exman 10.08.06, 21:46 Kiedyś już o to pytałem....kiedy ostatni raz się całowaliście ? Dzisiaj ? Naprawdę ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kamea5 Re: Całujemy się ?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 10.08.06, 22:51 dzisiaj,tak..z moim synem;) w podtekscie,wyczułam ze chce cos wynegocjowac ze mna:) Odpowiedz Link Zgłoś
firenziano Re: Całujemy się ?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 10.08.06, 23:14 kamea5 napisała: > w podtekscie, wyczułam ze chce cos wynegocjowac ze mna :) nowy komputer np. ? znam ten bol :))) dormine bene. Odpowiedz Link Zgłoś
kamea5 Re: Całujemy się ?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 10.08.06, 23:29 nowy laptop juz jest testowany;) tym razem ,nowy obiektyw do aparatu:D juz sie wychorowałes?:) Odpowiedz Link Zgłoś
wesola_kicia Re: Całujemy się ?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 10.08.06, 23:15 w niedziele:P Odpowiedz Link Zgłoś
oktomvre Re: Całujemy się ?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 10.08.06, 23:16 Przecież wiesz, pytasz o tak oczywiste sprawy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kazia Re: Całujemy się ?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.06, 23:21 W sobote....ehh fajno było... Odpowiedz Link Zgłoś
arogancka_agrafka Re: Całujemy się ?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 10.08.06, 23:41 wczoraj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasmina Re: Całujemy się ?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.petrus.com.pl 11.08.06, 20:36 setki razy w moich snach;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
azaheca Re: Całujemy się ?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 11.08.06, 20:48 czy jak sunia ukochana poliże to też się liczy? jeżeli tak,to przed chwilką :-) Odpowiedz Link Zgłoś
duszka2 Re: Całujemy się ?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 11.08.06, 21:00 tak mówi facet gdy chce być pocałowany ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
exman Re: Całujemy się ?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 12.08.06, 13:06 duszko2, a kobieta nie chce być całowana ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gilda Re: Całujemy się ?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.06, 15:27 "A Ty całuj mnie ,to taka piękna gra..." Odpowiedz Link Zgłoś
exman Re: Całujemy się ?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 12.08.06, 19:14 Gilda, rób to bardzo wolno...o tak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gilda Re: Całujemy się ?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.06, 19:44 Przecież wiesz,że jestem smakoszem wyjątkowych chwil... Pocałunek zaczyna się w momencie ,kiedy spotkają się nasze oczy.Jeszcze tyle rozkoszy w drodze do spotkania ust...Nim przymknę oczy,przeżyję milion uderzeń serca,a każde z nich przyprawi mnie o zawrót głowy... Odpowiedz Link Zgłoś
exman Re: Całujemy się ?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 12.08.06, 19:47 W zasadzie już mnie zabiłaś...zabijaj mnie jeszcze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gilda Re: Całujemy się ?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.06, 19:57 Jeśli rozkosz jest umieraniem...umrę razem z Tobą. Odpowiedz Link Zgłoś
duszka2 Re: Całujemy się ?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 12.08.06, 20:50 kobieta pewnie, ze chce, ale może inaczej mówi, że chce...;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: E. Re: Całujemy się ?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.06, 17:10 Tydzień temu.... jak to dawno było E. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: she herself 19 :] Re: Całujemy się ?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 12.08.06, 19:01 NIGDY Odpowiedz Link Zgłoś
ladyx do M... 12.08.06, 19:49 Twój pocałunek spojrzenie uśmiech czuły dotyk stopiły lód mojego serca... P.S. Dzisiaj Odpowiedz Link Zgłoś
exman Re: do M... 12.08.06, 20:02 Pocałunek jest tylko przewodnikiem naszych uczuć i emocji. Rany, i ty, Ladyx , sie odezwałaś, rany, jak miło Odpowiedz Link Zgłoś
exman Re: do M... 12.08.06, 21:13 Może to głupie ale całuję Cię...cholera, myślałem że załoga odjechała. Odpowiedz Link Zgłoś
ladyx Re: do M... 12.08.06, 22:51 głupie ? nie. ale puść już proszę moją dłoń. Nie mogę dłużej zostać. czołem Panie Kapitanie :) Odpowiedz Link Zgłoś
duszka2 Re: Całujemy się ?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 12.08.06, 21:16 a kiedy ostatni raz usmiechaliście się? Jak czytam ten watek ;-)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
exman Re: Całujemy się ?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 12.08.06, 21:21 e Dzisiaj, szedłem na na rynek, śłońce świeciło, miałem takaa fazę Odpowiedz Link Zgłoś
duszka2 Re: Całujemy się ?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 12.08.06, 21:24 e to dawno... fazy księżyca wywołuja raczej wycie... Odpowiedz Link Zgłoś
tygryska_28 Re: Całujemy się ?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 12.08.06, 21:24 Dzisiaj... Po dość długim "poście" ;)) Ale to chyba nie było i nie będzie to... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lola To dobry pomysł:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.06, 13:14 "Gdy pochylisz nade mną twe usta pocałunkami nabrzmiałe usta moje ulecą,jak dwa skrzydełka ze strachu białe- krew moja się zerwie,aby uciekać daleko,daleko, i o twarz mi uderzy płonącą czerwoną rzeką. Oczy moje,które pod wzrokiem twym słodkim się niebią, oczy moje umrą,a powieki je cicho pogrzebią. Pierś moja w objęciu twej ręki stopi się jakby śnieg, i cała zniknę jak obłok,na którym za mocno wicher legł." (Pawlikowska-Jasnorzewska) Odpowiedz Link Zgłoś
madalato Re: Całujemy się ?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 13.08.06, 22:04 5 minut temu :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
kobietabezserca Re: Całujemy się ?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 13.08.06, 22:39 od tego waszego ciaglego calowania to zalamanie aury nastapilo pada pada a nawet leje jak z cebra! prosze na moment chociaz calowaniu stop!!! od srody niech pada! a Wy sie calujcie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muminek Re: Całujemy się ?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.06, 23:20 5 min.temu i już relacjonujesz to na forum.O to musiał być rooomantyczny pocałunek.Po wszystkim tak szybko przytomniejesz??? Odpowiedz Link Zgłoś