Gość: Ania IP: *.zgora.dialog.net.pl 19.09.06, 08:24 ...są chętni ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
konrado80 Re: Chcę zdradzić męża ... 19.09.06, 08:45 Pewnie, cale stado rozumiem ze chcesz zdradzic, bo on Ciebie zdradzil? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Chcę zdradzić męża ... IP: *.zgora.dialog.net.pl 19.09.06, 08:49 Nie, nie. Właściwie to nie wiedziałabym, gdyby tak było. Na każdym kroku podkreśla swoją wolność i niezależność - robi co chce i kiedy chce, wychodzi i wraca kiedy chce itd. Taki układ - razem ale osobno. :) Odpowiedz Link Zgłoś
konrado80 Re: Chcę zdradzić męża ... 19.09.06, 08:56 To poco w ogole z nim jestes? Nie lepiej znalezc takiego z ktorym bedziecie razem i nie bedziesz musiala szukac innego bo czegos brakuje w zwiazku? Najprosciej, to byc z kims na sile i spotykac sie z innym... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Chcę zdradzić męża ... IP: *.zgora.dialog.net.pl 19.09.06, 09:07 Bo to mój mąż... bo mamy dwuletnie dziecko ... Marzę o własnym domu ... z synkiem bez niego ... Odpowiedz Link Zgłoś
konrado80 Re: Chcę zdradzić męża ... 19.09.06, 09:18 Jezeli marzysz o domu bez niego, to po co z nim jestes? Poszukaj kogos innego na stale, a nie tylko do luzka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Chcę zdradzić męża ... IP: *.zgora.dialog.net.pl 19.09.06, 09:23 A co - do łóżka to tylko Wam - facetom wolno kogoś szukać ? Odpowiedz Link Zgłoś
konrado80 Re: Chcę zdradzić męża ... 19.09.06, 09:32 Nie, wolno kazdemu, ale jestem przeciwny zdradzie, wiec jak bym byl w zwiazku to nie zdradzilbym... Odpowiedz Link Zgłoś
monnia3 Re: Chcę zdradzić męża ... 19.09.06, 10:21 Układ? w małżeństwie? matko a gdzie uczucia? po co w ogóle braliście ślub skoro macie układ? chyba przysięga małżeńska do czegoś zobowiązuje... Odpowiedz Link Zgłoś
caruzzo Re: Chcę zdradzić męża ... 19.09.06, 11:16 konrado80 napisał: > Pewnie, cale stado > rozumiem ze chcesz zdradzic, bo on Ciebie zdradzil? ---------- Konrado ty nie pytaj dlaczego,ale napisz ...wchodzisz czy tez nie w układ;)) pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
quickly Re: Chcę zdradzić męża ... 19.09.06, 08:48 Gość portalu: Ania napisał(a): > ...są chętni ? ------------------------------------------------------------------------------- Hmmmm... "zgora.dialog.net.pl" czy to znaczy, ze jestes z Zielonej Gory? Wiesz gdzie jest ulica Drzewna? Co do zdrady... no pewnie, ze tak! Ale musisz byc dzisiaj U MNIE wieczorem... Zaznaczam, ze nie mieszkam juz na ulicy Drzewnej, ani na ul. Sowinskiego, Ciesielskiej, Placu Lenina (obecnie Pocztowym - tam byl bar mleczny... wiesz o jakim barze mlecznym pisze???) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Chcę zdradzić męża ... IP: *.zgora.dialog.net.pl 19.09.06, 09:09 Nie jestem z Zielonej ale z okolic. Niestety nie wiem o jakim barze piszesz, ale kto wie - może będę wieczorem - przecież wszystko jest możliwe ... Odpowiedz Link Zgłoś
pluton30 Re: Chcę zdradzić męża ... 19.09.06, 09:28 Konrado to podpucha z tym postem - tak myslę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Chcę zdradzić męża ... IP: *.zgora.dialog.net.pl 19.09.06, 09:34 I tu się mylisz, kolego ... Odpowiedz Link Zgłoś
jasminar Re: Chcę zdradzić męża ... 19.09.06, 10:18 Jesli chcesz zdradzic to zdradzaj a nie trac czasu na wypociny na forum;) Odpowiedz Link Zgłoś
tygryska_28 Re: Chcę zdradzić męża ... 19.09.06, 10:18 I tak zrobi co będzie chciała - tylko potem może być już za późno na cokolwiek... Jeżeli masz takie pomysły to po co się męczyć w takim związku, razem ale osobno... To chyba gorsze niż bycie samotnym... Odpowiedz Link Zgłoś
tygryska_28 Re: Chcę zdradzić męża ... 19.09.06, 10:57 To zależy, jeżeli przynosi pieniążki i nie kontroluje wydatków - bardzo wygodne ;))) A taki mały skok w bok, nikt nie zauważy ;)) Ehh... To chyba z nudów ludziom przychodzą takie pomysły do głowy ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
sweetchocolate Re: Chcę zdradzić męża ... 19.09.06, 11:22 Dziwią mnie takie "układy". A może teraz tak właśnie wyglądają nowoczesne małżeństwa?? Każdy sobie... innego skrobie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
monnia3 Re: Chcę zdradzić męża ... 19.09.06, 11:32 Hhmmm myślę (mam nadzieję) że nie ma modelu nowoczesnego małżeństwa...Układ to coś strasznie bezuczuciowego ,zimnego...u mnie np w rodzinie zdziwienie wywołuje fakt że ktoś mając np 30 lat nie ma jeszcze dzieci...cóż ,,tradycyjny,, model rodziny nie zmienia sie w świadomości starszych osób...one maja swoje priorytety Odpowiedz Link Zgłoś
sweetchocolate Re: Chcę zdradzić męża ... 19.09.06, 12:05 Nie znalazłam w wypowiedzi autorki wątku zadnego słowa, mówiącego o uczuciach. Nawet nie wspomniała, że kiedykolwiek takowe istniało. Albo jest tak rozgoryczona albo... rzeczywiście tak jest. Odpowiedz Link Zgłoś
monnia3 Re: Chcę zdradzić męża ... 19.09.06, 12:10 Skoro jak pisze chce zdradzić męża to czemu szuka tu na romantyce? nie rozumiem (choć nie muszę) jak mozna iść z kims do łóżka bez uczucia? słyszałam od niektórych mężczyzn ze można to odzielić ale nie od kobiet... Odpowiedz Link Zgłoś
sweetchocolate Re: Chcę zdradzić męża ... 19.09.06, 12:23 Może podobny wątek ma założony na innych forach... nie wiem... Ja sama tego nie rozumiem, ale próbować chyba nie będę ;) Jej życie, jej decyzje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: q Re: Chcę zdradzić męża ... IP: *.acn.waw.pl 31.10.06, 11:05 nie, n ie z nudów.. tylko z braku czułośći.. wiem cos o tym Odpowiedz Link Zgłoś
justiz Zanim to zrobisz... 19.09.06, 11:43 Zanim to zrobisz, spróbuj zwrócić Jego uwagę na siebie. Bo pewnie o to chodzi.. Mąż pracuje, jak twierdzisz ma "swoje" życie, a Ty się... nudzisz. Zrób coś innego niż zwykle. Zaskocz Go jakąś miłą kolacją tylko we dwoje, syneczka odprowadź na noc do rodziców.. Przygotuj coś specjalnego do zjedzenia. I wiesz mi, to nie muszą być najbardziej wyszukane specjały kuchni światowej. Ważne, żeby było podane w wyjątkowy sposób. Do tego "tradycyjne" świece i dobre wino. Wspólna kąpiel i.. będziesz miała najlepszy seks od miesięcy z... własnym mężem. I co najważniejsze, on też to doceni! ;-) A dla potkreślenia nastroju możecie jeszcze słuchać tej wspaniałej, nastrojowej ballady: "Zawsze tam, gdzie Ty" Zamienię każdy oddech w niespokojny wiatr By zabrał mnie z powrotem - tam, gdzie masz swój świat Poskładam wszystkie szepty w jeden ciepły krzyk Żeby znalazł cię aż tam, gdzie pochowałaś sny Już teraz wiem, że dni są tylko po to, by do ciebie wracać każdą nocą złotą Nie znam słów, co mają jakiś większy sens Jeśli tylko jedno - jedno tylko wiem: Być tam, zawsze tam, gdzie ty Nie pytaj mnie o jutro - to za tysiąc lat Płyniemy białą łódką w niezbadany czas Poskładam nasze szepty w jeden ciepły krzyk By już nie uciekły nam, by wysuszyły łzy Już teraz wiem, że dni są tylko po to, by do ciebie wracać każdą nocą złotą Nie znam słów, co mają jakiś większy sens Jeśli tylko jedno - jedno tylko wiem: Być tam, zawsze tam, gdzie ty Już teraz wiem, że dni są tylko po to, by do ciebie wracać każdą nocą złotą Nie znam słów, co mają jakiś większy sens Jeśli tylko jedno - jedno tylko wiem: Być tam, zawsze tam, gdzie ty Budzić się i chodzić, spać we własnym niebie Być tam, zawsze tam, gdzie ty Żegnać się co świt i wracać znów do ciebie Być tam, zawsze tam, gdzie ty Budzić się i chodzić, spać we własnym niebie Być tam, zawsze tam, gdzie ty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Zanim to zrobisz... IP: *.zgora.dialog.net.pl 20.09.06, 10:10 Gratuluję. Strzał w dziesiątkę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Zanim to zrobisz... IP: *.zgora.dialog.net.pl 20.09.06, 10:14 "... zwróć Jego uwagę na siebie" - o to właśnie chodziło - o brak uwagi z jego strony. Nie wiem jak na to wpadłaś. Jeszcze raz pokłony niskie. Czytając resztę wypowiedzi pośmiałam się, nie powiem. Odpowiedz Link Zgłoś
justiz Re: Zanim to zrobisz... 20.09.06, 11:08 Jak na to wpadłam? Milusia Aniu, trochę już w życiu przeżyłam i nie jedno przeszłam.. A takie (sorry!) banalne problemy jak Twój, są dla mnie po prostu śmieszne! Wszyscy w tym wątku potraktowaki Cię bardzo źle, więc dla odmiany chciałam być miła! A ta Twoja ironia i udawana pewność siebie - na mnie akurat nie działa. Napiszę Ci jeszcze coś, co z pewnością jeszcze bardziej Cię zadziwi!!! To, co dzieje się w Twoim życiu to nic wyjątkowego.. Mąż pracuje pewnie dłużej niż Ty, a może Ty w ogóle nie pracujesz. Wracacie do domu, każde do swoich obowiązków.. Ty akurat w jakiś dzień masz ochotę na jakiekolwiek szaleństwo/wyjście gdzieś itp. - on mówi, że nie bo jest zmęczony, Ty jesteś wkurzona... Sytuacje takie pojawiają się coraz częściej, więc zaczynasz jęczeć, zrzędzić - on się wkurza! Raz, drugi.. wychodzi, może nawet trzaskając drzwiami.. Dzwoni do jakiegoś kumpla bez zobowiązań - idą na piwo i tam ma możliwość opowiedzieć, jak go wyprowadzasz z równowagi! Oprócz tego nie robi nic innego! Ty siedzisz w domu, bo z dzieckiem do knajpy nie pójdziesz i urabiasz sobie w swojej główce historię o jakiejś jego laluni na boku! Oboje doszliście do takiego etepu, że czujecie się pokrzywdzeni jedno przez drugie, więc nie ma tej pierwszej osoby, która wyciągnęłaby piersza rękę na zgodę.. A to wcale nie jest takie trudne!!! Stąd był ten mój pierwszy post! A teraz nie odpisuj - tylko pomyśl... Myślę, że sobie poradzisz... Pozdrawiam ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Zanim to zrobisz... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.09.06, 12:12 No właśnie, na forum nie chodzi o "traktowanie ludzi", ocenę osób! czy doradzanie (zwłaszcza gdy ktoś o to nie prosi) tylko o trudną sztukę dyskusji na temat. Odpowiedz Link Zgłoś
justiz "gościuuuu'!!! Witaj! ;-))) 20.09.06, 12:29 Serdeczny 'gościu'! Ale tym razem, to chyba nie była uwaga pod moim adresem? Jakoś, chyba nieopatrznie tutaj Ci się "napisało".. Wiesz, ja wprost nie mogę w to uwierzyć, że są tacy ludzie jak Ty, którzy mają tyle życzliwości w sobie.. ;-))) A może, oprócz robienia uwag nie związanych z głównym tematem wątku - napiszesz coś na temat?! ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: "gościuuuu'!!! Witaj! ;-))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.09.06, 13:14 Przepraszam wszystkich użytkowników forum a przede wszystkim ciebie justiz. Juz więcej nie sprawię ci przykrości. Przepraszam. Odpowiedz Link Zgłoś
justiz Re: "gościuuuu'!!! Witaj! ;-))) 20.09.06, 13:21 Nie ma za co. Nie mam do Ciebie żalu. Pozdrowiam ciepło :-) Odpowiedz Link Zgłoś
natalka1978 do Ani!!!!!!!!!!!!!!!! 20.09.06, 10:55 skąd ja to znam, mąż, prawie dwuletni synek...i w końcu zdradziłam... mój mail natalka1978@gazeta.pl chętnie z Tobą pogadam. Odpowiedz Link Zgłoś
pluton30 Re: do Ani!!!!!!!!!!!!!!!! 20.09.06, 11:08 z wami dziewczyny jest coś nie tak, czy ze mną? Odpowiedz Link Zgłoś
monnia3 Re: do Ani!!!!!!!!!!!!!!!! 20.09.06, 12:17 Matko czym wy sie chwalicie? I to tak publicznie...dziewczyny zastanówcie sie zanim cos tu napiszecie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: do Ani!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.zgora.dialog.net.pl 25.09.06, 09:27 No, no zaczynamy myśleć ? Witamy ...:) ciepło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: do Ani!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.zgora.dialog.net.pl 25.09.06, 09:28 To było do plutona :) Odpowiedz Link Zgłoś
j.s.construction Re: Chcę zdradzić męża ... 27.09.06, 18:15 oczywiscie ze tak:))))) Aby znaleźć miłość nie pukaj do każdych drzwi. Gdy przyjdzie Twoja godzina sama wejdzie do twojego domu, życia, serca Odpowiedz Link Zgłoś
dozakochania1krok Re: Chcę zdradzić męża ... 27.09.06, 22:52 czy w każdym aspekcie swojego życia jesteś amoralną hipokrytką? bo chcesz mieć dom bez niego, a teraz po co z nim jesteś? sponsorem jest? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Chcę zdradzić męża ... IP: *.zgora.dialog.net.pl 28.09.06, 08:17 Nie, nie jest. Pracujemy oboje. Niestety ja więcej (niestety, bo wolałabym ten czas poświęcić dziecku). Razem ponosimy ciężar finansowy naszego wspólnego życia. Odpowiedz Link Zgłoś
pluton30 Re: Chcę zdradzić męża ... 28.09.06, 08:45 jakoś Aniu nie widzę, tłumów ochotników zasypujących cię postami. widzisz mężczyźni jak czytają, że mężatka z małym dzieckiem szuka chetnych na sex w internecie to od razu zapala się syrena alarmowa. każdy zadaje sobie pytanie czy to niedorozwój emocjonalny czy zwykły pustostan ? ale ja sądzę , że po prostu rzuciłaś kontrowersyjny post i zaśmiewasz się po prostu z moralizatorów, to zwykła podpucha :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dziewczyna Re: Chcę zdradzić męża ... IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 28.09.06, 10:45 Zastanawiałam się ostatnio, czym w ogóle jest zdrada? Czy to tylko chwilowy pociąg, pożądanie, sex, a potem- już na tym jednorazowym akcie koniec, czy też podwójne życie przez moment? W obu przypadkach to na pewno zdradą. Ale czy nie jest już zdradą rozmyślanie nad tym? Kiedy Twoje myśli i zachowanie nastawione są jedynie na wyszukiwaniu dogodnych okazji, prowokacji i robienia wszystkiego w tym własnie kierunku. Myślę, że tak. Gdyby w głowie mojego chłopaka pojawiły się podobnie uwikłane myśli, ja z pewnością już wtedy poczułabym się zdradzona. Co do pomysłu z "kolacją w blasku świec"- to na pewno dobry pomysł. Jeżeli jednak jest tak, że rzeczywiście oboje dużo pracujecie, on wychodzi, Ciebie to denerwuje...i tak dalej, to może warto też zrobić coś, żeby zastanowił się nad tym wszystkim chwilę. Żeby "zbilansował" sobie wszystkie za i przeciw, żeby znów "nie mógł żyć bez Ciebie"- bo gorąco chcę wierzyć, że to Was kiedyś płączyło. Niestety choć kolacja, to dobry początek- na długo nie wystarczy. Tu nie tylko chodzi o sex, o to że szukasz tego cielesnego kontaktu. Pozwolę sobie przypuszczać, że ostatnio w ogóle od siebie się oddaliliście, i Ty po prostu- jak każda zdrowa i normalna kobieta- chcesz znów poczuć, że on się Tobą interesuje, że mimo ciężkiego dnia możecie opowiedzieć sobie jak wam obu minął, przedyskutować co aktualnie dziesie się w polityce, jakie macie na ten temat zdanie, że synkowi być może trzeba już kupić kurtkę na zimę, i o mnóstwie jeszcze innych rzeczy, na które tak naprawdę składa się nasze życie. Zatem, jeśli rzeczywiście tak jest- a pewności oczywiście mieć nie mogę- to zrób coś, żeby "to" wszystko jakoś poukładać. Nie wiem co to mogłoby być w Twoim przypadku, gdyż na wybranie najodpowiedniejszego rozwiązania składa się wiele rzeczy, a Ty to będziesz wiedziała najlepiej. Zdradza się szybko, naprawia znacznie trudniej. Skoro zatem zależy Ci na Nim, na Waszej rodzinie i wspólnej przyszłości...postaraj się po prostu. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Chcę zdradzić męża ... IP: *.zgora.dialog.net.pl 29.09.06, 08:36 Tylko co ? Tylko co ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 34-latek Do Ani IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.06, 09:06 zastanów się, ile na tym zyskasz, a ile możesz stracić. jeśli to jest twój mąż, to prócz dziecka lączyło was kiedyś na pewno płomienne uczucie. ten ogień tli się, może jest taki malutki, że prawie go nie czuć, bo nie grzeje z taką intensywnością jak drzewiej, ale jest, i to jest najważniejsze. co do twojego męża, cóż, przypatrz się, o ile masz możliwość, związkowi teściów - wiele z takiego związku przeniósł do waszego życia. w ostateczności, mogłaś też trafić na drania, któremu wydaje się, że On ma prawo do zabawy, bo jest kimś, Bóg_wie_kim decyzja o wskoczeniu komuś do łóżka jest ryzykowna. w jaki sposób wybierzesz potencjalnego kandydata? a jeśli ten trzeci zaangażuje się uczuciowo w związek z tobą? bedziesz umiała spojrzeć sobie w oczy? o moralności pisał nie będę, bo to temat wyświechtany. to tyle na razie, trzymaj sie ciepło, Aniu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Do Ani IP: *.zgora.dialog.net.pl 29.09.06, 15:22 Lubię Cię za to, co napisałeś. Płomień uczucia tli się jeszcze z pewnością. Cały czas intensywnie szukam sposobów (sprawdzonych i odmiennych "od rytuału") żeby go rozpalić. Ale tracę motywację, gdy kolejny raz słyszę, że np. w "czwartek nie możemy napić się razem wina, bo wychodzi" a "sobotę nie możemy razem (czyt. bez dziecka) wyjechać, bo nie ma czasu". Dzisiaj wysłałam kilka sms-ów ( w tym jeden z dowcipem :). Myślałam, że ..., ale na propozycję wspólnego spaceru po południu znowu usłyszałam: "nie". Wszystko rozumiem, znam motywy. Wybaczam. Jestem przecież mądrą kobietą. Ale chciałabym również poczuć sie kobietą adorowaną i pożądaną. Związek teściów - na pokaz idealny, trudno mi oceniać, ale chyba niewiele emocji jest pod spodem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: Chcę zdradzić męża ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.09.06, 16:29 PUKNIJ SIE W GLUPIA GLOWE!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
gocha033 Ty sie puknij, Ania nie chce zdradzic,lecz pogadac 29.09.06, 16:55 tylko... Gdyby chciala zdradzic naprawde, toby sie zalogowala i podala numer GG :))) Odpowiedz Link Zgłoś
misiu.puchatek Re: Chcę zdradzić męża ... 31.10.06, 04:12 gszesznica napisała: > ja tez..ja tez. no to zdradzaj sobie... zdradzaj sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wyzwolony Ma racje IP: *.wroclaw.mm.pl 02.11.06, 17:00 Ma racje-kazdej mezatce nalezy sie odmiana.Chcialbym taka zone miec jak Ania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: też Ania Re: Ma racje IP: *.acn.waw.pl 06.11.06, 22:03 no tak-jakby ten topik zalożył mąż, to odpowiedzi byłyby inne ;) Jak założyła go żonka, to od razu posypały się baty na jej głowę!Dlaczego facetowi nikt nie pisze, co może stracić , zdradzając żonę? Odpowiedz Link Zgłoś