dawna-dziewczyna 30.09.06, 17:44 ..wino i ja??czy ktoś jeszcze ?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kobietabezserca Re: sobota.. 30.09.06, 17:54 ja niewinna, ale dzikie wino owszem ... Odpowiedz Link Zgłoś
dawna-dziewczyna Re: sobota.. 30.09.06, 18:00 Witaj..myślałam,że już nikt sie nie odezwie..Proszę lampkę..czerwone półsłodkie...niezadrogie...bo by nam mogło się za bardzo pomieszac w głowie;))) od tego luksusu;))) Odpowiedz Link Zgłoś
staszek53 Re: sobota.. 30.09.06, 18:12 Ja też się nudzę.Siedze w domu sam i chętnie bym z tobą pogadal. Z kąd jesteś? Odpowiedz Link Zgłoś
dawna-dziewczyna Re: sobota.. 30.09.06, 18:14 a czy to wazne..poprostu jestem...bez tego też można pogadac co nie???? Odpowiedz Link Zgłoś
dawna-dziewczyna Re: sobota.. 30.09.06, 18:10 jakoś tu smutno i pusto..czy już nikogo nie obchodzą losy innych...hej bywało tu trochę lepiej... i zywiej... Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: sobota.. 30.09.06, 18:13 Po którymś tam razie pocieszanie kolejnych osób robi się nudne.To jak walka z wiatrakami lub syzyfowa praca;) Odpowiedz Link Zgłoś
dawna-dziewczyna Re: sobota.. 30.09.06, 18:15 hej ale czy ja napisałam ,ze jest mi smutno..nie??mam wino i chcę sie z kimś podzielić..i pogadac..Czytaj proszę uważnie;))))))i nie zaliczaj do smutasków;)) Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: sobota.. 30.09.06, 18:19 Ale pić tak samej winko w sobotę przy komputerku to nie jest chyba wymarzony sposób spędzania czasu?;) Odpowiedz Link Zgłoś
dawna-dziewczyna Re: sobota.. 30.09.06, 18:21 czasem tak lubię..wino..spokojna muzyka...świece..i wirtualny świat..chyba nic w tym złego..Tylko nie pomyśl sobie,ze jestem jakąs pijakczką..he he..nie ..lubię tak czasem uciec z reala;) Odpowiedz Link Zgłoś
kobietabezserca Re: sobota.. 30.09.06, 18:22 wino i swiece .. to wcale nie ucieczka z reala skoro siedzisz przy ....winie swiecach kompu'trze /./// Odpowiedz Link Zgłoś
kobietabezserca Re: sobota.. 30.09.06, 18:20 ej!! hej!!!! a ja nie naleze ani do strapionych , ani do smutnych nie jestem tez pocieszycielka takich , teraz po sympatycznej bezmyslnie przebytej trasie rowerowej , gdzie jesien sie rozgoscila z bukietem barw cudownych i ze sloncem w pajczyn wlosach tanczy ... zjadam z zadowoleniem kanapke z bialym serem i mieta... koczuje swobodnie przy komputerze... usmiecham sie do "watkowiczow" i za chwile wypije piwo male bez piany /zywiec porter/w malym kufelku . i ... nauczona doswiadczeniem z FR , wcale nie bede ukrywac ze piwo lubie! Odpowiedz Link Zgłoś
dawna-dziewczyna Re: sobota.. 30.09.06, 18:23 i tak trzymac..kazdy z nas coś lubi i ja też nie mam ochoty ukrywac,ze nie ma nic złego w siedzeniu przy kompie z piwkiem czy winkiem...Czy zawsze musi być obok facet??????????? Odpowiedz Link Zgłoś
kobietabezserca Re: sobota.. 30.09.06, 18:24 nie bede sie powtarzac nie znam Twojego gustu ... ale swoj znam i mi smakuje to co Tobie bllle Odpowiedz Link Zgłoś
kobietabezserca Re: sobota.. 30.09.06, 18:23 i co Wy jedno po drugim swiece wtracacie, a nie moze byc blask ognia i cieplo ... z pieca np.:) Odpowiedz Link Zgłoś
dawna-dziewczyna Re: sobota.. 30.09.06, 18:24 bla bla bla ..wazne zeby nie było pożaru..i żeby było miło..ale nie za ciepło;) Odpowiedz Link Zgłoś
kobietabezserca Re: sobota.. 30.09.06, 18:25 ale dlaczego swiecie ... bla bla bla Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: sobota.. 30.09.06, 18:30 Chociaż masz rację-mogę włączyć piekarnik gazowy w kuchni;) Ale czy o to chodzi?Zamiast czerwonego płomienia i trzasku palącego się drewna, będzie szum błękitnego gazu;) Odpowiedz Link Zgłoś
dawna-dziewczyna Re: sobota.. 30.09.06, 18:31 przepraszam ze się wcisnę..facet demolka ..no proszę..;))) Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: sobota.. 30.09.06, 18:32 Oczywiście nie miałem zamiaru wysadzać całego pionu w powietrze;) Odpowiedz Link Zgłoś
dawna-dziewczyna Re: sobota.. 30.09.06, 18:33 facet demolka ale troskliwy..hihi;))) Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: sobota.. 30.09.06, 18:36 Po prostu nie chcę mieszkać w chmurach,ewentualnie pod mostem;) Odpowiedz Link Zgłoś
dawna-dziewczyna Re: sobota.. 30.09.06, 18:38 nie ,nie most odpada..zima idzie;) Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: sobota.. 30.09.06, 18:43 No to może wiadukt?;) Trochę mniej wilgoci:) Odpowiedz Link Zgłoś
dawna-dziewczyna Re: sobota.. 30.09.06, 18:45 też zły pomysł..nie ma jak swoje 4 kąty...;) Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: sobota.. 30.09.06, 18:25 Zabaw się w murarza i zbuduj mi piec;) Jeszcze tylko załatw zgodę spółdzielni mieszkaniowej;) Odpowiedz Link Zgłoś
kobietabezserca Re: sobota.. 30.09.06, 18:26 phiiii , nie murarz a zdun piece buduje ... psia m... wiarusik !!!!!/? tak Cie lubie Odpowiedz Link Zgłoś
dawna-dziewczyna Re: sobota.. 30.09.06, 18:26 bo nie mam kominka a w piecu nie chce mi sie rozpalac..a świece trzch i palą sie ..ot cała słodka tajemnica;))) Odpowiedz Link Zgłoś
kobietabezserca Re: sobota.. 30.09.06, 18:28 przestan dziewczyno.. swiece przy kompie? Ty naprawde jestes szalenie romantyczna Odpowiedz Link Zgłoś
dawna-dziewczyna Re: sobota.. 30.09.06, 18:29 no przecież jestem na omatice..co nie??to jaka mam byc..tak tak wiem bez serca..ale ja je mam..i taaaaaaaaaaaaaaaaakie gorace;))jak te świece;) Odpowiedz Link Zgłoś
dawna-dziewczyna Re: sobota.. 30.09.06, 18:55 Dziękuję...oj zdrówka sie przyda..jakos tak mi go ostatnio brakuje;))) Odpowiedz Link Zgłoś
dawna-dziewczyna Re: sobota.. 30.09.06, 19:07 widzę ze już nikt nie pisze..a ja wam tylko powiem tak w tajemnicy ze tak do mnie śpiewa mój 3,5 letni synuś.... --Odnalazłam siebie w tobie, Nie potrafię cię zapomnieć, Bo jesteś obecny w każdej chwili, która mnie otacza. Wciąż pamiętam tamte chwile, w których tak mówiłeś tyle, Że kochasz, że pragniesz bym była tylko z tobą tu na zawsze. i jak mi może być smutno...;)))) "Czyż jest coś lepszego niż mieć kogoś, z kim można porozmawiać o wszystkich rzeczach jakby się rozmawiało ze sobą samym? " Cyceron Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KbS Re: sobota.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.06, 19:18 milo spiewa Synuś:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
dawna-dziewczyna Re: sobota.. 30.09.06, 19:23 tak miło..lubię go sluchać jak tak śpiewa..poważne słowa w tak małych ustkach.....dziwnie brzmią... Odpowiedz Link Zgłoś
kobietabezserca Re: sobota.. 30.09.06, 19:30 bardzo dziwnie brzmia.. sadzilam ze zartujesz mowiac "Synus" Odpowiedz Link Zgłoś
dawna-dziewczyna Re: sobota.. 30.09.06, 19:33 nie żartuję..bo po co..moja starsza córka często słucha tego nagrania..wpadło mu w ucho i teraz mi śpiewa..nie rozumie co śpiewa ale śpiewa i jest zadowolony..ja też.. Odpowiedz Link Zgłoś
kobietabezserca Re: sobota.. 30.09.06, 19:44 dawna-dziewczyna napisała: > nie żartuję..bo po co..moja starsza córka często słucha tego nagrania..wpadło > mu w ucho i teraz mi śpiewa..nie rozumie co śpiewa ale śpiewa i jest > zadowolony..ja też.. no to wszystko tlumaczy, ale tez sluch mam maluch dobry ./// Odpowiedz Link Zgłoś
dawna-dziewczyna Re: sobota.. 30.09.06, 19:46 on to naprawdę jest geniuszem...tak łatwo mu przychodzi zapamiętać tak wiele trudnych piosenek no i tekstów..:)ale czego się nie robi dla mamy..;) Odpowiedz Link Zgłoś
kobietabezserca Re: sobota.. 30.09.06, 19:45 sobota jest ... zobacz na desce ile wpisow Odpowiedz Link Zgłoś
kobietabezserca Re: sobota.. 30.09.06, 19:51 a my w sobote na sobocie ... tez wpisujemy "male co nieco"..:D Odpowiedz Link Zgłoś
kobietabezserca Re: sobota.. 30.09.06, 19:51 zalezy Ci aby Twoj watek mial cale pulki rozmowcow... ? Odpowiedz Link Zgłoś
dawna-dziewczyna Re: sobota.. 30.09.06, 19:56 zależy mi na mądrych i godnych uwagi rozmówcówcach..... Odpowiedz Link Zgłoś
kobietabezserca Re: sobota.. 30.09.06, 19:58 hehe, nie wiem czy mam sie czuc polaskotana, czy raczej odrzucona w tej rozmowie. przyjmuje opcje laskotek:DDD Odpowiedz Link Zgłoś
dawna-dziewczyna Re: sobota.. 30.09.06, 20:00 połaskotana...nie lubię rozmówców którzy sie czepiaj wątku..tematu itd..mają zły dzien i udają twrdzieli bo są daleko i są wazni..Ty jesteś w porządeczku..jesteś sobą i jestes taka normalna.. Odpowiedz Link Zgłoś
kobietabezserca Re: sobota.. 30.09.06, 20:07 heheh, jakos psychiatra mi nie potrzebny tak mysle, ale kto wie, kto wie???:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
kobietabezserca Re: sobota.. 30.09.06, 20:11 odwieczne prawo swiata - zmiana , ale dzis jest tak zmaglowany, nazywam te wiariacje w roznych dziedzinach "snem pijanego kretyna" Odpowiedz Link Zgłoś
dawna-dziewczyna Re: sobota.. 30.09.06, 20:13 fajna nazwa..czasem chciałabym być tym kretynem i nie przejmować się tak tym realem..kurcze ,ale nie potrafię..jestem cholerną reaistką...a tak bym chciała troszkę zaszalec i się zapomnieć... Odpowiedz Link Zgłoś
kobietabezserca Re: sobota.. 30.09.06, 20:18 szalenstwo... hmmm ja czasem jestem szalona! ale schodze na parter jesli za wysoko skrzydla szalenstwo uniosa... niestety takie zycie, nie mozna tylko bujac w obolokach codziennosc sporowadza nas do szarej rzeczywistosci Odpowiedz Link Zgłoś
dawna-dziewczyna Re: sobota.. 30.09.06, 20:19 tak tak nie da się bujać..szybko dopada nas real.. Odpowiedz Link Zgłoś
x_adam Re: sobota.. 30.09.06, 20:20 dawna-dziewczyna napisała: > tak tak nie da się bujać..szybko dopada nas real.. A jak w poblizu jest "Stokrotka"??:) Odpowiedz Link Zgłoś
kobietabezserca Re: sobota.. 30.09.06, 20:32 x_adam napisał: > > A jak w poblizu jest "Stokrotka"??:) ulice slinia sie, przed momentem spadl deszcz ..skonsumujemy te noc inaczej poddaje sie, nie mowie wiecej juz nic.. Stokrotka, > Odpowiedz Link Zgłoś
kobietabezserca Re: sobota.. 30.09.06, 20:21 ale wiesz, jesli moge sobie pozwolic na spelnienie marzen nawet tych bardziej "odlotowych" korzystam ... ile razy sie da... ostatnie wakacje spedzilam na podrozy mojego zycia zwiedzilam alpy francuskie i wloskie... cudowne przezycia i tyle wspanialych wspomnien:))) warto czasem zaszalec!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
dawna-dziewczyna Re: sobota.. 30.09.06, 20:23 fajnie jest realizować swoje marzenia..gratuluję..ja myślałam ze realizuję,ale chyba nie do końca... Odpowiedz Link Zgłoś
x_adam Re: sobota.. 30.09.06, 20:25 dawna-dziewczyna napisała: > fajnie jest realizować swoje marzenia..gratuluję..ja myślałam ze realizuję,ale > chyba nie do końca... Zycie sie jeszcze nie skonczyło wiec jeszcze zdazysz na swoj autobus z napisem "Moje marzenia" Odpowiedz Link Zgłoś
dawna-dziewczyna Re: sobota.. 30.09.06, 20:28 no tak objadam się ciastem...to niedobrze...oj żle... Odpowiedz Link Zgłoś
kobietabezserca Re: sobota.. 30.09.06, 20:30 oj dobrze, slodycz w odpowiednie dawce poprawia samopoczucie... Odpowiedz Link Zgłoś