Dodaj do ulubionych

KTOS CI MOWI ZE JESTES KOCHANY...

IP: *.piastlan.net 15.02.06, 14:03
KTOS CI MOWI ZE JESTES KOCHANY... A TY CO ODPOWIESZ?
Obserwuj wątek
    • kakauko Re: KTOS CI MOWI ZE JESTES KOCHANY... 15.02.06, 14:09
      Wzorem szybkiego_wytrysku powiedziałbym. że trzeba się bzyknąć.
      • iwanowna Re: KTOS CI MOWI ZE JESTES KOCHANY... 15.02.06, 15:31
        cool...
        • wesola_kicia Re: KTOS CI MOWI ZE JESTES KOCHANY... 15.02.06, 15:32
          jakie słodkie słowa
          już to gdzieś słyszałam
          albo
          tak jasne zapomnij o sexie:)
          • nonmolto Re: KTOS CI MOWI ZE JESTES KOCHANY... 15.02.06, 15:34
            klienci ale nie zawsze
            • iwanowna Re: KTOS CI MOWI ZE JESTES KOCHANY... 15.02.06, 15:36
              Ja często mówię "Jesteś kochany...".
              To najlepszy sposób na zrobienie z siebie "idiotki" - zawsze działa... hehe
              • nonmolto Re: KTOS CI MOWI ZE JESTES KOCHANY... 15.02.06, 15:47
                nie za tem kochany
                • iwanowna Re: KTOS CI MOWI ZE JESTES KOCHANY... 15.02.06, 15:48
                  wszyscy mają swoje sposoby...
                  • wesola_kicia Re: KTOS CI MOWI ZE JESTES KOCHANY... 15.02.06, 15:50
                    metody
                    • iwanowna Re: KTOS CI MOWI ZE JESTES KOCHANY... 15.02.06, 16:05
                      To są takie sztuczki, żeby mężczyźni myśleli, że są niezastąpieni...
                      • wesola_kicia Re: KTOS CI MOWI ZE JESTES KOCHANY... 15.02.06, 16:10
                        ale tymi słowami
                        idzie niezle zamieszac
                        • iwanowna Re: KTOS CI MOWI ZE JESTES KOCHANY... 15.02.06, 16:12
                          nawet bardzo...

Ale wiesz, trzeba wiedzieć komu, gdzie i kiedy.
                          To zwykła kobieca intuicja i spryt.
                          • wesola_kicia Re: KTOS CI MOWI ZE JESTES KOCHANY... 15.02.06, 16:13
                            aha
                            niebyłabym tego pewna
                            mnie moja intuicja zawiodła
                            • iwanowna Re: KTOS CI MOWI ZE JESTES KOCHANY... 15.02.06, 16:14
                              Mnie moja też czasem zawodzi w kwestii wyboru tych, którym to mówię...
                              Ale cały czas się uczę!!!
                              Na własnych błędach.
                              • wesola_kicia Re: KTOS CI MOWI ZE JESTES KOCHANY... 15.02.06, 16:17
                                błędy są po to by się uczyć
                                • iwanowna Re: KTOS CI MOWI ZE JESTES KOCHANY... 15.02.06, 16:18
                                  Nie każdy od razu trafia w dziesiątkę.
                                  • wesola_kicia Re: KTOS CI MOWI ZE JESTES KOCHANY... 15.02.06, 16:18
                                    ja ostatnio powiedzialam to 3 facetom
                                    i teraz mam przechlapane
                                    wszyscy myślą,że ich kocham
                                    • iwanowna Re: KTOS CI MOWI ZE JESTES KOCHANY... 15.02.06, 16:19
                                      eeeeeeee, ale zaszalałaś!!!!!
                                      • wesola_kicia Re: KTOS CI MOWI ZE JESTES KOCHANY... 15.02.06, 16:20
                                        widzisz
                                        ja to mam
                                        • iwanowna Re: KTOS CI MOWI ZE JESTES KOCHANY... 15.02.06, 16:21
                                          A ja myślałam, że tylko kobiety są naiwne...
                                          • wesola_kicia Re: KTOS CI MOWI ZE JESTES KOCHANY... 15.02.06, 16:23
                                            jednak nie
                                            panowie też
                                            i jeden o tym wie
                                            i za to go ......................
                                    • Gość: zbyszek kieliszek Re: KTOS CI MOWI ZE JESTES KOCHANY... IP: *.piastlan.net 16.02.06, 13:58
                                      poco tak slodzisz ty i inne kobiety facetom hm? potem delikFent sobie cos
                                      pomysli i sie rozczaruje :-/
                      • maly.jasio I sa niezastapieni :) 15.02.06, 16:12
                        iwanowna napisała:

> To są takie sztuczki, żeby mężczyźni myśleli, że są niezastąpieni...

Poki co kobietami zastapic sie ich nie da.
                        I to nie tylko ze wzgledu na "la petite diffrence".
                        • iwanowna Re: I sa niezastapieni :) 15.02.06, 16:13
                          Nie da się zastąpić kobietami, ale można jednego zastąpić drugim...
                          W tym cały ambaras...
    • spieszka Re: KTOS CI MOWI ZE JESTES KOCHANY... 15.02.06, 16:15
      "wiem!":)
      • exman Re: KTOS CI MOWI ZE JESTES KOCHANY... 15.02.06, 17:58
        ...taki zwrot często oznacza, że jesteś dobrą zapachajdziurą na tę akurat
        chwilę...oczywiście kakauko rozwinie to w inną stronę ale to jego d... i jego
        czyraki.
        • spieszka Re: KTOS CI MOWI ZE JESTES KOCHANY... 16.02.06, 08:44
          Mylisz się co do zapchajdziury(skąd w tobie tyle brzydoty w wyrażeniach?).
          Taki zwrot oznacza, że w tym momecie zrobiłeś coś za co jestem ci wdzieczna,
          zadowolona. Ja bywam "kochana" dla przyjaciół, znajomych, koleżanek, kolegów z
          pracy, np będąc miła i pomocna gdy mają problemy, coś bezinteresownie dla nich
          robiąc...
          Ale nigdy nie utożsamiam tego luźnego określenia z Miłością jaka jest między mną
          a moim chłopcem.
          • Gość: ^^^***###&&&%%% Re: KTOS CI MOWI ZE JESTES KOCHANY... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.06, 09:04
            Prawie nigdy nie używam zwrotu "jesteś kochany, bo zrobiłeś to czy tamto".
            Dla mnie to mało przekonywujące i nawet sztuczne.
            Jeśli ktoś jest przeze mnie kochany i tak wie o tym
            nawet jeśli nie piszę o tym na forum.
            Prawda?
            • spieszka Re: KTOS CI MOWI ZE JESTES KOCHANY... 16.02.06, 09:23
              Jeżeli kogos naprawdę kochasz, to powiedz mu od czasu do czasu "kocham cię", ale
              nie na forum bo to przecież nie do tego miejsce... A mnie sie zdarza słyszeć o
              sobie np. od kolezanki która zawsze może na mnie liczyć- "Jula,jesteś kochana",
              od kolegi który miał kłopoty i pomogłam mu wybrnąc z tego- "wiesz, kochana
              jesteś...", nawet szef pare razy użył takiego określenia jak coś spiepszył a ja
              musiałam prostować po nim:))). Sama tez czasem tego zwrotu użyję jako wyrazu
              sympatii i jakby podziękowania za to, że dana osoba jest, i chciała być przy
              mnie gdy jej potrzebowałam. Dla mnie to normalne, niezobowiązujące wyrażenie.
    • Gość: Gisele Re: KTOS CI MOWI ZE JESTES KOCHANY... IP: *.szydlak.com / *.internetdsl.tpnet.pl 15.02.06, 19:35
      Witam, debiutuję dziś na tym forum.
      Ja też kiedyś komuś powiedziałam ".... kochany, czy mógłbyś mi w czymś pomóc?" zupełnie nieświadoma skutków. Tak mi sie powiedziało, bo chciałam, żeby ten ktoś cos dla mnie zrobił, czego mi sie nie chciało. No i teraz mam dylemat, bo on chodzi za mną od dłuższego czasu, sądzę ze w przekonaniu, iż te slowa coś znaczyły. Tak się składa, że nie znaczyły nic.
      Nie odmówił, niestety teraz tego trochę żałuje. Ale cóż, może mu przejdzie.
      Pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka