k0tek38 26.06.07, 02:18 bez słów, bez wiary, bez nadziei, już zapomniałem, ze kiedyś było tak pięknie, dlaczego wszystko co dobre musi się skończyć?, a kochankowie zostają przyjaciółmi? w to też przestałem wierzyć, idę spać :-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aga77ti Re: A idź w cholerę... 26.06.07, 08:19 Mandarynka, co jak co, ale ostrych slow, to Ty nie zalujesz Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: A idź w cholerę... 26.06.07, 08:27 :-) Nie tylko ostrych słów nie żałuję... Ale wieeeele innych rzeczy... ;-) p.s. kOtku38 - sorry za mój wpis w Twoim wątku... Ale jakoś tak, byłeś tu dzisiaj z samego rana najpopularniejszy i pierwszy na liście wątków. No i padło na Ciebie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
monnia3 Re: odchodzę, 26.06.07, 12:46 k0tek38 napisała: > bez słów, bez wiary, bez nadziei, > już zapomniałem, ze kiedyś było tak pięknie, > dlaczego wszystko co dobre musi się skończyć?, > a kochankowie zostają przyjaciółmi? > w to też przestałem wierzyć, > idę spać :-) Wszystko zależy od osób i sposobu rozstania... ale sądzę ze z czasem mozna normalnie rozmawiać bez złośliwości... a przyjaciółmi to chyba powinno sie zostać przed a nie po;) jesli to była prawdziwa przyjażń to przetrwa nawet jesli uczucie minie...tak mi się wydaje:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nina9941 Re: odchodzę, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.07, 13:45 stare się kończy przychodzi nowe, zacznij się uśmiechać nawet tylko do siebie , a zobaczysz wszystko się zmieni. I znowu będzie pięknie Odpowiedz Link Zgłoś