Dodaj do ulubionych

miłości NIE MA

04.09.06, 09:58
......jest tylko pożądanie,strach przed samotnoscią,zaspakajanie wsłasnych
potrzeb..........

a w miłość nie wierzę.......
Obserwuj wątek
    • iwanowna Re: miłości NIE MA 04.09.06, 10:00
      ja też nie... :(
      • khinga Re: miłości NIE MA 04.09.06, 10:04
        A co to jest miłość?
        • Gość: miły z Wrocławia Re: miłości NIE MA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.06, 10:07
          jest , jest, jest
          • bez_milosci Re: miłości NIE MA 04.09.06, 10:51
            Gość portalu: miły z Wrocławia napisał(a):

> jest , jest, jest
            >
            takiś pewien???
        • iwanowna Re: miłości NIE MA 04.09.06, 10:12
          a cholera wie... ;)
          • khinga Re: miłości NIE MA 04.09.06, 10:15
            Tylko my takie niedouczone?
            • iwanowna Re: miłości NIE MA 04.09.06, 10:21
              W tej kwestii przyznaję się do całkowitego bycia "nieukiem"... :)
              • khinga Re: miłości NIE MA 04.09.06, 10:38
                Ja także...
                • iwanowna Re: miłości NIE MA 04.09.06, 10:45
                  nie wiem jak Ty, ale ja tymczasowo postanowiłam się z daleka od tego zjawiska
                  trzymać... ;)
                  • khinga Re: miłości NIE MA 04.09.06, 10:54
                    Ja postanowiłam z dala trzymać się od zjawiska...męskiego.
        • bez_milosci Re: miłości NIE MA 04.09.06, 11:02
          khinga napisała:

> A co to jest miłość?
          >
          nie wiem hehe
      • fredoo Re: miłości NIE MA 04.09.06, 10:12
        Poczekaj jak Cię kiedy rąbnie to zobaczysz.Trzeba zwolnić i popatrzeć życzliwie.
        • khinga Re: miłości NIE MA 04.09.06, 10:15
          Tylko, żeby nie bolało,jak rąbnie...
          • monnia3 Re: miłości NIE MA 04.09.06, 10:16
            Kurcze ...niestety czasem boli oj i to baaardzo...ale poza wszelką wątpliwość
            jest:))) nie widać a czuc...jak wiatr:)))
            • khinga Re: miłości NIE MA 04.09.06, 10:17
              A u mnie wichura już kilka dni...straszne!
              • majki1976 Re: miłości NIE MA 04.09.06, 10:21
                to musisz sobie cegły do kieszeni włozyć żebyś nie odleciała
              • kiki1102 Re: miłości NIE MA 04.09.06, 10:24
                Nie ma?A ja czułam jej obecność.Z początku taka nieśmiła...za drzewem marzeń
                się chowała,zerkała ukradkiem...czekała...
                Czekała,by ogarnąć z całą swą mocą...
          • majki1976 Re: miłośc jest 04.09.06, 10:17
            o
            • bez_milosci Re: miłośc jest 04.09.06, 10:37
              "Miłość jest czymśc co wymyslili pisarze by zarabiac i sprzedawać ksiązki"

dobrze ze nie tylko ja tak uwazam;):)
        • bez_milosci Re: miłości NIE MA 04.09.06, 10:55
          fredoo napisał:

> Poczekaj jak Cię kiedy rąbnie to zobaczysz.Trzeba zwolnić i popatrzeć życzliwie
          > .
          patzre w lewo a tam para się całuje... patzre w prawo a tam sie znowu
          wysciskuje.... ale to tylko ruchy.. ,odruchy..nic wiecej... brak i tego.. wiec
          zaspokajają.. swą.. potrzebe patrząc na jedną drugą pare. to mysle dlaczego oni
          są ze sobą.. : bo sa atrakcyjni ,ładni , pociąga ich wygląd.. zew do siebie a
          jak się podobają sobie to tworza jakiś tam związek.. czyli zaspokają.. swe
          potrzeby ,potrzeby bycia z kimś..itp to takie jedno wielkie kólko agdzie tu
          miłośc????
    • arogancka_agrafka Re: miłości NIE MA 04.09.06, 10:42
      Jest...ale....

"....to głupia rzecz. Daje ona o wiele mniej pożytku niż logika, bo właściwie w
      niczym nas nie utwierdza. Bredzi przez usta kochanków o rzeczach nierealnych i
      każe wierzyć w marzenia, które się nigdy nie ziszczają."
    • gczern Re: miłości NIE MA 04.09.06, 11:00
      > a w miłość nie wierzę.......

to nie wierz, twoja strata
      • bez_milosci Re: miłości NIE MA 04.09.06, 11:01
        gczern napisał:

> to nie wierz, twoja strata

jesli czegoś nie ma to nie ma strat:)
        • Gość: Piotrek Re: miłości NIE MA IP: 212.244.79.* 04.09.06, 13:44
          Ale marudzicie :), od tygodnia piszę z pewną kobietą , ręce mi drżą , robię
          byki ortograficzne , jak się pojawia w internecie paraliżuje mnie , myślę o
          niej non stop . To niby co to jest jak nie uczucie które się rodzi .
          • Gość: ismena Re: miłości NIE MA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.09.06, 13:48
            O własnie, mam to samo:)
            I taka radosc jak sie pisze :)
            A jak wielka gdy sie ja spotka..:)
          • bez_milosci Re: miłości NIE MA 04.09.06, 14:46
            Gość portalu: Piotrek napisał(a):

> Ale marudzicie :), od tygodnia piszę z pewną kobietą , ręce mi drżą , robię
            > byki ortograficzne , jak się pojawia w internecie paraliżuje mnie , myślę o
            > niej non stop . To niby co to jest jak nie uczucie które się rodzi .

hmm moze jakas choroba z tymi rękami??:):);)
            paraliż.. to moze coś ci stanęło w gardle podczas posiłku??
            byki moze dyslecja czy jak to tam.. ale w sumie każdy robi jakieś.. błedy :):)
            wiec to normalka:D
            • Gość: Piotrek Re: miłości NIE MA IP: 212.244.79.* 04.09.06, 15:10
              "to moze coś ci stanęło w gardle podczas posiłku??"

Przecież Ja od tygodnia nie jem ;)
              • bez_milosci Re: miłości NIE MA 04.09.06, 23:04

> Przecież Ja od tygodnia nie jem ;)

Jesoo czemu niestarwnosc masz jakąś??? siadło Ci coś na żoładku pewno ,tylko nie
                pisz ze się zakochałes:P:D biednyś.. jakiś jesteś..:):) same dolegliwosci
                masz...;);)
          • Gość: kama Re: miłości NIE MA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.06, 23:31
            Piotrek, to może Piotr 321 ?
            Wreszcie zakochany?
            Gratuluję !!!
    • tapatik Masz prawo... 04.09.06, 15:08
      ale ja jestem innego zdania :-)
      • bez_milosci Re: Masz prawo... 04.09.06, 23:05
        tapatik napisał:

> ale ja jestem innego zdania :-)

To dobrze przynajmiej śweiat będzie bardziej ciekawszy.. gdyby wszyscy mieli
        takie sma epogldau.. to by nudno było:D:):)
    • pinup Re: miłości NIE MA 04.09.06, 16:27
      nareszcie ktos rozsadny:)
      • Gość: :-))) Re: miłości NIE MA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.06, 23:43
        Jest miłość.
        Jest noc.
        Jest komputerowa myszka, klucze na stole, długopis, cykający zegar, mobbing?
    • rycerz.krola.artura Re: miłości NIE MA 05.09.06, 01:28
      miłość jest:)
      • iwanowna Re: miłości NIE MA 05.09.06, 09:22
        nie ma.
        • Gość: Piotrek Re: miłości NIE MA IP: 212.244.79.* 05.09.06, 13:48
          Zdrowy jestem !, więc w końcu co Mi jest :)
          • Gość: onaaaaa Re: miłości NIE MA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.06, 13:53
            a o co chodzi?
            • Gość: Piotrek Re: miłości NIE MA IP: 212.244.79.* 05.09.06, 13:58
              Chodzi o to że , jeśli miłości nie ma a Ja jestem zdrowy fizycznie i
              psychicznie to co mi jest bo jakoś dziwnie głupio się czuję (opis jak się czuję
              jest wyżej ) :)
              • Gość: onaaaaa Re: miłości NIE MA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.06, 14:00
                jak znajdziesz to moze poczujesz:))
                ja wierze ze jest
                • Gość: onaaaaa Re: miłości NIE MA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.06, 14:04
                  to tylko kwestia czasu
                  • Gość: Piotrek Re: miłości NIE MA IP: 212.244.79.* 05.09.06, 14:11
                    Czas jest względny , minęły dwa lata , czy następne dwa to będzie dużo ,czy
                    umknie nie wiadomo kiedy ?, a może to ten czas obecny !? :)

• Gość: onaaaaa Re: miłości NIE MA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.06, 14:16
                      ja wiem ze jeszcze nie spotkalam swojej "milosci", chociaz czasami tak mi sie
                      wydawalo, ale osobiscie na nia nie czekam ,bedzie co ma byc, nie ma co sie
                      nastawiac na konkretna date, w tej akurat sferze nie da sie kalkulowac:)))
                      ale podobno warto czekac:)))
                      głowa do gory
                  • Gość: miko Re: miłości NIE MA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.06, 14:16
                    Miłość jest, ale nie trzeba jej szukać ONA sama nas znajdzie
          • bez_milosci Re: miłości NIE MA 05.09.06, 21:05

> Zdrowy jestem !, więc w końcu co Mi jest :)

a skad mam to wiedziec??? :):) moze poszukaj.. innych lekarzy;);)
        • rycerz.krola.artura Re: miłości NIE MA 05.09.06, 15:40
          jest! jest! jest! :)

iwanowna napisała:

> nie ma.
    • Gość: miko Re: miłości NIE MA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.06, 14:20
      A ja spotkałem swoją wielką miłość jedenaście lat temu
      • Gość: Piotrek Re: miłości NIE MA IP: 212.244.79.* 05.09.06, 14:24
        Gratuluję . A moja miłość z przed jedenastu lat wbiła mi nuż w plecy , co
        zrobić żeby rozpoznać tę właściwą ?
        • Gość: onaaaaa Re: miłości NIE MA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.06, 14:33
          Oto jest miłość
          Dwoje ludzi spotyka się
          przypadkiem, a okazuje się,
          że czekali na siebie całe życie.
          Po długim czekaniu,
          może jeszcze nie wszystko,
          ale znalazłem to, co najważniejsze,
          Twoje spojrzenie...
          Żaden dzień się nie powtórzy,
          nie ma dwóch podobnych nocy,
          dwóch tych samych pocałunków,
          dwóch jednakich spojrzeń w oczy...

jak ja rozpoznac?podobno to sie wie, ale nikt nie daje gwarancji ze to ta
          własciwa, a szkoda
          • Gość: Piotrek Re: miłości NIE MA IP: 212.244.79.* 05.09.06, 14:35
            Brawooo ! jesteś genialna :)
            • Gość: onaaaaa Re: miłości NIE MA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.06, 14:39
              to nie ja, to Szymborska
              ale cos w tym jest:))
          • Gość: miko Re: miłości NIE MA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.06, 14:41
            Dobrze napisane. było dokładnie tak jak napisałaś spotkaliśmy się przypadkiem
            • Gość: onaaaaa Re: miłości NIE MA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.06, 14:57
              hmm.. bo miłosc to jest jakies nie wiadomo co,przychodzace nie wiadomo skad i
              nie wiadomo jak, i sprawiajace bol nie wiadomo dlaczego:))
        • Gość: miko Re: miłości NIE MA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.06, 14:35
          Nie mam na to recepty.
    • khekhe Re: miłości NIE MA 05.09.06, 15:05
      bez_milosci napisała:

> ......jest tylko pożądanie,strach przed samotnoscią,zaspakajanie wsłasnych
      > potrzeb..........
      >

a własnie że JEST !!
      • tygryska_28 Re: miłości NIE MA 05.09.06, 17:00
        Nie ma... Ale kto wie czy za jakiś czas nie zmienię zdania??
        Może się ukrywać pod słowem fascynacja, zauroczenie, czułość, dotyk, milczenie,
        rozmowa... I wiele, wiele innych...
    • Gość: daria Re: miłości NIE MA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.06, 09:12
      milosc trzeba stworzyc wspolnie z innymi ,,spotkajmy sie wszyscy chwycmy sie za
      rece ,,,,ale by zaiskrzylo,,a nie przez komputer pozdrawiam myslacych ludzi
      filozof
    • Gość: sekret widac jej nie spotkales IP: *.proxy.aol.com 08.09.06, 22:18
      milosc na pewno istnieje, jest ona biochemia, ale istnieje. Pozadanie to cos
      calkiem innego i jego podstawa jest tez inna biochemia.
      • Gość: lola Re: widac jej nie spotkales IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.06, 22:20
        Miłość i duchy są po jednych pieniądzach-wszyscy o nich mówią, a nikt ich nie
        widzał...
        • white.falcon Re: widac jej nie spotkales 08.09.06, 22:21
          Bardzo trafnie ujęte. Musze sobie zapamiętać, Lolu. :-)
          • Gość: lola Re: widac jej nie spotkales IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.06, 22:25
            Większość ludzi jednak ciągle wierzy w duchy:-)
            W zjawiska paranormalne takie jak np.miłość też:-0
            • white.falcon Re: widac jej nie spotkales 08.09.06, 22:28
              Nic się nie bierze z niczego - widocznie wiara i w duchy i w miłość zaspokaja
              jakieś potzreby emocjonalne człowieka. Gdyby nie były potrzebne, nikt by sobie
              nimi głowy nie zawracał.
              • Gość: lola Re: widac jej nie spotkales IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.06, 22:33
                Szczególnie miłość - działa jak amfetamina.Ludzie lubią wprowadzić się w stan
                różowej euforii, kiedy wszystkie problemy schodzą na drugi plan, energia taka,
                że by i góry przenosić...
                Więc co tu się dziwić, że taka chemia ma popyt???
                • white.falcon Re: widac jej nie spotkales 08.09.06, 22:35
                  Gdyby ktos wynalazł nieszkodliwy (!) dla człowieka środek, po zażyciu którego
                  występują podobne reakcje, to nikt by nie szukał uczuć, tylko kupił sobie
                  opakowanie specyfiku i po zawodach.
                • justiz Ja spotkałam i to nie raz! ;-DD 08.09.06, 22:39
                  Nie wiem jak działa amfetamina, bo jej akurat nie próbowałam (to nawiasem mówiąc
                  najgorsze z tych narkotykowych g....n), natomiast zgadzam się z tym, że miłość
                  pobudza i napędza! to stan absolutnego szczęścia! Tylko tak się składa, że
                  przemija... A potem pojawia się znów.. ;-DD

Ja wierzę w te czary, bo sama je sobie wyczarowuję... hehehe
                  • white.falcon Re: Ja spotkałam i to nie raz! ;-DD 08.09.06, 22:40
                    No proszę, Czarodziejka jest wśród nas. To dlatego czasem tu iskierki skaczą.
                    To z różdżki magicznej Justiz uciekły. :-)

P.S.: Justiz, @. :-)
                    • justiz Re: Ja spotkałam i to nie raz! ;-DD 08.09.06, 22:48
                      Czasem kogoś się udaje "ustrzelić"! hehehe
                      Ja jestem nietypową czarodziejką, bo ze strzelbą! ;-DDDDD

Odebrałam @, ale odpiszę jutro, bo dziś już nie mam siły.. :-(
                      • white.falcon Re: Ja spotkałam i to nie raz! ;-DD 08.09.06, 22:51
                        I masz stosowną myśliwską czapeczkę? Musisz wyglądać bardzo kusząco ze strzelbą
                        i w tej czapeczce. ;-)

Nie ma sprawy, Justiz - @ to w moim pojęciu nie wróbel - może poczekać. :-)
                        • justiz Re: Ja spotkałam i to nie raz! ;-DD 08.09.06, 22:57
                          Coś Ty, ja próbuję coś ustrzelić, to na sobie mam minimum garderoby.. ;-DDD Na
                          głowie, to ewentualnie jakiś elegancki, wielki kapelusz.. ;-DDD
                          • white.falcon Re: Ja spotkałam i to nie raz! ;-DD 08.09.06, 23:00
                            Czyli występujesz w stroju bardziej nowoczesnej Diany (ta strzelba) zapewne w
                            takich gdzie niegdzie kuszących do zerwania zwiewnych szmatkach, które nie tyle
                            przysłaniają, co odsłaniają? Dobre. ;-D
                  • x_adam Re: Ja spotkałam i to nie raz! ;-DD 08.09.06, 22:42
                    Piekne jak najbardziej tylko ze po kilku takich szczesciach budzi sie z coraz
                    wiekszym kacem:)))
                    • justiz Re: Ja spotkałam i to nie raz! ;-DD 08.09.06, 22:50
                      x_adam napisał:

> Piekne jak najbardziej tylko ze po kilku takich szczesciach budzi sie z coraz
                      > wiekszym kacem:)))

Musiałbyś rozwinąć swą myśl, bo nie chcę jej źle interpretować.. A zaintrygowało
                      mnie to. Proszę.
                      • x_adam Re: Ja spotkałam i to nie raz! ;-DD 08.09.06, 23:09
                        miłość pobudza i napędza! to stan absolutnego szczęścia! Tylko tak się składa, że
                        przemija... A potem pojawia się znów..
                        Mówilem tu raczej o swoim przypadku zgadza się miłość pobudzała i napędzala do
                        działania, efekty koncowe mimo wielkiego zaangazowania okazywały się psu na
                        bude, po kilku takich razach atwierdzam że budzę się za każdym razem z coraz
                        większym kacem pomiłosnym, przejawiającym sie coraz wiekszym
                        rozczarowaniem,zamykaniem sie na swiat, silną ucieczką w sfere zawodową i bruzdą
                        zgorzknienia na twarzy. Wiem wiem jeszcze nie spotkałem własciwej
                        Hmmm ale wciąż wierzę
                        • justiz Re: Ja spotkałam i to nie raz! ;-DD 08.09.06, 23:27
                          Nie, nie! Ja nie będę Ci mówić tych powielanych haseł, że "jeszcze czas", że
                          "jeszcze nie trafiłeś" itp.
                          Nie wiem, jakie są Twoje doświadczenia z rozstań (bo chyba mówiąc o "kacu" masz
                          na myśli właśnie rozstania). Już wcześniej pisałam, że każdy nieudany związek, w
                          którym pokładało się jakieś nadzieje jest rozczarowaniem.. Z wiekiem oczekiwania
                          też są większe, a może bardziej "precyzyjne", niemal wszyscy dojrzali ludzie
                          oczekują od partnera stałości, spokoju, jakiegoś komfortu emocjonalnego, czyli
                          m.in. poczucia bezpieczeństwa i... zabezpieczenia. Wielu ludzi boi się "wchodzić
                          w związki z "trudnymi" partnerami i w takie, które opierają się wyłącznie na
                          takim "zaślepieniu"(racjonalna ocena sytuacji po wielu doświadczeniach jest tego
                          powodem).
                          To takie moje luźne obsewacje.. ;-)))

A to, że po rozstaniu uciekasz w pracę, różne zajęcia - to normalne!
                          Moje przyjaciółki nauczyły się ode mnie, że najlepszym lekarstwem w takich
                          chwilach jest ciężki wysiłek fizyczny, dlatego intensywnie wszystkie ćwiczymy i
                          zawsze dobrze wyglądamy, a inni się później dziwią, dlaczego samotne.. hehehe
                          • x_adam Re: Ja spotkałam i to nie raz! ;-DD 08.09.06, 23:32
                            justiz napisała:
                            zrobiłem dokładnie to samo, praca -sport a przy okazji nauczyłem się jeszcze
                            dobrze strzelać z karabinu:)
                            • justiz Re: Ja spotkałam i to nie raz! ;-DD 08.09.06, 23:34
                              A jako cel, miałeś jakiś konkretny "wizerunek"?! hehehe
    • adamirl Re: miłości NIE MA 09.09.06, 01:31
      mysle ze sie mylisz i mam nadzieje ze spotkasz kogos
      kto rozpali twoja serduszko prawdziwym uczuciem
      i bedzie je dla Ciebie pielegnowal podlewal szczesciem i
      odwzajemnial je , zyl z Toba i tylko dla Ciebie!!!!!!
      powodzenia nie lam sie
      • bez_milosci Re: miłości NIE MA 10.09.06, 21:46
        adamirl napisał:

> mysle ze sie mylisz i mam nadzieje ze spotkasz kogos
        > kto rozpali twoja serduszko prawdziwym uczuciem
        > i bedzie je dla Ciebie pielegnowal podlewal szczesciem i
        > odwzajemnial je , zyl z Toba i tylko dla Ciebie!!!!!!
        > powodzenia nie lam sie

Nie łamie się.. bo az.. taka chudzina to zemnie nie jest:P:D
    • mete0r Re: miłości NIE MA 09.09.06, 01:32
      Nieprawda!
      Oczywiście, że miłość jest i jest to najpiękniejsze uczucie na świecie.
      Trochę wiary!

bez_milosci napisała:

> ......jest tylko pożądanie,strach przed samotnoscią,zaspakajanie wsłasnych
      > potrzeb..........
      >
    • Gość: N/C Re: miłości NIE MA IP: 80.54.176.* 09.09.06, 09:38
      milosc nie istnieje...
      a jesli istnieje to nie kazdemu jest dane ja przezyc, poznac, pozwolic by
      zostala...
      niektorych tylko wabi pieknym blaskiem, daje nadzieje aby w chwili najwiekszego
      szczescia wysmiac, zranic i zostawic w samotnosci...

ogladam swiat zza szklanej kurtyny swoich lez...
      • Gość: ... Re: miłości NIE MA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.09.06, 12:10
        niestety jest...
        • khinga Re: miłości NIE MA 09.09.06, 12:13
          spełniona i nie spełniona...
        • bez_milosci Re: miłości NIE MA 10.09.06, 21:47
          Gość portalu: ... napisał(a):

> niestety jest...

nie wierzę ,bo nie ma... jej
          • Gość: ??? Re: miłości NIE MA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.06, 22:52
            Człowiek który potrafi dać coś bezinteresowniue innemu człowiekowi potrafi też
            obdarować miłością i nawet nie przyjdzie mu na myśl że miłości nie istnieje,
            że jej nie ma.
            Tylko zimna i wyrachowany osobnik, który życie przelicza na pieniądze może nie
            znać uczucia miłości.
            Miłość jest.
            • monnia3 jest jest....._:) 10.09.06, 22:56

• monnia3 Re: jest jest....._:) 10.09.06, 22:59
                Miłość była,jest i bedzie:)
                Optymistka i romantyczka Wam to mowi;)
                • Gość: ? Re: jest jest....._:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.06, 23:14
                  Ale nie jesteś Monniu3 tą Osobą,
                  która próbowała zarabiać pieniądze na biednych dzieciach sperzedając im używane
                  ubrania po swoich dzieciach?
            • bez_milosci Re: miłości NIE MA 11.09.06, 10:07
              Gość portalu: ??? napisał(a):

> Człowiek który potrafi dać coś bezinteresowniue innemu człowiekowi potrafi też
              > obdarować miłością i nawet nie przyjdzie mu na myśl że miłości nie istnieje,
              > że jej nie ma.
              > Tylko zimna i wyrachowany osobnik, który życie przelicza na pieniądze może nie
              >
              > znać uczucia miłości.
              > Miłość jest.

No to ja Ci napisze że jestem przeciwieństwem tego coś napisał... NIE JESTEM
              MATERIALISTKĄ I mam nadzieje ze nią nigdy nie będe
              a po 2 to ja zawsze pomogam jesli ktoś poprosi mnie o pomoc tylko ze jak ja
              potrzebuje pomocy... to nikogo wtedy nie ma.. aby mi pomógł...
              po 3 potrafie cię cieszyć z kazdej drobnostki którą.. ktoś mi ofiaruje ,da w
              prezencie ect ale bardziej ciesze się jesli komuś moge sprawić przyjemnosc
              I nigdy mi do szczęścia nie będą.. potrzebne pieniądze!! one jedynie mogą
              ułatwić.. drogę do szczęścia do realizacji swoich marzen a tak po za tym ... to
              tylko pieniądz.. kawałek papieruuuuuuuuu

• bez_milosci Re: miłości NIE MA 10.09.06, 21:46
        Gość portalu: N/C napisał(a):

> milosc nie istnieje...
        > a jesli istnieje to nie kazdemu jest dane ja przezyc, poznac, pozwolic by
        > zostala...
        > niektorych tylko wabi pieknym blaskiem, daje nadzieje aby w chwili najwiekszego
        >
        > szczescia wysmiac, zranic i zostawic w samotnosci...
        >
        > ogladam swiat zza szklanej kurtyny swoich lez...
        :(:(:(..............
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka