bez_milosci 04.09.06, 09:58 ......jest tylko pożądanie,strach przed samotnoscią,zaspakajanie wsłasnych potrzeb.......... a w miłość nie wierzę....... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: miły z Wrocławia Re: miłości NIE MA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.06, 10:07 jest , jest, jest Odpowiedz Link Zgłoś
bez_milosci Re: miłości NIE MA 04.09.06, 10:51 Gość portalu: miły z Wrocławia napisał(a): > jest , jest, jest > takiś pewien??? Odpowiedz Link Zgłoś
iwanowna Re: miłości NIE MA 04.09.06, 10:21 W tej kwestii przyznaję się do całkowitego bycia "nieukiem"... :) Odpowiedz Link Zgłoś
iwanowna Re: miłości NIE MA 04.09.06, 10:45 nie wiem jak Ty, ale ja tymczasowo postanowiłam się z daleka od tego zjawiska trzymać... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
khinga Re: miłości NIE MA 04.09.06, 10:54 Ja postanowiłam z dala trzymać się od zjawiska...męskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
bez_milosci Re: miłości NIE MA 04.09.06, 11:02 khinga napisała: > A co to jest miłość? > nie wiem hehe Odpowiedz Link Zgłoś
fredoo Re: miłości NIE MA 04.09.06, 10:12 Poczekaj jak Cię kiedy rąbnie to zobaczysz.Trzeba zwolnić i popatrzeć życzliwie. Odpowiedz Link Zgłoś
monnia3 Re: miłości NIE MA 04.09.06, 10:16 Kurcze ...niestety czasem boli oj i to baaardzo...ale poza wszelką wątpliwość jest:))) nie widać a czuc...jak wiatr:))) Odpowiedz Link Zgłoś
khinga Re: miłości NIE MA 04.09.06, 10:17 A u mnie wichura już kilka dni...straszne! Odpowiedz Link Zgłoś
majki1976 Re: miłości NIE MA 04.09.06, 10:21 to musisz sobie cegły do kieszeni włozyć żebyś nie odleciała Odpowiedz Link Zgłoś
kiki1102 Re: miłości NIE MA 04.09.06, 10:24 Nie ma?A ja czułam jej obecność.Z początku taka nieśmiła...za drzewem marzeń się chowała,zerkała ukradkiem...czekała... Czekała,by ogarnąć z całą swą mocą... Odpowiedz Link Zgłoś
bez_milosci Re: miłośc jest 04.09.06, 10:37 "Miłość jest czymśc co wymyslili pisarze by zarabiac i sprzedawać ksiązki" dobrze ze nie tylko ja tak uwazam;):) Odpowiedz Link Zgłoś
bez_milosci Re: miłości NIE MA 04.09.06, 10:55 fredoo napisał: > Poczekaj jak Cię kiedy rąbnie to zobaczysz.Trzeba zwolnić i popatrzeć życzliwie > . patzre w lewo a tam para się całuje... patzre w prawo a tam sie znowu wysciskuje.... ale to tylko ruchy.. ,odruchy..nic wiecej... brak i tego.. wiec zaspokajają.. swą.. potrzebe patrząc na jedną drugą pare. to mysle dlaczego oni są ze sobą.. : bo sa atrakcyjni ,ładni , pociąga ich wygląd.. zew do siebie a jak się podobają sobie to tworza jakiś tam związek.. czyli zaspokają.. swe potrzeby ,potrzeby bycia z kimś..itp to takie jedno wielkie kólko agdzie tu miłośc???? Odpowiedz Link Zgłoś
arogancka_agrafka Re: miłości NIE MA 04.09.06, 10:42 Jest...ale.... "....to głupia rzecz. Daje ona o wiele mniej pożytku niż logika, bo właściwie w niczym nas nie utwierdza. Bredzi przez usta kochanków o rzeczach nierealnych i każe wierzyć w marzenia, które się nigdy nie ziszczają." Odpowiedz Link Zgłoś
gczern Re: miłości NIE MA 04.09.06, 11:00 > a w miłość nie wierzę....... to nie wierz, twoja strata Odpowiedz Link Zgłoś
bez_milosci Re: miłości NIE MA 04.09.06, 11:01 gczern napisał: > to nie wierz, twoja strata jesli czegoś nie ma to nie ma strat:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotrek Re: miłości NIE MA IP: 212.244.79.* 04.09.06, 13:44 Ale marudzicie :), od tygodnia piszę z pewną kobietą , ręce mi drżą , robię byki ortograficzne , jak się pojawia w internecie paraliżuje mnie , myślę o niej non stop . To niby co to jest jak nie uczucie które się rodzi . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ismena Re: miłości NIE MA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.09.06, 13:48 O własnie, mam to samo:) I taka radosc jak sie pisze :) A jak wielka gdy sie ja spotka..:) Odpowiedz Link Zgłoś
bez_milosci Re: miłości NIE MA 04.09.06, 14:46 Gość portalu: Piotrek napisał(a): > Ale marudzicie :), od tygodnia piszę z pewną kobietą , ręce mi drżą , robię > byki ortograficzne , jak się pojawia w internecie paraliżuje mnie , myślę o > niej non stop . To niby co to jest jak nie uczucie które się rodzi . hmm moze jakas choroba z tymi rękami??:):);) paraliż.. to moze coś ci stanęło w gardle podczas posiłku?? byki moze dyslecja czy jak to tam.. ale w sumie każdy robi jakieś.. błedy :):) wiec to normalka:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotrek Re: miłości NIE MA IP: 212.244.79.* 04.09.06, 15:10 "to moze coś ci stanęło w gardle podczas posiłku??" Przecież Ja od tygodnia nie jem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
bez_milosci Re: miłości NIE MA 04.09.06, 23:04 Gość portalu: Piotrek napisał(a): > Przecież Ja od tygodnia nie jem ;) Jesoo czemu niestarwnosc masz jakąś??? siadło Ci coś na żoładku pewno ,tylko nie pisz ze się zakochałes:P:D biednyś.. jakiś jesteś..:):) same dolegliwosci masz...;);) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kama Re: miłości NIE MA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.06, 23:31 Piotrek, to może Piotr 321 ? Wreszcie zakochany? Gratuluję !!! Odpowiedz Link Zgłoś
bez_milosci Re: Masz prawo... 04.09.06, 23:05 tapatik napisał: > ale ja jestem innego zdania :-) To dobrze przynajmiej śweiat będzie bardziej ciekawszy.. gdyby wszyscy mieli takie sma epogldau.. to by nudno było:D:):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :-))) Re: miłości NIE MA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.06, 23:43 Jest miłość. Jest noc. Jest komputerowa myszka, klucze na stole, długopis, cykający zegar, mobbing? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotrek Re: miłości NIE MA IP: 212.244.79.* 05.09.06, 13:48 Zdrowy jestem !, więc w końcu co Mi jest :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: onaaaaa Re: miłości NIE MA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.06, 13:53 a o co chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotrek Re: miłości NIE MA IP: 212.244.79.* 05.09.06, 13:58 Chodzi o to że , jeśli miłości nie ma a Ja jestem zdrowy fizycznie i psychicznie to co mi jest bo jakoś dziwnie głupio się czuję (opis jak się czuję jest wyżej ) :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: onaaaaa Re: miłości NIE MA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.06, 14:00 jak znajdziesz to moze poczujesz:)) ja wierze ze jest Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: onaaaaa Re: miłości NIE MA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.06, 14:04 to tylko kwestia czasu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotrek Re: miłości NIE MA IP: 212.244.79.* 05.09.06, 14:11 Czas jest względny , minęły dwa lata , czy następne dwa to będzie dużo ,czy umknie nie wiadomo kiedy ?, a może to ten czas obecny !? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: onaaaaa Re: miłości NIE MA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.06, 14:16 ja wiem ze jeszcze nie spotkalam swojej "milosci", chociaz czasami tak mi sie wydawalo, ale osobiscie na nia nie czekam ,bedzie co ma byc, nie ma co sie nastawiac na konkretna date, w tej akurat sferze nie da sie kalkulowac:))) ale podobno warto czekac:))) głowa do gory Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miko Re: miłości NIE MA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.06, 14:16 Miłość jest, ale nie trzeba jej szukać ONA sama nas znajdzie Odpowiedz Link Zgłoś
bez_milosci Re: miłości NIE MA 05.09.06, 21:05 Gość portalu: Piotrek napisał(a): > Zdrowy jestem !, więc w końcu co Mi jest :) a skad mam to wiedziec??? :):) moze poszukaj.. innych lekarzy;);) Odpowiedz Link Zgłoś
rycerz.krola.artura Re: miłości NIE MA 05.09.06, 15:40 jest! jest! jest! :) iwanowna napisała: > nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miko Re: miłości NIE MA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.06, 14:20 A ja spotkałem swoją wielką miłość jedenaście lat temu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotrek Re: miłości NIE MA IP: 212.244.79.* 05.09.06, 14:24 Gratuluję . A moja miłość z przed jedenastu lat wbiła mi nuż w plecy , co zrobić żeby rozpoznać tę właściwą ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: onaaaaa Re: miłości NIE MA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.06, 14:33 Oto jest miłość Dwoje ludzi spotyka się przypadkiem, a okazuje się, że czekali na siebie całe życie. Po długim czekaniu, może jeszcze nie wszystko, ale znalazłem to, co najważniejsze, Twoje spojrzenie... Żaden dzień się nie powtórzy, nie ma dwóch podobnych nocy, dwóch tych samych pocałunków, dwóch jednakich spojrzeń w oczy... jak ja rozpoznac?podobno to sie wie, ale nikt nie daje gwarancji ze to ta własciwa, a szkoda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotrek Re: miłości NIE MA IP: 212.244.79.* 05.09.06, 14:35 Brawooo ! jesteś genialna :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: onaaaaa Re: miłości NIE MA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.06, 14:39 to nie ja, to Szymborska ale cos w tym jest:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miko Re: miłości NIE MA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.06, 14:41 Dobrze napisane. było dokładnie tak jak napisałaś spotkaliśmy się przypadkiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: onaaaaa Re: miłości NIE MA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.06, 14:57 hmm.. bo miłosc to jest jakies nie wiadomo co,przychodzace nie wiadomo skad i nie wiadomo jak, i sprawiajace bol nie wiadomo dlaczego:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miko Re: miłości NIE MA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.06, 14:35 Nie mam na to recepty. Odpowiedz Link Zgłoś
khekhe Re: miłości NIE MA 05.09.06, 15:05 bez_milosci napisała: > ......jest tylko pożądanie,strach przed samotnoscią,zaspakajanie wsłasnych > potrzeb.......... > > a w miłość nie wierzę....... a własnie że JEST !! Odpowiedz Link Zgłoś
tygryska_28 Re: miłości NIE MA 05.09.06, 17:00 Nie ma... Ale kto wie czy za jakiś czas nie zmienię zdania?? Może się ukrywać pod słowem fascynacja, zauroczenie, czułość, dotyk, milczenie, rozmowa... I wiele, wiele innych... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daria Re: miłości NIE MA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.06, 09:12 milosc trzeba stworzyc wspolnie z innymi ,,spotkajmy sie wszyscy chwycmy sie za rece ,,,,ale by zaiskrzylo,,a nie przez komputer pozdrawiam myslacych ludzi filozof Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sekret widac jej nie spotkales IP: *.proxy.aol.com 08.09.06, 22:18 milosc na pewno istnieje, jest ona biochemia, ale istnieje. Pozadanie to cos calkiem innego i jego podstawa jest tez inna biochemia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lola Re: widac jej nie spotkales IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.06, 22:20 Miłość i duchy są po jednych pieniądzach-wszyscy o nich mówią, a nikt ich nie widzał... Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: widac jej nie spotkales 08.09.06, 22:21 Bardzo trafnie ujęte. Musze sobie zapamiętać, Lolu. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lola Re: widac jej nie spotkales IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.06, 22:25 Większość ludzi jednak ciągle wierzy w duchy:-) W zjawiska paranormalne takie jak np.miłość też:-0 Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: widac jej nie spotkales 08.09.06, 22:28 Nic się nie bierze z niczego - widocznie wiara i w duchy i w miłość zaspokaja jakieś potzreby emocjonalne człowieka. Gdyby nie były potrzebne, nikt by sobie nimi głowy nie zawracał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lola Re: widac jej nie spotkales IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.06, 22:33 Szczególnie miłość - działa jak amfetamina.Ludzie lubią wprowadzić się w stan różowej euforii, kiedy wszystkie problemy schodzą na drugi plan, energia taka, że by i góry przenosić... Więc co tu się dziwić, że taka chemia ma popyt??? Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: widac jej nie spotkales 08.09.06, 22:35 Gdyby ktos wynalazł nieszkodliwy (!) dla człowieka środek, po zażyciu którego występują podobne reakcje, to nikt by nie szukał uczuć, tylko kupił sobie opakowanie specyfiku i po zawodach. Odpowiedz Link Zgłoś
justiz Ja spotkałam i to nie raz! ;-DD 08.09.06, 22:39 Nie wiem jak działa amfetamina, bo jej akurat nie próbowałam (to nawiasem mówiąc najgorsze z tych narkotykowych g....n), natomiast zgadzam się z tym, że miłość pobudza i napędza! to stan absolutnego szczęścia! Tylko tak się składa, że przemija... A potem pojawia się znów.. ;-DD Ja wierzę w te czary, bo sama je sobie wyczarowuję... hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: Ja spotkałam i to nie raz! ;-DD 08.09.06, 22:40 No proszę, Czarodziejka jest wśród nas. To dlatego czasem tu iskierki skaczą. To z różdżki magicznej Justiz uciekły. :-) P.S.: Justiz, @. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
justiz Re: Ja spotkałam i to nie raz! ;-DD 08.09.06, 22:48 Czasem kogoś się udaje "ustrzelić"! hehehe Ja jestem nietypową czarodziejką, bo ze strzelbą! ;-DDDDD Odebrałam @, ale odpiszę jutro, bo dziś już nie mam siły.. :-( Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: Ja spotkałam i to nie raz! ;-DD 08.09.06, 22:51 I masz stosowną myśliwską czapeczkę? Musisz wyglądać bardzo kusząco ze strzelbą i w tej czapeczce. ;-) Nie ma sprawy, Justiz - @ to w moim pojęciu nie wróbel - może poczekać. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
justiz Re: Ja spotkałam i to nie raz! ;-DD 08.09.06, 22:57 Coś Ty, ja próbuję coś ustrzelić, to na sobie mam minimum garderoby.. ;-DDD Na głowie, to ewentualnie jakiś elegancki, wielki kapelusz.. ;-DDD Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: Ja spotkałam i to nie raz! ;-DD 08.09.06, 23:00 Czyli występujesz w stroju bardziej nowoczesnej Diany (ta strzelba) zapewne w takich gdzie niegdzie kuszących do zerwania zwiewnych szmatkach, które nie tyle przysłaniają, co odsłaniają? Dobre. ;-D Odpowiedz Link Zgłoś
x_adam Re: Ja spotkałam i to nie raz! ;-DD 08.09.06, 22:42 Piekne jak najbardziej tylko ze po kilku takich szczesciach budzi sie z coraz wiekszym kacem:))) Odpowiedz Link Zgłoś
justiz Re: Ja spotkałam i to nie raz! ;-DD 08.09.06, 22:50 x_adam napisał: > Piekne jak najbardziej tylko ze po kilku takich szczesciach budzi sie z coraz > wiekszym kacem:))) Musiałbyś rozwinąć swą myśl, bo nie chcę jej źle interpretować.. A zaintrygowało mnie to. Proszę. Odpowiedz Link Zgłoś
x_adam Re: Ja spotkałam i to nie raz! ;-DD 08.09.06, 23:09 miłość pobudza i napędza! to stan absolutnego szczęścia! Tylko tak się składa, że przemija... A potem pojawia się znów.. Mówilem tu raczej o swoim przypadku zgadza się miłość pobudzała i napędzala do działania, efekty koncowe mimo wielkiego zaangazowania okazywały się psu na bude, po kilku takich razach atwierdzam że budzę się za każdym razem z coraz większym kacem pomiłosnym, przejawiającym sie coraz wiekszym rozczarowaniem,zamykaniem sie na swiat, silną ucieczką w sfere zawodową i bruzdą zgorzknienia na twarzy. Wiem wiem jeszcze nie spotkałem własciwej Hmmm ale wciąż wierzę Odpowiedz Link Zgłoś
justiz Re: Ja spotkałam i to nie raz! ;-DD 08.09.06, 23:27 Nie, nie! Ja nie będę Ci mówić tych powielanych haseł, że "jeszcze czas", że "jeszcze nie trafiłeś" itp. Nie wiem, jakie są Twoje doświadczenia z rozstań (bo chyba mówiąc o "kacu" masz na myśli właśnie rozstania). Już wcześniej pisałam, że każdy nieudany związek, w którym pokładało się jakieś nadzieje jest rozczarowaniem.. Z wiekiem oczekiwania też są większe, a może bardziej "precyzyjne", niemal wszyscy dojrzali ludzie oczekują od partnera stałości, spokoju, jakiegoś komfortu emocjonalnego, czyli m.in. poczucia bezpieczeństwa i... zabezpieczenia. Wielu ludzi boi się "wchodzić w związki z "trudnymi" partnerami i w takie, które opierają się wyłącznie na takim "zaślepieniu"(racjonalna ocena sytuacji po wielu doświadczeniach jest tego powodem). To takie moje luźne obsewacje.. ;-))) A to, że po rozstaniu uciekasz w pracę, różne zajęcia - to normalne! Moje przyjaciółki nauczyły się ode mnie, że najlepszym lekarstwem w takich chwilach jest ciężki wysiłek fizyczny, dlatego intensywnie wszystkie ćwiczymy i zawsze dobrze wyglądamy, a inni się później dziwią, dlaczego samotne.. hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
x_adam Re: Ja spotkałam i to nie raz! ;-DD 08.09.06, 23:32 justiz napisała: zrobiłem dokładnie to samo, praca -sport a przy okazji nauczyłem się jeszcze dobrze strzelać z karabinu:) Odpowiedz Link Zgłoś
justiz Re: Ja spotkałam i to nie raz! ;-DD 08.09.06, 23:34 A jako cel, miałeś jakiś konkretny "wizerunek"?! hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
adamirl Re: miłości NIE MA 09.09.06, 01:31 mysle ze sie mylisz i mam nadzieje ze spotkasz kogos kto rozpali twoja serduszko prawdziwym uczuciem i bedzie je dla Ciebie pielegnowal podlewal szczesciem i odwzajemnial je , zyl z Toba i tylko dla Ciebie!!!!!! powodzenia nie lam sie Odpowiedz Link Zgłoś
bez_milosci Re: miłości NIE MA 10.09.06, 21:46 adamirl napisał: > mysle ze sie mylisz i mam nadzieje ze spotkasz kogos > kto rozpali twoja serduszko prawdziwym uczuciem > i bedzie je dla Ciebie pielegnowal podlewal szczesciem i > odwzajemnial je , zyl z Toba i tylko dla Ciebie!!!!!! > powodzenia nie lam sie Nie łamie się.. bo az.. taka chudzina to zemnie nie jest:P:D Odpowiedz Link Zgłoś
mete0r Re: miłości NIE MA 09.09.06, 01:32 Nieprawda! Oczywiście, że miłość jest i jest to najpiękniejsze uczucie na świecie. Trochę wiary! bez_milosci napisała: > ......jest tylko pożądanie,strach przed samotnoscią,zaspakajanie wsłasnych > potrzeb.......... > > a w miłość nie wierzę....... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: N/C Re: miłości NIE MA IP: 80.54.176.* 09.09.06, 09:38 milosc nie istnieje... a jesli istnieje to nie kazdemu jest dane ja przezyc, poznac, pozwolic by zostala... niektorych tylko wabi pieknym blaskiem, daje nadzieje aby w chwili najwiekszego szczescia wysmiac, zranic i zostawic w samotnosci... ogladam swiat zza szklanej kurtyny swoich lez... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: miłości NIE MA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.09.06, 12:10 niestety jest... Odpowiedz Link Zgłoś
bez_milosci Re: miłości NIE MA 10.09.06, 21:47 Gość portalu: ... napisał(a): > niestety jest... nie wierzę ,bo nie ma... jej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ??? Re: miłości NIE MA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.06, 22:52 Człowiek który potrafi dać coś bezinteresowniue innemu człowiekowi potrafi też obdarować miłością i nawet nie przyjdzie mu na myśl że miłości nie istnieje, że jej nie ma. Tylko zimna i wyrachowany osobnik, który życie przelicza na pieniądze może nie znać uczucia miłości. Miłość jest. Odpowiedz Link Zgłoś
monnia3 Re: jest jest....._:) 10.09.06, 22:59 Miłość była,jest i bedzie:) Optymistka i romantyczka Wam to mowi;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: jest jest....._:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.06, 23:14 Ale nie jesteś Monniu3 tą Osobą, która próbowała zarabiać pieniądze na biednych dzieciach sperzedając im używane ubrania po swoich dzieciach? Odpowiedz Link Zgłoś
bez_milosci Re: miłości NIE MA 11.09.06, 10:07 Gość portalu: ??? napisał(a): > Człowiek który potrafi dać coś bezinteresowniue innemu człowiekowi potrafi też > obdarować miłością i nawet nie przyjdzie mu na myśl że miłości nie istnieje, > że jej nie ma. > Tylko zimna i wyrachowany osobnik, który życie przelicza na pieniądze może nie > > znać uczucia miłości. > Miłość jest. No to ja Ci napisze że jestem przeciwieństwem tego coś napisał... NIE JESTEM MATERIALISTKĄ I mam nadzieje ze nią nigdy nie będe a po 2 to ja zawsze pomogam jesli ktoś poprosi mnie o pomoc tylko ze jak ja potrzebuje pomocy... to nikogo wtedy nie ma.. aby mi pomógł... po 3 potrafie cię cieszyć z kazdej drobnostki którą.. ktoś mi ofiaruje ,da w prezencie ect ale bardziej ciesze się jesli komuś moge sprawić przyjemnosc I nigdy mi do szczęścia nie będą.. potrzebne pieniądze!! one jedynie mogą ułatwić.. drogę do szczęścia do realizacji swoich marzen a tak po za tym ... to tylko pieniądz.. kawałek papieruuuuuuuuu Odpowiedz Link Zgłoś
bez_milosci Re: miłości NIE MA 10.09.06, 21:46 Gość portalu: N/C napisał(a): > milosc nie istnieje... > a jesli istnieje to nie kazdemu jest dane ja przezyc, poznac, pozwolic by > zostala... > niektorych tylko wabi pieknym blaskiem, daje nadzieje aby w chwili najwiekszego > > szczescia wysmiac, zranic i zostawic w samotnosci... > > ogladam swiat zza szklanej kurtyny swoich lez... :(:(:(.............. Odpowiedz Link Zgłoś