mala_zolza 25.03.06, 16:10 a ja poszlabym dzis na romantyczna randke do kina...albo chociaz do kina w fajnym towarzystwie:) a mam ochote obejrzec Agel-A i nikogo pod reka kto by poszedl ze mna:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lili Re: kino:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.06, 16:15 Czy przypadkiem Twój nick nie odstrasza potencjanych partnerów? Odpowiedz Link Zgłoś
mala_zolza Re: kino:) 25.03.06, 16:21 hmm..a wiesz ,ze moze i racja...:) myslisz ,ze jak napisze...blond_bogini to ktos sie zglosi?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no...,no...,no... Re: kino:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.06, 16:25 Ponoć trafny nick ,to połowa sukcesu w necie. Blond bogini może chwycić;) Odpowiedz Link Zgłoś
mala_zolza Re: kino:) 25.03.06, 16:26 leee...no a mi sie tak mala_zolza podoba....:)) tym bardziej ,ze ani odrobiny we mnie zolzowatosci:) tylko mala jestem:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no...,no...,no... Re: kino:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.06, 16:28 No to powodzenia:0Przecież nie wszyscy mężczyźni są wielcy,a niektórzy twierdzą,że małe jest piękne:) A z innej beczki:wiesz dlaczego ludzie wielcy,są wielcy? -Ponieważ inni stoją przed nimi na kolanach:) Odpowiedz Link Zgłoś
mala_zolza Re: kino:) 25.03.06, 16:36 ja osobiscie tez uwazam ,ze male jest piekne:)nie mam wyjscia;) > A z innej beczki:wiesz dlaczego ludzie wielcy,są wielcy? > -Ponieważ inni stoją przed nimi na kolanach:) wlasnie, wielkosc czlowieka na szczescie nie jest jego miara... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brunetka Re: kino:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.06, 16:29 Zamiast się tłumaczyc lepiej szybko zmień nick, zanim faceci sie zorientuja kim jesteś. Blondi zawsze w cenie, gdybym była blondynką miałabym taki nick. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no...,no...no... Re: kino:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.06, 16:31 No właśnie,ja też!:) nie jestem:( Odpowiedz Link Zgłoś
mala_zolza Re: kino:) 25.03.06, 16:39 przemyslalam sprawe...:) nie zmieniam nicku...lubie swoj nick...:) a to ,ze zolza...no coz..moze znajdzie sie jakis odwazny...:)albo ktos kto uzna to za prowokacje...tak czy siak moze bedzie z kims pogadac:) Odpowiedz Link Zgłoś
khinga A ja mam dwa bilety:)) 25.03.06, 16:35 do kina:) Niestety nie mam czasu,by pójść na filmik:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kawaler Re: kino:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.06, 16:48 a wszystko masz małe ? Odpowiedz Link Zgłoś