Gość: lola IP: *.stacje.agora.pl 24.06.03, 12:52 Mój dawny znajomy chce ze mną utrzymywać kontakt tylko wirtualny. Co mam o tym myśleć? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: drak Re: Znajomość wirtualana IP: *.pg.com 24.06.03, 12:53 Gość portalu: lola napisał(a): > Mój dawny znajomy chce ze mną utrzymywać kontakt tylko wirtualny. Co mam o > tym myśleć? Stracił zainteresowanie tobą jako kobietą z krwi i kości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lola Re: Znajomość wirtualana IP: *.stacje.agora.pl 24.06.03, 12:54 To po cholerę mu znajomość wirtualna? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drak Re: Znajomość wirtualana IP: *.pg.com 24.06.03, 12:57 Gość portalu: lola napisał(a): > To po cholerę mu znajomość wirtualna? Nie wiem, zapytaj go. Ewidentnie coś kręci. Powiedz mu że preferujesz korespondencję używając gołebi pocztowych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lola Re: Znajomość wirtualana IP: *.stacje.agora.pl 24.06.03, 13:34 Ale co kręci? Albo chce podtrzymywać znajomość albo nie chce. I co za różnica czy wirtualaną czy w realu? Odpowiedz Link Zgłoś
sunrise1 Re: Znajomość wirtualana 24.06.03, 15:08 Gość portalu: drak napisał(a): > Gość portalu: lola napisał(a): > > > Mój dawny znajomy chce ze mną utrzymywać kontakt tylko wirtualny. Co mam o > > > tym myśleć? > > Stracił zainteresowanie tobą jako kobietą z krwi i kości. obstawiam,że jest duchem,który posiadł znajomosć obsługi netu.... z:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samowolny Re: Znajomość wirtualana IP: *.*.*.* 24.06.03, 12:59 a czy wcześniejsza znajomość nie była tylko wirtualna??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lola Re: Znajomość wirtualana IP: *.stacje.agora.pl 24.06.03, 13:29 Nie była. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samowolny Re: Znajomość wirtualana IP: *.*.*.* 24.06.03, 13:39 Gość portalu: lola napisał(a): > Nie była. ..to widac niestety mu sie "przejadłaś"... te typy tak mają Odpowiedz Link Zgłoś
garfield1977 Re: Znajomość wirtualana 25.06.03, 10:43 prawdopodobnie ma kogos i nie chce zeby znajomosc z Tobą była problemem w tym związku jest tez mozliwość obawia sie ze znajomosc w realu moze sie zmienic w coś z czym sobie nie poradzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lola Re: Znajomość wirtualana IP: *.stacje.agora.pl 25.06.03, 11:02 Dzięki. A w jakim sensie "sobie nie poradzi"? Odpowiedz Link Zgłoś
garfield1977 Re: Znajomość wirtualana 25.06.03, 11:30 moze cos czuje, nie wiem jak wygladała ta znajomość wcześniej. ale jeżeli chce utrzymywac kontakt tylko przez internet to jest to dziwne i musi być jakiś ważny powód. Jeżeli mieliście dobry kontakt to spytaj, moze wyjaśni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lola Re: Znajomość wirtualana IP: *.stacje.agora.pl 25.06.03, 11:40 W zasadzie już wyjaśnił, że ma żal do mnie. Ale dla jest to dla mnie niezrozumiałe, dlaczego ten żal przeszkadza w realu, a nie przeszkadza wirtualnie. Chyba, że chodzi o ten drugi powód, o którym pisałaś/eś. Odpowiedz Link Zgłoś
garfield1977 Re: Znajomość wirtualana 25.06.03, 11:46 > W zasadzie już wyjaśnił, że ma żal do mnie. Ale dla jest to dla mnie > niezrozumiałe, dlaczego ten żal przeszkadza w realu, a nie przeszkadza > wirtualnie. Chyba, że chodzi o ten drugi powód, o którym pisałaś/eś. Jeżeli ten żal ma jakieś podłoże to poczekaj moze minie, a jezeli nie to wyjaśnijcie to sobie. A jeżeli naprawdę chcesz sie z nim spotkać to namów go. Napewna da sie przekonać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lola Re: Znajomość wirtualana IP: *.stacje.agora.pl 25.06.03, 11:48 Wiem, że nie da sie namówić. On jest bardzo zaciety. Odpowiedz Link Zgłoś
poslonek Re: Znajomość wirtualana 25.06.03, 12:01 Gość portalu: lola napisał(a): > Mój dawny znajomy chce ze mną utrzymywać kontakt tylko wirtualny. Co mam o > tym myśleć? Czy Ty w ogóle potrafisz myśleć skoro takie pytania zadajesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lola Re: Znajomość wirtualana IP: *.stacje.agora.pl 25.06.03, 12:04 Może nie porafię, a skoro jesteś tak genialny to może mnie oświecisz? Odpowiedz Link Zgłoś
garfield1977 Re: Znajomość wirtualana 25.06.03, 12:13 To poczekaj, wyjaśnijcie problemy , rozmawiajcie, moze się mu zmieni, nic na siłę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lola Re: Znajomość wirtualana IP: *.stacje.agora.pl 25.06.03, 12:18 Kiedy on nie chce nic wyjasniać. Odpowiedz Link Zgłoś
ja_nek Re: Znajomość wirtualana 25.06.03, 12:19 Facet nie uważa za istotne i ważne dla niego, aby ta znajomość miałą charakter bliższy. Moze chce Cię ukarać? Moze uważa, że tak będzie lepiej, bo nie widzi siebie w czymś bliższym? Pozdrawiam janek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lola Re: Znajomość wirtualana IP: *.stacje.agora.pl 25.06.03, 12:21 Ukarać, na pewno tak. Że też nie wpadłam na to wcześniej :) Odpowiedz Link Zgłoś
ja_nek Re: Znajomość wirtualana 25.06.03, 12:23 A moze po prostu nie wie, jak Ci powiedzieć, że nie ma juz ochoty utrzymywać kontaktów z Tobą, a ta propozycja kontaktów tylko wirtualnych - to wiesz - taka zasłona dymna? Ale ja bym stawiał na to, że chce Cię ukarać, dać Ci do zrozumienia, że czuje się urażony (nieważne czy miał powód, czy nie). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lola Re: Znajomość wirtualana IP: *.stacje.agora.pl 25.06.03, 12:26 Może i nie chce, a moja naiwność jest wielka :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lola Re: Znajomość wirtualana IP: *.stacje.agora.pl 25.06.03, 12:30 Tylko po co mu kontakt wirtualny? Ja gdybym nie chciała mieć z kimś do czynienia to ani w realu ani wirtualne. Odpowiedz Link Zgłoś
garfield1977 Re: Znajomość wirtualana 25.06.03, 13:04 Jak nie chce wyjaśniać to nie wiem co zrobić , zostaje tylko czekac. Utrzymujcie znajomość wirtualną, rozmawiajcie, moze kiedyś to wyjdzie. A Ty chcesz spotkać sie z nim w Realu ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lola Re: Znajomość wirtualana IP: *.stacje.agora.pl 25.06.03, 13:29 Już teraz nie. Za późno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lola Re: Znajomość wirtualana IP: *.stacje.agora.pl 25.06.03, 13:52 Co szybko minęło? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: $@# Re: Znajomość wirtualana IP: *.telsten.com / 10.20.0.* 25.06.03, 14:13 Moja bliska koleznka .. w sumie mieszka odemnie tylko 7 km ale ona preferuje znajomosc tylko online .. wumie jest milo ale mi to raczzej nie wystarcza i sie caly czas zastanawaim czy z tego nie zrezygnowac Wiem ze teraz mam niby znajoma ale to jest chyba tylko taka wielka imaginacja .. bym wolal spogladac w jej cudowne oczy i czuc jej zapach widziec jej smiech niz co ktorys mail spogladac na jej zdjecie ktore mam w malej galerii przyjacoil ... Odpowiedz Link Zgłoś
garfield1977 Re: Znajomość wirtualana 25.06.03, 15:12 szybko minęła chęc spotkania się w Realu Odpowiedz Link Zgłoś
von-koza Re: Znajomość wirtualana 25.06.03, 15:18 Raczej nic dobrego. Chce Cię trzymać na dystans i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
obdarzona Re: Znajomość wirtualana 26.06.03, 08:53 Chce zerwac ,ale chce Ciebie troche oszczedzic. Wiec bedzie to powolny stopniowy proces. Az wirtualny kontakt tez powoli zaniknie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lola Re: Znajomość wirtualana IP: *.stacje.agora.pl 26.06.03, 14:32 To po co w ogóle się kontaktuje? Odpowiedz Link Zgłoś
obdarzona Re: Znajomość wirtualana 26.06.03, 14:48 Gość portalu: lola napisał(a): > To po co w ogóle się kontaktuje? zeby miec Ciebie w rezerwie.Nie chce byc brutalna, ale jezeli ktos tylko chce tak wirtualnie, a Ty cos chcesz wiecej to traci Twoj czas.Zycie jest za piekne by komputerowo z kims obcowac, jezeli nie ma na to potrzeby. Przeciez chyba nie jest bez nog itd? Odpowiedz Link Zgłoś
von-koza Re: Znajomość wirtualana 26.06.03, 15:50 Niestety Lola, sądze że Obdarzona ma rację. Nie dawaj sie wciągać w taką grę, bo będziesz sobie robić fałszywe nadzieje. Nie odpowiadaj na maile, to może skontaktuje się w realu. Jeśli tak nie bedzie, to będziesz mieć wszystko czarno na białym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lola Re: Znajomość wirtualana IP: *.stacje.agora.pl 26.06.03, 15:52 Kiedy nie potrafię :( On potrafi być naprawdę miły. Odpowiedz Link Zgłoś