meduza4 Re: Wykąpałem się oczekuję propozycji 13.09.06, 17:56 Proponuję żebyś umył teraz wannę ;-PPP Odpowiedz Link Zgłoś
fredoo Re: Wykąpałem się oczekuję propozycji 13.09.06, 17:59 Mam prysznic-ha,ha,ha!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emancypantka Re: Wykąpałem się oczekuję propozycji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.06, 18:01 Phi!Prysznic-i to ma być propozycja?! Odpowiedz Link Zgłoś
meduza4 Re: Wykąpałem się oczekuję propozycji 13.09.06, 18:09 To ja zaproponuję, żeby mi uszczelkę przy prysznicu wymienić :-) Odpowiedz Link Zgłoś
fredoo Re: Wykąpałem się oczekuję propozycji 13.09.06, 18:11 Nie wiem co masz na myśli ale brzmi podniecająco. Odpowiedz Link Zgłoś
meduza4 Re: Wykąpałem się oczekuję propozycji 13.09.06, 18:19 W kranie prysznicowym uszczelkę, nie we mnie ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
meduza4 Re: Wykąpałem się oczekuję propozycji 13.09.06, 18:24 Bo ja wiem? Nie rozkręcałam tego kranu... Chłopa se szukam, coby naprawił. Przecież sama się w tym grzebać nie będę ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
fredoo Re: Wykąpałem się oczekuję propozycji 13.09.06, 18:27 A przecież miał być prysznic nie kran. Odpowiedz Link Zgłoś
meduza4 Re: Wykąpałem się oczekuję propozycji 14.09.06, 11:37 No tak, ale mam taką "rączkę", która przełącza opcję z "prysznic" na "kran". W opcji prysznic wszystko działa, w opcji "kran" woda przecieka :-( W każdym razie całe urządzenie jest zainstalowane w kabinie prysznicowej :-) Odpowiedz Link Zgłoś
fredoo Re: Wykąpałem się oczekuję propozycji 13.09.06, 18:06 Czy "emancypantki"wolą jaccuzi?????-jakkolwiek sie to pisze i cokolwiek znaczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emancypantka Re: Wykąpałem się oczekuję propozycji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.06, 18:13 Cokolwiek to znaczy, ta brzmi nieźle...No sam powiedz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emancypantka Re: Wykąpałem się oczekuję propozycji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.06, 18:29 Muzyka + głos strumyka... Odpowiedz Link Zgłoś
fredoo Re: Wykąpałem się oczekuję propozycji 13.09.06, 18:38 Od jacuzi do strumyka a życie nam umyka.....chi,chi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emancypantka Re: Wykąpałem się oczekuję propozycji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.06, 18:45 chi...chi...Nie napiszę jak mi się rymuje:) Odpowiedz Link Zgłoś
fredoo Re: Wykąpałem się oczekuję propozycji 13.09.06, 18:55 Oj nie prowokuj tylko napisz bo zaraz idę biegać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emancypantka Re: Wykąpałem się oczekuję propozycji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.06, 19:07 Życie nam umyka, a w jacuzzy tak pięknie się bzyka:-) Odpowiedz Link Zgłoś
fredoo Re: Wykąpałem się oczekuję propozycji 14.09.06, 10:40 Może niepotrzebnie poszedłem biegać,trzeba było do jacuzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emancypantka Re: Wykąpałem się oczekuję propozycji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.06, 17:27 To działanie od początku było bez sensu:)Pobiegłeś w siną dal,jacuzzy przepadło, a ciało się na powrót spociło:(,naprawdę całkiem bez sensu... Odpowiedz Link Zgłoś
fredoo Re: Wykąpałem się oczekuję propozycji 16.09.06, 08:38 Muszę zastanowić się nad swoim życiem,uświadimiłaś mi,jego bezsens.Oby nie za póżno. Miłego weekendu!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emancypantka Re: Wykąpałem się oczekuję propozycji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.06, 20:02 I jaaaak? Czy podczas weekendu zrewidowałeś poglądy na to czy kąpiel przed bieganiem, czy bieganie przed kąpielą:-)? Nawet jestem ciekawa wniosków... Odpowiedz Link Zgłoś
fredoo Re: Wykąpałem się oczekuję propozycji 18.09.06, 11:27 W tej kwestii zostanę konserwatystą i kąpię się po bieganiu ale ja mam tylko prysznic.Nie mając jacuzzi może dużo tracę bo wiadomo"wziął prysznic i tyż nic". Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emancypantka Re: Wykąpałem się oczekuję propozycji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.06, 18:50 Coś kręcisz...Napisałeś, że się wykąpałeś, że oczekujesz propozycji, a potem pobiegłeś...Czyli to nie była konserwatywna kolejność. "Wziął prysznic i tyż nic"?To może: "Wykąpał się w wannie, spodobał się pannie"? Odpowiedz Link Zgłoś
fredoo Re: Wykąpałem się oczekuję propozycji 19.09.06, 20:13 A ja nadal nie otrzymałem propozycji tylko jakieś uszczypliwości i rymowanki? Ile mężczyzna może czekać??? Odpowiedz Link Zgłoś
tygryska_28 Propozycja 19.09.06, 20:30 Jakie uszczypliwości??!! :PP Proponuję kolacyjkę po kąpieli, potem książka, muzyczka, spać ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emancypantka Re: Wykąpałem się oczekuję propozycji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.06, 21:30 To nie są rymowanki,to wiersze miłosne, które mają wprowadzić nas w nastrój romantyzmu...Piszę je dla Ciebie, zamiast palić kadzidła i rozsypywać płatki róż:) Odpowiedz Link Zgłoś
fredoo Re: Wykąpałem się oczekuję propozycji 22.09.06, 09:00 Nie wiem,czy to ironia ale brzmi jak propozycja ale musisz wiedzieć,że jestem brzydki,stary i żonaty. Odpowiedz Link Zgłoś
emancypantka5 Re: Wykąpałem się oczekuję propozycji 23.09.06, 14:35 Ależ to wspaniale!!!! Jesteś moim ideałem:) Odpowiedz Link Zgłoś
fredoo Re: Wykąpałem się oczekuję propozycji 25.09.06, 19:01 zapomnialem dodac,ze jestem biedny. Odpowiedz Link Zgłoś
emancypantka5 Re: Wykąpałem się oczekuję propozycji 26.09.06, 12:14 Nic się Skarbie nie martw:)Ubóstwo to cnota, a poza tym nawet nie wyobrażasz sobie jakie rzeczy potrafią ludzie na śmietnik wyrzucać.Jak będziemy pracowici i spostrzegawczy, to jakoś damy radę:))) Odpowiedz Link Zgłoś
fredoo Re: Wykąpałem się oczekuję propozycji 28.09.06, 18:01 A gdybym okazał się być bezdomnym to mnie przygarniesz pod swój dach???? Odpowiedz Link Zgłoś
emancypantka5 Re: Wykąpałem się oczekuję propozycji 29.09.06, 19:19 Wciąż wymyślasz jakieś nieistotne problemy, a to że brzydki, a to że stary, żonaty, biedny albo i bezdomny...Jakież to są przeszkody wobec pieszczoty jacuzy, woni kadzideł i miękkich płatków róż? Przestań marudzić i ściągaj te szmatki, bo woda stygnie! Odpowiedz Link Zgłoś
fredoo Re: Wykąpałem się oczekuję propozycji 29.09.06, 20:34 Ale wiesz chyba żeby biedny brzydki i żonaty zmienił się w Królewicza to potrzebny jest pocałunek.Czy to zrobisz????Abyśmy mogli żyć długo i szczęśliwie??? Odpowiedz Link Zgłoś
emancypantka5 Re: Wykąpałem się oczekuję propozycji 30.09.06, 22:17 Jak to w baśniach bywa... ona do pocałunków nie była leniwa. Ochoczo usteczka w trąbkę zwinęła i oblubieńca w buźkę cmoknęła. W tym miejscu kurtyna opada... co było dalej?...Mówić nie wypada:-) Odpowiedz Link Zgłoś
kobietabezserca Re: Wykąpałem się oczekuję propozycji 30.09.06, 22:23 smiala malpa ze sie smieli widzac pania swa w kapieli .... Odpowiedz Link Zgłoś
fredoo Re: Wykąpałem się oczekuję propozycji 02.10.06, 09:12 Pięknie,aż się wzruszyłem.Pomyślałem o takim Czeskim filmie"Arabela"chyba się nazywał.Tam można było przekręcić pierścień i przenieść się od krainy baśni.Gdyby to było możliwe.Jak chcesz to napisz do mnie fredoo@poczta.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
emancypantka5 Re: Wykąpałem się oczekuję propozycji 02.10.06, 21:03 Wzruszony...hmmm Na dodatek zdawało mi się???, czy naprawdę usłyszałam westchnienie przy słowach:"Gdyby to było możliwe"...hmmmm.Pozwól, że się do Ciebie przyłączę, taki mam dziś nastrój na westchnienia... Hmmmm... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mark jaka Muzyka? IP: *.pools.arcor-ip.net 13.09.06, 18:38 gdyz do glosu strumyka (jakiegokolwiek) nie mam zastrzezen... A Muzyka? Hanna Krall moze byc? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emancypantka Re: jaka Muzyka? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.06, 19:10 Może być... Odpowiedz Link Zgłoś
tygryska_28 Re: Wykąpałem się oczekuję propozycji 18.09.06, 11:43 Tak siedzisz w tej wodzie i siedzisz i kąpiesz się - nie rozpuściłeś się jeszcze? ;DDDDD No pod prysznicem niestety nie można sobie zrobić nastrojowej kąpieli przy świecach... Ale po bieganiu czy innych sportach prysznic to fajna rzecz ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
fredoo Re: Wykąpałem się oczekuję propozycji 18.09.06, 14:51 Do tanga jak wiem trzeba dwojga a do prysznica???? Odpowiedz Link Zgłoś
tygryska_28 Re: Wykąpałem się oczekuję propozycji 18.09.06, 14:53 No ba! Oczywiście, że dwojga!! A Kto umyje ci plecki? ;PPPP Odpowiedz Link Zgłoś
fredoo Re: Wykąpałem się oczekuję propozycji 18.09.06, 14:57 A jakiś masaż?????? Odpowiedz Link Zgłoś
tygryska_28 Re: Wykąpałem się oczekuję propozycji 18.09.06, 14:59 a potrafisz? :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
fredoo Re: Wykąpałem się oczekuję propozycji 18.09.06, 15:01 Ja bym chciał się oddać.....poddać masażowi. Odpowiedz Link Zgłoś
tygryska_28 Re: Wykąpałem się oczekuję propozycji 18.09.06, 15:07 fredoo napisał: > Ja bym chciał się oddać.....poddać masażowi. A znalazłam coś dla Ciebie ;)))) http://www.masaz.warszawa.pl/text.php?id=19&d=<b>Usługi%20z%20dojazdem</b> Tylko nie wiem czy ten stół uda się wnieść pod prysznic :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
gszesznica Re: Wykąpałem się oczekuję propozycji 18.09.06, 14:55 fredoo napisał: > Hę......a to juz dosyc dawno bylo,kapales sie znowu? Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: Wykąpałem się oczekuję propozycji 18.09.06, 15:02 Ja mam wręcz straszne podejrzenia. Fredoo kąpie się raz do roku i własnie nastapił ten moment, o czym nam dał znać, bo dla niego to było wyczynem i zaskoczeniem. Mam nadzieję, że mydła nie zjadł. ;-DDD Odpowiedz Link Zgłoś
tygryska_28 Re: Wykąpałem się oczekuję propozycji 18.09.06, 15:05 Ja go bardziej podejrzewam to to, że siedzi ciągle w wodzie i wcale stamtąd nie wychodzi - taki wodnik szuwarek ;)) Tylko żeby się za bardzo nie pomarszczył ;)) Smaczne było mydełko? teraz to są takie bardzo zachęcające aromatycznie mydełka, nie to co szare kiedyś ;)) Eh, jak ja lubię wodę... ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
fredoo Re: Wykąpałem się oczekuję propozycji 18.09.06, 15:13 Zwiewam nie bawię sie, złosliwe baby..ha,ha,ha,do jutra. Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: Wykąpałem się oczekuję propozycji 18.09.06, 15:19 Hejże, tak zaraz złośliwe. Jak ktos kąpie się raz do roku, to chciałabym może wiedzieć, jak to jest. ;-D Odpowiedz Link Zgłoś
gszesznica Re: Wykąpałem się oczekuję propozycji 18.09.06, 17:05 fredoo napisał: > Zwiewam nie bawię sie, złosliwe baby..ha,ha,ha,do jutra. no..wuial i nas rozgryzl:))polecial sie wykompac..:)) Odpowiedz Link Zgłoś
gszesznica Re: Wykąpałem się oczekuję propozycji 18.09.06, 17:05 gszesznica napisała: > fredoo napisał: > > > Zwiewam nie bawię sie, złosliwe baby..ha,ha,ha,do jutra. > > no..wuial** *wzial i nas rozgryzl:))polecial sie wykompac..:)) Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: Wykąpałem się oczekuję propozycji 18.09.06, 15:18 Nie - on wylazł z tej wody, by nam to oznajmić. Doceńmy przygodę, jak mawiasz, Tygrysko - Wodnika-Szuwarka - z mydłem. Zapewne doniesie nam wkrótce o doświaczeniach z kontaktu z gąbką. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
tygryska_28 Re: Wykąpałem się oczekuję propozycji 18.09.06, 15:31 Myślisz Sokółko, że odważy się użyć gąbki?? A jesli go podrapie to będzie miał uraz do końca życia... Że o szczoteczce do zębów nie wspomnę ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: Wykąpałem się oczekuję propozycji 18.09.06, 15:50 Jeju. Aż strach mysleć. A jak napije się przez przypadek płynu do kąpieli, bo tak ładnie pachnie? Same niebezpieczeństwa na niego czychają. Może nie powinien kąpać się? ;-DDD Odpowiedz Link Zgłoś
tygryska_28 Re: Wykąpałem się oczekuję propozycji 18.09.06, 15:52 Nie no, nie pozbawiaj go takiej dorocznej atrakcji! Niech coś ma od życia ;))) Niech się uczy ;DDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: Wykąpałem się oczekuję propozycji 18.09.06, 15:56 Myślisz, że nauczy się, że mydła nie je się i szamponu nie pije się? To znów wyszkoczy jakieś coś, czego Frodoo bedzie się bał. Nie wiem - zatyczka od wanny, firanka od prysznica. Ciężko wyczuć. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
tygryska_28 Re: Wykąpałem się oczekuję propozycji 18.09.06, 16:00 Do odważnych świat należy - niech testuje ;)) Kąpiel ma już za sobą ;) A czy On się właściwie ubrał po tej kąpieli?? auć... :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: Wykąpałem się oczekuję propozycji 18.09.06, 16:03 To zmarznie i jeszcze się przeziębi i potem będziemy go mieć na głowie ze skargą, że boi się tabletki aspiryny. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
tygryska_28 Re: Wykąpałem się oczekuję propozycji 18.09.06, 16:09 To on taki bojaźliwy?? Chociaż ja też się boję aspiryny ;)) Ale tylko dlatego, że wiem czego później mogę się spodziewać ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: Wykąpałem się oczekuję propozycji 18.09.06, 16:11 A kto go wie, czego boi się, jak kapie się raz do roku. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
tygryska_28 Re: Wykąpałem się oczekuję propozycji 18.09.06, 16:11 Wiesz co Złośliwa Bebeczko, ja Złośliwa Babeczka obawiam się, że nam się oberwie od Szuwarka kiedy tylko wróci ;)) Tylko, żeby za bardzo na klawiatury nam wodą nie chlapał ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: Wykąpałem się oczekuję propozycji 18.09.06, 18:22 Oj, a może zrozumie, że my tak żartem i będzie Dobrym Szuwarkiem i nam się nie oberwie. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
fredoo Re: Wykąpałem się oczekuję propozycji 19.09.06, 11:45 Cześć!!!! Złośliwe baby.Łazienkę mam w remoncie a kąpię się w pracy.A te wszystkie kpiny o mydle Szuwarku itp.to są nie śmieszne. Odpowiedz Link Zgłoś
tygryska_28 Re: Wykąpałem się oczekuję propozycji 19.09.06, 11:50 No cóż, trzeba było tak od razu, że w pracy kąpu, kąpu a w drodze do domu byś gdzieś wstąpił w miłym towarzystwie ;))) Ależ te mydełka i płyny i szampony maja takie przyjemne zapachy, że nic tylko chrupać ;)) tego wykąpanego w nich :PP A Wodnik Szuwarek był bardzo milusi :PP Odpowiedz Link Zgłoś
fredoo Re: Wykąpałem się oczekuję propozycji 19.09.06, 12:02 Ja w drodze do domu to mam szereg agencji towarzyskich i co mi tam.A trzecia godzina gratis. Odpowiedz Link Zgłoś
tygryska_28 Re: Wykąpałem się oczekuję propozycji 19.09.06, 12:04 Hmm, to mam rozumieć, że tutaj oczekujesz propozycji bardziej intelektualnych? ;)) A co do agencji to chyba powinieneś zawracać pod ten prysznic po takiej wizycie, feeee.... Tylko potem znowu tamtędy trzeba przejść i kuszą ponownie, trudna ta Twoja droga do domu :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
fredoo Re: Wykąpałem się oczekuję propozycji 19.09.06, 12:09 Takie ponowne kuszenie to już nie dla mnie.Ja jestem w takim wieku,że dla mnie jedna butelka to za mało a jedna dziewczyna to za dużo. Odpowiedz Link Zgłoś
tygryska_28 Re: Wykąpałem się oczekuję propozycji 19.09.06, 12:11 He, he... To już nie wiem co gorsze, sklep monopolowy po drodze czy to ;)) I jeszcze powiedz, że mieszkasz w Amsterdamie w okolicach czerwonej ulicy i drażnią Cię te wszystki witryny :))) Odpowiedz Link Zgłoś
fredoo Re: Wykąpałem się oczekuję propozycji 19.09.06, 12:37 Agencje to nic gorszego ani drażniącego.Można tam się napić w miłym towarzystwie.Studentki i inne fajne Panie.I potrafią zrobić masaż..tajlandzki. Odpowiedz Link Zgłoś
tygryska_28 Re: Wykąpałem się oczekuję propozycji 19.09.06, 13:01 Nie wiem, nie byłam, nie wybieram się :)) Mnie tylko przeraża możliwość złapania jakiejś choroby. A skoro nic o tym nie wiem nie będę się wypowiadała. Wrócę zatem do tematu łazienki bo mnie zaintrygowała. Czy robisz z nią coś specjalnego czy taki standardowy remoncik? Pytam bo lubię takie różne remonty, przeróbki itp ;) Odpowiedz Link Zgłoś
fredoo Re: Wykąpałem się oczekuję propozycji 19.09.06, 13:32 Wiedziałem.Dla mnie dopust boski a ona to lubi.I jak potem można żyć zgodnie???? Jest totalna renowacja.We śnie mam koszmary z glazury w dekory,szlaczki pozime pionowe i mozaika.Jak mam z tym żyć???? Odpowiedz Link Zgłoś
tygryska_28 Re: Wykąpałem się oczekuję propozycji 19.09.06, 13:35 He, he, no różne ludzie mają zainteresowania ;)) ja bym co chwilę coś przestawiała i modernizowała, ale warunki domowe i finanse nie bardzo mi na to pozwalają więc wyżywam się w mieszkaniach znajomych :)) Ale pomyśl sobie jak później będzie ładnie... czyściutko, przytulnie, poustawiasz sobie jakieś ozdóbki, kupisz ręczniczki i dodatki w odpowiednich kolorach, jeżeli masz wannę to zrobisz sobie relaksującą kąpiel przy świecach... Przyjemnie będzie, mówię ci ;) Odpowiedz Link Zgłoś
tygryska_28 Re: Wykąpałem się oczekuję propozycji 19.09.06, 13:36 Można żyć zgodnie bo potem każdy zajmuje się tym co lubi, Ty nie musisz myśleć o remontach i zmianach w mieszkaniu a ona np o wymianie żarówki ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
fredoo Re: Wykąpałem się oczekuję propozycji 19.09.06, 14:01 Pewnie,że można.Problem jest w czym innym i tu przypomina mi się dowcip:dałem ogłoszenie matrymonialne.No i co? Dostałem masę ofert jednakowych.Chcesz Pan żonę weż Pan moją. Odpowiedz Link Zgłoś
tygryska_28 hahahaha :)) 19.09.06, 14:03 No patrz, to już wiem dlaczego mnie nikt nie chce!! Nie jestem niczyją żoną a tylko takie teraz mają wzięcie ;))) Nie ściemniaj tylko opowiadaj o kolorze kafelków ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
analityczka Re: Wykąpałem się oczekuję propozycji 22.09.06, 09:10 To ja Ci proponuję Fredziu żebyś szybciutko położył się spać.Nie można tak chodzić z mokrą skórą bo się zaziębisz!;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sena Re: Wykąpałem się oczekuję propozycji IP: *.adsl.inetia.pl 22.09.06, 14:04 Wzial prysznic i ,,tyz,, nic ? Odpowiedz Link Zgłoś