niebieska33 29.02.08, 08:55 To jak będzie w ten weekend? :) Ps.Ze specjalnymi pozdrowieniami dla Tygryski - miłego weekendowania. (możesz przejąć pałeczkę :)) ) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alien02 Re: Spacer, rower, wycieczka za miasto. 29.02.08, 09:02 Ty jesteś tą Niebieską, co wybiła Analityczkę ze stanu "kwiat lotosu na tafli jeziora" ? Odpowiedz Link Zgłoś
alien02 Już nieaktualne - znalazlem 29.02.08, 09:51 Activity between 08.2006 and 11.2006 Odpowiedz Link Zgłoś
niebieska33 Re: Już nieaktualne - znalazlem 29.02.08, 14:36 :) burzę bardziej ma się w sobie niż w kimś. Miłego weekendu. Odpowiedz Link Zgłoś
alien02 I wzajemnie :) Miłego weekendu :) 29.02.08, 15:09 Takie życzenia są szczególnie sympatyczne, jeżeli dwie osoby powiedzą to sobie w tym samym momencie :) Czasem tak się zdarza :) Jakieś nieuchwytne podobieństwo dusz, o ile oczywiście wierzy się w to, że nie jesteśmy tylko materią :) Odpowiedz Link Zgłoś
ginger43 Czy to jest propozycja nie do odrzucenia ? 29.02.08, 09:33 Hmmm, brzmi zachęcająco - szczególnie ten rower :) ................................................................. Oczekiwanie, że coś miłego się wydarzy, to niemal połowa przyjemności. Odpowiedz Link Zgłoś
niebieska33 Re: Czy to jest propozycja nie do odrzucenia ? 29.02.08, 14:39 Prognozy straszą, że w ten weekend nici z roweru. Bardziej kominek, dobra literatura, lampka wina, ciepłe słowo ciepłego kogoś :). Chyba, żeby na basen.. kryty. :) Miłego... Odpowiedz Link Zgłoś
ginger43 Może płetwy nie wyrosną :) 29.02.08, 15:13 Faktycznie, też słyszałam wiadomości o spodziewanych wichurach, tylko żagiel do roweru przyczepić :DDD Zachęciłaś mnie do kupna nowego karnetu na pływalnię, zbieram się do tego od tygodnia jak pies do jeża. Jutro więc idziemy pływać :) ................................................................. Oczekiwanie, że coś miłego się wydarzy, to niemal połowa przyjemności. Odpowiedz Link Zgłoś
tygryska_28 Re: Spacer, rower, wycieczka za miasto. 29.02.08, 10:01 Witam :)) Przecież nie będę odbierała Tobie "chleba" :)) Poza tym ja tak tylko sentymentalnie sobie wspomniałam :) Więc jak będzie w ten weekend? Podróżowo :) 400 km :DD Pozdrawiam ciepło :) Odpowiedz Link Zgłoś
niebieska33 Re: Spacer, rower, wycieczka za miasto. 29.02.08, 14:50 Tygrysko :), nie odbierasz mi wcale chleba :) że tak to ujmę... okoliczności spowodowały, że zwolniłam ten "etat", choć wyjątkowo przyjemny był :))). Chętnie sceduję na kogoś zastępstwo. Jeśli brak Ci czegoś - to twórz to, nowe wątki, nowe "etaty" :). I powspominać też miło. I są te nieliczne przypadki - gdy miło zostać czyimś wspomnieniem :))) Udanej podróży! Ja też będę podróżować w ten weekend, tylko krócej :) Miłego weekendu. Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
dotyk_wiatru Re: Spacer, rower, wycieczka za miasto. 29.02.08, 14:05 U mnie spacerowo na pewno :)) Na rower jeszcze za zimno :) Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
niebieska33 Re: Spacer, rower, wycieczka za miasto. 29.02.08, 14:55 Na rower trzeba by ubrać ciepłe gatki i rękawiczki :) Życzę pozytywnych wrażeń na spacerze i miłego towarzystwa. Odpowiedz Link Zgłoś
dotyk_wiatru Re: Spacer, rower, wycieczka za miasto. 29.02.08, 21:53 niebieska33 napisała: > Na rower trzeba by ubrać ciepłe gatki i rękawiczki :) > Życzę pozytywnych wrażeń na spacerze i miłego towarzystwa. > Grypa u mnie w mieście szaleje i troszkę to ryzykowne :) ale spacerku nie odpuszczę :)) Dziękuje :) A Ty, co planujesz? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
ginger43 Jakie za zimno? 29.02.08, 15:18 dotyk_wiatru napisała: > Na rower jeszcze za zimno :) No, żartujesz sobie chyba? Jakie zimno, w tym roku nie było jeszcze wcale zimno. Na rowerze świetnie się jeździ po śniegu, a siniaki później jakie śliczne tęczowe :DDDD ................................................................ Oczekiwanie, że coś miłego się wydarzy, to niemal połowa przyjemności. Odpowiedz Link Zgłoś
dotyk_wiatru Re: Jakie za zimno? 29.02.08, 21:56 :) Fakt...nie bylo tak zimno jak ja...lubię :)))):P ale i sniegu u mnie nie było...Za to wichury jak się patrzy...Dzisiaj zresztą też:))) i choćby dlatego na rowerku byłoby...wesoło;D Odpowiedz Link Zgłoś
altinka Re: Spacer, rower, wycieczka za miasto. 29.02.08, 20:31 Ja to do kina pójdę i na jakieś dobre jedzenie :) Może tak być? Odpowiedz Link Zgłoś
agnes.g mobilizacja sił a potem słodkie nieróbstwo:) 29.02.08, 21:10 A ja mobilizuję siły ciała na jutrzejszy aerobic, potem wycieczka po buty (mam dylemat - wiosenne sandałki czy cieplejsze półbuty) ;). Niedziela już zupełnie pro natura - wypad z miasta w poszukiwaniu zieleni, ciepłego wiatru (a dąć ma solidnie;) ) i błogiego relaksu:) Altinko - a widziałaś w końcu "Rozmowy nocą"? pozdrawiam cieplutko:) Odpowiedz Link Zgłoś
altinka Re: mobilizacja sił a potem słodkie nieróbstwo:) 29.02.08, 21:26 agnes.g napisała: > A ja mobilizuję siły ciała na jutrzejszy aerobic, potem wycieczka >po buty (mam dylemat - wiosenne sandałki czy cieplejsze >półbuty) ;). Niedziela już zupełnie pro natura - wypad z miasta w >poszukiwaniu zieleni, ciepłego wiatru (a dąć ma solidnie;) ) i >błogiego relaksu:) > Altinko - a widziałaś w końcu "Rozmowy nocą"? Stresujesz mnie tym aerobiciem, taka prawda. Od razu pomyślałam o moich zasiedziałych mięśniach. Buty ... ja to bym wybrała wiosenne, ale nie sandałki, takie przejściowe trochę, ale ze wskazaniem na wiosnę. Agnes, miłego niedzielowania tylko mogę Ci życzyć. Kto wie, może nie będzie tak mocno powiewać? Byłam na "Rozmowach(...)". Poczułam klimat. Mi się ten film podobał. Odpowiedz Link Zgłoś
agnes.g Re: mobilizacja sił a potem słodkie nieróbstwo:) 29.02.08, 21:45 ..ja też mam pietra, zwłaszcza po ostatnich ćwiczeniach ze sztangą, rozciągaczami i matą...;). Ale cóż - myśl o kwietniowym wypadzie do Krakowa, potem w góry z intensywnym po nich łażeniem mobilizuje:) Mnie również podobały się "Rozmowy..", choć zakończenie trochę nijakie i zbyt gwałtowne. No i od razu zaliczyłam równiez Lejdis - uśmiałam się do łez choć i refleksje duże mnie naszły:) Odpowiedz Link Zgłoś
altinka Re: mobilizacja sił a potem słodkie nieróbstwo:) 01.03.08, 09:08 Agnes, te ćwiczenia Ci wynagrodzą na szlaku, i to jak bardzo. Hm...To będą Tatry? A Kraków jest mi bardzo bliski. Spędziłam tam kilka lat. Mam nadzieję, że marzec będzie już na tyle wiosenny, że wycieczki rowerowe będą przyjemnym połączonym z pożytecznym. Tak sobie planuję. Rower, aparat fotograficzny i w drogę. Do innego wysiłku chyba się nie zmobilizuję. To obejrzałyśmy te same filmy:) Mam podobne odczucia jak Ty. Pozdrawiam Cię sobotnio! Odpowiedz Link Zgłoś
agnes.g Re: mobilizacja sił a potem słodkie nieróbstwo:) 01.03.08, 11:19 ...przedpołudniowy plan wykonany - efekt? nie jestem pewna czy moje nóżki dadzą radę ponieść mnie dalej w poszukiwaniu bucików...;)) Zmordowali mnie okrutnie:) Altinko - pewnie, że Tatry, moje ukochane. Wprawdzie jest to wycieczka do Krakowa i okolic - w planie jest Ojców, Szczawnica, spływ Dunajcem, Kasprowy, Zakopane. Ale... chcę się urwać choć na dwa dni i połazić po wyższych partiach:) Może wspólnie zmobilizujemy się do popedałowania na rowerku?:) Mój wciąż stoi samotnie z uszkodzoną przerzutką a ja nie mogę znaleźć (?!) czasu na jej wymianę. Bardzo lubię uciec sobie tak, z aparatem w naturę. Poobserwować, pozachwycać się, popstrykać fotki. Kurczę, wciąż nie mogę zdecydować się na aparat - doszło parę typów i prawdę mówiąc jestem bezradna. Czytałam specyfikacje, opinie, ale i tak jestem laikiem i nie bardzo wiem na co zwracać szczególną uwagę. A na co tym razem wybierasz się do kina? Buziaki weekendowe:) Odpowiedz Link Zgłoś
altinka Re: mobilizacja sił a potem słodkie nieróbstwo:) 01.03.08, 21:21 Aerobic był więc jak należy :) Wycieczka ma w planie ładne miejsca. Jeśli niektórych nie znasz to warto je zobaczyć. Agnes, może lepiej sama się nie "urywaj", lepiej z kimś. Nie wiem co masz na myśli pisząc o wyższych partiach Tatr, ale samemu na szlaku ... hm, różnie bywa. A po zimie to może lepiej się rozruszać? Polecam Ci Halę Stoły, wejście z Doliny Kościeliskiej. Tam są zabytkowe (3) szałasy i widać stamtąd Czerwone Wierchy i Giewont - o ile dobrze pamiętam. Panorama jest piękna. A do tego można się położyć na trawie i marzyć jak ten Dyzio-Marzyciel ... Piękne miejsce. Ma coś powyżej 1400 m n.p.m. Jeśli tam nie byłaś, to jeśli się uprzesz, żeby się "urwać" samej, to może tam? Taka wspólna wycieczka rowerowa byłaby bardzo, bardzo. Ale ja na południu Polski ... Olala. A co do aparatu ... Ja tam wierzę w Ciebie. Nie daj się natłokowi modeli. Na pewno wiesz czego potrzebujesz (bo do czego). Pod tym kątem oceń parametry. No i ważne jest to, jak Ci leży w dłoni, jak się z nim czujesz (po prostu, jak już przeprowadzisz selekcję i zostanie Ci np. trzy - to wybierz ten, który ci się podoba). Byłam w kinie na "P.S Kocham Cię". Jak dla mnie - bardzo mało przekonująca w tej roli H.Swank. Scenariusz powstał na motywach książki. Ale ja jej nie przeczytam więc nie ocenię. Być może książka jest lepsza. Pamiętam "Dziewczęta z Nowolipek". Tak mi się teraz skojarzyło. W tym przypadku film był o wiele lepszy od książki (jak dla mnie, oczywiście). Odpowiedz Link Zgłoś
agnes.g spadochron? 01.03.08, 11:23 U mnie tak wieje, że poważnie zastanawiam się nad skokiem ze spadochronem. Przynajmniej choć na trochę oderwę się od ziemi i pobujam sobie w obłokach;)) Udanego weekendu!:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alien02 A jednak napisze IP: *.centertel.pl 01.03.08, 20:56 Mialem tego nie pisac. Spacer, rower, wycieczka za miasto, Krakow - tyle lat tam spedzonych. Tak wlasnie bylo, spacery glownie, czesto do poznej nocy. Ogladalem ostatnio film Wicker Man z Nicholasem Cage. Po filmie w mojej glowie pojawily sie slowa: Czlowieku, spierd... z tej wyspy, czego Ty tu jeszcze szukasz? Nie chce byc Nicholasem Cage z tego filmu. Dobranoc :) Odpowiedz Link Zgłoś
altinka Alien 01.03.08, 21:56 Dla Ciebie, piękny obrazek:) pl.youtube.com/watch?v=xI1D5EAfkUc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toja :) Re: Spacer, rower, wycieczka za miasto. IP: *.adsl.inetia.pl 02.03.08, 14:27 Niebieska33, kopę lat! Miło Cię widzieć :-))) Obecny weekend, ze względu na aurę był spędzony wybitnie "domowo" a jutro cóż, do pracki... Odpowiedz Link Zgłoś
z.usmiechem Re: Spacer, rower, wycieczka za miasto. 03.03.08, 12:20 niebieska33 napisała: >> Ps.Ze specjalnymi pozdrowieniami dla Tygryski - miłego weekendowania. > (możesz przejąć pałeczkę :)) - Niebieska, nie oddawaj pałeczki, bądź tu co piątek poniedziałek też :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tygryska_28 Wróciłam :) IP: *.chello.pl 09.03.08, 18:23 Z dłuugiego (tygodniowego) weekendu :)) Śniegu tyle, co armatki naśnieżyły, ale relaks pełną parą :)) Pozdrawiam i zbieram siły żeby jutro pójść do pracy... Heh :) Odpowiedz Link Zgłoś