wiarusik 06.07.06, 18:44 Jakie prezenterki telewizji są najsexowniejsze wg Was? Mój typ to Dorotka W. z ''Wiadomości''.Oglądam je tylko dla niej;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wiarusik Re: Ranking prezenterek 06.07.06, 19:06 Nikt nie pisze?Dobra,sam napiszę: -Smokutunowicz Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: Ranking prezenterek 06.07.06, 19:11 Panienka z Teleexpresu mogłaby już iść na rentę:)) Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: Ranking prezenterek 06.07.06, 19:18 Inaczej: która z Pań na forum jest podobna do Wysockiej,hm? Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: Ranking prezenterek 06.07.06, 19:20 Idę stąd.Cosik tu pustawo.Do siebie nie będę gadał. Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: Ranking prezenterek 06.07.06, 19:28 Dzięki stary,toś mie dowartościował! Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: Ranking prezenterek 06.07.06, 19:31 ZAMYKAMY BAR!!! All system down. Odpowiedz Link Zgłoś
duszka2 Re: Ranking prezenterek 07.07.06, 15:56 pani Dorotka niedawno za mąz wyszła;-))) ale ma w sobie coś i nie dziwię sie facetom, jedna z niewielu osób, które nie sa sztucznie miłe Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: Ranking prezenterek 07.07.06, 16:14 Jej mężulo to chyba Shnepf,jak dobrze pamiętam? Starszy od niej o-20 lat!Ma już po 50-tce.Jest dla mnie nadzieja. Jak będę stary,też jeszcze będę mógł:) Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: Ranking prezenterek 07.07.06, 16:37 duszka2 napisała: > pani Dorotka niedawno za mąz wyszła;-))) > ale ma w sobie coś i nie dziwię sie facetom, jedna z niewielu osób, które nie s > a > sztucznie miłe Skąd Wiesz,że nie jest sztucznie miła?Znasz ją może osobiście?.... Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: Ranking prezenterek 07.07.06, 17:19 Jeśli tak,to proszę o namiar,albo powiedz jej żeby wystukała coś na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: Ranking prezenterek 07.07.06, 21:30 Niestety, nie wiem. :-( Serio mówię, bo nie oglądałam TV publicznej od wieków. No tak nie do końca od wieków samej TV - mam ustawione jako startowe "Ale Kino" i na tym poprzestaję. Cały wieczór mi mogą filmy lecieć, które albo robią za tło, albo je oglądam. Czas od czasu przeskakuję na "Discovery" na programy "Z akt FBI" i ichniejszych "Detektywów sądowych". Poza tym nie wiem, co "leci" w TV, bo o aktualiach dowiaduję się z gazet lub netu. I jakoś nie żałuję - mam czas na ciekawe lektury, pisanie i odpoczynek. Szkoda, że nie mogę wziąć udziału w konkursie. A co jest główna jego nagrodą, Wiarusiku? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
grey_5 Re: Ranking prezenterek 07.07.06, 21:32 mnie się podoba Madzia Sakowska z TVN.;)) Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: Ranking prezenterek 07.07.06, 21:42 grey_5 napisał: > mnie się podoba Madzia Sakowska z TVN.;)) Nie kojażę.Możesz ją opisać i w jakich godzinach? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Qrt Re: Ranking prezenterek IP: *.x.INTELINK.pl / *.n.INTELINK.pl 08.07.06, 21:07 TVN24 Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: Ranking prezenterek 07.07.06, 21:40 Prowadzenie ''dobranocki''w telewizji TRWAM;) Najciężej będzie opanować(się ze śmiechu)wszystkie modlitwy różańcowe:)) Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: Ranking prezenterek 07.07.06, 21:54 Hmmm - nagroda wielce atrakcyjna. Tylko mnie do tak szacownej instytucji nie zaproszą, a raczej popędzą i jeszcze wyklną. Przecież ja niewinne dziatki z dobrej drogi sprowadzę, bo niechybnie wdam się w dyskusję t(f)wórczą z niejaką wielce poważaną Madzią (coś mi obiło się o uszy, że to ktoś ciekawy). Nie pamiętam, jak tam jej na nazwisko, ale występując z nią w duecie niechybnie z dobranocki zrobiłby się kabaret. O, mam prezenterkę - marzenie - własnie Madzię. No chyba że ona w tej TV jest kimś innym i nie trafiłam. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: Ranking prezenterek 08.07.06, 20:35 Czy Madzia to nie ta istota podobna ni to do dziewczynki,ni kobiety? Lepiej się z niej nie śmiać bo po sądach będzie włóczyć. HA!Myślałby kto chrześcijanka-powinna nadstawić 2-gi policzek. Taki to katolicyzm toruński.... Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: Ranking prezenterek 08.07.06, 21:00 Już znalazłam info o Madzi. I kajam się - dziewczyna jest w porządku, choć poglady mamy mocno rozbieżne na różne rzeczy. Powiedziała do osoby, która, jak uznał Toruń, że ją obraziła - "wybaczam". A po sądach za obrazę Madzi chce ciagać Rydzyk, nie Madzia. Ciekawy ewenement - osoba, której zajście w programie u Kuby Wojewódzkiego mówi "wybaczam", ale nie wybacza cała reszta. Już strach się bać. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: Ranking prezenterek 08.07.06, 21:17 To sekta,więc to co Madzia mówi nie ma żadnego znaczenia. Pewnie Rydzyk kazał jej tak powiedzieć by zachować pozory. Sam liczy na granty z procesu. Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: Ranking prezenterek 08.07.06, 21:28 Ciekawa jestem, czy Madzia chociaż coś dostanie, czy dalej bedą ja eksploatować, wykorzystując kalectwo. Raczej spodziewam się tego drugiego wariantu. :-( Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: Ranking prezenterek 08.07.06, 21:43 Dostanie-nowy różaniec i miskę ryżu. Może jeszcze podwózkę Maybachem na pielgrzymkę papieża:)) Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: Ranking prezenterek 08.07.06, 21:52 Kurcze blade - nie dawałabym się tak wykorzystywać. To jej kalectwo jest do zoperowania, tylko nie u nas w kraju. Może zamiast dziewczynę wykorzystywać - daliby jej kasę na operację. Ale wtedy mogłoby jej odmienić się i tak chętnie by z Rydzykiem nie przestawała. Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: Ranking prezenterek 08.07.06, 22:04 Może ostatnie co powiem na jej temat(bo nie chcę zobaczyć jak to jest być pozwanym),to to,że trudno będzie wydłużyć jej sylwetkę. Ale gdyby Rydzyk chciał,to zawiózłby ją swym rumajbakiem do Chin.Tam ponoć takie operacje są w modzie:) Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: Ranking prezenterek 08.07.06, 22:08 Boisz się wyrażać własną opinię? Mówić to, co myślisz? A ja dawno temu przestałam się bać i dzieki temu mam grono ludzi, którzy lubią mnie za to i grono ludzi, którzy za mna nie przepadają. Właściwie poprzez to forum i wymianę opinii na nim znalazłam trochę bardzo fajnych Przyjaciół, z którymi potrafimy wspólnie "łowić myszy" humoru, poglądów, opinii. Wrogów tez się dorobiłam, ale nie dbam o to. Gdybym ich nie miała, znaczyłoby to tylko, że jestem nudna osobą, a tak... :-) Ale mi autoreklama wyszła. Swoją drogą, jak sam nie pochwalisz się, to pies z kulawą nogą nie pochwali. ;-D Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: Ranking prezenterek 08.07.06, 22:13 DOBRA,dobra: Uważam,że Lechu i jego brat Yaro to DEBILE! O! . . . . Boże mój litościwy,proszę,nie pozwól by kontrwywiad zapukał do drzwi mych.Amen. Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: Ranking prezenterek 08.07.06, 22:24 Nie tacy debile - dorwali się do władzy. Ale szacunku dla nich nie mam - nie wybrałam tego Pana na prezydenta i uważam, że reprezentuje kraj w sposób godny pogardy. Bo na smiech mi już poczucia humoru braknie. Żenada. :-( Ale, ale - po co o polityce? Może o czymś romantycznym porozmawiajmy. Mi z parku żuki-pancerniki wchodzą do mieszkania? Może to jakaś romantyczna wróżba i nie powinnam ich brać na szufelke i wyrzucać ordynarnie za okno do ich środowiska naturalnego? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: Ranking prezenterek 08.07.06, 22:31 To już prezydent nawet sraczki nie może dostać? Pomyśl tylko-miałby się spotkać z mądrzejszymi,bardziej wpływowymi,wyższymi (wzrostem) MĘŻAMI STANU.Toż to nerwy nisłychane. Tak.Lepiej o czymś romantyczniejszym: Ja te kochane maleństwa pac po głowkach i do kibelka.Taki śliczny aqua park;) Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: Ranking prezenterek 08.07.06, 22:34 Jak ma się mały wzrost, to trzeba mieć charakter lub go sobie wyrobić i wtedy wzrost nie liczy się. No nie mówię o inteligencji. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: Ranking prezenterek 08.07.06, 22:40 No to właśnie oni obaj są na etapie budowy charakteru. Niestety my musimy na to patrzeć. Ciekawe jaka jesteś wysoka? Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: Ranking prezenterek 08.07.06, 22:46 Ja na to poprostu nie patrzę - bo mi się nie chce. Wystarczył mi wygląd Pani Prezydentowej. Owszem, Babcia Bushowa tez nie grzeszyła urodą, ale, na Boga, ubierała się stosownie do wieku - elegancko, wiedząc, że nie reprezentuje siebie, tylko państwo - dbała o to, by buzia była sympatycznie zadbana. Prywatnie mogła nawet w porozciaganym dresie chodzić, ale na wszystkie "oficjałki" była "zrobiona" stosownie. Na tym polega kobiecość, by być stosownie do chwili. Co zaś do ciekawości mojego wzrostu - jestem mała. Mam 170 cm wzrostu, ale nadrabiam to obcasami w moich klapeczkach, szpileczkach, koturnikach. I nawet naumiałam się biegac w tym obuwiu. Myślisz, że katuję siebie? Nic z tych rzeczy - kupuję obuwie bardzo wygodne, tyle, że musze czasu trochę poświęcić, by było odpowiednio do stóp wyprofiliowane. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: Ranking prezenterek 08.07.06, 22:50 170 i mówisz,że mało? Ja jestem tylko o 20cm wyższy od ciebie. Jak założę szpilki to może jeszcze te 3cm;) Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: Ranking prezenterek 08.07.06, 23:03 Jakbym się nie malowała (nie robiła tapety) do pracy to by mnie licealiści podrywali na "zdanie matury" - przerabiałam to i nie jest to miłe, uswiadamiać komuś, że nie ma się -naście lat. Moi petenci i tak na mnie mówią "ta nieduża dziewczynka". Wrrrrr. Obcasy mi pomagają. :-( Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: Ranking prezenterek 08.07.06, 23:21 No cuż,ja też nastu lat nie posiadam. Jeśli nie jest to miłe to poco uświadamiać? Skoro się podoba to co mają do tego lata? Gdyby tak kocury pytały się kotki o wiek...:) Owszem,trzeba uważać na zboczeńców,którzy lubią starsze z zasady. Ja na przykład lubię młodsze,rówieśniczki,starsze ALE,ale-muszą mi się podobać. Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: Ranking prezenterek 08.07.06, 23:26 Lata najpierw nic nie mają do tego, ale potem różnie bywa, niestety. Koty - to jest inna bajka i chyba bardziej ciekawa od ludzkiej. :-) Odpowiedz Link Zgłoś