apf 11.04.03, 21:43 Jeżeli znajdę kobietę swojego życia to wyjadę do Bagdadu. mówię całkiem poważnie:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
debestofkropeczka Re: Bagdad 11.04.03, 21:53 A w jakim celu chcesz tam Misiu wyjechać? Czy zamierzasz mnie tam zabrać? Bo wiesz, nic nie mówiłeś, a ja spakować się muszę i w ogólę z lekarzem wypadałoby porozmawiać ,czy klimat będzie sprzyjał . No i nie wiem ,czy chciałbyś narażać nasz związek. Co będzie jak się Udajowi spodobam? Przemyśl. Napisz. Całuję mocno. Kropka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: apf Bagdad albo własny pogrzeb IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 11.04.03, 23:24 debestofkropeczka napisała: > A w jakim celu chcesz tam Misiu wyjechać? Czy zamierzasz mnie tam zabrać? Bo > wiesz, nic nie mówiłeś, a ja spakować się muszę i w ogólę z lekarzem > wypadałoby porozmawiać ,czy klimat będzie sprzyjał . No i nie wiem ,czy > chciałbyś narażać nasz związek. Co będzie jak się Udajowi spodobam? Przemyśl. > Napisz. Całuję mocno. Kropka. podróż dookoła świata trzeba gdzieś zacząć:) Odpowiedz Link Zgłoś
debestofkropeczka Re: Bagdad 11.04.03, 23:28 Australia. Postanowione.Uczulenia na Murzynki i kangury mozna pozbyc się uciskając czakry.Będę twoim szarlatanem , czarnoksiężnikiem i dorotką z oz. Dobranoc apfiku. Całuję Cię tam gdzie lubisz naj. Nie chciałabym, żeby wszyscy się o nas dowiedzieli, więc resztę czułości przekazę Ci w realu. Twoja , jak Ty to mówisz, fantastyczna aneczka kropeczka. Ja Ciebie też. Do niedzieli Słońce Ty moje...Hihi. Odpowiedz Link Zgłoś
apf Re: Bagdad 11.04.03, 23:32 debestofkropeczka napisała: > Australia. Postanowione.Uczulenia na Murzynki i kangury mozna pozbyc się > uciskając czakry.Będę twoim szarlatanem , czarnoksiężnikiem i dorotką z oz. > Dobranoc apfiku. Całuję Cię tam gdzie lubisz naj. Nie chciałabym, żeby wszyscy > się o nas dowiedzieli, więc resztę czułości przekazę Ci w realu. Twoja , jak Ty > > to mówisz, fantastyczna aneczka kropeczka. Ja Ciebie też. Do niedzieli Słońce > Ty moje...Hihi. skoro tak mówisz, może tak być, no i jeszcze muszę wszystko zorganizować? Odpowiedz Link Zgłoś
niegrzeczna Re: Bagdad 12.04.03, 02:59 debestofkropeczka napisała: > Australia. Postanowione.Uczulenia na Murzynki i kangury mozna pozbyc się > uciskając czakry.Będę twoim szarlatanem , czarnoksiężnikiem i dorotką z oz. > Dobranoc apfiku. Całuję Cię tam gdzie lubisz naj. Nie chciałabym, żeby wszyscy > się o nas dowiedzieli, więc resztę czułości przekazę Ci w realu. Twoja , jak Ty > > to mówisz, fantastyczna aneczka kropeczka. Ja Ciebie też. Do niedzieli Słońce > Ty moje...Hihi. kropeczka masz taki fajny nick i post, nie dziwie sie ze apf...:)))) Odpowiedz Link Zgłoś