Dodaj do ulubionych

nudzi mi się....

IP: *.icpnet.pl 20.08.06, 23:32
Jak mops sie nudzę, rozglądam się po necie, ale żadnego porządnego znależć nie
mogę... Pouciekało to wszystko, pochowało się....
Zatem ogłoszenie 37-latka młodo wygladająca nie ma co robic wieczorami, nie
szuka seksu, a fajnych znajomośći. Niczego nie oczekuje, ale też nie wyklucza...
Co wy na to Panowie?
Obserwuj wątek
    • konrado80 Re: nudzi mi się.... 20.08.06, 23:37
      a to szukasz jednego czy kilku? :))
    • Gość: słoneczko Re: nudzi mi się.... IP: *.icpnet.pl 20.08.06, 23:45
      No jednego, ale konkretnego ;) Ale apaluję do wszystkich coś przeciez sensownego
      wybrać muszę no nie? ;))))
      • konrado80 Re: nudzi mi się.... 20.08.06, 23:48
        no tak, wiec rozumiem ze oglaszasz casting? :))
        • Gość: słoneczko Re: nudzi mi się.... IP: *.icpnet.pl 20.08.06, 23:51
          fotek to tu nie widzę ;) Ale podpuszczam i sprawdzam inteligencję słowa pisanego
          potencjalnego "kandydata" ;)))
          • konrado80 Re: nudzi mi się.... 20.08.06, 23:52
            no u Ciebie fotki ja nie widze, ale jak sie rozgladniesz to sa osoby ktore
            swoje maja :)) zreszta zawsze mozesz poprosic ;))
            • Gość: słoneczko Re: nudzi mi się.... IP: *.icpnet.pl 20.08.06, 23:53
              fiu fiu, a wpadłam tu całkiem przypadkiem ;)
              • konrado80 Re: nudzi mi się.... 20.08.06, 23:55
                i co, znalazlas juz kandydata?? ;))
                • Gość: słoneczko Re: nudzi mi się.... IP: *.icpnet.pl 20.08.06, 23:59
                  nie :( gdzie mam niby szukać ????
                  • konrado80 Re: nudzi mi się.... 21.08.06, 00:01
                    myslalem ze siakis sie odezwal juz
                    a szukac to mozesz wszedzie, w koncu nie jest nigdzie napisane ze mozesz szukac
                    tylko w jednym miejscu
                    • Gość: słoneczko Re: nudzi mi się.... IP: *.icpnet.pl 21.08.06, 00:03
                      Szczerze mówiąc to wolałabym być znaleziona, aniżeli sama szukać ;))
                      Ale na takiej bezczynności to dobiłabym pewnie 60 ;)))
                      • konrado80 Re: nudzi mi się.... 21.08.06, 00:06
                        kazdy by tak wolal :))
                        ale czasem treba wziasc sprawy w swoje rece
                        wiec nie poddawaj sie i do dziela ;)
                        • Gość: słoneczko Re: nudzi mi się.... IP: *.icpnet.pl 21.08.06, 00:10
                          jak widzisz działam oczy błyszczą, ślina leci z kącika warg zalewa klawiaturę,
                          place spocone nie trafiają w klawisze bo oto..... odezwał się pierwszy
                          egzemplarz ;))))) Tak na poważnie jakos nie mam przekonania do internetowego
                          poznawania ludzi, ale co tam raz się zyje ;))))
                          • Gość: kobietabezserca Re: nudzi mi się.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.06, 00:12
                            i bedzie sie dzialo???:DDDDD
                            tak sie wcielam ... bo poburzowo naburzowana jestem!
                            P.s konrado blog kontunuujesz?
                            • Gość: słoneczko Re: nudzi mi się.... IP: *.icpnet.pl 21.08.06, 00:14
                              no i proszę robi się gwarno ;)
                              • Gość: kobietabezserca Re: nudzi mi się.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.06, 00:15
                                ja sie tylko raz odezwalam .. cichusio i milcze juz!:))))
                            • konrado80 Re: nudzi mi się.... 21.08.06, 00:17
                              moze jutro cos dopisze, bo ostatnio nie mialem weny
                              a teraz probuje sie pakowac, ale przez te nasze sluzby celne na okeciu musze
                              wszystko zmiescic do jednej walizki, ale cos cienko to widze :(
                              • Gość: kobietabezserca Re: nudzi mi się.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.06, 00:21
                                ostre nawet te bezpieczne - pamietaj nie w podreczny! bo zarekwiruja!:)
                                • konrado80 Re: nudzi mi się.... 21.08.06, 00:23
                                  chyba juz spiacy jestem, bo nie zrozumialem co masz na mysli :)
                          • konrado80 Re: nudzi mi się.... 21.08.06, 00:15
                            to jak sie odezwal, to teraz nie pozwol jemu uciec :)
                            w necie mozna poznac takich samych ludzi co na ulicy, w koncu to sa ci sami
                            ludzie, wiec miejsce jak kazde inne zeby kogos poznac
                            oczywiscie bywaja i przypadki, ale w realu tez mozna roznych ludzi spotkac
                            • Gość: słoneczko Re: nudzi mi się.... IP: *.icpnet.pl 21.08.06, 00:18
                              hmmm to ci dopiero intrygujące zadanie ... teraz pytanie czy sił starczy mi na
                              nie??? ;))))))
                              "ten co się odezwał" a skąd jesteś jesli można prosic o zaspokojenie mojej
                              ciekawości?
                              • Gość: słoneczko Re: nudzi mi się.... IP: *.icpnet.pl 21.08.06, 00:20
                                a juz czytam, że odlatuje LOTEM toć to jakis ptaszek tylko na lato u nas zagościł?
                                • konrado80 Re: nudzi mi się.... 21.08.06, 00:21
                                  raczej tylko na kilka dni, ech troche za krotko...
                              • konrado80 Re: nudzi mi się.... 21.08.06, 00:20
                                hehe :) wszystko jest w mojej wizytowce, czyli pod nickiem
                                do godz 6:30 jeszcze z Warszawy, a od 9 juz z Londynu ;)
                                • Gość: słoneczko Re: nudzi mi się.... IP: *.icpnet.pl 21.08.06, 00:23
                                  no to przyjdzie mi nocą szperac po wizytówkach ptaszków odlatujących hahahaha
                                  • konrado80 Re: nudzi mi się.... 21.08.06, 00:25
                                    takie zycie :P
                                    ale i tak troszke za mlody jak dla Ciebie...
                                    • Gość: słoneczko Re: nudzi mi się.... IP: *.icpnet.pl 21.08.06, 00:26
                                      wrrrrrr no ładne rzeczy ;(( ja to mam szczęście zezowate
                                      • konrado80 Re: nudzi mi się.... 21.08.06, 00:29
                                        ale nie ma sie co smutkac, nie ja to inny ;)
                                        a jak chcesz pogadac, to odezwij sie na gg

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka