apuella 24.05.06, 08:36 czy to para idealna ? :-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
seweryn_makatka Re: on AMOR , ona AMORalna... 24.05.06, 09:24 Na tym padole łez nie ma zadnych tworów doskonałych ! Czyżby zycie jeszcze Cię o tym nie przekonało apuello ?? Hmmm, czy swoim postem przyznajesz się do swej AMORalności ??? :D Odpowiedz Link Zgłoś
analityczka Re: on AMOR , ona AMORalna... 24.05.06, 09:26 Ideały to wytwory naszej wyobraźni więc i niech tam pozostaną:) Odpowiedz Link Zgłoś
apuella Re: on AMOR , ona AMORalna... 24.05.06, 09:43 analityczka napisała: > Ideały to wytwory naszej wyobraźni więc i niech tam pozostaną:) Powiedziałabym raczej,że ideały to potwory trudne okiełznania i trzeba je trzymać silną ręką ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
analityczka Re: on AMOR , ona AMORalna... 24.05.06, 09:46 E tam zaraz potwory:)Każdy zdrowy(prznajmniej odrobinę)na umyśle człowiek potrafi rozgraniczać realia od marzeń:) Odpowiedz Link Zgłoś
apuella Re: on AMOR , ona AMORalna... 24.05.06, 10:27 A ja właśnie dziś jestem tak jakoś oderwana, od realiów życia....:-) Odpowiedz Link Zgłoś
analityczka Re: on AMOR , ona AMORalna... 24.05.06, 10:30 Czyżbyś się zakochała? Odpowiedz Link Zgłoś
apuella Re: on AMOR , ona AMORalna... 24.05.06, 10:35 Na tym etapie,to na razie tylko oczarowanie,jednak może przejść w rozczarowanie (i z tym się liczę),lub rozwinąć.:-) Mimo wszystko nie robię sobie wielkich nadziei,ponieważ tu, cała ta magia jest bardzo ulotna. Odpowiedz Link Zgłoś
analityczka Re: on AMOR , ona AMORalna... 24.05.06, 10:48 Oby było jednak oczarowanie:) Rozczarowanie boli więc warto bronić się przed magią:) Odpowiedz Link Zgłoś
apuella Re: on AMOR , ona AMORalna... 24.05.06, 09:41 A wiesz tak mi się skojarzyło w związku z tą regułą, o której wczoraj wspominałeś.Ale od razu pragnę zaznaczyć, że mnie to nie dotyczy,żebyś mi potem nie zarzucił,iż zwlekam z odpowiedzią :D) Odpowiedz Link Zgłoś
iwanowna Re: on AMOR , ona AMORalna... 24.05.06, 10:08 amoralna? to znaczy lubieżna? wulkan sekaspilu? a on czuły? wrażliwy? To tak jak Czarna Wdowa i jej ofiara, wyciśnie z niego wszystkie soki, a potem? Amant-Amor zginie, przepadnie - przeobrazi się zatwardziałego cynika o mimice Bogarta... Z papierosem w ustach będzie uwodził lalki w pubach... W ramach zemsty na kobiecym gatunku! :) Odpowiedz Link Zgłoś
apuella Re: on AMOR , ona AMORalna... 24.05.06, 10:29 iwanowna napisała: > amoralna? > to znaczy lubieżna? wulkan sekaspilu? > a on czuły? wrażliwy? > > To tak jak Czarna Wdowa i jej ofiara, wyciśnie z niego wszystkie soki, a potem? > > Amant-Amor zginie, przepadnie - przeobrazi się zatwardziałego cynika o mimice > Bogarta... > Z papierosem w ustach będzie uwodził lalki w pubach... W ramach zemsty na > kobiecym gatunku! > :) O ile amoralna nie okaże się modliszką,wtedy amor już nie posiedzi z tym papierosem w pubie ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
zrob-to-teraz droga apuello 24.05.06, 09:29 taka para to najlepsze co mozna sobie wymarzyc!wiem cos o tym :> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lola Re: droga apuello IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.06, 10:54 Oczywiście wszyscy mężczyźni by chcieli żeby JEJ amoralność polegała na nieokiełznanej fantazji erotycznej:)...I oczywiście takich amoralnych im życzę:) Ale uwaga!!! Brak moralności to pojęcie(niestety)bardziej złożone.Nie będę się nad tym głośno zastanawiać jak bardzo,bo wątek w kierunku TAKIEJ amoralności jest całkiem fajny:) On Amor,Ona Amoralna-całkiem niezła impreza:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
domisku_21 Re: on AMOR , ona AMORalna... 24.05.06, 11:23 on amor ona aNORMALNA---przecznosc... Odpowiedz Link Zgłoś
apuella Re: on AMOR , ona AMORalna... 24.05.06, 11:42 aNORMALNYM też się coś od życia należy,czyż nie? Odpowiedz Link Zgłoś