maarbela 12.06.03, 16:25 precz z mulastym Sergiuszem, precz z drakiem- bylejakiem, z jankiem- cfankiem precz z dziewicami, co znowu węszą facetów na wakacje PRECZ ! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: drak Re: będę wymiotować IP: *.pg.com 12.06.03, 16:27 maarbela napisała: > > > precz z mulastym Sergiuszem, precz z drakiem- bylejakiem, z jankiem- > cfankiem > precz z dziewicami, co znowu węszą facetów na wakacje > PRECZ ! > > Włóż sobie dwa palce do gardła - bedzie dużo łatwiej. Odpowiedz Link Zgłoś
jmx Re: będę wymiotować 12.06.03, 16:38 Gość portalu: drak napisał(a): > Włóż sobie dwa palce do gardła - bedzie dużo łatwiej. Matko kochana wymiotuj - ALE NIE TUTAJ!!! ;-)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sergiusz będę się śmiać ;-))))) IP: 213.17.172.* 12.06.03, 16:43 Ha, ha, ha!!! Dziewice ZNOWU szukają facetów na wakacje? Hm... jak by Ci to powiedzieć... dziewica jest... jednorazowego użytku... NIE WIEDZIAŁAŚ??? ;-)))))) MS. Odpowiedz Link Zgłoś
jmx Re: będę się śmiać ;-))))) 12.06.03, 16:51 Gość portalu: Sergiusz napisał(a): > Ha, ha, ha!!! > > Dziewice ZNOWU szukają facetów na wakacje? > > Hm... jak by Ci to powiedzieć... dziewica jest... jednorazowego użytku... > > NIE WIEDZIAŁAŚ??? > > ;-)))))) Przeciez ona to mówi z własnego doswiadczenia - szuka, szuka i nie może znaleźć ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sergiusz Re: będę się śmiać ;-))))) IP: 213.17.172.* 12.06.03, 16:54 Czyżbyśmy zdążyli ją uświadomić? Chyba mamy "na koncie" dobry uczynek... :-) MS. Odpowiedz Link Zgłoś
jmx Re: będę się śmiać ;-))))) 12.06.03, 17:02 Nie ma to jak chrześcijańska bezinteresowność ;-))))))))))))))) Do Sunrise: Daj se siana i olej to! :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
sunrise1 do jmx 12.06.03, 17:06 jmx napisała: > Nie ma to jak chrześcijańska bezinteresowność ;-))))))))))))))) > > Do Sunrise: Daj se siana i olej to! :-)) przecież wiesz, ze nie mogę pozostawić sobie samemu tak trudnego przypadku, którego nie zanotowała medycyna :))) z:))) Odpowiedz Link Zgłoś
jmx Re: do jmx 12.06.03, 17:09 sunrise1 napisała: > przecież wiesz, ze nie mogę pozostawić sobie samemu tak > trudnego przypadku, którego nie zanotowała medycyna :))) Ojej, nie wiedziałam, że starasz sie o Nobla... ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
ja_nek Re: będę się śmiać ;-))))) 12.06.03, 17:05 Ale ta Maarbela wymagająca: z nas trzech żaden jej nie pasuje:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sergiusz Re: będę się śmiać ;-))))) IP: 213.17.172.* 12.06.03, 17:07 A mnie to akurat cieszy... :-)) MS. Odpowiedz Link Zgłoś
maarbela Re: będę się śmiać ;-))))) 12.06.03, 17:09 Gość portalu: Sergiusz napisał(a): > A mnie to akurat cieszy... > > :-)) > > MS. Co ci zostało do powiedzenia kazdy bez brania tak się tłumaczy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sergiusz Re: będę się śmiać ;-))))) IP: 213.17.172.* 12.06.03, 17:09 Ryba? Odpowiedz Link Zgłoś
maarbela Re: będę się śmiać ;-))))) 12.06.03, 17:12 Gość portalu: Sergiusz napisał(a): > Ryba? tak przyrówqnałabym cię do piskorza Odpowiedz Link Zgłoś
jmx Huraaaaa!! 12.06.03, 17:10 maarbela napisała: > Gość portalu: Sergiusz napisał(a): > > > A mnie to akurat cieszy... > > > > :-)) > > > > MS. > Co ci zostało do powiedzenia kazdy bez brania tak się tłumaczy Nareszcie Maarbela powiedziała o co jej TAK NAPRAWDĘ chodzi ;-))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sergiusz Re: Huraaaaa!! IP: 213.17.172.* 12.06.03, 17:12 Tak, marzy o tym żeby zostać makrelą. Ichtiotranswestytka. :-) MS. Odpowiedz Link Zgłoś
jmx Re: Huraaaaa!! 12.06.03, 17:15 Gość portalu: Sergiusz napisał(a): > Tak, marzy o tym żeby zostać makrelą. > Ichtiotranswestytka. A tutaj są przecież same okonie.... ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sergiusz Re: Huraaaaa!! IP: 213.17.172.* 12.06.03, 17:18 No to mamy kolejne odkrycie. Maarbela ma kiepski wzrok. Myli okonie z piskorzami. Ogłaszam zrzutę na zestaw naprawczy do Maarbeli: okulary, knebel i butelka oleju do głowy. :-))) MS. Odpowiedz Link Zgłoś
maarbela Re: będę się śmiać ;-))))) 12.06.03, 17:10 ja_nek napisał: > Ale ta Maarbela wymagająca: z nas trzech żaden jej nie pasuje:) nie toleruję zbok....w internetowych Odpowiedz Link Zgłoś
jmx Re: będę się śmiać ;-))))) 12.06.03, 17:12 maarbela napisała: > ja_nek napisał: > > > Ale ta Maarbela wymagająca: z nas trzech żaden jej nie pasuje:) > > nie toleruję zbok....w internetowych Biedactwo - jak Ty wytrzymujesz sama ze sobą? Odpowiedz Link Zgłoś
sunrise1 będę płakać ;((((((((( 12.06.03, 16:58 z rozpaczy, nad coponiektórymi z;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
maarbela płacz nad sobą 12.06.03, 17:08 sunrise1 napisała: > > z rozpaczy, nad coponiektórymi > > z;)))) bo masz nad czym Odpowiedz Link Zgłoś
jmx Re: płacz nad sobą 12.06.03, 17:09 maarbela napisała: > sunrise1 napisała: > > > > > z rozpaczy, nad coponiektórymi > > > > z;)))) > > bo masz nad czym Nawzajem!! Odpowiedz Link Zgłoś
maarbela Re: płacz nad sobą 12.06.03, 17:11 jmx napisała: > > > > bo masz nad czym > > Nawzajem!! > > a panience sie nudzi ? sunrise chyba ma pysk Odpowiedz Link Zgłoś
jmx Re: płacz nad sobą 12.06.03, 17:13 maarbela napisała: > jmx napisała: > > > > > > > bo masz nad czym > > > > Nawzajem!! > > > > > a panience sie nudzi ? sunrise chyba ma pysk Nie, Sunrise nie ma "pyska" tylko twarz. Nie sądź innych swoją miarą. Odpowiedz Link Zgłoś
sunrise1 coś Ty jmx ? 12.06.03, 17:14 jmx napisała: > > > > > a panience sie nudzi ? sunrise chyba ma pysk > > Nie, Sunrise nie ma "pyska" tylko twarz. Nie sądź innych swoją miarą. > > Maarbela sie nie myli , mam w domu pysk dwuletni i szczekający na dodatek z:))))))) dzięki :) Odpowiedz Link Zgłoś
jmx Re: coś Ty jmx ? 12.06.03, 17:16 sunrise1 napisała: > Maarbela sie nie myli , mam w domu pysk dwuletni i szczekający na dodatek Myślisz, że ona zrozumie szczekanie...? Mam wątpliwości.... ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drak Chyba wystarczy IP: *.pg.com 12.06.03, 17:16 Uprzejmie proszę wszystkie strony tego wątku (łacznie ze mną) aby zawarły rozejm. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sergiusz Re: Chyba wystarczy IP: 213.17.172.* 12.06.03, 17:19 Chyba lepiej będzie "odstąpiły od czynności". ;-) MS. Z przyjemnością. Odpowiedz Link Zgłoś
sunrise1 uwaga, uwaga - to nie żadna łamaga !!!! 12.06.03, 17:19 tak . Teraz to mnie już mdli od tego wszystkiego. Wszyscy przesyłamy sobie śmieszki :)))))))))))))))))))))))))))) z:))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
jmx Re: Chyba wystarczy 12.06.03, 17:21 Gość portalu: drak napisał(a): > Uprzejmie proszę wszystkie strony tego wątku (łacznie ze mną) aby > zawarły rozejm. Hmmmm... Ostatni Sprawiedliwy ;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drak Re: Chyba wystarczy IP: *.pg.com 12.06.03, 17:23 jmx napisała: > Gość portalu: drak napisał(a): > > > Uprzejmie proszę wszystkie strony tego wątku (łacznie ze mną) aby > > zawarły rozejm. > > Hmmmm... Ostatni Sprawiedliwy ;-)))) > Raczej Ostatni Mohikanin lub Ostatni Karp w Galarecie:) Odpowiedz Link Zgłoś
ja_nek Re: Chyba wystarczy 12.06.03, 17:27 Sokole Oko trwać przy tezie Ostatni Mohikanin:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drak Re: Chyba wystarczy IP: *.pg.com 12.06.03, 17:30 ja_nek napisał: > Sokole Oko trwać przy tezie Ostatni Mohikanin:) Dlatego "Sucha Makrela" nie wiedzieć że Ostatni Mohikanin chcieć wypalić fajkę pokoju:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sergiusz Re: Chyba wystarczy IP: 213.17.172.* 12.06.03, 17:32 Sucha Makrela chcieć wykopać topór wojenny, ale zapomnieć gdzie zakopać. MS. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drak Re: Chyba wystarczy IP: *.pg.com 12.06.03, 17:40 Gość portalu: Sergiusz napisał(a): > Sucha Makrela chcieć wykopać topór wojenny, ale zapomnieć gdzie zakopać. > > MS. I dlaczego zakopać. Odpowiedz Link Zgłoś
sunrise1 Re: Chyba wystarczy 12.06.03, 17:29 ostatni prawdziwy , krwiopijca :) z:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drak Re: Chyba wystarczy IP: *.pg.com 12.06.03, 17:33 sunrise1 napisała: > > ostatni prawdziwy , krwiopijca :) > > z:)) Blada twarz chciała napisać - ostatnia prawdziwa czerwona twarz:) Odpowiedz Link Zgłoś
sunrise1 Re: Chyba wystarczy 12.06.03, 17:38 > > Blada twarz chciała napisać - ostatnia prawdziwa czerwona twarz:) Tak chciała napisac wodzu, howgh ! z:)) Ps blada twarz za dużo dziś czarowała ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drak Re: Chyba wystarczy IP: *.pg.com 12.06.03, 17:42 sunrise1 napisała: > > > > Blada twarz chciała napisać - ostatnia prawdziwa czerwona twarz:) > > Tak chciała napisac wodzu, howgh ! > > z:)) > > Ps blada twarz za dużo dziś czarowała ;) Blada twarz powinna się przewietrzyć :) Napić się ognistej wody i nabrać rumieńców.:) Odpowiedz Link Zgłoś
sunrise1 Re: Chyba wystarczy 12.06.03, 17:59 Gość portalu: drak napisał(a): > > > > > Ps blada twarz za dużo dziś czarowała ;) > > Blada twarz powinna się przewietrzyć :) > Napić się ognistej wody i nabrać rumieńców.:) Blada twarz nie wypada pić sama ognista woda. Blada twarz woleć sprawdzić, czy nic nie grozić wodzu, a jedo życie być dobre. z:) > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drak Re: Chyba wystarczy IP: *.pg.com 12.06.03, 18:27 sunrise1 napisała: > Gość portalu: drak napisał(a): > > > > > > > > Ps blada twarz za dużo dziś czarowała ;) > > > > Blada twarz powinna się przewietrzyć :) > > Napić się ognistej wody i nabrać rumieńców.:) > > Blada twarz nie wypada pić sama ognista woda. > Blada twarz woleć sprawdzić, czy nic nie grozić wodzu, a jedo życie > być dobre. > > z:) > > Napijmy się więc razem- czekam w moim wigwamie. Odpowiedz Link Zgłoś
jmx Re: Chyba wystarczy 12.06.03, 18:33 To to się teraz "wigwam" nazywa, hehe ;-)))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drak Re: Chyba wystarczy IP: *.pg.com 12.06.03, 18:35 jmx napisała: > To to się teraz "wigwam" nazywa, hehe ;-)))))))))))))))) > Wigwam czy jakoś tak (zresztą ostatni już) , w końcu jestem już ostatnim mohikaninem to i pamięć zawodzi:))) Odpowiedz Link Zgłoś
sunrise1 oj wodzu, wodzu ! 13.06.03, 10:09 Ognista woda być zaprawdę ognista. Ja nic nie pamiętać......:))) z:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drak Re: oj wodzu, wodzu ! IP: *.pg.com 13.06.03, 10:38 sunrise1 napisała: > > Ognista woda być zaprawdę ognista. Ja nic nie pamiętać......:))) > > z:))) Tak też myślałem, pewnie też nie pamiętasz jak rzuciłaś sie na mnie obłapując gdzie popadnie:) Odpowiedz Link Zgłoś
sunrise1 Re: oj wodzu, wodzu ! 13.06.03, 10:59 Gość portalu: drak napisał(a): > sunrise1 napisała: > > > > > Tak też myślałem, pewnie też nie pamiętasz jak rzuciłaś sie na mnie > obłapując gdzie popadnie:) > A wódz, jak zwykle przesadził z grzybakami halucynogennymi :) Przecież to była ale_kobitka i to 38 lat temu :) z:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drak Re: oj wodzu, wodzu ! IP: *.pg.com 13.06.03, 13:39 sunrise1 napisała: > Gość portalu: drak napisał(a): > > > sunrise1 napisała: > > > > > > > > > Tak też myślałem, pewnie też nie pamiętasz jak rzuciłaś sie na mnie > > obłapując gdzie popadnie:) > > > A wódz, jak zwykle przesadził z grzybakami halucynogennymi :) > Przecież to była ale_kobitka i to 38 lat temu :) > > z:) Gdyby to była ale-Kobietka to nastepnego dnia podciąłbym sobie z rozpaczy żyły. Odpowiedz Link Zgłoś
sunrise1 Re: oj wodzu, wodzu ! 13.06.03, 14:53 Gość portalu: drak napisał(a): > > A wódz, jak zwykle przesadził z grzybakami halucynogennymi :) > > Przecież to była ale_kobitka i to 38 lat temu :) > Gdyby to była ale-Kobietka to nastepnego dnia podciąłbym sobie z rozpaczy > żyły. Na szczęście dla szczepu to była tylko Maarbelka :) z:) Odpowiedz Link Zgłoś
maarbela moja dobra rada 13.06.03, 13:03 Gość portalu: drak napisał(a): > sunrise1 napisała: > > > > > Ognista woda być zaprawdę ognista. Ja nic nie pamiętać......:))) > > > > z:))) > > > Tak też myślałem, pewnie też nie pamiętasz jak rzuciłaś sie na mnie > obłapując gdzie popadnie:) > Przestan obskakiwać już tak tę zd...ę, przecież widać co ci chodzi po głowie a i zle może się to skonczyc dla ciebie. Weź sie czlowieku do uczciwej pracy. Mialam cie za mądrzejszego z wyobraźnią. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drak Re: moja dobra rada IP: *.pg.com 13.06.03, 15:59 maarbela napisała: > Gość portalu: drak napisał(a): > > > sunrise1 napisała: > > > > > > > > Ognista woda być zaprawdę ognista. Ja nic nie pamiętać......:))) > > > > > > z:))) > > > > > > Tak też myślałem, pewnie też nie pamiętasz jak rzuciłaś sie na mnie > > obłapując gdzie popadnie:) > > > Przestan obskakiwać już tak tę zd...ę, przecież widać co ci > chodzi po głowie a i zle może się to skonczyc dla ciebie. > Weź sie czlowieku do uczciwej pracy. > Mialam cie za mądrzejszego z wyobraźnią. Przykro mi że cię rozczarowałem. Od dzisiaj węzmę się do uczciwej pracy. Jednocześnie deklaruję że zaprzestanę obskakiwać kogokolwiek. Czy moja deklaracja w jakikolwiek sposób cię zadawala ? Być może o czymś zapomniałem? - Babciu. Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: będę wymiotować 12.06.03, 17:53 A tak naprawdę, to o co autorce chodzi? Nie lubi ryb, czy zamierza dorobić sobie ogon i zostać syreną? I czemu chce rozstawiać kogoś po kątach? Zrobił li z Was jej coś złego? Ulubionemu kotu wąsy ogolił, czy co?;) Pozdrv.:) Odpowiedz Link Zgłoś
jmx Re: będę wymiotować 12.06.03, 17:55 Maarbela cierpi bo nie ma brania na forum i stąd ten wątek ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: będę wymiotować 12.06.03, 18:10 jmx napisała: > > Maarbela cierpi bo nie ma brania na forum i stąd ten wątek ;-))) Jedno Forum na świecie? Nie dziwię się swoją drogą, bo trudno w domu trzymać piranię skrzyżowaną z harpią. Niebezpiecznie poprostu. ;) Pozdrv.:) Odpowiedz Link Zgłoś
maarbela już nie mam siły wymiotować 13.06.03, 13:05 Udając ze niczego nie rozumiecie, jak zwykle robicie sobie żarty , a moze na nic juz was nie stać innego ? Odpowiedz Link Zgłoś
ja_nek Re: już nie mam siły wymiotować 13.06.03, 14:13 Maarbela, dziwię Ci się, po kiego obrażasz ludzi? Lubisz to robić? Ani Surise, ani nikt inny pierwszy Cię nie obraził. W realu znajdujesz lepszych? Rozejrzyj się po forach? Są lepsze? Prawdziwsze? Odpowiedz Link Zgłoś
sunrise1 Re: już nie mam siły wymiotować 13.06.03, 14:54 ja_nek napisał: > Maarbela, dziwię Ci się, po kiego obrażasz ludzi? > Lubisz to robić? Ani Surise, ani nikt inny pierwszy Cię nie obraził. > > W realu znajdujesz lepszych? > Rozejrzyj się po forach? Są lepsze? Prawdziwsze? No i widzisz z kim Ty " pracujesz " :) z:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sergiusz Re: już nie mam siły wymiotować IP: 213.17.172.* 13.06.03, 15:51 "Śmiejąc się pełną gębą uelastyczniasz swoją przeponę" "Śmiech to zdrowie" -------- Wiesz, zdecydowanie wolę się śmiać ,niż być wiecznie skwaszonym i niezadowolonym z życia i otoczenia. Życzę Ci więcej beztroskiego uśmiechu i radości życia. MS. Odpowiedz Link Zgłoś