exman 19.11.07, 20:01 F L A M E N C O !!!!!!!!!!! oLE ! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ginger43 Re: Na słotę i pluchę 19.11.07, 21:56 O tak, zdecydowanie! Rozgrzewa i pobudza do życia, krew szybciej krąży, a jak się wraca do naszego zimnego klimatu, po takim szaleństwie, to kończy się anginą... ****************************************************************** Gdy spadają jak liście kartki dat z kalendarzy, kiedy szaro i mgliście - trzeba marzyć! W chłodnej, pustej godzinie na swój los się odważyć nim twe szczęście cię minie - trzeba marzyć! J.Kofta Odpowiedz Link Zgłoś
exman Re: Na słotę i pluchę 19.11.07, 22:06 A N G I N A mówisz ? Tego tańca nie znam... Odpowiedz Link Zgłoś
ginger43 Re: Na słotę i pluchę 19.11.07, 22:18 I lepiej, żebyś nigdy nie poznał! Na wszelki wypadek lepiej nie tańcz FLAMENCO Jak sobie wyobrażę jak wdzięcznie przytupujesz, to robi mi się wesoło :))))) ****************************************************************** Gdy spadają jak liście kartki dat z kalendarzy, kiedy szaro i mgliście - trzeba marzyć! W chłodnej, pustej godzinie na swój los się odważyć nim twe szczęście cię minie - trzeba marzyć! J.Kofta Odpowiedz Link Zgłoś
exman Re: Na słotę i pluchę 19.11.07, 22:21 Czy ja wiem ... żebyś się nie zawiodła. Odpowiedz Link Zgłoś
ginger43 Re: Na słotę i pluchę 19.11.07, 22:41 Zawiodę się bo... tak dobrze tańczysz, czy tak źle, że nawet pośmiać się nie da? ****************************************************************** Gdy spadają jak liście kartki dat z kalendarzy, kiedy szaro i mgliście - trzeba marzyć! W chłodnej, pustej godzinie na swój los się odważyć nim twe szczęście cię minie - trzeba marzyć! J.Kofta Odpowiedz Link Zgłoś
niegrzeczna_dziewczyna Re: Na słotę i pluchę 19.11.07, 22:42 To chyba taki krzyk duszy ,to pełnym gardłem wyśpiewanie co człowieka boli w środku , to taniec - taki szalony , który pozwala nam wykrzyczec swoje własne ja..., który często jest fantastycznym lekarstwem na takie szare dni , takie pełne ekspresji i emocji wytańczenie swoich radości , swoich smutków - ale głośno , hałaśliwie .. czasami aż do bólu..ale tak jak My chcemy. O własnie...Jak chcemy...Takie Nasze ja .. dziewczyna Odpowiedz Link Zgłoś
exman Re: Na słotę i pluchę 19.11.07, 22:44 Wyrzyganie całego siebie...a co do tańca...kurna, proszę mnie nie prowokować :) Odpowiedz Link Zgłoś
ginger43 Re: Na słotę i pluchę 19.11.07, 22:51 No nie daj się prosić :))) Ja nie mogę być zawsze taka grzeczna, czasami muszę kogoś podenerwować. Muzykę lubisz, to pewnik, a co do tańca, hmmm to różnie może być. Ja np. lubię tańczyć i to robię mimo, że za bardzo nie umiem :))) grunt to się cieszyć tym co się lubi. Zaraz się wyciszać do snu, to jakieś ożywiające rytmy we mnie wstąpiły, psia kość!!! ****************************************************************** Gdy spadają jak liście kartki dat z kalendarzy, kiedy szaro i mgliście - trzeba marzyć! W chłodnej, pustej godzinie na swój los się odważyć nim twe szczęście cię minie - trzeba marzyć! J.Kofta Odpowiedz Link Zgłoś
niegrzeczna_dziewczyna Re: Na słotę i pluchę 19.11.07, 22:54 Gdybyś na wyrzyganie popatrzył przez pryzmat romantycznosci..to zapewne odnalazłbyś dużo barw , zmiennych ruchów , skłonów , podnoszenia rąk , może i tupniecia , a i za głowę chwycenia i rąk do góry podnoszenia...i halasu sporo , i zawrotów glowy i krzyku niekonwencjonalnego i calej osobliwej trochę sytuacji..A czy to nie podobne jest do tego , o czym wątek niniejszy traktuje - autorze...:) Takie opróźnianie siebie z nadmiaru....:) dziewczyna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dotyk_wiatru Re: Na słotę i pluchę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.07, 08:26 Na szybkie wybudzenie...quickstep:P Jak tak sobie człowiek poskacze, sen od razu odskoczy;)) Niemniej flamenco i inne latino to też muzyka...:)) Odpowiedz Link Zgłoś
ginger43 Re: Na słotę i pluchę 20.11.07, 08:53 Quickstep jest szczególnie wtedy, gdy się zaśpi:))) A chłodny wiaterek też jest dobry na szybkie przebudzenie :PPP Miłego dnia ****************************************************************** Gdy spadają jak liście kartki dat z kalendarzy, kiedy szaro i mgliście - trzeba marzyć! W chłodnej, pustej godzinie na swój los się odważyć nim twe szczęście cię minie - trzeba marzyć! J.Kofta Odpowiedz Link Zgłoś
dotyk_wiatru Re: Na słotę i pluchę 20.11.07, 13:16 :))) Quickstepa miałam w poniedziałek...Że też wtedy były cieplejsze masy powietrza:P Dzisiaj była salsa:))...Jutro może tango?:))) --- Bądź jak wiatr, który rzuca się w przestrzeń z jaskini skalnej. Wznoś się wyżej, coraz wyżej... Zaratustra Odpowiedz Link Zgłoś
ginger43 Re: Na słotę i pluchę 20.11.07, 13:40 Tango to taki bardzo romantyczny taniec, pełen elektryzującego erotyzmu... Nieźle się zapowiada :) ****************************************************************** Gdy spadają jak liście kartki dat z kalendarzy, kiedy szaro i mgliście - trzeba marzyć! W chłodnej, pustej godzinie na swój los się odważyć nim twe szczęście cię minie - trzeba marzyć! J.Kofta Odpowiedz Link Zgłoś
dotyk_wiatru Re: Na słotę i pluchę 20.11.07, 13:49 Faktycznie...Zapomniałam o namiętności tanga:)) Może lepiej coś innego? Może by tak samba?:)) --- Bądź jak wiatr, który rzuca się w przestrzeń z jaskini skalnej. Wznoś się wyżej, coraz wyżej... Zaratustra Odpowiedz Link Zgłoś
ginger43 Re: Na słotę i pluchę 20.11.07, 14:07 A co? Boisz się, że się zatracisz w tej namiętności... ****************************************************************** Gdy spadają jak liście kartki dat z kalendarzy, kiedy szaro i mgliście - trzeba marzyć! W chłodnej, pustej godzinie na swój los się odważyć nim twe szczęście cię minie - trzeba marzyć! J.Kofta Odpowiedz Link Zgłoś
dotyk_wiatru Re: Na słotę i pluchę 20.11.07, 14:17 Owszem...to raz...A dwa, tango trzeba tańczyć z kimś specjalnym, wyjątkowym...Wtedy widać wyładowania błyskawicopodobne między dwojgiem ludzi...namiętność...W przeciwnym wypadku to tylko taniec, jeden z wielu... - Odpowiedz Link Zgłoś
ginger43 Re: Na słotę i pluchę 20.11.07, 15:22 dotyk_wiatru napisała: > Owszem...to raz...A dwa, tango trzeba tańczyć z kimś specjalnym, > wyjątkowym...Wtedy widać wyładowania błyskawicopodobne między > dwojgiem ludzi...namiętność...W przeciwnym wypadku to tylko taniec, jeden z wielu... > Masz rację, ale jeśli nie masz przy sobie kogoś takiego, to warto zaryzykować. Może okazać się, że ten z pozoru zwykły ktoś, z kim tańczysz zwykły taniec, okaże się niespodziewanie tym KIMŚ wyjątkowym - czasami pozory mylą, trzeba czasami się odważyć :) *************************************************************** Gdy spadają jak liście kartki dat z kalendarzy, kiedy szaro i mgliście - trzeba marzyć! W chłodnej, pustej godzinie na swój los się odważyć nim twe szczęście cię minie - trzeba marzyć! J.Kofta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dotyk_wiatru Re: Na słotę i pluchę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.07, 20:59 Oj Gingi Gingi:) Żeby to wszystko bylo takie proste:) Odpowiedz Link Zgłoś
exman Re: Na słotę i pluchę 20.11.07, 21:07 > Oj Gingi Gingi:) Żeby to wszystko bylo takie proste:) wtedy życie smakowałoby jak kasza manna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dotyk_wiatru Re: Na słotę i pluchę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.07, 21:10 Czasem...jak pójdzie się za daleko, trudno zawrócić...I tak człek brnie dalej przed siebie...czasem nie w pełni świadomie utrudniając sobie wszystko... Tak! To nie jest kasza manna! To kasza gryczana:)) Odpowiedz Link Zgłoś
ginger43 Re: Na słotę i pluchę 20.11.07, 21:26 Gość portalu: dotyk_wiatru napisał(a): > Czasem...jak pójdzie się za daleko, trudno zawrócić...I tak człek > brnie dalej przed siebie...czasem nie w pełni świadomie utrudniając sobie wszystko... Do czasu, aż go ktoś, lub coś w łeb walnie i się opamięta. Zawrócić można prawie zawsze. > Tak! To nie jest kasza manna! To kasza gryczana:)) Czasami to jest kasza "gorycznana" Odpowiedz Link Zgłoś
dotyk_wiatru Re: Na słotę i pluchę 20.11.07, 21:42 ginger43 napisała: > Gość portalu: dotyk_wiatru napisał(a): > > > Czasem...jak pójdzie się za daleko, trudno zawrócić...I tak człek > > brnie dalej przed siebie...czasem nie w pełni świadomie > utrudniając sobie wszystko... > > Do czasu, aż go ktoś, lub coś w łeb walnie i się opamięta. Zawrócić > można prawie zawsze. Zgadzam się...Mozna zawrócić, ale musi pojawić się taka chęć, potrzeba czy niejako przymus...Bredzić chyba zaczynam... > > Tak! To nie jest kasza manna! To kasza gryczana:)) > Czasami to jest kasza "gorycznana" A czasem jak kaszka kukurydziana...:P Odpowiedz Link Zgłoś
ginger43 Re: Na słotę i pluchę 20.11.07, 22:22 dotyk_wiatru napisała: > Zgadzam się...Mozna zawrócić, ale musi pojawić się taka chęć, > potrzeba czy niejako przymus...Bredzić chyba zaczynam... > Jak nie ma chęci własnej, to od tego są przyjaciele, żeby trząchnąć człowiekiem jak robi głupoty i zawrócić jak pomyli ścieżki :))) I takich przyjaciół Ci życzę. Nie wiem czy bredzisz, bo jestem padnięta, a jeszcze tyle rzeczy mam do zrobienia i rano wstać ogarnąć wszystko galopem. Ech... ****************************************************************** Gdy spadają jak liście kartki dat z kalendarzy, kiedy szaro i mgliście - trzeba marzyć! W chłodnej, pustej godzinie na swój los się odważyć nim twe szczęście cię minie - trzeba marzyć! J.Kofta Odpowiedz Link Zgłoś
dotyk_wiatru Re: Na słotę i pluchę 20.11.07, 22:31 ginger43 napisała: > Jak nie ma chęci własnej, to od tego są przyjaciele, żeby trząchnąć > człowiekiem jak robi głupoty i zawrócić jak pomyli ścieżki :))) > I takich przyjaciół Ci życzę. Nie wiem czy bredzisz, bo jestem > padnięta, a jeszcze tyle rzeczy mam do zrobienia i rano wstać > ogarnąć wszystko galopem. Ech... Mam cudownych Przyjaciół...Są daleko, ale blisko...:) Próbują........ ...Ja jestem po kilku głębszych...Brat miał urodziny dzisiaj:P Życzę Tobie, żeby nie było quickstepa o poranku:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
ginger43 Re: Na słotę i pluchę 20.11.07, 22:42 dotyk_wiatru napisała: > ...Ja jestem po kilku głębszych...Brat miał urodziny dzisiaj:P To życzenia urodzinowe dla Twojego brata :) > Życzę Tobie, żeby nie było quickstepa o poranku:)))) Oj chyba będzie, bo dzisiaj już mi się nie chce nic robić, jak zwykle zostawię na ostatnią chwilę i będzie popłoch, szczególnie jak Mała Dziewczynka zacznie szczebiotać, to trudno myśli będzie pozbierać. Dzisiaj przez to trajkotanie wysiadłyśmy nie na tej stacji metra i dziwiłam się, że jakoś inaczej wygląda :DDD Co do głębszych, to ja walnęłam sobie lampkę wina i mnie ścięło z nóg, bo jestem zmęczona. To możemy sobie tak razem bredzić :)))) Ja nie zauważę i Ty nie zuważysz, że gadamy od rzeczy, a inni... to szczegół. ****************************************************************** Gdy spadają jak liście kartki dat z kalendarzy, kiedy szaro i mgliście - trzeba marzyć! W chłodnej, pustej godzinie na swój los się odważyć nim twe szczęście cię minie - trzeba marzyć! J.Kofta Odpowiedz Link Zgłoś
dotyk_wiatru Re: Na słotę i pluchę 20.11.07, 22:51 ginger43 napisała: > dotyk_wiatru napisała: > > ...Ja jestem po kilku głębszych...Brat miał urodziny dzisiaj:P > To życzenia urodzinowe dla Twojego brata :) Dziękuję...Moe przekażę, a może zachowam sobie na pamiątkę:P > > Życzę Tobie, żeby nie było quickstepa o poranku:)))) > Oj chyba będzie, bo dzisiaj już mi się nie chce nic robić, jak > zwykle zostawię na ostatnią chwilę i będzie popłoch, szczególnie jak > Mała Dziewczynka zacznie szczebiotać, to trudno myśli będzie > pozbierać. Dzisiaj przez to trajkotanie wysiadłyśmy nie na tej > stacji metra i dziwiłam się, że jakoś inaczej wygląda :DDD > Co do głębszych, to ja walnęłam sobie lampkę wina i mnie ścięło z > nóg, bo jestem zmęczona. To możemy sobie tak razem bredzić :)))) > Ja nie zauważę i Ty nie zuważysz, że gadamy od rzeczy, a inni... to > szczegół. Jak ja tego nie znoszę:)) Biegasz, wszystko jak na złość jest nie tak, wiesz na 100% ze o czymś zapomnisz itd. Hahaha:DDD Ładnie Ciebie urządziła Mała Dziewczynka;D:DD PS. Piszesz wyjątkowo przytomnie:D Odpowiedz Link Zgłoś
ginger43 Re: Na słotę i pluchę 20.11.07, 22:56 dotyk_wiatru napisała: > Dziękuję...Moe przekażę, a może zachowam sobie na pamiątkę:P Eeee, po co Ci taka pamiątka, jak będziesz miała urodziny to dostaniesz ode mnie osobiste życzenia, po co Ci cudze? > PS. Piszesz wyjątkowo przytomnie:D Staram się, poza tym to była jedna lampka, a nie jedna butelka, wtedy to by mnie wynieśli nogami do przodu :PPP ****************************************************************** Gdy spadają jak liście kartki dat z kalendarzy, kiedy szaro i mgliście - trzeba marzyć! W chłodnej, pustej godzinie na swój los się odważyć nim twe szczęście cię minie - trzeba marzyć! J.Kofta Odpowiedz Link Zgłoś
dotyk_wiatru Re: Na słotę i pluchę 20.11.07, 23:05 ginger43 napisała: > Eeee, po co Ci taka pamiątka, jak będziesz miała urodziny to > dostaniesz ode mnie osobiste życzenia, po co Ci cudze? Już miałam :( Teraz muszę czekać prawie cały rok:)) > Staram się, poza tym to była jedna lampka, a nie jedna butelka, > wtedy to by mnie wynieśli nogami do przodu :PPP Jedna lampka wina...Ciekawa jestem jak wielka ona byla...;)) Pora na mnie Gingi:) bo rano nie otworze oczu:)) Dobrej Nocy:DDD Odpowiedz Link Zgłoś
ginger43 Re: Na słotę i pluchę 20.11.07, 23:15 Dobrej nocy i miłego dnia :)))) ****************************************************************** Gdy spadają jak liście kartki dat z kalendarzy, kiedy szaro i mgliście - trzeba marzyć! W chłodnej, pustej godzinie na swój los się odważyć nim twe szczęście cię minie - trzeba marzyć! J.Kofta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dotyk_wiatru Re: Na słotę i pluchę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.07, 06:45 Zapewne już nie śpisz:P Miłego poranka i reszty dnia:))) Odpowiedz Link Zgłoś
ginger43 Re: Na słotę i pluchę 21.11.07, 11:55 Owszem, nie spałam, ale do teraz był galop z obłędem w oczach. A teraz już bym chciała wracać do domu, buuu Też miłego dnia życzę ****************************************************************** Gdy spadają jak liście kartki dat z kalendarzy, kiedy szaro i mgliście - trzeba marzyć! W chłodnej, pustej godzinie na swój los się odważyć nim twe szczęście cię minie - trzeba marzyć! J.Kofta Odpowiedz Link Zgłoś
exman Re: Na słotę i pluchę 20.11.07, 13:59 No tak, tango...Zapach Kobiety zdaje się...lubię tango ale nie znam kroków, więc wymyslam idiotyczne swoje i do tego łamię partnerkom kręgosłupy Odpowiedz Link Zgłoś
dotyk_wiatru Re: Na słotę i pluchę 20.11.07, 14:06 Tango-Man;) Seryjny Morderca...z różą czy bez? PS. Zapach kobiety...Niesamowity film! --- Bądź jak wiatr, który rzuca się w przestrzeń z jaskini skalnej. Wznoś się wyżej, coraz wyżej... Zaratustra Odpowiedz Link Zgłoś
ginger43 Re: Na słotę i pluchę 20.11.07, 14:06 Wielka improwizacja jest super, nie ma z tym żadnego problemu, jak partnerzy często ze sobą tańczą - w mig wyczuwają się nawzajem. Kręgosłup nawet złamany można poskładać, dobrze, że łamiesz kręgosłupy, a nie serca - choć kto Cię tam wie... ****************************************************************** Gdy spadają jak liście kartki dat z kalendarzy, kiedy szaro i mgliście - trzeba marzyć! W chłodnej, pustej godzinie na swój los się odważyć nim twe szczęście cię minie - trzeba marzyć! J.Kofta Odpowiedz Link Zgłoś
exman Re: Na słotę i pluchę 20.11.07, 20:49 Hmmm, po takim entree, tylko się umawiać na parkiet...może w styczniu machniemy jakiś forumowy dansfloor ? Odpowiedz Link Zgłoś