dwausmiechy 28.11.07, 13:22 marzyć? jeśli tak, to o czym? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dwausmiechy Re: Czy chce Wam się jeszcze 28.11.07, 14:15 Tak czułam. Marzyciele wymarzli już tej zimy. Odpowiedz Link Zgłoś
niegrzeczna_dziewczyna Re: Czy chce Wam się jeszcze 28.11.07, 14:25 Z marzeniami - jak z lodami. Skonsumujesz zbyt zachłannie - może boleć gardło , zbyt powoli - obrócą się wcześniej w wodę... Odpowiedz Link Zgłoś
dwausmiechy Re: Czy chce Wam się jeszcze 28.11.07, 14:40 Marzysz o lodach Niegrzeczna dziewczyno? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
niegrzeczna_dziewczyna Re: Czy chce Wam się jeszcze 28.11.07, 14:48 dwausmiechy napisała: > Marzysz o lodach Niegrzeczna dziewczyno? ;) nie...to tylko porównanie... :) , marzenia mam trochę bardziej wzniosłe...:) dziewczyna Odpowiedz Link Zgłoś
dwausmiechy Re: Czy chce Wam się jeszcze 28.11.07, 15:14 wzniosłe? ...znowu jakieś prowokacyjne słowo :)) Odpowiedz Link Zgłoś
niegrzeczna_dziewczyna Re: Czy chce Wam się jeszcze 28.11.07, 15:25 dwausmiechy napisała: > wzniosłe? ...znowu jakieś prowokacyjne słowo :)) marzenia często bywają prowokujące ale i przez to odważne a może i dlatego , że z nutą nieosiągalności to własnie takie wzniosłe...:) dziewczyna nie samym bowiem chlebem żyje człowiek..nawet jesli jest z masłem... :) Odpowiedz Link Zgłoś
dwausmiechy Re: Czy chce Wam się jeszcze 28.11.07, 15:38 perspektywa chleba bez lodów byłaby straszna! tylko nie wiem jaki smak wybrać... Odpowiedz Link Zgłoś
niegrzeczna_dziewczyna Re: Czy chce Wam się jeszcze 28.11.07, 15:43 bez zakalca...., żeby w gardle nie stanął niczym ość z grubej ryby.... :) dziewczyna Odpowiedz Link Zgłoś
dwausmiechy Re: Czy chce Wam się jeszcze 28.11.07, 15:45 tylko proszę bez zbyt brutalnych porównań :D Odpowiedz Link Zgłoś
niegrzeczna_dziewczyna Re: Czy chce Wam się jeszcze 28.11.07, 15:52 toż to tylko troska o połechtanie naszego podniebienia .... :D dziewczyna Odpowiedz Link Zgłoś
dwausmiechy Re: Czy chce Wam się jeszcze 28.11.07, 16:07 byle łechtanie nie nazbyt drażniło bo gotowa się reakcja zwrotna zapoczątkować :) Odpowiedz Link Zgłoś
niegrzeczna_dziewczyna Re: Czy chce Wam się jeszcze 28.11.07, 16:21 dlatego też właśnie ta degustacja powinna mieć odpowiednią oprawę : nastrój , spokojne i rozkoszne smakowanie , nietuzinkowy dobór " smakołyku " no ..i przede wszystkim - dobre towarzystwo...:)))) dziewczyna Odpowiedz Link Zgłoś
exman Re: Czy chce Wam się jeszcze 28.11.07, 14:41 Śni mi się od dłuższego czasu, marzę o niej za dnia, ze wstydu chowam ręce w kieszeniach gdy mijam ją blisko. Na mszę za nią bym dał ale nie wiem w którym kościele. Zazdroszczę i szaleję z bólu, gdy czytam że oddaje się innym jak pierwsza lepsza dziwka. Szósta w Totka !!! W kumulacji... Odpowiedz Link Zgłoś
ashaq Re: Czy chce Wam się jeszcze 28.11.07, 14:43 a mnie sie tak chce... marzyć;D Odpowiedz Link Zgłoś
niegrzeczna_dziewczyna Re: Czy chce Wam się jeszcze 28.11.07, 14:46 exman napisał: Zazdroszczę i szaleję z bólu, > gdy czytam że oddaje się innym jak pierwsza lepsza dziwka. > Szósta w Totka !!! W kumulacji... no skądże znowu , ta szóstka to przecież tylko dla wybrańców losu..., niekoniecznie w kumulacji.. :) dziewczyna Odpowiedz Link Zgłoś
dwausmiechy Re: Czy chce Wam się jeszcze 28.11.07, 15:13 ba, wręcz cnotka :) tak wybrzydza Odpowiedz Link Zgłoś
niegrzeczna_dziewczyna Re: Czy chce Wam się jeszcze 28.11.07, 15:19 dwausmiechy napisała: > ba, wręcz cnotka :) tak wybrzydza posunęłabym się wręcz dalej ; niby cnotka a taka wybredna materialistka ..:))) dziewczyna Odpowiedz Link Zgłoś
dwausmiechy Re: Czy chce Wam się jeszcze 28.11.07, 15:38 nie... ona nie materialistka... ona źle wybiera, ciągle trafia na takich którzy z nią są dla jej pieniędzy. :((( smutny los wygranej w totolotka , chlip Odpowiedz Link Zgłoś
niegrzeczna_dziewczyna Re: Czy chce Wam się jeszcze 28.11.07, 15:42 pieniądze szczęścia nie dają byc może, lecz kufereczek stoweczek , daj boże ... :) dziewczyna Odpowiedz Link Zgłoś
dwausmiechy Re: Czy chce Wam się jeszcze 28.11.07, 15:43 daj daj nie odmawiaj daj :D Odpowiedz Link Zgłoś
niegrzeczna_dziewczyna Re: Czy chce Wam się jeszcze 28.11.07, 15:46 to co masz najlepszego ..daj...:)))) dziewczyna Odpowiedz Link Zgłoś
dwausmiechy Re: Czy chce Wam się jeszcze 28.11.07, 16:06 ojej, czekoladowego batonika juz zjadłam :-/ Odpowiedz Link Zgłoś
exman Re: Czy chce Wam się jeszcze 28.11.07, 18:51 Murzynek BAMBO w Afryce mieszka ............................... ...ale mama kocha swojego synka bo dobry jest z niego Murzyn. Odpowiedz Link Zgłoś
seweryn_makatka Re: Czy chce Wam się jeszcze 28.11.07, 14:59 jak to o czym ? o uroczych dziewczętach z prawym charakterem, ze zniewalającym uśmiechem, oczytanych, z intrygującą osobowością (cokolwiek by to znaczyło) i naturalnie dużym biustem :) Odpowiedz Link Zgłoś
dwausmiechy Re: Czy chce Wam się jeszcze 28.11.07, 15:02 a nie wystarczy nadnaturalnie duży biust i lewy charakter?? Odpowiedz Link Zgłoś
seweryn_makatka Re: Czy chce Wam się jeszcze 28.11.07, 15:12 nie wystarczy, wymagający jestem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
dwausmiechy Re: Czy chce Wam się jeszcze 28.11.07, 15:13 to zostają Ci marzenia :)) Odpowiedz Link Zgłoś
seweryn_makatka Re: Czy chce Wam się jeszcze 28.11.07, 15:16 taki w końcu jest temat tego wątku :) wiem, że najtrudniej osiągalnym "składnikiem" mojego zestawu marzeń jest ten prawy charakter :) Odpowiedz Link Zgłoś
dwausmiechy Re: Czy chce Wam się jeszcze 28.11.07, 15:17 no tak. reszte mozna kupić w sklepie z gadżetami . Odpowiedz Link Zgłoś
seweryn_makatka Re: Czy chce Wam się jeszcze 28.11.07, 15:20 szczególnie intrygującą osobowość i oczytanie... w sklepach z gadżetami mają tego na pęczki Odpowiedz Link Zgłoś
dwausmiechy Re: Czy chce Wam się jeszcze 28.11.07, 15:23 no jasne :) komputer z wirusem + elektroniczna encyklopedia. czegóż więcej potrzeba? Odpowiedz Link Zgłoś
seweryn_makatka Re: Czy chce Wam się jeszcze 28.11.07, 15:26 Serce i duszę otwieram na Twoim wątku, zwierzam się z marzeń i pragnień ukrytych a Ty kpisz ze mnie ! Nicpoń żeński jesteś i tyle ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
dwausmiechy Re: Czy chce Wam się jeszcze 28.11.07, 15:36 no wiesz?! w życiu poważniej do tematu nie podeszłam! Odpowiedz Link Zgłoś
hansii tak... 28.11.07, 15:19 ale tylko o jednym. marze nieustannie o tym, cobym zrobil, gdybym wygral milion w Totka. Odpowiedz Link Zgłoś
dwausmiechy Re: tak... 28.11.07, 15:21 e tam. za jeden samotny biedny milion kupiłabym ledwo 2 mieszkania i znowu trzeba by było oszczędzać... takie dziewięć jak jutro w kumulacji to by się bardziej kwalifikowało w sferę marzeń pożądanych. Odpowiedz Link Zgłoś
hansii Re: tak... 28.11.07, 15:28 widac marzenia mam skromniejsze od Twoich :) Gdybym kupil te dwa mieszkania, to jedno bym natychmiast wynajal, co pozwoliloby mi nic nie robic do konca zycia - a potem tylko kajak, piwo i jakies Mile Duszyczki do przytulenia czasami :))) Odpowiedz Link Zgłoś
dwausmiechy Re: tak... 28.11.07, 15:35 no coś Ty, dostaniesz za wynajem max 2 tys jeśli mieszkanie przyzwoite, i na co to ma mi wystarczyć... na waciiikiii.... ? tylko Duszki w wieku wczesnostudenckim to by zadowoliło, chlip. Odpowiedz Link Zgłoś
niegrzeczna_dziewczyna A mnie się marzy.... 28.11.07, 16:01 Kurna chata A mnie się marzy kurna chata Zwyczajna izba zbita z prostych desek Żeby się odciąć od całego świata Od paragonów, paragrafów i wywieszek Zaszyć się w kącie w kupie liści Tak, żeby tylko koniec nosa było widać Nic nie zamiatać, nic nie czyścić Nie kombinować, co się jeszcze może przydać Kiełkuje tu i tam tymotka Na klepisku rośnie czterolistna koniczyna Nie myśli się o ścisku, o wycisku Nic się o czternastej nie zaczyna Wolno grubieją ci paluszki I wolno rosną kędzierzawej brody pukle Niszczeją zgrzebne ciuszki A tobie nie żal nadziewanych pączków z lukrem A mnie się marzy kurna chata I trzaskające w kurnym piecu smolne pieńki I dochodzący głos kolegów "Pójdźmy wszyscy do stajenki..." Gdzieś tam prezydent zbiegł w szlafroku Gdzieś tam przyjęli jako wskaźnik stopę zysku Pięć wizyt, sześć wyroków Ktoś przez pomyłkę rekord świata pobił w dysku A tu tymotka wprost z podłogi Strzela w niebo i lwie paszcze rosną dzikie I sercu drogiej nie masz tu załogi Tutaj możesz się nie liczyć z nikim Budzi cię leśnych ptasząt duet Więc się przeciągasz, a stwierdziwszy ssanie w dołku Przyswajasz razową bułę I zaraz lżej ci na tym ziemskim łez padołku Odpowiedz Link Zgłoś
dwausmiechy Re: A mnie się marzy.... 28.11.07, 16:05 no dobra. jeśli jutro wygram to Ci kupię szałas :) Odpowiedz Link Zgłoś
niegrzeczna_dziewczyna Re: A mnie się marzy.... 28.11.07, 16:28 OK...Ale mam w związku z tym jedno marzenie : szałas blisko lasu i wody...i nic wiecej...::))) dziewczyna w takim szałasie też można być szczęślwym i marzyć... Może nawet te marzenia wówczas bywają piękniejsze niż z komfortowego ale pustego domu..... Odpowiedz Link Zgłoś
dwausmiechy Re: A mnie się marzy.... 28.11.07, 21:31 blisko wody zeby mieć do rybek dostęp? ;) gdy w maleńkości budowaliśmy szałasy z liściastych gałęzi, to nigdy nie były puste, już na drugi dzień w gałęziach mieszkały tłumy robaczków żuczków skorków wszelkiego rodzaju, brr. bym na pusty komfortowy dom tak nie wybrzydzała;) Odpowiedz Link Zgłoś
niegrzeczna_dziewczyna Re: A mnie się marzy.... 28.11.07, 21:39 eeee tam....natura jest najcudowniejsza , taka naga prawda i wspaniały relaks..... :) dziewczyna > Odpowiedz Link Zgłoś
dwausmiechy Re: A mnie się marzy.... 28.11.07, 21:42 robaki we włosach, komary w nagą parną noc, ad hoc! :) honor naturze ratują pstrągi świeżo upichcone i bzykanie pszczół. Odpowiedz Link Zgłoś
niegrzeczna_dziewczyna Re: A mnie się marzy.... 28.11.07, 21:57 Popatrz na to z drugiej strony : piekny las , czysta woda , dużo zieleni , spiew ptaków i błogosławiona cisza ..piękna cisza..; nie ma brudnych ulic , smrodu spalin , spotykanych ludzi na ulicy , którzy spod maską obojętności próbuja wydobyć wymuszony uśmiech , nie ma pośpiechu , pędu nie wiadomo za czym.... Jest tylko zieleń , przyroda i ja....co może byc piekniejszego....robaczek - to tez boże stworzenie... dziewczyna o jezu ! jak mi się chce tego szałasu...., wygraj jutro - proszęCię...:) Odpowiedz Link Zgłoś
hansii Re: tak... 28.11.07, 16:40 No przecie mowie, ze ja skromne wymagania mam... wzialbym sobie wtedy najwyzej jakie pol etatu (coby sie nie nudzic w zyciu). Tak sie sklada, ze znam same takie dobrze sytuowane Panie, na stanowiskch i tylko chlopa im brak. To jak do ktorej z nich wpadne, to tak sie ciesza, ze nie tylko obiad ale i piwo postawia, wiec po co mi pieniadze? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
dwausmiechy Re: tak... 28.11.07, 21:23 no wiesz, to fach w ręku masz. i klientki, nawet na cały etat zajęcie miał będziesz dobrze płatne! Odpowiedz Link Zgłoś
ginger43 Moja sygnaturka może być odpowiedzią na pytanie 28.11.07, 16:17 A o czym marzę, hmmm to moja słodka tajemnica :PPP ****************************************************************** Gdy spadają jak liście kartki dat z kalendarzy, kiedy szaro i mgliście - trzeba marzyć! W chłodnej, pustej godzinie na swój los się odważyć nim twe szczęście cię minie - trzeba marzyć! J.Kofta Odpowiedz Link Zgłoś
dwausmiechy Re: Moja sygnaturka może być odpowiedzią na pytan 28.11.07, 16:18 to ja mówię : pilnuj swoich marzeń bo są tacy co z nich okradają :) Odpowiedz Link Zgłoś
ginger43 Re: Moja sygnaturka może być odpowiedzią na pytan 28.11.07, 16:22 Coś w tym chyba jest, bo jeśli się zbyt dużo mówi o swoich marzeniach, to wtedy się nie chcą spełnić (przynajmniej ja tak mam). ****************************************************************** Gdy spadają jak liście kartki dat z kalendarzy, kiedy szaro i mgliście - trzeba marzyć! W chłodnej, pustej godzinie na swój los się odważyć nim twe szczęście cię minie - trzeba marzyć! J.Kofta Odpowiedz Link Zgłoś
dwausmiechy Re: Moja sygnaturka może być odpowiedzią na pytan 28.11.07, 21:24 do spełniania są plany :) marzenia są do marzenia Odpowiedz Link Zgłoś
exman Re: Moja sygnaturka może być odpowiedzią na pytan 28.11.07, 18:55 ...słodka tajemnica...banalne, ginger43, to może być tylko megamax Prince Polo !!! Odpowiedz Link Zgłoś
ginger43 Re: Moja sygnaturka może być odpowiedzią na pytan 28.11.07, 19:10 Skąd wiedziałeś??? Chyba czytasz w moich myślach, ale mam nadzieję, że nie we wszyskich :PPP ****************************************************************** Gdy spadają jak liście kartki dat z kalendarzy, kiedy szaro i mgliście - trzeba marzyć! W chłodnej, pustej godzinie na swój los się odważyć nim twe szczęście cię minie - trzeba marzyć! J.Kofta Odpowiedz Link Zgłoś
duszka2 Re: Czy chce Wam się jeszcze 28.11.07, 16:39 marzę o tym, aby cofnąć czas i wiele rzeczy zacząć od nowa Odpowiedz Link Zgłoś
exman Re: Czy chce Wam się jeszcze 28.11.07, 18:57 Mam znajomego zegarmistrza, flaszka Burbona i cofa ile klient sobie zażyczy. Odpowiedz Link Zgłoś
dwausmiechy Re: Czy chce Wam się jeszcze 28.11.07, 21:25 zaczynaj bez cofania. wystarczy rozpędu w teraźniejszości. Odpowiedz Link Zgłoś
dwausmiechy Re: Czy chce Wam się jeszcze 28.11.07, 21:32 a konkretnie w którym akapicie? Odpowiedz Link Zgłoś
exman Re: Czy chce Wam się jeszcze 28.11.07, 21:35 konkretnie to w całym poście, obyś nie pościła :) Odpowiedz Link Zgłoś
dwausmiechy Re: Czy chce Wam się jeszcze 28.11.07, 21:36 adwent się zbliża , post to będzie dopiero scriptum Odpowiedz Link Zgłoś
ginger43 Re: Czy chce Wam się jeszcze 28.11.07, 21:44 duszka2 napisała: > marzę o tym, aby cofnąć czas i wiele rzeczy zacząć od nowa Zacząć od nowa można też bez cofania czasu. _-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_- "Sensem istnienia jest... istnienie sensu" Odpowiedz Link Zgłoś
duszka2 Re: Czy chce Wam się jeszcze 29.11.07, 07:08 to prawda wiele można dopiero zacząć, ale nie wszystko da sie od nowa Odpowiedz Link Zgłoś
ginger43 Re: Czy chce Wam się jeszcze 29.11.07, 07:48 Jeśli się nie da od nowa, to można drugi raz. Jak mawiają, nie należy płakać nad rozlanym mlekiem, chociaż ja taka mądrala jestem, a płaczę czasami. Miłego dnia Duszko :))) _-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_- "Sensem istnienia jest... istnienie sensu" Odpowiedz Link Zgłoś
duszka2 Re: Czy chce Wam się jeszcze 29.11.07, 09:23 drugi raz też nie zawsze można bo to nigdy to samo juz nie będzie... miłego dnia;-) Odpowiedz Link Zgłoś
marijola1 Re: Czy chce Wam się jeszcze 29.11.07, 10:25 Zdziwiło mnie pytanie! A co warte jest życie bez marzeń? Nawet jesli ktoś twierdzi,że nie marzy,to ja mu nie wierzę. Odpowiedz Link Zgłoś