Gość: poszukująca IP: 83.142.222.* 25.02.08, 09:33 Kochani gdzie jestescie? Szukam mezczyzny,ktory bedzie mogl zaspokoic wszystkie moje pragnienia. Jestem dziewczyna,ktora chcialbys poznac. Czekam na oferty panow z sosnowca! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: robert Re: szukam mężczyzny Sosnowiec IP: *.insat.net.pl 26.02.08, 10:11 Szkoda dziewczynko, że już tam nie mieszkam, ale Sosnowiec kocham. Odpowiedz Link Zgłoś
r0bert40 Re: szukam mężczyzny Sosnowiec 27.02.08, 01:06 faktycznie, też lubię Sosnowiec, same namiętne wspomnienia, mniam, mniam .. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dotyk_wiatru Re: szukam mężczyzny Sosnowiec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.08, 06:44 Mam tam Przyjaciela :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poszukujaca Re: szukam mężczyzny Sosnowiec IP: 83.142.222.* 27.02.08, 12:27 chlopaki co z wami? nikt nie ma ochoty na super przygode??? zapraszam zainteresowanych,chetnie sie umowie na spotkanko... Odpowiedz Link Zgłoś
andrexx Re: szukam mężczyzny Sosnowiec 27.02.08, 12:34 nie mieszkam w sosnowcu, nikogo z sosnowca nie znam i jakos nie czuję żalu Odpowiedz Link Zgłoś
fanka.turystyki Andrexx, bój się Boga! 27.02.08, 13:21 Jakieś 4 lata tam mieszkałam, ładne miasto, miła atmosfera... Tylko w autobusie do Katowic mi paszport Hanysy sprawdzały... ale może teraz to już się zmieniło? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
alien02 Re: szukam mężczyzny Sosnowiec 27.02.08, 13:36 "Szukam mezczyzny, ktory bedzie mogl zaspokoic wszystkie moje pragnienia" Tego nawet diabeł nie potrafi :))) Odpowiedz Link Zgłoś
fanka.turystyki Ty też bluźnisz Alien... 27.02.08, 15:04 obrażając diabła. Nie podoba mi się to bo mam z jednym konszachty... Ostatecznie... "gdzie diabeł nie może tam babę poślę", co w połączeniu z tematyką wątku prowadzi do wniosku że "żeby życie miało smaczek -raz dziewczynka, raz chłopaczek" :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
alien02 Skup się lepiej na Twojej stopce 27.02.08, 17:07 Nie stópce, tylko stopce, tej z lowerem tunajt. Zamknij oczy, skup się, policz Adin Dwa Tri Czietyrie - no i co? Kogo widzisz? Może to Al Pacino z filmu Adwokat Diabła? Odpowiedz Link Zgłoś
fanka.turystyki Re: Skup się lepiej na Twojej stopce 27.02.08, 17:20 alien02 napisał: > Zamknij oczy, skup się, policz > Adin ...wodór... > Dwa ...hel... > Tri ...lit... > Czietyrie ...beryl... > no i co? Kogo widzisz? Pana Mendelejewa :-)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
alien02 Kurna, on też - ten sam schemacik :) 28.02.08, 09:09 In 1862, he married Feozva Nikitichna Leshcheva. (...) In 1876, he became obsessed with Anna Ivanova Popova and began courting her; in 1881 he proposed to her and threatened suicide if she refused. His divorce from Leshcheva was finalized one month after he had married Popova in early 1882. Even after the divorce, Mendeleev was technically a bigamist; the Russian Orthodox Church required at least 7 years before lawful re-marriage. His divorce and the surrounding controversy contributed to his failure to be admitted to the Russian Academy of Sciences (despite his international fame by that time). :))) Odpowiedz Link Zgłoś
ginger43 Re: Kurna, on też - ten sam schemacik :) 28.02.08, 09:34 A może życie, to określona ilość schemacików i nic więcej? Taka wielka biblioteka ze schematami? Wybierasz, który chcesz - z tym, że jak to bywa, nie każdy jest dostępny, a nie zawsze chcemy poczekać, aż będzie. Jak przychodzi kres to oddajesz i świat się kręci... ................................................................. Oczekiwanie, że coś miłego się wydarzy, to niemal połowa przyjemności. Odpowiedz Link Zgłoś
alien02 Ginger 28.02.08, 09:41 Wiem, że mnie wypunktujesz. Litości. To skrót myślowy. Chodzi o to, że często jest tak, że po kilkunastu latach związku dochodzi do pewnych sytuacji. W tym kontekście można odważyć się na stwierdzenie, że jest to jakiś powtarzalny schemat. I nie tylko dotyczy to facetów. Kobiet też. Odpowiedz Link Zgłoś
ginger43 Nic z tych rzeczy... 28.02.08, 09:53 To co napisałam było taką bardzo ogólną refleksją o życiu człowieka. Czasami idąc ulicą patrzę na ludzi i zastanawiam się, gdzie ktoś się spieszy, czym smuci lub z czego cieszy - każdy ma jakieś swoje życie, na dobrą sprawę można do tych żywotów założyć jakieś ogólne schematy i posegregować je. To było wszystko o czym myślałam. Do głowy mi nie przyszło żeby Cię za cokolwiek punktować - nie oceniajcie, jeśli nie chcecie, żeby was oceniano - czyż nie? Miłego dnia Gingi :) ................................................................. Oczekiwanie, że coś miłego się wydarzy, to niemal połowa przyjemności. Odpowiedz Link Zgłoś
alien02 Schematy 28.02.08, 10:12 Przepraszam :) I również miłego dnia :) Kontynuując dyskusję, zastanawiam się nad tym, na ile postęp technologiczny, internet, tanie linie lotnicze, często profil pracy nie odpowiadający naszej fizycznej strukturze i budowie oraz pewnym zwierzęcym odruchom, które mamy, na ile te czynniki będą burzyć funkcjonujące do tej pory schematy postępowania ludzi. Żyjemy w warunkach tak dynamicznie się zmieniających, jak nigdy wcześniej w historii ludzkości. Odpowiedz Link Zgłoś
ginger43 Re: Schematy 28.02.08, 11:16 Życie faktycznie przyspieszyło do niebotycznego i zarazem do niebezpiecznego tempa. Wszystko od początku istnienia świata ewaluuje - to jest normalne, ale zbyt szybko następujące zmiany są dość niebezpieczne - to jak rewolucja. Odnoszę wrażenie, że już obecnie bardzo wzrasta odsetek ludzi, którzy nie nadążają za zmianami. Powiem szczerze, że ja też chwilami mam dość, uciekam na wieś, bo tam jest cisza i spokój, ludzie nie zatracili jeszcze tak swojej pierwotnej naturalności, są bardziej ludźmi niż takimi "robotami" jak wielu ludzi żyjących w mieście. ................................................................. Oczekiwanie, że coś miłego się wydarzy, to niemal połowa przyjemności. Odpowiedz Link Zgłoś