Gość: Belbo2śpiący IP: *.acn.waw.pl 25.08.03, 08:38 Chciałbym poinformować, że w dniu 25 sierpnia juz wstałem! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ka_27 Chciałbym poinformować, .... 25.08.03, 08:39 Ja także wstałem rankiem, 25 sierpnia, AD 2003 :-P Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: Chciałbym poinformować, .... 25.08.03, 08:46 Łeee, no to już się pochwaliliście, to teraz z powrotem siup do łóżka, bo Wam nóżki zmarzną. :-). Zaraz Wam podam gorącą herbatkę i słodziutką bułkę z serem na śniadanko. Co Wy na to ? Odpowiedz Link Zgłoś
luladelrio1 Re: Chciałbym poinformować, .... 25.08.03, 08:56 ja też wstałam, co więcej, właśnie jem smaczne śniadanko,piję gorącą herbatkę z cytryną,ale niestety zaraz trzeba wyjść do następnej literki:) Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: Chciałbym poinformować, .... 25.08.03, 08:58 No, to odpalaj maszynę i w drogę..;-) Odpowiedz Link Zgłoś
luladelrio1 Re: Chciałbym poinformować, .... 25.08.03, 09:11 to nie takie proste,najpierw trzeba wyłączyć komputer:) Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 Chciałbym poinformować, .... 25.08.03, 09:19 I sprzątnąć stół. Po śniadaniu :-) Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: Chciałbym poinformować, .... 25.08.03, 09:29 Albo otworzyć okno na ościerz, żeby wróble wpadły do kuchni i wydziobały okruszki ze stołu...;-) Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 Chciałbym poinformować, .... 25.08.03, 10:10 Przygód kilka, wróbla Ćwirka :-P Odpowiedz Link Zgłoś
luladelrio1 Re: Chciałbym poinformować, .... 25.08.03, 10:21 nie dość że stół,a raczej biurko sprzątnięte,to jeszcze wyłączyłam komputer,cóż za męstwo! poza tym oświadczam uroczyście, że jestem już w pracy:) Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 Chciałbym poinformować, .... 25.08.03, 10:27 "nie dość że stół,a raczej biurko sprzątnięte,to jeszcze wyłączyłam komputer,cóż za męstwo!" Cóż za pokaz prawdziwej kobiecości :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
luladelrio1 Re: Chciałbym poinformować, .... 25.08.03, 10:51 przejaw w akcie sprzątania:)...chociaż skoro kobitki sprzątają częściej powinnam powiedzieć "przejaw kobiecości"...ale to byłoby już nie to samo:))) Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 Chciałbym poinformować, .... 25.08.03, 11:04 No coś Ty :-) Przejaw kobiecości u kobiety ma być niby być czymś złym? :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
luladelrio1 Re: Chciałbym poinformować, .... 25.08.03, 11:19 bosze:))) oczywiście że nie! ale powiedzonka pewne fajnie brzmią i nie powinno się zmieniać, to miałam na myśli Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 Chciałbym poinformować, .... 25.08.03, 11:24 tyle do powiedzenia ... nie wiem też gdzie są moje myśli ... znalezienia kogoś bliskiego w ten sposób będąc sobą moja kobiecość ... Tak w tym temacie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
luladelrio1 Re: Chciałbym poinformować, .... 25.08.03, 11:45 zobaczyłam śnieg zapruszony krajobraz tęsknota sił starczy na odnalezienie twojej i mojej bliskości zanurz się w bieli odnajdź moje myśli zimno mi w tym temacie tak:) Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 Chciałbym poinformować, .... 25.08.03, 11:58 pragnę poczuć Twoją bliskość Twoje ciepło które ogrzeje ... lecz wiem że tęsknota zostanie już ... rozpływam się niczym śnieg muśnięty promieniami ... To tak w tym temacie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
luladelrio1 Re: Chciałbym poinformować, .... 25.08.03, 12:15 odchodzące lato zabiera złudzenia jestem twoim promieniem nawet jeśli twoje łzy zmieszają się z deszczem będą lśnić aż ujrzę w nich naszą tęsknotę w tym temacie tak:) Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 Chciałbym poinformować, .... 25.08.03, 12:27 usłyszałem łzy cierpienia łzy płynące prosto ... tęsknota jakże silnie ona mnie zżera a przecież właśnie przechodziło lato i jesień ... Odpowiedz Link Zgłoś
luladelrio1 Re: Chciałbym poinformować, .... 25.08.03, 12:38 stąpam po tafli serca kruchej jak twe uczucia dookoła pustka cisza czekam na wschód księżyca szepczesz czy to wiatr? łagodnie... Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 Chciałbym poinformować, .... 25.08.03, 12:42 usłyszałem tylko cichy szept to jest miłość ... krwią me rysy i rany tak łagodnie jak dotknięcie ... a nie czuję siebie i tylko pustka przy mnie ... (i tak w tym temacie) Odpowiedz Link Zgłoś
luladelrio1 Re: Chciałbym poinformować, .... 25.08.03, 13:00 obejrzę się za siebie ujrzysz mą twarz bladą i czerwone usta pamietające... ale droga będzie pusta tylko wspomnienia jak suche liście w temacie;) Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 Chciałbym poinformować, .... 25.08.03, 13:06 wspomnienie chwil gdy żal odbiera zmysły gdy mogę tylko na księżycowe usta Twój uśmiech ... nie rzucaj cienia na moją twarz nie uciekaj moja iskierko ... (to także w temacie) Odpowiedz Link Zgłoś
luladelrio1 Re: Chciałbym poinformować, .... 25.08.03, 13:15 polna droga ja...twoje oczy mój oddech niespokojny ucieczka więzi w mych ustach słowa... chcę dotknąć chłodu twojego cienia w temacie;) Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 Chciałbym poinformować, .... 25.08.03, 14:56 co czujesz kiedy oddaję ci usta słowa Twoje są z aksamitu i ognia oczy Twoje to płomienie Odpowiedz Link Zgłoś
luladelrio1 Re: Chciałbym poinformować, .... 25.08.03, 15:10 obmywam twarz w misie srebrnej wody zdążę usunąć nasze zapomnienie? czułam że spadam w noc ona objęła mnie mocno brakło mi tchu Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 Chciałbym poinformować, .... 25.08.03, 15:22 to przy Tobie zapadałem w słodkie zapomnienie ... splecieni uściskiem dzień i noc jesteśmy jednym ciałem całujesz cała moją twarz ... (także w temacie) Odpowiedz Link Zgłoś
luladelrio1 Re: Chciałbym poinformować, .... 25.08.03, 16:03 godziny stawały się latami naszym posłaniem było niebo moja twarz była twoją moje rzęsy szeptały o miłości snując opowieść delikatniejszą niż twoja skóra w temacie:) Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 Chciałbym poinformować, .... 26.08.03, 07:39 kiedy razem spędziliśmy trzy godziny ... a ziemia na pół się rozdarła i zatrzasnęło się niebo do wód ... ze mną jeszcze raz otul twarzą moją twarz ... (i też w temacie) Dzieńdobry :-) Odpowiedz Link Zgłoś
luladelrio1 Re: Chciałbym poinformować, .... 26.08.03, 08:26 nocą tulił mnie szum fal zanurzona w blasku gwiazd czy to one czy my realni? moje oczy szukają twoich w temacie:) witaj;) Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 Chciałbym poinformować, .... 26.08.03, 08:38 błękit morza szum fal słoneczne promienie pieszczące złoto ... szczerości jest w źrenicach gwiazd jak wiele ... gdy prowadzi mnie blask mojej jedynej gwiazdy ... (w temacie) Odpowiedz Link Zgłoś
luladelrio1 Re: Chciałbym poinformować, .... 26.08.03, 09:14 krystaliczna woda zwierciadło naszych pragnień odbija blask gwiazdy słońce kąpią się w niej codziennie w temacie;) Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 Chciałbym poinformować, .... 26.08.03, 09:24 na nocnym niebie w gwiazdach blask oczu Twych ... (w temacie) Odpowiedz Link Zgłoś
luladelrio1 Re: Chciałbym poinformować, .... 26.08.03, 10:39 w świcie promieniach uśmiechu oddechu... w temacie;) Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 Chciałbym poinformować, .... 26.08.03, 10:52 księżyc gwiazdy - piękny widok ale nie myślę o tym ... nie wpatruje się w nocne niebo tylko myślę o Tobie ... Odpowiedz Link Zgłoś
luladelrio1 Re: Chciałbym poinformować, .... 26.08.03, 11:38 czy widzisz gwiazdy są w mych oczach mogę spalić ich blaskiem cały świat czy podejdziesz ryzykując... Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 Chciałbym poinformować, .... 26.08.03, 14:03 niech Twoje oczy patrząc w gwiazdy otworzą serce ... ja jestem jak maleńka lampka oliwna ledwie mroki nocy rozpraszająca Twój blask jaśnieje dla ... Odpowiedz Link Zgłoś
luladelrio1 Re: Chciałbym poinformować, .... 26.08.03, 14:13 ...dla nieznanego nieokiełznanego który wśród burz zimowych odważnie ukoi moją samotność śniegi białe... w blasku księżyca ps myślałam, że poeta zszedł:( Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 Chciałbym poinformować, .... 26.08.03, 14:27 śnieg powietrze wypełnia a ona za nim łąka blask piasek miłość ... Odpowiedz Link Zgłoś
luladelrio1 Re: Chciałbym poinformować, .... 26.08.03, 18:04 rozbielone plaże skrzek mew wołanie słońce zaczyna dojrzewać jak pragnienie Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 Chciałbym poinformować, .... 27.08.03, 07:23 ani jedna dzika plaża nie skłamała mi swą dziką nagością żadne wieczne Słońce nie zginęło ... weź me pragnienie a ja wezmę Twoje ... Odpowiedz Link Zgłoś
luladelrio1 Re: Chciałbym poinformować, .... 27.08.03, 08:44 piasek tłumi nasze szepty zna tajemnicę twoje usta powiedziały pragnę moje tęsknię Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 Chciałbym poinformować, .... 27.08.03, 08:51 kwieciem usłane łoże Tyś jego ozdobą aksamitna pościel Twe usta roześmiane ... dałaś mi sobą cudowne ... Szept Duszy ... Koniec ... Tajemnica ... (w temacie) Odpowiedz Link Zgłoś
luladelrio1 Re: Chciałbym poinformować, .... 27.08.03, 09:30 kwiaty tuliły nas do snu zapach wisiał nad głowami wspomnieniem .......teraz łoże zaściełane bladym świtem oj w temacie:) Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 Chciałbym poinformować, .... 27.08.03, 09:34 zmęczeni miłością zapadamy w sen śniąc o kolejnych ciepłych dniach ... malujesz moje ciało w złote kwiaty najczulszym dotykiem tworzę ... Wspomnienie ... (w temacie) Odpowiedz Link Zgłoś
luladelrio1 Re: Chciałbym poinformować, .... 27.08.03, 09:47 śpimy długo zachody i wschody księżyca wtórują nam blaskiem srebro osnuwa cię płynąc z mych dłoni Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 Chciałbym poinformować, .... 27.08.03, 10:14 gdybym zawędrował na zachód na wschód czy wstąpił do nieba ... Miłość zrozumieć można tylko Miłością ... dowodem na Słońce jest samo Słońce ... i Ty ... Odpowiedz Link Zgłoś
luladelrio1 Re: Chciałbym poinformować, .... 27.08.03, 10:22 nie widziałam Świata nie dotknęłam Nieba śniłam ...Ty nauczyłeś mnie siebie... Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 Chciałbym poinformować, .... 27.08.03, 10:31 odezwałaś się zawirował Świat niebo ma swój kolor a oczy Twe błyszczą niezwykłym blaskiem ... Odpowiedz Link Zgłoś
luladelrio1 Re: Chciałbym poinformować, .... 27.08.03, 10:40 nie ma Przeszłości nie ma Przyszłości jest Teraźniejszość... twoje słowa napełniły mnie tysiącem gwiazd czy można się spalić bardziej niż Słońce? Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 Chciałbym poinformować, .... 27.08.03, 10:48 chociaż jeden raz na niebie dla Ciebie tańczy tysiąc gwiazd spróbujmy jeszcze ... Magiczne Słowa ... Odpowiedz Link Zgłoś
luladelrio1 Re: Chciałbym poinformować, .... 27.08.03, 10:53 ten raz oddali w zapomnienie zimny świt i noce palące... w blasku świec ujrzałam Twoje oczy... Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 Chciałbym poinformować, .... 27.08.03, 11:00 to przy Tobie zapadałem w słodkie zapomnienie ... rozbłysnął świt odpływa gdzieś czas byłaś - widziałem ... w Twych oczach tajemny blask a słodki ... Odpowiedz Link Zgłoś
luladelrio1 Re: Chciałbym poinformować, .... 27.08.03, 11:46 zapomniałeś o Świecie podczas gdy ja ustami rysowałam na Tobie nową nazwę dnia Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 Chciałbym poinformować, .... 27.08.03, 12:01 powtarzam w ustach Twoje usta niezliczone od uśmiechu w kącikach do smaku języka usta Twoje całują i Świat cały znika ... (w temacie) Odpowiedz Link Zgłoś
luladelrio1 Re: Chciałbym poinformować, .... 27.08.03, 12:12 czy to moje twoje... usta nie wiem zatracam się w Tobie... szukam Twoich dłoni Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 Chciałbym poinformować, .... 27.08.03, 12:21 cała moja Miłość moje dłonie ubrane w Twoje pocałunki moje usta otulone ciepłem ... Odpowiedz Link Zgłoś
luladelrio1 Re: Chciałbym poinformować, .... 27.08.03, 12:39 ujmuję cię w swe gorące dłonie drżysz... chcę ci oddać moją lawę uczucia Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 Chciałbym poinformować, .... 27.08.03, 12:47 i nagle wypełnia mnie lawa lawa Twojego uczucia rozgrzewa ... a moja dłoń lekko przyciąga ... a Twój szybki oddech jeszcze potęguje to uczucie ... Odpowiedz Link Zgłoś
luladelrio1 Re: Chciałbym poinformować, .... 27.08.03, 13:16 twój dotyk magnetyzuje moje zmysły fale ciepła poruszają moim ciałem twoje rytmicznie się dopasowuje Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 Chciałbym poinformować, .... 27.08.03, 13:24 a deszczu krople niech dadzą jej dotyk co zmysły wypełnia ciała jej obrazem budując budowlę wznioślejszą niż gotyk niż sztuki kamienne ... (w temacie) Odpowiedz Link Zgłoś
luladelrio1 Re: Chciałbym poinformować, .... 27.08.03, 13:32 deszcz zmywa emocje jego zwierciadła odbijają blask czystej niewinności ona jest wieżą naszej miłości Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 Chciałbym poinformować, .... 27.08.03, 13:36 tylko gestem przyjemnym lecz słowem przekazać emocje pewność i ... deszcz pada powoli jego nieoczekiwane stuknięcia o szyby rozbudzają ... Wieża Czarnej Róży ... (w temcie) Odpowiedz Link Zgłoś
luladelrio1 Re: Chciałbym poinformować, .... 27.08.03, 15:47 bierzesz w opiekę moje pragnienia czy deszcz zliczył ich mnogość? zapadam w sen śnię o Czarnej Wieży... Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 Chciałbym poinformować, .... 28.08.03, 07:30 wybrzeże niezdobyte dotąd żądzą pragnienia nietknięte przypływem ... niespokojny krzyk zerwie sen ... jest wciąż czarno-biała wieża kamienny los ... Odpowiedz Link Zgłoś
luladelrio1 Re: Chciałbym poinformować, .... 28.08.03, 09:28 wybrzeże osnuwa mgła poranek kąpię się w słońcu plaża szepcze o Tobie W nocy Wieża chroniła me myśli Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 Chciałbym poinformować, .... 28.08.03, 09:33 szum morza ptaków śpiew złota plaża pośród drzew ... najlepsze ciepłe uśmiechy pogodne myśli ... niech każdy poranek Słońcem Ciebie wita ... Odpowiedz Link Zgłoś
luladelrio1 Re: Chciałbym poinformować, .... 28.08.03, 10:05 liczę ziarenka piasku ile to trwa? czy więcej ich czy naszych Marzeń... słońce napełnia mnie złotem... Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 Chciałbym poinformować, .... 28.08.03, 10:13 to nasz świat narysował ciepły piasek potem deszczem ... w Tobie śpią moje marzenia najskrytsze ... Słońce na zieleni liści gra srebrzyście ... (w temacie) Odpowiedz Link Zgłoś
luladelrio1 Re: Chciałbym poinformować, .... 28.08.03, 10:25 zieleń listowia pleciona cieniem kryjąca tajemnicę w jej wnętrzu serce moje tulące do siebie Twoje... Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 Chciałbym poinformować, .... 28.08.03, 11:07 tajemnica ... kwiat z Twych włosów zbiegł do stóp ołtarzy choć brak tego zbiega nie skalał Twej twarzy serce me najwyżej wiosenną zieleń ... Odpowiedz Link Zgłoś
luladelrio1 Re: Chciałbym poinformować, .... 28.08.03, 12:39 kwiatami przybrałam ciało kolory mówiły Ci wszystko brałeś je w dłonie delikatnie... me serce... Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 Chciałbym poinformować, .... 28.08.03, 12:44 nawlec na Ciebie kolory tęczy... jak bierzesz prysznic Twe jedwabiste ciało wchłania krople ... w wazonie na oknie świeże kwiaty Twoje ulubione ... Odpowiedz Link Zgłoś
luladelrio1 Re: Chciałbym poinformować, .... 28.08.03, 14:35 widziłam Ciebie kwiaty Nas skąpani w słońcu wdychaliśmy nasze Marzenia mewy mówiły o Miłości Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 Chciałbym poinformować, .... 28.08.03, 14:41 maluję Twoje ciało w piękne kwiaty najczulszym dotykiem je tworzę ... Słońce zapala światło w Twoich oczach ... najdroższe marzenia ... Odpowiedz Link Zgłoś
luladelrio1 Re: Chciałbym poinformować, .... 28.08.03, 15:18 skąd znałeś moją wrażliwość wątłe nici pajęczę tkały me Marzenie jestem Tutaj... Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 Chciałbym poinformować, .... 28.08.03, 15:25 dałem marzenia oddałem tak ... szafa z czarnej czeluści pajęczyną kolorów w ciszę odpowiada echo jesteś kochana ... wiotczała jak pajęczyna o poranku ... za co Cię kocham? za to, że jesteś, że jesteś ze mną dzieńdobry, przepraszam i do widzenia, pomysły, marzenia, kocham Cię ... Odpowiedz Link Zgłoś
luladelrio1 Re: Chciałbym poinformować, .... 28.08.03, 15:39 nie ma cię ja wspominam śpię w czeluściach Różanej Wieży właśnie fale białe obmyły moje pragnienia ich zimno ucieka przed ich Gorącem Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 Chciałbym poinformować, .... 28.08.03, 15:44 wyraziłem pragnienie ... czułem wtedy fale ciepła i mrowienie na całym ciele ... również gorąco pragnę ... poczuć wraz z Tobą ... Odpowiedz Link Zgłoś
luladelrio1 Re: Chciałbym poinformować, .... 28.08.03, 16:11 rozpływającą się Przyjemność Brak granic Zakazów Ty i ja Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 Chciałbym poinformować, .... 29.08.03, 07:38 poznaliśmy zarówno potrzebę jak i granice wiedzy wszelkiej ... przyjemność ma się do szczęścia mniej więcej tak jak ... usta ja jestem Twoja i Ty jesteś mój ... (w temacie) Dzieńdobry Odpowiedz Link Zgłoś
luladelrio1 Re: Chciałbym poinformować, .... 29.08.03, 08:38 palące pragnienie prowadzi nas ścieżkami nieodkrytymi ...każdy raz jest Nowy Piękniejszy Niezapomniany witaj:) Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 Chciałbym poinformować, .... 29.08.03, 08:43 rozkoszy która obiecuje ugasić Twe pragnienie lecz nie ... to nadal szuka tajemnej ścieżki wiodącej do bramy Twej ... te słowa ... wspaniale ... (w temacie) Odpowiedz Link Zgłoś
luladelrio1 Re: Chciałbym poinformować, .... 29.08.03, 09:02 poznajesz mnie Dzień za Dniem Twój wzrok nie opuszcza mych ust polana usiana kwiatami Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 Chciałbym poinformować, .... 29.08.03, 09:12 a nawet jeśli to tylko usta Twe ku przyszłości ... pozwolają dzień za dniem poznawać siebie bardziej ... ja kiedy usta ku Twym ustom chylę ... Odpowiedz Link Zgłoś
luladelrio1 Re: Chciałbym poinformować, .... 29.08.03, 09:18 wtedy już wiesz o czym śniłam Nocą kogo sen prowadził gdy błądziłam ...po co? Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 Chciałbym poinformować, .... 29.08.03, 09:29 Ty zaś umiesz śnić się doskonale więc nie chcę już błądzić ... już wieczór nadszedł wkrótce noc zapadnie a ja ... udaję się w głąb wyspy aby błądzić po omacku ... szukając Twego ciepła ... Odpowiedz Link Zgłoś
luladelrio1 Re: Chciałbym poinformować, .... 29.08.03, 09:36 ta Wyspa to moje schronienie przed Tobą i Pragnieniem schowała mnie głęboko czy odnajdzie mnie ...Twe Oko? Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 Chciałbym poinformować, .... 29.08.03, 18:57 i w dal uciekać gdzieś tam jest nasza wyspa szczęśliwa ... tam się rumienisz pali Cię miłosne pragnienie Różo moja ... nie ma bez Ciebie ukojenia ... Odpowiedz Link Zgłoś
luladelrio1 Re: Chciałbym poinformować, .... 29.08.03, 21:21 Wyspę zmrok okrył jak ja rzęsami Twoje ciało księżyc wstaje wraz z nami Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 Chciałbym poinformować, .... 29.08.03, 21:59 pogłaskam Twoje rzęsy byś mogła zasnąć opierając głowę o moją tajemnicę ... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
luladelrio1 Re: Chciałbym poinformować, .... 30.08.03, 14:47 Twoje Dłonie obudziły moje szczęście Gdy widzę Ciebie Sen miesza się z realnością tęsknię... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 Chciałbym poinformować, .... 30.08.03, 16:51 i marzenie i jawa i sen i Słońce unoszące się jak szczęście w delikatnym pędzie które szukają chwytając Ciebie w dłonie ... Odpowiedz Link Zgłoś
luladelrio1 Re: Chciałbym poinformować, .... 31.08.03, 17:05 bo szczęście to pyłki kurzu na podłodze rosa na chłodnej jeszcze trawie promienie płonące na pajęczynie Ty wyznający dziewczynie... w temacie;) Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 Chciałbym poinformować, .... 01.09.03, 07:38 nie dane mi było usłyszeć jej głosu szeptu .... lecz miałem szczęście poznając jej duszę ... jak ostatnie promienie Słońca znikające za horyzontem nieba ... (w temacie) Odpowiedz Link Zgłoś
luladelrio1 Re: Chciałbym poinformować, .... 01.09.03, 11:12 znikający horyzont jak spojrzenie dzielił ich delikatną mgłą zapadali w niepamięć jak kiedyś w siebie w tem.:) czy dzień dobry? Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 Chciałbym poinformować, .... 01.09.03, 11:24 czuję jedynie momentami Twe gorące spojrzenie i dotyk ... jak kandelabry złote biją a Ty mnie ... tylko stoję wpatrzony w znikający horyzont ... czuję jedynie momentami Twe gorące spojrzenie i dotyk ciała ... (w temacie) Dzień Dobry :-) Odpowiedz Link Zgłoś
luladelrio1 Re: Chciałbym poinformować, .... 01.09.03, 11:51 bo zachodzący dzień to przypomnienie naszych poranków rozmów dotyków Ty stoisz naprzeciw mnie poczułam usta... ale rozdziela nas ocean... Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 Chciałbym poinformować, .... 01.09.03, 12:04 oczami badasz moją twarz w oczach iskierki wesołe gorące usta stykają się a ciało - napięte jak struna czeka na jeden dotyk ust po ... poranek ... ocean ... magiczny kobierzec alei marzeń ... Odpowiedz Link Zgłoś
luladelrio1 Re: Chciałbym poinformować, .... 01.09.03, 12:16 dostrzegam Twoje dłonie spieszne całuję Cię pomimo soli i łez zdziwiona czuję chłód... ocean oddycha ...z nami Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 Chciałbym poinformować, .... 01.09.03, 12:24 jeśli zanurzysz dłonie w ciszy wieczoru ... zbieram z Twojego pachnącego ciała ... pocałunek dotyk Twoich warg ... pocałunek uchyla nam zasłonę tajemnic świata ... gdyby teraz wśród tych urwisk dziczy czuć na rękach dwie dłonie drobne ... usta Twoje to ocean różowy spojrzenie Twoje to fala wzburzona ... Odpowiedz Link Zgłoś
luladelrio1 Re: Chciałbym poinformować, .... 01.09.03, 12:56 przecież ogłuszył nas zapach nocy ...kochaliśmy... fale białe jak snieg tłumią słowa... ...jesteś, będziesz piasek kradnie Twe kroki tyle ich ile nas było w Dniu pierwszego pocałunku Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 Chciałbym poinformować, .... 01.09.03, 13:06 Twój zapach ... w nocy czas woń spełnienia ... to zapach Ciebie uwiódł mnie założył słodkie kajdany ... gorące pocałunki cicho szeptane słowa ... pierwszy pocałunek słodki ... (w temacie) Odpowiedz Link Zgłoś
luladelrio1 Re: Chciałbym poinformować, .... 01.09.03, 13:23 noc była czarna jak heban gdy powiedziałeś ...zostań czekał świt biel dnia codzienność wtulona w Ciebie zasnęłam przeczekam ...nowa noc nowe spełnienie Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 Chciałbym poinformować, .... 01.09.03, 13:29 wypełniona zapachem nocnych kwiatów wejdź ... i zostań ... na zawsze ... ciepły czas lata czar noc przechodzi w złoty sen ... mrok i świt czerń i biel Ty i ... Odpowiedz Link Zgłoś
luladelrio1 Re: Chciałbym poinformować, .... 01.09.03, 13:44 Ty i ja nocy głębia twoich oczu swym ciałem nakryjesz moje tak dotrwamy świtu księżyc oświetli tylko... jedną drogę do Ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 Chciałbym poinformować, .... 01.09.03, 13:58 jeśli Ty i ja budząc się odkryjemy (w jakiś sposób w ciemności) że ten świat został zerwany jak liść koniczyny z zielonej łąki bez czasu spokojnie zwracając ku mnie domyślne lustra którymi są Twoje oczy przekażesz mi nieco więcej niż po dwakroć i tak łagodnie to wszystko co podczas gdy spaliśmy podczas gdy byliśmy czym innym znikło a ja niejasno uśmiechnięty znowu wejdę powoli w to szczególne królestwo snu podczas gdy coś innego obcałowuje bez tchu pamięć która jakże rozkosznie fruwa w jutrze bez ostrych wiraży Odpowiedz Link Zgłoś
luladelrio1 Re: Chciałbym poinformować, .... 01.09.03, 14:15 nie mówiłeś nigdy... noce trwają dłużej niż mówią zegary powieki jak skrzydła anioła czule pieszczą twoje marzenia ...stąpałam ...po białej pościeli chłód wiatru jak żagle unosił ją do góry stopami wyczuwałam delikatność ...noc jeszcze trwa między nami Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 Chciałbym poinformować, .... 01.09.03, 14:36 czas przemija przemijam z nim ja lecz My jako My nigdy nie ... noc gdy sen nadchodzi już słyszę w duszy melodię nuconą przez Ciebie ... Odpowiedz Link Zgłoś
luladelrio1 Re: Chciałbym poinformować, .... 01.09.03, 14:56 odchodzisz mając na ustach smak moich ust wiodę za Tobą wzrokiem zaśniemy razem ciszą... Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 Chciałbym poinformować, .... 01.09.03, 15:05 przychodzę do Ciebie nocą gdy śpisz tak spokojnie siadam cichutko na Twoim posłaniu tak blisko jestem nie chcę Cię zbudzić ... na oczy za zasłoną opuszczonych powiek na usta tak ciche teraz półuśmiechem rozchylone na ukrytą pod kocem pierś oddechem równym unoszoną na dłonie chwytające motyle we śnie ... Odpowiedz Link Zgłoś
luladelrio1 Re: Chciałbym poinformować, .... 01.09.03, 15:16 ... gdy Ty skradasz się ku memu posłaniu nie wiesz czekam... ... serce mi bije mocniej myśl nie usnęła trzepoce jak ptak na uwięzi usta rozognione w czerwieni palą mnie... wyczuwam Twoją obecność... Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 Chciałbym poinformować, .... 01.09.03, 15:28 usta Twoje się snują usta Twe się wodzą jak dwa ptaki różowe po mnie lekko chodzą jak dwa światła natchnione oczu dotykają usta Twe mnie zabrały usta Twe mnie mają. jak wyznania wstydliwe jak szepty szalone powtarzam w ustach Twoje usta niezliczone od uśmiechu w kącikach do smaku języka usta Twoje całują i świat cały znika ... Odpowiedz Link Zgłoś
luladelrio1 Re: Chciałbym poinformować, .... 01.09.03, 15:42 zaciskając palce na Twoim ciele gorącym ... wtapiam się leniwie w każdy zakamarek twojego pragnienia czuję zapach maciejki róży cynamonu one są świadkami naszego spełnienia włosami oplatam Cię subtelnie nie dotykając prawie łowię oddech, westchnienie stąpamy po posłania murawie Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 Chciałbym poinformować, .... 02.09.03, 07:43 Twe oczy cudowne widzę w nich Twą miłość pragnienie oddanie chcę ... kocham i wierzę w Nasze spełnienie kocham i ... znikają kłopoty zostaje Twój ciepły dotyk bądź tu ... (w temacie) dzieńdobry :-) Odpowiedz Link Zgłoś
luladelrio1 Re: Chciałbym poinformować, .... 02.09.03, 09:07 gdy wspominasz tęsknotę widzę niebo i ptaki ich szkielety wzlatują codziennie powtarzający się rytuał okrywa mą twarz cieniem smutniejszym niż skrzydła unoszącej się tęsknoty (w temacie jak zwykle) dobry,ale zimny:) Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 Chciałbym poinformować, .... 02.09.03, 09:22 tęsknota mnie budzi blaskiem błękitnego nieba tęsknota za Tobą tęsknota za spełnieniem i tylko Twój zapach pozostał na poduszce nigdy Cię tutaj mi nie zabrakło ... (w temacie) chłodny zawsze może być ciepły :-) Odpowiedz Link Zgłoś
luladelrio1 Re: Chciałbym poinformować, .... 02.09.03, 09:30 wychodząc zostawiłam poduszkę pamiątkę obecności ...snu realniejszego od życia czuję na ustach Twój smak zapach otula mą szyję jak szal utkany miłością zamykam oczy...i jesteś... ogrzany ciepłymi słowami:) Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 Chciałbym poinformować, .... 02.09.03, 10:14 ostatnie dni i godziny przepływały przez nasze ciała jak ciepłe słońca promienie i teraz kiedy spłynęły z nas ostatnie oddechy kiedy zdażyliśmy spłonąć po raz ostatni kiedy zdawało się że nic więcej nie może się wydarzyć odkrywamy swoją ciepłą obecność w środku opływającej nasze ciała nocy i każdy Twój oddech jest moim oddechem każde skinienie Twoich dłoni moich dłoni drżeniem uczę się Twoich słów Twoich myśli aby nie stracić najmniejszej chwili i tak pozostaję na zawsze nienasycony radosny jak szczeniak szczęśliwy i niespełniony na zawsze a godziny i dni powracają i przepływają przez nasze ciała jakby cokolwiek mogło się jeszcze wydarzyć ... (ciepło, w temacie) Odpowiedz Link Zgłoś
luladelrio1 Re: Chciałbym poinformować, .... 02.09.03, 11:07 spojrzeniami rozpalałeś mnie bez tchu plaża była spowita jasnością gorącem naszych myśli i oddechów pośpiechem uśmiechem latem już mi cieplej:) Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 Chciałbym poinformować, .... 02.09.03, 11:16 rankiem obsypię Twoje ciało róż płatkami tęczę jak rosę przygarnę aby przebudziła kolorów jutrzenki mieszanie południem zroszę Twoje ciało morskimi kroplami muszlę Wenus przywołam aby osłoniła kropel srebrzystych spijanie wieczorem otulę Twoje ciało sennymi chmurami noc gwiaździstą uwiężę aby wyzwoliła całunu uniesień tkanie północą osuszę Twoje ciało bezkresną czarą wina i będę pisał po nim atramentem namiętności do kresu wieczności ... (Słońce zaczęło świecić) Odpowiedz Link Zgłoś
luladelrio1 Re: Chciałbym poinformować, .... 02.09.03, 14:01 gdy Ty czułoscią rysowałeś kwiaty moja skóra zmieniała się jak twoje oczy znaczące mnie palącym rysunkiem poddawałam się Twej fantazji stając się jej żywym obrazem barwy ...pragnienia (wewnętrzne,owszem,bo to na niebie jakoś sie ociąga:) Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 Chciałbym poinformować, .... 02.09.03, 14:23 oczy otwierasz moje ... Twoje i moje ... dużo tego: malować rysować tańczyć śpiewać ... (w temacie, ciepła osoba zawsze :) Odpowiedz Link Zgłoś
luladelrio1 Re: Chciałbym poinformować, .... 02.09.03, 15:07 nie obiecywałeś mi lata nie obiecywałeś mi wiosny nie obiecywałeś mi zimy nie obiecywałeś mi wiosny więc dlaczego czuję kwiatów zapachy pod stopami liści szelest słyszę śnieg błyszczy na niebie słońce promieniem myśli wypala ...dlaczego lubię ciepłe osoby:) Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 Chciałbym poinformować, .... 03.09.03, 08:18 wiosenny wiatr letni wiatr jesienny wiatr zimowy wiatr uśmiech przysłoniło zimne Słońce Miłość zasnęła ... by Ci dać swoje piękno i zapach Miłości ... a ja patrzę w kwiaty Twoich rozmarzonych oczu ... (w temacie) ciepłe dzieńdobry w chłodny poranek :-) Odpowiedz Link Zgłoś
luladelrio1 Re: Chciałbym poinformować, .... 03.09.03, 09:00 chłód i błękit obudziły o świcie westchnieniem tylko szept senny Twoje marzenia ciągną mnie w otchłań wygasłej już nocy w temacie) bardzo chłodny,trzeba go rozgrzać;) Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 Chciałbym poinformować, .... 03.09.03, 09:09 rozbłysnął świt odpływa gdzieś czas byłaś widziałem razem nas widziałem Twoje przebudzenie ... marzenia stały się bardziej realne bardziej ... (w temacie) (czas na ciepły poranek) Odpowiedz Link Zgłoś
luladelrio1 Re: Chciałbym poinformować, .... 03.09.03, 11:59 podniebne błękity tulą nasze dusze spokojem niewidzialności dryfujemy ...dni, miesiące lata są chwilami sekundy godzinami dotknij moich skrzydeł Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 Chciałbym poinformować, .... 03.09.03, 12:06 zabiorę Cię tam gdzie niebo tworzą motyle zabiorę Cię tam gdzie rzeka płynie wartko to znaczy że moje serce Cię kocha a moja dusza Cię pragnie dałem Ci różę miłości ... Odpowiedz Link Zgłoś
luladelrio1 Re: Chciałbym poinformować, .... 03.09.03, 12:09 niebo podarowałeś mi spojrzeniem pierwszego dnia ostatniej nocy gdy znak motyla barwił moją skórę ...twoim dotykiem Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 Chciałbym poinformować, .... 03.09.03, 12:15 za oddech Twych słów ... za szept Twych myśli ... za dotyk Twej miłości ... Za zapach pożądania ... Oddam się ... Odpowiedz Link Zgłoś
luladelrio1 Re: Chciałbym poinformować, .... 03.09.03, 12:28 po oczu blask po miękkość ust po uścisk rąk po głębię uczuć Twoich wyruszę ... w nieznane... Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 Chciałbym poinformować, .... 03.09.03, 12:35 Twe usta delikatne jak jedwab Twe oczy które błądzą jak wiatr Twój umysł kochający bez obaw Twe serce wpatrzone we mnie Twe dłonie które trzymać mam Odpowiedz Link Zgłoś
luladelrio1 Re: Chciałbym poinformować, .... 03.09.03, 12:45 moja głowa na Twym ramieniu Twój wzrok na mojej skórze moje dłonie na Tobie Twoje usta z moimi moje sny w Twoich Twoje marzenia moimi... Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 Chciałbym poinformować, .... 03.09.03, 12:56 serca są dwa to Ty i ja jesteś jak ze snu by moje życie miało jakiś sens każdy Twój taniec chciałbym by był dla mnie tak jak Ty się uśmiechasz nie robi tego ... (w temacie) (robi się trochę cieplej) Odpowiedz Link Zgłoś
luladelrio1 Re: Chciałbym poinformować, .... 03.09.03, 13:43 krople rosy tańczą na nas jak płomyki Twoich oczu palących rzeźbiących mój kształt poddany palcom Twoim rozmarzonym delikatną pieszczotą... (dużo cieplej) Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 Chciałbym poinformować, .... 03.09.03, 14:00 porwałem Twoje dłonie oddałaś mi ... ciało i uczuć przepychy a Ty mi odpowiadasz a ja uśmiech Twój całuję biodra i kolana i ramię i zsunietą z ramienia koszulę ja słucham z uśmiechem (w temacie) (to dobrze, że jest Ci ciepło) Odpowiedz Link Zgłoś
luladelrio1 Re: Chciałbym poinformować, .... 03.09.03, 14:47 siadasz naprzeciw ciszą mówiąc najpiękniejsze słowa uśmiech Twój więzi mnie swym spokojem wyciagam do Ciebie ramiona... a Tobie?cieplej? Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 Chciałbym poinformować, .... 04.09.03, 07:43 z Tobą chwile z Tobą dni Twoj radosny uśmiech Twoje uśmiechnięte spojrzenie i najpiękniejsze było to że poznaliśmy się ... (w temacie) Dzieńdobry :-) W chłodny poranek, co by było cieplej :-) Odpowiedz Link Zgłoś
luladelrio1 Re: Chciałbym poinformować, .... 04.09.03, 09:20 kobiercem z gwiazd utkanym kroczymy po cichu nie budząc mew śniących o miłości powiekami nawzajem budzimy się powoli szepcząc oddechem ukochanym niedość,że chłodny to siąpiący:) Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 Chciałbym poinformować, .... 04.09.03, 09:26 takie chwile które na nasze twarze wylewały uśmiech jesteś ciągle przy mnie razem kroczymy przez życie z Tobą zasypiać każdej nocy budzić się każdego ranka ... (w temacie) (chłodny, ale zaraz będzie ciepolej) Odpowiedz Link Zgłoś
luladelrio1 Re: Chciałbym poinformować, .... 04.09.03, 09:58 zapach rosy tańczy na Twoich włosach ja ją zbieram zpamiętując kształt kropli jak łez... a ja mam dziś urodziny:) Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 Chciałbym poinformować, .... 04.09.03, 10:06 pamiętam promienie Słońca które dotykały Twoich włosów pamiętam szelest wiatrus plecione dłonie zapach Twoich włosów dotyk Twoich warg najpiękniejsza chwila jaka zdarzyła mi się podczas mojego życia ... (w temacie) Odpowiedz Link Zgłoś
luladelrio1 Re: Chciałbym poinformować, .... 04.09.03, 10:45 śmiech zrodzony ze słońca i kwiatów ciepłego letniego deszczu połączył nas i dał wspomnienie wieczorów poranków koloru lśniącej perły Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 Chciałbym poinformować, .... 04.09.03, 11:22 w metropoliach tak wielkich jak Twa wieczory i poranki z nami są długie i cudowne i czynności banalne i wschody słońc i zachody księżyców i radości i śmiech ... Odpowiedz Link Zgłoś
luladelrio1 Re: Chciałbym poinformować, .... 04.09.03, 12:58 miasto jest ciche zastygło ulice jasne od słońca odbijają nasz śmiech rozmowy na przystankach czekamy na miłość Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 Chciałbym poinformować, .... 04.09.03, 13:56 spędzone z Tobą chwile Twój radosny uśmiech i Twoje spojrzenie ... a najbardziej dziękuję Ci za miłość ... (w temacie) Odpowiedz Link Zgłoś
luladelrio1 Re: Chciałbym poinformować, .... 04.09.03, 14:44 podziękowałeś mi spojrzeniem które zachowałam jak talizman uczuciem gorętszym od słowa KOCHAM i pocałunkiem delikatniejszym od dotknięcia obłoku... Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 Chciałbym poinformować, .... 04.09.03, 16:31 coś o czymś dla kogoś w mych myślach odnajduję tylko Ciebie uczucie dajesz mi to czego nigdy nie znałem ... (w temacie) Odpowiedz Link Zgłoś
apf Re: Chciałbym poinformować, .... 25.08.03, 11:42 Gość portalu: Belbo2śpiący napisał(a): > Chciałbym poinformować, że w dniu 25 sierpnia juz wstałem! jaki ranny ptaszek, bo wstałem o 10-tej, ze tak powiem. Odpowiedz Link Zgłoś