Gość: wolność IP: 157.25.131.* 25.08.03, 00:31 rozpoczynam wam ludzie, życie się kończy, a ty nie podjełaś decyzji, co zrobisz ze swoim majątkiem, kobieto? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zjawisko Re: słowa 25.08.03, 00:44 Gość portalu: wolność napisał(a): > rozpoczynam wam ludzie, > > życie się kończy, a ty nie podjełaś decyzji, > co zrobisz ze swoim majątkiem, kobieto? a co? masz chrapke na jej majatek? Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: słowa 25.08.03, 02:11 zjawisko napisała: > Gość portalu: wolność napisał(a): > > > rozpoczynam wam ludzie, > > życie się kończy, a ty nie podjełaś decyzji, > > co zrobisz ze swoim majątkiem, kobieto? > > a co? masz chrapke na jej majatek? Wniosek: wszystkie Panie z FR idą komisyjnie w poniedziałek spisywać testamenty. Już gorzej nie może być, bo nie bardzo wiadomo, na kogo trafi ten upiorny, lekko pozagrobowy, nick "wolność". ;-PPP Pozdrv.:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elzbieta28 Re: słowa IP: 80.51.120.* 25.08.03, 02:18 Moje życie się nie kończy, jestem nad morzem i tutaj żadne przeciwności mnie nie złamią..."Jedyne co mam to marzenia, że mogę mieć własne pragnienia, jedyne co mam to marzenia, że mogę je mieć..." Testamentu z marzeniami w tle chyba nikt nie zaakceptuje:)) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ada Re: słowa IP: *.cable.mindspring.com 28.08.03, 04:18 mam nadzieje ze jak bede odchodzic bede wiedziala co zrobic z moim majatkiem , teraz nie wiem.... Odpowiedz Link Zgłoś