kacper31 14.06.07, 06:40 Takie w których od razu można zakochać się do szaleństwa? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agatea1 Re: Czy są jakieś namiętne lolitki na tym forum? 14.06.07, 07:35 Z zakochania same problemy bedą, nie przerabiałeś tego jeszcze ? Odpowiedz Link Zgłoś
kacper31 Re: Czy są jakieś namiętne lolitki na tym forum? 14.06.07, 08:12 Przerabiałem, ale znowu mnie ciągnie. Odpowiedz Link Zgłoś
analityczka Re: Czy są jakieś namiętne lolitki na tym forum? 14.06.07, 09:18 To przerób raz jeszcze,byle skutecznie tym razem:)Polecam bo to całkiem fajna sprawa się zakochać:) Odpowiedz Link Zgłoś
kacper31 Re: Czy są jakieś namiętne lolitki na tym forum? 14.06.07, 10:05 A Ty jesteś namiętna i gotowa się zakochać? Odpowiedz Link Zgłoś
wertercom Re: Czy są jakieś namiętne lolitki na tym forum? 14.06.07, 10:11 Tu raczej bywają kobiety w średnim wieku i przeważnie wyposzczone, więc może się zdarzyć, że namiętne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tygryska_28 Re: Czy są jakieś namiętne lolitki na tym forum? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.07, 10:21 ciekawe jaki wiek nazywasz "średnim"? Te w średnim wieku są o wiele lepszymi kochankami niż młode siksy jesli o tym mówimy, często doświadczone a co za tym idzie po prostu lepsze :) Wyposzczone?? Ależ skądże, właśnie zjadłam śniadanko :PPP Odpowiedz Link Zgłoś
wertercom Re: Czy są jakieś namiętne lolitki na tym forum? 14.06.07, 10:26 Sorry, miałem na myśli niedopieszczone i bardzo gorące i rzecz jasna lepsze niż młode siksy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tygryska_28 Re: Czy są jakieś namiętne lolitki na tym forum? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.07, 10:38 taaa... bo jeszcze uwierzę :PP każdy może myśleć co sobie chce :) ale między słowami można wyczytać wszystko :PP Odpowiedz Link Zgłoś
ermellina Re: Czy są jakieś namiętne lolitki na tym forum? 14.06.07, 10:34 Jeszcze daleko nam do wieku średniego Wiek Średni to: 36.5 roku Średni wiek w miastach: 35,7 roku Średni wiek na wsi: 38,7 roku Średni wiek mężczyzn: 33,8 roku Średni wiek kobiet: 38,8 roku Odpowiedz Link Zgłoś
tygryska_28 Re: Czy są jakieś namiętne lolitki na tym forum? 14.06.07, 10:39 taaa, ale niestety już jakby bliżej niż dalej :))) przeniosę się na wieś, tam dłużej będę młoda :)) Odpowiedz Link Zgłoś
ermellina Re: Czy są jakieś namiętne lolitki na tym forum? 14.06.07, 10:52 Kobieta w tym wieku już wie, czego oczekuje od seksu. Doskonale zna swoje potrzeby, pragnienia. Zazwyczaj jest już też na tyle doświadczona, że wie także czego oczekiwać od partnera. Takim paniom seks przynosi dużo więcej satysfakcji i spełnienia. To właśnie w tym okresie większość kobiet przechodzi największą fascynację seksem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: art69 Re: Czy są jakieś namiętne lolitki na tym forum? IP: 212.244.155.* 14.06.07, 11:08 Szuka lolitek Kacper trzy jeden Śpieszy z pomocą mu Wertercom Lecz w magię zdrobnień i cyferek Swą Ermellina włożyła dłoń. I statystycznie rzecz ujęła Wiek średni objaśniając nam Która powyżej to już dojrzała A wszystkie młodsze - lolitek kwiat? Odpowiedz Link Zgłoś
analityczka Kacprze... 14.06.07, 11:33 Namiętna jak cholera a jeszcze bardziej jak cholera zakochana w swoim mężczyźnie:)Masz pecha niestety:) Odpowiedz Link Zgłoś
analityczka Kacprze... 14.06.07, 14:25 Ale ja Ci z całego serca, jak cholera życzę by i Ciebie dopadła miłość(jak cholera też oczywiście):) Odpowiedz Link Zgłoś
kamea5 Re: Czy są jakieś namiętne lolitki na tym forum? 14.06.07, 12:20 lolitki...od "Lolity" Nabokova,az tak młode tu nie bywaja;)) Odpowiedz Link Zgłoś
analityczka Re: Czy są jakieś namiętne lolitki na tym forum? 14.06.07, 12:44 Oj coś Ty Kameo!Przecież my wszystkie po 18 lat mamy:)A Ty na dodatek na tyle wyglądasz:) Odpowiedz Link Zgłoś
kacper31 Re: Czy są jakieś namiętne lolitki na tym forum? 14.06.07, 13:37 A gdzie można ujrzeć Kamee? Odpowiedz Link Zgłoś
analityczka Re: Czy są jakieś namiętne lolitki na tym forum? 14.06.07, 14:24 Jak się dołączy do naszego grona,to w mieście stołecznym przy kawie i nie tylko:) Ostatecznie możesz ją poprosić by tak jak ja w wizytówce zdjęcie zamieściła;) Odpowiedz Link Zgłoś
tygryska_28 Re: Czy są jakieś namiętne lolitki na tym forum? 14.06.07, 14:53 Analityczko, o ile ja pamiętam to Kamea była też na spotkaniu w podobnym stanie do Twojego obecnie chyba, że coś się zmieniło? Mówię o stanie zakochania of course :PP a tego psuć osobami tzrecimi nie należy... A kolega chyba jednak wolałby wolną lolitkę :PP Chociaż mogę się mylić... No chyba, że znowu o czymś nie wiem (o stanie piszę)? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
analityczka Re: Czy są jakieś namiętne lolitki na tym forum? 14.06.07, 14:57 Wiesz...to było ponad pół roku temu.Mogło się zmienić.A poza tym nie można jej wystraszyć potencjalnego kandydata-sama zdecyduje czy chce:) Nie wiem czy wiesz,bo ja sama nie wiem:)My som dwie niedoinformowane:) Odpowiedz Link Zgłoś
bogulo Re: Czy są jakieś namiętne lolitki na tym forum? 14.06.07, 18:11 a powiadja, ze informacja rzadzi tym swiatem - chwilowo wychodzi, ze niedoinformowanie jednak ;) Odpowiedz Link Zgłoś
monnia3 Re: Czy są jakieś namiętne lolitki na tym forum? 14.06.07, 18:23 Kochane moje forumowiczki:)) alez ja tu dawno nie zagladałam;) czy jakies spotkanko sie znow szykuje w stolicy?:) Tygi masz juz labę? ja jeszcze w ten weekend jestem egzaminowana a potem za 2 tyg. i finito:)))) Maleństwo czyzbyś zjeżdżała w gościne do Wwki? :) Odpowiedz Link Zgłoś
kamea5 Re: Czy są jakieś namiętne lolitki na tym forum? 14.06.07, 19:43 czy jakies spotkanko sie znow szykuje w > stolicy?:) nic mi o tym nie wiadomo,ale moze czas sie w koncu spotkac?:) Odpowiedz Link Zgłoś
tygryska_28 Re: Czy są jakieś namiętne lolitki na tym forum? 14.06.07, 21:12 Monniu - z Tobą zawsze chętnie spotkanko :) ja mam już labę :D ale weekendy będę spędzać w bibliotekach :(( zaczynam w najbliższą sobotę :( Mam absolutorium :DDDDD jakoś zapomniałam się pochwalić :)) A Ty jak? Domyślam się, że wszystkie egzaminy na piątki :D więc będziesz już miała trochę czasu wolnego :) Jak rozumiem za tydzień masz wolne? :D To może byśmy coś... Odpowiedz Link Zgłoś
analityczka Monniczko 15.06.07, 09:18 Nie szykowało się ale może czas naszykować?:)Maleństwo cały czas planuje najazd na stolicę,tylko wstyd się przyznać: brak czasu wiecznie. Ale myśle sobie że jak ustalimy jakiś konkretny termin,to chciał nie chciał,ja się dostosuję:)Może sobota 14 lipca?Machnie się jakiś przewodni wąteczek,jest jeszcze trochę czasu wiec ludziska mogą sobie zarezerwować wcześniej. Odpowiedz Link Zgłoś
monnia3 Re: Monniczko 15.06.07, 16:12 analityczka napisała: > Nie szykowało się ale może czas naszykować?:)Maleństwo cały czas planuje najazd > > na stolicę,tylko wstyd się przyznać: brak czasu wiecznie. > Ale myśle sobie że jak ustalimy jakiś konkretny termin,to chciał nie chciał,ja > się dostosuję:)Może sobota 14 lipca?Machnie się jakiś przewodni wąteczek,jest > jeszcze trochę czasu wiec ludziska mogą sobie zarezerwować wcześniej. Rozumiem Cie Gołąbeczko ze nie masz teraz czasu;) 14.07. jak dla mnie jest oki:) od połowy lipca idę na urlopik i potem wyjedżam wiec 14 jeszcze będę wolna:) i po sesji ufff...:)) Odpowiedz Link Zgłoś
analityczka Re: Monniczko 18.06.07, 09:59 Cieszę się że termin Ci odpowiada. W wolnej chwili dziś rzucę stosowny wątek z informacją. Odpowiedz Link Zgłoś
analityczka Bogulo... 15.06.07, 09:14 Ja Ci powiem że to niedoinformowanie to jakaś plaga jest...Weźmy na ten przykład taką infolinię TP S.A....;) Odpowiedz Link Zgłoś
bogulo Re: Bogulo... 15.06.07, 14:28 ten przyklad wlasnie mi popsul humor jestem na nich zly i co gorsza nie ja jeden, a oni to maja w glebokim powazaniu :/ Odpowiedz Link Zgłoś
analityczka Re: Bogulo... 16.06.07, 23:29 Może założymy Kółko Osob Pokrzywdzonych Przez TP?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: * Re: Bogulo... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.07, 23:54 Takie na niby, czy prawdziwe? Odpowiedz Link Zgłoś
analityczka Re: Bogulo... 18.06.07, 09:55 Hmm...patrząc na ich wybryki to takie stowarzyszenie na serio miałoby prawo bytu;) Odpowiedz Link Zgłoś
bogulo Re: Bogulo... 18.06.07, 15:01 i tak mieliby to w d... predzej sa chyba w stanie zrozumiec argumenty silowe (TP i czlowiek rozumie terrorystow) Odpowiedz Link Zgłoś
kamea5 Re: Czy są jakieś namiętne lolitki na tym forum? 14.06.07, 19:41 kamea ,pojawia sie i znika...Kacperku,nieosiagalna jest;) Odpowiedz Link Zgłoś
kacper31 Re: Czy są jakieś namiętne lolitki na tym forum? 15.06.07, 09:19 Szkoda,że nieosiągalna jest Kamea. Szukam dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
wertercom Re: Czy są jakieś namiętne lolitki na tym forum? 15.06.07, 09:36 Tak nie znajdziesz.Napisz wiersz albo coś takiego.Kobiety lubią młodych poetów. Odpowiedz Link Zgłoś
tygryska_28 Re: Czy są jakieś namiętne lolitki na tym forum? 15.06.07, 09:51 Na pewno to nie znajdzie jeśli będzie się ukrywał tylko na Forum... Tutejsze kobiety jednak w większości wolą realny świat :PP A wiersze - nie każda to lubi i nie każdą tym zwabisz :) Powodzenia :) Odpowiedz Link Zgłoś
kacper31 Re: Czy są jakieś namiętne lolitki na tym forum? 15.06.07, 10:02 Wiem kobiety lubią mężczyzn znanych i sławnych. Ja mam już pierwszy poważny sukces w programie "Szansa na sukces" zobaczcie sami: www.youtube.com/watch?v=fSaVnHTnyi4&NR=1 Odpowiedz Link Zgłoś
wertercom Re: Czy są jakieś namiętne lolitki na tym forum? 15.06.07, 10:10 Taaak ja jestem lepszy zawodnik www.youtube.com/watch?v=q9TE9dDl8E8&mode=related&search= Odpowiedz Link Zgłoś
wertercom Re: Czy są jakieś namiętne lolitki na tym forum? 15.06.07, 10:25 Czy są jakieś Bulbaski sympatyczne na tym forum? www.youtube.com/watch?v=k-k9a8P1d9k&mode=related&search= Odpowiedz Link Zgłoś
kamea5 Re: Czy są jakieś namiętne lolitki na tym forum? 14.06.07, 19:40 Analityczko,tos mnie rozbawiła...;) fakt ,"dowod osobisty "juz mam;DDD Odpowiedz Link Zgłoś
analityczka Re: Czy są jakieś namiętne lolitki na tym forum? 15.06.07, 09:10 Masz już?Oj to pewnie panie urzędniczki bardzo skrupulatnie sprawdziły dokumenty,skoro z wyglądu tak młodej osobie wydano:) Rozbawiłam?Oj czasem mi się zdarza;) Odpowiedz Link Zgłoś
needing Re: Czy są jakieś namiętne lolitki na tym forum? 26.10.07, 18:14 oczywiście że tak Odpowiedz Link Zgłoś
ewelinaf Re: Czy są jakieś namiętne lolitki na tym forum? 26.10.07, 18:49 Jak najbardziej Odpowiedz Link Zgłoś
kacper31 Re: Czy są jakieś namiętne lolitki na tym forum? 27.10.07, 14:21 Kocham Was Odpowiedz Link Zgłoś