11.04.03, 21:43
Jeżeli znajdę kobietę swojego życia to
wyjadę do Bagdadu.

mówię całkiem poważnie:)
Obserwuj wątek
    • debestofkropeczka Re: Bagdad 11.04.03, 21:53
      A w jakim celu chcesz tam Misiu wyjechać? Czy zamierzasz mnie tam zabrać? Bo
      wiesz, nic nie mówiłeś, a ja spakować się muszę i w ogólę z lekarzem
      wypadałoby porozmawiać ,czy klimat będzie sprzyjał . No i nie wiem ,czy
      chciałbyś narażać nasz związek. Co będzie jak się Udajowi spodobam? Przemyśl.
      Napisz. Całuję mocno. Kropka.
      • Gość: apf Bagdad albo własny pogrzeb IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 11.04.03, 23:24
        debestofkropeczka napisała:

> A w jakim celu chcesz tam Misiu wyjechać? Czy zamierzasz mnie tam zabrać? Bo
        > wiesz, nic nie mówiłeś, a ja spakować się muszę i w ogólę z lekarzem
        > wypadałoby porozmawiać ,czy klimat będzie sprzyjał . No i nie wiem ,czy
        > chciałbyś narażać nasz związek. Co będzie jak się Udajowi spodobam? Przemyśl.
        > Napisz. Całuję mocno. Kropka.

podróż dookoła świata trzeba gdzieś zacząć:)
    • debestofkropeczka Re: Bagdad 11.04.03, 23:28
      Australia. Postanowione.Uczulenia na Murzynki i kangury mozna pozbyc się
      uciskając czakry.Będę twoim szarlatanem , czarnoksiężnikiem i dorotką z oz.
      Dobranoc apfiku. Całuję Cię tam gdzie lubisz naj. Nie chciałabym, żeby wszyscy
      się o nas dowiedzieli, więc resztę czułości przekazę Ci w realu. Twoja , jak Ty
      to mówisz, fantastyczna aneczka kropeczka. Ja Ciebie też. Do niedzieli Słońce
      Ty moje...Hihi.
      • apf Re: Bagdad 11.04.03, 23:32

> Australia. Postanowione.Uczulenia na Murzynki i kangury mozna pozbyc się
        > uciskając czakry.Będę twoim szarlatanem , czarnoksiężnikiem i dorotką z oz.
        > Dobranoc apfiku. Całuję Cię tam gdzie lubisz naj. Nie chciałabym, żeby
        wszyscy
        > się o nas dowiedzieli, więc resztę czułości przekazę Ci w realu. Twoja , jak
        Ty
        >
        > to mówisz, fantastyczna aneczka kropeczka. Ja Ciebie też. Do niedzieli Słońce
        > Ty moje...Hihi.

skoro tak mówisz, może tak być, no i jeszcze muszę wszystko zorganizować?
      • niegrzeczna Re: Bagdad 12.04.03, 02:59

> Australia. Postanowione.Uczulenia na Murzynki i kangury mozna pozbyc się
        > uciskając czakry.Będę twoim szarlatanem , czarnoksiężnikiem i dorotką z oz.
        > Dobranoc apfiku. Całuję Cię tam gdzie lubisz naj. Nie chciałabym, żeby
        wszyscy
        > się o nas dowiedzieli, więc resztę czułości przekazę Ci w realu. Twoja , jak
        Ty
        >
        > to mówisz, fantastyczna aneczka kropeczka. Ja Ciebie też. Do niedzieli Słońce
        > Ty moje...Hihi.

kropeczka masz taki fajny nick i post, nie dziwie sie ze apf...:))))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka