosunkować do postóww poprzednim wątku .
1 grzmotnik stanu jest niezbyt zrównoważonego - jednak całkowicie wolnego.
2 Po drugie "tak sobie go czytam..."- nie grzmoci za dużo i bardzo dobrze
pasuje do nadine!
3.Spinki do mankietów są OK
4.Meduza znowu miała czerwoną bieliznę !! ( chyba , że to była nadine
Obserwuj wątek
    • meduza4 Re: nadine , meduza , cytryna 29.10.02, 09:30
      No niestety to Meduza miala czerwona
      bielizne :))) A wszystko dlatego, ze ja lubie
      czerwona, granatowa i czarna... Fioletowa ostatnio
      widzialam, ale rozmiar nie pasowal :((((
      Ale co ty z tego rozumiesz Grzmotniku?
      • grzmotnik Re: nadine , meduza , cytryna 29.10.02, 10:15
        meduza4 napisała:

> No niestety to Meduza miala czerwona
        > bielizne :))) A wszystko dlatego, ze ja lubie
        > czerwona, granatowa i czarna... Fioletowa ostatnio
        > widzialam, ale rozmiar nie pasowal :((((
        > Ale co ty z tego rozumiesz Grzmotniku?
    • Gość: nadine Re: nadine , meduza , cytryna IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 29.10.02, 11:02
      A ja z tego nic a nic nie rozumiem - bułka bez masła. Witam

Nie noszę bielizny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • meduza4 Re: nadine , meduza , cytryna 29.10.02, 12:29
        Gość portalu: nadine napisał(a):

> A ja z tego nic a nic nie rozumiem - bułka bez masła.
        Witam
        >
        > Nie noszę
        bielizny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

No tak -jak nie nosisz bielizny, to nie
        mozesz rozumiec :(
        • Gość: nadine Re: nadine , meduza , cytryna IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 29.10.02, 13:22
          Powinnam wziąć Twoją??? ;)
          • meduza4 Re: nadine , meduza , cytryna 29.10.02, 14:02
            Nie... Nie koniecznie :)))
            • Gość: nadine Re: nadine , meduza , cytryna IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 29.10.02, 14:26
              Prooooooooooooooszę:))

Skoro i tak jesteśmy identyfikowane jako jedność! To może i wspólna bielizna -
              Twoją zacznę nosić!
              • meduza4 Re: nadine , meduza , cytryna 29.10.02, 14:28
                Wspolna bielizna??? A wzgledy higieniczne?
                No i czy rozmiar jest ten sam? To moze po
                prostu wybierzmy sie na zakupy i kupmy sobie
                taka sama :))))
                • nadine_ Re: nadine , meduza , cytryna 29.10.02, 14:34
                  meduza4 napisała:

> Wspolna bielizna??? A wzgledy higieniczne?
                  > No i czy rozmiar jest ten sam? To moze po
                  > prostu wybierzmy sie na zakupy i kupmy sobie
                  > taka sama :))))

Nie znam Twoich wymiarów;)

Na zakupy chętnie - wtedy nawet nie pod wpływem... Grzmotnik nas nie
                  rozpozna ;))))

I pozdrowienia dla detektywa grzmotnika :))))))))))
                  • meduza4 Re: nadine , meduza , cytryna 29.10.02, 14:57
                    No pewnie, ze Grzmotnik nas nie rozpozna:)))
                    Facetom to zawsze wszystko jedno, byle
                    bielizna byla czerwona :))))
                    • kwasna_cytryna Re: nadine , meduza , cytryna 29.10.02, 15:40
                      meduza4 napisała:

>
                      > Facetom to zawsze wszystko jedno, byle
                      > bielizna byla czerwona :))))

Swięte słowa :-)
                      • grzmotnik Re: nadine , meduza , cytryna 29.10.02, 15:59
                        Drogie Panie przepraszam za milczenie - ale czasem pracuje!!
                        A najlepiej wybierzcie się we trzy na zakupy !! kupcie sobie czerwoną bieliznę
                        a następnie przeprowadzcie striptis specjalnie dla mnie !! Oczywiście będą dwie
                        noty wartość techniczna i walory estetyczne!!
                        Natomiast dementuje jakoby nam ( w senseie facetom ) było wszystko jedno . Cały
                        w tym ambaras żyby miec 3 na raz!!..........???
                        • meduza4 Re: nadine , meduza , cytryna 29.10.02, 16:04
                          Grzmotnik, a ty myslisz, ze nas juz
                          upolowales? Nic z tych rzeczy, moj
                          drogi! My jestesmy wolne, niezalezne,
                          piekne, zmyslowe i nie zawracamy sobie
                          glowy kims takim jak ty :)))
                        • kwasna_cytryna Re: nadine , meduza , cytryna 29.10.02, 16:08
                          Grzmotnik....to ja chyba miałam rację w sprawie - brzydko mówiąc "grzmocenia ":P
                          Potwierdzasz tylko, że facetom jedno w głowie
                          • grzmotnik Re: nadine , meduza , cytryna 29.10.02, 16:13
                            A ty pewnie myslisz tylko o sztuce i poezji???? Więcej autooceny!! moim zdaniem
                            faceci nie różnią się niczym od kobiet- no może swoje potrzeby fizjologiczne
                            załatwiają w innych pozycjach!!
                            Moje ty kwaśniątko
                            wasna_cytryna napisała:

> Grzmotnik....to ja chyba miałam rację w sprawie - brzydko
                            mówiąc "grzmocenia ":
                            > P
                            > Potwierdzasz tylko, że facetom jedno w głowie
                            • kwasna_cytryna Re: nadine , meduza , cytryna 29.10.02, 16:20
                              grzmotnik napisał:

> A ty pewnie myslisz tylko o sztuce i poezji???? Więcej autooceny!! moim
                              zdaniem
                              >
                              > faceci nie różnią się niczym od kobiet- no może swoje potrzeby fizjologiczne
                              > załatwiają w innych pozycjach!!
                              > Moje ty kwaśniątko

BOMBA!!! wlasnie kwasniatko:P Masz racje - nie tylko sztuka i poezja czlowiek
                              - znaczy sie kwasniatko - zyje. Wszystkim innym tez:-) Wcale sie tego wypierać
                              nie będę. Tyle, że czasem sztuka z poezją też są potrzebne. A na dodatek one
                              potrafią kształtować gust i uczucia wyższe, a nie tylko zaspokajać instynkt.

> wasna_cytryna napisała:
                              >
                              > > Grzmotnik....to ja chyba miałam rację w sprawie - brzydko
                              > mówiąc "grzmocenia ":
                              > > P
                              > > Potwierdzasz tylko, że facetom jedno w głowie
                              • grzmotnik Re: nadine , meduza , cytryna 29.10.02, 16:31
                                Nikt nie mówi , że ideałem człowieka musi być gość wychowany na filmach akcji i
                                świerszczykach 9drugie znaczenie) . jeżeli chodzi o poezje to zdaża mi się
                                nawet dość częst przeżucić przez moją głowę tudzież główkę ( jak wolisz ja
                                staram się mysleć głową - może jakieś złe doświadczenia??????) jakieś tomisko .
                                także czasem wpadm do teatru i robię naprawdę dużo w kietrunku zmiany mojego
                                chamskiego , męskiego , szowinistycznego JA . Cóż widzę jednak , że facet to
                                facet tylko grzmoci gdzie popadnie i co popadnie!!! trudno tego stereotyp juz
                                nie zmienię ( chociaż neguję) .
                                A co do grzmocenia sensu strcto - to faktycznie również czasem mi sie zdaża - i
                                chyba wypominasz mi to z zazdrości . Chociaz tak naprawdę z chęcią bym
                                zaciągnął Cię do łóżka ...............??? ( taki przekaz wcale nie musi
                                oznaczać , że naprawdę tak myślę - chociaż nigdy nic nie wiadomo!)

kwasna_cytryna napisała:

> grzmotnik napisał:
                                >
                                > > A ty pewnie myslisz tylko o sztuce i poezji???? Więcej autooceny!! moim
                                > zdaniem
                                > >
                                > > faceci nie różnią się niczym od kobiet- no może swoje potrzeby fizjologicz
                                > ne
                                > > załatwiają w innych pozycjach!!
                                > > Moje ty kwaśniątko
                                >
                                > BOMBA!!! wlasnie kwasniatko:P Masz racje - nie tylko sztuka i poezja
                                czlowiek
                                > - znaczy sie kwasniatko - zyje. Wszystkim innym tez:-) Wcale sie tego
                                wypierać
                                > nie będę. Tyle, że czasem sztuka z poezją też są potrzebne. A na dodatek one
                                > potrafią kształtować gust i uczucia wyższe, a nie tylko zaspokajać instynkt.
                                >
                                > > wasna_cytryna napisała:
                                > >
                                > > > Grzmotnik....to ja chyba miałam rację w sprawie - brzydko
                                > > mówiąc "grzmocenia ":
                                > > > P
                                > > > Potwierdzasz tylko, że facetom jedno w głowie
                                • kwasna_cytryna Re: nadine , meduza , cytryna 29.10.02, 16:38
                                  grzmotnik napisał:

> Nikt nie mówi , że ideałem człowieka musi być gość wychowany na filmach akcji
                                  i
                                  >
                                  > świerszczykach 9drugie znaczenie) . jeżeli chodzi o poezje to zdaża mi się
                                  > nawet dość częst przeżucić przez moją głowę tudzież główkę ( jak wolisz ja
                                  > staram się mysleć głową - może jakieś złe doświadczenia??????) jakieś tomisko
                                  .
                                  >
                                  > także czasem wpadm do teatru i robię naprawdę dużo w kietrunku zmiany mojego
                                  > chamskiego , męskiego , szowinistycznego JA . Cóż widzę jednak , że facet to
                                  > facet tylko grzmoci gdzie popadnie i co popadnie!!! trudno tego stereotyp juz
                                  > nie zmienię ( chociaż neguję) .
                                  > A co do grzmocenia sensu strcto - to faktycznie również czasem mi sie zdaża -
                                  i
                                  >
                                  > chyba wypominasz mi to z zazdrości . Chociaz tak naprawdę z chęcią bym
                                  > zaciągnął Cię do łóżka ...............??? ( taki przekaz wcale nie musi
                                  > oznaczać , że naprawdę tak myślę - chociaż nigdy nic nie wiadomo!)
                                  >
                                  No wybacz, ale ja nie uważam mężczyzn za szowinistyczne świnie. Tyle że dajcie
                                  się może poznać nie tylko ze strony głowki :P
                                  A z tym zaciąganiem - Panie nie wiesz co czynisz :P
                                  • grzmotnik Re: nadine , meduza , cytryna 30.10.02, 12:32
                                    > A z tym zaciąganiem - Panie nie wiesz co czynisz :P

no wiesz wykręcającousta może wiem a może nie!! Cóż kto jest bez winy niech zje
                                    cytrynę!!! Możw kiedyś???? A może już to miało miejsce ???? Chyba nigdy się
                                    nie dowiemy !
                                    Najbardziej kwaśny buziak dla Ciebie!
                                    • kwasna_cytryna Re: nadine , meduza , cytryna 30.10.02, 15:16
                                      grzmotnik napisał:

> > A z tym zaciąganiem - Panie nie wiesz co czynisz :P
                                      >
                                      > no wiesz wykręcającousta może wiem a może nie!! Cóż kto jest bez winy niech
                                      zje
                                      >
                                      > cytrynę!!! Możw kiedyś???? A może już to miało miejsce ???? Chyba nigdy się
                                      > nie dowiemy !
                                      > Najbardziej kwaśny buziak dla Ciebie!
                                      >

Moze się dowiemy pod warunkiem, że Ty zmienisz postać i ja przestanę być kwaśna
                                      :P
                                      a ze nad-kwasoty nie mam wiec naturalnie slodki busiaaaak dla Ciebie :-)
                                      • grzmotnik Re: nadine , meduza , cytryna 30.10.02, 15:23
                                        Oj naturalnie słodki to on był!!! Nie mogę się otrząsnąć!!! Proszę zrób to
                                        jeszcze raz najsłodasz limonko świata!!!
                                        • kwasna_cytryna Re: nadine , meduza , cytryna 30.10.02, 16:05
                                          grzmotnik napisał:

> Oj naturalnie słodki to on był!!! Nie mogę się otrząsnąć!!! Proszę zrób to
                                          > jeszcze raz najsłodasz limonko świata!!!

oooooo - a widzisz, że potrafisz być kwaskowaty dla nieco słodszej :-)))
                                          Połączenie może dać całkiem ciekawy ... smaczek ;-)
                    • _grucha Re: nadine , meduza , cytryna 29.10.02, 16:03
                      Dzien dobry panstwu, ktore mnie zna, i temu co troche mniej o mnie wie:).
                      To tu sie teraz wszyscy chowaja:))). A zem grucha - syn grzmotnika, to i nosa
                      dedektywistycznego kawalek mam:)
                      • Gość: nadine Re: nadine , meduza , cytryna IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 29.10.02, 16:04
                        _grucha napisał:

> Dzien dobry panstwu, ktore mnie zna, i temu co troche mniej o mnie wie:).
                        > To tu sie teraz wszyscy chowaja:))). A zem grucha - syn grzmotnika, to i nosa
                        > dedektywistycznego kawalek mam:)
                        >
                        >
                        I jak przebiega śledztwo?
                        • _grucha Re: nadine , meduza , cytryna 29.10.02, 16:07

succesfully:) - znalazlem na razie tatusia (ciekawe, czy on o tym wie, he he)
                          Gruszek jestem - milo mi Pania poznac:)
                          • kwasna_cytryna Re: nadine , meduza , cytryna 29.10.02, 16:10
                            _grucha napisał:

>
                            > succesfully:) - znalazlem na razie tatusia (ciekawe, czy on o tym wie, he he)
                            > Gruszek jestem - milo mi Pania poznac:)
                            >
                            >

z racji wieku... prosze o tatusia :-)
                        • grzmotnik Re: nadine , meduza , cytryna 29.10.02, 16:10
                          Ze śledztwa Gruchy jasno wynika - że to byłas ty a bielizna to tylko konspirka!!
                          • _grucha Re: nadine , meduza , cytryna 29.10.02, 16:13

Cze Ojciec, wszystko widzialem - bielizna byla ale siem zmyla. A potem to
                            hohooo:)))
                            • grzmotnik Re: nadine , meduza , cytryna 29.10.02, 16:17
                              Synu - nie mówi się hoo tylko o ja pierdziu ale sie dzialo
                              ****##Grzmotnik##*********************
                              Zasługi mam doprawdy duże,
                              Radą i zdradą zawsze służę.
                              ========================================
                              • _grucha Re: nadine , meduza , cytryna 29.10.02, 16:24
                                Niech bedzie. Ja pierdziu, ze hohooo... i jeszcze raz...
                                :))))
                      • meduza4 Re: nadine , meduza , cytryna 29.10.02, 16:06
                        Czesc Grucha! I ty tez do nas przybyles!
                        No to jest juz dwoch facetow na trzy dziewczyny:)
                        Wolaj jeszcze jednego :)))
                        • _grucha Re: nadine , meduza , cytryna 29.10.02, 16:09
                          Bez jajow Meduza, ja egoista jestem:))
                          • grzmotnik Re: nadine , meduza , cytryna 29.10.02, 16:12
                            meduze potrafi zaspokoić tylko 8 więc może faktycznie rozejrzymy się??? Co ty
                            grucha na to !! Synu
                            • meduza4 Re: nadine , meduza , cytryna 29.10.02, 16:15
                              grzmotnik napisał:

> meduze potrafi zaspokoić tylko 8 więc może faktycznie
                              rozejrzymy się??? Co ty
                              > grucha na to !! Synu

Przeciez nie chodzi o moj nienasycony
                              apetyt, tylko o dwie moje kolezanki, ktore
                              po prostu nie moga zostac glodne :)))
                              • _grucha Re: nadine , meduza , cytryna 29.10.02, 16:19
                                meduza4 napisała:

> grzmotnik napisał:
                                >
                                > > meduze potrafi zaspokoić tylko 8 więc może faktycznie
                                > rozejrzymy się??? Co ty
                                > > grucha na to !! Synu
                                >
                                > Przeciez nie chodzi o moj nienasycony
                                > apetyt, tylko o dwie moje kolezanki, ktore
                                > po prostu nie moga zostac glodne :)))

Meduza z cytrynom - toz to lepsze niz kawior z rzodkiewkami:)). Gldony sie
                                robie, skoro o apetytach mowa...
                            • _grucha Re: nadine , meduza , cytryna 29.10.02, 16:16
                              Co by nie bylo zadnej szkod-y, mozemy kogos krzyknonc, bi siem podlaczyl:)).
                              Czy macie ochote na rozyrwkem inteligentnom? to moznaby mozguw z lamiglowek
                              zawolac, co nie glupie ludzie som:))
                              • grzmotnik Re: nadine , meduza , cytryna 29.10.02, 16:18
                                ja z inteligentnych zabaw to miałem tylko doczynienia z boksem i zawodami
                                strgong menów!1
                                • meduza4 Re: nadine , meduza , cytryna 29.10.02, 16:21
                                  Chyba same sobie poszukamy inteligentnych
                                  facetow :)))
                                  • grzmotnik Re: nadine , meduza , cytryna 29.10.02, 16:23
                                    no to szukajcie!!!!!!!!
                                    tylko żeby później nie było płaczu i umizgiwania się!!! grzmotniku ratuj .
                                    pociesz przytul itp!!!
                                  • kwasna_cytryna Re: nadine , meduza , cytryna 29.10.02, 16:24
                                    meduza4 napisała:

> Chyba same sobie poszukamy inteligentnych
                                    > facetow :)))

inteligentnych i z dusza!!!! cialo moze byc w proszku, jak proponowala Nadine
                                    :-) Taki "goracy kubek", zaleszjesz i ukszatltuje sie zgodnie z wlasnym
                                    upodobaniem nalewajacej:P
                                    • meduza4 Re: nadine , meduza , cytryna 29.10.02, 16:25
                                      No tak -z tym "goracym kubkiem"
                                      to mogloby byc fajne :))))
                                    • _grucha Re: nadine , meduza , cytryna 29.10.02, 16:27
                                      Dzien dobry, pania takze bardzo milo poznac:). A skoro macie ochote na chlopa w
                                      proszku...

Trzech ludożerców umówiło się w sobotę na grila.
                                      W sobotę dwóch już rozpala ogień:
                                      - pierwszy piecze smakowite kobiece udko,
                                      - drugi przyniósł duże i muskularne męskie ramię z łopatką,
                                      w końcu nadchodzi też trzeci kanibal, niesie urnę z prochami.

- Coś Ty przyniósł??? A gdzie mięsko??? - pytają koledzy.

- Ja mam dietę, dzisiaj tylko goracy kubek.

:))
                                • nadine_ Re: nadine , meduza , cytryna 29.10.02, 16:24
                                  O widzę ze koniec dnia ciżkiej pracy nadciąga i wszyscy się zlecieli ????

O zaspokojenie nie martwiaj się - może w realu mi się powiedzie????????
                                  • meduza4 Re: nadine , meduza , cytryna 29.10.02, 16:26
                                    nadine_ napisała:

> O widzę ze koniec dnia ciżkiej pracy nadciąga i wszyscy
                                    się zlecieli ????
                                    >
                                    > O zaspokojenie nie martwiaj się - może w realu mi się
                                    powiedzie????????

No to chodz do tej "jaskini" :)))
                                    Panowie czekaja :)))
                                    • kwasna_cytryna Re: nadine , meduza , cytryna 29.10.02, 16:28
                                      meduza4 napisała:

>
                                      > No to chodz do tej "jaskini" :)))
                                      > Panowie czekaja :)))

A idzcie, ja tam idę do domu. Dzisiaj sama sobie łatki przyszyję.
                                      • nadine_ Re: nadine , meduza , cytryna 29.10.02, 16:42
                                        kwasna_cytryna napisała:

> meduza4 napisała:
                                        >
                                        > >
                                        > > No to chodz do tej "jaskini" :)))
                                        > > Panowie czekaja :)))
                                        >
                                        > A idzcie, ja tam idę do domu. Dzisiaj sama sobie łatki przyszyję.

Zostaw łatki! I chodź z nami pobawimy się to i złości miną, ale wspomnienia
                                        zostaną ( mówię o tych miłych! ) :)))))))))))))))))))))))))
                                        • kwasna_cytryna Re: nadine , meduza , cytryna 29.10.02, 16:45
                                          nadine_ napisała:

> kwasna_cytryna napisała:
                                          >
                                          > > meduza4 napisała:
                                          > >
                                          > > >
                                          > > > No to chodz do tej "jaskini" :)))
                                          > > > Panowie czekaja :)))
                                          > >
                                          > > A idzcie, ja tam idę do domu. Dzisiaj sama sobie łatki przyszyję.
                                          >
                                          > Zostaw łatki! I chodź z nami pobawimy się to i złości miną, ale wspomnienia
                                          > zostaną ( mówię o tych miłych! ) :)))))))))))))))))))))))))

Dzisiaj mowie - NO PASARAN. Idę odreagować w ciszy i samotności. W
                                          towarzystwie jeszcze coś głupiego przyszło by mi do głowy...
                                          • nadine_ Re: nadine , meduza , cytryna 29.10.02, 16:50
                                            kwasna_cytryna napisała:

> nadine_ napisała:
                                            >
                                            > > kwasna_cytryna napisała:
                                            > >
                                            > > > meduza4 napisała:
                                            > > >
                                            > > > >
                                            > > > > No to chodz do tej "jaskini" :)))
                                            > > > > Panowie czekaja :)))
                                            > > >
                                            > > > A idzcie, ja tam idę do domu. Dzisiaj sama sobie łatki przyszyję.
                                            > >
                                            > > Zostaw łatki! I chodź z nami pobawimy się to i złości miną, ale wspomnieni
                                            > a
                                            > > zostaną ( mówię o tych miłych! ) :)))))))))))))))))))))))))
                                            >
                                            > Dzisiaj mowie - NO PASARAN. Idę odreagować w ciszy i samotności. W
                                            > towarzystwie jeszcze coś głupiego przyszło by mi do głowy...

Czasem coś głupiego - może być baaaaaaaaaaaaaardzo przyjemnego!
                                            • kwasna_cytryna Re: nadine , meduza , cytryna 29.10.02, 21:29
                                              nadine_ napisała:

>
                                              >
                                              > Czasem coś głupiego - może być baaaaaaaaaaaaaardzo przyjemnego!

Ty mnie już dzisiaj nie namawiaj lepiej do glupiego .. na dzisiaj STOP. A
                                              przyjemnego...........chwilowo abonent niedostepny :P
                                              • nadine_ Re: nadine , meduza , cytryna 29.10.02, 22:24
                                                kwasna_cytryna napisała:

> Ty mnie już dzisiaj nie namawiaj lepiej do glupiego .. na dzisiaj STOP. A
                                                > przyjemnego...........chwilowo abonent niedostepny

Może abonament mu chwilowo się wyczerpał???????????????????????????????

Głupoty i głupotki
                                                • kwasna_cytryna Re: nadine , meduza , cytryna 29.10.02, 23:25
                                                  nadine_ napisała:

> >
                                                  > Może abonament mu chwilowo się wyczerpał???????????????????????????????
                                                  >
                                                  > Głupoty i głupotki

Nie pomyślałam o abonamencie :P Muszę zapytać :-)
                                                  A głupoty i głupotki zawsze były, są i będą. Tak samo jak przyjemności i
                                                  przyjemnostki... do koloru do wyboru.
                                                  Czasem z takiej głupoty człowiek cieszy się bardziej niż z przyjemnostki.
                                                  Natomiast najprzyjemniejsze są słodkie głupotki popełnione szaleńczo.
                                                  Nieprawdaż? :-)
                                    • nadine_ Re: nadine , meduza , cytryna 29.10.02, 16:31
                                      meduza4 napisała:

> nadine_ napisała:
                                      >
                                      > > O widzę ze koniec dnia ciżkiej pracy nadciąga i wszyscy
                                      > się zlecieli ????
                                      > >
                                      > > O zaspokojenie nie martwiaj się - może w realu mi się
                                      > powiedzie????????
                                      >
                                      > No to chodz do tej "jaskini" :)))
                                      > Panowie czekaja :)))

Ci sami co ostatnio? Bo tamci z tego co pamiętam byli mało zdecydowani! :)))
                                      • meduza4 Re: nadine , meduza , cytryna 29.10.02, 16:37
                                        A dlaczego ci sami? Moze przyjda jacys nowi :))))
                                  • _grucha Re: nadine , meduza , cytryna 29.10.02, 16:30
                                    Zlecialy, to sie 3 wiedzmy na swoich miotlach.
                                    A my z grzmotnikiem przyslismy statecznym krokiem, jak przytsalo na
                                    dzentelmenow z english style:)
                                    • nadine_ Re: nadine , meduza , cytryna 29.10.02, 16:33
                                      "Pójdziemy wolno i ze... wszystkie" ?????????????????????????????????????????
                                      E , chyba jednak nie....
                                      • _grucha Re: nadine , meduza , cytryna 29.10.02, 16:35
                                        nadine_ napisała:

> "Pójdziemy wolno i ze... wszystkie" ?????????????????????????????????????????

No jak nie jak tak:). jasne, ze wszystkie Was ze...:))) No nie grzmotowladny?:))
                                    • kwasna_cytryna Re: nadine , meduza , cytryna 29.10.02, 16:33
                                      _grucha napisał:

> Zlecialy, to sie 3 wiedzmy na swoich miotlach.
                                      > A my z grzmotnikiem przyslismy statecznym krokiem, jak przytsalo na
                                      > dzentelmenow z english style:)
                                      >

Grucha .. a w Jabłko chcesz ??? Adama oczywiscie :P
                                    • grzmotnik Re: nadine , meduza , cytryna 29.10.02, 16:34
                                      Cóż pora do domu , żegnam miłe Panie i do zobaczenia Jutro!!!
                                      Synku idziemy do muzeum!!
                                      Dobranoc!@
                                      • _grucha Re: nadine , meduza , cytryna 29.10.02, 16:40
                                        grzmotnik napisał:

> Cóż pora do domu , żegnam miłe Panie i do zobaczenia Jutro!!!
                                        > Synku idziemy do muzeum!!
                                        > Dobranoc!@

To my dzis niu jork atakujemy? Tam ponoc muzeum seksui innych takich paskuzdtw
                                        otworzyla banda swintuchow:))
                                        Dobranoc:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka