Gość: Me IP: 24.157.125.* 17.11.02, 04:08 www.polishdatingclub.com Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
quickly Re: Polish Dating Club 17.11.02, 04:46 Juz lece, aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa (z dziesiecioma dolcami w zebach)... Odpowiedz Link Zgłoś
justyna_b_94 Re: Polish Dating Club 19.11.16, 00:50 www.polishdating.nl to oszustwo. Wrzucają zdjęcia jakiś modelek z czeskich, zagranicznych stron www. I po rejestracji wysyłają Ci dużo wiadomości od rzekomo zainteresowanych kobiet. Ściema i oszustwo. 80% profili są fikcyjne, żeby tylko zakupić konto premium. Szablonowe opisy. Odpowiedz Link Zgłoś
koprysika Re: Polish Dating Club 05.12.16, 20:08 Ja nigdy dotychczas nie zakładałam żadnych kont na edarling czy coś, bo mnie coś zawsze odstraszało w tych testach na dopasowanie itd. Jestem na polishdate.us i szczerze mówiąc, nie narzekam. Może nie poznałam tam męża, żeby się podzielić jakąś niesamowitą historią, ale nie spotkałam się z fejkami, poza tym kilka razy umówiłam się już na kawę czy kino. Luzik. Odpowiedz Link Zgłoś