Dodaj do ulubionych

Czy są jakieś namiętne lolitki na tym forum?

14.06.07, 06:40
Takie w których od razu można zakochać się do szaleństwa?
Obserwuj wątek
    • agatea1 Re: Czy są jakieś namiętne lolitki na tym forum? 14.06.07, 07:35
      Z zakochania same problemy bedą, nie przerabiałeś tego jeszcze ?
      • kacper31 Re: Czy są jakieś namiętne lolitki na tym forum? 14.06.07, 08:12
        Przerabiałem, ale znowu mnie ciągnie.
        • analityczka Re: Czy są jakieś namiętne lolitki na tym forum? 14.06.07, 09:18
          To przerób raz jeszcze,byle skutecznie tym razem:)Polecam bo to całkiem fajna
          sprawa się zakochać:)
          • kacper31 Re: Czy są jakieś namiętne lolitki na tym forum? 14.06.07, 10:05
            A Ty jesteś namiętna i gotowa się zakochać?
            • wertercom Re: Czy są jakieś namiętne lolitki na tym forum? 14.06.07, 10:11
              Tu raczej bywają kobiety w średnim wieku i przeważnie wyposzczone, więc może się
              zdarzyć, że namiętne.
              • Gość: tygryska_28 Re: Czy są jakieś namiętne lolitki na tym forum? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.07, 10:21
                ciekawe jaki wiek nazywasz "średnim"?
                Te w średnim wieku są o wiele lepszymi kochankami niż młode siksy jesli o tym
                mówimy, często doświadczone a co za tym idzie po prostu lepsze :)

Wyposzczone?? Ależ skądże, właśnie zjadłam śniadanko :PPP

• wertercom Re: Czy są jakieś namiętne lolitki na tym forum? 14.06.07, 10:26
                  Sorry, miałem na myśli niedopieszczone i bardzo gorące i rzecz jasna lepsze niż
                  młode siksy.
                  • Gość: tygryska_28 Re: Czy są jakieś namiętne lolitki na tym forum? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.07, 10:38
                    taaa... bo jeszcze uwierzę :PP

każdy może myśleć co sobie chce :) ale między słowami można wyczytać
                    wszystko :PP
                • ermellina Re: Czy są jakieś namiętne lolitki na tym forum? 14.06.07, 10:34
                  Jeszcze daleko nam do wieku średniego
                  Wiek Średni to: 36.5 roku
                  Średni wiek w miastach: 35,7 roku
                  Średni wiek na wsi: 38,7 roku
                  Średni wiek mężczyzn: 33,8 roku
                  Średni wiek kobiet: 38,8 roku

• tygryska_28 Re: Czy są jakieś namiętne lolitki na tym forum? 14.06.07, 10:39
                    taaa, ale niestety już jakby bliżej niż dalej :)))
                    przeniosę się na wieś, tam dłużej będę młoda :))
                    • ermellina Re: Czy są jakieś namiętne lolitki na tym forum? 14.06.07, 10:52
                      Kobieta w tym wieku już wie, czego oczekuje od seksu. Doskonale zna swoje
                      potrzeby, pragnienia. Zazwyczaj jest już też na tyle doświadczona, że wie także
                      czego oczekiwać od partnera. Takim paniom seks przynosi dużo więcej satysfakcji
                      i spełnienia. To właśnie w tym okresie większość kobiet przechodzi największą
                      fascynację seksem!
                  • Gość: art69 Re: Czy są jakieś namiętne lolitki na tym forum? IP: 212.244.155.* 14.06.07, 11:08
                    Szuka lolitek Kacper trzy jeden
                    Śpieszy z pomocą mu Wertercom
                    Lecz w magię zdrobnień i cyferek
                    Swą Ermellina włożyła dłoń.

I statystycznie rzecz ujęła
                    Wiek średni objaśniając nam
                    Która powyżej to już dojrzała
                    A wszystkie młodsze - lolitek kwiat?
            • analityczka Kacprze... 14.06.07, 11:33
              Namiętna jak cholera a jeszcze bardziej jak cholera zakochana w swoim
              mężczyźnie:)Masz pecha niestety:)
              • kacper31 Analityczko 14.06.07, 13:35
                To szkoda jak cholera.
                • analityczka Kacprze... 14.06.07, 14:25
                  Ale ja Ci z całego serca, jak cholera życzę by i Ciebie dopadła miłość(jak
                  cholera też oczywiście):)
    • kamea5 Re: Czy są jakieś namiętne lolitki na tym forum? 14.06.07, 12:20
      lolitki...od "Lolity" Nabokova,az tak młode tu nie bywaja;))
      • analityczka Re: Czy są jakieś namiętne lolitki na tym forum? 14.06.07, 12:44
        Oj coś Ty Kameo!Przecież my wszystkie po 18 lat mamy:)A Ty na dodatek na tyle
        wyglądasz:)
        • kacper31 Re: Czy są jakieś namiętne lolitki na tym forum? 14.06.07, 13:37
          A gdzie można ujrzeć Kamee?
          • analityczka Re: Czy są jakieś namiętne lolitki na tym forum? 14.06.07, 14:24
            Jak się dołączy do naszego grona,to w mieście stołecznym przy kawie i nie
            tylko:)
            Ostatecznie możesz ją poprosić by tak jak ja w wizytówce zdjęcie zamieściła;)
            • tygryska_28 Re: Czy są jakieś namiętne lolitki na tym forum? 14.06.07, 14:53
              Analityczko, o ile ja pamiętam to Kamea była też na spotkaniu w podobnym stanie
              do Twojego obecnie chyba, że coś się zmieniło? Mówię o stanie zakochania of
              course :PP a tego psuć osobami tzrecimi nie należy...
              A kolega chyba jednak wolałby wolną lolitkę :PP Chociaż mogę się mylić...

No chyba, że znowu o czymś nie wiem (o stanie piszę)? :))
              • analityczka Re: Czy są jakieś namiętne lolitki na tym forum? 14.06.07, 14:57
                Wiesz...to było ponad pół roku temu.Mogło się zmienić.A poza tym nie można jej
                wystraszyć potencjalnego kandydata-sama zdecyduje czy chce:)
                Nie wiem czy wiesz,bo ja sama nie wiem:)My som dwie niedoinformowane:)
                • bogulo Re: Czy są jakieś namiętne lolitki na tym forum? 14.06.07, 18:11
                  a powiadja, ze informacja rzadzi tym swiatem - chwilowo wychodzi, ze
                  niedoinformowanie jednak ;)
                  • monnia3 Re: Czy są jakieś namiętne lolitki na tym forum? 14.06.07, 18:23
                    Kochane moje forumowiczki:))
                    alez ja tu dawno nie zagladałam;) czy jakies spotkanko sie znow szykuje w
                    stolicy?:)
                    Tygi masz juz labę? ja jeszcze w ten weekend jestem egzaminowana a potem za 2
                    tyg. i finito:))))
                    Maleństwo czyzbyś zjeżdżała w gościne do Wwki? :)
                    • kamea5 Re: Czy są jakieś namiętne lolitki na tym forum? 14.06.07, 19:43
                      czy jakies spotkanko sie znow szykuje w
                      > stolicy?:)
                      nic mi o tym nie wiadomo,ale moze czas sie w koncu spotkac?:)
                    • tygryska_28 Re: Czy są jakieś namiętne lolitki na tym forum? 14.06.07, 21:12
                      Monniu - z Tobą zawsze chętnie spotkanko :)

ja mam już labę :D ale weekendy będę spędzać w bibliotekach :(( zaczynam w
                      najbliższą sobotę :(

Mam absolutorium :DDDDD
                      jakoś zapomniałam się pochwalić :))

A Ty jak? Domyślam się, że wszystkie egzaminy na piątki :D więc będziesz już
                      miała trochę czasu wolnego :)
                      Jak rozumiem za tydzień masz wolne? :D
                      To może byśmy coś...
                    • analityczka Monniczko 15.06.07, 09:18
                      Nie szykowało się ale może czas naszykować?:)Maleństwo cały czas planuje najazd
                      na stolicę,tylko wstyd się przyznać: brak czasu wiecznie.
                      Ale myśle sobie że jak ustalimy jakiś konkretny termin,to chciał nie chciał,ja
                      się dostosuję:)Może sobota 14 lipca?Machnie się jakiś przewodni wąteczek,jest
                      jeszcze trochę czasu wiec ludziska mogą sobie zarezerwować wcześniej.
                      • monnia3 Re: Monniczko 15.06.07, 16:12
                        analityczka napisała:

> Nie szykowało się ale może czas naszykować?:)Maleństwo cały czas planuje najazd
                        >
                        > na stolicę,tylko wstyd się przyznać: brak czasu wiecznie.
                        > Ale myśle sobie że jak ustalimy jakiś konkretny termin,to chciał nie chciał,ja
                        > się dostosuję:)Może sobota 14 lipca?Machnie się jakiś przewodni wąteczek,jest
                        > jeszcze trochę czasu wiec ludziska mogą sobie zarezerwować wcześniej.

Rozumiem Cie Gołąbeczko ze nie masz teraz czasu;)
                        14.07. jak dla mnie jest oki:)
                        od połowy lipca idę na urlopik i potem wyjedżam wiec 14 jeszcze będę wolna:)
                        i po sesji ufff...:))
                        • analityczka Re: Monniczko 18.06.07, 09:59
                          Cieszę się że termin Ci odpowiada. W wolnej chwili dziś rzucę stosowny wątek z
                          informacją.
                  • analityczka Bogulo... 15.06.07, 09:14
                    Ja Ci powiem że to niedoinformowanie to jakaś plaga jest...Weźmy na ten
                    przykład taką infolinię TP S.A....;)
                    • bogulo Re: Bogulo... 15.06.07, 14:28
                      ten przyklad wlasnie mi popsul humor
                      jestem na nich zly i co gorsza nie ja jeden, a oni to maja w glebokim
                      powazaniu :/
                      • analityczka Re: Bogulo... 16.06.07, 23:29
                        Może założymy Kółko Osob Pokrzywdzonych Przez TP?:)
                        • Gość: * Re: Bogulo... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.07, 23:54
                          Takie na niby, czy prawdziwe?
                          • analityczka Re: Bogulo... 18.06.07, 09:55
                            Hmm...patrząc na ich wybryki to takie stowarzyszenie na serio miałoby prawo
                            bytu;)
                            • bogulo Re: Bogulo... 18.06.07, 15:01
                              i tak mieliby to w d...
                              predzej sa chyba w stanie zrozumiec argumenty silowe (TP i czlowiek rozumie
                              terrorystow)
          • kamea5 Re: Czy są jakieś namiętne lolitki na tym forum? 14.06.07, 19:41
            kamea ,pojawia sie i znika...Kacperku,nieosiagalna jest;)
            • kacper31 Re: Czy są jakieś namiętne lolitki na tym forum? 15.06.07, 09:19
              Szkoda,że nieosiągalna jest Kamea.
              Szukam dalej.
              • wertercom Re: Czy są jakieś namiętne lolitki na tym forum? 15.06.07, 09:36
                Tak nie znajdziesz.Napisz wiersz albo coś takiego.Kobiety lubią młodych poetów.
                • tygryska_28 Re: Czy są jakieś namiętne lolitki na tym forum? 15.06.07, 09:51
                  Na pewno to nie znajdzie jeśli będzie się ukrywał tylko na Forum...
                  Tutejsze kobiety jednak w większości wolą realny świat :PP
                  A wiersze - nie każda to lubi i nie każdą tym zwabisz :)

Powodzenia :)
                  • kacper31 Re: Czy są jakieś namiętne lolitki na tym forum? 15.06.07, 10:02
                    Wiem kobiety lubią mężczyzn znanych i sławnych. Ja mam już pierwszy poważny
                    sukces w programie "Szansa na sukces" zobaczcie sami:
                    www.youtube.com/watch?v=fSaVnHTnyi4&NR=1
                    • wertercom Re: Czy są jakieś namiętne lolitki na tym forum? 15.06.07, 10:10
                      Taaak ja jestem lepszy zawodnik
                      www.youtube.com/watch?v=q9TE9dDl8E8&mode=related&search=
                      • wertercom Re: Czy są jakieś namiętne lolitki na tym forum? 15.06.07, 10:25
                        Czy są jakieś Bulbaski sympatyczne na tym forum?
                        www.youtube.com/watch?v=k-k9a8P1d9k&mode=related&search=
        • kamea5 Re: Czy są jakieś namiętne lolitki na tym forum? 14.06.07, 19:40
          Analityczko,tos mnie rozbawiła...;)
          fakt ,"dowod osobisty "juz mam;DDD
          • analityczka Re: Czy są jakieś namiętne lolitki na tym forum? 15.06.07, 09:10
            Masz już?Oj to pewnie panie urzędniczki bardzo skrupulatnie sprawdziły
            dokumenty,skoro z wyglądu tak młodej osobie wydano:)
            Rozbawiłam?Oj czasem mi się zdarza;)
    • ekst-aza Re: Czy są jakieś namiętne lolitki na tym forum? 24.10.07, 10:13
      Tak
    • needing Re: Czy są jakieś namiętne lolitki na tym forum? 26.10.07, 18:14
      oczywiście że tak
      • ewelinaf Re: Czy są jakieś namiętne lolitki na tym forum? 26.10.07, 18:49
        Jak najbardziej
        • kacper31 Re: Czy są jakieś namiętne lolitki na tym forum? 27.10.07, 14:21
          Kocham Was
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka