luladelrio1 24.08.03, 22:56 już tak smacznie?co tak cichutko, nikt nic nie pisze,deszcz przestał padać... co się wam śni,opowiedzcie:) a wogóle pobudka!!!!:) forum czeka ...nocą... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
white.falcon Re: wy śpicie:) 24.08.03, 23:01 Ja nie śpię, lecz wkrótce "karaluchy wejdą pod poduchy" i wezwą mnie też w "objęcia Morfeusza" (nie Matrix). ;) Nie śpi ktoś, by ktoś inny mógł spać i śnić piękne sny. Pozdrv.:) Odpowiedz Link Zgłoś
luladelrio1 Re: wy śpicie:) 24.08.03, 23:04 ja również zaraz znikam,ale może inni pociągną nocną gawędę... Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: wy śpicie:) 24.08.03, 23:14 luladelrio1 napisała: > ja również zaraz znikam,ale może inni pociągną nocną gawędę... Może ktoś zna nietypową kołysankę? Pozdrv.:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Belbo2śpiacy Re: wy śpicie:) IP: *.acn.waw.pl 25.08.03, 08:35 > Nie śpi ktoś, by ktoś inny mógł spać i > śnić piękne sny. > No właśnie często chyba zasypia na warcie bo ja musze co rano wstawać !.. Jak ja tego nie lubie! Odpowiedz Link Zgłoś
luladelrio1 Re: wy śpicie:) 25.08.03, 08:52 belbo, miało być nocnie i romantycznie, a ty rankiem narzekasz:) Odpowiedz Link Zgłoś
quickly luladelrio1 wstawaj spiochu jeden!!! 26.08.03, 05:01 ...mialo byc nocne pisanie i co? Komputer wylaczony, a my sobie smacznie chrapiemy wygodnie rozwaleni na tapczanie... Odpowiedz Link Zgłoś
luladelrio1 Re: luladelrio1 wstawaj spiochu jeden!!! 26.08.03, 20:29 rozpoczynam kolejną nocną rundę-zapraszam,ale skoro twoja znowu będzie o 5.00,to się pogniewamy:) proponuję zacząć przestawić się na nasz czas WSTAWAĆ,KARALUCHOM JEŚĆ NIE DAWAĆ!!! :)) Odpowiedz Link Zgłoś
sunrise1 lula ! Ty żyjesz ? 26.08.03, 14:32 Witaj lula. Przyznaj się bez łajania - jesteś największym śpiochem na forum, spałaś przez ostatnie paręnaście tygodni :) z:) Odpowiedz Link Zgłoś
luladelrio1 Re: lula ! Ty żyjesz ? 26.08.03, 20:27 łajania się nie boję, tylko kolejnego siedzenia przed monitorkiem:) ale już jestem,nie wiem jeszcze na jak długo podrawiam Cię bardzo serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
sunrise1 Re: lula ! Ty żyjesz ? 26.08.03, 22:10 luladelrio1 napisała: > łajania się nie boję, tylko kolejnego siedzenia przed monitorkiem:) > ale już jestem,nie wiem jeszcze na jak długo Nie liczy się ilość przebytego na FR czasu, ale zdecydowanie to, co masz do powiedzenia, a że masz- nie wątpię. > > podrawiam Cię bardzo serdecznie Ja również Cię pozdrawiam :)) z:)) Odpowiedz Link Zgłoś
luladelrio1 Re: lula ! Ty żyjesz ? 26.08.03, 22:52 no więc dobrze, będę mówić,krzyczeć albo szeptać ale teraz to idę gadać z Morfeuszem:) miłej nocy Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: lula ! Ty żyjesz ? 26.08.03, 23:02 luladelrio1 napisała: > no więc dobrze, będę mówić,krzyczeć albo szeptać > ale teraz to idę gadać z Morfeuszem:) > miłej nocy Coś takiego? A kołysanki - takiej sympatycznej - nadal brak. Pozdrv.:) Odpowiedz Link Zgłoś
luladelrio1 Re: lula ! Ty żyjesz ? 26.08.03, 23:04 chcesz kołysanki?no ja odmawiam,chociażby ze względu na fałszowanie nutek polecam rzewną muzyczkę:) good night madame :) Odpowiedz Link Zgłoś
ja_nek Re: lula ! Ty żyjesz ? 27.08.03, 00:42 Na ten wątek nadaje się z kołysanek "Iskiereczka":) Ale co ja będę śpiewać, Wy już i tak śpicie:))) Ominie Was ten wspaniały wokal:)))) Pozdrawiam janek Odpowiedz Link Zgłoś
luladelrio1 Re: lula ! Ty żyjesz ? 27.08.03, 09:11 janek, proponuję abyśmy raz wszyscy dali głos i zanucili kołysankę z racji obecnej pory...uwaga...wytęż słuch...właśnie ci nucę pobudkę:) Odpowiedz Link Zgłoś
luladelrio1 Re: wy śpicie:) 27.08.03, 20:49 kochani, hej śpicie czy nie śpicie? pokażcie się i to szybko janek chciał kołysanke ostatnio może by kto zanucił:) a noc taka młoda Odpowiedz Link Zgłoś
sunrise1 prozaiczna kołysanka dla dziecka .... 27.08.03, 21:51 luladelrio1 napisała: > kochani, hej śpicie czy nie śpicie? > pokażcie się i to szybko > janek chciał kołysanke ostatnio > może by kto zanucił:) > > a noc taka młoda Noc młoda, ja czekam aż ktoś wróci... A prozaicznie ? Pewnie kołysankę dla córeczki zanuciłaby moja siostra cioteczna, gdyby córaczka żyła... Niestety ur, się w ubiegły piątek, odeszła w niedzielę... Prozaicznie, bo w R pracują konowały... Romantycznie też... bo czekam, aż przyjedzie :) z:)) Odpowiedz Link Zgłoś
luladelrio1 Re: prozaiczna kołysanka dla dziecka .... 27.08.03, 21:56 sunrise, wiem,że jak napiszę, że to przykre,faktu nie odmieni,że maleństwo przed którym było całe życie nie rozpocznie już nic współczuję... czekasz?skoro on wie,pewnie przyjdzie:) Odpowiedz Link Zgłoś
sunrise1 och lula 27.08.03, 21:59 luladelrio1 napisała: > sunrise, wiem,że jak napiszę, że to przykre,faktu nie odmieni,że maleństwo > przed którym było całe życie nie rozpocznie już nic > współczuję... Współczucie jest takie ....ludzkie. Dziękuję. Widocznie tak miało być. > > czekasz?skoro on wie,pewnie przyjdzie:) Myślę sobie, że tak...to znaczy, że przyjedzie :) Co porabiasz ? z:)) Odpowiedz Link Zgłoś
luladelrio1 Re: och lula 27.08.03, 22:10 siedzę i piszę:) byłam dziś na pifku (ciepłym i niesmacznym), teraz skrobię,jutro do pracy,tam winko z okazji braku szefa:) jak widzisz usłane różami... a ty wiesz jak trudno szefowi prezent na ur. kupić!masakra Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Do Sunrise1 27.08.03, 22:36 Zmroziło mnie. Bardzo współczuję i ... nie mam słow. Trzymajcie się jakoś.:((( Pozdrv.:) Odpowiedz Link Zgłoś
ja_nek Re: Do Sunrise1 27.08.03, 23:05 Trudno znaleźć właściwe słowa na taki dramat Twojej kuzynki... Pozdrawiam serdecznie janek Odpowiedz Link Zgłoś
sunrise1 i do janka 27.08.03, 23:09 Tobie również serdeczne dzięki. Trudno mi samej udźwignąć to, co się stało... To takie dziwne i niewyobrażalne. Mam tylko nadzieję, że TO nas nie spotka. Dobrze, ze jutro " też jest dzień". pozdr, z:) Odpowiedz Link Zgłoś
sunrise1 do sokółki 27.08.03, 23:06 Dziekuję za zrozumienie ( nie tylko w swoim imieniu ) Mam nadxieję, że życie potoczy się dalej swoim rytmem , a my będziemy umieli skorzystać z szans , które nam ukaże :) z:) Odpowiedz Link Zgłoś
luladelrio1 Re: ostrzegam 28.08.03, 19:39 no i wróciłam, a teraz prawie czas kołysanek ale tych delikatnych, spokojnych........ Odpowiedz Link Zgłoś