Gość: Dar_Natury IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.03, 22:14 Jaki macie cel w zyciu? Czy w ogole go macie, czy tez moze zyjecie po prostu z dnia na dzien, z czystego "przyzwyczajenia"? Pytam, bo chce go znalezc. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: camel Re: cel w zyciu IP: *.go.net.pl / 192.168.1.* 22.05.03, 22:25 ...wspaniały temat, czy kojarzy się z drugą osobą ??? pytam ponieważ na forum "romantica" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suomi Re: cel w zyciu IP: *.kth.pl / 10.0.2.* 22.05.03, 22:35 bardzo ciekawy temat!!!jednak nie powinno sie patrzec na cele innych by odnalezc swoj!!najpierw jest marzenie ktory pozniej zamienia sie w cel!na pewno masz cos o czym marzysz!!!jesli chodzi o mnie to moim celem jest spelnienie moich m,arzen,ktorych mam cale multum!chcialabym byc slawnym profesorem,specjalista od terroryzmu!miec dom w rzymie,ale podrozowac po swiecie by nie byc przywiazanym do jednego miejsca!!miec bmw bez dachu!i rodzina-to najwazniejsze!! jest ich jeszcze milion,daze do spelnienia kazdego ,i powiem ci ze mi sie udaje bo wierze bardzo mocno i pracuje na to!! jednak najwazniejsze to to by byc szczesliwym i dumnym z siebie !! pozdrawiami powodzenia zycze w znalezieniu wlansego celu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cal-ineczka nie warto IP: *.media4.pl / 10.5.14.* 22.05.03, 22:52 A jak już z tym celem nie da się żyć..... nagle mówimy NIE. i nagle zauważamy że bez niego świat też jest piękny. Często ze łzami w oczach - mówimy - to już koniec i wtedy jednocześnie zauważamy że jest pięknie. Że jeszcze uśmiecha sie do nas sasiad, ze przyjaciolki dzwonia i nie moga sie dodzwonic, bo Ty zacharowany nad "celem"... nagle zaczyna się widzieć i słyszeć, Ale wtedy już jest za późno. Czy warto było więc go szukać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drak Re: cel w zyciu IP: 143.26.83.* 23.05.03, 09:27 Życie bez celu nie ma sensu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cal-ineczka właśnie że ma IP: *.media4.pl / 10.5.14.* 23.05.03, 09:51 Przecież nieważne co się robi - ważne jak się robi. Można na wszystko patrzeć przez jasne i ciemne okulary, można wykonywać najgorszą robotę i być szczęśliwym, a można zrobic kariere, miec wspanialego męża, osiagnac wszystkie zyciowe cele i być nieszczęśliwym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: romantyczny Re: właśnie że ma IP: 168.143.123.* 24.05.03, 01:33 Gość portalu: cal-ineczka napisał(a): > Przecież nieważne co się robi - ważne jak się robi. > Można na wszystko patrzeć przez jasne i ciemne okulary, > można wykonywać najgorszą robotę > i być szczęśliwym, > a można zrobic kariere, miec wspanialego męża, > osiagnac wszystkie zyciowe cele > i być nieszczęśliwym Swiete slowa,nic dodac nic ujac. tak,na tym polega sens zycia naszego; dodal bym tu tylko tyle,ze bez kochania innych ludzi nigdy tego poczucia zdazania do celu nie osiagniemy;a tylko nam sie to bedzie wydawac,tak jak wydaje nam sie ze jestesmy szczesliwi. Bo jak mozna byc szczesliwym kiedy tysiace tysiecy innych ludzi nimi nie sa? I to nie dlatego ze na to zasluzyli,wrecz przeciwnie, a wiec gdzie jest prawdziwe szczescie i cel naszego zycia? Wydaje mi sie ze tylko w milosci do innych ludzi! Tak,poprostu tylko wtedy czlowiek moze sie realizowac naprawde,a wiec znalesc swoj CEl. Wszystko inne to iluzja,ktora wczesniej czy pozniej mija zostawiajac po sobie dosc gorzki osad niespelnienia Czy czytaliscie ksiazke niejakiego Witkacego pt. "Nienasycenie"? Przeczytajcie,a wtedy zobaczycie w czym zawarty jest cel i sens zycia ludzkiego. Powodzenia. pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
jayne Re: nie wiem 24.05.03, 01:53 "niejakiego"!!!!!!!! Stanisław Ignacy Witkiewicz A owszem, czytaliście. W wieku ok. 15 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: romantyczny Re: nie wiem IP: 168.143.123.* 24.05.03, 02:03 jayne napisała: > "niejakiego"!!!!!!!! > Stanisław Ignacy Witkiewicz > > A owszem, czytaliście. W wieku ok. 15 lat. Bardzo sie ciesze,ze w wieku 15 lat ta ksiazka byla dla Ciebie juz tak bardzo bliska. Ciekawe co robisz teraz i ile tych lat masz? pozdrowienia, :) Odpowiedz Link Zgłoś
jayne Re: wiem, że nic nie wiem 24.05.03, 05:05 Bliska? Nigdy! Przeczytałam ją tylko jeden raz i rzeczywiście, wtedy wywarła na mnie ogromne wrażenie, do tej pory jej wspomnienie to obrazy, które zostały gdzieś tam w zakamarkach głowy: ciemne, ciężkie, parne niby-koszmary senne. To było moje pierwsze spotkanie z Witkacym a potem cała reszta - pewnie ze względu na jego tak inną od pozostałych pisarzy/malarzy wykreowaną biografię. Teraz, ze względu na podeszły wiek emerytki i zwiazane z nim niskie zapotrzebowanie na sen, na ogół karmię koty, gołębie w parku i bez celu, bez sensu wygrzewam stetryczałe kości na słoneczku, obserwując młodych ludzi (takich jak Ty), zapedzonych codziennością w drodze do sukcesu, wspominajac dawne czasy...ech, lata dwudzieste, lata trzydzieste... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: romantyczny Re: wiem, że nic nie wiem IP: 130.94.106.* 24.05.03, 07:29 jayne napisała: > Bliska? Nigdy! > Przeczytałam ją tylko jeden raz i rzeczywiście, wtedy wywarła na mnie ogromne > wrażenie, do tej pory jej wspomnienie to obrazy, które zostały gdzieś tam w > zakamarkach głowy: ciemne, ciężkie, parne niby- koszmary senne. > To było moje pierwsze spotkanie z Witkacym a potem cała reszta - pewnie ze > względu na jego tak inną od pozostałych pisarzy/malarzy wykreowaną biografię. > > Teraz, ze względu na podeszły wiek emerytki i zwiazane z nim niskie > zapotrzebowanie na sen, na ogół karmię koty, gołębie w parku i bez celu, bez > sensu wygrzewam stetryczałe kości na słoneczku, obserwując młodych ludzi > (takich jak Ty), zapedzonych codziennością w drodze do sukcesu, wspominajac > dawne czasy...ech, lata dwudzieste, lata trzydzieste.. Dziekuje bardzo za te wypowiedz chocby byla klamstwem. Tu wreszcie widac Twoje zycie, i jego "prawde"!!! Ja nie jestem znowu taki mlody,jak by Ci sie moglo wydawac,byc moze moja dusza jest taka ciagle? Ale to forum,jest przypadkowym spotkaniem ludzi,ktorzy zwykle maja malo do powiedzenia,a my jak mysle skolei bardzo duzo,ale nasz czas minal,i powiemy sobie to pozniej,kiedy przeminie nie tylko to forum ale i wszystko co musi przeminac. Ciekawe jest u ludzi mlodych,ze nie rozumieja procesu przemijania (kiedy ja bylem mlodym rozumialem to!!!) byc moze dlatego ze nie sa tego warci?? Ale,z drugiej strony o ile pamietam te czasy to rzeczywiscie trudno bylo rozumiec takie rzeczy, Wydaje mi sie,ze jest to poprostu zwykla natura ktora kaze "dupcyc" wtedy kiedy trzeba,aby sie zachowala, a pozniej jej juz na tym nie zalezy. To obrzydliwe,ale niestety naturalne i niezbyt mamy na to wplyw; A zatem dupcmy sie dopoki jest w nas ta sila dupcenia inaczej jestesmy na dnie czyli "emerytami" zycia. A moze jest cos wiecej niz to zasrane dupcenie? Nie sadze. :0 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cal-ineczka wiem IP: *.media4.pl / 10.5.14.* 24.05.03, 08:51 Ale dlaczego w tak czarnych okularach widzisz rzeczywistość? Czy jak teraz powiem ze stawiam Ci drinka albo że pojechałabym na narty, bedzie Ci sie też z jednym kojarzyło? Czy wszystko co tu pisze musi byc poparte ogolnikami i życiem i musi być logiczne? Czy wogóle tu ktoś potrafi sie bawić? Umieć żyć - ot cel życia. Odpowiedz Link Zgłoś
delicatesca Re: cel w zyciu 23.05.03, 09:55 Gość portalu: drak napisał(a): > Życie bez celu nie ma sensu. Mnie tez bardzo ciekawi jaki cel maja ludzie. Ja mysle ze czesto to jest zwiazane ze swoimi dziecmi. Tylko co wtedy jak ktos nie ma dzieci? Ale mysle ze celem jest dazenie do unszlachetniania sie, do zdobycia dobrostanu nie uwarunkowanego przez materialne wartosci typu: pieniadze, status, uroda. Chodzi mi o te wartosci narzucone przez spoleczenstwo. CZesto szukam odpowiedzi wsrod ludzi niepelnosprawnych. Wydaje mi sie ze ich sytuacja sprowokowala ich do szukania wlasnie tego prawdziwego szczescia, z wewnatrz. Drak a co dla Ciebie jest celem? NIe odpowiedziales Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drak Być Szczęśliwym IP: 143.26.83.* 23.05.03, 10:40 To jest cel każdego z nas. Inną sprawą jest to jak do tego dojść. I w tym momencie pojawiają się cele pośrednie i bardzo zindywidualizowane. Każdy z nas ma inną definicję szczęścia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Belbo Re: Być Szczęśliwym IP: *.kulczyktradex.com.pl 23.05.03, 11:15 Cel? Kyoś kiedys mi powiedzial ze zycie nie ma celu.. nie ma sie misji do spełnienia to nie film.. zycie trza przezyc . Kto inny powiedział ze celem jest miłośc. Moim celem jest bycie szczesliwym.. nie krzywdzac przytym innych.. Odpowiedz Link Zgłoś
meduza4 Re: cel w zyciu 23.05.03, 11:56 Gość portalu: Dar_Natury napisał(a): > Jaki macie cel w zyciu? Seks, kasa, alkohol ;)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drak Re: cel w zyciu IP: 143.26.83.* 23.05.03, 12:02 meduza4 napisała: > Gość portalu: Dar_Natury napisał(a): > > > Jaki macie cel w zyciu? > > Seks, kasa, alkohol ;)))))))))) > Nareszcie coś z prozy:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drak Re: cel w zyciu IP: 143.26.83.* 23.05.03, 12:25 meduza4 napisała: > A co? Życie to przecież nie poezja :))) Czasem jest - to już zależy od nas samych. Odpowiedz Link Zgłoś
meduza4 Re: cel w zyciu 23.05.03, 13:09 Nie zawsze od nas samych. Częściej ludzkim losem rządzi przypadek, zbieg okoliczności niż świadoma chęć czynienia z własnego życia poezji. Ale poezji można rzeczywiście się dopatrzeć we wszystkim, co istnieje... pod warunkiem, że osoba patrząca ma serce na świat i ludzi otwarte :))) Odpowiedz Link Zgłoś
delicatesca Re: cel w zyciu 23.05.03, 12:59 meduza4 napisała: > Gość portalu: Dar_Natury napisał(a): > > > Jaki macie cel w zyciu? > > Seks, kasa, alkohol ;)))))))))) glodnemu chleb na mysli:)))) PS Seks bez zobowiazan to tego jest pelno wszedzie. > Odpowiedz Link Zgłoś
meduza4 Re: cel w zyciu 23.05.03, 13:11 delicatesca napisała: > > PS Seks bez zobowiazan to tego jest pelno wszedzie. I nie mniej jest ludzi, którzy robią z niego sens swojego życia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drak Re: cel w zyciu IP: 143.26.83.* 23.05.03, 13:20 meduza4 napisała: > delicatesca napisała: > > > > PS Seks bez zobowiazan to tego jest pelno wszedzie. > > I nie mniej jest ludzi, którzy robią z niego sens swojego życia... > > Meduza jak zwykle o seksie:)) zero romantyzmu:) Odpowiedz Link Zgłoś
sunrise1 ciesz się 23.05.03, 13:25 Gość portalu: drak napisał(a): > > > I nie mniej jest ludzi, którzy robią z niego sens swojego życia... > > > > > > Meduza jak zwykle o seksie:)) zero romantyzmu:) że nie wspomniała o tarzaniu :) z:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drak Re: ciesz się IP: 143.26.83.* 23.05.03, 13:27 sunrise1 napisała: > Gość portalu: drak napisał(a): > > > > > I nie mniej jest ludzi, którzy robią z niego sens swojego życia. > .. > > > > > > > > > > Meduza jak zwykle o seksie:)) zero romantyzmu:) > > > że nie wspomniała o tarzaniu :) > Nie pamiętam żeby tarzała się z nami. Chyba że gdzieś na osobności:) Odpowiedz Link Zgłoś
sunrise1 Re: ciesz się 23.05.03, 13:29 mogła podglądać :) Sam widzisz, jak szaleje :) z:) Odpowiedz Link Zgłoś
meduza4 Re: ciesz się 23.05.03, 13:36 sunrise1 napisała: > mogła podglądać :) Sam widzisz, jak szaleje :) Nie podglądałam. Byłam zajęta podziwianiem moich nowych tapet na komputerze :))) A w ogóle to kto szaleje? Ja???? Ja spokojna jestem jak nigdy :) Odpowiedz Link Zgłoś
sunrise1 Re: ciesz się 23.05.03, 13:41 meduza4 napisała: > ) > A w ogóle to kto szaleje? Ja???? Ja spokojna jestem jak nigdy :) > > Kobieto, nie tlumacz się, my wiemy swoje. Koniec tematu :)))))) z:) Odpowiedz Link Zgłoś
meduza4 Re: ciesz się 23.05.03, 13:57 sunrise1 napisała: > meduza4 napisała: > > > ) > > A w ogóle to kto szaleje? Ja???? Ja spokojna jestem jak nigdy :) > > > Kobieto, nie tlumacz się, my wiemy swoje. Koniec tematu :)))))) Ja się nie będę tłumaczyć -Ty wytłumacz o co chodzi :))) Odpowiedz Link Zgłoś
delicatesca Re: cel w zyciu 23.05.03, 13:26 Gość portalu: drak napisał(a): > meduza4 napisała: > > > delicatesca napisała: > > > > > > PS Seks bez zobowiazan to tego jest pelno wszedzie. > > > > I nie mniej jest ludzi, którzy robią z niego sens swojego życia... > Meduza jak zwykle o seksie:)) zero romantyzmu:) eee gadanie! meduza wlewa caly romantyzm w piekna poezje. To juz dla seksu zabraknie jego :))) Odpowiedz Link Zgłoś
sunrise1 Re: cel w zyciu 23.05.03, 13:30 delicatesca napisała: . > > > > > > I nie mniej jest ludzi, którzy robią z niego sens swojego życia... > > Meduza jak zwykle o seksie:)) zero romantyzmu:) > > eee gadanie! meduza wlewa caly romantyzm w piekna poezje. > To juz dla seksu zabraknie jego :))) Nic się nie boj, jak zanm Meduzę wiem, ze romantyzmu starczy jej do końca zycia, a nawet na jeszcze dłużej :) z:) Odpowiedz Link Zgłoś
meduza4 Re: cel w zyciu 23.05.03, 13:39 sunrise1 napisała: > delicatesca napisała: > > . > > > > > > > > I nie mniej jest ludzi, którzy robią z niego sens swojego życia. > .. > > > Meduza jak zwykle o seksie:)) zero romantyzmu:) > > > > eee gadanie! meduza wlewa caly romantyzm w piekna poezje. > > To juz dla seksu zabraknie jego :))) > > Nic się nie boj, jak zanm Meduzę wiem, ze romantyzmu starczy jej do końca > zycia, a nawet na jeszcze dłużej :) Obie się nie bójcie -romantyzmu owszem, starczy mi do końca życia... a w poezję seks też wlać potrafię:))) Jak przyniosę w przyszłym tygodniu jakiś mój erotyk, jak zamieszczę na tym forum.... Już się boję co to będzie :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
delicatesca Re: cel w zyciu 23.05.03, 13:41 meduza4 napisała: > > Obie się nie bójcie -romantyzmu owszem, starczy mi do końca życia... > a w poezję seks też wlać potrafię:))) > Jak przyniosę w przyszłym tygodniu jakiś mój erotyk, jak zamieszczę na tym > forum.... > Już się boję co to będzie :)))) > Lepiej nie meduzo, bo nam wszystkich ogierow (czy ogrow?) zakosisz:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drak Re: cel w zyciu IP: 143.26.83.* 23.05.03, 13:45 delicatesca napisała: > meduza4 napisała: > > > > > Obie się nie bójcie -romantyzmu owszem, starczy mi do końca życia... > > a w poezję seks też wlać potrafię:))) > > Jak przyniosę w przyszłym tygodniu jakiś mój erotyk, jak zamieszczę na tym > > forum.... > > Już się boję co to będzie :)))) > > > Lepiej nie meduzo, bo nam wszystkich ogierow (czy ogrow?) zakosisz:) Powinno być - bo nam wszystkich "ogórków" zakosisz lub zakisisz. Odpowiedz Link Zgłoś
meduza4 Re: cel w zyciu 23.05.03, 13:59 Gość portalu: drak napisał(a): > delicatesca napisała: > > > meduza4 napisała: > > > > > > > > Obie się nie bójcie -romantyzmu owszem, starczy mi do końca życia... > > > a w poezję seks też wlać potrafię:))) > > > Jak przyniosę w przyszłym tygodniu jakiś mój erotyk, jak zamieszczę n > a tym > > > forum.... > > > Już się boję co to będzie :)))) > > > > > Lepiej nie meduzo, bo nam wszystkich ogierow (czy ogrow?) zakosisz:) > > Powinno być - bo nam wszystkich "ogórków" zakosisz lub > zakisisz. Ależ owszem, czemu nie -meduzie też należy się ;))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
delicatesca Re: cel w zyciu 23.05.03, 14:02 Gość portalu: drak napisał(a): > delicatesca napisała: > > > meduza4 napisała: > > > > > > > > Obie się nie bójcie -romantyzmu owszem, starczy mi do końca życia... > > > a w poezję seks też wlać potrafię:))) > > > Jak przyniosę w przyszłym tygodniu jakiś mój erotyk, jak zamieszczę n > a tym > > > forum.... > > > Już się boję co to będzie :)))) > > > > > Lepiej nie meduzo, bo nam wszystkich ogierow (czy ogrow?) zakosisz:) > > Powinno być - bo nam wszystkich "ogórków" zakosisz lub > zakisisz. hahahaaaaaaaaaaaaaaaaaa :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drak Re: idz na całość IP: 143.26.83.* 23.05.03, 13:56 sunrise1 napisała: > idz na całość, idz na całość ! > > z:) Idę raczej coś przegryźć:) Odpowiedz Link Zgłoś
meduza4 Re: idz na całość 23.05.03, 14:00 Gość portalu: drak napisał(a): > sunrise1 napisała: > > > idz na całość, idz na całość ! > > > > z:) > > Idę raczej coś przegryźć:) Ja też coś skonsumuję :))) Odpowiedz Link Zgłoś
sunrise1 telepatia ? 23.05.03, 14:03 właśnie wypiłam jogurt i wsuwam pomidora :) A na całość ( z seksem ) to miałaś iść Ty :)) z:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drak Re: telepatia ? IP: 143.26.83.* 23.05.03, 14:04 sunrise1 napisała: > > właśnie wypiłam jogurt i wsuwam pomidora :) > > A na całość ( z seksem ) to miałaś iść Ty :)) > > z:) Zapraszam na "małosolny" :) Odpowiedz Link Zgłoś
meduza4 Re: telepatia ? 23.05.03, 14:08 Gość portalu: drak napisał(a): > sunrise1 napisała: > > > > > właśnie wypiłam jogurt i wsuwam pomidora :) > > > > A na całość ( z seksem ) to miałaś iść Ty :)) > > > > z:) > > Zapraszam na "małosolny" :) A to Twój własny :))) Bo jeśli tak, to idę na całość :))) Tylko daj mi najpierw zjeść w spokoju i wypić herbatę :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
delicatesca Re: telepatia ? 23.05.03, 14:13 meduza4 napisała: > Gość portalu: drak napisał(a): > > > sunrise1 napisała: > > > > > > > > właśnie wypiłam jogurt i wsuwam pomidora :) > > > > > > A na całość ( z seksem ) to miałaś iść Ty :)) > > > > > > z:) Ja wsunelam banana i taka jestem napchana... > > > > Zapraszam na "małosolny" :) > > A to Twój własny :))) > Bo jeśli tak, to idę na całość :))) > Tylko daj mi najpierw zjeść w spokoju i wypić herbatę :))))))) > > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drak Re: telepatia ? IP: 143.26.83.* 23.05.03, 14:15 meduza4 napisała: > Gość portalu: drak napisał(a): > > > sunrise1 napisała: > > > > > > > > właśnie wypiłam jogurt i wsuwam pomidora :) > > > > > > A na całość ( z seksem ) to miałaś iść Ty :)) > > > > > > z:) > > > > Zapraszam na "małosolny" :) > > A to Twój własny :))) > Bo jeśli tak, to idę na całość :))) > Tylko daj mi najpierw zjeść w spokoju i wypić herbatę :))))))) > Własny a raczej własne- mam cały słoik:) Nie możesz iść na całość - nie pozwolę ci zjeść wszystkie. Odpowiedz Link Zgłoś
sunrise1 Re: telepatia ? 23.05.03, 14:17 nie bądzcie świnulkami, zostawcie mi jednego:) z:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drak Re: telepatia ? IP: 143.26.83.* 23.05.03, 14:22 sunrise1 napisała: > nie bądzcie świnulkami, zostawcie mi jednego:) > > z:) Został się tylko 1 - malutki ale nieźle skwaszony:) Odpowiedz Link Zgłoś
sunrise1 Re: telepatia ? 23.05.03, 14:24 Gość portalu: drak napisał(a): > sunrise1 napisała: > > > nie bądzcie świnulkami, zostawcie mi jednego:) > > > > z:) > > Został się tylko 1 - malutki ale nieźle skwaszony:) Trudno, jak zwykle zaspałam :))) z:) PS dobrze, ze nie mam nadkwasoty, jak co poniektórzy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drak Re: telepatia ? IP: 143.26.83.* 23.05.03, 14:26 sunrise1 napisała: > Gość portalu: drak napisał(a): > > > sunrise1 napisała: > > > > > nie bądzcie świnulkami, zostawcie mi jednego:) > > > > > > z:) > > > > Został się tylko 1 - malutki ale nieźle skwaszony:) > > > Trudno, jak zwykle zaspałam :))) > > > z:) > > PS dobrze, ze nie mam nadkwasoty, jak co poniektórzy Nie przejmuj się, masz za to spuchniętą wątrąbę - to też coś. Odpowiedz Link Zgłoś
sunrise1 Re: telepatia ? 23.05.03, 14:37 nietrafiony, watrobę już dawno mi wycięli, właściwie zywię się powietrzem z:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drak Re: telepatia ? IP: 143.26.83.* 23.05.03, 15:11 sunrise1 napisała: > nietrafiony, watrobę już dawno mi wycięli, właściwie zywię > się powietrzem > > z:) Obawiam się że znacznie odeszliśmy od tematu. Zamiast o szczęściu i celach życiowych , opowiadamy o ogórkach małosolnych , nadkwasocie i wątrobie:) To typowe dla mnie :)) Odpowiedz Link Zgłoś
sunrise1 Re: telepatia ? 23.05.03, 15:24 Gość portalu: drak napisał(a): > sunrise1 napisała: > > > nietrafiony, watrobę już dawno mi wycięli, właściwie zywię > > się powietrzem > > > > z:) > > Obawiam się że znacznie odeszliśmy od tematu. > Zamiast o szczęściu i celach życiowych , > opowiadamy o ogórkach małosolnych , nadkwasocie i wątrobie:) > To typowe dla mnie :)) Typowe są dla Ciebie te wszystkie schorzenia hipochondryku :) Wracając do tematu, ja ciągle wyznaczam sobie w życiu cele. Poruszam sie od jednego do drugiego- to stanowi moją siłę napędową, dzięki osiąganiu kolejnych celów i wyznaczaniu następnych -żyję. Poza tym ...chyba chciałabym zaznać w życiu odrobinę szczęścia, oraz... pojechać do Indii i Tybetu. z:) Odpowiedz Link Zgłoś
meduza4 Re: telepatia ? 23.05.03, 15:28 sunrise1 napisała: > Poza tym ...chyba chciałabym zaznać w życiu odrobinę szczęścia, oraz... > pojechać do Indii i Tybetu. Jade z Toba :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
sunrise1 Re: telepatia ? 23.05.03, 15:32 meduza4 napisała: > sunrise1 napisała: > > > > Poza tym ...chyba chciałabym zaznać w życiu odrobinę > szczęścia, oraz... > > pojechać do Indii i Tybetu. > > Jade z Toba :))))) Nie ma sprawy. Ja zafunduję przelot Tobie, a Ty mojej siostrze, bo ona też chce ;) z:) > Odpowiedz Link Zgłoś
ja_nek Re: telepatia ? 23.05.03, 15:31 sunrise1 napisała: chciałabym zaznać w życiu odrobinę szczęścia, oraz... > pojechać do Indii i Tybetu. Będziesz musiała zrezygnować z "małosolnych";) Odpowiedz Link Zgłoś
sunrise1 ciężka decyzja 23.05.03, 15:33 ja_nek napisał: > sunrise1 napisała: > > chciałabym zaznać w życiu odrobinę szczęścia, oraz... > > pojechać do Indii i Tybetu. > > Będziesz musiała zrezygnować z "małosolnych";) ale może za to zostanę świętą krową ? z:) Odpowiedz Link Zgłoś
meduza4 Re: ciężka decyzja 23.05.03, 15:44 Mam pytanie... A czy nie moglyby Indie do nas przyjechac? Taniej by nas to wynioslo :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drak Re: ciężka decyzja IP: 143.26.83.* 23.05.03, 15:52 meduza4 napisała: > Mam pytanie... > A czy nie moglyby Indie do nas przyjechac? > Taniej by nas to wynioslo :)))) Taniej a na dodatek nie musiałabyś odchodzić od telewizora :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drak Re: ciężka decyzja IP: 143.26.83.* 23.05.03, 15:48 sunrise1 napisała: > ja_nek napisał: > > > sunrise1 napisała: > > > > chciałabym zaznać w życiu odrobinę szczęścia, oraz... > > > pojechać do Indii i Tybetu. > > > > Będziesz musiała zrezygnować z "małosolnych";) > > > ale może za to zostanę świętą krową ? > > z:) Obawiam się że co najwyżej świętą kurą :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drak Re: telepatia ? IP: 143.26.83.* 23.05.03, 15:54 ja_nek napisał: > sunrise1 napisała: > > chciałabym zaznać w życiu odrobinę szczęścia, oraz... > > pojechać do Indii i Tybetu. > > Będziesz musiała zrezygnować z "małosolnych";) Przerzucą się na małosolne Woły Piżmowe:) Odpowiedz Link Zgłoś
meduza4 Re: telepatia ? 23.05.03, 15:25 Gość portalu: drak napisał: > Własny a raczej własne- mam cały słoik:) > Nie możesz iść na całość - nie pozwolę ci zjeść wszystkie. > Dobra, kanalio... Ja mam caly sloik korniszonow :))) Odpowiedz Link Zgłoś
meduza4 Re: kanalia ? 23.05.03, 15:45 Tak mi sie tylko wyrwalo, bo sie za duzo Kiepskich naogladalam :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drak Re: kanalia ? IP: 143.26.83.* 23.05.03, 15:49 meduza4 napisała: > Tak mi sie tylko wyrwalo, bo sie za duzo Kiepskich > naogladalam :))) No tak wy Kiepscy musicie się trzymać razem:) Odpowiedz Link Zgłoś
meduza4 Re: kanalia ? 23.05.03, 15:53 Gość portalu: drak napisał(a): > meduza4 napisała: > > > Tak mi sie tylko wyrwalo, bo sie za duzo Kiepskich > > naogladalam :))) > > No tak wy Kiepscy musicie się trzymać razem:) Ja nie Kiepska, ja ich tylko w telewizji widzialam :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drak Re: kanalia ? IP: 143.26.83.* 23.05.03, 15:57 meduza4 napisała: > Gość portalu: drak napisał(a): > > > meduza4 napisała: > > > > > Tak mi sie tylko wyrwalo, bo sie za duzo Kiepskich > > > naogladalam :))) > > > > No tak wy Kiepscy musicie się trzymać razem:) > > Ja nie Kiepska, ja ich tylko w telewizji widzialam :))) > Rozumiem, każdy ma jakiś cel jakiegoś idola :)) Odpowiedz Link Zgłoś
meduza4 Re: kanalia ? 23.05.03, 16:13 Gość portalu: drak napisał(a): > > > Rozumiem, każdy ma jakiś cel jakiegoś idola :)) I takim moim idolem jest Ferdek Kiepski, a moim celem jest byc taka osobowoascia jak on ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drak Re: kanalia ? IP: 143.26.83.* 23.05.03, 16:15 meduza4 napisała: > Gość portalu: drak napisał(a): > > > > > > Rozumiem, każdy ma jakiś cel jakiegoś idola :)) > > I takim moim idolem jest Ferdek Kiepski, > a moim celem jest byc taka osobowoascia jak on ;))) > W końcu wrócilismy do głównej mysli tego wątku:)) Czy nosisz też takie kalesony jak on? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drak Re: kanalia ? IP: 143.26.83.* 23.05.03, 16:22 sunrise1 napisała: > a kto to jest Ferdek Kiepski ? > > Z:) Znajomy meduzy - chodzi w kalesonach przez cały rok:) Odpowiedz Link Zgłoś
sunrise1 Re: kanalia ? 23.05.03, 16:25 o,a co w tym dziwnego ?Ja chodzę w barchanowych gaciach- dzięki nim nigdy wilka nie miałam :))) z:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drak Re: kanalia ? IP: 143.26.83.* 23.05.03, 16:29 sunrise1 napisała: > o,a co w tym dziwnego ?Ja chodzę w barchanowych gaciach- dzięki nim nigdy > wilka nie miałam :))) > > z:) Ja tez nie miałem wilka. Miałem żółwia ale go zjadłem. Zresztą jakis taki opóźniony był, cały dzien próbował przejść przez szkło w akwarium depcząc w miejscu:) Odpowiedz Link Zgłoś
meduza4 Re: kanalia ? 23.05.03, 16:51 Gość portalu: drak napisał(a): > meduza4 napisała: > > > Gość portalu: drak napisał(a): > > > > > > > > > Rozumiem, każdy ma jakiś cel jakiegoś idola :)) > > > > I takim moim idolem jest Ferdek Kiepski, > > a moim celem jest byc taka osobowoascia jak on ;))) > > > W końcu wrócilismy do głównej mysli tego wątku:)) > Czy nosisz też takie kalesony jak on? Niestety... nie posiadam kalesonow :(((((((((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drak Re: kanalia ? IP: 143.26.83.* 23.05.03, 17:07 meduza4 napisała: > Gość portalu: drak napisał(a): > > > meduza4 napisała: > > > > > Gość portalu: drak napisał(a): > > > > > > > > > > > > Rozumiem, każdy ma jakiś cel jakiegoś idola :)) > > > > > > I takim moim idolem jest Ferdek Kiepski, > > > a moim celem jest byc taka osobowoascia jak on ;))) > > > > > W końcu wrócilismy do głównej mysli tego wątku:)) > > Czy nosisz też takie kalesony jak on? > > Niestety... nie posiadam kalesonow :(((((((((((((( Nie martw się, Sunrise ci pożyczy swoje :)) Odpowiedz Link Zgłoś
sunrise1 Re: kanalia ? 23.05.03, 17:20 a ja nie pożyczam moich majtek nigdy i nikomu z:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drak Sunia and Medunia IP: 143.26.83.* 23.05.03, 17:39 sunrise1 napisała: > > a ja nie pożyczam moich majtek nigdy i nikomu > > z:)))) Kupię wam z okazji dnia dziecka nowe ciepłe barchanowe gacie :) Miło było, muszę spadać :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dar_Natury Re: cel w zyciu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.03, 18:56 Wreszcie normalny watek, prawda? Wszystkim nam potrzeba tej normalnosci. Uffff Jeszcze jedno pytanie - czym jest dla Was zycie? Teatrem, przygoda, droga przez meke, wieczna zabawa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: apf Re: cel w zyciu IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 23.05.03, 22:51 Gość portalu: Dar_Natury napisał(a): > Wreszcie normalny watek, prawda? Wszystkim nam potrzeba tej normalnosci. Uffff > > Jeszcze jedno pytanie - czym jest dla Was zycie? Teatrem, przygoda, droga przez > > meke, wieczna zabawa? Życie jest drogą i wieczną zabawą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: celownik Re: cel w zyciu IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 23.05.03, 22:43 Gość portalu: Dar_Natury napisał(a): > Jaki macie cel w zyciu? Czy w ogole go macie, czy tez moze zyjecie po prostu > z dnia na dzien, z czystego "przyzwyczajenia"? Pytam, bo chce go znalezc. Jeśli już to ludzie mają cele, jeden cel to droga do nikąd. Pokorne cielę dwie matki ssie. Rudy 102 i Hotel California i rzecz nie dzieje się w Iraku. Odpowiedz Link Zgłoś