21.10.06, 11:02
wogóle to uwielbiam arkoden,czyli jego brzmienie eszzzzzzzzzzzzzzz
Obserwuj wątek
    • szarex Re: A tak ... 21.10.06, 11:38
      Esz Ty!
      • kobietabezserca Re: A tak ... 21.10.06, 13:10
        chcialas pewnie powiedziec, ze szczegolnie te harmonie co stanowi glowna czesc
        akoredonu?
        :)
        • kobietabezserca Re: A tak ... 21.10.06, 13:11
          iszzz Ty!!
    • terek79 Re: A tak ... 21.10.06, 21:12
      Droga malinko... arkoden... napisz nam co to jest - też chcemy uwielbiać jego
      brzmienie.. a tak na marginesie pozdrawiam wszystkich ktorzy wiedza co to jest
      akordeon.
      • analityczka :)) 21.10.06, 21:19

• wiarusik Re: A tak ... 21.10.06, 21:14
      A ja lubię sukę biłgorajską;)
      • viernaviera Re: A tak ... 21.10.06, 21:22
        a suwalki?
        • wiarusik Re: A tak ... 21.10.06, 21:35
          Z Suwałk pochodzi matka mojego ojca;)
          • white.falcon Re: A tak ... 21.10.06, 21:48
            A u nas w pracy nie wolno napisać w pismie urzędowym, czy czymkolwiek normalnie
            Suwałki lub Włochy - komputer natychmiast zawiesza się. Obchodzimy to
            zagadnienie, pisząc Suwalki i Wlochy i dorysowując na wydruku kreseczki.
            Inaczej się nie da i nie wiemy, czemu komputer nienawidzi "ł" w tych nazwach,
            bo gdzie indziej - w pisowni innych słów - nie protestuje. :-)
            • Gość: KbS Re: A tak ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.06, 22:02
              czy to prawda ze suwalki to okropna dziura! ?;)
              • wiarusik Re: A tak ... 21.10.06, 22:03
                Prawda;)
                • Gość: KbS Re: A tak ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.06, 22:32
                  ale okolica piekna, prawda?
                  • wiarusik Re: A tak ... 22.10.06, 19:07
                    Prawda;)
                    • wiarusik Re: A tak ... 22.10.06, 19:17
                      Szczególnie na północ od tej dziury są piękne wzgórza morenowe między którymi
                      srebrzą się niezliczone jeziora i jeziorka.Cudowne miejsce na Ziemi
                      przypominające Bieszczady.
                      • kobietazsercem42 Re: A tak ... 22.10.06, 19:27
                        A ja mieszkam w takim miejscu:)
                        Powietrze morowe, brrrrrrrr.
                        • wiarusik Re: A tak ... 22.10.06, 19:29
                          Na Suwalszczyźnie?
                          Pozazdrościć(z wyjątkiem zimy;D).
                          • kobietazsercem42 Re: A tak ... 22.10.06, 19:31
                            Nie, w miejscu otoczonym jeziorami.
                            • wiarusik Re: A tak ... 22.10.06, 19:32
                              A gdzie to jest?Mazury?
                              • kobietazsercem42 Re: A tak ... 22.10.06, 19:35
                                Wszyscy uparli sie na Mazury.
                                W Polsce są też podobne miejsca, tyle, że
                                jezior odrobinę mniej i są płytsze.
                                Przyjżyj się mapie.
                                • wiarusik Re: A tak ... 22.10.06, 19:35
                                  Pomorze?Pojezierze Wielkopolskie?
                                  • kobietazsercem42 Re: A tak ... 22.10.06, 19:38
                                    yes!
                                    • wiarusik Re: A tak ... 22.10.06, 19:39
                                      Ale co yes?Wymieniłem dwie krainy;)
                                      • kobietazsercem42 Re: A tak ... 22.10.06, 19:43
                                        I to wystarczy.:)
                                        • wiarusik Re: A tak ... 22.10.06, 19:46
                                          Mało.Ja wszystkim mówię,że jestem z Warszawy-Bemowa;)
                                          • wiarusik Re: A tak ... 22.10.06, 19:48
                                            Zamieszkały niedaleko Fortu Bemowo i ul.Wrocławskiej(właściwie gdzieś
                                            pomiędzy);DDD
                                            • wiarusik Re: A tak ... 22.10.06, 19:49
                                              Ale ze mnie exhibicjonista co?;D
                                              • kobietazsercem42 Re: A tak ... 22.10.06, 19:51
                                                No wiesz, tak sie obnażać!:)
                                                To Bemowo pewnie wieksze od mojej miejscowości:))
                                                • wiarusik Re: A tak ... 22.10.06, 19:52
                                                  Przecież nie mówię numeru bloku i mieszkania.
                                                  Jeden taki klocek ma ok.70 mieszkań.Szukaj wiatru w polu;)
                                                  • kobietazsercem42 Re: A tak ... 22.10.06, 19:54
                                                    Właśnie mówię, dlatego tobie wolno.
                                                    Mnie nie wypada.
                                                  • wiarusik Re: A tak ... 22.10.06, 19:57
                                                    Domek wolnostojący?
                                                    Powiedz chociaż która kraina geograficzna.Jest to nic,a daje jakieś wyobrażenie
                                                    o człowieku.
                                                  • azaheca Re: A tak ... 22.10.06, 19:57
                                                    zawsze gubię się na Bemowie,zupełnie jak w obcym mieście,a mam koleżankę na
                                                    Piaskach ;-(
                                                    --www.pieknypies.pl
                                                  • wiarusik Re: A tak ... 22.10.06, 19:58
                                                    Podstawa to Powstańców Śląskich-kręgosłup;)
                                                    Reszta to tylko żebra;)
                                                    Piaski to chyba Bielany?
                                                  • azaheca Re: A tak ... 22.10.06, 20:30
                                                    Wiarusiku,ulica Kwiatowa to Bemowo czy Bielany? jadę zawsze do niej przez
                                                    Bemowo.
                                                  • wiarusik Re: A tak ... 22.10.06, 20:42
                                                    Pojęcia nie mam,ale z Bemowem mi się nie kojaży.Opisz jakiś charakterystyczny
                                                    punkt odniesienia w jej pobliżu to powiem czy widziałem coś takiego w mojej
                                                    dzielnicy.
                                                  • justiz Re: A tak ... 22.10.06, 19:59
                                                    Azaheko, czy masz coś zaplanowane na przyszłą sobotę?
                                                  • azaheca Re: A tak ... 22.10.06, 20:27
                                                    cześć Justiz,mam jak zwykle w planach weekendowych spotkanie z ukochanym,a
                                                    dlaczego pytasz?:-))
                                                    Jak Twoje palemki,moje cholery przez dwa tygodnie w wodzie ani
                                                    drgnęły,skorzystałam z rady doświadczonego kolegi i włożyłam je w podziurawione
                                                    worki foliowe z ziemią a wszystko siedzi w wiadrze z wodą.Pożyjemy,zobaczymy..
                                                  • justiz Azaheco ... 22.10.06, 20:32
                                                    Jeśli wszystko się poukłada, to jutro wrzucę oficjalne info w czym rzecz, na
                                                    razie delikatnie badam grunt (chociaż jeszcze nic do końca nie jest ustalone).. ;-)

Moja palma jeszcze w wodzie..., rodzice swoją już posadzili, ale cholerka mała
                                                    schnie(!!!)..., przyjaciólka też posadziła i wierdzi, że na razie wszystko OK
                                                    (ale ja jej nie dowierzam, w przyszłym tygodniu sama sprawdzę) ;-)))
                                                  • white.falcon Palemki i badania gruntu :-) 22.10.06, 20:47
                                                    Justiz, jak opiszesz, co to za palemki, to może da się zaradzić. Schnięcie może
                                                    sugerować u palmy ... nadmiar wody. To nie są roślinki, u których wszystko pod
                                                    strzechą palmowych włosów wszystko jest poukładane po kolei. ;-)

Co zaś dotyczy podchwytliwych pytań badawczych - moją opinię znasz i wiesz, że
                                                    z mojej strony pada gromkie "TAK!!!". Najwyżej same dobrze się będziemy bawić,
                                                    jak reszta będzie trusiami. ;-)
                                                  • justiz Re: Palemki i badania gruntu :-) 22.10.06, 21:02
                                                    Nie wiem, jaki to rodzaj palm (kokosowe, daktylowe, czy jakieś inne?), mają
                                                    takie rozłożyste "paluchy".. Problem polega na tym, że moja palma jest stale w
                                                    wodzie i jest zielona, a te zasadzone - jak się okazuje u mojej przyjaciółki też
                                                    - schną!

Nie będziemy same, na pewno będzie jeszcze nasz forumowy "pieszczoszek"! ;-)))
                                                  • white.falcon Re: Palemki i badania gruntu :-) 22.10.06, 21:14
                                                    Może zbyt wcześnie je zasadzono? Puściły korzenie? Bo bez korzeni nawet nie ma
                                                    co marzyć, by coś zaczęło dziać się. W ziemi nie zakorzenią się, a że
                                                    potzrebują trochę czasu na puszczenie korzonków, to powinny tkwić w wodzie,
                                                    choć nam może wydawać się, że tak tkwią "od uśmiechniętej śmierci".

Powiadasz, że nasz wierny dzielny Wojak pojawi się? Już się cieszę. :-)
                                            • justiz Re: A tak ... 22.10.06, 19:58
                                              wiarusik napisał:

> Zamieszkały niedaleko Fortu Bemowo i ul.Wrocławskiej(właściwie gdzieś
                                              > pomiędzy);DDD

A, gdzie jest to Bemowo, może po drodze z Piaseczna do centrum? :-)))
                                              Niuniek @ - za chwilkę!
                                              • wiarusik Re: A tak ... 22.10.06, 20:00
                                                Prędzej z Sochaczewa do centrum;DDDD

Poczekam,ciekawe co tam na mnie czeka?;)))
                                                • justiz Już jest @ 22.10.06, 20:08

• wiarusik Re: Już jest @ 22.10.06, 20:20
                                                    Przeczytałem,odpisałem,wysłałem(i czuję się jak Cezar;D)
                                                  • wiarusik Re: Już jest @ 22.10.06, 20:40
                                                    Małpa poszła w świat(@);)
                                                  • justiz Re: Już jest @ 22.10.06, 20:57
                                                    Kotuś! Nie musisz mnie informować na forum o każdorazowym wysłaniu @.. ;-DDD
                                                    Ja zaglądam do skrzynki! Teraz do Ciebie wysłałam, więc odbierz! ;-)))
                                                  • wiarusik Re: Już jest @ 22.10.06, 21:04
                                                    Ok.To że teraz wysłałem to drobiazg;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka