caruzzo 29.07.07, 19:49 czy ktoś tu czuwa?...;PPP Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
caruzzo Re: ofkorse :) 29.07.07, 19:59 Gość portalu: viviene napisał(a): > Hej :):):):) --- witam angielskie deszcze nas doswiadczają;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: viviene Re: ofkorse :) IP: *.crowley.pl 29.07.07, 20:01 nie za bardzo,,raczej spokój wisi w powietrzu....jest dobrze.. Odpowiedz Link Zgłoś
ala.l Re: ofkorse :) 29.07.07, 20:02 Gość portalu: viviene napisał(a): > nie za bardzo,,raczej spokój wisi w powietrzu....jest dobrze.. jak moze spokoj wisiec? i to w powietrzu? Odpowiedz Link Zgłoś
ala.l Carozzo 29.07.07, 20:03 lubisz mnie? wyslalm ci zaproszenie na moje forum:))) Odpowiedz Link Zgłoś
caruzzo Re: ofkorse :) 29.07.07, 20:05 Gość portalu: viviene napisał(a): > nie za bardzo,,raczej spokój wisi w powietrzu....jest dobrze.. -- oczywiscie,wszystko toczy się wlasciwie;) Odpowiedz Link Zgłoś
ala.l Re: ofkorse :) 29.07.07, 20:08 caruzzo napisał: > Gość portalu: viviene napisał(a): > > > nie za bardzo,,raczej spokój wisi w powietrzu....jest dobrze.. > -- > oczywiscie,wszystko toczy się wlasciwie;) > czyli jak? z czyjego pktu widzenia,"wlasciwie"??? Odpowiedz Link Zgłoś
ala.l Re: ofkorse :) 29.07.07, 20:02 caruzzo napisał: > Gość portalu: viviene napisał(a): > > > Hej :):):):) > > --- > witam > angielskie deszcze nas doswiadczają;)) > ucz sie anielskiej cierpliwosci...:))) Odpowiedz Link Zgłoś
caruzzo Re: ofkorse :) 29.07.07, 19:58 tygryska_28 napisała: > mla :)) > > a co tam Caruzzo? :)) > ------- bylem w terenie, deszcz mnie przypędził do domu;PPP poza tym wszystko we wzorowym porządku. jutro zamierzam zapuscić się w lasy,podobno grzybów mnostwo... pozdrawiam.;) Odpowiedz Link Zgłoś
ala.l Re: ofkorse :) 29.07.07, 20:01 caruzzo napisał: > tygryska_28 napisała: > > > mla :)) > > > > a co tam Caruzzo? :)) > > ------- > bylem w terenie, deszcz mnie przypędził do domu;PPP > poza tym wszystko we wzorowym porządku. > jutro zamierzam zapuscić się w lasy,podobno grzybów > mnostwo... > pozdrawiam.;) > > a co... chcewsz zonie potrawke z grzybkow zrobic? masz jej dosyc? ozenisz sie z Kolezanka ze znanego nam forum? gadaj mi tu ino...szybko... Odpowiedz Link Zgłoś
tygryska_28 Re: ofkorse :) 29.07.07, 20:05 ja też bylam w terenie :) wczoraj na dzialkę przywieźliśmy deszcz i za karę grilla robiliśmy pod parasolem :P a dziś szybko się po śniadanku zmyliśmy bo zimno bylo i potem rozgrzewalam się w wannie z gorącą wodą i pianką :)) tak, idź na grzybki, będą do bigosu :)) pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
ala.l Re: ofkorse :) 29.07.07, 20:07 tygryska_28 napisała: > ja też bylam w terenie :) wczoraj na dzialkę przywieźliśmy deszcz i za karę > grilla robiliśmy pod parasolem :P > a dziś szybko się po śniadanku zmyliśmy bo zimno bylo i potem rozgrzewalam się > w > wannie z gorącą wodą i pianką :)) > > tak, idź na grzybki, będą do bigosu :)) zwlaszcza te czerwone w biale kropki beda wspaniale komponowaly z glabem:)))))))))))))))kapuscianym:))) > > pozdr. > Odpowiedz Link Zgłoś
caruzzo Re: ofkorse :) 29.07.07, 20:08 tygryska_28 napisała: > tak, idź na grzybki, będą do bigosu :)) > > pozdr. >-- oby deszcze nie pokrzyzował planow,jak będzie mokro to strach do lasu wchodzic..ale jakies pelerynki i parasol pomoze rozwiązac ten problem. Odpowiedz Link Zgłoś
ala.l Re: ofkorse :) 29.07.07, 20:09 caruzzo napisał: > tygryska_28 napisała: > > > tak, idź na grzybki, będą do bigosu :)) > > > > pozdr. > >-- > oby deszcze nie pokrzyzował planow,jak będzie mokro to > strach do lasu wchodzic..ale jakies pelerynki i parasol > pomoze rozwiązac ten problem. > > przeciez deszczyk ci z lysinki splynie:))) lepek zakryjesz lisciem paproci:)))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ala.l buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu uuuuuuuuuuuu 29.07.07, 20:05 Carwozzo ze mnom gadac nie chce:((((((((((((((((((((((( jusz mnie nie kochas? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: viviene Re: carozzo sklerozo mimozo IP: *.crowley.pl 29.07.07, 20:13 Caruzo,czya ta kobietka przeżywa jakąs depresję z Twojego powodu,pogubiłam się.. Odpowiedz Link Zgłoś
caruzzo Re: carozzo sklerozo mimozo 29.07.07, 20:14 Gość portalu: viviene napisał(a): > Caruzo,czya ta kobietka przeżywa jakąs depresję z Twojego powodu,pogubiłam się. > . --- powod jest mi nieznanny,uwazam ze byłby to idealny temat na pracę doktorka;)) Odpowiedz Link Zgłoś
ala.l Re: carozzo sklerozo mimozo 29.07.07, 20:16 caruzzo napisał: > ...* pracę doktorską... ruczki ci sie trzesom jak mowisz o mnie:))) Odpowiedz Link Zgłoś
ala.l Re: carozzo sklerozo mimozo 29.07.07, 20:16 caruzzo napisał: > Gość portalu: viviene napisał(a): > > > Caruzo,czya ta kobietka przeżywa jakąs depresję z Twojego powodu,pogubiła > m się. > > . > --- > powod jest mi nieznanny,uwazam ze byłby to idealny temat na pracę doktorka;)) > a ile placom za taki "tamat"jakim ja jestem.. chociaz jak przystoiny psychatra to sie udostepnie za darmo:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: viviene Re: carozzo sklerozo mimozo IP: *.crowley.pl 29.07.07, 20:16 hahahhhaaa,,no ,coś wtym musi byc ale trudno,to sprawa tej Pani,niech się wyłuszcza jesli chce.......... Odpowiedz Link Zgłoś
caruzzo Re: carozzo sklerozo mimozo 29.07.07, 20:17 Gość portalu: viviene napisał(a): > hahahhhaaa,,no ,coś wtym musi byc ale trudno,to sprawa tej Pani,niech się > wyłuszcza jesli chce.......... --- pewnie, no problem.... Odpowiedz Link Zgłoś
ala.l Re: carozzo sklerozo mimozo 29.07.07, 20:18 caruzzo napisał: > Gość portalu: viviene napisał(a): > > > hahahhhaaa,,no ,coś wtym musi byc ale trudno,to sprawa tej Pani,niech się > > wyłuszcza jesli chce.......... > --- > pewnie, no problem.... > ofkors ze ist ein Problemmo i jo ciebie ti amo:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: viviene Re: carozzo sklerozo mimozo IP: *.crowley.pl 29.07.07, 20:22 I jak tam u Ciebie? ciągle pada deszczyk? Odpowiedz Link Zgłoś
caruzzo Re: carozzo sklerozo mimozo 29.07.07, 20:25 Gość portalu: viviene napisał(a): > I jak tam u Ciebie? ciągle pada deszczyk? --- tak ..opady ciągle,zanosi się chyba do jutra..... Odpowiedz Link Zgłoś
ala.l Re: carozzo sklerozo mimozo 29.07.07, 20:26 caruzzo napisał: > Gość portalu: viviene napisał(a): > > > I jak tam u Ciebie? ciągle pada deszczyk? > --- > tak ..opady ciągle,zanosi się chyba do jutra..... > ty meteopata nie badz taki metereolog... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: viviene Re: carozzo sklerozo mimozo IP: *.crowley.pl 29.07.07, 20:33 ..myslę,za dzisiaj kazda nasza wypowiedz bedzie pod ścisła kontrolą miłej Alusi,wiec ?....... Odpowiedz Link Zgłoś
caruzzo Re: carozzo sklerozo mimozo 29.07.07, 20:35 Gość portalu: viviene napisał(a): > ..myslę,za dzisiaj kazda nasza wypowiedz bedzie pod ścisła kontrolą miłej > Alusi,wiec ?....... -- a niech cenzuruje,ale uprzedzam Odpowiedz Link Zgłoś
ala.l Re: carozzo sklerozo mimozo 29.07.07, 20:36 caruzzo napisał: > Gość portalu: viviene napisał(a): > > > ..myslę,za dzisiaj kazda nasza wypowiedz bedzie pod ścisła kontrolą miłej > > Alusi,wiec ?....... > -- > a niech cenzuruje,ale uprzedzam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: viviene Re: carozzo sklerozo mimozo IP: *.crowley.pl 29.07.07, 20:37 ..ja też,ja też,ja też.Przyznac trzeba,że cierpliwośc to to ma... Odpowiedz Link Zgłoś
ala.l Re: carozzo sklerozo mimozo 29.07.07, 20:38 Gość portalu: viviene napisał(a): > ..ja też,ja też,ja też.Przyznac trzeba,że cierpliwośc to to ma... kto ..ma ? co ma? Odpowiedz Link Zgłoś
caruzzo Re: carozzo sklerozo mimozo 29.07.07, 20:39 Gość portalu: viviene napisał(a): > ..ja też,ja też,ja też.Przyznac trzeba,że cierpliwośc to to ma... -- tak przypomina kleszcza.;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: viviene Re: carozzo sklerozo mimozo IP: *.crowley.pl 29.07.07, 20:42 hahahahahaa ,no tak to nie skojarzyłam,ale potrafi rozweselic,,,,,,momentami oczywiscie,,,,,dzień się kończy niebawem a jutro od nowa... Odpowiedz Link Zgłoś
caruzzo Re: carozzo sklerozo mimozo 29.07.07, 20:43 Gość portalu: viviene napisał(a): > hahahahahaa ,no tak to nie skojarzyłam,ale potrafi rozweselic,,,,,,momentami > oczywiscie,,,,,dzień się kończy niebawem a jutro od nowa... -- niestety ,tak dziwnie skonstruowali swiat;)) Odpowiedz Link Zgłoś
ala.l Re: carozzo sklerozo mimozo 29.07.07, 20:44 caruzzo napisał: > Gość portalu: viviene napisał(a): > > > hahahahahaa ,no tak to nie skojarzyłam,ale potrafi rozweselic,,,,,,moment > ami > > oczywiscie,,,,,dzień się kończy niebawem a jutro od nowa... > -- > niestety ,tak dziwnie skonstruowali swiat;)) > > to przez twoich kolegow komunistow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: viviene Re: carozzo sklerozo mimozo IP: *.crowley.pl 29.07.07, 20:51 co z tą konstrukcją swiata? nie bardzo mi się podoba..a najsmutniejsze jest to,ze i tak nic nie mogę zrobic..nie to co bym chciała.. Odpowiedz Link Zgłoś
caruzzo Re: carozzo sklerozo mimozo 29.07.07, 20:53 Gość portalu: viviene napisał(a): > co z tą konstrukcją swiata? nie bardzo mi się podoba..a najsmutniejsze jest > to,ze i tak nic nie mogę zrobic..nie to co bym chciała.. - kazda bariera,archtektoniczna tez jest do pokonania;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: viviene Re: carozzo sklerozo mimozo IP: *.crowley.pl 29.07.07, 20:55 bardzo optymistyczne ale uwierz,ze nie każda.. Odpowiedz Link Zgłoś
caruzzo Re: carozzo sklerozo mimozo 29.07.07, 20:56 Gość portalu: viviene napisał(a): > bardzo optymistyczne ale uwierz,ze nie każda.. -- zgadza się,kazda sytuacja wymaga oddzielnej oceny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: viviene Re: carozzo sklerozo mimozo IP: *.crowley.pl 29.07.07, 21:00 z oceną to tez inna sprawa,wszystko jednak kręci sie wokół tego samego, trzeba pokonywac,oceniac,dokonywac wyborów,itd,itd..a ja bym tak chciała czasami nie myslec,nie robic,nie domyslac sie,itp.,itp.. Odpowiedz Link Zgłoś
caruzzo Re: carozzo sklerozo mimozo 29.07.07, 21:01 Gość portalu: viviene napisał(a): > z oceną to tez inna sprawa,wszystko jednak kręci sie wokół tego samego, trzeba > pokonywac,oceniac,dokonywac wyborów,itd,itd..a ja bym tak chciała czasami nie > myslec,nie robic,nie domyslac sie,itp.,itp.. -- rozumiem, poczuć komfort bezpieczenstwa i pewnosci.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: viviene Re: carozzo sklerozo mimozo IP: *.crowley.pl 29.07.07, 21:03 tak,własnie tak,,,,chociaż na chwilę spróbowac jak to jest...moze kiedys i mnie się uda, ale bedzie fajnie.. Odpowiedz Link Zgłoś
ala.l Re: carozzo sklerozo mimozo 29.07.07, 21:08 Gość portalu: viviene napisał(a): > tak,własnie tak,,,,chociaż na chwilę spróbowac jak to jest...moze kiedys i mnie > się uda, ale bedzie fajnie.. oczywiscie ze kiedys ci sie uda ,czy bedziesz tego chcial czy nie, i najgorsze ze to udanie to tez ci sie opatrzy i znudzi:))))) takze nie spiesz sie do tego raju.. najpiekniejsze sa marzenia.. i nie sluchaj carwuzza bo wyjdziesz na tym tak jak ,ja..odrzucona ,sponiewierana.. buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu a moj stary wzial sie teraz za sprzatanie..mnie na zlosc.. Odpowiedz Link Zgłoś
caruzzo Re: carozzo sklerozo mimozo 29.07.07, 21:10 Gość portalu: viviene napisał(a): > tak,własnie tak,,,,chociaż na chwilę spróbowac jak to jest...moze kiedys i mnie > się uda, ale bedzie fajnie.. -- trzeba byc dobrej mysli..nie ma rzeczy niemozliwych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: viviene Re: carozzo sklerozo mimozo IP: *.crowley.pl 29.07.07, 21:15 tak,napewno a tymczasem wyjde na spacerek z pieskiem,zapalę,no i moze alusia ochłonie troszkę z tej wścieklizny. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
caruzzo Re: carozzo sklerozo mimozo 29.07.07, 21:17 Gość portalu: viviene napisał(a): > tak,napewno a tymczasem wyjde na spacerek z pieskiem,zapalę,no i moze alusia > ochłonie troszkę z tej wścieklizny. > Pozdrawiam - oki powodzenia.;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: viviene Re: carozzo sklerozo mimozo IP: *.crowley.pl 29.07.07, 22:27 Spokojnej nocy.......... Mam nadzieje,że Alusia też spokojnie zasnie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ala.l Re: carozzo sklerozo mimozo 29.07.07, 21:17 Gość portalu: viviene napisał(a): > tak,napewno a tymczasem wyjde na spacerek z pieskiem,zapalę,no i moze alusia > ochłonie troszkę z tej wścieklizny. > Pozdrawiam poczekaj..ja o 22 tez ide z pieskiem... i nie pal tyle.. Odpowiedz Link Zgłoś
ala.l Re: carozzo sklerozo mimozo 29.07.07, 21:05 caruzzo napisał: > Gość portalu: viviene napisał(a): > > > z oceną to tez inna sprawa,wszystko jednak kręci sie wokół tego samego, t > rzeba > > pokonywac,oceniac,dokonywac wyborów,itd,itd..a ja bym tak chciała czasami > nie > > myslec,nie robic,nie domyslac sie,itp.,itp.. > -- > rozumiem, poczuć komfort bezpieczenstwa i pewnosci.. tak..pod twoim blokiem:)))) > Odpowiedz Link Zgłoś
ala.l Re: carozzo sklerozo mimozo 29.07.07, 21:04 Gość portalu: viviene napisał(a): > z oceną to tez inna sprawa,wszystko jednak kręci sie wokół tego samego, trzeba > pokonywac,oceniac,dokonywac wyborów,itd,itd..a ja bym tak chciała czasami nie > myslec,nie robic,nie domyslac sie,itp.,itp.. to przestan myslec o glupotach a zacznij uczyc sie chinskiego.. Odpowiedz Link Zgłoś
ala.l Re: carozzo sklerozo mimozo 29.07.07, 21:09 Gość portalu: viviene napisał(a): > bardzo optymistyczne ale uwierz,ze nie każda.. mowie kazda to kazda sluchaj starszych..Mama nie mowila!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ala.l Re: carozzo sklerozo mimozo 29.07.07, 21:03 caruzzo napisał: > Gość portalu: viviene napisał(a): > > > co z tą konstrukcją swiata? nie bardzo mi się podoba..a najsmutniejsze je > st > > to,ze i tak nic nie mogę zrobic..nie to co bym chciała.. > - > kazda bariera,archtektoniczna tez jest do pokonania;) a glowom to moru nie przebijesz..a mor to arhitektora ..co nie?? > Odpowiedz Link Zgłoś
ala.l Re: carozzo sklerozo mimozo 29.07.07, 21:02 Gość portalu: viviene napisał(a): > co z tą konstrukcją swiata? nie bardzo mi się podoba..a najsmutniejsze jest > to,ze i tak nic nie mogę zrobic..nie to co bym chciała.. jak bys chciala bardzo to bys zrobila.. nie zgrywaj tu slodkiej idiotki... Odpowiedz Link Zgłoś
ala.l Re: carozzo sklerozo mimozo 29.07.07, 20:43 Gość portalu: viviene napisał(a): > hahahahahaa ,no tak to nie skojarzyłam,ale potrafi rozweselic,,,,,,momentami > oczywiscie,,,,,dzień się kończy niebawem a jutro od nowa... gdzie sie konczy ..jeszcze ranek nie tak blisko.. dobrze ze wiem co z Jasiem.. ale wam nie powiem Odpowiedz Link Zgłoś
ala.l Re: carozzo sklerozo mimozo 29.07.07, 20:42 caruzzo napisał: > Gość portalu: viviene napisał(a): > > > ..ja też,ja też,ja też.Przyznac trzeba,że cierpliwośc to to ma... > -- > tak przypomina kleszcza.;)) > czemu kleszcza a nie rzepa.. Odpowiedz Link Zgłoś
ala.l Re: carozzo sklerozo mimozo 29.07.07, 20:35 Gość portalu: viviene napisał(a): > ..myslę,za dzisiaj kazda nasza wypowiedz bedzie pod ścisła kontrolą miłej > Alusi,wiec ?....... wiec zmykajcie na forum wasze /twoje:))))))))))))))))))) nie widzieliscie Jaska? Odpowiedz Link Zgłoś
ala.l Re: carozzo sklerozo mimozo 29.07.07, 20:25 Gość portalu: viviene napisał(a): > I jak tam u Ciebie? ciągle pada deszczyk? nie..przestal, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: viviene Re: carozzo sklerozo mimozo IP: *.crowley.pl 29.07.07, 20:30 Czy miła Pani ma jakieś kompleksy??jest Pani mała,gruba,z pryszczami na buzi i krzywym nosem,czy nikt Pani nie kocha? Chce Pani o tym porozmawiac? Napewno jutro bedzie lepiej. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ala.l Re: carozzo sklerozo mimozo 29.07.07, 20:31 Gość portalu: viviene napisał(a): > Czy miła Pani ma jakieś kompleksy??jest Pani mała,gruba,z pryszczami na buzi i > krzywym nosem,czy nikt Pani nie kocha? Chce Pani o tym porozmawiac? > Napewno jutro bedzie lepiej. > Pozdrawiam dzikuje ze pozdrowienia.. tak jestem bzydka zakompleksiona i jutro lepiej nie bedzie bo carwuzzo mnie nie kocha.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: viviene Re: carozzo sklerozo mimozo IP: *.crowley.pl 29.07.07, 20:35 Toż łajdak jeden,no, a znam Go? Toż drania trzeba,,,ech.... Odpowiedz Link Zgłoś
ala.l Re: carozzo sklerozo mimozo 29.07.07, 20:37 Gość portalu: viviene napisał(a): > Toż łajdak jeden,no, a znam Go? Toż drania trzeba,,,ech.... no chiba zansz siebie,co???? Odpowiedz Link Zgłoś
ala.l Re: carozzo sklerozo mimozo 29.07.07, 20:17 Gość portalu: viviene napisał(a): > hahahhhaaa,,no ,coś wtym musi byc ale trudno,to sprawa tej Pani,niech się > wyłuszcza jesli chce.......... a co ja orzech jestem zeby sie wyluszczac.. cos sie ciebie pokrecilo,ale dzieks za potzwolenie:))) Odpowiedz Link Zgłoś
ala.l Re: carozzo sklerozo mimozo 29.07.07, 20:14 Gość portalu: viviene napisał(a): > Caruzo,czya ta kobietka przeżywa jakąs depresję z Twojego powodu,pogubiłam się. > . a dlaczego pytasz jego nie mnie.. ? on mnie odrzucil..dla innej..;(((i cierpie...strasznie.. postanowilam sie zemnscic... Odpowiedz Link Zgłoś
ala.l prosba do moich znajomych 29.07.07, 20:47 nie przejmujcie sie,ze mne wszystko oki,to tak z nudow i niepokoju o Jaska.. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: viviene Re: prosba do moich znajomych IP: *.crowley.pl 29.07.07, 20:49 ..jeśli z powodu troski to rozumie doskonale... Bardzo miłe.. Odpowiedz Link Zgłoś