koaa Re: siedem osiem dziewieć 28.08.06, 23:26 tego narazie nie wiadomo dopiero ma serce mam nadzieje ze wyrosnie na prawdziwego bachora- niech sprobuje raz isc do szkoły w dzien wagarowicza to z rodziny wypisze :) Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Gratulacje!!! 28.08.06, 23:33 Aleś, Czarodzieju, swoją drogą wyczarował. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon I dziesięć 28.08.06, 23:26 Chyba dziecko Czarodziejowi Koaa urodziło się, tylko nie jestem pewna. jakoś żadnych wcześniejszych sugestii na temat jakichś dzieci nie było (chyba że przegapiłam coś). Czy mamy się cieszyć? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
krwawabestia Re:jedanascie 28.08.06, 23:39 mi podpowiada ze cieszyc sie nalezy :) Odpowiedz Link Zgłoś
koaa Re: to niech 12 28.08.06, 23:42 upewni ze cieszyc sie nalezy :) ale jezeli chodzi o bachory niech wyliczanka skonczy sie na jednym :) Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Dziecko rodzi się, Koa truchleje... 28.08.06, 23:46 ... a kto wie, co dalej ... Koa, prorokuję, że od jednego to się dopiero zaczyna w Twoim przypadku. ;-D Odpowiedz Link Zgłoś
koaa Re: Dziecko rodzi się, Koa truchleje... 31.08.06, 11:29 hehe wolałbym zostac przy jednym i tak bachora bede musiał nosic na plecach w gorach jakby były dwa to nawet na gubałowke bym sie nie wczłapał :) Odpowiedz Link Zgłoś