Dodaj do ulubionych

Spotkanie forumowe: sobota 14.07!

13.07.07, 09:31
Jeśli ktoś nie doczytał na wątku "Parafianie będzie spotkanie!" mojego
skromnego autorstwa,to informuję iż dnia jutrzejszego, lipca czternastego
nastąpi spotkanie towarzystwa romantycznego.
Obecność w kwestii niektórych obowiązkowa, w kwestii innych
nieobowiązkowa.Przyjdzie kto chce tylko niech napisze że będzie to na niego
poczekamy.

Widzimy się o 17 w knajpce "W Oficynie" (niedaleko Dworca Centralnego,o adres
pytać white.falcon albo Tygryskę).Wstępnie planowane jest pożarcie jakiegoś
obiadu na kolację,za który to każdy sobie płaci sam bo sponsorów nie ma,a
potem pełne spontaniczności ustalanie dalszych planów wieczoru.Z "Oficyny"
podobno wyrzucą nas przy zamknięciu czyli ok.21 więc radziłabym się
przesadnie nie spóźniać.Wyjątek stanowi Kamea ale ona została przez szersze
grono usprawiedliwiona.
To by było na te chwile na tyle...
Nieświadomie okrzyknięta"organizatorem" Analityczka
Obserwuj wątek
    • tygryska_28 Hop!! 13.07.07, 09:35
      No już ci wąteczek wyprzedzili, niedobrzy :PPPP

• monnia3 Re: Hop!! 13.07.07, 11:13
        Ja mam zamiar sie pojawić:)
        • white.falcon Re: Hop!! 13.07.07, 16:22
          Hop, hop! Mam zamiar być. :-)
    • polam5 Re: Spotkanie forumowe: sobota 14.07! 13.07.07, 18:52
      To tak kanajpka tak duza ze wszystkich pomiesci? Jakie prognozy co do frekwencji?
    • kamea5 Re: Spotkanie forumowe: sobota 14.07! 13.07.07, 21:39
      wpadne na zakonczenie biesiady,zamowcie mi na wynos "kurki";)
      • wertercom Warto być, fajne dziewczyny będą i zero facetów 14.07.07, 09:53
        Możecie mieć kilku niespodziewanych gości na tym spotkaniu
        • kamea5 Re: Warto być, fajne dziewczyny będą i zero facet 14.07.07, 10:11
          z tymi goscmi to roznie bywa,ostatnio chyba komus zabrakło odwagi;)
          • wertercom Re: Warto być, fajne dziewczyny będą i zero facet 14.07.07, 10:36
            To jedyna taka okazja gdzie będzie można zobaczyć i poznać Panie z tego forum.
            Piękną Sokółkę, uroczą Monikę i wreszcie pożeraczkę męskich serc Tygryskę.
            • kamea5 Re: Warto być, fajne dziewczyny będą i zero facet 14.07.07, 11:12
              i pełna humoru Analityczke z osoba towarzyszaca;)
              zapewniam Cie,ze wszystkie dziewczyny sa urocze i pełne wdzieku:)
              • ewelinaf Re: Warto być, fajne dziewczyny będą i zero facet 14.07.07, 12:02
                Po takich rekomendacjach, to zapewne trzeba się liczyć ze sporym tłokiem w
                lokalu, który wybraliście na to spotkanie?
                • white.falcon Re: Warto być, fajne dziewczyny będą i zero facet 14.07.07, 12:45
                  A tu się mylisz, Ewelinof. Z reguły na spotkania przychodzą stali bywalcy lub
                  osoby, które są na forum takimi, jak w życiu, a większość - obiecuje i nie
                  przychodzi. Ale i tak bawimy się znakomicie. :-)
        • tygryska_28 Wertercom :)) 16.07.07, 13:26
          Ciekawa jestem czy ci niespodziewani goście jeszcze szukają knajpki :)))

Szkoda, naprawdę szkoda, że nie dotarli :)
    • white.falcon Miejsce spotkania :-) 14.07.07, 12:42
      Gdyby komuś jeszcze chciało się przybyć na spotkanie, to podaję linka:
      miejsca.net/places/show/24/W_Oficynie

Generalnie nie rzucamy się na nikogo z pazurami, nie rozszarpujemy, nie
      zjadamy. Więcej, niezapowiedziani uczestnicy spotkania są mile widziani. :-)
      • white.falcon Link źle mi się wkleił... 14.07.07, 12:43
        miejsca.net/places/show/24/W_Oficynie
    • tygryska_28 to ja :) 14.07.07, 13:49
      pożeraczka męskich serc, błahahahahahaha
      spadnę z krzesła z radości :)))

tłumów się nie spodziewamy raczej bo ludziom odwagi brak. Mnie w zeszłym roku
      też, ale zebrałam się w sobie przy ogromnej pomocy Sokółki i Analityczki
      przybyłam i jak widać nie zeżarło mnie nic a tylko teraz ja pożeram :PPP

Więc uważajcie...

Do zobaczenia :))

A.
    • khinga Miłej zabawy:))) 14.07.07, 13:52
      Życzę na dzisiejszy wieczór:)) Naprawdę przykro mi, że nie mogę się z Wami spotkać.

Bawcie się i pijcie;)) Pomyślcie o mnie przy którymś toaście:))
      • monnia3 Re: Miłej zabawy:))) 14.07.07, 23:03
        Kinguś było baaardzo sympatycznie:)
        szkoda że nie mogłaś tym razem przybyć:)
        wypilismy Twoje zdrowie:))))
        • tygryska_28 Kinguś... 14.07.07, 23:19
          przyznaję się bez bicia :( ja nie wypiłam bo wszystko wychłeptałam wcześniej ale
          myślałam o Tobie :))

Dotarłaś już Moniu? :))

Ja byłam jeszcze na spacerze, doszliśmy do Nowego Swiatu, Krakowskim do placu
          Zamkowego :)

Ciekawe czy dziewczyny wykończyły już Panów :)))
          • white.falcon Re: Kinguś... 14.07.07, 23:58
            A, no właśnie, zdradźcie, gdzie miały dziewczyny (wiem, kto) wykończyć Panów.
            Cieszę się, że dotarłyście do domków i nikt Was nie zjadł po drodze. Chociaż to
            Tygi chrupie z kosteczkami. ;-)
            • tygryska_28 Sokółko :) 15.07.07, 10:30
              nikogo nie chrupię z kosteczkami, to jakieś pomówienia!! :PPP

Panowie byli w pociągu i przed odjazdem obstawialiśmy czy dziewczyny panów
              wygonią gadaniem czy panowie ich papierosami. Obstawiam wygraną Dziewczyn :DDD

Idę pisać...

Miłego dnia :)
    • tygryska_28 Dziękuję :))) 14.07.07, 23:21
      Wszystkim za miły wieczór :))
      • white.falcon Re: Dziękuję :))) 14.07.07, 23:56
        I nawzajem - z przyjemnością Was zobaczyłam i cudownie bawiłam się. Zdążyłam -
        jak jesteście ciekawe, czy jednak udało mi się uniknąć niepowetowanych szkód. :-
        )
        • monnia3 Re: Dziękuję :))) 15.07.07, 10:41
          I ja sie przyłączę do podziekowania za miły,ciepły,symptyczny wieczór:)
          i cieszę z poznania nowych osób:)))
          Czekamy zatem tylko na relację naszych Kochanych podróżniczek:)
          • analityczka Na spotkaniu bylam... 16.07.07, 01:07
            ...wiśnówke(w gratisie) i piwo piłam:)
            Nie mogę spać to zajrzałam do Was.Wcześniej czasu nie było.
            No więc: (nigdy nie zaczynajcie tak brzydko zdania jak ja) otóż przede
            wszystkim w imieniu swoim i mojej "drugiej połowy" serdecznie dzięuje za miło
            spędzony czas.Kameo żałuje strasznie że tak krótko,ale mam nadzieję że to
            szybko nadrobimy.Z Nowinką już w pociągu zalewałyśmy się łzami,a dzisiejszy
            dzień mimo upału był dla nas szary i smutny z tęsknty za Wami.
            Dziewczyny już zaspakajam wazą ciekawość: Panowie z przedziału okazali się być
            bardzo uprzejmi.Jeden zasnął zanim usiadłyśmy (po zamknięciu okna z racji
            chłodu unoszący odorek alkoholu wyjaśnił nam powód nagłego zejścia)a drugi
            wyszedł na korytarz zapalić po czyn zasnął również(jego dla odmiany nie
            wąchałyśmy z bliska,a odorek pierwszego skutecznie uniemożliwiał wyczucie czy
            owy drugi pan też sobie coś wypił).
            Generalnie poszemrałyśmy w kącie chwile po czym ja oddałam się czytactwu
            gazetki co to ją w mej ogromnej torbie miałam,a Iwa poszła w drzemkę.Do domu
            dotarłyśmy coś około 1-ej i każda bez słowa padła na tzw.pysk:)

Reasumując: tym którzy nie byli niech żal serce ściska.Było jak zwykle
            REWELACYJNIE!Wystarczyło miec troszkę odwagi i przybyć.A tym którzy dotarli
            serdecznie dziękuję i mam taką nadzieję że niebawem się znów spotamy(z takich
            czy innych powodów;)).
            Buziaki
            Czas się uśpić;)
            • nowinka28 Re: Na spotkaniu bylam... 16.07.07, 10:29
              Witam wszystkich których poznałam i jrszcze nie poznałam:)
              Wieczór sobotni był super i ogromnie sie ciesze, że was poznałam:)
              Podróź upłynęła nam spokojnie i panowie ja nadmieniła Analusia byli ok.
              • tygryska_28 Re: Na spotkaniu bylam... 16.07.07, 13:06
                Dobrze, że jesteście :) Całe i zdrowe :)

I Panowie też :PP

A gazetka z torów czeka do odbioru :PPP
                • analityczka Re: Na spotkaniu bylam... 16.07.07, 13:13
                  No nie mów Tygi że w tych jaśniutkich spodniach tak się poświęciłaś i
                  zanurkowałaś na tory po gazetkę??:)
                  • tygryska_28 Re: Na spotkaniu bylam... 16.07.07, 13:18
                    No co Ty!!
                    Kolegę wysłałam :PPP

Przecież dla Ciebie wszystko :PP

Ale gazety tylko kawałek tam był więc nie wiem czy jeszcze na pewno ją chcesz
                    czytać, ona taka bardziej zużyta :PPP
                    • analityczka Re: Na spotkaniu bylam... 16.07.07, 13:31
                      Zuch ten Kolega: na bungee skacze z rana,po gazetke na tory z wieczora:)Oj coś
                      mi się zdaje że to poświęcenie to nie dla mnie było,tylko by uświadomić Ci jego
                      siłę i męskość;)

Kawałek?Więcej i tak bym nie poczytała bo zmęczenie brało górę;)
                      • tygryska_28 No daj spokój :PP 16.07.07, 13:36
                        Nie przesadzaj :)
                        Nie dla mnie, nie dla mnie bo był pod Waszym urokiem :))

A że zuch to się zgodzę :)))

Miłego dzionka Kurczaczkowa Panno :)
                        • analityczka Re: No daj spokój :PP 16.07.07, 13:39
                          Pod naszym urokiem???Dobre sobie!Nie rośmieszaj mnie bo mi oczy łzawić zaczną;)

Miłego również;)Panno bungee-skakacza;)
                          • tygryska_28 Re: No daj spokój :PP 16.07.07, 13:44
                            No dobra, już ani słowa bo sie znowu komuś przypomni o łamaniu serc i będzie się
                            działo :)))
                            Kolega to kolega. I już. :))
                            • analityczka Re: No daj spokój :PP 16.07.07, 14:14
                              A Ty byś chciała żeby tylko o mnie mowili żem kobieta fatalna??:)Teraz Ty
                              jesteś obiektem:)Mnie przynajmniej spokój dali hehehe
                              • tygryska_28 Re: No daj spokój :PP 16.07.07, 14:19
                                Wolałabym zupełnie co innego ale to akurat nikogo nie interesuje :PP
                                A już szczególnie tych, którzy tak oceniają ludzi na podstawie plotek...

Na razie wszystko ucichło, wakacje są więc ludzie poznikali, wrócą i wtedy
                                będzie się działo ale już nie o mnie się będzie mówiło :))

A Ty i tak jesteś femme fatale tylko obiekt jakby westchnień się ustabilizował i
                                niech już tak zostanie boś chyba szczęśliwa co widać :)))
                                • analityczka Re: No daj spokój :PP 16.07.07, 15:04
                                  Oj tam ...Póki gadają to znaczy że żyjesz;)I się Tobą interesują.A to
                                  zdecydowanie lepsze niż ignorancja;)

A o kim będzie się mówiło w nowym sezonie?Bo skoro nie o mnie,nie o White,nie o
                                  Tobie to o kim?:)Może o ślubie kaczkawrydzykach hihihi

Ja szczęśliwa?A to widać?Oj tam,oczy mi się po piwie świeciły;)hihi.No
                                  dobra,przyznam się: jestem ZAJEMOCNO szczęśliwa:)
                                  • tygryska_28 Re: No daj spokój :PP 16.07.07, 15:22
                                    Tak, o ślubie Kaczka to chyba w gazetach napiszą :PP
                                    A może napisali w tej co na torach leżała?? Tylko w innej jej części??
                                    No taka strata... :PP

Eh, no to muszę jeszcze coś tego żeby o mnie mówili i żeby nie zapomnieli :PP

Taaa, oczka od piwa a może od wiśnióweczki? Ja tam nie wiem co Wy w drodze do
                                    Stolycy w pociągu popijałyście... :PP

Ty się nie musisz przyznawać, to wszystko widać i bardzo dobrze. Bo szczęściem
                                    trzeba się chwalić, głośno cieszyć i w ogóle :))
                                    A smuteczki rozstrzygnąć z przyjaciółką i zapić i zapomnieć :PP

Mogłabyś tak jeszcze troszkę pozarażać tym szczęściem, hehe :)))

No jak ja Ciebie lubię... Proszę, zaraz zostanę posądzona nie tylko o działanie
                                    na trzy fronty z Panami ale także Panie zostaną w to wciągnięte, zresztą Fanka
                                    już w tym klanie działa :PPP
                                    • white.falcon A tak zupełnie z boku :-) 16.07.07, 16:35
                                      Ha, Emilko, cieszę się, że Ciebie zobaczyłam, a Nowinkę poznałam. Dzięki za
                                      spotkanko. Co Wy na to, by na stałe urządzać spotkania w tej knajpce? Ceny
                                      niewygórowane, jedzenie smaczne, wrzeszczeć do nikogo nie trzeba, bo słychać. :-
                                      )

A wracając do tematu. Popatrzcie, Kochane, coś w tym jest. Z reguły coś się
                                      dzieje dookoła osób, które nie boją się spotkań w realnym świecie. Wyłącznie
                                      internetowe byty jakoś nie wywołuja emocji, nie zajmują ludzi.
                                      • tygryska_28 Re: A tak zupełnie z boku :-) 16.07.07, 16:47
                                        ale z drugiej strony takie "dzianie się" nie zawsze na dobre wychodzi...

ale co prawda to prawda, rzeczywistość wiele weryfikuje i jest znacznie
                                        przyjemniejsza :)))
                                        taka np wiśnióweczka :))
                                        mniam...
                                        • white.falcon Re: A tak zupełnie z boku :-) 16.07.07, 17:56
                                          Nio, Tygrysko, nio. Wiśnióweczka znakomita, a moje roladki z kurkami i z
                                          zielonymi kopytkami ala ogórki były wyśmienite. :-)
                                      • analityczka Re: A tak zupełnie z boku :-) 16.07.07, 16:54
                                        Jestem za a nawet przeciw by ustalić Oficynę miejscem spotkań regularnych i
                                        obowiązkowych:)
                                        • white.falcon Re: A tak zupełnie z boku :-) 16.07.07, 17:57
                                          Myślisz, że w ten sposób przegłosujemy milczącą resztę? ;-)
                                          • analityczka Re: A tak zupełnie z boku :-) 17.07.07, 09:24
                                            Milcząca reszta skoro się nie odzywa i nie protestuje,to znaczy że wyraża zgodę
                                            na nasze rządy;)
                                            • tygryska_28 Wyraża zgodę 17.07.07, 09:28
                                              bo jednak wiatrak pod sufitem i wiśnióweczka i to, że można z dworca dojechać
                                              samochodem przemawiają za tym miejscem :PP
                                              • analityczka Re: Wyraża zgodę 17.07.07, 09:29
                                                No i rewela! Cześć Tygi:)
                                                • tygryska_28 Re: Wyraża zgodę 17.07.07, 09:55
                                                  Cześć Koleżanko :)))
                                                  Też się cieszę, nie trzeba będzie szukać nowych mapek :PP
                                                  • analityczka Re: Wyraża zgodę 17.07.07, 10:01
                                                    Jak mija dzionek?Ja mam tyle pracy że aż nie wiem jak się za nią zabrać;)No
                                                    więc siedzę i szukam ważnego powodu by jednak się polenić;)
                                                  • tygryska_28 Re: Wyraża zgodę 17.07.07, 10:05
                                                    hehe :)
                                                    dzionek upalnie...
                                                    petenci upierdliwi bardziej niż w deszcz :))
                                                    właśnie jeden próbował się na mnie wyżyć ale pogoniłam :))

a poza tym nerwowo trochę bo spojrzałam dziś na kalendarz i.... no połowa lipca
                                                    minęła a moja praca stoi a nawet leży :)) chyba urlop jakiś ma czy cuś :))

Poleń się, jutro też jest dzień :))
                                                  • analityczka Re: Wyraża zgodę 17.07.07, 10:11
                                                    U mnie Klienci przez upał też rozdrażnieni.Ze mną na czele;)
                                                    Polak to maruda-zimno źle,gorąco źle...nigdy nie dogodzisz.

Połowa lipca,niedługo będzie połowa wakacji.Oj ten czas...Za szybko wszystko
                                                    leci.

Jak polenię się dziś to jutro zaległości będą na poziomie mega i będę zmuszona
                                                    tu chyba siedzieć do rana;)
                                                    Zresztą muszę dawać dobry przykład;)Jak szefunio nie pracuje,to ekipa też;)
                                                  • tygryska_28 Re: Wyraża zgodę 17.07.07, 10:16
                                                    To pracuj, pracuj, dawaj dobry przykład :)))
                                                    Ja nie muszę na szczęście :)))
                                                    A może niestety...
                                  • monnia3 Re: No daj spokój :PP 16.07.07, 18:02
                                    analityczka napisała:
                                    > Ja szczęśliwa?A to widać?Oj tam,oczy mi się po piwie świeciły;)hihi.No
                                    > dobra,przyznam się: jestem ZAJEMOCNO szczęśliwa:)

Wiedziałam:)))
                                    od razu to zauważyłam-tę zmiane w oczach...;)
                                    może tylko zbyt jawnie i głośno o to spytałam;)
                                    ale najpierw z partyzanta czyli niby o szkła kont. spytałam;)
                                    • white.falcon Re: No daj spokój :PP 16.07.07, 19:31
                                      Oj, Moniu. Z tą partyzantką jawnie przesadziłaś - to szczęście aż świeciło z
                                      kątka, gdzie siedziała Analityczka. Myślisz dlaczego miałam na wejście tak
                                      niemądrą minę i mało nie potknęłam się na równym miejscu? Takie coś rzadko
                                      widuje się w naszym zwariowanym świecie, więc trochę odzwyczaiłam się, a Ty tu
                                      o szkłach kontaktowych. Jakbyśmy się widziały nawzajem po raz pierwszy, czy
                                      co? ;-)
                                      • kamea5 Re: No daj spokój :PP 16.07.07, 21:40
                                        no coz,moge tylko potwierdzic ,nie zaprzeczajac ze sptkanie było udane;)))
                                        wchodzac mijajac sie z wychodzcaymi,obserwujac ich zadowolone miny...było ok;)
                                        mam tylko nadzieje ze kolejne spotkanie,odbedzie sie po 21h...nie spoznie sie
                                        ani minuty;DDDDDD
                                        pozdrawiam urocze biesiadniczki i biesiadnikow;)
                                        • tygryska_28 bry Kameo :)) 16.07.07, 22:09
                                          heh, rzeczywiście z Tobą jakoś tak krótko nam wyszło spotkanie :P

Ale nadrobimy mam nadzieję następnym razem zabiegana Kobietko :)

pozdrawiam :)
                                          • kamea5 Re: bry Kameo :)) 16.07.07, 22:13
                                            Tygrysiu,moze jednak udamy sie w nieznane do Analityczki,w sierpniu znajde
                                            chwilke w czasie Jej uropu:)
                                            zapakuje Was do mojej"zaby" i juz:)))
                                            • tygryska_28 Re: bry Kameo :)) 16.07.07, 22:17
                                              jakie nieznane?? a Ty myślisz, że w jakiej leśnej głuszy ja spędziłam Sylwestra?
                                              :PPP

Niestety sierpień, a na pewno jego pierwsze dwa tygodnie odpadają :((((
                                              Rodzice wyjeżdżają na Mazury a ja dostaję w spadku psa do wyprowadzania...
                                              Ale myślę, że inne dziewczyny dadzą się namówić i zrobimy sobie telekonferencję
                                              Leśne Zacisze - Stolyca :))
                                              • kamea5 Re: bry Kameo :)) 16.07.07, 22:19
                                                a ten piesek,ma chorobe lokomocyjna?:)
                                                • tygryska_28 Re: bry Kameo :)) 16.07.07, 22:20
                                                  piesek się nie nadaje na podróże i do ludzi i do innych psów... gdyby był inny
                                                  to jeździłby na Mazury a tak to jeszcze kilka lat "urlopów" z psem i uroczych
                                                  weekendów mnie czeka :))
                                                  • kamea5 Re: bry Kameo :)) 16.07.07, 22:23
                                                    moze jakos sexowna suczke mu załatwimy,w bagazniku jest troche miejsca;DDD
                                                  • tygryska_28 Re: bry Kameo :)) 16.07.07, 22:25
                                                    hehe, w tym wieku to on na widok suczki może tylko zejść na atak serca :PPP

dzięki, ale niewykonalne... heh, szkoda, no szkoda...
                                                    już czuję zapach tych sosen, szum drzew, słyszę korek kolejnej otwieranej
                                                    butelki wina i śpiewy jakieś?? ło mamo, a kto tak wyje??

:DDD
                                                  • kamea5 Re: bry Kameo :)) 16.07.07, 22:34
                                                    w takim razie mozemy zrobic najazd ,na pozcatku wrzesnia...ptaki jeszcze nie
                                                    odleca,sosny pachana zawsze, oczywiscie mozemy wskoczyc na sosne i pomachac
                                                    gałazkami...szczegolnie po otwarciu kolejnej butelki;)))
                                                  • tygryska_28 Re: bry Kameo :)) 16.07.07, 22:37
                                                    hehe, tak, bagażnik stanowczo należy zostawić na zapasy a nie dla psa :PP
                                                    i wtedy żadna sosna nam nie straszna :))

zmykam spać :)
                                                    dobrej nocy :)
                                                  • kamea5 Re: bry Kameo :)) 16.07.07, 22:39
                                                    spij słodko,ja tez odmeldowuje sie...lektura czeka;)
                                            • analityczka Re: bry Kameo :)) 17.07.07, 09:31
                                              kamea5 napisała:

> Tygrysiu,moze jednak udamy sie w nieznane do Analityczki,w sierpniu znajde
                                              > chwilke w czasie Jej uropu:)
                                              > zapakuje Was do mojej"zaby" i juz:)))

Koniecznie je spakuj!:)I siebie i przyjedźcie:)
                                      • monnia3 Re: No daj spokój :PP 16.07.07, 22:13
                                        To było takie delikatne zagajenie tylko;)
                                        toz nasze Maleństwo nie musiało czarować ze nic sie nie zmieniło bo to
                                        widać,słychać i czuć:)))
                                        cieszę sie razem z Nią:)))
                                        • tygryska_28 A Ty koleżanko 16.07.07, 22:18
                                          kiedy lecisz? jakoś mi się zapomniało :))

aaa... i pamiętaj żeśmy (nie jest to poprawna forma ale podoba mi się :)))
                                          umówiły się na spacer po Twoim powrocie... Spacer po Tarasach :PPP
                                          • monnia3 Re: A Ty koleżanko 16.07.07, 22:33
                                            A ja Droga Koleżanko lece w środę:)))
                                            po tarasach może i tak ale czy złotych to sie zobaczy;)
                                            no na Starówke to nie dam rady dojśc pieszo;)
                                            już nie te lata Moja Droga ;)
                                            • tygryska_28 Re: A Ty koleżanko 16.07.07, 22:35
                                              haha, czy Ty do czegoś pijesz?? :PPP

wiesz, w miłym towarzystwie to można całe miasto przejść i człowiek się wcale
                                              nie męczy :)) coś o tym wiem...
                                    • analityczka Moniu... 17.07.07, 09:25
                                      W sumie to nie jesteś pierwszą która to zauważyła:)No cóż...ja nad tym nie
                                      panuję.Bo w sumie i po co miałabym panować??:)
                                      • monnia3 Re: Moniu... 17.07.07, 11:10
                                        Dokładnie Maleństwo:)
                                        nie ulega wątpliwości że nie ma powodu abyś miała nad tym panować;)
                                        to dodaje nie tylko skrzydeł ale i uroku:)))
                                        • analityczka Re: Moniu... 17.07.07, 11:40
                                          Ah:)Oh:) hihihi
                                          Czasem to aż myśle że ten mój usmiech na pysku to może powodować podejrzenia
                                          choroby psychicznej;)
                                          • tygryska_28 Re: Moniu... 17.07.07, 11:43
                                            Nie, no naprawdę??
                                            Żartujesz? :PPPPP

hehe
                                          • monnia3 Re: Moniu... 17.07.07, 11:51
                                            Nie wydaje mnie sie;)
                                            zarażasz optymizmem;)
                                            • analityczka Re: Moniu... 17.07.07, 12:29
                                              Uważaj bo to podobno groźna choroba hihihi

Mam strasznie dużo pracy,średnio fajne sprawy do załatwienia,jestem
                                              niedospana...ale co tam:)Weekend przyjdzie to wsio minie:)
    • x_adam Re: Spotkanie forumowe: sobota 14.07! 19.07.07, 14:24
      Fajnie że się udalo. Załuje ze nie mogłem być
      Pozdrawiam wszystkie koleżanki
      • tygryska_28 Re: Spotkanie forumowe: sobota 14.07! 19.07.07, 14:28
        Żałuj :) Też pozdrawiam kolegę :)

Jak szkolenie??
        • x_adam Re: Spotkanie forumowe: sobota 14.07! 19.07.07, 14:32
          tygryska_28 napisała:

> Żałuj :) Też pozdrawiam kolegę :)
          >
          > Jak szkolenie??
          >
          Jest spoko:)
          Próbuj i ty. Nie jest tak trudno zdac testy
          • tygryska_28 Re: Spotkanie forumowe: sobota 14.07! 19.07.07, 14:37
            jasne :))
            umarłabym przy pierwszym podciągnięciu na drążku (jeśli mówimy o testach
            fizycznych:)
            poza tym żaden lekarz mi nie wystawi zaświadczenia o zdrowiu :PP
            niestety, ma się też wady :))

ja na razie szukam w innych miejscach, policja to chyba ostateczność :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka