Dodaj do ulubionych

Chcę się zakochać......................... .......!

IP: 62.121.129.* 23.08.06, 14:59
W mężczyźnie albo kobiecie z tego Forum.

Ktoś chętny???
Obserwuj wątek
    • wiarusik Re: Chcę się zakochać......................... .. 23.08.06, 15:14
      A co to za wirtualny bisexualizm??? :)))
      • tygryska_28 Re: Chcę się zakochać......................... . 23.08.06, 15:16
        Fuj...
        Żeby życie miało smaczek raz dziewczynka raz chłopaczek??!! Fe...
        • wiarusik Re: Chcę się zakochać......................... 23.08.06, 15:20
          Jeśli to kobieta założyła ten temat to ok.
          Jeśli facet-brrrr...zgroza!
          • Gość: YA Co to za wybrzydzanie???????! IP: 62.121.129.* 23.08.06, 15:34
            Miłość to miłość, do tego romantyczna będzie! Brać jak jest, bo zaraz mi się
            chęci skończą i zostaniecie z niczym.
            • wiarusik Re: Co to za wybrzydzanie???????! 23.08.06, 15:36
              Kobieta czy facet?GADAJ!I to już!
              • Gość: YA Re: Co to za wybrzydzanie???????! IP: 62.121.129.* 23.08.06, 15:38
                Twoja najmilsza stokrotka...
              • wiarusik Re: Co to za wybrzydzanie???????! 23.08.06, 15:38
                Dobra,już wiem.
                Błech...:P
                Czuję się jakbym pocałował faceta...:(
                • Gość: YA Re: Co to za wybrzydzanie???????! IP: 62.121.129.* 23.08.06, 15:39
                  Marzenka jestem... Dlaczego jesteś taki okrutny, jak ja Cię tu przyszłam kochac
                  na zabój!.... Ach dlaczego!?? chlip..
                  • wiarusik Re: Co to za wybrzydzanie???????! 23.08.06, 15:41
                    Raz Marzenka,a raz Tomcio.Może ty SHEMALE jesteś?
                    • Gość: YA Re: Co to za wybrzydzanie???????! IP: 62.121.129.* 23.08.06, 15:46
                      Ty się nie zastanawiaj nad nieistotnymi bzdetami jak tu miłość rozkwitać zaczyna
                      coraz intensywniej, pączkować niczym kwiat wiosenny, pachnieć niby lawenda po
                      deszczu, przyciagać nas do siebie jak dzika róża pszczoły, nabierać barw niczym
                      słońcem budzony świt...! Ach, jak pięknie nam się zakochiwać!!
                      • wiarusik Re: Co to za wybrzydzanie???????! 23.08.06, 15:50
                        No dobra,a jak już się w tobie zakocham i zechcę coś więcej to jak z tym
                        będzie?
                        • Gość: YA Re: Co to za wybrzydzanie???????! IP: 62.121.129.* 23.08.06, 15:52
                          Marzenka da rady! Nic się nie bój!
                          • wiarusik Re: Co to za wybrzydzanie???????! 23.08.06, 15:54
                            Nie wiem tylko czy ja dam?
                            • Gość: YA Re: Co to za wybrzydzanie???????! IP: 62.121.129.* 23.08.06, 15:57
                              Ach. bądź mężczyzną! Porwij mnie, zdobądź, przytul swymi silnymi ramionami,
                              zawalcz...! Tego pragnę... jakem Marzenka. Nie wahaj si.ę, nie studź mego
                              zapału, nie wystawiaj na rozterek wiele.... niech to będzie nasze wspólne
                              szaleństwo i wesele!
                              • wiarusik Re: Co to za wybrzydzanie???????! 23.08.06, 16:01
                                Dobra,masz margarynę?
                                • Gość: YA Re: Co to za wybrzydzanie???????! IP: 62.121.129.* 23.08.06, 16:02
                                  Upieczemy razem tort??
                                  • wiarusik Re: Co to za wybrzydzanie???????! 23.08.06, 16:06
                                    Zakręcę ci taką makutrę,że tort to mało powiedziane:))))
                                    • Gość: YA Re: Co to za wybrzydzanie???????! IP: 62.121.129.* 23.08.06, 16:06
                                      O słodyczy Ty moja, kręć, kręć ze mną co tylko chcesz. O , le!
                • asskela Re: Co to za wybrzydzanie???????! 23.08.06, 15:43
                  co ty taki wybredny po wakacjach?
                  • wiarusik Re: Co to za wybrzydzanie???????! 23.08.06, 15:45
                    A całowałaś kiedy faceta?
                    Jeśli tak to chyba wiesz jaka to ochyda:)))
                    • asskela Re: Co to za wybrzydzanie???????! 23.08.06, 15:46
                      osobiście wolalabym faceta niż kobietę - choć to ponoć nie modne już dzisiaj
                      • wiarusik Re: Co to za wybrzydzanie???????! 23.08.06, 15:48
                        Dziwna jesteś...ja wolę na odwrót:)))
                        • Gość: YA Re: Co to za wybrzydzanie???????! IP: 62.121.129.* 23.08.06, 15:49
                          To się zamieńcie miejscami i problem z głowy.

A teraz bierzcie się za kochanie. Oczywiście mnie.
                          • asskela Re: Co to za wybrzydzanie???????! 23.08.06, 15:50
                            jak dla mnie zbyt zaborczy jesteś...
                            • Gość: YA Re: Co to za wybrzydzanie???????! IP: 62.121.129.* 23.08.06, 15:52
                              Jak znajdę kilku miłych to Ci jednego odstąpię. OK? Ja się lubię dzielić. Chyba,
                              że wolisz dziewczynkę?
                              • asskela Re: Co to za wybrzydzanie???????! 23.08.06, 15:53
                                biłam się z żądzami trochę i jednak wolę faceta
                                • Gość: YA Re: Co to za wybrzydzanie???????! IP: 62.121.129.* 23.08.06, 16:03
                                  No dobra. Poderwe któregoś dla Ciebie. Tylko widzisz- wybór nieduży na razie...
                                  • asskela Re: Co to za wybrzydzanie???????! 23.08.06, 16:06
                                    dobra, żeby był inteligentny,wysoki, uśmiechnięty(znaczy bz ubytków w
                                    szczęce),dowcipny, taktowny,lubił tańczyć, jeść ziemniaki z ogniska, chodzić po
                                    górach, nurkować, szybko prowadzić samochód (no chyba że akurat bym usnęła)
                                    coś pominęłam?
                                    • Gość: YA Re: Co to za wybrzydzanie???????! IP: 62.121.129.* 23.08.06, 16:09
                                      Nie ma sprawy, w internecie to Ci takie ciacha znajdę, że oniemiejesz z
                                      wrażenia. Może być nawet w prostej lini hrabia Zapolski.
                                      Ale ostrzegam- zechcesz się z nim przenieść do reala- to już radź sobie sama !;)))
                                      • asskela Re: Co to za wybrzydzanie???????! 23.08.06, 16:13
                                        a myśałam że to z dostawą do domu ....
                                        • Gość: YA Re: Co to za wybrzydzanie???????! IP: 62.121.129.* 23.08.06, 16:15
                                          To tylko za wczesniejszym zaliczeniem pocztowym.
                                          • asskela Re: Co to za wybrzydzanie???????! 23.08.06, 16:18
                                            zaliczeniem hm czego?
                                            • Gość: YA Re: Co to za wybrzydzanie???????! IP: 62.121.129.* 23.08.06, 16:20
                                              Wszystkie dziewczynki w Twoim wieku już wiedzą co się zalicza! Nie kryguj się tak :)
                                              • asskela Re: Co to za wybrzydzanie???????! 23.08.06, 16:21
                                                ale ja monogamistką jestem
                                                HELP
                                                • Gość: YA Re: Co to za wybrzydzanie???????! IP: 62.121.129.* 23.08.06, 16:22
                                                  Nie mówie przecież żeby hurtem zaliczać ale detalicznie!
                                                  • asskela Re: Co to za wybrzydzanie???????! 23.08.06, 16:26
                                                    zapomnj,chesz całkiem pogrzebać swoje szanse u wiaruska?
                                                    uraruję cię od tego i nie będę z tobą flirtować a już na pewno zaliczać
                                                  • Gość: YA Re: Co to za wybrzydzanie???????! IP: 62.121.129.* 23.08.06, 16:29
                                                    Buuuuuuu... nikt mnie nie kooooochaaa!
                          • wiarusik Re: Co to za wybrzydzanie???????! 23.08.06, 15:54
                            GRUPEN SEX???
                            Niestety to nie z mojej bajki.Ja jestem raczej z tych jeleni na rykowisku.
                            • asskela Re: Co to za wybrzydzanie???????! 23.08.06, 15:54
                              faceta ! - sztuk jeden
                            • Gość: YA Re: Co to za wybrzydzanie???????! IP: 62.121.129.* 23.08.06, 15:55
                              jeleń który dużo ryczy to... ee.. mało daje. Zmień się póki czas.
                              • asskela Re: Co to za wybrzydzanie???????! 23.08.06, 15:56
                                zostaw go, nie wiedzisz że jest po traumatycznych przeżyciach ?
                                • Gość: YA Re: Co to za wybrzydzanie???????! IP: 62.121.129.* 23.08.06, 15:58
                                  Nie widze. Nie opuszczę najmilszego nawet w złych momentach.., będę z nim zawsze
                                  i wszędzie, będa go wspierwć gdy mu źle.
                                  • asskela Re: Co to za wybrzydzanie???????! 23.08.06, 16:08
                                    no ciekawe czy wiarusek się oprze ...
                                    • Gość: YA Re: Co to za wybrzydzanie???????! IP: 62.121.129.* 23.08.06, 16:10
                                      Hemm.. akcja ma byc w kuchni z makutrą. Ale nie wiem jeszcze jak mieszka, więc
                                      też nie wiem jak...się... oprze.
                                      • asskela Re: Co to za wybrzydzanie???????! 23.08.06, 16:14
                                        znaczy czy o stół czy o ścianę ?
                                        matko , to się porobiło
                                        • Gość: YA Re: Co to za wybrzydzanie???????! IP: 62.121.129.* 23.08.06, 16:16
                                          Byle to nie zlemozmywak a co najmniej zmywarka!
                        • asskela Re: Co to za wybrzydzanie???????! 23.08.06, 15:49
                          aż tak źle ci było, pchał łapę pod bluzeczkę?
                          hi hi
                          • wiarusik Re: Co to za wybrzydzanie???????! 23.08.06, 15:59
                            Było blisko...
                            Mam taką gębę,że niektórzy wolą patrzyć na mnie niż na niektóre dziewczyny.
                            Głupio to wychodzi.Przez to nigdy nie miałem prawdziwego kolegi bo mnie
                            takie zachowanie z lekka brzydzi.Jak każdego faceta.
                            • asskela Re: Co to za wybrzydzanie???????! 23.08.06, 16:03
                              od przdszkola się do ciebie dobierają?
                              • wiarusik Re: Co to za wybrzydzanie???????! 23.08.06, 16:07
                                Nie daję się dobierać,ale tak,jest tak odkąd pamiętam.
                                • asskela Re: Co to za wybrzydzanie???????! 23.08.06, 16:12
                                  teraz zauważyłam że z YA tort wspólnie kręcić zamierzasz...po co było się tak
                                  krygować? wiadomo - różne rzeczy się zdarzyć mogą jak czworo rąk skęconych przy
                                  jednej makutrze...
                                  • wiarusik Re: Co to za wybrzydzanie???????! 23.08.06, 16:15
                                    Ależ nie...he he...
                                    Ja słodkości już nie tak jak kiedyś...;))
                                    Wolę z ładną dziewczyną tą makutrę...
                                    • Gość: YA Re: Co to za wybrzydzanie???????! IP: 62.121.129.* 23.08.06, 16:17
                                      Dzień dybry... Ładna Marzenka.
                                      • wiarusik Re: Co to za wybrzydzanie???????! 23.08.06, 16:21
                                        Już cię nie chcę!
                                        Zdradzasz mnie z Piotrkiem.I nawet się nie kryjecie.W tym samym temacie
                                        sobie miłość wyznajecie.A fe...
                                        • Gość: YA Re: Co to za wybrzydzanie???????! IP: 62.121.129.* 23.08.06, 16:24
                                          No coś Ty najmilejszy... W życiu tamtego z dołu na oczy nie widziałam... Tylko
                                          Ty się dla mnie liczysz, nie bądź dla mnie taki srogi.. tylko mnie kochaj!
                                          • wiarusik Re: Co to za wybrzydzanie???????! 23.08.06, 16:28
                                            Nie słodź,nie słodź.
                                            Swoje wiem.
                                            • Gość: YA Re: Co to za wybrzydzanie???????! IP: 62.121.129.* 23.08.06, 16:31
                                              Nie patrz na mnie przez pryzmat innych złych kobiet, wiesz że dla Ciebie będę
                                              najlepsza w świecie, i jedyna a Tyś jedyny mój!
                                              • asskela Re: Co to za wybrzydzanie???????! 23.08.06, 16:32
                                                jakieś wycieczki?
                                                • Gość: YA Re: Co to za wybrzydzanie???????! IP: 62.121.129.* 23.08.06, 16:33
                                                  Kto zaprasza i dokąd?
                                                  • asskela Re: Co to za wybrzydzanie???????! 23.08.06, 16:37
                                                    osobiste a'propos złych kobiet
                                                    ty to hermafrodytą jesteś bo gubię się w twoich romansach
                                                  • Gość: YA Re: Co to za wybrzydzanie???????! IP: 62.121.129.* 23.08.06, 16:44
                                                    Kiedy on od razu mi nie wierzy to juz musiła mieć złe doświadczenia, że taki
                                                    uprzedzony jak jeszcze mu nic nie zrobiłam.. Ale chyba nie z Tobą te jego
                                                    doświadczenia??
                                                    Dalej nikt mnie nie kocha to co mam robiiiiićć!?
                                                  • asskela Re: Co to za wybrzydzanie???????! 23.08.06, 16:45
                                                    ja jestem słodka i kochana i nikogo nie uprzedzam
                                                  • Gość: YA Re: Co to za wybrzydzanie???????! IP: 62.121.129.* 23.08.06, 16:47
                                                    Znaczy dajesz mi fory!
                                                  • asskela Re: Co to za wybrzydzanie???????! 23.08.06, 16:49
                                                    przecież widzę że jesteś zdesperowany / a
                                                  • Gość: YA Re: Co to za wybrzydzanie???????! IP: 62.121.129.* 23.08.06, 16:52
                                                    Wszyscy dziś tacy romantyczni byli, ze na gwałt warto było z okazji skorzystać.
                                                    Ale jak widać efekty mini mini...
                                                  • asskela Re: Co to za wybrzydzanie???????! 23.08.06, 16:55
                                                    może trzebabyło się zalogować, kto wie co wtedy wpadłoby do skrzyneczki
                                                  • Gość: YA Re: Co to za wybrzydzanie???????! IP: 62.121.129.* 23.08.06, 16:56
                                                    Wirusy??
                                                  • Gość: YA Re: Co to za wybrzydzanie???????! IP: 62.121.129.* 23.08.06, 16:57
                                                    Uciekam. Dzięki za towarzystwo.:)
    • piotr_321 Re: Chcę się zakochać......................... .. 23.08.06, 15:33
      We mnie mozesz, ale nie licz na moja wzajemnosc ;)
      • Gość: YA Re: Chcę się zakochać......................... . IP: 62.121.129.* 23.08.06, 15:36
        Piotrusiu dla Ciebie wszystko. Na zawsze twój misiu- Tomcio. (Od zawsze czułem,
        że mi nie odmówisz...)
        • piotr_321 Re: Chcę się zakochać......................... 23.08.06, 15:42
          Gość portalu: YA napisał(a):

> Piotrusiu dla Ciebie wszystko. Na zawsze twój misiu- Tomcio. (Od zawsze
          czułem,
          > że mi nie odmówisz...)

Dobrze Tomicio - Marzenko :) Znaj moja dobroc :DDD
          • sweetchocolate Re: Chcę się zakochać......................... 23.08.06, 15:47
            że tak powiem fiu fiu ;)
            • piotr_321 Re: Chcę się zakochać......................... 23.08.06, 15:48
              sweetchocolate napisała:

> że tak powiem fiu fiu ;)

Co tak sie zdziwilas ? ;) Trzeba pomoc potrzebujacym ;)
              • sweetchocolate Re: Chcę się zakochać......................... 23.08.06, 15:51
                Nakarmić, napoić ;)
                Cześc Piotr, bom coś z Tobą dzisiaj nie gadała ;)
                • piotr_321 Re: Chcę się zakochać......................... 23.08.06, 15:57
                  I ugoscic ;)
                  Czesc My Sweet :) Zapodzialas sie dzis sie na dobre ;)
                  • sweetchocolate Re: Chcę się zakochać......................... 23.08.06, 16:04
                    i utulić ;)
                    Od razu zapodziałam. Byłam ale w innym wątku niż Ty. Ale fakt, spóźniłam się
                    dzisiaj, bo ciężko pracowałam :)
                    • piotr_321 Re: Chcę się zakochać......................... 23.08.06, 16:08
                      Utulam tylko plec przeciwna ;)
                      Jak moglas mnie tak zdradzic z innym watkiem ? ;)
                      • sweetchocolate Re: Chcę się zakochać......................... 23.08.06, 16:12
                        Nawet bym nie śmiała!!!! ;)
                        Jak robótki na drutach?? Jak skończysz czekam aż się chociaż na zdjęciu w tym
                        wdzianku zaprezentujesz. Chyba mnie nie rozczarujesz?? :)
                        • piotr_321 Re: Chcę się zakochać......................... 23.08.06, 16:14
                          Ja tam nie wiem czy smiala czy nie ;)
                          Problem w kolorem, moze cos doradzisz w jakim bede wygladal najlepiej ? ;
                          • sweetchocolate Re: Chcę się zakochać......................... 23.08.06, 16:17
                            A ta kolorystyka, którą zaproponowali pomysłodawcy Ci nie odpowiada??
                            No to może w błękicie paryskim będzie Ci hmmmm... no, będzie ładnie :) Miałam
                            Ci napisać, że będzie Ci do twarzy, ale w porę się w język ugryzłam ;)))))
                            • piotr_321 Re: Chcę się zakochać......................... 23.08.06, 16:21
                              To chyba jakies kolory narodowe ;)
                              Blekit nie bedzie za spokojny na moj temperament ? ;)
                              • sweetchocolate Re: Chcę się zakochać......................... 23.08.06, 16:26
                                Mnie się tam akurat ten jamaica style podobał ;)
                                Nie znam Twego temperamentu ;)
                                • piotr_321 Re: Chcę się zakochać......................... 23.08.06, 16:27
                                  Ech, widze egotyczke klimaty gustujesz ;)
                                  To czas poznac ;)
                                  • sweetchocolate Re: Chcę się zakochać......................... 23.08.06, 16:31
                                    bhehehe, Piotrze, a ja czekałam aż napiszesz : ładnemu we wszystkim ładnie. A
                                    co z fotkami?? Będą?? :D
                                    Nie wiem, czy nie jest za późno, są inni chętni ;)
                                    • piotr_321 Re: Chcę się zakochać......................... 23.08.06, 16:36
                                      Widzisz, czasami Cie zaskakuje ;)))
                                      Po co fotki, skoro naocznie Cie zaprosze na pokaz mody ;)
                                      Chyba zawsze byli chetni, co nie ? ;)
                                      • sweetchocolate Re: Chcę się zakochać......................... 23.08.06, 16:40
                                        Pokaz?? Może w Fashion TV Cię pokażą :))) Będziesz sławny! patrz jaka
                                        perspektywa :)
                                        • piotr_321 Re: Chcę się zakochać......................... 23.08.06, 16:42
                                          I wtedy bede Twoim ideolem, jak sobie nagrasz mnie na wideo ;)
          • Gość: YA Re: Chcę się zakochać......................... IP: 62.121.129.* 23.08.06, 15:47
            Gdy spotkamy się wreszcie, potrzymasz mnie zaaa... rękę? Tomaszek. Twój na wieki.
            • piotr_321 Re: Chcę się zakochać......................... 23.08.06, 15:49
              Gość portalu: YA napisał(a):

> Gdy spotkamy się wreszcie, potrzymasz mnie zaaa... rękę? Tomaszek. Twój na

Chetnie potrzymam Cie za oko ;)
              • Gość: YA Re: Chcę się zakochać......................... IP: 62.121.129.* 23.08.06, 15:50
                Za co tylko zechcesz mój charciku... cmok cmok w oczko. Twój Tomuś...
                • piotr_321 Re: Chcę się zakochać......................... 23.08.06, 15:58
                  Tylko mi nie zaslin powieki ;)))) Wiem juz, ze jestes Tomus ;)
                  A cos wiecej ? :)
                  • Gość: YA Re: Chcę się zakochać......................... IP: 62.121.129.* 23.08.06, 16:01
                    Cóż więcej mam Ci powiedziec oprócz tego, Ze miłośc do Ciebie przesłoniła mi
                    cały świat... drżę na myśl, że miałbym Cię nigdy więcej nie ujrzeć...Włosy na
                    torsie stoja na bacznośc na Twój widok! Przytul mnie misiuniu... i chodź, niech
                    ja utulę ciebie.
                    • piotr_321 Re: Chcę się zakochać......................... 23.08.06, 16:03
                      Widze, ze moglbys napisac poemat o swojej milosci do mnie ;)
                      • Gość: YA Re: Chcę się zakochać......................... IP: 62.121.129.* 23.08.06, 16:05
                        Dla Ciebie wiersze pisać, nawet te bez rymu, dla Ciebie poematy, dla Ciebie
                        epopeje, Piotr i Tomasz.... niech się to dzieje!! Nareszcie!
                        • piotr_321 Re: Chcę się zakochać......................... 23.08.06, 16:07
                          Widze, zes spragniony milosci jak pacjent po operacji jedzenia ;)
                          • Gość: YA Re: Chcę się zakochać......................... IP: 62.121.129.* 23.08.06, 16:11
                            Nie rób tu "głupiego jasia" tylko zacznij odwzajemniać poki czas na amory.
                            • piotr_321 Re: Chcę się zakochać......................... 23.08.06, 16:12
                              To juz nasz godzina rozstania mija ? ;(
                              • Gość: YA Re: Chcę się zakochać......................... IP: 62.121.129.* 23.08.06, 16:14
                                Nigdy! Będę Twoim mężczyzną na zawsze!
                                • piotr_321 Re: Chcę się zakochać......................... 23.08.06, 16:15
                                  Tylko tak mowisz, a juz z laskami nawijasz wokol ;(
                                  Czuje sie zdradzony ;(
                                  • Gość: YA Re: Chcę się zakochać......................... IP: 62.121.129.* 23.08.06, 16:17
                                    Ja??? Tomaszek??? Piotrusia??? w życiu!!!
                                    • piotr_321 Re: Chcę się zakochać......................... 23.08.06, 16:20
                                      Czyny mowia same za siebie, flirciarzu !!!
                                      • Gość: YA Re: Chcę się zakochać......................... IP: 62.121.129.* 23.08.06, 16:21
                                        Niegrzeczny zazdrośnik, to milutkie! już ja ci zrobie fiku--miku jak będziemy sami!
                                        • piotr_321 Re: Chcę się zakochać......................... 23.08.06, 16:22
                                          Ja Ci napierw zrobie malinke za to podrywanie innych :D
                                          • Gość: YA Re: Chcę się zakochać......................... IP: 62.121.129.* 23.08.06, 16:24
                                            Uach! Wydepilować wąsa? bo nie wiem jak lubisz?
                                            • piotr_321 Re: Chcę się zakochać......................... 23.08.06, 16:26
                                              To masz wasa ? ;) Tys jakis przewlosiony ;)
                                              • Gość: YA Re: Chcę się zakochać......................... IP: 62.121.129.* 23.08.06, 16:30
                                                A Ty mruczusiu duzo masz włosów czy łysinkę do scałowania?
                                                • piotr_321 Re: Chcę się zakochać......................... 23.08.06, 16:34
                                                  Mam fryzurke na irokeza :)
                                                  • Gość: YA Re: Chcę się zakochać......................... IP: 62.121.129.* 23.08.06, 16:45
                                                    I wszystko mi Tomaszkowi zrobisz na irokeza??
                                                  • piotr_321 Re: Chcę się zakochać......................... 23.08.06, 16:46
                                                    Jak starczy czasu ! :)
                                                  • Gość: YA Re: Chcę się zakochać......................... IP: 62.121.129.* 23.08.06, 16:46
                                                    Nie musisz sie śpieszyć moja fryzjerko...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka