Dodaj do ulubionych

partnerka na wesele Łódź

11.08.06, 14:11
Bycie singlem przestaje być fajne w dniu otrzymania zaproszenia na wesele :)
więc , jak w topicu, poszukiwana partnerka na wesele , miła , atrakcyjna,
elegancka , dla mojej skromnej osoby. Mam 35 lat , jestem wysoki,
przystojny , staram się dobrze ubierać i ładnie pachnieć . Aha , przydałaby
sie pomocna rada przy paru zakupach :)
Obserwuj wątek
    • piotr_321 Re: partnerka na wesele Łódź 11.08.06, 14:16
      Kupujesz nowy czerwony samochod ? ;)
      • menk.a Re: partnerka na wesele Łódź 11.08.06, 14:44
        Piotr321 nie psuj koledze zabawy;))))
        • paskalll ale on mi nie psuje 11.08.06, 14:46
          wręcz przeciwnie, już mam nowy czerwony samochód, kurcze, nie wszyscy tutaj to
          biedni sfrustrowani studenci ;)
          • piotr_321 Re: ale on mi nie psuje 11.08.06, 15:16
            A masz fajoskom komorkem takze ? ;)
            • paskalll Re: ale on mi nie psuje 11.08.06, 16:02
              Niestety muszę Cię rozczarować, komórkę mam bardzo kiepską, nie można nawet
              piwa oworzyć
              • azaheca Re: ale on mi nie psuje 11.08.06, 16:46
                Piotrusiu,za wcześnie Cię pochwaliłam,znów robisz się nieznośny ;-)
                • white.falcon Re: ale on mi nie psuje 11.08.06, 17:52
                  Jak to Piotruś Pan - sam nie "am" i innemu nie dam. Forumowy szczeniaczek
                  ogrodnika jednym słowem. ;-) A Ty, Autorze, nie zniechęcaj się, tylko zamiast
                  siedzieć i czekać na gwiazdke z nieba - sam rozejrzyj się po forum, bo
                  dziewczyn tu całkiem sporo i to bardzo sympatycznych. :-)
                  • paskalll Czytam i nie wierze 11.08.06, 17:58
                    ... że można napisać tak poprostu.. na temat... i miło . Dziękuję
                    • white.falcon Czemu nie wierzysz? 11.08.06, 19:45
                      Dziękuję za miłe zdanie na temat mojej wypowiedzi. Wracając do Twojej - jak w
                      tytule. Wystarczy rozejrzeć się, popisać z ludźmi, poczytać historię pisania
                      forumowego osób (od tego jest wyszukiwarka), zerknąć w wizytówki (te
                      uśmiechnięte maciupkie słoneczka przy niektórych nickach), założyć swoją, by
                      ludzie wpisywali się do książki gości. Po jakims czasie już się zna ludzi z ich
                      wpisów, niektórzy zaprzyjaźniają się, spotykają się w realu.

Jakiś czas temu byłam wraz z forumową koleżanką na ślubie kolegi z tego forum.
                      Możesz wpisać do wyszukiwarki nasz wspólny - załozony z tej okazji nick -
                      analityczko-white.falcon i poczytac o uroczystości. Wiele się dzieje na forum i
                      jest to, moim zdaniem, dobre miejsce nie tylko znalezienia towarzystwa na ślub,
                      ale też nawiązania kontaktów poza swoją pracą, czy miejscem zamieszkania. W
                      mojej opinii, pozwala to na poszerzenie horyzontów myślowych, wyjście poza
                      swoje środowisko. Ciekawa sprawa. :-)
    • Gość: mila Re: partnerka na wesele Łódź IP: *.chello.pl 11.08.06, 21:35
      witaj,napisalam na maila gazetowego:)
    • analityczka Re: partnerka na wesele Łódź 13.08.06, 12:45
      Na wesele bym w sumie poszła,ale cholercia ja aż taka atrakcyjna to nie jestem:)
      Cała reszta opisu ok:)No cóż...trudno:)
      A tak z innej beczki-witam wszystkich po powrocie z urlopu:)
      • wredna.suka Ja jestem z Łodzi... ale chyba sie nie piszę... 13.08.06, 13:28

• iwona-32 Re: partnerka na wesele Łódź 13.08.06, 22:53
      Ja też zostałam ostatnio zaproszona na wesele - na zaproszeniu dopisek "z osobą towarzyszącą"- a założę się, że już policzyli mnie jako sztuk 1. Co gorsza chyba mają rację! Przyzwyczaili się! Moja metoda - wystapić solo i udawać głównie przed samą sobą, że świetnie się bawię. Ale Tobie życzę owocnych poszukiwań.Pozdrawiam!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka