yuka4 17.10.06, 07:24 powiem wam dzis od samego rana dzień dobry :) a potem zatone w stercie papierów............hm.... i pewnie odezwe się dopiero na do-widzenia jak bede wychodzić z pracy i gasić światła w firmie........ milego dnia wam życze Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tygryska_28 Re: Dzień dobry 17.10.06, 08:16 Dzień dobry Tobie również. Wygrzeb się chociaż na chwilę spod papierków żeby zaczerpnąć powietrza ;) Takie mroźne i jesienne może nieźle otrzeźwić ;) U mnie sterty papierów małe ale to też niedobrze bo kiedy nie ma petentów nie mogę zrobić nic innego i siedzę i patrzę w sufit... Nienawidzę bezczynności!! Miłego dnia :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drzazga Re: Dzień dobry IP: 62.29.253.* 17.10.06, 08:35 :)witaski,ale masz tyrana szefa:(( Odpowiedz Link Zgłoś
yuka4 Re: Dzień dobry 17.10.06, 21:38 wygrzebałam się wreszcie z papierow, biuro puściutkie, wypiłam hektolitry kawy, ide do domu, gasze światło , jutro nowy dzień, więc do jutra wszystkim:) dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drzazga Re: Dzień dobry IP: 62.29.253.* 18.10.06, 11:31 spytam się:))powiesz mi gdzie tu romantyzm????w Twoim życiu??????? Odpowiedz Link Zgłoś
tygryska_28 oj Drzazgo 18.10.06, 11:41 może właśnie wśród tych papierów? ;) albo tuż po powrocie do domu się zaczyna? ;) Wszystko może tchnąć romantyzmem, zależy od naszego nastawienia i podejścia ;) Miłego kolejnego dnia ;) Odpowiedz Link Zgłoś
fredoo Re: Dzień dobry 20.10.06, 10:28 Podobno według jakichś badań powinno się wykonywać 70% obowiązków w pracy.Gdy sie robi mniej to się jest złym pracownikiem gdy więcej to dostaje się jeszcze więcej roboty. Odpowiedz Link Zgłoś
malinka48 Re: Dzień dobry 20.10.06, 15:04 yuka osłabła od tej roboty bo nie pożyczyła nam miłego weekendu.Daj namiary na szefa to mu dokopiemy,że tak Cię męczy:)) Odpowiedz Link Zgłoś
szybki_wytrysk Re: Dzień dobry 20.10.06, 15:27 Malinka !!!! Odejdz od komputera. Komputer sluzy do rejestrowania recept. Pani magister ci przeciez zabronila. Wracaj do mopa. Odpowiedz Link Zgłoś