Dodaj do ulubionych

Wykąpałem się oczekuję propozycji

13.09.06, 17:49
Hę......
Obserwuj wątek
    • meduza4 Re: Wykąpałem się oczekuję propozycji 13.09.06, 17:56
      Proponuję żebyś umył teraz wannę ;-PPP
    • fredoo Re: Wykąpałem się oczekuję propozycji 13.09.06, 17:59
      Mam prysznic-ha,ha,ha!!!!
      • Gość: emancypantka Re: Wykąpałem się oczekuję propozycji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.06, 18:01
        Phi!Prysznic-i to ma być propozycja?!
        • meduza4 Re: Wykąpałem się oczekuję propozycji 13.09.06, 18:09
          To ja zaproponuję, żeby mi uszczelkę przy prysznicu wymienić :-)
          • fredoo Re: Wykąpałem się oczekuję propozycji 13.09.06, 18:11
            Nie wiem co masz na myśli ale brzmi podniecająco.
            • meduza4 Re: Wykąpałem się oczekuję propozycji 13.09.06, 18:19
              W kranie prysznicowym uszczelkę, nie we mnie ;-)))
              • fredoo Re: Wykąpałem się oczekuję propozycji 13.09.06, 18:21
                Czy to gumka?????
                • meduza4 Re: Wykąpałem się oczekuję propozycji 13.09.06, 18:24
                  Bo ja wiem? Nie rozkręcałam tego kranu... Chłopa se szukam, coby naprawił.
                  Przecież sama się w tym grzebać nie będę ;-)
                  • fredoo Re: Wykąpałem się oczekuję propozycji 13.09.06, 18:27
                    A przecież miał być prysznic nie kran.
                    • meduza4 Re: Wykąpałem się oczekuję propozycji 14.09.06, 11:37
                      No tak, ale mam taką "rączkę", która przełącza opcję z "prysznic" na "kran". W
                      opcji prysznic wszystko działa, w opcji "kran" woda przecieka :-(

W każdym razie całe urządzenie jest zainstalowane w kabinie prysznicowej :-)
                      • fredoo Re: Wykąpałem się oczekuję propozycji 14.09.06, 12:41
                        "Rączkę" mówisz.
    • fredoo Re: Wykąpałem się oczekuję propozycji 13.09.06, 18:06
      Czy "emancypantki"wolą jaccuzi?????-jakkolwiek sie to pisze i cokolwiek znaczy.
      • Gość: emancypantka Re: Wykąpałem się oczekuję propozycji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.06, 18:13
        Cokolwiek to znaczy, ta brzmi nieźle...No sam powiedz.

• fredoo Re: Wykąpałem się oczekuję propozycji 13.09.06, 18:23
          Jak muzyka.
          • Gość: emancypantka Re: Wykąpałem się oczekuję propozycji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.06, 18:29
            Muzyka + głos strumyka...
            • fredoo Re: Wykąpałem się oczekuję propozycji 13.09.06, 18:38
              Od jacuzi do strumyka a życie nam umyka.....chi,chi...
              • Gość: emancypantka Re: Wykąpałem się oczekuję propozycji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.06, 18:45
                chi...chi...Nie napiszę jak mi się rymuje:)
                • fredoo Re: Wykąpałem się oczekuję propozycji 13.09.06, 18:55
                  Oj nie prowokuj tylko napisz bo zaraz idę biegać.
                  • Gość: emancypantka Re: Wykąpałem się oczekuję propozycji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.06, 19:07
                    Życie nam umyka, a w jacuzzy tak pięknie się bzyka:-)
                    • fredoo Re: Wykąpałem się oczekuję propozycji 14.09.06, 10:40
                      Może niepotrzebnie poszedłem biegać,trzeba było do jacuzi.
                      • Gość: emancypantka Re: Wykąpałem się oczekuję propozycji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.06, 17:27
                        To działanie od początku było bez sensu:)Pobiegłeś w siną dal,jacuzzy
                        przepadło, a ciało się na powrót spociło:(,naprawdę całkiem bez sensu...
                        • fredoo Re: Wykąpałem się oczekuję propozycji 16.09.06, 08:38
                          Muszę zastanowić się nad swoim życiem,uświadimiłaś mi,jego bezsens.Oby nie za
                          póżno.
                          Miłego weekendu!!!!
                          • Gość: emancypantka Re: Wykąpałem się oczekuję propozycji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.06, 20:02
                            I jaaaak?

Czy podczas weekendu zrewidowałeś poglądy na to czy kąpiel przed bieganiem, czy
                            bieganie przed kąpielą:-)?
                            Nawet jestem ciekawa wniosków...
                            • fredoo Re: Wykąpałem się oczekuję propozycji 18.09.06, 11:27
                              W tej kwestii zostanę konserwatystą i kąpię się po bieganiu ale ja mam tylko
                              prysznic.Nie mając jacuzzi może dużo tracę bo wiadomo"wziął prysznic i tyż nic".
                              Pozdrawiam.
                              • Gość: emancypantka Re: Wykąpałem się oczekuję propozycji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.06, 18:50
                                Coś kręcisz...Napisałeś, że się wykąpałeś, że oczekujesz propozycji, a potem
                                pobiegłeś...Czyli to nie była konserwatywna kolejność.

"Wziął prysznic i tyż nic"?To może: "Wykąpał się w wannie, spodobał się pannie"?
                                • fredoo Re: Wykąpałem się oczekuję propozycji 19.09.06, 20:13
                                  A ja nadal nie otrzymałem propozycji tylko jakieś uszczypliwości i rymowanki?
                                  Ile mężczyzna może czekać???
                                  • tygryska_28 Propozycja 19.09.06, 20:30
                                    Jakie uszczypliwości??!! :PP

Proponuję kolacyjkę po kąpieli, potem książka, muzyczka, spać ;)))
                                  • Gość: emancypantka Re: Wykąpałem się oczekuję propozycji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.06, 21:30
                                    To nie są rymowanki,to wiersze miłosne, które mają wprowadzić nas w nastrój
                                    romantyzmu...Piszę je dla Ciebie, zamiast palić kadzidła i rozsypywać płatki
                                    róż:)
                                    • fredoo Re: Wykąpałem się oczekuję propozycji 22.09.06, 09:00
                                      Nie wiem,czy to ironia ale brzmi jak propozycja ale musisz wiedzieć,że jestem
                                      brzydki,stary i żonaty.
                                      • emancypantka5 Re: Wykąpałem się oczekuję propozycji 23.09.06, 14:35
                                        Ależ to wspaniale!!!!

Jesteś moim ideałem:)
                                        • fredoo Re: Wykąpałem się oczekuję propozycji 25.09.06, 19:01
                                          zapomnialem dodac,ze jestem biedny.
                                          • emancypantka5 Re: Wykąpałem się oczekuję propozycji 26.09.06, 12:14
                                            Nic się Skarbie nie martw:)Ubóstwo to cnota, a poza tym nawet nie wyobrażasz
                                            sobie jakie rzeczy potrafią ludzie na śmietnik wyrzucać.Jak będziemy pracowici
                                            i spostrzegawczy, to jakoś damy radę:)))
                                            • fredoo Re: Wykąpałem się oczekuję propozycji 28.09.06, 18:01
                                              A gdybym okazał się być bezdomnym to mnie przygarniesz pod swój dach????
                                              • emancypantka5 Re: Wykąpałem się oczekuję propozycji 29.09.06, 19:19
                                                Wciąż wymyślasz jakieś nieistotne problemy, a to że brzydki, a to że stary,
                                                żonaty, biedny albo i bezdomny...Jakież to są przeszkody wobec pieszczoty
                                                jacuzy, woni kadzideł i miękkich płatków róż?

Przestań marudzić i ściągaj te szmatki, bo woda stygnie!
                                                • fredoo Re: Wykąpałem się oczekuję propozycji 29.09.06, 20:34
                                                  Ale wiesz chyba żeby biedny brzydki i żonaty zmienił się w Królewicza to
                                                  potrzebny jest pocałunek.Czy to zrobisz????Abyśmy mogli żyć długo i
                                                  szczęśliwie???
                                                  • emancypantka5 Re: Wykąpałem się oczekuję propozycji 30.09.06, 22:17
                                                    Jak to w baśniach bywa...
                                                    ona do pocałunków nie była leniwa.
                                                    Ochoczo usteczka w trąbkę zwinęła
                                                    i oblubieńca w buźkę cmoknęła.

W tym miejscu kurtyna opada...
                                                    co było dalej?...Mówić nie wypada:-)
                                                  • kobietabezserca Re: Wykąpałem się oczekuję propozycji 30.09.06, 22:23
                                                    smiala malpa ze sie smieli widzac pania swa w kapieli ....
                                                  • fredoo Re: Wykąpałem się oczekuję propozycji 02.10.06, 09:12
                                                    Pięknie,aż się wzruszyłem.Pomyślałem o takim Czeskim filmie"Arabela"chyba się
                                                    nazywał.Tam można było przekręcić pierścień i przenieść się od krainy
                                                    baśni.Gdyby to było możliwe.Jak chcesz to napisz do mnie fredoo@poczta.onet.pl
                                                  • emancypantka5 Re: Wykąpałem się oczekuję propozycji 02.10.06, 21:03
                                                    Wzruszony...hmmm
                                                    Na dodatek zdawało mi się???, czy naprawdę usłyszałam westchnienie przy
                                                    słowach:"Gdyby to było możliwe"...hmmmm.Pozwól, że się do Ciebie przyłączę,
                                                    taki mam dziś nastrój na westchnienia...
                                                    Hmmmm...
            • Gość: Mark jaka Muzyka? IP: *.pools.arcor-ip.net 13.09.06, 18:38
              gdyz do glosu strumyka (jakiegokolwiek) nie mam zastrzezen...

A Muzyka?
              Hanna Krall moze byc?

• Gość: emancypantka Re: jaka Muzyka? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.06, 19:10
                Może być...
    • tygryska_28 Re: Wykąpałem się oczekuję propozycji 18.09.06, 11:43
      Tak siedzisz w tej wodzie i siedzisz i kąpiesz się - nie rozpuściłeś się
      jeszcze? ;DDDDD
      No pod prysznicem niestety nie można sobie zrobić nastrojowej kąpieli przy
      świecach...
      Ale po bieganiu czy innych sportach prysznic to fajna rzecz ;))
      • fredoo Re: Wykąpałem się oczekuję propozycji 18.09.06, 14:51
        Do tanga jak wiem trzeba dwojga a do prysznica????
        • tygryska_28 Re: Wykąpałem się oczekuję propozycji 18.09.06, 14:53
          No ba! Oczywiście, że dwojga!! A Kto umyje ci plecki? ;PPPP
          • fredoo Re: Wykąpałem się oczekuję propozycji 18.09.06, 14:57
            A jakiś masaż??????
            • tygryska_28 Re: Wykąpałem się oczekuję propozycji 18.09.06, 14:59
              a potrafisz? :DDD
              • fredoo Re: Wykąpałem się oczekuję propozycji 18.09.06, 15:01
                Ja bym chciał się oddać.....poddać masażowi.
                • tygryska_28 Re: Wykąpałem się oczekuję propozycji 18.09.06, 15:07
                  fredoo napisał:

> Ja bym chciał się oddać.....poddać masażowi.

A znalazłam coś dla Ciebie ;))))

http://www.masaz.warszawa.pl/text.php?id=19&d=<b>Usługi%20z%20dojazdem</b>

Tylko nie wiem czy ten stół uda się wnieść pod prysznic :DDD
    • gszesznica Re: Wykąpałem się oczekuję propozycji 18.09.06, 14:55
      fredoo napisał:

> Hę......a to juz dosyc dawno bylo,kapales sie znowu?
      • white.falcon Re: Wykąpałem się oczekuję propozycji 18.09.06, 15:02
        Ja mam wręcz straszne podejrzenia. Fredoo kąpie się raz do roku i własnie
        nastapił ten moment, o czym nam dał znać, bo dla niego to było wyczynem i
        zaskoczeniem. Mam nadzieję, że mydła nie zjadł. ;-DDD
        • tygryska_28 Re: Wykąpałem się oczekuję propozycji 18.09.06, 15:05
          Ja go bardziej podejrzewam to to, że siedzi ciągle w wodzie i wcale stamtąd nie
          wychodzi - taki wodnik szuwarek ;)) Tylko żeby się za bardzo nie pomarszczył ;))
          Smaczne było mydełko? teraz to są takie bardzo zachęcające aromatycznie
          mydełka, nie to co szare kiedyś ;))

Eh, jak ja lubię wodę... ;)))
          • fredoo Re: Wykąpałem się oczekuję propozycji 18.09.06, 15:13
            Zwiewam nie bawię sie, złosliwe baby..ha,ha,ha,do jutra.
            • white.falcon Re: Wykąpałem się oczekuję propozycji 18.09.06, 15:19
              Hejże, tak zaraz złośliwe. Jak ktos kąpie się raz do roku, to chciałabym może
              wiedzieć, jak to jest. ;-D
            • gszesznica Re: Wykąpałem się oczekuję propozycji 18.09.06, 17:05
              fredoo napisał:

> Zwiewam nie bawię sie, złosliwe baby..ha,ha,ha,do jutra.

no..wuial i nas rozgryzl:))polecial sie wykompac..:))
              • gszesznica Re: Wykąpałem się oczekuję propozycji 18.09.06, 17:05
                gszesznica napisała:

> fredoo napisał:
                >
                > > Zwiewam nie bawię sie, złosliwe baby..ha,ha,ha,do jutra.
                >
                > no..wuial**
                *wzial i nas rozgryzl:))polecial sie wykompac..:))
          • white.falcon Re: Wykąpałem się oczekuję propozycji 18.09.06, 15:18
            Nie - on wylazł z tej wody, by nam to oznajmić. Doceńmy przygodę, jak mawiasz,
            Tygrysko - Wodnika-Szuwarka - z mydłem. Zapewne doniesie nam wkrótce o
            doświaczeniach z kontaktu z gąbką. :-)
            • tygryska_28 Re: Wykąpałem się oczekuję propozycji 18.09.06, 15:31
              Myślisz Sokółko, że odważy się użyć gąbki?? A jesli go podrapie to będzie miał
              uraz do końca życia... Że o szczoteczce do zębów nie wspomnę ;))))
              • white.falcon Re: Wykąpałem się oczekuję propozycji 18.09.06, 15:50
                Jeju. Aż strach mysleć. A jak napije się przez przypadek płynu do kąpieli, bo
                tak ładnie pachnie? Same niebezpieczeństwa na niego czychają. Może nie powinien
                kąpać się? ;-DDD
                • tygryska_28 Re: Wykąpałem się oczekuję propozycji 18.09.06, 15:52
                  Nie no, nie pozbawiaj go takiej dorocznej atrakcji!
                  Niech coś ma od życia ;))) Niech się uczy ;DDDDDD
                  • white.falcon Re: Wykąpałem się oczekuję propozycji 18.09.06, 15:56
                    Myślisz, że nauczy się, że mydła nie je się i szamponu nie pije się? To znów
                    wyszkoczy jakieś coś, czego Frodoo bedzie się bał. Nie wiem - zatyczka od
                    wanny, firanka od prysznica. Ciężko wyczuć. ;-)
                    • tygryska_28 Re: Wykąpałem się oczekuję propozycji 18.09.06, 16:00
                      Do odważnych świat należy - niech testuje ;))
                      Kąpiel ma już za sobą ;)

A czy On się właściwie ubrał po tej kąpieli??
                      auć... :DDD
                      • white.falcon Re: Wykąpałem się oczekuję propozycji 18.09.06, 16:03
                        To zmarznie i jeszcze się przeziębi i potem będziemy go mieć na głowie ze
                        skargą, że boi się tabletki aspiryny. ;-)
                        • tygryska_28 Re: Wykąpałem się oczekuję propozycji 18.09.06, 16:09
                          To on taki bojaźliwy??
                          Chociaż ja też się boję aspiryny ;)) Ale tylko dlatego, że wiem czego później
                          mogę się spodziewać ;)))
                          • white.falcon Re: Wykąpałem się oczekuję propozycji 18.09.06, 16:11
                            A kto go wie, czego boi się, jak kapie się raz do roku. ;-)
                        • tygryska_28 Re: Wykąpałem się oczekuję propozycji 18.09.06, 16:11
                          Wiesz co Złośliwa Bebeczko, ja Złośliwa Babeczka obawiam się, że nam się
                          oberwie od Szuwarka kiedy tylko wróci ;))
                          Tylko, żeby za bardzo na klawiatury nam wodą nie chlapał ;))
                          • white.falcon Re: Wykąpałem się oczekuję propozycji 18.09.06, 18:22
                            Oj, a może zrozumie, że my tak żartem i będzie Dobrym Szuwarkiem i nam się nie
                            oberwie. :-)
    • fredoo Re: Wykąpałem się oczekuję propozycji 19.09.06, 11:45
      Cześć!!!!
      Złośliwe baby.Łazienkę mam w remoncie a kąpię się w pracy.A te wszystkie kpiny
      o mydle Szuwarku itp.to są nie śmieszne.
      • tygryska_28 Re: Wykąpałem się oczekuję propozycji 19.09.06, 11:50
        No cóż, trzeba było tak od razu, że w pracy kąpu, kąpu a w drodze do domu byś
        gdzieś wstąpił w miłym towarzystwie ;)))

Ależ te mydełka i płyny i szampony maja takie przyjemne zapachy, że nic tylko
        chrupać ;)) tego wykąpanego w nich :PP

A Wodnik Szuwarek był bardzo milusi :PP
        • fredoo Re: Wykąpałem się oczekuję propozycji 19.09.06, 12:02
          Ja w drodze do domu to mam szereg agencji towarzyskich i co mi tam.A trzecia
          godzina gratis.
          • tygryska_28 Re: Wykąpałem się oczekuję propozycji 19.09.06, 12:04
            Hmm, to mam rozumieć, że tutaj oczekujesz propozycji bardziej
            intelektualnych? ;))

A co do agencji to chyba powinieneś zawracać pod ten prysznic po takiej
            wizycie, feeee.... Tylko potem znowu tamtędy trzeba przejść i kuszą ponownie,
            trudna ta Twoja droga do domu :DDD

• fredoo Re: Wykąpałem się oczekuję propozycji 19.09.06, 12:09
              Takie ponowne kuszenie to już nie dla mnie.Ja jestem w takim wieku,że dla mnie
              jedna butelka to za mało a jedna dziewczyna to za dużo.
              • tygryska_28 Re: Wykąpałem się oczekuję propozycji 19.09.06, 12:11
                He, he... To już nie wiem co gorsze, sklep monopolowy po drodze czy to ;))

I jeszcze powiedz, że mieszkasz w Amsterdamie w okolicach czerwonej ulicy i
                drażnią Cię te wszystki witryny :)))
                • fredoo Re: Wykąpałem się oczekuję propozycji 19.09.06, 12:37
                  Agencje to nic gorszego ani drażniącego.Można tam się napić w miłym
                  towarzystwie.Studentki i inne fajne Panie.I potrafią zrobić masaż..tajlandzki.
                  • tygryska_28 Re: Wykąpałem się oczekuję propozycji 19.09.06, 13:01
                    Nie wiem, nie byłam, nie wybieram się :)) Mnie tylko przeraża możliwość
                    złapania jakiejś choroby. A skoro nic o tym nie wiem nie będę się wypowiadała.

Wrócę zatem do tematu łazienki bo mnie zaintrygowała. Czy robisz z nią coś
                    specjalnego czy taki standardowy remoncik? Pytam bo lubię takie różne remonty,
                    przeróbki itp ;)
                    • fredoo Re: Wykąpałem się oczekuję propozycji 19.09.06, 13:32
                      Wiedziałem.Dla mnie dopust boski a ona to lubi.I jak potem można żyć zgodnie????
                      Jest totalna renowacja.We śnie mam koszmary z glazury w dekory,szlaczki pozime
                      pionowe i mozaika.Jak mam z tym żyć????
                      • tygryska_28 Re: Wykąpałem się oczekuję propozycji 19.09.06, 13:35
                        He, he, no różne ludzie mają zainteresowania ;)) ja bym co chwilę coś
                        przestawiała i modernizowała, ale warunki domowe i finanse nie bardzo mi na to
                        pozwalają więc wyżywam się w mieszkaniach znajomych :))

Ale pomyśl sobie jak później będzie ładnie... czyściutko, przytulnie,
                        poustawiasz sobie jakieś ozdóbki, kupisz ręczniczki i dodatki w odpowiednich
                        kolorach, jeżeli masz wannę to zrobisz sobie relaksującą kąpiel przy świecach...
                        Przyjemnie będzie, mówię ci ;)
                      • tygryska_28 Re: Wykąpałem się oczekuję propozycji 19.09.06, 13:36
                        Można żyć zgodnie bo potem każdy zajmuje się tym co lubi, Ty nie musisz myśleć
                        o remontach i zmianach w mieszkaniu a ona np o wymianie żarówki ;))
                        • fredoo Re: Wykąpałem się oczekuję propozycji 19.09.06, 14:01
                          Pewnie,że można.Problem jest w czym innym i tu przypomina mi się dowcip:dałem
                          ogłoszenie matrymonialne.No i co? Dostałem masę ofert jednakowych.Chcesz Pan
                          żonę weż Pan moją.
                          • tygryska_28 hahahaha :)) 19.09.06, 14:03
                            No patrz, to już wiem dlaczego mnie nikt nie chce!! Nie jestem niczyją żoną a
                            tylko takie teraz mają wzięcie ;)))

Nie ściemniaj tylko opowiadaj o kolorze kafelków ;))
    • analityczka Re: Wykąpałem się oczekuję propozycji 22.09.06, 09:10
      To ja Ci proponuję Fredziu żebyś szybciutko położył się spać.Nie można tak
      chodzić z mokrą skórą bo się zaziębisz!;)
      • Gość: Sena Re: Wykąpałem się oczekuję propozycji IP: *.adsl.inetia.pl 22.09.06, 14:04
        Wzial prysznic i ,,tyz,, nic ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka