Gość: zbyszek kieliszek IP: *.piastlan.net 15.02.06, 14:03 KTOS CI MOWI ZE JESTES KOCHANY... A TY CO ODPOWIESZ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kakauko Re: KTOS CI MOWI ZE JESTES KOCHANY... 15.02.06, 14:09 Wzorem szybkiego_wytrysku powiedziałbym. że trzeba się bzyknąć. Odpowiedz Link Zgłoś
wesola_kicia Re: KTOS CI MOWI ZE JESTES KOCHANY... 15.02.06, 15:32 jakie słodkie słowa już to gdzieś słyszałam albo tak jasne zapomnij o sexie:) Odpowiedz Link Zgłoś
nonmolto Re: KTOS CI MOWI ZE JESTES KOCHANY... 15.02.06, 15:34 klienci ale nie zawsze Odpowiedz Link Zgłoś
iwanowna Re: KTOS CI MOWI ZE JESTES KOCHANY... 15.02.06, 15:36 Ja często mówię "Jesteś kochany...". To najlepszy sposób na zrobienie z siebie "idiotki" - zawsze działa... hehe Odpowiedz Link Zgłoś
nonmolto Re: KTOS CI MOWI ZE JESTES KOCHANY... 15.02.06, 15:47 nie za tem kochany Odpowiedz Link Zgłoś
iwanowna Re: KTOS CI MOWI ZE JESTES KOCHANY... 15.02.06, 15:48 wszyscy mają swoje sposoby... Odpowiedz Link Zgłoś
iwanowna Re: KTOS CI MOWI ZE JESTES KOCHANY... 15.02.06, 16:05 To są takie sztuczki, żeby mężczyźni myśleli, że są niezastąpieni... Odpowiedz Link Zgłoś
wesola_kicia Re: KTOS CI MOWI ZE JESTES KOCHANY... 15.02.06, 16:10 ale tymi słowami idzie niezle zamieszac Odpowiedz Link Zgłoś
iwanowna Re: KTOS CI MOWI ZE JESTES KOCHANY... 15.02.06, 16:12 nawet bardzo... Ale wiesz, trzeba wiedzieć komu, gdzie i kiedy. To zwykła kobieca intuicja i spryt. Odpowiedz Link Zgłoś
wesola_kicia Re: KTOS CI MOWI ZE JESTES KOCHANY... 15.02.06, 16:13 aha niebyłabym tego pewna mnie moja intuicja zawiodła Odpowiedz Link Zgłoś
iwanowna Re: KTOS CI MOWI ZE JESTES KOCHANY... 15.02.06, 16:14 Mnie moja też czasem zawodzi w kwestii wyboru tych, którym to mówię... Ale cały czas się uczę!!! Na własnych błędach. Odpowiedz Link Zgłoś
wesola_kicia Re: KTOS CI MOWI ZE JESTES KOCHANY... 15.02.06, 16:17 błędy są po to by się uczyć Odpowiedz Link Zgłoś
iwanowna Re: KTOS CI MOWI ZE JESTES KOCHANY... 15.02.06, 16:18 Nie każdy od razu trafia w dziesiątkę. Odpowiedz Link Zgłoś
wesola_kicia Re: KTOS CI MOWI ZE JESTES KOCHANY... 15.02.06, 16:18 ja ostatnio powiedzialam to 3 facetom i teraz mam przechlapane wszyscy myślą,że ich kocham Odpowiedz Link Zgłoś
iwanowna Re: KTOS CI MOWI ZE JESTES KOCHANY... 15.02.06, 16:19 eeeeeeee, ale zaszalałaś!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
wesola_kicia Re: KTOS CI MOWI ZE JESTES KOCHANY... 15.02.06, 16:20 widzisz ja to mam Odpowiedz Link Zgłoś
iwanowna Re: KTOS CI MOWI ZE JESTES KOCHANY... 15.02.06, 16:21 A ja myślałam, że tylko kobiety są naiwne... Odpowiedz Link Zgłoś
wesola_kicia Re: KTOS CI MOWI ZE JESTES KOCHANY... 15.02.06, 16:23 jednak nie panowie też i jeden o tym wie i za to go ...................... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbyszek kieliszek Re: KTOS CI MOWI ZE JESTES KOCHANY... IP: *.piastlan.net 16.02.06, 13:58 poco tak slodzisz ty i inne kobiety facetom hm? potem delikFent sobie cos pomysli i sie rozczaruje :-/ Odpowiedz Link Zgłoś
maly.jasio I sa niezastapieni :) 15.02.06, 16:12 iwanowna napisała: > To są takie sztuczki, żeby mężczyźni myśleli, że są niezastąpieni... Poki co kobietami zastapic sie ich nie da. I to nie tylko ze wzgledu na "la petite diffrence". Odpowiedz Link Zgłoś
iwanowna Re: I sa niezastapieni :) 15.02.06, 16:13 Nie da się zastąpić kobietami, ale można jednego zastąpić drugim... W tym cały ambaras... Odpowiedz Link Zgłoś
exman Re: KTOS CI MOWI ZE JESTES KOCHANY... 15.02.06, 17:58 ...taki zwrot często oznacza, że jesteś dobrą zapachajdziurą na tę akurat chwilę...oczywiście kakauko rozwinie to w inną stronę ale to jego d... i jego czyraki. Odpowiedz Link Zgłoś
spieszka Re: KTOS CI MOWI ZE JESTES KOCHANY... 16.02.06, 08:44 Mylisz się co do zapchajdziury(skąd w tobie tyle brzydoty w wyrażeniach?). Taki zwrot oznacza, że w tym momecie zrobiłeś coś za co jestem ci wdzieczna, zadowolona. Ja bywam "kochana" dla przyjaciół, znajomych, koleżanek, kolegów z pracy, np będąc miła i pomocna gdy mają problemy, coś bezinteresownie dla nich robiąc... Ale nigdy nie utożsamiam tego luźnego określenia z Miłością jaka jest między mną a moim chłopcem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ^^^***###&&&%%% Re: KTOS CI MOWI ZE JESTES KOCHANY... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.06, 09:04 Prawie nigdy nie używam zwrotu "jesteś kochany, bo zrobiłeś to czy tamto". Dla mnie to mało przekonywujące i nawet sztuczne. Jeśli ktoś jest przeze mnie kochany i tak wie o tym nawet jeśli nie piszę o tym na forum. Prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
spieszka Re: KTOS CI MOWI ZE JESTES KOCHANY... 16.02.06, 09:23 Jeżeli kogos naprawdę kochasz, to powiedz mu od czasu do czasu "kocham cię", ale nie na forum bo to przecież nie do tego miejsce... A mnie sie zdarza słyszeć o sobie np. od kolezanki która zawsze może na mnie liczyć- "Jula,jesteś kochana", od kolegi który miał kłopoty i pomogłam mu wybrnąc z tego- "wiesz, kochana jesteś...", nawet szef pare razy użył takiego określenia jak coś spiepszył a ja musiałam prostować po nim:))). Sama tez czasem tego zwrotu użyję jako wyrazu sympatii i jakby podziękowania za to, że dana osoba jest, i chciała być przy mnie gdy jej potrzebowałam. Dla mnie to normalne, niezobowiązujące wyrażenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gisele Re: KTOS CI MOWI ZE JESTES KOCHANY... IP: *.szydlak.com / *.internetdsl.tpnet.pl 15.02.06, 19:35 Witam, debiutuję dziś na tym forum. Ja też kiedyś komuś powiedziałam ".... kochany, czy mógłbyś mi w czymś pomóc?" zupełnie nieświadoma skutków. Tak mi sie powiedziało, bo chciałam, żeby ten ktoś cos dla mnie zrobił, czego mi sie nie chciało. No i teraz mam dylemat, bo on chodzi za mną od dłuższego czasu, sądzę ze w przekonaniu, iż te slowa coś znaczyły. Tak się składa, że nie znaczyły nic. Nie odmówił, niestety teraz tego trochę żałuje. Ale cóż, może mu przejdzie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś