caruzzo 02.08.07, 14:42 Plany,planami a życie robi swoje;) Mam zmianę czuwającą;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: viviene Re: Moja zmiana,, IP: *.crowley.pl 02.08.07, 15:03 No to czuwaj Caruzzo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: viviene Re: Moja zmiana,, IP: *.crowley.pl 02.08.07, 17:01 tak,podchody,moze byc? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: viviene Re: Moja zmiana,, IP: *.crowley.pl 02.08.07, 17:05 co komu odpowiada? Odpowiedz Link Zgłoś
caruzzo Re: Moja zmiana,, 02.08.07, 17:06 Komu czyli mnie odpowiadają podchody;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: viviene Re: Moja zmiana,, IP: *.crowley.pl 02.08.07, 17:11 Brawoooo,zaczynamy.. Odpowiedz Link Zgłoś
caruzzo Re: Moja zmiana,, 02.08.07, 17:12 Ale to koniecznie w lesie,czy aby Pani się nie lęka?.P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: viviene Re: Moja zmiana,, IP: *.crowley.pl 02.08.07, 17:13 Oj,lekam ,lękam ale to z tego strachu chcę spróbowac...ech... Odpowiedz Link Zgłoś
caruzzo Re: Moja zmiana,, 02.08.07, 17:15 powiem tak... podzielam Twoje zdanie i obawy;PPP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: viviene Re: Moja zmiana,, IP: *.crowley.pl 02.08.07, 17:16 straszy Pan,jednym słowem,,,,? Odpowiedz Link Zgłoś
caruzzo Re: Moja zmiana,, 02.08.07, 17:17 nawet nie wpadłem na taki pomysł...a czy kobietę dojrzałą mozna wogole wystraszyc? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: viviene Re: Moja zmiana,, IP: *.crowley.pl 02.08.07, 17:18 Oj, i to jeszcze jak?hahhahahahhaahaha,i to bardzo:):):) Ja to taka bojażliwa jestem,,,,,,,,,, Odpowiedz Link Zgłoś
caruzzo Re: Moja zmiana,, 02.08.07, 17:20 zawsze myslalem,ze mozna zachęcić lub zniechęcić.. ale będę musiał swoje doswiadczenia zmodyfikować.;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: viviene Re: Moja zmiana,, IP: *.crowley.pl 02.08.07, 17:20 stanie się to koniecznościa? tak Pan sądzi? Odpowiedz Link Zgłoś
caruzzo Re: Moja zmiana,, 02.08.07, 17:21 niekoniecznie...ale zasiałaś mi Pani wątpliwosci.;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: viviene Re: Moja zmiana,, IP: *.crowley.pl 02.08.07, 17:23 tzn.,że co? taka jestem niegrzeczna? Odpowiedz Link Zgłoś
firenziano eeh.... za mundurem Panny sznurem... 02.08.07, 17:21 zebym i ja tak mial... tylko mam awersje... do munduru... nie do Panien :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: viviene Re: eeh.... za mundurem Panny sznurem... IP: *.crowley.pl 02.08.07, 17:22 w mundurze czy też bez,strach pozostaje strachem:):):) Odpowiedz Link Zgłoś
caruzzo Re: eeh.... za mundurem Panny sznurem... 02.08.07, 17:24 Gość portalu: viviene napisał(a): > w mundurze czy też bez,strach pozostaje strachem:):):) --- niby tak,ale bezpieczniej jest za mocno się nie bac;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: viviene Re: eeh.... za mundurem Panny sznurem... IP: *.crowley.pl 02.08.07, 17:25 oki, jak tak mówisz,tak będzie,,,, Odpowiedz Link Zgłoś
caruzzo Re: eeh.... za mundurem Panny sznurem... 02.08.07, 17:26 Gość portalu: viviene napisał(a): > oki, jak tak mówisz,tak będzie,,,, -- byla to luzna uwaga zyciowa, do niczego Pani nie zobowiązuje,, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: viviene Re: eeh.... za mundurem Panny sznurem... IP: *.crowley.pl 02.08.07, 17:27 nie tak łatwo mnie zobowiązac,wodnik jestem,,,, Odpowiedz Link Zgłoś
caruzzo Re: eeh.... za mundurem Panny sznurem... 02.08.07, 17:31 Gość portalu: viviene napisał(a): > nie tak łatwo mnie zobowiązac,wodnik jestem,,,, --- powiem uczciwie nie za bardzo biegly jestem w znakach zodiaku i nie za bardzo wierzę w te przepowiednie,raczej traktuję to w kategoriach zabawy...ale ja cokolwiek by to nie znaczylo...jestem bykiem;PPP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: viviene Re: eeh.... za mundurem Panny sznurem... IP: *.crowley.pl 02.08.07, 17:33 w to nie wątpię..:):) Odpowiedz Link Zgłoś
caruzzo Re: eeh.... za mundurem Panny sznurem... 02.08.07, 17:34 myslę,ze ocena jest na wyrost..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: viviene Re: eeh.... za mundurem Panny sznurem... IP: *.crowley.pl 02.08.07, 17:35 skromniusi jestem:) Odpowiedz Link Zgłoś
caruzzo Re: eeh.... za mundurem Panny sznurem... 02.08.07, 17:36 masz inne dane na moj temat?;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: viviene Re: eeh.... za mundurem Panny sznurem... IP: *.crowley.pl 02.08.07, 17:37 żadne,czy żle? Odpowiedz Link Zgłoś
caruzzo Re: eeh.... za mundurem Panny sznurem... 02.08.07, 17:40 Gość portalu: viviene napisał(a): > żadne,czy żle? -- nie skadze,ale myslalem ze moze zyje w nieswiadomosci;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: viviene Re: eeh.... za mundurem Panny sznurem... IP: *.crowley.pl 02.08.07, 17:41 jak najbardziej serio......miło się rozmawia i to wszystko:) Odpowiedz Link Zgłoś
caruzzo Re: eeh.... za mundurem Panny sznurem... 02.08.07, 17:42 Gość portalu: viviene napisał(a): > jak najbardziej serio......miło się rozmawia i to wszystko:) - dziękuję, z mojej strony wzajemnie.;PPP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: viviene Re: eeh.... za mundurem Panny sznurem... IP: *.crowley.pl 02.08.07, 17:45 no i o to w tym wszystkim chodzi,nie bardzo wiem czego inni oczekują,lecz nie moja sprawa... Odpowiedz Link Zgłoś
caruzzo Re: eeh.... za mundurem Panny sznurem... 02.08.07, 17:47 Gość portalu: viviene napisał(a): > no i o to w tym wszystkim chodzi,nie bardzo wiem czego inni oczekują,lecz nie > moja sprawa... -- i moja rowniez, mam powazniejsze sprawy na glowie.......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: viviene Re: eeh.... za mundurem Panny sznurem... IP: *.crowley.pl 02.08.07, 17:49 ludzie są tylko ludzmi,taak,tylko ludzmi:) Odpowiedz Link Zgłoś
caruzzo Re: eeh.... za mundurem Panny sznurem... 02.08.07, 17:51 wlasnie, kazdy moze cos zrobic nie taj, popelnic bład, cos nie tak napisac, lub ocenic,...samo zycie,,,,,, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: viviene Re: eeh.... za mundurem Panny sznurem... IP: *.crowley.pl 02.08.07, 17:54 Dajmy temu spokój,,nie mam nastroju na jakies słowne utarczki,niech sobie kazdy mysli co chce i robi jak chce,tak bedzie prosciej nie nam oceniac.. Odpowiedz Link Zgłoś
caruzzo Re: eeh.... za mundurem Panny sznurem... 02.08.07, 17:55 Gość portalu: viviene napisał(a): > Dajmy temu spokój,,nie mam nastroju na jakies słowne utarczki,niech sobie kazdy > mysli co chce i robi jak chce,tak bedzie prosciej nie nam oceniac.. --\ mnie utarczki tez nie bawią..z resztą Twojej opinii tez się zgadzam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: viviene Re: eeh.... za mundurem Panny sznurem... IP: *.crowley.pl 02.08.07, 17:56 i fajnie...cieszy mnie ,że jests taki ugodowy.. Odpowiedz Link Zgłoś
caruzzo Re: eeh.... za mundurem Panny sznurem... 02.08.07, 18:00 Gość portalu: viviene napisał(a): > i fajnie...cieszy mnie ,że jests taki ugodowy.. -- zasadniczo łagodnosć mam wpisaną w charakter;))) ale nieraz mnie tez do bialej pasji doprowadzą. zresztą specjalisci zalecają aby emocji nie tłamsić w sobie,,,, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: viviene Re: eeh.... za mundurem Panny sznurem... IP: *.crowley.pl 02.08.07, 18:13 muszę zniknąc ,dzieki za rozmowe,,teraz ja musze troszke popracowac.pappaapapa Odpowiedz Link Zgłoś
caruzzo Re: eeh.... za mundurem Panny sznurem... 02.08.07, 17:23 firenziano napisała: > zebym i ja tak mial... > > tylko mam awersje... > > do munduru... > > nie do Panien :))) --- to sobie pielęgniarkę znajdź;P Odpowiedz Link Zgłoś
firenziano Re: eeh.... za mundurem Panny sznurem... 02.08.07, 17:37 nie bedzie to trudne... Kochanek Ci masz Wasc pod dostatkiem :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: viviene Re: eeh.... za mundurem Panny sznurem... IP: *.crowley.pl 02.08.07, 17:39 szczęściarz,ach,,:) Odpowiedz Link Zgłoś
caruzzo Re: eeh.... za mundurem Panny sznurem... 02.08.07, 17:39 A jaka jest definicja Kochanki,?;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: viviene Re: eeh.... za mundurem Panny sznurem... IP: *.crowley.pl 02.08.07, 17:40 no własnie ,ja też chcę wiedziec,prooooooszę.. Odpowiedz Link Zgłoś
firenziano Re: eeh.... za mundurem Panny sznurem... 02.08.07, 17:43 To Ty wiesz najlepiej , Mistrzu :))) Lecz te , ktore odpadna z Twego laskawego pola widzenia, na Opieke mi sie najpewniej nadadza :))) Odpowiedz Link Zgłoś
caruzzo Re: eeh.... za mundurem Panny sznurem... 02.08.07, 17:46 firenziano napisała: > To Ty wiesz najlepiej , Mistrzu :))) --- najlepiej?.... poki co to ja nie wiem nic..;)) > > Lecz te , ktore odpadna z Twego laskawego pola widzenia, > na Opieke mi sie najpewniej nadadza :))) -- nie znam takich Pan ktore odpadalyby z czegokolwiek... rozmawiam ze wszystkimi....... Odpowiedz Link Zgłoś
firenziano Re: eeh.... za mundurem Panny sznurem... 02.08.07, 17:49 caruzzo napisał: > nie znam takich Pan ktore odpadalyby z czegokolwiek... > rozmawiam ze wszystkimi....... > Wiem z Twa Milosc jest bezgraniczna ... Ale przeciez nie wymiar czasu :))) Odpowiedz Link Zgłoś
caruzzo najlepiej po ziemi 02.08.07, 17:53 firenziano napisała: Wiem z Twa Milosc jest bezgraniczna ... > > Ale przeciez nie wymiar czasu :))) -- nigdy nie bujalem w oblokach...nalepiej chodzic po ziemi Odpowiedz Link Zgłoś
firenziano niekoniecznie :) 02.08.07, 17:54 lubie przeciwienstwa. ja odwrotnie :))) bueans noches. Odpowiedz Link Zgłoś
caruzzo Re: niekoniecznie :) 02.08.07, 17:58 firenziano napisała: > lubie przeciwienstwa. > > ja odwrotnie :))) > --- i tu nasuwa się przyslowie z prawdą.;)) -- > bueans noches. -- owszem dobry;) Odpowiedz Link Zgłoś
caruzzo Re: niekoniecznie :) 03.08.07, 07:51 firenziano napisała: > lubie przeciwienstwa. > > ja odwrotnie :))) > > bueans noches. --- a zapomniałbym. Jaką stajnię aktulanie reprezentujesz.?;PPP Odpowiedz Link Zgłoś
caruzzo Re: niekoniecznie :) 03.08.07, 07:55 caruzzo napisał: > --- > a zapomniałbym. Jaką stajnię aktulanie reprezentujesz.?;PPP > -- team ..dla scislosci dodaję ze TEAM mialem na mysli..;)) Odpowiedz Link Zgłoś
caruzzo Credo.. 02.08.07, 17:50 Zresztą bardzo podoba mi się stwierdznie pana Daukszewicza w Szkle kontaktowym.; prawda jest jak d... kazdy ma swoją.;) Często on to powtarza... Odpowiedz Link Zgłoś