Dodaj do ulubionych

Zaintrygowała mnie pewna rudowłosa pani z tego

30.08.06, 00:26
forum. Jestem tu zupełnie nowy i nie wiem jakby zostały przyjęte, moje ewentualne starania o jej przychylność. Nie znam jeszcze zwyczajów tu panujących i to żeby się tak odważyć, wobec stałej tu bywalczyni budzi moje obawy, czy nie zostane spławiony na zawsze.
Obserwuj wątek
    • rycerz.krola.artura Re: Zaintrygowała mnie pewna rudowłosa pani z teg 30.08.06, 00:34
      a skąd wiesz, że ona jest rudowłosa? :)
      • asskela Re: Zaintrygowała mnie pewna rudowłosa pani z teg 30.08.06, 09:19
        to pewnie kwestiacharaktru, wiesz co mówią o rudowłosych....
        • tentatore Re: Zaintrygowała mnie pewna rudowłosa pani z teg 30.08.06, 10:35
          asskela napisała:

> to pewnie kwestiacharaktru, wiesz co mówią o rudowłosych....

Te rudowłose bóstwa, są najcudowniejsze na świecie.
          • asskela Re: Zaintrygowała mnie pewna rudowłosa pani z teg 30.08.06, 10:35
            :)
    • x_adam Re: Zaintrygowała mnie pewna rudowłosa pani z teg 30.08.06, 00:35
      kawalerdowziecia napisał:

> forum. Jestem tu zupełnie nowy i nie wiem jakby zostały przyjęte, moje ewentual
      > ne starania o jej przychylność. Nie znam jeszcze zwyczajów tu panujących i to ż
      > eby się tak odważyć, wobec stałej tu bywalczyni budzi moje obawy, czy nie zosta
      > ne spławiony na zawsze.

Kawalerze a znasz jej nick:)))?
      • tentatore Re: Zaintrygowała mnie pewna rudowłosa pani z teg 30.08.06, 06:55
        Czy widzałeś już tą piękność?
        Czy fascynuje Cię tylko język jej duszy, a wygląd jej rodzi wyobraźnia twych oczekiwań?
    • iwanowna Re: Zaintrygowała mnie pewna rudowłosa pani z teg 30.08.06, 07:36
      że też nikogo nie zaintrygował "Krecik"... ;)
      • weronikamika Re: Zaintrygowała mnie pewna rudowłosa pani z teg 30.08.06, 13:04
        Jam mam rude włosy, kawalerze. Ale nie jestem stałą bywalczynią, choć ostatnio
        często tu bywam.
        • weronikamika Re: Zaintrygowała mnie pewna rudowłosa pani z teg 30.08.06, 13:06
          Tylko skąd ty to możesz wiedzieć, czy my się znamy?
    • kawalerdowziecia Re: Zaintrygowała mnie pewna rudowłosa pani z teg 30.08.06, 13:19
      Nie chodzi mi o Ciebie. Chodź pewnie jesteś czarującą, piękną i mądrą kobietą.
      Moja Pani nie odezwała się jescze dzisiaj na tym forum, ani razu.
      • iwanowna Re: Zaintrygowała mnie pewna rudowłosa pani z teg 30.08.06, 13:49
        Żaden z Amantów, takich rozkochanych w forumowiczkach, nie chce wyjawić "która
        to"...
        My, potem nieco się ośmieszamy...

Bez sensu to jest...
        • rycerz.krola.artura Właśnie !!! 30.08.06, 14:02
          Ja uważam, że jeśli ktoś już mówi na forum, że kogoś kocha - niezależnie czy to mówi mężczyzna, czy kobieta - to powienien powiedzieć kogo ma na myśli, albo jeszcze lepiej - pisać wprost na maila do tej osoby!

Co to jest za pisanie: "kocham Cię, myślę o Tobie, ale nie powiem kto to jesteś ta/ten TY" ???

Życie jest krótkie i może się zdarzyć, że nie zdążysz powiedzieć komuś "kocham Cię", dlatego jeśli już tak czujesz, to mów to komu trzeba! :)

Pozdrawiam wszystkich:-)
          • asskela Re: Właśnie !!! 30.08.06, 14:39
            tak! natychmiats przyzznawać się do wszystkiego: kto w kim i dlaczego !
            • white.falcon Re: Właśnie !!! 30.08.06, 14:43
              No pewnie, a tajemniczość gdzie? Tajemniczość i romantyzm idą w parze i są
              ciekawe. Od razu kawę na ławę i do zmywania garów - przecież to nie jest
              romantyczne. Z tym na jakieś randki można iść, a nie na romantyczne forum. A
              domysły? A spekulacje? A drobne podchody? Przecież to jest fajne. Rzeczywistość
              i tak jest czasem trudna do zniesienia, więc poc co zubażać siebie i innych,
              sprowadzając wszystko do jednego prostego mianownika? :-)

Asskela, wiem, że żartowałaś. :-)
        • tentatore Re: Zaintrygowała mnie pewna rudowłosa pani z teg 30.08.06, 14:05
          Jeżeli "Kawaler" jest naprawdę zauroczony, to ja mu się nie dziwię. Wiem jakie
          czasami kobiety potrafią być okropne w grupie, znajomych takich jak tutaj.
          • weronikamika Re: Zaintrygowała mnie pewna rudowłosa pani z teg 30.08.06, 14:09
            Znowu chcecie uciec z forum. Gdyby wszyscy pisali do siebie na priva, to nie
            byłoby tego forum
          • white.falcon Re: Zaintrygowała mnie pewna rudowłosa pani z teg 30.08.06, 14:12
            Uważam, że forum jest dla wszystkich i jeśli ktoś chce napisać taki, a nie inny
            post, to w czym i komu to przeszkadza? Autor pyta się Was o radę, no to
            doradźcie człowiekowi, jak ma z tą osobą rozmawiać. Może nie chce atakować
            człowieka mailem z jakiś swoich powodów? Z mojej strony sugerowałabym, by
            rozmawiał z tą osobą, zaintrygował ją swoją osobą, bo w inny sposób niby skąd
            ma ona wiedzieć, że kogoś zainteresowała?

Iwanowna, my nie ośmieszamy się - nam tak tylko najczęściej wydaje się.
            Ośmiesza się naprawdę ten, kto chce nas złośliwie ośmieszyć. Jesli nam wydaje
            się, że zostaliśmy osmieszeni, to warto zastanowić się, czy przypadkiem nie
            jesteśmy sami nadwrażliwi. :-)
            • kobietazsercem42 Re: Zaintrygowała mnie pewna rudowłosa pani z teg 30.08.06, 14:16
              Chciałabym wiedzieć, co tak naprawdę intryguje Cię
              w rudym kolorze włosów?
              • tentatore Re: Zaintrygowała mnie pewna rudowłosa pani z teg 30.08.06, 14:34
                To chyba pytanie do mnie, bo ja nazwałem "rudowłose bóstwami", a kolega
                "wolnykawaler" nic o fascynacji tym kolorem włosów nie mówi.
                Dla mnie rudy właściwie, to kasztanowy kolor włosów (farbowany) jest szalenie
                podniecający. Kocham ten kolor włosów. I żeby były długie i kręcone, chociaż trochę.
                Ale najważniejsze dla mnie są oczy, oczy zakochanej we mnie kobiety, daj boże.
                • asskela Re: Zaintrygowała mnie pewna rudowłosa pani z teg 30.08.06, 14:38
                  zielone?
                  • tentatore Re: Zaintrygowała mnie pewna rudowłosa pani z teg 30.08.06, 14:43
                    asskelo masz cudowne, zielone oczy i kasztanowe włosy?
                    • asskela Re: Zaintrygowała mnie pewna rudowłosa pani z teg 30.08.06, 14:44
                      no włosy to są kasztanowe light....
                      • tentatore Re: Zaintrygowała mnie pewna rudowłosa pani z teg 30.08.06, 14:50
                        Włosy zawsze można zrobić.
                        Ale Twoje oczy asskelo, zielone i cudowne. Ale, czy nie ma kogoś...na kogo
                        patrzą w ten jedyny, wyjątkowy sposób?
                        • asskela Re: Zaintrygowała mnie pewna rudowłosa pani z teg 30.08.06, 15:36
                          czyżby....monitor?
                          • wiarusik Re: Zaintrygowała mnie pewna rudowłosa pani z teg 30.08.06, 15:42
                            MASZ ZIELONE OCZĘTA???
                            To bardzo ważna karta przetargowa.Jaki odcień-soczyście zielone,bure czy inne?
                            • asskela Re: Zaintrygowała mnie pewna rudowłosa pani z teg 30.08.06, 15:45
                              zależy od nastroju, są momenty mocnych wyładowań
                              • white.falcon Szaro-bure obydwa ;-D 30.08.06, 15:46
                                Wiarusik, gdzie Ty widziałeś bure oczy? To koty bywają szaro-bure obydwa, nie
                                oczy. Asskela, ale Cię skomplementował - hiiii. ;-)
                                • asskela Re: Szaro-bure obydwa ;-D 30.08.06, 16:00
                                  on tylko pytal ,komplementy od wiarusika? musialabymsie 2raz urodzic, poza tym
                                  moze nie rozroznia kolorow?
                                  • white.falcon Re: Szaro-bure obydwa ;-D 30.08.06, 16:19
                                    No toż i skomplementował burymi oczami. Mocno mnie zaciekawił komplement, a już
                                    dalsze opisy urzekły. Jak ja się cieszę, że mam normalne ludzkie oczy bez
                                    jakichś łuków, turkusów i innych fałdkowych ozdobników. ;-)
                              • wiarusik Re: Zaintrygowała mnie pewna rudowłosa pani z teg 30.08.06, 15:49
                                Moje są piwne(chociaż piwa nie znoszę)niezależnie od nastroju.No,może jak
                                wkurzone to wzbogacone o czerwoną poświatę.

Anioł z "Alternatywy 4" powiedziałby: I jak to wygląda?Jak g...no w lesie.

:))))))))
                                Nie obraź się za humor.Miałem ciężką noc.
                                • Gość: onaaaaa Re: Zaintrygowała mnie pewna rudowłosa pani z teg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.06, 15:51
                                  ja mam piekne zielone oczka...
                                  takie kocie...
                                  • wiarusik Re: Zaintrygowała mnie pewna rudowłosa pani z teg 30.08.06, 15:54
                                    To znaczy jakie?
                                    Ja mam kręćka(oczywiście nie tylko na takie)na punkcie oczu,których łuk przy
                                    podstawie jest krutszy niż ten wyżej.
                                    • white.falcon Mamo!!! :-) 30.08.06, 15:57
                                      Wiarusik, co masz na myśli, mówiąc o takich oczach, bo wyobraziłam sobie coś
                                      bardzo dziwnego... Nie opowiadasz chyba jakiegoś sennego koszmaru? ;-)
                                      • wiarusik Re: Mamo!!! :-) 30.08.06, 16:05
                                        Nie wiem co sobie wyobrażasz.
                                        Moje oczy np.są lekko przymrużone,mają lekkie fałdki nad i pod powiekami,
                                        podkręcone żęsy.Teraz jak spojżałem w lustro to zauważyłem,że jak max. podniosę
                                        powieki,to też mam takie jak opisywałem,z tym że ja to mam jak wysoko podniosę.
                                        Dalej będę się upierał,że ludziom podobają się ci,którzy są do nich podobni.
                                        • white.falcon Re: Mamo!!! :-) 30.08.06, 16:17
                                          Wiarusik, uważaj, bo jeszcze coś sobie zrobisz niechcący i będzie na mnie, że
                                          niby namówiłam. Z Twojego opisu wynika, że to mają być podpuchnięte oczy po
                                          długim śnie. Ja tam nic nie mam do tego, co kto lubi, tylko wolałam nie polegać
                                          na wyobraźni. :-)
                                    • Gość: onaaaaa Re: Zaintrygowała mnie pewna rudowłosa pani z teg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.06, 15:59
                                      piekna zielen, latem połaczona z odcieniem niebieskiego koloru,fajne...mowia ze
                                      kocie...
                                      • tentatore Re: Zaintrygowała mnie pewna rudowłosa pani z teg 30.08.06, 16:09
                                        A jakie masz włosy, czy długie, kręcone i kasztanowe?
                                        • Gość: onaaaaa do:tentatore IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.06, 16:13
                                          nie rude
                                          blond ciemne,ale dosyc długie,lekko sie kreca:)))
                                          • tentatore Re: do:ONEJ 30.08.06, 16:27
                                            Mogą być włosy. Ale oczy masz fascynujące.
                                            Skąd jesteś?
                                            • Gość: onaaaaa Re: do:ONEJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.06, 16:30
                                              południe,
                                              tu jest cudnie:))
                                              • tentatore Re: do:ONEJ 30.08.06, 16:32
                                                Gość portalu: onaaaaa napisał(a):

> południe,
                                                > tu jest cudnie:))

Ale zimno. Chyba,że to południe Europy.
                                                • Gość: onaaaaa Re: do:ONEJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.06, 16:37
                                                  mnie jest cieplutko,
                                                  a Ty pewnie połnoc?
                                                  • tentatore Re: do:ONEJ 30.08.06, 16:44
                                                    Też południe.
                                                    Cieszę się, że jest Ci ciepło.
                                                    Wydaje mi się, że jesteś dziewczyną dosyć młodą. Z charakterem, to znaczy "mocno
                                                    stojącą na ziemi" tak sie to mówi. Dziewczyną o niezwykle pięknych oczach.
                                                  • Gość: onaaaaa Re: do:ONEJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.06, 16:51
                                                    :)))))
                                                    charaket mam silny, to fakt, wiem czego chce,koncentruje sie na celach, a nie
                                                    na przeszkodach:)))tak trzymac!
                                                    najwazniejsza jest radosc zycia, naewt jak sie cos nie udaje:)
                                                  • tentatore Re: do:ONEJ 30.08.06, 16:56
                                                    Wiem, że wobec swojego partnera będziesz bardzo wymagająca i to pod kazdym
                                                    względem.
                                                    Dajesz z siebie 100%, ale tego samego wymagasz. Prawda?
                                                  • Gość: onaaaaa Re: do:ONEJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.06, 17:04
                                                    i tu sie bardzo mylisz,nie jestem wymagajaca, lubie zaradnych i wesołych ludzi
                                                    a nie ciagłych "narzekaczy"
                                                  • tentatore Re: do:ONEJ 30.08.06, 17:08
                                                    Czyli nie dajesz z siebie 100%, czy dajesz i robisz, to bezinteresownie?
                                                  • Gość: onaaaaa Re: do:ONEJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.06, 17:09
                                                    hmmm, nie wiem ile z siebie daje,tyle na ile mnie stac,trudo okreslic, rozne sa
                                                    sytuacje
                                                  • tentatore Re: do:ONEJ 30.08.06, 17:12
                                                    Takiej odpowiedzi oczekuje facet.
                                                    Wspomniałaś coś o migracji, czy to oznacza, że Krakowie Cię już nie można spotkać.
                                                  • Gość: onaaaaa Re: do:ONEJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.06, 17:17
                                                    jestem cały czas prawie,
                                                    ale w przyszłosci, za jakis rok moze albo dwa....nie wiem
                                                  • tentatore Re: do:ONEJ 30.08.06, 17:24
                                                    Myślisz o wyjeździe za granicę, jaki kierunek?
                                                  • Gość: onaaaaa Re: do:ONEJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.06, 17:28
                                                    nieeeeee, ja tutaj zostaje, po co mam sie gdzies włoczyc po swiecie, skoro
                                                    tutaj jest fajnie:)))tylko moze inne miasto
                                                  • tentatore Re: do:ONEJ 30.08.06, 17:33
                                                    Przepraszam niestety obowiązki wzywają.
                                                    Miło było Cię poznać.
                                                    Do zobaczenia na forum.
                                                • Gość: onaaaaa Re: do:ONEJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.06, 16:38
                                                  ale niedlugo sie przeprowadzam, taka mała migracja
                                                  • wiarusik Re: do:ONEJ 30.08.06, 16:39
                                                    Jeśli on jest z Gdańska,a Ty z Warszawy to faktycznie,że z południa;)
                                                  • Gość: onaaaaa Re: do:ONEJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.06, 16:42
                                                    hehehe
                                                    ja raczej z tej dawnej stolicy:)))wiarusiku
                                                  • wiarusik Re: do:ONEJ 30.08.06, 16:43
                                                    Ponoć tam warszawiaków tłuką,czy to prawda?
                                                  • Gość: onaaaaa Re: do:ONEJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.06, 16:45
                                                    przyjedz a sie przekonasz...
                                                    wrazenia sa ponoc niezapomniane:)))
                                                  • wiarusik Re: do:ONEJ 30.08.06, 16:47
                                                    Lepsze niż Kolumna Zygmunta,Pałac Kultury i Centralny Dworzec(który ponoć
                                                    mają zburzyć)?
                                                  • Gość: onaaaaa Re: do:ONEJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.06, 16:53
                                                    zdecydowanie:))
                                                    sa rzeczy ktorych kupic nie mozna, za wszystko inne zaplacisz karta mastercard:)
                                                  • wiarusik Re: do:ONEJ 30.08.06, 16:58
                                                    Naprzykład zdjęcie z Lajkonikiem lub ziejącym smokiem!;)
                                                  • Gość: onaaaaa Re: do:ONEJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.06, 17:05
                                                    albo z adasiem:)
                                                  • wiarusik Re: do:ONEJ 30.08.06, 17:07
                                                    To jakaś nowa maskotka?:)))
                                                  • Gość: onaaaaa Re: do:ONEJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.06, 17:15
                                                    hehehedhehe
                                                    tak!!!!!!!nasza centralna maskotka!!!!nasz jedyny i wspanialy adas mickiewicz-
                                                    tak, to zdecydowanie nasza ulubiona centralna maskotka, zwłaszcza o 3 nad ranem
                                                    pozdro:)
                                                  • wiarusik Re: do:ONEJ 30.08.06, 17:18
                                                    No to nasz Piłsudski-dziadek parkingowy z wiecznie os...ną maciejówką;)
                                                    Ja tak sobie myślę,nie wiem jak teraz,że nikt mu jej nie wycierał bo
                                                    Kwachu był prezydentem,a wiadomo że Olek to lewak.
                                        • asskela Re: Zaintrygowała mnie pewna rudowłosa pani z teg 30.08.06, 16:19
                                          to moje juz ci sie nie podobają? co za świat, ja się wypisuję i tyle !
                                          • wiarusik Re: Zaintrygowała mnie pewna rudowłosa pani z teg 30.08.06, 16:22
                                            A jakie masz i co?
                                            • asskela Re: Zaintrygowała mnie pewna rudowłosa pani z teg 30.08.06, 16:26
                                              mam piękny dluuuuuuuuuuuuuuugi jezyk, ktory własnie ci pokazuję !
                                              • wiarusik Re: Zaintrygowała mnie pewna rudowłosa pani z teg 30.08.06, 16:28
                                                Daj,ugryzę...;))
                                                • asskela Re: Zaintrygowała mnie pewna rudowłosa pani z teg 30.08.06, 16:29
                                                  marzyciel
                                                  • wiarusik Re: Zaintrygowała mnie pewna rudowłosa pani z teg 30.08.06, 16:31
                                                    Chociaż samiuśki koniuszeczek...
                                                    Chociaż tyci,tyci...
                                                    Jak smakuje kobieta z zielonymi oczami?
                                                  • asskela Re: Zaintrygowała mnie pewna rudowłosa pani z teg 30.08.06, 16:32
                                                    mowy nie ma
                                                  • wiarusik Re: Zaintrygowała mnie pewna rudowłosa pani z teg 30.08.06, 16:34
                                                    A jak ładnie,ślicznie,pięknie poproszę?:)
                                                  • asskela Re: Zaintrygowała mnie pewna rudowłosa pani z teg 30.08.06, 16:39
                                                    po tych afrontach wszystkich ?
                                                  • wiarusik Re: Zaintrygowała mnie pewna rudowłosa pani z teg 30.08.06, 16:40
                                                    Nigdy Cię nie obraziłem.
                                                  • asskela Re: Zaintrygowała mnie pewna rudowłosa pani z teg 30.08.06, 16:50
                                                    jak to caly czas zdradzasz mnie brutalnie z oną!
                                                    a ja jestem takaa wrażliwa
                                                  • asskela Re: Zaintrygowała mnie pewna rudowłosa pani z teg 30.08.06, 16:52
                                                    ze o zaborczosci i zazdrosci nie wspomne
                                                  • wiarusik Re: Zaintrygowała mnie pewna rudowłosa pani z teg 30.08.06, 16:56
                                                    Eeee tam!
                                                    Nie zdradzam.Wymieniamy się pocztówkami.
                                                    Ja już myślałem,że Ci o całokształt chodzi,a tu tylko o taki temacik...
                                                    Gdybyś założyła wizytówkę,a w niej te zielone oczy to miałbym w końcu jakieś
                                                    zajęcie,a tak chodzę i węszę.
                                                  • asskela Re: Zaintrygowała mnie pewna rudowłosa pani z teg 30.08.06, 16:58
                                                    mam wizytówkę ... jak mi się zdaje
                                                  • wiarusik Re: Zaintrygowała mnie pewna rudowłosa pani z teg 30.08.06, 16:59
                                                    A gdzie?W biurze?;)
                                                  • asskela Re: Zaintrygowała mnie pewna rudowłosa pani z teg 30.08.06, 17:04
                                                    nie bawię się z tobą i już prześmiewco brutalny
                                                  • wiarusik Re: Zaintrygowała mnie pewna rudowłosa pani z teg 30.08.06, 17:06
                                                    Poczekaj...
                                                    Z nikogo się nie śmieję.
                                                    Skombinuj kiedy wizytówkę,coraz więcej loginów to robi:)
                                                  • asskela Re: Zaintrygowała mnie pewna rudowłosa pani z teg 30.08.06, 17:10
                                                    mam ! z pięknym widokiem na piękne bieszczady !
                                                  • wiarusik Re: Zaintrygowała mnie pewna rudowłosa pani z teg 30.08.06, 17:12
                                                    Niciwo nie widu...
                                                    A Bieszczady fakt,są piękne.Takie bizantyjskie;))
                                                  • asskela Re: Zaintrygowała mnie pewna rudowłosa pani z teg 30.08.06, 17:15
                                                    nagrabiłeś sobie....
                                                  • wiarusik Re: Zaintrygowała mnie pewna rudowłosa pani z teg 30.08.06, 17:20
                                                    Czym?Bieszczadami?
                                                    Kobiecy gatunek naprawdę niezbadany...
                                                  • Gość: onaaaaa do:asskeli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.06, 17:07
                                                    przepraszam, juz nigdy wiecej nie bede zaczepiac Twojego wiarusika,
                                                    pozdro:)
                                                    chyba sie wkoncu zaloguje, fajnie tu macie:)
                                                  • wiarusik Re: do:asskeli 30.08.06, 17:09
                                                    A KYSZ!Puchu marny....
                                                    ;))))))))
                                                  • asskela Re: do:asskeli 30.08.06, 17:09
                                                    no oś ty , wygłupiamy się
                                                  • wiarusik Re: do:asskeli 30.08.06, 17:10
                                                    Ależ nieeeeeeeee-ROMANSUJEMY!:)))))))))))
                                                  • asskela Re: do:asskeli 30.08.06, 17:11
                                                    taa k?
                                                  • wiarusik Re: do:asskeli 30.08.06, 17:12
                                                    Yhm.
                                                    Taaaak.
                                                  • asskela Re: do:asskeli 30.08.06, 17:16
                                                    to do dzieła !
                                                  • asskela Re: do:asskeli 30.08.06, 17:23
                                                    widzę że nic z tego, to spadam...
                                                  • wiarusik Re: do:asskeli 30.08.06, 17:24
                                                    Zaraz,zaraz...
                                                    Romans to nie automat na żetony.
                                                    Trzeba skombinować miłą,intymną atmosferę.
                                                  • asskela Re: do:asskeli 30.08.06, 17:25
                                                    mów dalej
                                                  • wiarusik Re: do:asskeli 30.08.06, 17:30
                                                    Ojej,zaczynam się denerwować jak na 1-szej randce,gulp...
                                                    To może świeczkę zapalę zatenczas...
                                                  • asskela Re: do:asskeli 30.08.06, 17:31
                                                    a róg jakiś żeby zadąć to waść masz?
                                                  • asskela Re: do:asskeli 30.08.06, 17:32
                                                    znaczy jak ten no wokulski...
                                                  • wiarusik Re: do:asskeli 30.08.06, 17:33
                                                    Lubisz szwedzki stół?
                                                  • asskela Re: do:asskeli 30.08.06, 17:35
                                                    czyżbyś jakiejś odsieczy wiedeńskiej wyglądał?
                                                  • wiarusik Re: do:asskeli 30.08.06, 17:37
                                                    A ktoś mnie otoczył,jak Turczyn bram Wiednia?
                                                  • asskela Re: do:asskeli 30.08.06, 17:40
                                                    niee, alemusimy przelożyć ten romantyczny literacko-szwedzki stół na inny dzień
                                                  • wiarusik Re: do:asskeli 30.08.06, 17:41
                                                    Rozumiem-pogoda?
                                                  • asskela Re: do:asskeli 30.08.06, 17:42
                                                    coś ty nie chcę się nad tobą więcej znęcać :)

żartuję oczywiście
                                                  • wiarusik Re: do:asskeli 30.08.06, 17:43
                                                    Mów,mów...
                                                  • asskela Re: do:asskeli 30.08.06, 17:44
                                                    serio żartowałam, ale jakby co to ten stół jest aktualny?
                                                  • wiarusik Re: do:asskeli 30.08.06, 17:46
                                                    Nie wiem,czy gospodarz nie będzie zamęczony.
                                                    A jak chcesz się poznęcać?
                                                  • asskela Re: do:asskeli 30.08.06, 17:48
                                                    tak publicznie mam powiedzieć?
                                                    jakoś go przekonasz - wierzę w ciebie
                                                    teraz pa pa
                                                  • wiarusik Re: do:asskeli 30.08.06, 17:50
                                                    To ja roztawiam stół;)
                                                    My tu sami swoi.Znasz jakieś techniki tortur,masz urządzenia?
                                                  • Gość: onaaaaa Re: do:asskeli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.06, 17:12
                                                    naprawde mam sobie pojsc?
                                                  • asskela Re: do:asskeli 30.08.06, 17:14
                                                    coś ty lubimy trójkąty
                                                    no przynajmniej na forum
                                                  • white.falcon do onaaa :-) 30.08.06, 17:14
                                                    Ja bym, onaaa, została. Wiarusik szarogęsi się i chyba sądzi, że to on tu
                                                    władny rozstawiać po kątach. ;-D
                                                  • wiarusik Re: do:asskeli 30.08.06, 17:15
                                                    Nikogo nie wyganiam.
                                                    Wiesz jaki facet jest-im więcej kobiet tym lepiej,ALE niektóre chcą mieć na
                                                    wyłączność;)
                                                  • asskela Re: do:asskeli 30.08.06, 17:18
                                                    jakiaś aluzja ?
                                                  • white.falcon Re: do:asskeli 30.08.06, 17:19
                                                    Wiarusiku, ach, rozumiem tą Twoją zachłanność i zaborczość. Nikt nie bez wad. ;-
                                                    )
                                                  • wiarusik Re: do:asskeli 30.08.06, 17:21
                                                    Ty mi lepiej pomóż zagonić stado,a nie się wyśmiewasz;))))))))
                                                  • Gość: onaaaaa Re: do:asskeli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.06, 17:25
                                                    wiaruskiu:
                                                    aby kobiety gubić,
                                                    trzeba kobiety lubic
                                                  • wiarusik Re: do:asskeli 30.08.06, 17:27
                                                    A ja nie lubię?
                                                    Cokolwiek w życiu dobrego to tylko od kobiety.
                                                    No prawie....
                                                    Ale mniejsza o szczegóły;)
                                                  • white.falcon Re: do:asskeli 30.08.06, 17:26
                                                    Najlepiej to spętać, wtedy daleko nie pójdą te Twoje łanie. ;-)
                                                  • Gość: onaaaaa Re: do:asskeli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.06, 17:30
                                                    dlaczego zeszlismy na inny temat?
                                                    o jakiejs rudej miało byc
                                                  • asskela Re: do:asskeli 30.08.06, 17:34
                                                    bo my lubimy didaskalia nade wszystko hi hi
                                                  • white.falcon Re: do:asskeli 30.08.06, 17:37
                                                    I bahanalia i fajerwerki i zimne ognie. ;-)
                                                  • asskela Re: do:asskeli 30.08.06, 17:40
                                                    oh yeh
                                    • Gość: onaaaaa Re: Zaintrygowała mnie pewna rudowłosa pani z teg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.06, 16:01
                                      a na łukach sie nie znam....
                                      brwiowych oczywiscie:)))
                                      • wiarusik Re: Zaintrygowała mnie pewna rudowłosa pani z teg 30.08.06, 16:10
                                        A na kątomierzu?
                                        Łuki jak najbardziej oczu,a nie brwi.
                                        Soczyście zielone z niebieskim.Wyśmienite połączenie.Turkusowa poświata.
                                        Kiedyś była promocja i pepsi z 7up sprzedawali w dwupaku-fajne.
                                        • asskela Re: Zaintrygowała mnie pewna rudowłosa pani z teg 30.08.06, 16:14
                                          lekko wpadajaw filet i piekne luki podkowiaste pod oczkami
                                          • wiarusik Re: Zaintrygowała mnie pewna rudowłosa pani z teg 30.08.06, 16:26
                                            W fiolet?
                                            Zielone z fioletem nie wiem czemu kojażą mi się z Bizancjum,a ja interesuję
                                            się orientem.
                                            Cesarskie oczy?
                                            Tyż pikne!
                                        • Gość: onaaaaa do:wiarusika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.06, 16:15
                                          to kup sobie taki dwupak,
                                          postaw na biurku
                                          i wpatruj sie godzinami....
                                          • wiarusik Re: do:wiarusika 30.08.06, 16:21
                                            :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
                                            To się uchichrałem hi,hi,hi...
                                            Wolę na zielone oczy.Chyba są bardzo żadkie?
                                            • Gość: onaaaaa Re: do:wiarusika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.06, 16:26
                                              hmm
                                              zawsze chciałam miec niebieskie,ale
                                              panowie wola zielone...
                                              sprawdziłam
                                              działa:)
                                              • wiarusik Re: do:wiarusika 30.08.06, 16:28
                                                Mam bzika na punkcie zieleni.
                                                Niebieskie oczęta posiadają,ekhm,że się tak wyrażę-kLody.
    • kati115 Re: Zaintrygowała mnie pewna rudowłosa pani z teg 30.08.06, 17:17
      napisz do niej-po prostu swoje słowa przelej na "papier".
      uczuć nie ma sie co wstydzić.
      • carinaa1 Re: Zaintrygowała mnie pewna rudowłosa pani z teg 30.08.06, 18:08
        I znowu sie nie dowiemy kto to taki-a szkoda
    • white.falcon Odbiegliśmy od tematu :-) 30.08.06, 19:41
      I cóż z kwestią rudowłosej Pani z forum? Jakieś sugestie dla Autora? Jakieś
      Wasze domysły i pomysły? :-)
      • tygryska_28 Bo tacy sa mężczyźni... 30.08.06, 19:44
        Zaczynają coś, rozkręcają i uciekają... A nam pozostają domysły a oni potem
        mówią coś o kobiecej nadinterpretacji...
        Rudowłosa zielonooka... Ciekawe :)
        • white.falcon Re: Bo tacy sa mężczyźni... 30.08.06, 19:56
          Właściwie to poza tytułowym wpisem nic nie wiadomo. Staram się nie sugerować
          Wiarusikowym opisem jego wymarzonej sympatii, bo mu coś takiego wyszło, że bez
          głupiego chichotu czytać tego nie mogę. Jeśli istnieje ktoś taki, jak on
          opisał, w przyrodzie, to bardzo współczuję komuś takiego wyglądu. Zresztą
          poczytaj sama. :-)
          • tygryska_28 Re: Bo tacy sa mężczyźni... 30.08.06, 20:00
            Czytałam :DDD I nie potrafię sobie wyobrazić :DD

Rzeczywiście mało wiadomo, ale ostatnio tutaj to chyba normalne, coś się
            zaczyna i... Cisza...
            • white.falcon Re: Bo tacy sa mężczyźni... 30.08.06, 20:05
              A ja wyobraziłam. Już nie chciałam rzucać domysłu, że taki maszkaron z takimi
              oczami może powstać wtedy, gdy komuś mocno oczka popodbija się, bo tam było i o
              fioletach pod oczami i opis co nie co zapuchniętych oczu. ;-D

Ja sądzę, że to jakieś badanie gruntu przez Pana/ów. Taka próba przed jakąś
              premierą. We wszelkim wypadku - cos bardzo tajemniczego i intrygującego. :-)
              • Gość: onaaaaa Re: Bo tacy sa mężczyźni... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.06, 20:13
                no przeciez powszechnie wiadomo ze mezczyzni lubia sie bawic, nie tylko
                zabawkami...
                • animula_t Re: Bo tacy sa mężczyźni... 30.08.06, 21:47
                  Masz takie oczy zielone
                  Zielone jak letni wiatr
                  Zaczarowanych lasów
                  I zaczarowanych malw
                  Dla ciebie mały ogrodnik
                  Zasadził groszków tysiąc
                  W kapocie stracha na wróble
                  Pragnął ci miłość przysiąc
                  Więc z koszem groszków mały strach
                  Pierwszy raz spojrzał ci w oczy
                  O tysiąc więcej znalazł barw
                  Niż wyśnił sobie w nocy
                  I odtąd pod oknem twoim
                  Zaczarowany kamienny
                  Z bukietem groszków stoi
                  Strach romantyczny wierny
                  • tentatore Re: Bo tacy sa mężczyźni... 30.08.06, 22:09
                    Ja w "Piwnicy Pod Baranami" spotkałem kogoś,kto tak zaśpiewał:
                    Bezsenność we dwoje cudowna bezsenność
                    Jak łatwo nad rankiem wstępować w codzienność
                    Gdy w jedno wierzymy oboje to wiemy
                    Że wkrótce już spać nie będziemy
                    Od snów najpiękniejszych bezsenność cenniejsza
                    Im więcej się nie śpi tym moc jest ciemniejsza
                    A nie śpi się dłużej im noc dłużej trwa
                    Wiesz o tym tak samo jak ja

Jak zawsze we dwoje cudowna niesenność
                    Gdy oczy otwarte przeniknąć chcą ciemność
                    By pojąć zrozumieć wymowę twych źrenic
                    Uwierzyć że nic się nie zmieni
                    A wtedy zamarzyć żem twoją kochaną
                    I przez to mi dana bezsenność do rana
                    Że dzięki miłości już wiemy oboje
                    Co daje bezsenność we dwoje

Jeśli o nocy wiem co ty
                    Powiedz odpowiedz po co sny
                    Żyjmy na jawie myślą codzienną
                    Tyś moim bezsennym ja twoją bezsenną

Nigdy nikt nas nie obudził i ze snu nie zerwał
                    Zresztą po co by się trudził snu i tak by nam nie przerwał
                    Słońce też nas nie budziło wiatry i deszcze
                    Do tej pory jeszcześmy nie spali
                    Zawsze nie śpijmy jeszcze
                    Bezsenność we dwoje cudowna bezsenność
                    • Gość: onaaaaa Re: Bo tacy sa mężczyźni... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.06, 22:21
                      cudne...
                    • animula_t Re: Bo tacy sa mężczyźni... 31.08.06, 10:07
                      Jak mnie nachodzi melancholia czasem piszę takie teksty, biorę póxniej gitarę i
                      tak śpiewam...

Wyśniłam ciebie we śnie wiosennym
                      Wyśniłam ciebie z marzeń tęsknotą tkanych
                      Wysniłam ciebie w marzeniu sennym
                      na skraju nocy, na pograniczu snu i jawy

Księzyc spoglądał zdziwiony wielce
                      i gwiazdy błyszczały zaintrygowane
                      do kogo się śmieję, kto kradnie mi serce
                      któż to rozmiękczył to serce jak kamień

Poranne słońce w oczy wskoczyło
                      promyczkiem ciepłym rozgrzało zmysły
                      czy wszystko to jednak mi sie przyśniło
                      czy te marzenia jak bańki prysły?

Nocą gdy księżyc gwiazdy zapala
                      sen tuli w objęciach, unosi w niebycie
                      uśmiech na ustach znów sie pojawia
                      bo ja w złudzeniach śpie i w zachwycie

Coż ja poradzę, ze błądzę w chmurach
                      gdy sen do tańca prosi na palcach
                      w pierzu poduszki na gęsich piórach
                      tańczymy do świtu nocnego walca

• tentatore Bo takie są również kobiety 30.08.06, 22:22

> no przeciez powszechnie wiadomo ze mezczyzni lubia sie bawic, nie tylko
                  > zabawkami...
                  Nie wszyscy. Raczej kobiety z tego słyną. Znudzone, lubią wciąż nowe zabawki.
                  • Gość: onaaaaa Re: Bo takie są również kobiety IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.06, 22:27
                    nie wszystkie kobiety
                    trzeba tylko trafic na odpowiednia zabawke...:)))
                    • tentatore Re: Bo takie są również kobiety 30.08.06, 22:39
                      Dal Ciebie mogę zostać....kim byś chciała?
                      • Gość: onaaaaa Re: Bo takie są również kobiety IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.06, 22:48
                        lubie misie
                        bardzo
                        • tentatore Re: Bo takie są również kobiety 30.08.06, 22:50
                          Mogę być Twoim misiem
                          • Gość: onaaaaa Re: Bo takie są również kobiety IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.06, 22:53
                            hmmmmmmm
                            taka deklaracja i jeszcze na forum...:)))
                          • Gość: onaaaaa Re: Bo takie są również kobiety IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.06, 23:06
                            i gdzie ten miś?
                            • Gość: onaaaaa Re: Bo takie są również kobiety IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.06, 23:12
                              achhhh
                              wiem
                              szuka tej muzy
                              taka ultima salvacion...
                              ole!
                              • tentatore Re: Bo takie są również kobiety 30.08.06, 23:17
                                Jestem
                                • tentatore Re: Bo takie są również kobiety 30.08.06, 23:23
                                  Czy moja misia już śpi?
                                • Gość: onaaaaa Re: Bo takie są również kobiety IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.06, 23:23
                                  "niejeden by nie zaczynał,
                                  gdyby mógł przewidzec finał"

wiem, wiem, zdazyles mnie juz obgadac, faceci tak maja, niestety
                                  • tentatore Re: Bo takie są również kobiety 30.08.06, 23:28
                                    Ależ absolutnie. Podzieliłem się tylko moim szczęściem ze znajomymi.
                                    • Gość: onaaaaa Re: Bo takie są również kobiety IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.06, 23:30
                                      heheheheh
                                      jasne
                                      a potem usłysze:
                                      cholero zmarnowałas mi zycie:)))
                                    • tentatore Re: Bo takie są również kobiety 30.08.06, 23:32
                                      A moje szczęści jedno ma imię...włściwie jak ma na imię? (ona trudno odmieniać
                                      nie tworząc komizmów)
                                      • Gość: onaaaaa Re: Bo takie są również kobiety IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.06, 23:35
                                        a Ty?
                                        pewnie na R
                                        mam pecha do facetow na R
                                        • tentatore Re: Bo takie są również kobiety 30.08.06, 23:39
                                          Tylko nie na R. Kiedyś, omało nie pojedynkowałem się z takim na R.
                                          • Gość: onaaaaa Re: Bo takie są również kobiety IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.06, 23:45
                                            o co???
                                            • tentatore Re: Bo takie są również kobiety 30.08.06, 23:49

> o co???
                                              O muzę, oczywiście.
                                              • Gość: onaaaaa Re: Bo takie są również kobiety IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.06, 23:51
                                                i gdzie ona?
                                                • tentatore Re: Bo takie są również kobiety 30.08.06, 23:54

> i gdzie ona?
                                                  To przeszłość. Rok w sobie walczyłem o to, by przeszłością się stała.
                                                  • Gość: onaaaaa Re: Bo takie są również kobiety IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.06, 23:57
                                                    a jak miała muza na imie?
                                                  • tentatore Re: Bo takie są również kobiety 30.08.06, 23:59
                                                    Czy Kraków jest aż tak mały?
                                                  • Gość: onaaaaa Re: Bo takie są również kobiety IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.06, 00:00
                                                    hehehe
                                                    bez obaw
                                                    nie jestem twoim wspomnieniem:)))
                                                    pytam z ciekawosci
                                                  • tentatore Re: Bo takie są również kobiety 31.08.06, 00:03

> hehehe
                                                    > bez obaw
                                                    > nie jestem twoim wspomnieniem:)))
                                                    > pytam z ciekawosci

Wypowiedzenie nawet jej imienia, jest zbyt dla mnie bolesne.
                                                  • Gość: onaaaaa Re: Bo takie są również kobiety IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.06, 00:05
                                                    ojej
                                                    a jezeli ja mam na imie tak samo jak ona?
                                                    a na jaka literke?
                                                  • tentatore Re: Bo takie są również kobiety 31.08.06, 00:08
                                                    Wolę raczej poznać Twoje imię.
                                                  • Gość: onaaaaa Re: Bo takie są również kobiety IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.06, 00:10
                                                    eeeejjjj
                                                    niech zgadne:
                                                    Ty jestes albo
                                                    1.grześ albo
                                                    2.rafał albo
                                                    3.piotrus
                                                    zgadłam??????????
                                                  • tentatore Re: Bo takie są również kobiety 31.08.06, 00:14
                                                    niestety, nie. Niestety, jeżeli te imiona są dla Ciebie ważne, czy tez ulubione.
                                                  • Gość: onaaaaa Re: Bo takie są również kobiety IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.06, 00:16
                                                    wazne juz nie sa,
                                                    to na jaka literke jest Twoje???bo juz ide spac
                                                  • tentatore Re: Bo takie są również kobiety 31.08.06, 00:19

> wazne juz nie sa,
                                                    > to na jaka literke jest Twoje???bo juz ide spac

Ja też chciałbym zasnąć z Twoim imieniem na ustach.
                                                  • Gość: onaaaaa Re: Bo takie są również kobiety IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.06, 00:21
                                                    to moze chociaz wiek??

• x_adam Re: Bo takie są również kobiety 31.08.06, 00:20

> wazne juz nie sa,
                                                    > to na jaka literke jest Twoje???bo juz ide spac

fAJNE macie podchody:)))
                                                  • Gość: onaaaaa do:adasia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.06, 00:22
                                                    chcesz sie z nami pobawic???

• tentatore Re: Bo takie są również kobiety 31.08.06, 00:27
                                                    adamie wydajesz się sympatycznym facetem i niech tak zostanie.
                                                  • x_adam Re: Bo takie są również kobiety 31.08.06, 00:29
                                                    tentatore napisał:

> adamie wydajesz się sympatycznym facetem i niech tak zostanie.

No dobrze tentatore, walcz zatem o swoją kolejną muzę:)). Może lepiej na priva
                                                    napisz, łatwiej będzie
                                                  • Gość: onaaaaa do:adasia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.06, 00:32
                                                    ja to kolejna muze??
                                                    to ile juz wywalczył?
                                                  • Gość: onaaaaa Re: Bo takie są również kobiety IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.06, 00:31
                                                    czyzby odrobina zazdrosci???
                                                    to jak z tym wiekiem?
                                                    ja jestem numerologiczna 3 , oblicz sobie, wszyscy juz obliczyli
                                                  • tentatore Re: Bo takie są również kobiety 31.08.06, 00:34
                                                    Może jutro. Dzisiaj już nie mam siły. Zasnę z imieniem "ona"
                                                    Dobrej nocy.
                                                  • Gość: onaaaaa Re: Bo takie są również kobiety IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.06, 00:36
                                                    to chociaz wiek, prosze, to ja tez powiem
                                                  • Gość: onaaaaa Re: Bo takie są również kobiety IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.06, 00:39
                                                    hejjjjjjjjjjj
                                                    to dobranoc
                                                    jezeli nie chcesz napisac....
                                                  • x_adam Re: Bo takie są również kobiety 31.08.06, 00:19
                                                    tentatore napisał:

> Gość portalu: onaaaaa napisał(a):
                                                    >
                                                    > > i gdzie ona?
                                                    > To przeszłość. Rok w sobie walczyłem o to, by przeszłością się stała.

Biedaku:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka