Gość: mal IP: *.centertel.pl 07.07.07, 16:40 nie dość,że od trzech miesięcy wiem o niej to dziś kolejny szok.Przejrzalam historię wyciągów bankowych i okazało się że na jej konto wpływa co miesiąc bagatela 1000zł Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
konrado80 Re: mam dość 07.07.07, 17:03 wow, no niezle, znalazl sobie kochanke, ktora sponsoruje... Odpowiedz Link Zgłoś
2105_a Re: mam dość 07.07.07, 17:09 Gość portalu: mal napisał(a): > nie dość,że od trzech miesięcy wiem o niej to dziś kolejny szok.Przejrzalam > historię wyciągów bankowych i okazało się że na jej konto wpływa co miesiąc > bagatela 1000zł dorabia sobie, zapytaj jak Odpowiedz Link Zgłoś
idealistkaa Współczuję! :/ 07.07.07, 17:27 Trzymaj się mocno i nie rób głupstw. Wyobrażam sobie, jak się czujesz. :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mal Re: Współczuję! :/ IP: *.centertel.pl 07.07.07, 17:33 tego nie można sobie wyobrazić,sorry:( Odpowiedz Link Zgłoś
idealistkaa Re: Współczuję! :/ 08.07.07, 13:50 Gość portalu: mal napisał(a): > tego nie można sobie wyobrazić,sorry:( Fakt, nie chcialabym jednak przeżyć takiego piekła żeby poczuć dokładnie to co Ty. :( Wybacz. Nie życzę tego nikomu. Tobie życzę dużo szczęścia, bo nie zasłuzyłaś sobie na takie upokorzenie. Trzymaj się mocno! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mal Re: kolejna awantura? IP: *.centertel.pl 07.07.07, 17:55 czy zdradzić mu ,że wiem? Może zachować to dla siebie? Może to być koronny dowód w sądzie. On dziś wraca do domu z delegacji,he,he:)))0 Odpowiedz Link Zgłoś
x_adam Re: kolejna awantura? 07.07.07, 18:01 Gość portalu: mal napisał(a): > czy zdradzić mu ,że wiem? Może zachować to dla siebie? Może to być koronny > dowód w sądzie. On dziś wraca do domu z delegacji,he,he:)))0 Taa to moze ci się przydać w sądzie, ale spokojnie bez robienia awantur i huku zbieraj te dowody a potem złoż pozew. Współczuje, niezły palant z niego Odpowiedz Link Zgłoś
bossanova7 Re: kolejna awantura? 07.07.07, 18:07 Popatrz na to tak - niewiele jest warta, czyż nie? jakieś tam marne 1000 złoty, w przyszłości powiedz mu że siebie szacujesz na znacznie więcej - nie stać go na Ciebie - z porażki zrób SUKCES i zmień go na MŁODSZEGO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bronka Re: mam dość IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.07, 18:20 moze za malo mu robisz ?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mal Re: mam dość IP: *.centertel.pl 07.07.07, 18:36 ty chyba masz rację.Ona-ta kochanka-jest 20 lat młodsza.Gdy rodziłam nam pierworodnego ona miała 5 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
bigee Re: mam dość 07.07.07, 18:54 Jednym słowem, wszystko jasne. Ale żeby zaraz co miesiąc 1000 zł na konto? Karygodne! :-) . Myślę, że rozwodu z nim i tak nie weźmiesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mal Re: mam dość IP: *.centertel.pl 07.07.07, 20:56 no nie,nie wytrzymamjuż dłużej.Zadzwonił,że ma awarię auta. Tego jeszcze nie było.Samochód nowy,z salonu,ma niecałe dwa lata.To już zupełne przegięcie.Jak on tak może...kłamstwo i bezczelność.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: mam dość IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.07, 21:01 dobrze się bawisz? Odpowiedz Link Zgłoś
paulina501 Re: mam dość 07.07.07, 21:10 dobrze,ze go stać finansowo....!!! ja miałam identyczną sytuacje przed kilkoma laty - to nie koniec świata!!!! z tym, z ta swiadomościa ze się jest okradana z miłości i pieniędzy to bardzo upokarzające...... ale głowa do góry!!!! popatrz ile jest facetów wokół Ciebie...nie mowie tu o zemście - ale czasem trzeba zauważyc cos czy kogoś - coś czego dotychczas nie widziałaś...u mnie sytuacja ułozyła się sama - wyjechał w świat za praca,dzwonimy do siebie,mówimy sobie jak tęsknimy do siebie....ale ja nie tęsknie tak jak sie tęskni do męzczyzny..... Odpowiedz Link Zgłoś
bigee Re: mam dość 07.07.07, 21:31 paulina501 napisała: ....ale ja nie tęsknie tak jak sie tęskni do > męzczyzny..... I bardzo dobrze. Brawo :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mal Re: mam dość IP: *.centertel.pl 07.07.07, 21:57 wiem,wiem,że są gorsze nieszczęści.To jednak żadna pociecha.Wiedziałam,że ma kochankę,myślałam,że to kwestia czasu,że się opamięta.Niestety, po dzisiejszym odkryciu coś we mnie pękło.Czego jeszcze nie wiem? Jakie tajemnice ma? Czym mnie zaskoczy? Odpowiedz Link Zgłoś
paulina501 Re: mam dość 08.07.07, 08:14 kobieto!!! czy wiesz co to jest szczęście??? to jest suma wszystkich nieszczęśc,ktore nas ominęły.....więc ciesz się. Wygląda na to,ze finansowo stać Cie na przyjemności (mnie nie było stać) - jedz gdzieś-chocby na 2-3 dni, ucieknij z chałupy,a niech zachodzi w ta głupia głowę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darmocha Re: mam dość IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.07.07, 12:14 cholera! a ja dawalam takiemu za darmo, jedynie za jego gadki o milosci... i milosci... i milosci... 1000 zl to nie tak bardzo duzo, ale moglam przeciez wpasc na to zeby cos wiecej od niego inkasowac oprocz oklepanych gadek o uczuciach z ktorych nic nie wynikalo... w efekcie dzis mam tylko deficyt : emocjonalnie to ja slono zaplacilam, materialnie sie nie odkulam... kicha! jak facet korzysta niezobowiazujaco z tej panny to niech jej placi! nie mozna sie dawac wykorzystywac! a ty jak chcesz go dalej miec za meza to, mam nadzieje, ze nie jestes glupia i dostajesz od niego gratisy za przynajmniej 2 tysiaki oraz prestizowa role zony "Kogoś waznego"?? jesli nie przeznacza na ciebie przynajmnij 2 razy wiecej niz na tamta panne i nie rewaznuje sie za ten seks na boku to go podon! (znajdz sobie mlodego kochanka jak lubisz), przepisz na siebie ile sie da majatku (nic tak faceta nie boli jak oskubanie z kasy!) a potem zazadaj rozwodu z jego winy(gromadz dokumenty potwierdzajace jego zdrady i sponsoring)!! do dziela! nie rozczulaj sie nad soba tylko bierz z zycia co ci sie nalezy, nie daj sie wykorzystywac bo zdradzacze zeruja wlasnie na cudzej uczciwosci i wrazliwosci! Odpowiedz Link Zgłoś
333a3 A jeżeli to nie żaden romans tylko zwykła pomoc? 09.07.07, 13:02 Komuś naprawdę potrzebującemu. Zważywszy na wiek tej dziewczyny, to może Twój mąż ufundował takie stypendium naukowe, ponieważ uznał, że jest to osoba wyjątkowo zdolna i warto w nią zainwestować? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: art69 Re: A jeżeli to nie żaden romans tylko zwykła pom IP: 212.244.155.* 09.07.07, 13:19 > może Twój mąż ufundował takie stypendium naukowe To raczej mało prawdopodobne, ale zapytam - tak troche jako advocatus diaboli - czy autorka watku zrobiła wszystko, aby jej mąż nie szukał zadowolenia u innej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darmocha Re: A jeżeli to nie żaden romans tylko zwykła pom IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.07.07, 13:22 nie tańczyła nago przy rurce??? skandal! więc to jej i tylko jej wina , ze maz płaci za to innej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: art69 Re: A jeżeli to nie żaden romans tylko zwykła pom IP: 212.244.155.* 09.07.07, 14:20 Może to taki akt desperacji, że musi płacić innej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darmocha Re: A jeżeli to nie żaden romans tylko zwykła pom IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.07.07, 15:06 och, na pewno! biedny... na pewno jest brzydki, garbaty, smierdzi mu z ust, nikt go nie chce , zona go terroryzuje i sie nad nim zneca od 30 lat odmawiajac seksu... musi placic innej, przeciez musi jakos zyc! Odpowiedz Link Zgłoś
333a3 Re: mam dość 09.07.07, 13:30 Ja myślę, że to jednak zwykła pomoc stypendialna a,że się tym nie chwalił i wygląda to tak jakby utrzymywał to w tajemnicy, ponieważ jest skromny, jak na prawdziwego filantropa przystało. Jak widać ma rację, że całą sprawę nie ujawnia, bo zona od razu tworzy jakieś historie, że ma kochankę,którą utrzymuje. Odpowiedz Link Zgłoś
333a3 Pozwólmy rozkwitać młodym talentom. 09.07.07, 13:58 Inwestować w młodzież, to inwestować w przyszłość i na pewno się to opłaca. Odpowiedz Link Zgłoś
tygryska_28 Re: mam dość 09.07.07, 15:17 Te kobiety to maja wyobraźnię, od razu sobie cos ubzdurają i nie da się ich naprowadzić na inną drogę i nic do nich nie trafia. Zupełnie inaczej niż mężczyźni, prawda? Wierzą tylko w to w co chcą wierzyć... Jasne, mecenat od zarania dziejów przynosił korzyści obustronne. Nie ma nic za darmo, no ale może ona jemu po prostu jest tylko wdzięczna. Może warto się zastanowić co go do tego skłoniło?? Odpowiedz Link Zgłoś
paulina501 Re: mam dość 09.07.07, 20:47 Może warto się zastanowić co go do tego skłoniło?? nie trzeba sie zastanawiać - oczywiście,ze seks. Tylko iedaczek nie wie,ze ma w domu skarb,ktorego nie umiał rozbudzic seksualnie - i poszedł na łatwizne,za którą płaci.... Odpowiedz Link Zgłoś