her_bat_nick 21.08.06, 09:13 niech mnie ktoś walnie :) obudzić się nie mogę a już 2 godziny w pracy jestem, nawet kawa nie skutkuje gumowy mlotek w szufladzie powinenem mieć i aplikować sobie co jakiś czas lekarstwo na przebudzenie :D Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
arogancka_agrafka Re: prośba 21.08.06, 09:21 Poczułeś coś? przyłożyłam dosyć mocno :) Odpowiedz Link Zgłoś
arogancka_agrafka Re: prośba 21.08.06, 09:53 rzeczywiście za mocno....coś się poprzestawiało.. Odpowiedz Link Zgłoś
tini30 Re: prośba 21.08.06, 09:57 her_bat_nick napisał: > niech mnie ktoś walnie :) > obudzić się nie mogę a już 2 godziny w pracy jestem, nawet kawa nie skutkuje > > gumowy mlotek w szufladzie powinenem mieć > i aplikować sobie co jakiś czas lekarstwo na przebudzenie :D Pomagam, uwaaga! --------------JESTES DURNIEM------------------- obudzony? :)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
her_bat_nick Re: prośba 21.08.06, 10:13 miało być - "walnąć" a Ty mi tak pojechałeś z tym DURNIEM;( moze i nim jestem ale zawsze trzymałem to w ukryciu ... a teraz dowiedziało się o tym tyle osób :/ normalnie dzięki.. serdeczne.. agrafka :) walnij mnie teraz siekierką tak na pół ;( Odpowiedz Link Zgłoś
tini30 Re: prośba 21.08.06, 10:24 Dobrze ze zareagowales, znaczy sie jestes zdrowy inormalny:) Przepraszam, nie chcialam urazic tylko obudzic:)) Odpowiedz Link Zgłoś
her_bat_nick Re: prośba 21.08.06, 10:32 na domiar wszystkiego napisałaś "nie chciałam"!!! z rąk faceta taką potwarz przyjąć to nic szczególnego ale od kobiety? nie wiem czy się otrząsnę z tego kiedykolwiek Odpowiedz Link Zgłoś
tini30 Re: prośba 21.08.06, 10:37 Nie jecz, jutro juz zapomnisz o tym incydencie, a wiec glowa do gory, jeszcze Ci ktoras pokocha i do wesela rana sie zagoi:)) Odpowiedz Link Zgłoś
her_bat_nick Re: prośba 21.08.06, 10:42 tini30 napisała: > Nie jecz, jutro juz zapomnisz o tym incydencie, a wiec glowa do gory, jeszcze C > i > ktoras pokocha i do wesela rana sie zagoi:)) taa i jeszcze mi źle życzy ;(( czas pracować chyba. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
tini30 Re: prośba 21.08.06, 10:47 Widzisz jak Ci to pomoglam, nawet pracowac Ci sie zachcialo! bye bye:) Odpowiedz Link Zgłoś
arogancka_agrafka Re: prośba 21.08.06, 11:58 her_bat_nick napisał: > miało być - "walnąć" > > a Ty mi tak pojechałeś z tym DURNIEM;( > > moze i nim jestem ale zawsze trzymałem to w ukryciu > ... a teraz dowiedziało się o tym tyle osób :/ > normalnie > dzięki.. > serdeczne.. > > agrafka :) > walnij mnie teraz siekierką > > tak na pół ;( Nie jestem zwolenniczką tak drastycznych rozwiązań :) Odpowiedz Link Zgłoś
larix31 Re: prośba 21.08.06, 10:50 ...Herbatniku...tak na pocieszenie Ci powiem, że nie jesteś sam. Ja to chyba przez dwa dni do siebie nie dojdę po sobotnio-niedzielnym weselisku...a szczególnie mam wielki ból między uszami...ale mnie proszę nie walcie po głowie, bo przelot much to dla mnie huk odrzutowca... Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
tini30 Re: prośba 21.08.06, 10:53 larix31 napisał: > ...Herbatniku...tak na pocieszenie Ci powiem, że nie jesteś sam. Ja to chyba > przez dwa dni do siebie nie dojdę po sobotnio-niedzielnym weselisku...a > szczególnie mam wielki ból między uszami...ale mnie proszę nie walcie po > głowie, bo przelot much to dla mnie huk odrzutowca... > Pozdrawiam. Tobie to juz tylko cicha komorka na koncu korytarza pomoze:)) Odpowiedz Link Zgłoś